- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.721
ne güzel bir fikir bu öylee, hem de kara salıyı atlattım, teslimi yaptım ohhhhhhh
kızlar sonunda teslimi yaptım, juri haftaya olacak ama olsun teslim ettim de benden çıktı yani sonunda. ama yorgunluktan ölüyorum. sizlere bi bakayım dedim sonra hemen yatıp uyuyacagım. bir de regl olmuşuum inanılmaz karnım ağrıyor. akşam dans gecesine giderim diyordum aslında ama dinlenebilir miyim bilmiyorum işte karar verecem bakalım akşama
bugunden itibaren dikkat etmeye ben de dönüyorum valla. artk menu paylaşımlarım ve sporlarım gayet düzenli, olacak. bomba olacagız hepimiz bombaaaa
pomo cum canını hiç bişey sıkmasın, en önemli insan sensin unutma. diliyorum Rabbim den en güzel şeyler seni bulacak, biraz daha sabret. hem bizim burcun aralık ayı yorumları süpergüzel şeyler olacak güzel, hissediyorumm
kızlar şimdilik ben kaçar, süt içip de yatayım, akşama kadar dinlenirsem dans gecesine gider havadisleri gece yazarım size. eğer yorgun olur da gidemezsem akşama görüşürüzü. öpüyorum hepinizii
Hiç sorma canım yaa, pratik diye, eşim de seviyor, o istedi aslında, neyse işte. Ekmeği güzelce tost makinesinde kızarttım, daha doyurucu oldu en azından. Ben esmer ekmeği severek yiyorum ve beyaz ekmek beni tok tutmuyor zaten. Kesinlikle haklısın. Dün spor yapmama eşim engel oldu, daha yeni kalktın yataktan, o kadar terlemen iyi olmaz diye, veto yedim yani. Ben de hiç yoktan iyidir diye 20 dakika kadar yoga yaptım.
Dün sabah canım bir şey istememişti o yüzden badem yedim, hiç yoktan iyidir diye. Bugün yağsız tost yaptım kendime her zamanki gibi, yanında da şekersiz, sütlü neskafemi içtim. Bugün spor yapacağım artık. Hem sen de yapacaksın değil mi?
niye açık açık yazmıcan içinden nasıl geliyorsa yazcan elbet,seni anlıyorum işini sevebilirsin ama ortam patron şartların ağır olması insanı işinden bezdirebilir,insanın yaptığı işi sevmesi kadar güzel birşey yok ortamdaçok önemli ,senin dejavantajın çok saatleriniz uzun,haftasonu c.teside çAlışman eşinle aynı ortamda olman vs... sebeplerin var en azından saatlerin daha az haftasonu c.tesi çalışmasan daha keyifli hale gelebilir elbet kpss hazırlansana zeki birisin biryere girsen saatleri ve haftaonu tatil olması çok güzel,herşeydenönce karı koca biraz nefes alın:)))
herşey yoluna girer be pomom sen önce kendine bi el at sonra hayatına,sonra bebek derken herşey istediğingibi olur,ben çalışma hayatınauzun bir süre döneceğimi sanmıyorum kuzey wc eğitimin tamamladımı 2.bebek düşüncesi kuzeye yaptığım fedakarlığı 2. evladımada yapmam lazım bilmiyorum bukadar uzun planda yapmam ne kadar doğru hayırlıı neyse o olsun diyorum...
merhaba kızlar
ısyerınde yemegımı yedım evdeyım su an. brıazdan bısıkletı kullanacagım gunluk menumu yazayım dedım.
bugun:
sabah: ıkı dılım tam bugday ekmegı,
bır yumurtadan kırmızı bıberlı omlet.
gec kaldıgım ıcın yumurtayı ekmek arası yapıp cay ıle ısyerımde yedım.
bır tane mandalına yedım.
ara: bır havuc, bır kupa yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne, 250ml su, ıkı cevız- uc badem
oglen: yemekten once 250 ml su kucuk boy krnıyarık yagını ıyıce aldırdım toplam ıc olarak bır kasıktır bır tatlı kasıgı kadar anck kıyması vardı. pılav yapmamıs ahcı bu hafta. bır kase mercımek corbası ıctım bır cay bardagı da cacık. doyurucu olmadı oyuzden bır tane mandalına yırmı adet leblebı yedım uzerıne.
ara: 500 ml su, acık sekersız cay, peynırlı cubuk kraker 5 tane, bır mandalına, bır bardak yesıl cay kıraz sapı koydum yıne ıcıne
,
aksam: yemekten once 250 ml su uc kasık tavuk sogan sarımsak yedım pısmıs 4-5 catal patates 4 kasık yogurt. yemeklerın hepsını actıvry de cok az yag ıle yapmıstım.
bıraz once bır tane muz yedım ve gunu kapadım belkı sut ıcerım spordan sonra ve su olur bugun susuyorum baya su ıctım yıne. ama nedense susuzluk var aksam. normalde aksam pek su ıcmıyorum
canım bız ıyıyız sen yoktun demek cok yogundun hımmmmmmmm.aksama pestılın cıkar valla. kolay gelsın sana canım.
bakkkkkkk makyaj malzemesı demek. sen bugun cok yoruldun oekı spor yarısabılecekmıyız ozaman ????????
:)))))))))))))))))
herkes farkedıyordur emınım. ben ılk kez elbıselı gelınce bana bıle bır suru takıldılar hatta yenı bır eleman alındı cok guzel bır kız. onu mu kıskandın bıle dıyen arkadas oldu :)))))))))
canım ben eskıden de yuze bırsey surmezdım halen oyleyım. allık fondoten falan hıc kullanmadım hem yanaklarım kızarıyor sevmıyorum hem sukur pek gerek de yok dugunde falan boyle surmusumdur mezunıyet falan. bır de turbanlı bırıyım ve agır makyajlı olmayı dogru bulmuyorum ben. goz farı cok nadır surerım bayramlarda falan. ozaman belırgın ruj da suruyorum. ama gunluk makyaj olarak gozaltına ve ustune sıyah kalem cok yaparım eyelıner ıyı kullanamıyorum goz kalemını daha rahat suruyorum ıncecık surerım uste. eskıden de oyle yapardım farın ustınden yapardım. ben bu yıl renklı goz kalemlerıne dadandım lacıvert falan aldım cok guzel oluyor alta sıyah uste lacıvert ya da grı mesela kıyafete gore. ya da her ıkısı de aynı renk oluyor lacıvert mesela. benım ınan 2 dk alıyor malum kalem ve rımel olunca uzun surmuyor elım alısıktır okul yıllarından berı. renklı dudak kremlerınden aldım kırmızı renklı ve pembe. onlar da hafıf renk verıyor dıye tercıh edıyorum ruj yerıne.
sabahları pek yapmam ben vakıt kalmıyor ama ısyerınde gıdıp yapıyorum tek bır kalem surunce bıle ıyı gelıyor oyuzden kesınlıkle tavsıye ederım
benımkı pek makyaj sayılmaz yanı canım. teknıklerı bılırım ama dedım ya ben kullanmıyorum detaylı makyaj. ama enazından bır kalem bır rımel gunluk yapmanı tavsıye ederım
fıstık bence bugun dınlen dansa gıtme. dersler, yorgunluk, bır de regl gelmıs ustune. bence dınlen derım. ozledık senı dersler bıttıgıne gore daha sık takıl bıze.
Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum hepimize. Bugün açılış benden olsun:) Kahvaltımı yaptım, evden çıkmadan yazayım dedim. Her zamanki yağsız tostumdan yedim ve 1 fincan neskafe içtim.
Canım, menün güzel olmuş, yeşil çay içmeye de başlamışsın. Arada peynirli kraker yemişsin, bana yeme diyordunuz, ben de sana diyeyim:) Akşam yemeğin güzel olmuş bence. Ben iş çıkışı alışveriş merkezine gittim, 1 saatten fazla yürüdüm. Bugünkü hareketim bu oldu. Adımsayarım takılı değildi, muhtemelen 5000 adımı geçmiştir. Yarın 10000 adım inşallah.
Farkediyor valla. Ben de fondöten, pudra, allık falan sürmüyorum, zaten bunlar bende yok:) Ama alacağım, özel günlerde daha yoğun yapmak için lazım olur. Ben de kalem sürdüm, rimel ve az da far, hepsi bu kadar ama iyi hissettiriyor. Dudaklarıma renksiz parlatıcı sürdüm. Yavaş yavaş onu da renklendireceğim:) Kozmetik ürünlere bakarken görevli kadın göz makyajımı çok beğendi, benim de çok hoşuma gitti valla:) Muhtemelen benim elim alışmadığı için uzun sürüyor gibi geliyor, bir de sakarlık yapıp bulaştırıyorum arada rimeli falan, onu silmeye çalışıyorum falan. Neyse işte, yapmaya devam, böylece de elim alışacak gittikçe.
aynen öyle canım, derslerim biraz azaldı artık, daha sık gelirim buraya. hem de düzenli olur menulerım, yazmaya da başlarım artık.
valla canım hakkaten şu an ölüm yatıyor yatakta, mahvettim kendimi bugun yaa. sabah 2 saat uykuyla okula gittim, teslimi yaptım. okuldan geldim staj raporumu düzeltip babama yollamam gerekiyordu imzalatıp bana geri yollasın diye. hemen onu hazırladım derken saat 2 oldu zaten, o saatten sonra yatabildim işte ancak. 6 ya geliyodu arkadaşlar kar yagıyo die kaldırdı beni. biliyorlar da ben çok severim ondanişte 4 saate yakın öyle bi uyumuş oldum. sonra yemek yedim, herkes ders çalışıyor yurtta, benm de değişkliğe ihtiyacım var, günlerdir yurtta tıkılı kaldım resmen. o yuzden üşenmedim, giydim kısa bordo elbisemi, kalın siyah çorap, üstüne siyah dizde çizmeler, yürüye yürüye gittim dans gecesine. çok seviyorum ben o ortamı yaa. bizim kursta 3 hoca var, biri daha 18 yaşında ama hem muhteşem yetenekli, hem de çok iyi anlaşıyoruz, o bide dün akşam özellkle çağırdı beni, kırmayım yarım saat kalırım die gittim ama yine 2 saati geçti tabi ki sonra bir de dönüşte de yürüyerek geldim, pestil durumda yatıyorum şuan. yorgunluktan uykum bile gelmiyor yaa. neyse ki yarın dersim yok uyanana kadar uyuyacagım
şimdi menuyu yazıp bir dizi açayım kendime, belki uykum gelir o zamn :44:
kahvaltı ( 9.00 )
3/4 simit
1 üçgen peynir
domates, salatalık, maydanoz
şekersiz çay
ara öğün ( 12.00 )
200 ml süt
ara öğün ( 14.00 )
1 avuçtan biraz fazla beyaz leblebi ( öğleden sonra uyudugum için öğle yemegim yok )
akşam yemegi ( 18.00 )
2 yk pırasa
3 yk yoğurtlu mantı
marul + mor lahana salata
2 yk irmik helvası
ara öğün ( 23.00 )
180 ml muzlu süt
bugunluk benden bu kadar kızlar, herkese mutlu günleerrrrr :16
sana da gunaydın canım
nasılsın
evet bugunku acılısı sen yapmıssın. dun cok yogundun bugun de oyle mı olacak ıslerın ?
tostun yanında baska bırsey yemedın mı ?
sen nekadar cok sevıyorsun nescafeyı yahu :)))))) selulıt yapmıyor mu bukadar ıcınce neslıcıgım ?
:)) bugün de yoğun benim, yarın ve öbür gün sunumlarım var, onların hazırlığını yapıyorum. Aslında birkaç hafta yoğun olacağım. Ama bilgisayar başında olunca, ara ara giriyorum, sorun olmuyor. Aaa bu arada tostun yanında 2 tane ceviz yedim, bak onu unutmuşum. Kahve ve selülit konusunu daha önce duygu da sormuştu, aynı cevabı sana da vereyim:) eski ev arkadaşımla ürettiğimiz bir teori, kahve latin amerikada üretiliyor ve en çok ta orada tüketiliyor. En güzel kalçalı hatunlar da orada, selülit falan da yok:)) türk kadınları fazla kahve içmiyor da ne oluyor? O yüzden yaşasın kahve:)) benim selülitler uzun süre spor yapmazsam oluyor ama düzenli spor yapınca birşey kalmıyor. şu anda selülit yok gibi bir şey mesela:)
Günaydın kızlarr.... Bugün izmir açık güneşli ama soğuk yaa sabahdan beri yeni ısınıyorum
ya kızlar yaklaşık 2 aydır bacaklarım çok kaşınıyor bir şeye alerjimmi var desem yediklerim aynıyani yeni değişik şey yemiyorum.acayip kaşınıyorum şöyle söyleyim kanatasaya kadarr
tsk ederım canım menumu yorumlamıssın :))))) ya dıkkatımı cektı hıc yorum yapmıyordunuz kacamak olsa da olmasa da. :))))) bir de tam tabiri ile ağa gibi bilmiş bilmiş sankı ben herkesın menusune yorum yapıuyormusum gıbı hıssettım :)))) dedım kızlar benımkını de yorumlasa yahu dıye :))))
kraker olayında haklısın canım. oglen pılav cıkmadı dun. ekmek de normal ekmek dıye cesaret edemedım bır dılım ıle durmayabılırdım normal ekmek olunca. sofradan kalkınca doymadıgımı anladım ve o an ıcın ıse yarayabılecek tek sey krakerdı ama tabıkı masum bır sey degıl haklısın yanı :)))))
menulerımı genel olarak begenmene sevındım.
evet canım artık yesılcaylı gunlere gerı donuyorum. spora da basladım. eskı ben olacagım ıns.
hem alısverıs hem spor tarzında bır aktıvıten olmus guzel olmus canım. yuruyuslerı cok ozledım ama sokakta ınsan olmuyor resmen. ve artık aksamları ınanılmaz bır soguk var kıslık montları gıymeye basladım mevsımlık derı tarzı ceketım vardı onu cıkardım bugun ıcı yunlu uzun paltomu gıydım. hıc svemıyorum aslında o paltoyu da aklıma gelmısken. yaslı gosterıyor sankı. mont almak ıstıoyorum ıkı yıldır. ama dıger kıyafetlerın kucultulmesı gıbı olmaz zor olur dıye bekleyecegım bu yıl da.
ben de yarın kısacık bır yuruyus ıle alısverıs ısımı halledebılırım hem kuafore gıtmem lazım kaş ıcın hem de aldıgım bırkac seyı degıstırmem lazım.
canım ben genel olarak allık fondoten kullanmadıgım ıcın eskıden de yoktu ben de ama mesela ruj kullanmıyor olsam da rujlarım, goz farı cesıtlerım falan vardır yanı her kadının bır makyaj cantası olmalıdır kullansa da kullanmasa da mantıgında takılıyorum ben. sen de oyle yap. ozel gunlerde kullanırsın herkes her gun makyaj yapmak hele kı agır makyaj yapmak zorunda degıl zaten. benım yaptıgım gıbı yaparsan kendını hem cok cok farklı hıssetmezsın gunluk halınden farklı bır hatun gıbı gormezsın gozun alısır kendıne hem de azıcık farklılık var dıye hosuna da gıder boyle bır denge olur ıste. bır goz kalemı bır rımel cok hafıf bır renklı ruj gunluk sade gorunmenı saglayacaktır.
gozlerın buyukse goz makyajı cok yakısıyordur zaten. cok detaylı bır makyaj yapmasan bıle cok guzel gorunur ben makyajsız kırpıklerı kısacık renksız ten rengı bembeyaz hasta gıbı dururum ama hafıf cekıklık var ben de oyuzden goz kalemı rımel surunce boyle guzel bugulu bakıslaırm oluyor yuzume de renk gelıyor hemen. cok farkettırıyor. sana bır ara resım gondereyım hatta unutmazsam nasılsa maıl adresın vardı bende.
sakarlık konusunda hıc takma. elın alısıyor alısınca bıle bazen oluyor ınan. ben yapamıyorum gıbı dusunup kendını uzaklastırma.
duygucum allerjik bir insan olarak söylüyorum kesinlikle normal değil. Duş jeli veya sabun değişikliği yaptın mı? Krem falan sürüyor musun? Deterjan kalıntısı falan olabilir mi kıyafetinde? Benim aklıma gelen alerji sebepleri bunlar. Yediğin bir şeyden de olabilir ama bölgesel olması düşük ihtimal o zaman. O yüzden temasla alerji olmuş olabilirsin.
mantıklı seçenekler sunmuşun cnm ama deterjan desek tüm giysileri aynı detrjanda yıkıyorum üst bölgem vs kaşınmıyor sadece bacağım,bir şey vucuduma sürmüyorum yazın sürerim genelde,duş jelı yada sabun demişsin buda olamaz herhalde hani tüm bölgem kaşınsa dediklerin olabilir de benim sadece bacağım kaşınıyor doktora gitsem hangi bölüme gitmem lazım acaba
Günaydın kızlarr.... Bugün izmir açık güneşli ama soğuk yaa sabahdan beri yeni ısınıyorum
ya kızlar yaklaşık 2 aydır bacaklarım çok kaşınıyor bir şeye alerjimmi var desem yediklerim aynıyani yeni değişik şey yemiyorum.acayip kaşınıyorum şöyle söyleyim kanatasaya kadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?