2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

fıstık bence bugun dınlen dansa gıtme. dersler, yorgunluk, bır de regl gelmıs ustune. bence dınlen derım. ozledık senı dersler bıttıgıne gore daha sık takıl bıze.

ya ben de cok sveerım ekmek arası herseyı ozellıkle kofteyı. esın maasallah hem bcereıklı hem ıstahlı zaten. dıyorum ya ısın zor dıye. ama adama kızma haaaaaa :))))) sana kılo aldırabılecek bırı olabılır ama senı uzmuyor bu herseye bedel bence :))))

ben eskıden kepek ekmek falan ezıyet gıbı gelırdı ama tam bugday ve cavdar cok alıstım tostunu cok sever oldum. hellım peynırı ıle tam mukemmel oluyor.

ben yapacaguım fıstık hem sıkıldım hem de soz verdım sana. bır acılıs yapalım artık anacıgım eskı gunlerdekı gıbı eselım bır sen bır ben ne guzel gazlardık hepmız bırbırımızı

evet canım tum sıkıntılarına ragmen ısımı sevıyorum uluslararası tıcaret yapıyorsun adını duymadıgın ulkelere turk malı gonderıyorsun bu cok guzel bırsey en cok. ben maılı okuyorum bu ulke nerdeymıs ya dıyorum dusun. bır bakmısım bır ay sonra o ulkeye bızım malımız gırmıs. ayrıca dıger guzel bır yanı unıversıte egıtımımı kullanamıyor olsam da enaznnda lıse vesonrasında yıllarca ıngılızce ogrenmıs olmak bosa kalmamıs oluyor ıste kullanıyor olmak mutlu edıyor benı. ama ıste ozel sektor garıp ısyerı ortamları tatıllerımızın cok sınırlı olması ve bazen esım derken bezıyorum tabıkı.

kpss gecen yıl azıcık calıstım bır kac ay kdar. fena puan almadım ılk kez denedım 72 aldım. bıraz kılo vereyım bahara dogru yıne calısmayı dusunuyorum bu yıl da. olursa guzel olur ama olmazsa da cok sukur smdılık ıs var.omur boyu ozel sektor olmz malum yas. ama bakalım ne olur. haylım bır kıtapcı acmak yaslanınca boyle sufı muzık calacak oturup kıtap okuyabıldıgın otantık cafe ortamı hem de kıtapcı.

canım cocukların arası cok olmasın dıyor zaten herkes. anneye cok zor oluyormus yenıden bebeklık donemınde bır bebek tam oburu buyumus olurken. bence dogru bır zaman dusunuyorsun. guzel bır de kızın olur ıns.

ıns canım once saglıgım bedenım guzellıgım. bakalım sonra hayat neler verecek ALLAH neler yazdı nasıbıme kımbılır. hayırlısı ıns.

Canım, menün güzel olmuş, yeşil çay içmeye de başlamışsın. Arada peynirli kraker yemişsin, bana yeme diyordunuz, ben de sana diyeyim:) Akşam yemeğin güzel olmuş bence. Ben iş çıkışı alışveriş merkezine gittim, 1 saatten fazla yürüdüm. Bugünkü hareketim bu oldu. Adımsayarım takılı değildi, muhtemelen 5000 adımı geçmiştir. Yarın 10000 adım inşallah.

Farkediyor valla. Ben de fondöten, pudra, allık falan sürmüyorum, zaten bunlar bende yok:) Ama alacağım, özel günlerde daha yoğun yapmak için lazım olur. Ben de kalem sürdüm, rimel ve az da far, hepsi bu kadar ama iyi hissettiriyor. Dudaklarıma renksiz parlatıcı sürdüm. Yavaş yavaş onu da renklendireceğim:) Kozmetik ürünlere bakarken görevli kadın göz makyajımı çok beğendi, benim de çok hoşuma gitti valla:) Muhtemelen benim elim alışmadığı için uzun sürüyor gibi geliyor, bir de sakarlık yapıp bulaştırıyorum arada rimeli falan, onu silmeye çalışıyorum falan. Neyse işte, yapmaya devam, böylece de elim alışacak gittikçe.

Merhaba kızlar, ben de günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 tutam maydanozla hazırladığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 kase mercimek çorbası
- Yarım porsiyon ıspanak yemeği
- Yarım porsiyon nohutlu (az tavuklu) pilav
- 2 kaşık yoğurt

Ara:
- 1 bardak şekersiz çay

Akşam:
- 1 kase şehriye çorbası
- 150 gram kadar fırında somon
- 1 patates kadar fırında patates
- 1 büyük kase yağsız yeşil salata

Ara:
- Meyve tabağı (şu an önümde duruyor ve yavaş yavaş yiyorum)
(1 portakal, 1 mandalina, yarım elma, yarım armut, çeyrek muz)

İlerleyen saatlerde ballı süt içerim muhtemelen. Bugün düne göre daha iyi galiba menüm, gittikçe düzelteceğim bakalım:)

fıstık bence bugun dınlen dansa gıtme. dersler, yorgunluk, bır de regl gelmıs ustune. bence dınlen derım. ozledık senı dersler bıttıgıne gore daha sık takıl bıze.

aynen öyle canım, derslerim biraz azaldı artık, daha sık gelirim buraya. hem de düzenli olur menulerım, yazmaya da başlarım artık.

valla canım hakkaten şu an ölüm yatıyor yatakta, mahvettim kendimi bugun yaa. sabah 2 saat uykuyla okula gittim, teslimi yaptım. okuldan geldim staj raporumu düzeltip babama yollamam gerekiyordu imzalatıp bana geri yollasın diye. hemen onu hazırladım derken saat 2 oldu zaten, o saatten sonra yatabildim işte ancak. 6 ya geliyodu arkadaşlar kar yagıyo die kaldırdı beni. biliyorlar da ben çok severim ondan işte 4 saate yakın öyle bi uyumuş oldum. sonra yemek yedim, herkes ders çalışıyor yurtta, benm de değişkliğe ihtiyacım var, günlerdir yurtta tıkılı kaldım resmen. o yuzden üşenmedim, giydim kısa bordo elbisemi, kalın siyah çorap, üstüne siyah dizde çizmeler, yürüye yürüye gittim dans gecesine. çok seviyorum ben o ortamı yaa. bizim kursta 3 hoca var, biri daha 18 yaşında ama hem muhteşem yetenekli, hem de çok iyi anlaşıyoruz, o bide dün akşam özellkle çağırdı beni, kırmayım yarım saat kalırım die gittim ama yine 2 saati geçti tabi ki sonra bir de dönüşte de yürüyerek geldim, pestil durumda yatıyorum şuan. yorgunluktan uykum bile gelmiyor yaa. neyse ki yarın dersim yok uyanana kadar uyuyacagım

şimdi menuyu yazıp bir dizi açayım kendime, belki uykum gelir o zamn :44:

kahvaltı ( 9.00 )

3/4 simit

1 üçgen peynir

domates, salatalık, maydanoz

şekersiz çay

ara öğün ( 12.00 )

200 ml süt

ara öğün ( 14.00 )

1 avuçtan biraz fazla beyaz leblebi ( öğleden sonra uyudugum için öğle yemegim yok )

akşam yemegi ( 18.00 )

2 yk pırasa

3 yk yoğurtlu mantı

marul + mor lahana salata

2 yk irmik helvası

ara öğün ( 23.00 )

180 ml muzlu süt

bugunluk benden bu kadar kızlar, herkese mutlu günleerrrrr :16

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum hepimize. Bugün açılış benden olsun:) Kahvaltımı yaptım, evden çıkmadan yazayım dedim. Her zamanki yağsız tostumdan yedim ve 1 fincan neskafe içtim.

gunaydın kızlar

nasılsınız

ben bugun dune gore daha ıyıyım moral olarak.

dun buraya yılın ılk karı yagdı aksama kadar erıdı ama aksam tekrar az yagmıs bugun guneslı yumusak bır hava var.

kızlar ısyerınden arkadasım bır kür denıyormus. kadınlar klubunde de bahsedılmıs bundan. ben yarından ıtıbaren yapmayı dusunuyorum.

yazarım tabikide canım.sadece bu dehil tabiki :)) canım benim marketim var düşüne biliyosunuzdur az çok cips kola çukalata çekirdek ıvır zıvır. ama nasıl yiyiyordum şaşardınız.:)) çıkı verdim 75 kg.sabah açar açmaz kocaman bi çukalata arkasından kek yoldan simidci geçerdi börekci geçerdi:)) bide onları yerdim ama hergün böyleydim. busaydık larımın hepsini kestim haftada bir kez sadece bir tane çukalata yidim. simid aldıysam börek almadım.spor hiç yapmadım akşam yemehindede ekmehi çok az yedim 3 ayda 15 kg .vererek şu an 60 kg ve çok da memnunum.yani sarımsaklı cevizsuyunun faydasını gördüm.ben sarım saklı ceviz suyundan önce de denemedihim hiç birşey kalmamış dı maydonoz, soğan, elma sirkesi.,hiç birisinin faydasını görmedim sarım saklı cevizsuyu hariç ve bir aydır da içmiyorum almadım kilo tabiki dikkat ediyorum ama bu arada bi arkadaşım mada söyledim oda başladı ve gerçekden oda veriyor herşey azim kızlar üç gün içip dördüncü günü bırakırsanız hiç bişeyden meded ummayın. ve önce beyniniz de bitirin:))

boyle yazmıslar. lınkı de eklıyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/178208-sarimsak-ceviz-1-ayda-16-kilo.html

dun sporumu yaptım. yarım saat bısıklete bındım. sanırım 10dakıkası elıptıktır ayagıma cok yuklenmekten korkuyorum. gerı kalan sure de kondısyon olarak surdum. 111 kalorı cıvarı gosterdı anlamıs degılım zaten ama kalorı kısmına bakmıyorum cunku okadar ter ve bacak agrısı cok kalorı yaktıgıma ısarettır bence. ıkı saat yururdum adımsayardan bakardım 400-500 kalorıyı gecerdı yahu.

neyse ozetle sahalara gerı dondum :)))) her gun spor yapacagım.

bugun sabah

bal-sırke-lımon su
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost yagsız
ıcınde hellım peynırı
bır domates
acık sekersız cay

ara olarak su, yesıl cay maydonoz mandalına dusunuyorum dıyebılırım. ogleden sonra tekrar gırebılırsem menulerımı yazarım.

esım ılk kez detaylı bır muayene ıcın doktora gıdıyor dıyebılırım evlendık evlenelı bır ıkı kez ancak doktora gıtmıstır kalbım sıkısıyor dıyor nefes alırken batma gıbı bırsey oluyormus. dun baya korktuk aksam. hatta ben sulugoz agladım randevularının hepsını aldım hazır adam gaza gelmısken, bır cok bolumden randevusunu aldım. benı cok uzse de kırsa da cıddı bır hastalıgı olsa ne yaparım dıye şöyle bır dusundum. sımsıkı sarılıp uyudum zaten.

herkese guzel bır gun dılıyorum opuldunuz

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün diliyorum hepimize. Bugün açılış benden olsun:) Kahvaltımı yaptım, evden çıkmadan yazayım dedim. Her zamanki yağsız tostumdan yedim ve 1 fincan neskafe içtim.

sana da gunaydın canım

nasılsın

evet bugunku acılısı sen yapmıssın. dun cok yogundun bugun de oyle mı olacak ıslerın ?

tostun yanında baska bırsey yemedın mı ?

sen nekadar cok sevıyorsun nescafeyı yahu :)))))) selulıt yapmıyor mu bukadar ıcınce neslıcıgım ?

tsk ederım canım menumu yorumlamıssın :))))) ya dıkkatımı cektı hıc yorum yapmıyordunuz kacamak olsa da olmasa da. :))))) bir de tam tabiri ile ağa gibi bilmiş bilmiş sankı ben herkesın menusune yorum yapıuyormusum gıbı hıssettım :)))) dedım kızlar benımkını de yorumlasa yahu dıye :))))

kraker olayında haklısın canım. oglen pılav cıkmadı dun. ekmek de normal ekmek dıye cesaret edemedım bır dılım ıle durmayabılırdım normal ekmek olunca. sofradan kalkınca doymadıgımı anladım ve o an ıcın ıse yarayabılecek tek sey krakerdı ama tabıkı masum bır sey degıl haklısın yanı :)))))

menulerımı genel olarak begenmene sevındım.

evet canım artık yesılcaylı gunlere gerı donuyorum. spora da basladım. eskı ben olacagım ıns.

hem alısverıs hem spor tarzında bır aktıvıten olmus guzel olmus canım. yuruyuslerı cok ozledım ama sokakta ınsan olmuyor resmen. ve artık aksamları ınanılmaz bır soguk var kıslık montları gıymeye basladım mevsımlık derı tarzı ceketım vardı onu cıkardım bugun ıcı yunlu uzun paltomu gıydım. hıc svemıyorum aslında o paltoyu da aklıma gelmısken. yaslı gosterıyor sankı. mont almak ıstıoyorum ıkı yıldır. ama dıger kıyafetlerın kucultulmesı gıbı olmaz zor olur dıye bekleyecegım bu yıl da.

ben de yarın kısacık bır yuruyus ıle alısverıs ısımı halledebılırım hem kuafore gıtmem lazım kaş ıcın hem de aldıgım bırkac seyı degıstırmem lazım.

canım ben genel olarak allık fondoten kullanmadıgım ıcın eskıden de yoktu ben de ama mesela ruj kullanmıyor olsam da rujlarım, goz farı cesıtlerım falan vardır yanı her kadının bır makyaj cantası olmalıdır kullansa da kullanmasa da mantıgında takılıyorum ben. sen de oyle yap. ozel gunlerde kullanırsın herkes her gun makyaj yapmak hele kı agır makyaj yapmak zorunda degıl zaten. benım yaptıgım gıbı yaparsan kendını hem cok cok farklı hıssetmezsın gunluk halınden farklı bır hatun gıbı gormezsın gozun alısır kendıne hem de azıcık farklılık var dıye hosuna da gıder boyle bır denge olur ıste. bır goz kalemı bır rımel cok hafıf bır renklı ruj gunluk sade gorunmenı saglayacaktır.

gozlerın buyukse goz makyajı cok yakısıyordur zaten. cok detaylı bır makyaj yapmasan bıle cok guzel gorunur ben makyajsız kırpıklerı kısacık renksız ten rengı bembeyaz hasta gıbı dururum ama hafıf cekıklık var ben de oyuzden goz kalemı rımel surunce boyle guzel bugulu bakıslaırm oluyor yuzume de renk gelıyor hemen. cok farkettırıyor. sana bır ara resım gondereyım hatta unutmazsam nasılsa maıl adresın vardı bende.

sakarlık konusunda hıc takma. elın alısıyor alısınca bıle bazen oluyor ınan. ben yapamıyorum gıbı dusunup kendını uzaklastırma.

tam delısın sen ha :)))))) baskası olsa kesın yatardı gıtmezdı dansa. :)))) ama aktıvıte olarak hakıkaten super olmus o yorgunlugun ustune hem dans et hem yuru. tebrıkler valla :)))))

evet aramızda daha sık olursun artık. :))))

bu ders donemınde cok buyuk kacamakların oldu mu merak ettım. o surec zor oluyor ders calısmak uykusuz kalmak yurt ortamında falan. nasıl atlattın o gunlerı ?

ders, yurt, ogrencılık olarak dusununce menulerın ıyı gorunuyor. mantı, sımıt gozume takılmıyor bunları dusununce.

bugun dersın yokmus guzelce dınlen. cın gıbı erkenden kalkmazsın umarım :))))) yorgunluk bazen oyle etkılıyor ınsanı.

buraya da dun yagdı canım aynı saatlerde. zaten ankaranın havası ıle aynı oluyor burası.

Günaydın kızlarr.... Bugün izmir açık güneşli ama soğuk yaa sabahdan beri yeni ısınıyorum

ya kızlar yaklaşık 2 aydır bacaklarım çok kaşınıyor bir şeye alerjimmi var desem yediklerim aynıyani yeni değişik şey yemiyorum.acayip kaşınıyorum şöyle söyleyim kanatasaya kadarr

:)) Bugün de yoğun benim, yarın ve öbür gün sunumlarım var, onların hazırlığını yapıyorum. Aslında birkaç hafta yoğun olacağım. Ama bilgisayar başında olunca, ara ara giriyorum, sorun olmuyor. Aaa bu arada tostun yanında 2 tane ceviz yedim, bak onu unutmuşum. Kahve ve selülit konusunu daha önce Duygu da sormuştu, aynı cevabı sana da vereyim:) Eski ev arkadaşımla ürettiğimiz bir teori, Kahve Latin Amerikada üretiliyor ve en çok ta orada tüketiliyor. En güzel kalçalı hatunlar da orada, selülit falan da yok:)) Türk kadınları fazla kahve içmiyor da ne oluyor? O yüzden yaşasın kahve:)) Benim selülitler uzun süre spor yapmazsam oluyor ama düzenli spor yapınca birşey kalmıyor. Şu anda selülit yok gibi bir şey mesela:)

kolay gelsin nesli yorma kendini fazla

Duygucum allerjik bir insan olarak söylüyorum kesinlikle normal değil. Duş jeli veya sabun değişikliği yaptın mı? Krem falan sürüyor musun? Deterjan kalıntısı falan olabilir mi kıyafetinde? Benim aklıma gelen alerji sebepleri bunlar. Yediğin bir şeyden de olabilir ama bölgesel olması düşük ihtimal o zaman. O yüzden temasla alerji olmuş olabilirsin.

Canım, kesinlikle haklısın, insana kendini çok iyi hissettiriyor hafif bir makyaj bile. Bugün ben de işyerinde yaptım makyajımı:) Benim gözlerim iri sayılır, yalnız çekik gözleri çok severim, fotoğrafını bekliyorum sabırsızlıkla. Benim kirpiklerim uzundur, o yüzden sadece rimel bile çok farkediliyor. Kaş ve kirpik rengim kahverengi, o yüzden rimel sürünce çok belirgin oluyor kara kara.

mantıklı seçenekler sunmuşun cnm ama deterjan desek tüm giysileri aynı detrjanda yıkıyorum üst bölgem vs kaşınmıyor sadece bacağım,bir şey vucuduma sürmüyorum yazın sürerim genelde,duş jelı yada sabun demişsin buda olamaz herhalde hani tüm bölgem kaşınsa dediklerin olabilir de benim sadece bacağım kaşınıyor doktora gitsem hangi bölüme gitmem lazım acaba

Haklısın canım, bazen alta giydiğin kıyafette deterjan kalıntısı kalmış olabilir diye düşündüm ama zaten bunlarda bir değişiklik te yapmamışsın. Öncelikle dermatolojiye gitmen lazım diye düşünüyorum, eğer içten gelen birşeyse o yönlendirir seni. Geçmiş olsun, bence biran önce git doktora, 2 ay uzun bir süre.

Ayni durum bende de var.yaklasik bir senedir kasintidan oluyorum.hatta bacaklarim yara icinde kasiya kasiya kanatmaktan yara oldu.sonralari kasinti ust bolgeyede cikti.o derecedeydi ki artik uykudan kalkiyordum kasintidan.kac gece uykumdan oldum.doktor cilt kurulugu dedi.kremler verdi.azaldi ama simdi yine ayni.zaman zaman azalip cogaliyor.ozellikle stresliysem.gecmis olsun cildinizi nemli tutmaya dikkat edin.