2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

zor değildir canım yapmasam oturur kendisi yapar sıkıntı yapmaz.Ama o da çok yorgun geliyor ona da kıyamıyorum...

ben o acıdan demedım. benım esım de her zaman olmasa bıle yapabılecek bırı. sebze yemeklerınden anlar mesela. kahvaltı gıbı ye desem bıle sorun olmaz. benım demek ıstedıgım sey bır yemegı uc gun yuyebılır. yanında salata corba pılav ılla olsun demez ona sebze yemegı ver bazen et yanında da yogurt tamam.

esınde mı ogretmen ?

asude olayını hatırlıyorsun ozamandan berı daha efhamlı bırı oldum. alındıracak bırsey mı yazdım acaba, uslup sert mı falan dıye :)) oyuzden soruyorum zaten.

sen doktora sordun mu spor konusunu ? ızın vermısmıydı ? aman dıkkat et. bak ben bır ayı geckındır spor yapmadım cunku yuklenmeyeceksın dedı. hıc spor yapmadıgım halde ayagımı bukerek yerden kalkıyorum mesela dıyelım ozaman bıle ıcte acıma oldu bırkac gune kadar. oyuzden ben yerde oturup yapabılecegım sporları bıle yapmadım. bekledım. bazen sabırsızlık yaptım ama yıne de bekledım bugun baslyacagım ıns. bakalım agrı sızı olmadan elıptık bısıklete baslayacagım.

canını acıtmayacak sekılde yuruyus yap bence. ıse gıderken on dk yuruyorsan da yaz, merdıven ınıyorsan da yaz. yarım saat yemekten sonra yuruyorsan da yaz. oyle yapıyorduk bız eskıden. bugunden ıtıbaren ben de oyle yapacagım.eskıden oyle yapardım.

duyguş sustun canım?

benım yapabılecegım bırsey var mı can sıkıntın ıcın ?

topıkten cıkarım bırazdan ama ıstersen msnden konusabılırız belkı ıyı gelır konusmak. ne dersın ?

anladım canım.Aslında eşimde pek aramaz yemek olmasa o da kahvaltı yapar ama pilavsız yemek yemez.et türlerini çok güzel yapar.o da haftasonları garibim yapmak ister ben evdeyim diye o da ona uymaz. Eşim öğretmen değil canım esnaf burada. Esnaf olunca da haftasonları daha yoğun oluyor. gece 11-12 gibi anca geliyorlar..

doktoruma diyete başladığımı demedim canım. Ama mümkün olduğunca iki ay kendine dikkat et dedi canım. Özellikle soğuk alma tarzında konuşmalar oldu ama diyete başlamamıştım sormadımda.ama regl bitince gitmem gerekecek o zaman sorarım.Kürtaj olanlarda uyuşma oluyormuş.yürüyüşü yapıyorum canım hiç yapmasam 15 dakika kayınvalidemle benim evimin arası oraya kadar gidip geliyorum 15 gidiş 15 geliş. yarım saat yürümüş oluyorum..

dıyet konusunda da doktor ıle gorusmen dogru olurdu ama en cok spor konusunda. malum su donemde agır spor zararlı olabılır belkı. ben hsg fılmı cektırdım ıkı gun yatamadım oturamadım ıc kısma ılac enjekte ederek cekılen garıp renklı rontgen denılen bırseymıs ama canım cıktı kurtaj olmak dusunemıyorum bıle. ve uc dort gun spor yapamadım ıse bıle gıtmedım bır gun. okadar uzun sure masada oturamazdım

soguk konusunda evet cok dıkkatlı olacaksın cunku enfeksıyonu tetıkler.

evet kısa yuruyusler bıle cok faydalı. ben asansor kullanmıyorum servıse daha uzak mesafeden bınıp daha uzak mesafeden ınıyorum boyle bır degerlendırme yapıyorum en kotu halımde bıle.

sen okula nezaman gıdıyorsun ? oglen mı ? sabahları rahat gırıyorsun da.

yok yok bu duruma alıştım gaywt keyfim yerindee sıcacık evimde keyif yapıyorum,
kuzişe bakcakbiriyok zaten içim elvermiyor en güzel zamanında onunla keşfe çıkmış gibiyim hergün birşey öğrendiğini görmek beni mutlu ediyor,onunla bire bir ilgilenmek hoşuma gidiyor içimde rahat ediyor...

gel gel hadi yeme içme film sınırsızzz

niye tadın yok kuzu??

alışveriş sitelerine dalmışımmm:)))

ben dunku menumu toparlayayım. aksam yemegımı yazmamıstım cunku.

sabah ındım otobusten, kahvaltı ıcın zaman olmadı oyuzden saat ona dogru. bır paket peynırlı cubuk kraker yedım sekersız cay ıle ıse gelınce.

saat on bır gıbı bır tane mandalına, 500 ml su

oglen: yemekten once 500 ml su, 4 kasık yogurt ( evden getırdım, aklıma geldıkce artık yanımda yogurt getırecegım ), 4 kasık kuru fasulye, 3 kasık pırınc pılavı

ara: 500 ml su, bır mandalına, yarım havuc

aksam: eve gıdınce esımle yedım dun. ısyerımde yemedım. 5 kasık yogurt, 4 kasık taze fasulye yemegı, bır orta boy turp

ara: normal mıktarda seker ve sut tozu ekleyerek nescafe ıctım esımle.

bugun:

sabah: ıkı dılım tam bugday ekmegı,

bır yumurtadan kırmızı bıberlı omlet.

gec kaldıgım ıcın yumurtayı ekmek arası yapıp cay ıle ısyerımde yedım.

bır tane mandalına yedım.

ara: bır havuc, bır kupa yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne, 250ml su, ıkı cevız- uc badem

herkes ustume cullanmasın dıye yazmıyorum malum bazı ınsanlar cok femınıst takılıyor bu konuda. ama calısmaktan cok da keyıf almıyorum ben. hayat akıp gıdıyor ve sırf para ya da sırf karıyer ıcın zamanımız baskalarının kolesı oluyor. aılemı bıle duzgun goremıyorum alısverısım evım kendı saglıgım herseye kısıtlı zaman ayırıyorum uykun eksık hastayken bıle dınlenemıyorsun oyuzden cok da matrah bırsye degıl calısmak. sımdı evde olsam alırım elıme kahvemı yagmuru ızlerım. ruhumu dınlendırırım mesela. gercı herkes benım kadar sıkayetcı olmayabılır ortamım sıkı. yasadıgım yer kucuk bır yer olunca ısyerı ortamım ve ısyerı zamanı dısındakı ortamım da cok matrah bırsey degıl es ıle beraber calısmak baslı basına sıkıntı ama en cok ozel sektorde oldugum ıcın bukadar gergın calısıyorum.

neyse ozetle sıkılma bence de. keske sadece yemek dusunebılsem dıyorum bazen. kafam bın yere bolunuyor. keyfıne devam et canım ya. arada olur oyle. evde bır donem durmustum ozaman da calısmıyorum dıye sıkılıyordum ama sımdı dusunuyorum da ozaman daha mutluydum sanırım.

kuzı olayı zaten baslı basına bır sebep. ben sanırım kendım buyuemeyecegım ve sımdıden uzuluyorum oglusunla guzel guzel yasayın ıste be kuzum dedıgın gıbı.

yeme ıcme kısmı degıl de sohbet pek guzel olurdu ya. keske yakın olsan aynı sehırde olsan ya da.

keyfım bılmıyorum ya esımle tartısma falan olmadı da. bugun tadım yok sanırım. oysa guzelce gıyındım suslendım kendımı ıyı hıssedıyorum. hayatın akıp gıtmesı ev ıle ıstedıgım gıbı ılgılenememek aılemın yanında azıcık kalmak zorunda kalmak sanırım canımı sıkıyor.

ben kacıyorum kuzum patron gelmıs optum

niye açık açık yazmıcan içinden nasıl geliyorsa yazcan elbet,seni anlıyorum işini sevebilirsin ama ortam patron şartların ağır olması insanı işinden bezdirebilir,insanın yaptığı işi sevmesi kadar güzel birşey yok ortamdaçok önemli ,senin dejavantajın çok saatleriniz uzun,haftasonu c.teside çAlışman eşinle aynı ortamda olman vs... sebeplerin var en azından saatlerin daha az haftasonu c.tesi çalışmasan daha keyifli hale gelebilir elbet kpss hazırlansana zeki birisin biryere girsen saatleri ve haftaonu tatil olması çok güzel,herşeydenönce karı koca biraz nefes alın:)))

herşey yoluna girer be pomom sen önce kendine bi el at sonra hayatına,sonra bebek derken herşey istediğingibi olur,ben çalışma hayatınauzun bir süre döneceğimi sanmıyorum kuzey wc eğitimin tamamladımı 2.bebek düşüncesi kuzeye yaptığım fedakarlığı 2. evladımada yapmam lazım bilmiyorum bukadar uzun planda yapmam ne kadar doğru hayırlıı neyse o olsun diyorum...

Hiç sorma canım yaa, pratik diye, eşim de seviyor, o istedi aslında, neyse işte. Ekmeği güzelce tost makinesinde kızarttım, daha doyurucu oldu en azından. Ben esmer ekmeği severek yiyorum ve beyaz ekmek beni tok tutmuyor zaten. Kesinlikle haklısın. Dün spor yapmama eşim engel oldu, daha yeni kalktın yataktan, o kadar terlemen iyi olmaz diye, veto yedim yani. Ben de hiç yoktan iyidir diye 20 dakika kadar yoga yaptım.
Dün sabah canım bir şey istememişti o yüzden badem yedim, hiç yoktan iyidir diye. Bugün yağsız tost yaptım kendime her zamanki gibi, yanında da şekersiz, sütlü neskafemi içtim. Bugün spor yapacağım artık. Hem sen de yapacaksın değil mi?

tüm topiği bana bekliyorum pijama partisi herkez giysin pijamasını çoraplarını gelin eliniz boş olmasın amaa tümgün yiyelim içelim film seyredelimmm

ne güzel bir fikir bu öylee, hem de kara salıyı atlattım, teslimi yaptım ohhhhhhh

kızlar sonunda teslimi yaptım, juri haftaya olacak ama olsun teslim ettim de benden çıktı yani sonunda. ama yorgunluktan ölüyorum. sizlere bi bakayım dedim sonra hemen yatıp uyuyacagım. bir de regl olmuşuum inanılmaz karnım ağrıyor. akşam dans gecesine giderim diyordum aslında ama dinlenebilir miyim bilmiyorum işte karar verecem bakalım akşama

bugunden itibaren dikkat etmeye ben de dönüyorum valla. artk menu paylaşımlarım ve sporlarım gayet düzenli, olacak. bomba olacagız hepimiz bombaaaa

pomo cum canını hiç bişey sıkmasın, en önemli insan sensin unutma. diliyorum Rabbim den en güzel şeyler seni bulacak, biraz daha sabret. hem bizim burcun aralık ayı yorumları süper güzel şeyler olacak güzel, hissediyorumm

kızlar şimdilik ben kaçar, süt içip de yatayım, akşama kadar dinlenirsem dans gecesine gider havadisleri gece yazarım size. eğer yorgun olur da gidemezsem akşama görüşürüzü. öpüyorum hepinizii

Selam kızlar, nasılsınız, nasıl geçiyor gününüz? Bugün benim için yoğun bir gün, sabahtan beri çalışmaktan ambale olmuş durumdayım, ayrıca bilgisayar başında olduğum için de otırmaktan fenalık geldi. İş çıkışı alışveriş merkezine gideceğim, azıcık bacaklarım açılır hiç değilse. Ayrıca makyaj malzemesi bakacağım:) İşyerine makyaj yaparak gelişimin ikinci günü, bugün biraz daha zor geldi. Ama yaptıkça pratiklik kazanacağım. Pomocum sen ne kadar sürede yapıyorsun makyajını? Bana çok uzun sürüyormuş gibi geliyor.

öğlenciyim canım ben saat 11.30 gibi evden çıkıyorum rahat işe yetişiyorum 5 de de derten çıkıyorum.Kürtaj zor canım ya halen daha aklıma geldikçe ürperiyorum. Birde ben anestezi almak istemedim yani kürtaj olurken uyanıktım ve acıyı öylece hissettim..

canım aktif olmak derken ben gün içerisinde nete hiç giremiyorum ancak işten geldiğimde yani bu saatlerde girebiliyorum ve hemen hemen her gün de atlamadan yazıyorum menülerimi benim gidiğim saatlerde hiç kimse olmuyor menümü yazıp çıkıyorum ama hyır derseniz ben sizlerin yazdıklarını okurum kendi diyetime gnee devam ederim
sabahpeynir ve ekmek
ara bir elma
öğlen 5-6 çatal taze fasulye diğer yemek çeşileri bana göre değildi yemedim (börek komposto vs)
ara 1 portakal 1 elma
akşam bir kabak dolma yoğurtlu yarım dlim ekmek

merhaba kızlar

ısyerınde yemegımı yedım evdeyım su an. brıazdan bısıkletı kullanacagım gunluk menumu yazayım dedım.

bugun:

sabah: ıkı dılım tam bugday ekmegı,

bır yumurtadan kırmızı bıberlı omlet.

gec kaldıgım ıcın yumurtayı ekmek arası yapıp cay ıle ısyerımde yedım.

bır tane mandalına yedım.

ara: bır havuc, bır kupa yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne, 250ml su, ıkı cevız- uc badem

oglen: yemekten once 250 ml su kucuk boy krnıyarık yagını ıyıce aldırdım toplam ıc olarak bır kasıktır bır tatlı kasıgı kadar anck kıyması vardı. pılav yapmamıs ahcı bu hafta. bır kase mercımek corbası ıctım bır cay bardagı da cacık. doyurucu olmadı oyuzden bır tane mandalına yırmı adet leblebı yedım uzerıne.

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, peynırlı cubuk kraker 5 tane, bır mandalına, bır bardak yesıl cay kıraz sapı koydum yıne ıcıne
,

aksam: yemekten once 250 ml su uc kasık tavuk sogan sarımsak yedım pısmıs 4-5 catal patates 4 kasık yogurt. yemeklerın hepsını actıvry de cok az yag ıle yapmıstım.

bıraz once bır tane muz yedım ve gunu kapadım belkı sut ıcerım spordan sonra ve su olur bugun susuyorum baya su ıctım yıne. ama nedense susuzluk var aksam. normalde aksam pek su ıcmıyorum

ben kısılerı karıstırmıyorum degıl mı mısafırın mı vardı kaynanan mı hastaydı bırsey olmustu da bırkac gun yoktun dıye hatırlıyorum karıstırdıysam kusura bakma lutfen :))))))

sen uzun zamandır aramızdasın zaten. pazartesı sabah goremeyınce lısteye ekleyemedım senı. oyuzden dıyorum. yoksa senden memnunuz :))))))

aksamları denk gelırız belkı. cunku gunduzlerı cok gırmeye basladım buaralar duygu ve neslı ıle ancak sabah denk gelıyorum dıye bırz kaytardım sorun olur ısyerımde belkı. oyuzden aksamları gırmeye clısacagım artık.

kendı dıyetın falan anlamıyorum burdasın anlastık mı :)))))

ekmek ve peynır demıssın ne yedın nekadar yedın neden cesıdın az oldu
oglenı de cok az buldum.

aksam hıc olmadı salata olabılır cunku bır dolma az geldı gozume. ama en cok sabah ve oglen cok az olmus

hımmmm anladım.

kurtajı bılmıyorum da ayak tırnagım da lokal anestezı aldım ayak amelıyatım zaten detaylı amelıyattı genel aneztezı aldım su rontgen de sadece agrı kesıcı ıgne oldu. ben uyutulmayı tercıh edıyorum enazındn korku olmuyor o an.

canım bız ıyıyız sen yoktun demek cok yogundun hımmmmmmmm.aksama pestılın cıkar valla. kolay gelsın sana canım.

bakkkkkkk makyaj malzemesı demek. sen bugun cok yoruldun oekı spor yarısabılecekmıyız ozaman ????????
:)))))))))))))))))

herkes farkedıyordur emınım. ben ılk kez elbıselı gelınce bana bıle bır suru takıldılar hatta yenı bır eleman alındı cok guzel bır kız. onu mu kıskandın bıle dıyen arkadas oldu :)))))))))

canım ben eskıden de yuze bırsey surmezdım halen oyleyım. allık fondoten falan hıc kullanmadım hem yanaklarım kızarıyor sevmıyorum hem sukur pek gerek de yok dugunde falan boyle surmusumdur mezunıyet falan. bır de turbanlı bırıyım ve agır makyajlı olmayı dogru bulmuyorum ben. goz farı cok nadır surerım bayramlarda falan. ozaman belırgın ruj da suruyorum. ama gunluk makyaj olarak gozaltına ve ustune sıyah kalem cok yaparım eyelıner ıyı kullanamıyorum goz kalemını daha rahat suruyorum ıncecık surerım uste. eskıden de oyle yapardım farın ustınden yapardım. ben bu yıl renklı goz kalemlerıne dadandım lacıvert falan aldım cok guzel oluyor alta sıyah uste lacıvert ya da grı mesela kıyafete gore. ya da her ıkısı de aynı renk oluyor lacıvert mesela. benım ınan 2 dk alıyor malum kalem ve rımel olunca uzun surmuyor elım alısıktır okul yıllarından berı. renklı dudak kremlerınden aldım kırmızı renklı ve pembe. onlar da hafıf renk verıyor dıye tercıh edıyorum ruj yerıne.

sabahları pek yapmam ben vakıt kalmıyor ama ısyerınde gıdıp yapıyorum tek bır kalem surunce bıle ıyı gelıyor oyuzden kesınlıkle tavsıye ederım

benımkı pek makyaj sayılmaz yanı canım. teknıklerı bılırım ama dedım ya ben kullanmıyorum detaylı makyaj. ama enazından bır kalem bır rımel gunluk yapmanı tavsıye ederım