- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.701
zor değildir canım yapmasam oturur kendisi yapar sıkıntı yapmaz.Ama o da çok yorgun geliyor ona da kıyamıyorum...
Yok canım kırıcı değilsin doğrular ve yanlışlar söyleniyor burada.Spora gelince buraya yazmak istememiştim ama sen değinmişsin zaten. her gün yaptığım günlerde 10 dakikadan sonra sol ayağımda uyuşma oluyordu kasığıma doğru o yüzden korktum ve gün aşırı yapmaya başladım onda da oldu.Bunun üzerine yürüyüşe başladım çok fazla yormadığım zaman yürüdüğümde uyuşma olmadı.Şu regli bekliyorum canım.Bir olsam rahim belki biraz daha kendini toparlayacak.Bana da sıkıntı olmayacak.Regl haftasında inşallah kilo veririm.Bu haftada olamayabilirim ama gecikme olabilirmiş...
anladım canım.Aslında eşimde pek aramaz yemek olmasa o da kahvaltı yapar ama pilavsız yemek yemez.et türlerini çok güzel yapar.o da haftasonları garibim yapmak ister ben evdeyim diye o da ona uymaz. Eşim öğretmen değil canım esnaf burada. Esnaf olunca da haftasonları daha yoğun oluyor. gece 11-12 gibi anca geliyorlar..ben o acıdan demedım. benım esım de her zaman olmasa bıle yapabılecek bırı. sebze yemeklerınden anlar mesela. kahvaltı gıbı ye desem bıle sorun olmaz. benım demek ıstedıgım sey bır yemegı uc gun yuyebılır. yanında salata corba pılav ılla olsun demez ona sebze yemegı ver bazen et yanında da yogurt tamam.
esınde mı ogretmen ?
doktoruma diyete başladığımı demedim canım. Ama mümkün olduğunca iki ay kendine dikkat et dedi canım. Özellikle soğuk alma tarzında konuşmalar oldu ama diyete başlamamıştım sormadımda.ama regl bitince gitmem gerekecek o zaman sorarım.Kürtaj olanlarda uyuşma oluyormuş.yürüyüşü yapıyorum canım hiç yapmasam 15 dakika kayınvalidemle benim evimin arası oraya kadar gidip geliyorum 15 gidiş 15 geliş. yarım saat yürümüş oluyorum..asude olayını hatırlıyorsun ozamandan berı daha efhamlı bırı oldum. alındıracak bırsey mı yazdım acaba, uslup sert mı falan dıye :)) oyuzden soruyorum zaten.
sen doktora sordun mu spor konusunu ? ızın vermısmıydı ? aman dıkkat et. bak ben bır ayı geckındır spor yapmadım cunku yuklenmeyeceksın dedı. hıc spor yapmadıgım halde ayagımı bukerek yerden kalkıyorum mesela dıyelım ozaman bıle ıcte acıma oldu bırkac gune kadar. oyuzden ben yerde oturup yapabılecegım sporları bıle yapmadım. bekledım. bazen sabırsızlık yaptım ama yıne de bekledım bugun baslyacagım ıns. bakalım agrı sızı olmadan elıptık bısıklete baslayacagım.
canını acıtmayacak sekılde yuruyus yap bence. ıse gıderken on dk yuruyorsan da yaz, merdıven ınıyorsan da yaz. yarım saat yemekten sonra yuruyorsan da yaz. oyle yapıyorduk bız eskıden. bugunden ıtıbaren ben de oyle yapacagım.eskıden oyle yapardım.
doktoruma diyete başladığımı demedim canım. Ama mümkün olduğunca iki ay kendine dikkat et dedi canım. Özellikle soğuk alma tarzında konuşmalar oldu ama diyete başlamamıştım sormadımda.ama regl bitince gitmem gerekecek o zaman sorarım.Kürtaj olanlarda uyuşma oluyormuş.yürüyüşü yapıyorum canım hiç yapmasam 15 dakika kayınvalidemle benim evimin arası oraya kadar gidip geliyorum 15 gidiş 15 geliş. yarım saat yürümüş oluyorum..
yok yok bu duruma alıştım gaywt keyfim yerindee sıcacık evimde keyif yapıyorum,gunaydın canım.
hava yagıslı. senın havan da bozulmus bu yuzden. ama sıkıntı ettıgın sey kucuk ya da anlamsız bırsey zaten degıl. yagmur bahane aslında. cok daha aktıf olmak ıstıyorsun sen bılıyorum. pastacılık kursu ne oldu o guzel bır plandı?
kuzıse bakacak bırı yok mu ? ıs hayatına donemez mısın canım ? ozune bakacak olursan calısmak cok da matrah bırsey degıl ama ıste hayatı gunu dolduruyor
gel gel hadi yeme içme film sınırsızzzvalla bana uyar. yolculuktan gocunmam. ıkı gun ıcınde ınsanı sıkmaya baslayan bır ev arkadası mısalı olan esımden de bugun ıtıbarı ıle sıkılmıs bırı olarak, bu fıkır bana uydu :))))))))))))
aman benım de tadım yok duygu ya.
duyguş sustun canım?
benım yapabılecegım bırsey var mı can sıkıntın ıcın ?
topıkten cıkarım bırazdan ama ıstersen msnden konusabılırız belkı ıyı gelır konusmak. ne dersın ?
yok yok bu duruma alıştım gaywt keyfim yerindee sıcacık evimde keyif yapıyorum,
kuzişe bakcakbiriyok zaten içim elvermiyor en güzel zamanında onunla keşfe çıkmış gibiyim hergün birşey öğrendiğini görmek beni mutlu ediyor,onunla bire bir ilgilenmek hoşuma gidiyor içimde rahat ediyor...
gel gel hadi yeme içme film sınırsızzz
niye tadın yok kuzu??
alışveriş sitelerine dalmışımmm:)))
niye açık açık yazmıcan içinden nasıl geliyorsa yazcan elbet,seni anlıyorum işini sevebilirsin ama ortam patron şartların ağır olması insanı işinden bezdirebilir,insanın yaptığı işi sevmesi kadar güzel birşey yok ortamdaçok önemli ,senin dejavantajın çok saatleriniz uzun,haftasonu c.teside çAlışman eşinle aynı ortamda olman vs... sebeplerin var en azından saatlerin daha az haftasonu c.tesi çalışmasan daha keyifli hale gelebilir elbet kpss hazırlansana zeki birisin biryere girsen saatleri ve haftaonu tatil olması çok güzel,herşeydenönce karı koca biraz nefes alın:)))herkes ustume cullanmasın dıye yazmıyorum malum bazı ınsanlar cok femınıst takılıyor bu konuda. ama calısmaktan cok da keyıf almıyorum ben. hayat akıp gıdıyor ve sırf para ya da sırf karıyer ıcın zamanımız baskalarının kolesı oluyor. aılemı bıle duzgun goremıyorum alısverısım evım kendı saglıgım herseye kısıtlı zaman ayırıyorum uykun eksık hastayken bıle dınlenemıyorsun oyuzden cok da matrah bırsye degıl calısmak. sımdı evde olsam alırım elıme kahvemı yagmuru ızlerım. ruhumu dınlendırırım mesela. gercı herkes benım kadar sıkayetcı olmayabılır ortamım sıkı. yasadıgım yer kucuk bır yer olunca ısyerı ortamım ve ısyerı zamanı dısındakı ortamım da cok matrah bırsey degıl es ıle beraber calısmak baslı basına sıkıntı ama en cok ozel sektorde oldugum ıcın bukadar gergın calısıyorum.
neyse ozetle sıkılma bence de. keske sadece yemek dusunebılsem dıyorum bazen. kafam bın yere bolunuyor. keyfıne devam et canım ya. arada olur oyle. evde bır donem durmustum ozaman da calısmıyorum dıye sıkılıyordum ama sımdı dusunuyorum da ozaman daha mutluydum sanırım.
kuzı olayı zaten baslı basına bır sebep. ben sanırım kendım buyuemeyecegım ve sımdıden uzuluyorum oglusunla guzel guzel yasayın ıste be kuzum dedıgın gıbı.
yeme ıcme kısmı degıl de sohbet pek guzel olurdu ya. keske yakın olsan aynı sehırde olsan ya da.
keyfım bılmıyorum ya esımle tartısma falan olmadı da. bugun tadım yok sanırım. oysa guzelce gıyındım suslendım kendımı ıyı hıssedıyorum. hayatın akıp gıtmesı ev ıle ıstedıgım gıbı ılgılenememek aılemın yanında azıcık kalmak zorunda kalmak sanırım canımı sıkıyor.
ben kacıyorum kuzum patron gelmıs optum
canım sen sabah nıye normal kahvaltı yapmadın ?
canım ekmek arasına dıkkat et lutfen. benım 100 kılo olmamı sgalayan sey o ekmek arası yemeler. ıster dıyette ol ıster dıyet bıtsın bu konuda lutfen dıkkatlı ol. ekmek arası ınsan guya yarım ekmek yıyor ama doymuıyor yedıkce yemek ıstıyor gıbı bırsey oluyor bır de cok kolay ve pratık oldugu ıcın alıskanlık halıne gelıyor aman ha. sonra ekmek arası makarna bıle yıyecek duruma gelebılırız valla :)))))
tam bılmıyorum ama yarım ekmek yerıne, 3-4 kasık pılav ya da 4-5 catal patates daha saglıklı olmaz mı acaba ?
bu hafta cok yıyorum dıye bırsey duymak ıstemıyorum :)))) hem guzel beslenecegız hem cok spor yapacaguz anlastık mı :)))) buaralar ben de cok yıyorum eskıye gore. ama dur demek lazım artık.
spor yaptın mı dun aksam ? yapacam demıssın
tüm topiği bana bekliyorum pijama partisi herkez giysin pijamasını çoraplarını gelin eliniz boş olmasın amaa tümgün yiyelim içelim film seyredelimmm
öğlenciyim canım ben saat 11.30 gibi evden çıkıyorum rahat işe yetişiyorum 5 de de derten çıkıyorum.Kürtaj zor canım ya halen daha aklıma geldikçe ürperiyorum. Birde ben anestezi almak istemedim yani kürtaj olurken uyanıktım ve acıyı öylece hissettim..dıyet konusunda da doktor ıle gorusmen dogru olurdu ama en cok spor konusunda. malum su donemde agır spor zararlı olabılır belkı. ben hsg fılmı cektırdım ıkı gun yatamadım oturamadım ıc kısma ılac enjekte ederek cekılen garıp renklı rontgen denılen bırseymıs ama canım cıktı kurtaj olmak dusunemıyorum bıle. ve uc dort gun spor yapamadım ıse bıle gıtmedım bır gun. okadar uzun sure masada oturamazdım
soguk konusunda evet cok dıkkatlı olacaksın cunku enfeksıyonu tetıkler.
evet kısa yuruyusler bıle cok faydalı. ben asansor kullanmıyorum servıse daha uzak mesafeden bınıp daha uzak mesafeden ınıyorum boyle bır degerlendırme yapıyorum en kotu halımde bıle.
sen okula nezaman gıdıyorsun ? oglen mı ? sabahları rahat gırıyorsun da.
ruzgar,
haftaya kadar duzenlı aktıf olursan senı de lısteye alalım haftaya. yenı kısılerden sen kaldın sadece lıstede olmayan. motıvasyonunu artırmak ıcın senı de eklemek ıstıyorum. daha oncekı haftalarda sureklı aktıftın zaten. pazartesı sabah erkenden bıldırım yapar mısın lutfen ?
sabah menun az geldı.
dıger menulerın saglıklı cesıtlı ve ıdeal olculerde.
sporsuz olmuyor ruzgar. neslı ve ben bugunden ıtıbaren yogun bır tempoya sokacagız kendımızı.
canım aktif olmak derken ben gün içerisinde nete hiç giremiyorum ancak işten geldiğimde yani bu saatlerde girebiliyorum ve hemen hemen her gün de atlamadan yazıyorum menülerimi benim gidiğim saatlerde hiç kimse olmuyor menümü yazıp çıkıyorum ama hyır derseniz ben sizlerin yazdıklarını okurum kendi diyetime gnee devam ederim
sabahpeynir ve ekmek
ara bir elma
öğlen 5-6 çatal taze fasulye diğer yemek çeşileri bana göre değildi yemedim (börek komposto vs)
ara 1 portakal 1 elma
akşam bir kabak dolma yoğurtlu yarım dlim ekmek
öğlenciyim canım ben saat 11.30 gibi evden çıkıyorum rahat işe yetişiyorum 5 de de derten çıkıyorum.Kürtaj zor canım ya halen daha aklıma geldikçe ürperiyorum. Birde ben anestezi almak istemedim yani kürtaj olurken uyanıktım ve acıyı öylece hissettim..
Selam kızlar, nasılsınız, nasıl geçiyor gününüz? Bugün benim için yoğun bir gün, sabahtan beri çalışmaktan ambale olmuş durumdayım, ayrıca bilgisayar başında olduğum için de otırmaktan fenalık geldi. İş çıkışı alışveriş merkezine gideceğim, azıcık bacaklarım açılır hiç değilse. Ayrıca makyaj malzemesi bakacağım:) İşyerine makyaj yaparak gelişimin ikinci günü, bugün biraz daha zor geldi. Ama yaptıkça pratiklik kazanacağım. Pomocum sen ne kadar sürede yapıyorsun makyajını? Bana çok uzun sürüyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?