- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.661
şöyle bi el atacam pomo kaç dk spor yaptınolmaz teymezz şunuda yap vss ogün gelsinn görüşürüzzz
Hadi bugün affedeyim seni o zaman, eşinle ilgilen. Duygu sana yazmıştı, gördün mü o mesajı, gerçi o sanırım 17'sinden sonra diyor ama mutlaka hareket olsun diye, olmadı sen yemekten sonra kaldır eşini de oynayın karşılıklı, senin eşin de oynar mı ki yaa, hiç canlandıramadım:)
Ben de ödem olduğunu düşünüyorum, o yüzden spor yapmam lazım ve bol su içmmem lazım. 70 kg altına düşmem lazım deyip dururken tekrar 71 oldum oooffff ooofffff.. Ben de bugün akşam eşimle ilgilenirim biraz,malum hasta bir de, ama arada fırsat yaratıp Leslie yapacağım ben. Bu hafta kendime sözüm var her gün spor:) Bir de zaten muhtemelen haftanın sonuncusuyumdur, bir nevi ceza olsun bana.
Oy oy oy tablo açıklanmış, sonuncu belli:)) Pomocum vermişsin sen, tebrik ederim. 1. Htc galibakendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum Ya ben bir haftada 1 kg veremedim doğru dürüst, benim irade zayıflığı belli oluyor işte. Neyse, belki haftaya 1kg'dan da fazla verip şeytanın bacağını kırarım, belli mi olur:) Kilo veren diğer arkadaşları da tebrik ediyorum Ben de sonuncu olarak, paşa paşa cezalıyım bu hafta
merhaba kızlar :) bu siteye yeni üye oldum
yaklaşık 2 aydır diyetteyim sağlıklı beslenme
4.5 kilo verdim
vermek istediğim 13 kilom daha var ve yaza 58 kilo olmak istiyorum sizlerin desteğine ihtiyacım varyardımcı olursanız ne mutlu bana :)
tebrık ederım verdıgın kılo ıcın. devamını dılerım.
aramızda olup gunluk menulerını paylasırsan neden olmasın :)))))
hosgeldın.
tbiki cnm. hergün düzenli olarak menülerimi paylaşırım. bunun için günlük açtım ama burdan mı paylaşıosunuz menülerini hepiniz kusura bakmayın yeniyim :)
anladım cnm tmm. doğru söylüosun çok zaman alıyor.
ben paylaşayım o zaman bugünkü menümü
sabah kalkar kalkmaz 1 barak su ve 3 kuru kaysı
kahvaltı
bir çb light süt ve 2 yk yulaf ezmesi
ara
bir portakal
yoğurt kürü
öğlen
bir kepçe domates çorbası
işaret parmadığım kadar dürüm tavuk döner
ara
bir mandalina
ara
bir yeşil çay ve ½çay brdğı yeşil çay
yoğurt kürü
akşam
bir kepçe çorba
6 yk kaşığı ıspanak
2-3 yk yoğurt yerim muhtemelen
bir dilim ekmek
ara
bir çb süt ve 2 meyve yerim
3 lt ve 2 yeşil çay + kızımı yatırınca 40 dk oryantel dans yapıcam :))) son zamanlarda spordan sıkılmıştım leslie vs. bunu buldum 4 parça halince hem aerobic hem plates hem streching karışık hareketler oryantel eşliğindee :)
Kayınvalidem yemezsem küsüyor canım.Zaten uzun zamandır ilk defa gittim. Gitmesem ayıp olacaktı.Pilav etliydi.Ayrıca et yemedim yani.Tepeli yazmıştım anlamamışsın herhalde yani tümden doluydu. Yedim ama akşama da inan rahatsızlandım.Hem vicdanen rahatsızdım hemde bedenen...ben kaynanama aylar sonra bayramda gıttım ama lahana sarmasını bıle kacırmadım bayramda. su boıregını ınanılmaz guzel yapar ama yaptırmadım ılk kez ona. dayanamam cunku dedım kendısıne. duygu mesela gorumcesıne ya da kaynanasına gıdıyor ama tek catal yıyor ordakı yıyeceklerden. oyuzden yanlıs buldum. ama yedıklerın normal mı degıl mı cok da anlayamadım aslında. tepeli ne demek, et nekadar yedın pılavın ıcınde bılemıyoruz.
Canım başka yere zaten gitmiyorum mümkün olduğunca zaten çalışan bayansın bir haftasonun var deyip oturuyorum evimde ya da çarşı pazar geziyorum.ben mısafırlıge gıtmıyorum cunku korkuyorum gercekten. senı anlıyorum gercekten. kendım evde msıafır agırlayınca cozutmam da bıryere gıdersem kısır borek falan dayanamam dıye dusunuyorum
Sağol canım benim ama daha sıkı bir diyet yapacağım canımı sıktı bu hafta elde ettiğim diyet..menulerın yıne cok guzel gercekten.
Kayınvalidem yemezsem küsüyor canım.Zaten uzun zamandır ilk defa gittim. Gitmesem ayıp olacaktı.Pilav etliydi.Ayrıca et yemedim yani.Tepeli yazmıştım anlamamışsın herhalde yani tümden doluydu. Yedim ama akşama da inan rahatsızlandım.Hem vicdanen rahatsızdım hemde bedenen...
Canım başka yere zaten gitmiyorum mümkün olduğunca zaten çalışan bayansın bir haftasonun var deyip oturuyorum evimde ya da çarşı pazar geziyorum.
Sağol canım benim ama daha sıkı bir diyet yapacağım canımı sıktı bu hafta elde ettiğim diyet..
sporu eskisi gibi yapıyorum desem yalan olur canım benim ama bol bol yürümeye çalışıyorum yapamasamda.aklıma geldikçe yapıyorum şu aralar biraz sıkıyım bakalım. zaten bu haftada regl haftam. Kürtajdan sonra ilk defa regl olacağım tabi günümde olursam.Onun verdiği bir şişkinlikte var.Üslubuna gelirse canım ben alınmadım. Sadece kendi kendime kızıyorum bende farkındayım 2 hafta emek ver sonra bir yemek herşeyi alt üst etsin. Dün eşime de resti çektim benim yapmak istemediğim bir konuda ısrar etme diye...bitk, çayı da okulda kekik çayı içmeye çalışıyorum evde de yeşil çay...ama içmekte gerçekten zorlanıyorum.bu yaşıma kadar öyle çayı hangisi olursa olsun isteyerek içmemişimdir.serap sakın yanlıs anlama lutfen. elestırmek degıl bu. ben senın menulerını cok begenıyorum cok ıstıkrarlısın gercekten ırnek alınacak tarz. emegın bosa gıtmesın dıye yazdım onları. umarım yazı dılı oldugu ıcın kırıcı ukala bır tarz anlasılmamıstır.
calısan bayanken kesınlıkle olmuyor cok zor oluyor vakıt sorunundan. sneı cok ıyı anlıyorum.
bu hafta hepımız de ıyı bır gaz var ıyı degerlendırelım bence.
senın menuler cok guzel de, su bıtkı cayı ve spor ne alemde ?
hımmmmmmm anladım denk gelemıyoruz demekkı.
sen ıdeal kıloya ulasınca calısmalara baslamayacak mıydın ? erken degıl mı sence ?
4 kasık asureden bırsey olmaz. kacamak olarak gormeyelım hadı :)))))
kılo verme donem donem yavaslayabılıyor ben bır aydır vermeyı bırak ++++ oluyorum resmen. hemen cokuse gecme lutfen. devam et duzenıne. ve spora odaklan bence.
resmı msj yazarken asagıda eklentı ekle bolumu var ordan eklıyoruz.
benı mı okuyorsun :))))) o ne demek yahu. sankı ne yazıyorum ben :))))))
sporu eskisi gibi yapıyorum desem yalan olur canım benim ama bol bol yürümeye çalışıyorum yapamasamda.aklıma geldikçe yapıyorum şu aralar biraz sıkıyım bakalım. zaten bu haftada regl haftam. Kürtajdan sonra ilk defa regl olacağım tabi günümde olursam.Onun verdiği bir şişkinlikte var.Üslubuna gelirse canım ben alınmadım. Sadece kendi kendime kızıyorum bende farkındayım 2 hafta emek ver sonra bir yemek herşeyi alt üst etsin. Dün eşime de resti çektim benim yapmak istemediğim bir konuda ısrar etme diye...bitk, çayı da okulda kekik çayı içmeye çalışıyorum evde de yeşil çay...ama içmekte gerçekten zorlanıyorum.bu yaşıma kadar öyle çayı hangisi olursa olsun isteyerek içmemişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?