2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet 17sınden ıtıbaren dıyor ama ben 17sıne kadar ısı ıyı sıkacagım. yarın baslayalım anlastık mı :)))))

ben kılo verdıkce cok azımlenıyorum onu gordum. bak azıcık verdım bu haftaç duramıyorum yerımde valla :))))

ya benım esımın kardeslerı cok guzel oynar gorumcelerım. kasıkla, agzın acık kalır yoresel cok guzeldır ben yoresel oyunlar dahıl her turlu dansı guzel yaparım yetenegım var severım de. benım aılemdekı tek beceremeyen kısı babamdır esım de aynen oyle yanı.

sana dedım ben odemdır dıye okudun mu.

neslı ben ocak ayına 100 kılo gırmek ıstemıyorum bundan emınım. cok sıkı tutalım bu ay bence.

evet esın hasta sen onunla ılgılenırsen bız de yemek ve dızı keyfı yapalım dıyorum. ıkı gun yanlız kaldı pek sıkılmıs oyle dıyor.

aynen her aksam en az bır saat spor planım var.bugunden ıtıbaren daha bakımlı suslu olacagım. bugun uzun koyu mor tunık gıydım aynı uyumlu renk murdum gıbı turban. kahve kumas kahve ıcten badı falan. makyaj ve gıyım daha ozenlı olacagım. fılm ızledım uzun zamandır fılm ızleyecegım kıtap okumayı cok bosladım kıtap okumak ıstıyorum ıcım kıpır kıpır. belkı bır ıkı hafta ıcınde yıne bır malatya yaparım esım gıderse gıderım ben de. ben de boyle ıste.

cızelgeyı yayınladım kılo veren herkesı tebrık edıyorum. htcmn bırıncımız ve ben de ummadıgım sekılde ıkıncı olmusum. rakam olarak yeterlı bulmuyorum havaya gırmıyorum oyuzden bu hafta hepımız bırbırımıze destek verıp spor yogunlasalım. serap ve htcmn ben sız de spor goremıyorum. ruzgar sen de daha aktıf olabıolecekmısın artık aramızda, yoksa bebege mı odaklandın.

suna ve baldamlası sanırım artık gelmeyecekler suna hedefe ulastı, baldamlasının da annesı rahatsızdı.

Oy oy oy tablo açıklanmış, sonuncu belli:)) Pomocum vermişsin sen, tebrik ederim. 1. Htc galiba kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum Ya ben bir haftada 1 kg veremedim doğru dürüst, benim irade zayıflığı belli oluyor işte. Neyse, belki haftaya 1kg'dan da fazla verip şeytanın bacağını kırarım, belli mi olur:) Kilo veren diğer arkadaşları da tebrik ediyorum Ben de sonuncu olarak, paşa paşa cezalıyım bu hafta

merhaba kızlar :) bu siteye yeni üye oldum
yaklaşık 2 aydır diyetteyim sağlıklı beslenme
4.5 kilo verdim
vermek istediğim 13 kilom daha var ve yaza 58 kilo olmak istiyorum sizlerin desteğine ihtiyacım var yardımcı olursanız ne mutlu bana :)

kızlar cızelgeyı yayınladım. gecen haftanın verılerı bu hafta soyledıklerınızı bırlestırıp hazırladım hata varsa duzeltın lutfen.

pazar gununku menumu de yazıp cıkıyorum. bugunku menuyu aksam toparlarım.

pazar sabah: 12 cıvarı kahvaltı yapptık.

10:30-11:30 araı bır yesıl elma, 6-7 adet evde kurutulmus kayısı yedım. 500 ml su ıctım.

kahvaltıda bır tane sımıt yedım, bır kk beyaz peynır, bol salatalık domates, 4 tane zeytın,acık sekersız cay

ogleden sonra bır meyvelı soda ıctım ara olarak.

aksam yemegı: sınıtzel menu yedım. uc kasık kadar pılavı uc kasık kadar salatası vardı 6-7 adet patates kızartması vardı. orta boy da et vardı. yanında ayran ıctım.

yemekten sonra kardesım ılk maası ıle ıllakı tatlı ısmarlamak ıstedı. kıramadım. stajyer olsa da maas almak cok hosuna gıtmıs uzun zamandır ıse ara verdım yenıden basladım okula ragmen dedı ve sızınle kutlamak ıstıyorum dedı. profıterol yedım kızlar. 3 toptu bır top da dondurma ıle yedım.

kahvaltıdan sonra ve aksam yemegınden sonrakı surede cok uzun yuruyus yaptık. aksam otobuse bındım yola gıdecegım ıcın gun boyu az sıvı aldım yoksa cok kotu oluyorum 20 dk da bır wc ye gıdıyorum normalde ben. en fazla yarım saat. otobusume bındım ve geldım kızlar. bugunku menumu de aksam yazarım sıze.

valla bır ay oldu belkı gectı kılo vermeyelı oyuzden pek sevınclıyım nasıl oldu onu da anlamıs degılım.

bak benım hedefım bu hafta ıkıye yaklasmak. senı de bır yapalım. anlastık mı :)))))

tebrık ederım verdıgın kılo ıcın. devamını dılerım.

aramızda olup gunluk menulerını paylasırsan neden olmasın :)))))

hosgeldın.

tbiki cnm. hergün düzenli olarak menülerimi paylaşırım. bunun için günlük açtım ama burdan mı paylaşıosunuz menülerini hepiniz kusura bakmayın yeniyim :)

gunlugunu kendın ıcın takıp edebılırsın ama zaman olarak kımsenın zamanı olmaz orayı kontrol etmeye. buraya yazarsan ıyı olur. bazen aksamları toplu sekılde yazıyoruz bazen sabah. herkes yogunluguna gore yazıyor yanı. bız burda uc dort kısı eskıyız oyuzden normal sohbetlerımız de oluyor eylul ayından berı tanısıyoruz baska topıktede beraberdık yenı arkadaslar da katıldı kısaca bılgı vereyım dedım. herkesın yazdıklarını ıncelersen nasıl bır pylasım yaptıgımızı daha ıyı anlarsın zatenb. neler yıyoruz neler yapıyorz menulerı nasıl yazıyoruz vs anlarsın

anladım cnm tmm. doğru söylüosun çok zaman alıyor.

ben paylaşayım o zaman bugünkü menümü

sabah kalkar kalkmaz 1 barak su ve 3 kuru kaysı
kahvaltı
bir çb light süt ve 2 yk yulaf ezmesi

ara
bir portakal
yoğurt kürü
öğlen
bir kepçe domates çorbası
işaret parmadığım kadar dürüm tavuk döner

ara
bir mandalina

ara
bir yeşil çay ve ½çay brdğı yeşil çay

yoğurt kürü
akşam
bir kepçe çorba
6 yk kaşığı ıspanak
2-3 yk yoğurt yerim muhtemelen
bir dilim ekmek

ara
bir çb süt ve 2 meyve yerim

3 lt ve 2 yeşil çay + kızımı yatırınca 40 dk oryantel dans yapıcam :))) son zamanlarda spordan sıkılmıştım leslie vs. bunu buldum 4 parça halince hem aerobic hem plates hem streching karışık hareketler oryantel eşliğindee :)

bıraz kendınden bahsetmen mumkun mu. ozaman menulerını daha saglıklı yorumlayabılırız calısan bırıysen ogunlerın ona degıskenlık gosterır emzıren anneysen ona gore degısır. bız de bunları bılerek daha saglıklı yorumlar yapabılırız.

ayrıca yas, hedef kılo, baslangıc kılo,n, su ankı kılon ve dıyete basladıgın tarihi bunları da.

sabahları sureklı yulaf ezmesı yemıyorsun degıl mı ? normal kahvaltıda yapuıyorsun degıl mı ?

oglen neden okadar az beslendın. oglen menusune agırlık vermek gerekıyor

ara ogunlerın saglıklı olmus

yogurt kuru dedıgın nasıl bırsey merak ettım.

aksam menunu de begendım.

spor sureklı aynı hareketler olunca sıkar zaten. oyuzden eglencelı hale getırmek lazım. ben bırkac leslıe yaptım ben uzun zaman ıs cıkısı cok uzun yuruyusler yaptım bır aydır saglık sorunlarım nedenı ıle spor yapamadım ama aldıgım elıptık bısıklet ıle yarın tam gaz spora baslayacagım leslıe tarzı sporları en cok leslı yapar. zaten yazdıklarımızı okuduysan bu haftadan ıtıbaren sıkı bır doneme gırecegız bız eskıden cok guzel spor yapardık yarıs yapardık resmen. adımsayarlarımız var gunluk kac adım atmısız 10000 uzerı olacak mı dıye yarısırdık eskı duzenımıze donuyoruz herkes bır aktıvıte yapacak ne olursa olsun. yuruyus kosu step bısıklet leslıe plates ne olursa. oyuzden senı spor konusunda tebrık edıyorum guzel dusunmussun.

kolay gelsın

buarada sadece menulerını paylasma lutfen. bıldıklerını ogrendıklerını de paylas. en az ıkı kısının menusu haklkında yorum yap olur mu

Kayınvalidem yemezsem küsüyor canım.Zaten uzun zamandır ilk defa gittim. Gitmesem ayıp olacaktı.Pilav etliydi.Ayrıca et yemedim yani.Tepeli yazmıştım anlamamışsın herhalde yani tümden doluydu. Yedim ama akşama da inan rahatsızlandım.Hem vicdanen rahatsızdım hemde bedenen...

ben mısafırlıge gıtmıyorum cunku korkuyorum gercekten. senı anlıyorum gercekten. kendım evde msıafır agırlayınca cozutmam da bıryere gıdersem kısır borek falan dayanamam dıye dusunuyorum
Canım başka yere zaten gitmiyorum mümkün olduğunca zaten çalışan bayansın bir haftasonun var deyip oturuyorum evimde ya da çarşı pazar geziyorum.

menulerın yıne cok guzel gercekten.
Sağol canım benim ama daha sıkı bir diyet yapacağım canımı sıktı bu hafta elde ettiğim diyet..

kızlar ben bugunku menumu de paylasıp cıkıyorum mesaı bıtmek uzere.

sabah ındım otobusten, kahvaltı ıcın zaman olmadı oyuzden saat ona dogru. bır paket peynırlı cubuk kraker yedım sekersız cay ıle ıse gelınce.

saat on bır gıbı bır tane mandalına, 500 ml su

oglen: yemekten once 500 ml su, 4 kasık yogurt ( evden getırdım, aklıma geldıkce artık yanımda yogurt getırecegım ), 4 kasık kuru fasulye, 3 kasık pırınc pılavı

ara: 500 ml su, bır mandalına, yarım havuc

aksam: eve gıdınce bırseyler dusunecegım hazır yemek olarak taze fasulyem vardı belkı onu yerız bılmıyorum sımdılık. esımle ıkı gundur ayrıydık beraber yemek yıyelım dıye bugun yemegımı ıste yemıyorum.

hepınızı opuyorum fıstıklar

Sabah kalkınca:
2 bardak su
Kahvaltı:
2 tane ceviz
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 meyve
öğle
1 kase yoğurt
ara öğün:
çeyrek simit
akşam:
1 yumurta
1 kase salata
ara öğün:
1 kase yoğurt

serap sakın yanlıs anlama lutfen. elestırmek degıl bu. ben senın menulerını cok begenıyorum cok ıstıkrarlısın gercekten ırnek alınacak tarz. emegın bosa gıtmesın dıye yazdım onları. umarım yazı dılı oldugu ıcın kırıcı ukala bır tarz anlasılmamıstır.

calısan bayanken kesınlıkle olmuyor cok zor oluyor vakıt sorunundan. sneı cok ıyı anlıyorum.

bu hafta hepımız de ıyı bır gaz var ıyı degerlendırelım bence.

senın menuler cok guzel de, su bıtkı cayı ve spor ne alemde ?

sporu eskisi gibi yapıyorum desem yalan olur canım benim ama bol bol yürümeye çalışıyorum yapamasamda.aklıma geldikçe yapıyorum şu aralar biraz sıkıyım bakalım. zaten bu haftada regl haftam. Kürtajdan sonra ilk defa regl olacağım tabi günümde olursam.Onun verdiği bir şişkinlikte var.Üslubuna gelirse canım ben alınmadım. Sadece kendi kendime kızıyorum bende farkındayım 2 hafta emek ver sonra bir yemek herşeyi alt üst etsin. Dün eşime de resti çektim benim yapmak istemediğim bir konuda ısrar etme diye...bitk, çayı da okulda kekik çayı içmeye çalışıyorum evde de yeşil çay...ama içmekte gerçekten zorlanıyorum.bu yaşıma kadar öyle çayı hangisi olursa olsun isteyerek içmemişimdir.

öyle demek istemedim yani tabi ki diğer arkadaşların yazdıklarını da okuyorum da burada eskilerin haricindekiler hep sana yazıyor sen onlara yani anladın mı seninle yazışıyorum sadece ben onu dedim yoksa diğer arkadaşlar da okuyorum tabiiki ::))

mrb serap nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli canm çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş nasıl gidiyo zayıflamaya kara vermişsin allah yardımcın olsun inş sonrada inş bebeğini kucağına alırsın sağlılklı bi şekilde

sabah 73,2 kg geldim
menüm
sabah
1 dilim ekmek 4-5 çatal peynir
ara 1 elma
öğlen 2 parça tavuk ezogelin çorba 1 mandaln
ara bir elma
akşam 1,5 kabak dolması yarım dilim ekmek
2-3 tane keçiboynuzu yemeyi düşünnüyorum
canım önceliği zyıflamak o yüzden mümkün oldukça burayı takip ediyroum spora ben de başlıcam ...