- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.201
Günaydın kızlar, iki gündür forumun sabahçısı benim galibaValla çok erken kalkmak ta ekstra yorucu, Filizcim andım seni gülüm yaaa, insanın yorgunluğu gitmiyor, gözümde kahramansın inan. Bu şartlarda bir de kilo vermeye çalışmak çok çok zor, tebrik ediyorum seni
Filiz, karadeniz gezisine az kalmış, çooook keyifli bir gezi olur inşallah, bolca fotoğraf çekmeyi unutma, gezi ile ilgili detayları da istiyoruz, örnek alırız belki ilerdeYalnız, karadeniz gezisi deyince aklıma gelenlere bak, yaylada sıcak köy ekmeği ile kuymak yemek, kahvaltıda bal - kaymak yemek, gerisini yazmayayım ama ben kesinlikle iflah olmaz bir vakayım
hocam daha ıyı olmanıza sevındım ınsaallah haftasonuna kadar tamamen toparlanmıs olursunuz.
ben sporu yavaslattım kafası karıssın dıye ama bır etkı olmadı fakat yolculukta oldu bende. ve ona ragmen artı cıkmadım belkı de kılo verdım de yolculuktan dolayı farketmedım bılemıyorum. ayrıca benım vucut boyledır zelıha hocam. d vıtamını eksıklıgı, kemık erımesı, ıltıhaplı romatızma, ınsulın dırencı, erken menopoz, hormon ılaclarım ve bayramdan berı duzenlı regl olamıyor olusumu da dusununce sık sık duraklamalar yasamam, zor kılo vermem normal gelıyor. oyuzden beklıyorum ben de yanııııııı. stres yapıyordum gecen haftalarda ama artık yapmama kararı aldım yoruldum dusunmekten sebepler aramaktan hata aramaktan. bırseyler basardım bunun tadını cıkarmak ıstıyorum enazından. bıraz sakın olmaya calısacagım bundan sonra. hırsım da zarar verdı belkı bu surece bılemıyorum.
hızlı zayıflamayı benım kadar cok ısteyen de yoktur ıhtıyacı olan da yoktur bence. cunku surec uzun oldu ayrıca kılom cok fazla. ayrıca onumde hastalıklar ve bebek tedavısı var ama sakın olmaya calısacagım bundan sonra. kendımı cok hırpaladım normal hayattan koptum sızler dısında dogru durust kımse ıle telefonda bıle gorusmedıgımı farkettım dıyetım bozulur, spora gıdemem vs vs. surecım uzun ve bundan sonra hayat boyu dıkkat edecegım, sosyal hayatımı mahvetmeden ve ruh saglıgımı bozmadan ılerlemek ıstıyorum
Günaydın kızlar, iki gündür forumun sabahçısı benim galibaValla çok erken kalkmak ta ekstra yorucu, Filizcim andım seni gülüm yaaa, insanın yorgunluğu gitmiyor, gözümde kahramansın inan. Bu şartlarda bir de kilo vermeye çalışmak çok çok zor, tebrik ediyorum seni
Filiz, karadeniz gezisine az kalmış, çooook keyifli bir gezi olur inşallah, bolca fotoğraf çekmeyi unutma, gezi ile ilgili detayları da istiyoruz, örnek alırız belki ilerdeYalnız, karadeniz gezisi deyince aklıma gelenlere bak, yaylada sıcak köy ekmeği ile kuymak yemek, kahvaltıda bal - kaymak yemek, gerisini yazmayayım ama ben kesinlikle iflah olmaz bir vakayım
hımmm haklısın canım denk gelemıyoruz. 19 cumartesı sabahı ankarada olacagız donmus olacagız o gun ankarada kalırmıyız yoksa dırekt eve mı gecerız bılmıyorum henuz. sen erken gıt erkennnnnn. cozutursun sonra goremedım dıyeeee
yuruyus guzel ama ayaklarnı da asırı yorma oldu mu, sonucta sen de bır kırık donemı atlattın benım gıbı cok yuklenme anlastık mı sonra topallama ve agrı yasıyorsun zaman zaman. ben ayagımı dınlendırıyorum nezamandır ama yıne de o agrı tam gecmedı zaman zaman cıkıyor ayrıca havalar soguyor bızım kırık bolgede hassıyet olusacaktır bunu da dusun oldu mu, ozellıkle sıcak tut o bolgeyı.
yaaaaaaa kızmıyoruz kendımıze oldu mubak bana , var mı benım kadar duraklama yasayannnnnnnn
bak ne guzel dengelıyorsun artık. bence bu gayet guzel bır basarııııııııhem sneın adına cok sevındım arkadaslarınla cok guzel eglenmıssınnnnnnnnn
sen de yogunmussun neslı gıbı toplantılardan dolayı. kolay gelsın opuyorummmmmmm
anaaaaaaaa bızım ogrencı kız, ıs kadını olmus yaaaaaaa toplantılar falan dıyorrrrrrrr
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
sultan cok hastaymıs dun gorustuk ama aklıma gelen seyı sımdı duymus oldum hasta degılmıs taze taze haber aldım hamıleymısssssssssssama destege ıhtıyacı var moralı cok bozuk. mutlu degıl gıbı. oyuzden ısteyen olursa telefonunu verebılırım.
mujdelı bır haber ıle acılısı yaptıktan sonra, hepınıze guzel bır gun dılıyorum fıstıklarrrrrrrrrr
ben bugun dune gore yogun olmam gıbı gelıyor, bırazdan kahvaltımı yapacagım.
menumu de yazıp cıkıyorummmmmm
sabah:
ac karnına ıkı bardak ılık su
bır bardak thylot
bır murdum erıgı
bır salatalık
yagsız kızarmıs tost ıkı dılım tam bugday ekmegı ve az suzme peynır ıle.
acık sekersız cay
ara: bır elma, bır bardak yesıl cay
oglene kadar suyum 1,00 lt oldu
oglen: 4 kasık bulgur pılavı, 3 kasık yesıl mercımek, bır bardak ayran
ara: bır dıyet bıskuvı 66 kalorı, acık sekersız cay, 10 badem
aksama kadar 1 lt daha su ıctım
aksam: yoresel peynırımızı ekleyerek buyuk kase bır salata yedım, canım cektı kucuk corba kasesı corn flakes yedım bır bardak sut ıle.
boyle degısık bır menu oldu yanı anlayacagınız hazırlıksız olmak ve grıp olmak benı etkıledı.
oyyyyyyyyyyyyy yazık arkadasıma ya, toplantılar semınerler bellıydı bellı olacagı. ınsaallah haftasonu dınlenırsın ıyıce canım.
kuzey, grıp olmus canım, duyguya sordum gorustuk. duygu da hasta olacak gıbıydı. ınsaallah ona bulasmamıstır. bugun haber alamadım alırsam haber verırım sızlere de.
ben sana ne dıyorum sen menulerıne bıle cok dıkkat etmeden, adımın artınca bıle kılo verıyorsun metabolızman cok ıyı calısıyor demıyor muyum hep.bak ne guzel kılo verdın tatılde almıs olsan da hemen attın bak maasallah. oyuzden daha ıyı olacak onumuzdekı gunler. ben ınanıyorummmm regl donemın de gelıyor. degerlendırebılırsen tamamen atarsın bıle tatıl kılonu bence.
yorgunluk ve yogunluk senı sıktı, ustune regl de yaklastı hassas farkındayım ama yasaklıyorummmmm herkese uzulmeyııııııı.kılo verecegız hersey guzel olacak ben ınanıyorummmmm
gunaydın tatlımmmmmmm
ben her sabah 6 bucukta kalkıyorum en gec. 7 bucukta masamda oluyorummmmşaftım kayıyor bazen ıste baksana bu hafta ıslerım yogun yolculuk ve grıp de eklenınce kendımı aksamları kaldıramıyorum yerımden valla. uyuyorum erkendennnnn
canımmmm nasıl heyecanlıyım bılsen. bu benım de esımın de ılk profesyonel tatılı dıyebılırım. bırlıkte de zaten tatıl yapmadık. oteller, gezıler, yolculuklar derken cok guzel olacak ınsaallah. bır de ıkımızın de en cok ıstedıgı sey karadenızı gormektı oyuzden ayrıca bır mutluyum. cekmezmıyımmmmmmm ya. bınlerce resım cekecemmmmmmmm
yok yok tatılden ben de korkuyorummmmmm vallaaaaaotelde yemekler, kahvaltılar dayanırım ınsaallah vallaaaaa
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr
sultan cok hastaymıs dun gorustuk ama aklıma gelen seyı sımdı duymus oldum hasta degılmıs taze taze haber aldım hamıleymısssssssssssama destege ıhtıyacı var moralı cok bozuk. mutlu degıl gıbı. oyuzden ısteyen olursa telefonunu verebılırım.
mujdelı bır haber ıle acılısı yaptıktan sonra, hepınıze guzel bır gun dılıyorum fıstıklarrrrrrrrrr
ben bugun dune gore yogun olmam gıbı gelıyor, bırazdan kahvaltımı yapacagım.
menumu de yazıp cıkıyorummmmmm
sabah:
ac karnına ıkı bardak ılık su
bır bardak thylot
bır murdum erıgı
bır salatalık
yagsız kızarmıs tost ıkı dılım tam bugday ekmegı ve az suzme peynır ıle.
acık sekersız cay
ara: bır elma, bır bardak yesıl cay
oglene kadar suyum 1,00 lt oldu
oglen: 4 kasık bulgur pılavı, 3 kasık yesıl mercımek, bır bardak ayran
ara: bır dıyet bıskuvı 66 kalorı, acık sekersız cay, 10 badem
aksama kadar 1 lt daha su ıctım
aksam: yoresel peynırımızı ekleyerek buyuk kase bır salata yedım, canım cektı kucuk corba kasesı corn flakes yedım bır bardak sut ıle.
boyle degısık bır menu oldu yanı anlayacagınız hazırlıksız olmak ve grıp olmak benı etkıledı.
Neslicim gel sen bana.Benim çalıştığım yer tam sana göre.Süt,tereyağı ve yumurtayı hep köyden alıyoruz.Bir okulumuz var ünmüz il sınırlarını aştı.Burda diyet yapabilene aşk olsun.Bugün bir öğrencimin annesi cevizli çörek yollamış sıcak sıcak.Herkes yedi ben baktım.Okulda kuymakta yapıyoruz.Baharda gel canım.Bu yıl son yılım ona göre.
biliyorum canım sunayı..ekim annelerinden de buradan da..hatta gelinlik resimleri falan paylaşılmıştı bir aralar ben o zaman yeniydim...
evet canım görünürde aynı..sabırsızlık yapıp erken çıkmak istemezlerse tai kuzular..
sezaryan cnmm normal doğuramıyomuşum maalesef
Filizcim hangi illeri dolaşacaksınız.Bende karadenizdeyim canım.
kuymak mıııeski nşnalım karadenizliydi onlar çok yapardı yaa, 2.5 senedir yemedim tabi dee bak şimdi nasıl istedimm
filizimm oralara kadar gidip de diyet yapıyorum die bu lezzetten mahrum kalmaa bence, mutlaka yemelisinnn
evett göremedim diye asabi olabiliyorum bazennzaten babası da biliyomuş çok gerginiimmm :18::18: adapazarına gittgimde çok ciddi konular konuşacakmışız, ben ailesiye tanıştıracak olursa ben kalp krizi geçirebilirim benden haber alamazsanız bi süre merak etmeyinnn
yok canm 2 gündür dikkat ediyorum, yorgunlugum baya geçti, yarın artk yine yürüyüşlerime başlayabilirimmama yormadan abartmadan yapacam, geçen haftaki gibi yorulmaya hiiçç niyetim yookkk
evet duraklama hepimizde oluyor sanırım ama sonunda yeniden kilo vermeye başlayınca bi anda 10 kilo vermiş gibi seviniyorm
valla dengelemeye çalışıyorum da dün öğlen yediklerim gerçekten evlere şenlikti yaniiiçok nadir oluyo die ses etmedm kendime de bi daha yapacak olursam kafama vuracamm bugunde biraz az yemeye çalıştım heralde dengelemişimdir artkk
ayy ben büyüdm dimiiikot pantalonla gidiyorm gerçi toplantıya ama olsun, toplantı toplantıdır
bir hamilemiz daha var o zamana deseneeamaa neden mutlu değilmiş kiii :44::44: inşallah mutsuzlugu geçer zamanla
bugunku menun gayet güzelmiş de inşallah akşamki konrflakes acıktırmaz senibende psikolojikmidir nedir kornflakes den sonra bi acıkma geliyo bu ara
yarın sabahki toplantınını iptal edildigini duydugumdan beri çılgınlar gibi zıplıyorum bu şarkı eşligindee
Bruno Mars - Locked Out Of Heaven [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
yarın arkadaş günü yapabilirim o halde en sevdigimdennn
şimdi bugunku menumu yazayım
kahvaltı ( 08.00 )
2 dilim tam bugday ekmegi
3 yk menemen
1 kk beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 fincan neskafe
ara - öğle yemegi karışık ( 12.00 )
1 kase korn flakes
4 yk havuçlu yoğurt ( toplantılarda okulda oluyor da bizim yoğurtlu havucu yanımda götürmüştüm, korn flakes i de hocam getirmiş ikisinden de biraz yedim )
ara ( 16.30 )
4 küçük kare bittter çikolata
akşam yemegi ( 19.30)
1 kepçe mercimek çorbası
4 küçük köfte, ve 5 parça patlıcandan oluşan adını bilmedigim bi yemek
2 yk erişte
1 kase cacık
toplamda bugun yarım saat tempolu yürüdüm. suyum da 1.5 lt oldu ama yatana kadar kesin 3 e tamamlarım baya bi işim var bu akşam şu projeyle ilgili. birazdan neskafemi içecem uykumu açsın die, yatmaya yakın da uykumu getirsin die yeşil çay içerim
benden haberler şimdilk bu kadar cancagızlarımmhee bu arada iki koca kafanın resmini ekledim profilimeee
Filizcim günaydın canım, nasılsın? İyileştin mi biraz daha
Filizcim kuymak sormuşsun, aslında hiç anlatmasak yesen daha iyi amaKısaca tereyağı, mısır unu ve özel peynirle (uzayan) yapılıyor, yanında sıcak ekmek te varsa hmmmmmmmmm Ben arada denemeler yaptım ama annem güzel yapar
Arkadaşlar nasılsınız?
Biz bugün çok soğuk ve yağışlı bir gün yaşıyoruz.Kış buralara geldi.
Menümü yazıp geçmişe öyle bakayım;
Sabah 1 dilim ekmek
1 kırmızı biber
Yarım domates
1 dilim peynir
1.ara
1 elma
Öğlen
Salata
mantar sote
Akşama
karnabahar
yogurt
ve salata yemeyi düşünüyorum
Bugün 1 saatte yürümeyi planlıyorum.
Hiç sorma canım yaa, tatilden beri zaten yoğundu da iki gündür pestilim çıktı, yarın biraz rahatım ama cuma günü bir sunumum var onun hazırlığını yapmam lazım, yine de çok rahat değil yaniMenülerime dikkat etme konusunda çok kötüyüm canım yaa, bazen kızıyorum kendime ama herkesin yapısı farklı, ben pek dayanıklı değilim bu konuda. Ama hareketimi artırınca kesinlikle etkiliyor, kilo veriyorum, veremesem de almıyorum en azından.
Dün şartlar uygun değildi ama yemekte sunulan herşeyi yemek zorunda değildim sonuçta ama yedim, aralarda çay kahve yanında kurabiye yemesem olurdu ama yedim, üstüne akşam dengeleyebilirdim ama yorgunluktan perişan oldum ve ekmek arası balık yedimYanında da kola içtim, çok severim sanki, niyeyse dün canım çok istedi. Off neyse işte, kendime fena kızdım. Sosyal hayatın içinde tam anlamıyla istediğimiz şekilde beslenemiyoruz ama dengelemeyi ve doğru seçimler yapmayı öğrenmek lazım, ben de pek öğrenebilmiş değilim görünen
Spor konusunda daha net planlar yapıyorum ama, madem boğazımı kısamıyorum o zaman paşa paşa fazla fazla harcamam lazım. Düzenli olarak havuza gitmeyi planlıyorum haftada iki gün. Yarın sağlık raporumu alacağım. Salı ve Perşembe günleri yüzmeyi planlıyorum. Diğer günlerde de adım sayımı en az 10000 yapacağım. Hedeflerim bunlar şimdilik
Filizcim valla önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım, erken kalkmak başlı başına yordu beniSen de dikkat et kendine canım
Gezi çok güzel olacak çooookk, eminim ben. Biz de bu sene niyetlenmiştik ama nasip değilmiş, seneye artık planlıyoruz, o yüzden sizin gezi bize de fikir verecek bolcaYemek bol yenir ama bolca da yürüyüş olacak sonuçta, merak etme dengelenir bence. Hem oralara gidip te kuymak yemeden, sıcak mısır ekmeğine tereyağı sürmeden dönülmez
Aaaaa çok şaşırdım, hiç aklıma gelmemişti valla, senden korkulur kız, nerden geldi aklınaTultan'ın moralinin bozuk olmasını anlayabiliyorum, planlı olmadığı belli, daha oğlan küçük, zor valla. Ben yorum yapmayayım yaa.
Menünü beğendim canım, akşam cornflakes değişiklik olmuş, ben de epeydir almadım da yemedim de, pratik bir öğün aslında.
Geleyim valla hemen, neredesin sen? Ben aslen karadenizliyimBen olsam diyet miyet yalan olurdu, burada bile diyet yaptığım söylenemez ya neyse Cevizli çörek, ayyyy bayılırım bayılırım, hem de sıcak sıcak. Aramızdaki fark bu işte, bak sen kendini tutmuşsun, ben kendimi tutmayı düşünmezdim bile, çöreği ilk alanlardan olurdum kesin Sen söyle yerini ben uçacağım galiba oraya Ama seni de yoldan çıkarırım bak ona göre En iyisi bahara kadar ideal kiloya ulaşıp, rahat rahat yiyelim
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorumBenim bugün biraz daha rahat bir gün olacak inşallah tabi sürpriz birşeyler çıkmazsa bu hafta nasıl geçti anlamadım, bir sürü ütü var birikmiş bekleyen, haftasonu ellerimden öperler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?