2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Neslicim gel sen bana.Benim çalıştığım yer tam sana göre.Süt,tereyağı ve yumurtayı hep köyden alıyoruz.Bir okulumuz var ünmüz il sınırlarını aştı.Burda diyet yapabilene aşk olsun.Bugün bir öğrencimin annesi cevizli çörek yollamış sıcak sıcak.Herkes yedi ben baktım.Okulda kuymakta yapıyoruz.Baharda gel canım.Bu yıl son yılım ona göre.

Canım tabiki beden ve ruh sağlığımız herşeyden önemli.Sen kendini herkesten iyi tanırsın.Kilo vermeye çalışmak insanı yıpratmamalı.Bu süreci eğlenceli yapmayı başarınca sonuç zaten süper olur.Bencede sakin ol ve verdiğin her gramın tadını çıkar.

kuymak mııı eski nşnalım karadenizliydi onlar çok yapardı yaa, 2.5 senedir yemedim tabi dee bak şimdi nasıl istedimm

filizimm oralara kadar gidip de diyet yapıyorum die bu lezzetten mahrum kalmaa bence, mutlaka yemelisinnn

evett göremedim diye asabi olabiliyorum bazenn zaten babası da biliyomuş çok gerginiimmm :18::18: adapazarına gittgimde çok ciddi konular konuşacakmışız, ben ailesiye tanıştıracak olursa ben kalp krizi geçirebilirim benden haber alamazsanız bi süre merak etmeyinnn

yok canm 2 gündür dikkat ediyorum, yorgunlugum baya geçti, yarın artk yine yürüyüşlerime başlayabilirimm ama yormadan abartmadan yapacam, geçen haftaki gibi yorulmaya hiiçç niyetim yookkk

evet duraklama hepimizde oluyor sanırım ama sonunda yeniden kilo vermeye başlayınca bi anda 10 kilo vermiş gibi seviniyorm

valla dengelemeye çalışıyorum da dün öğlen yediklerim gerçekten evlere şenlikti yaniii çok nadir oluyo die ses etmedm kendime de bi daha yapacak olursam kafama vuracamm bugunde biraz az yemeye çalıştım heralde dengelemişimdir artkk

ayy ben büyüdm dimiii kot pantalonla gidiyorm gerçi toplantıya ama olsun, toplantı toplantıdır

bir hamilemiz daha var o zamana desenee amaa neden mutlu değilmiş kiii :44::44: inşallah mutsuzlugu geçer zamanla

bugunku menun gayet güzelmiş de inşallah akşamki konrflakes acıktırmaz seni bende psikolojikmidir nedir kornflakes den sonra bi acıkma geliyo bu ara

yarın sabahki toplantınını iptal edildigini duydugumdan beri çılgınlar gibi zıplıyorum bu şarkı eşligindee

Bruno Mars - Locked Out Of Heaven [OFFICIAL VIDEO] - YouTube

yarın arkadaş günü yapabilirim o halde en sevdigimdennn

şimdi bugunku menumu yazayım

kahvaltı ( 08.00 )

2 dilim tam bugday ekmegi

3 yk menemen

1 kk beyaz peynir

2 siyah zeytin

1 fincan neskafe

ara - öğle yemegi karışık ( 12.00 )

1 kase korn flakes

4 yk havuçlu yoğurt ( toplantılarda okulda oluyor da bizim yoğurtlu havucu yanımda götürmüştüm, korn flakes i de hocam getirmiş ikisinden de biraz yedim )

ara ( 16.30 )

4 küçük kare bittter çikolata

akşam yemegi ( 19.30)

1 kepçe mercimek çorbası

4 küçük köfte, ve 5 parça patlıcandan oluşan adını bilmedigim bi yemek

2 yk erişte

1 kase cacık

toplamda bugun yarım saat tempolu yürüdüm. suyum da 1.5 lt oldu ama yatana kadar kesin 3 e tamamlarım baya bi işim var bu akşam şu projeyle ilgili. birazdan neskafemi içecem uykumu açsın die, yatmaya yakın da uykumu getirsin die yeşil çay içerim

benden haberler şimdilk bu kadar cancagızlarımm hee bu arada iki koca kafanın resmini ekledim profilimeee

Hiç sorma canım yaa, tatilden beri zaten yoğundu da iki gündür pestilim çıktı, yarın biraz rahatım ama cuma günü bir sunumum var onun hazırlığını yapmam lazım, yine de çok rahat değil yani Menülerime dikkat etme konusunda çok kötüyüm canım yaa, bazen kızıyorum kendime ama herkesin yapısı farklı, ben pek dayanıklı değilim bu konuda. Ama hareketimi artırınca kesinlikle etkiliyor, kilo veriyorum, veremesem de almıyorum en azından.
Dün şartlar uygun değildi ama yemekte sunulan herşeyi yemek zorunda değildim sonuçta ama yedim, aralarda çay kahve yanında kurabiye yemesem olurdu ama yedim, üstüne akşam dengeleyebilirdim ama yorgunluktan perişan oldum ve ekmek arası balık yedim Yanında da kola içtim, çok severim sanki, niyeyse dün canım çok istedi. Off neyse işte, kendime fena kızdım. Sosyal hayatın içinde tam anlamıyla istediğimiz şekilde beslenemiyoruz ama dengelemeyi ve doğru seçimler yapmayı öğrenmek lazım, ben de pek öğrenebilmiş değilim görünen
Spor konusunda daha net planlar yapıyorum ama, madem boğazımı kısamıyorum o zaman paşa paşa fazla fazla harcamam lazım. Düzenli olarak havuza gitmeyi planlıyorum haftada iki gün. Yarın sağlık raporumu alacağım. Salı ve Perşembe günleri yüzmeyi planlıyorum. Diğer günlerde de adım sayımı en az 10000 yapacağım. Hedeflerim bunlar şimdilik

Filizcim valla önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım, erken kalkmak başlı başına yordu beni Sen de dikkat et kendine canım
Gezi çok güzel olacak çooookk, eminim ben. Biz de bu sene niyetlenmiştik ama nasip değilmiş, seneye artık planlıyoruz, o yüzden sizin gezi bize de fikir verecek bolca Yemek bol yenir ama bolca da yürüyüş olacak sonuçta, merak etme dengelenir bence. Hem oralara gidip te kuymak yemeden, sıcak mısır ekmeğine tereyağı sürmeden dönülmez

Aaaaa çok şaşırdım, hiç aklıma gelmemişti valla, senden korkulur kız, nerden geldi aklına Tultan'ın moralinin bozuk olmasını anlayabiliyorum, planlı olmadığı belli, daha oğlan küçük, zor valla. Ben yorum yapmayayım yaa.
Menünü beğendim canım, akşam cornflakes değişiklik olmuş, ben de epeydir almadım da yemedim de, pratik bir öğün aslında.

Geleyim valla hemen, neredesin sen? Ben aslen karadenizliyim Ben olsam diyet miyet yalan olurdu, burada bile diyet yaptığım söylenemez ya neyse Cevizli çörek, ayyyy bayılırım bayılırım, hem de sıcak sıcak. Aramızdaki fark bu işte, bak sen kendini tutmuşsun, ben kendimi tutmayı düşünmezdim bile, çöreği ilk alanlardan olurdum kesin Sen söyle yerini ben uçacağım galiba oraya Ama seni de yoldan çıkarırım bak ona göre En iyisi bahara kadar ideal kiloya ulaşıp, rahat rahat yiyelim

Filizcim hangi illeri dolaşacaksınız.Bende karadenizdeyim canım.

ankaradan baslıyoruz kırıkkale, corum,amasya,samsun,ordu,gıresun, tırebolu, gumushane, zıgana dagı, sumela manastırı, meryem ana kılısesi, ayazma, su kemerleri, rize, çayeli,tam gun batum, meryem ana katedrarli, ayder yaylası, fırtına deresi, gelın tulu selalesi, of, uzungol, surmene, boztepe de teleferık, kumbet yaylası, samsun, bandırma vapuru, ve guzergahtakı tum muzeler.

sız nerdesınız hocammmmmmmmmm

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorum Benim bugün biraz daha rahat bir gün olacak inşallah tabi sürpriz birşeyler çıkmazsa bu hafta nasıl geçti anlamadım, bir sürü ütü var birikmiş bekleyen, haftasonu ellerimden öperler artık

kuymak nasıl bırsey kızlar ? hepınız anlatmıssınızzzzz

evet buyudun buyudun ıs kadını oldunnnnn

sultana gelınce canım o 9 ay boyunca bulantı ve kusma ıle gecermıs bebek buyuyemıyormus kendısı perısan oluyormus eeee sımdı ıkı cocugu var onların bakımı da var bır de safra kesesı alınmıstı oyuzden bulantı ve kusma ıkı kat fazla olurmus bu hamılelıkte. oyuzden cok sıkıntılı cok endıselı. ALLAH yardımcısı olsun ıcıne ferahlık versın ınsaallah

ıptal edılen her toplantı bır gun yapılır amaaaa

hımmmm demek arkadas toplantısı olacak yıne. ayyyyyy cok ımrendım valla. ben haftasonu boyleydım ama doyamadım valla sohbet, eglence. sen ne guzel ankarada bunu sık sık yasıyorsun.

suyun az olmus ama menulerın guzel. yanı dısardasın yogunsun ama yıne de gayet ıyı gorunuyor artık menulerın. dur resme de bakayı hemen

Filizcim kuymak sormuşsun, aslında hiç anlatmasak yesen daha iyi ama Kısaca tereyağı, mısır unu ve özel peynirle (uzayan) yapılıyor, yanında sıcak ekmek te varsa hmmmmmmmmm Ben arada denemeler yaptım ama annem güzel yapar

ayyyyyyyyyy harıka bırseymıs yaaaaaaaaaaaaaaa

buaralar da sogudu, dun sabahtan berı soguk ve yagıslı. hatta bugun kıslık bır elbısemı gıymeye bıle basladımmmmm demek kı kıs gelmısssssss

hocam ıyılesmenıze, toparlanmıs olmanıza cok sevındım. herzamankı gıbı cok guzel toparlamıssınız gununuzu de. bundan sonra daha ıyı olacagının ısaretını gordum bıleeeeeeee tebrıklerrrrrrrrrrrr

canım dedıgın de haklısın herkesın sosyal ortamı da ıradesı de farklı. oyuzden ustune cok gelmek ıstemem ben. ayrıca sen baskıya gercekten gelemıyorsun oyuzden senı ufak ufak kontrol ederek desteklyerek moral vererek senın hazır olmanı beklemek en dogrusu bence. kaldı kı hem beslenme hem spor konusunda guzel planlar yapmıssın uygulayacagından emınım. ozellıkle yuzme olayına bayıldım ve dedıgım gıbı bu sekılde beslensen bıle sen spor yapınca kılo verırsın senın guzel yakabıldıgını bılıyoruz gecmıste spor tecruben oldugu ıcın metabolızman ıyı calısıyor sanırım.

spor demısken, spora dıyelım kı uc hafta ara verdık vucutta sarkma olur mu ? bır arkadastan duydum da ama onunkı de hurafe gıbıydı oyuzden sana sorayım dedım.

bu tatılı sabırsızlıkla beklıyoruz valla. cok guzel olacak ınsaallah. esofmanları alacagız bol bol yuruyusler gezıler ohhhhhhhhh dedıgın gıbı hem eglencelı hem zevklı olacak ınsaallah. ınsaallah yagıs oyle cok olmaz da keyıflı olur tam bu gezı.

bır hafta yemek dusunmeyecek olmak da ayrı bır keyıfffffffffff temızlık de yokkkkkkkkkk tamam lüküssssssssssss hayattttttttt dedıgınden

ben ıyıyım canım, cumarttesılerı sukur artık dınlenebılıyorum eskıden mahvoluyordum bır de baktım cok yorgunum erken yatıyorum artık. mesela bu hafta yorgundum valla erkenden uyudum. spora gıtmedım mesela, yolda terlı terlı eve donmeyım dıye. evde spor yapabılırdım ama ona da usenırım hep bılırsın benııııııı

canım bu hafta benım menuler duzenlı degıl. sırf yazmak ıcın yaızyorum cunku haftasonu evde degıldım bu hafta yogundum da hastayım da derken yemeklerımı ayarlamayadım yanı. ama yıne de ıyı bır menu cıkartmaya calısıyorum bakalım ıns.

aaaaaa sen aslen karadenızlımısın ben hep denızlı dıye bılıyordummmmm

gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr

nerelerdesınız gelın yaaaaaaaaaaa

cesmı gelıyor aksamları. zelıha hocam gelıyor gorunuyor ama neslı ve ben yazıp duruyoruzzzzzzz hadı gelın de kuduralım bıraz yaaaaaaa esracık ıcıne kapandı sankı, kac gundur yazmıyor. esek bır adam yuzunden uzuluyor dun mahkemelerı vardı ama kocası bılerek gelmemıs, kasım sonuna ertelenmıs mahkeme, uzatacagına daır tehdıtler etmıs moralını bozmus kızcagızın. oncekı gunlerde stres, sımdı sınır halı derken buaralar ıyı degıl kuzucuk. ınsaallah kalbıne ferahlık versın RABBIM. duygusum da kuzey hasta dıye once gıremedı ama sukur daha ıyı kuzucuk, dun temızlık yapmıs hazırlıklara baslamıs duygu, bugun mısafırlerı var o da bu sebeplerden gelemıyorrrrrrr hadı haftaya hepımız toparlanalımmmmmmm her konudaaaaaaaaaa

neslıcanım lutfen bır cozum bul canım ya ben senın haftasonu dınlenmenı ıstıyorummmmm ev ıslerı ıcın bır cozum bulabılsek ne guzel olurrrr