- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.221
ankaradan baslıyoruz kırıkkale, corum,amasya,samsun,ordu,gıresun, tırebolu, gumushane, zıgana dagı, sumela manastırı, meryem ana kılısesi, ayazma, su kemerleri, rize, çayeli,tam gun batum, meryem ana katedrarli, ayder yaylası, fırtına deresi, gelın tulu selalesi, of, uzungol, surmene, boztepe de teleferık, kumbet yaylası, samsun, bandırma vapuru, ve guzergahtakı tum muzeler.
sız nerdesınız hocammmmmmmmmm
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir gün diliyorumBenim bugün biraz daha rahat bir gün olacak inşallah tabi sürpriz birşeyler çıkmazsa bu hafta nasıl geçti anlamadım, bir sürü ütü var birikmiş bekleyen, haftasonu ellerimden öperler artık
yarın sabahki toplantınını iptal edildigini duydugumdan beri çılgınlar gibi zıplıyorum bu şarkı eşligindee
Bruno Mars - Locked Out Of Heaven [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
yarın arkadaş günü yapabilirim o halde en sevdigimdennn
şimdi bugunku menumu yazayım
kahvaltı ( 08.00 )
2 dilim tam bugday ekmegi
3 yk menemen
1 kk beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 fincan neskafe
ara - öğle yemegi karışık ( 12.00 )
1 kase korn flakes
4 yk havuçlu yoğurt ( toplantılarda okulda oluyor da bizim yoğurtlu havucu yanımda götürmüştüm, korn flakes i de hocam getirmiş ikisinden de biraz yedim )
ara ( 16.30 )
4 küçük kare bittter çikolata
akşam yemegi ( 19.30)
1 kepçe mercimek çorbası
4 küçük köfte, ve 5 parça patlıcandan oluşan adını bilmedigim bi yemek
2 yk erişte
1 kase cacık
toplamda bugun yarım saat tempolu yürüdüm. suyum da 1.5 lt oldu ama yatana kadar kesin 3 e tamamlarım baya bi işim var bu akşam şu projeyle ilgili. birazdan neskafemi içecem uykumu açsın die, yatmaya yakın da uykumu getirsin die yeşil çay içerim
benden haberler şimdilk bu kadar cancagızlarımmhee bu arada iki koca kafanın resmini ekledim profilimeee
Canım ben Kastamonudayım.Okulum ılgazın eteğinde.Malesef güzergahında ben yokum.
kızlar ben de kısaca havadıslerı vereyım, dun yagmur yagıyor dıye kuafore gıtmekten vazgectım sonra bır delılık kostur kostur yetıstım ona kadar surdu, 3 saat kuafordeydım dugunum de ancak bukadar durdum sanırımmmmm
saclarım dogal cok guzel bır renk oldu, percem ıstedıgım gıbı olmadı renk de hayalımdekı gıbı degıl ama dogal ve yumusak bır ton olması cok hosuma gıttı. ayrıca haftaya cumaya ısıltı atılacak sacıma, ozaman tam netlesecek aslında hersey. ama cok masraflı olacak. kesım, yıkama, acma, boyama, ısıltı derken 300 bulacak sanırım.
sonra ıkı ayda bır dıp boyasını yaptırmam yeterlıymıs 30 tl odeyecekmısım normalde 40 mıs. 6 ayda bır falan da komple boya. bakalım bundan sonra bekarlık gunlerımdekı gıbı acık kumral / sarıya yakın bır hatun olacagımmmmmmmm
dırencım ıyı ama oksurugum fazlalıstı havalar da sogudu yolda hastalanırmıyım daha fena dıye dusunuyorum ya da ıstanbulda zaten yagmurdan gezemezsem eve tıkılıp kalırsam dıyorum kafam karıstı annemlere bu hafta gıtme konusunda. bakalım yarın sabah karar verecegım net olarak.
lacıvert bır elbısem vardı hatırlarsınız onu gıydım. nasıl ozlemısımmmmmmmmmben sevıyorum elbıse yaaaaaa artık gorursunuz tum elbıselerımı, malum benımkıler kıslık tarzında genelde.
bugun makyaj da yaptım, yenı ayakkabılarımı da gıydım sızın ıcın hem sacımı hem bu halımı resım cekmeye calısacammmmm
Oh sefan olsun.Boşver parayı hiç düşünme bugün.Eminim çok yakışmıştır.Bende bu hafta koyultucam saçımı.Bugün enerjin yüksek ne güzel.
neslıcanım lutfen bır cozum bul canım ya ben senın haftasonu dınlenmenı ıstıyorummmmm ev ıslerı ıcın bır cozum bulabılsek ne guzel olurrrr
kızlar ben de kısaca havadıslerı vereyım, dun yagmur yagıyor dıye kuafore gıtmekten vazgectım sonra bır delılık kostur kostur yetıstım ona kadar surdu, 3 saat kuafordeydım dugunum de ancak bukadar durdum sanırımmmmm
saclarım dogal cok guzel bır renk oldu, percem ıstedıgım gıbı olmadı renk de hayalımdekı gıbı degıl ama dogal ve yumusak bır ton olması cok hosuma gıttı. ayrıca haftaya cumaya ısıltı atılacak sacıma, ozaman tam netlesecek aslında hersey. ama cok masraflı olacak. kesım, yıkama, acma, boyama, ısıltı derken 300 bulacak sanırım.
sonra ıkı ayda bır dıp boyasını yaptırmam yeterlıymıs 30 tl odeyecekmısım normalde 40 mıs. 6 ayda bır falan da komple boya. bakalım bundan sonra bekarlık gunlerımdekı gıbı acık kumral / sarıya yakın bır hatun olacagımmmmmmmm
dırencım ıyı ama oksurugum fazlalıstı havalar da sogudu yolda hastalanırmıyım daha fena dıye dusunuyorum ya da ıstanbulda zaten yagmurdan gezemezsem eve tıkılıp kalırsam dıyorum kafam karıstı annemlere bu hafta gıtme konusunda. bakalım yarın sabah karar verecegım net olarak.
lacıvert bır elbısem vardı hatırlarsınız onu gıydım. nasıl ozlemısımmmmmmmmmben sevıyorum elbıse yaaaaaa artık gorursunuz tum elbıselerımı, malum benımkıler kıslık tarzında genelde.
bugun makyaj da yaptım, yenı ayakkabılarımı da gıydım sızın ıcın hem sacımı hem bu halımı resım cekmeye calısacammmmm
Bence de bir çözüm lazım bana:18: şimdilik spor gibi düşünüp idare ediyorumÜtü yapmak epey kalori harcatıyor aslında
Güle güle kullan canım yeni saçlarınıhem kıyafetinle hem de yeni saçınla fotoğraf istiyoruz Ücret epey yüksekmiş yaa, küçük yerlerde kuaförler daha ucuz olur normalde ama bu işlemler pahalı galiba. Sürekli bu şekilde para harcamıyorsun, arada bir olur böyle. Hem çalışıyorsun sen, arada bir kendini şımartman lazım Ben de kendime yüz yıkama jeli, makyaj temizleme solüsyonu, güneş kremi falan aldım. Online bir eczane sitesinden aldım, ilk defa denedim böyle alışverişi ve memnun kaldım. Sana bahsetmiştim daha önce La roche posay kullanıyorum ve her eczanede olmuyor, böyle oturduğum yerden alması güzel oldu
İstanbul konusunda bence de iyi düşün, orada da hava yağmurlu diye biliyorum, tam iyileşmeden gidersen daha kötü olabilirsin.
sen anlatmıstın, ev uzak falan dıyordun ama yıne de aynı semtten bırılerını bulmak mumkun olmazmı ki. benım de cevrem yoktur apartman olarak ama apartmanda tanıdıgın memurlar varsa eger, o bayanlara sorsan. kesın eve temızlık alıyorlardır. hayat gelıp gecıcı aslında ve resmen tum kadınların ev ıle ugrasarak zaman harcamalarına aslında sınır oluyorum ne dınlenebılıyoruz ne kendımıze daır ozel bır sey yapabılıyoruz ben hıc olmadı utuden kurtuldum, temızlıgı de yaptırıyordum ama cumartesılerı artık calısmayınca kendım yapmaya basladım ama mesela haftasonu ıstanbula gıdersem temızlıgı de yaptıracagım bu kez.
utu yapmak kalorı de spor ıle kalorı yakmak ya da devrılıp yatmak en guzelı aslındaaaaaa
Herkese kocamannnnnnnnnnn GÜNAYDIN diyorummm
İki gündür yoktum çok özledim sizleri.Dün malum dava günüydü.Kendimi iyi hissetmediğimden hiçbişey yapmadım.Diyette bir sürü cıss yedim.Ama bugün iyim.Herşeyde bi hayır vardır diyorum.
Şu an geçmişi okuyamıyorum ama akşam bakıcam hepsine.Merak ediyorum kim neler yapmış.
Şimdi müsadenizi istiyorum güzel hatunlar görüşmek dileğiyle
Evet canım, daha önce de dedim ya, ben de Denizli'de yaşarken düzenli haftada bir yardımcı alıyordum, Balıkesir'de de aynı şekilde ama İzmir'de o kadar kolay değil. Bir de ben biraz huysuzum, onu da kabul etmem lazım. Benim çok şikayetim yok aslında, ev küçük, avantaj oluyor bu konuda, bir de sağolsun eşim de dağınık bir insan değil. Bir de site içinde oturduğumuz için sanırım ev daha az toz oluyor, mahallede veya cadde üstünde oturunca çok fena oluyordu çünkü. Neyse, dediğim gibi şimdilik idare ediyorum, açıkçası birini bulma konusunda da pek umudum yok. Geçen haftalarda karşı komşuya biri gelmişti, ara ara baktım kadına kapı gözetleme deliğindenevin içinde giydiği terlikle dışarı çıktı, sonra geri girdi mesela, ev sahibi görmüyor ki bunu. Başka birine gelen bir kadın var, (cumartesileri oluyor bunlar) saat başı balkonda sigara içiyor. Ben tiksinirim zaten, bırak ütü yapmayı, koku siner içeriye. Neyse, bir dokun bin ah işit oldu ama Çok şükür kendi başımızın çaresine bakıyorum şimdilik, Allah güç kuvvet versin, idare ederim ben, sen bana üzülme bakayım oralardan Senin durumun farklı, mis gibi komşun var, kardeş gibi yardımcı oluyor sana, üstelik sen yakın zamana kadar cumartesileri de çalışıyordun, işe erken gidip geç çıkıyorsun, bak ben üç gün senin gibi kalktım sabahları, perişan oldum resmen
Ben ütü yapınca yemekler eşimden oluyor bu arada
kuymak nasıl bırsey kızlar ? hepınız anlatmıssınızzzzz
evet buyudun buyudun ıs kadını oldunnnnn
sultana gelınce canım o 9 ay boyunca bulantı ve kusma ıle gecermıs bebek buyuyemıyormus kendısı perısan oluyormus eeee sımdı ıkı cocugu var onların bakımı da var bır de safra kesesı alınmıstı oyuzden bulantı ve kusma ıkı kat fazla olurmus bu hamılelıkte. oyuzden cok sıkıntılı cok endıselı. ALLAH yardımcısı olsun ıcıne ferahlık versın ınsaallah
ıptal edılen her toplantı bır gun yapılır amaaaa
hımmmm demek arkadas toplantısı olacak yıne. ayyyyyy cok ımrendım valla. ben haftasonu boyleydım ama doyamadım valla sohbet, eglence. sen ne guzel ankarada bunu sık sık yasıyorsun.
suyun az olmus ama menulerın guzel. yanı dısardasın yogunsun ama yıne de gayet ıyı gorunuyor artık menulerın. dur resme de bakayı hemen
gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
nerelerdesınız gelın yaaaaaaaaaaa
cesmı gelıyor aksamları. zelıha hocam gelıyor gorunuyor ama neslı ve ben yazıp duruyoruzzzzzzz hadı gelın de kuduralım bıraz yaaaaaaaesracık ıcıne kapandı sankı, kac gundur yazmıyor. esek bır adam yuzunden uzuluyor dun mahkemelerı vardı ama kocası bılerek gelmemıs, kasım sonuna ertelenmıs mahkeme, uzatacagına daır tehdıtler etmıs moralını bozmus kızcagızın. oncekı gunlerde stres, sımdı sınır halı derken buaralar ıyı degıl kuzucuk. ınsaallah kalbıne ferahlık versın RABBIM. duygusum da kuzey hasta dıye once gıremedı ama sukur daha ıyı kuzucuk, dun temızlık yapmıs hazırlıklara baslamıs duygu, bugun mısafırlerı var o da bu sebeplerden gelemıyorrrrrrr hadı haftaya hepımız toparlanalımmmmmmm her konudaaaaaaaaaa
Çocukların elleri yoruldu onlara senin şarkını açtım şimdi dans ediyorlar tabii bende.Teşekkürler
Herkese kocamannnnnnnnnnn GÜNAYDIN diyorummm
İki gündür yoktum çok özledim sizleri.Dün malum dava günüydü.Kendimi iyi hissetmediğimden hiçbişey yapmadım.Diyette bir sürü cıss yedim.Ama bugün iyim.Herşeyde bi hayır vardır diyorum.
Şu an geçmişi okuyamıyorum ama akşam bakıcam hepsine.Merak ediyorum kim neler yapmış.
Şimdi müsadenizi istiyorum güzel hatunlar görüşmek dileğiyle
ayy ben sultan ın durumunu bilmiyordum, ama allahımm mutlaka yardımcısı olacaktır. Minicik bi bebecigin nefes alması lazımmış bu dünbyada, inşallah sultancım da yatarak dinlenerek en rahat haliyle geçirir bu dönemi de kucagına alır bebeginiAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Valla arkadaş toplantısını bugun erteledim filizcim, hem yapmam gereken işler var hem de hala tam dinlenemedim, yarın akşam dah uygun olcaktı bnm için bende erteledm gittiOkulda başka arkadaşlarımla görüştüm gerçi ama o da 1 saatcik ondan bişey olmaz Ankarada bunu yaşıyorum da adapazarında da bir o kadar sıkıcı hayat. Düşününce yazın falan çok sıkıldım mesela, e yine aynısı olacak bu yarışa bitip de eve dönünce, hele ki düğünü falan da atlattıktan sonra çok yalnız kalacakmışım gibi geliyo :44: Hayırlısı bakalmm.
Baktın mı resmimizeee
Yarın hepimiz toplanalım o zmana ne dersinizz
Ayy çok sevindimm ve çok utandımmmCanım züleuha hocam isterseniz böle şarkılar gönderebilirim arada çocuklaraa
Canım esracımm hep dularımdasınn, mahkeme ertelenmiş sanırım ama sonuçta ilk adımı attın sen eminim ki gerisi gelecektir, bırak istedigi kadar zorlaştırsın sen kararlı olduktan sonra o da vazgeçmek zorunda olacak, sen olumsuz bişey yokmuş gibi yaşamaya devam et, çünkü geçecek gidecek o günlşer ben inanıyorumm, çok yakın bi zamanda sıkıntılarından kurtulacaksınn
Akşam buralarda olurum sanırım yakalarım ben seni burda kesinnGörüşürüzz
sen balıkesır de de mı yasadın ? bılmıyordum. karadenızlıyım demıssın ona da sasırdım bılmıyordum.
hımmm sen de duygu gıbı baya tıtızsın ben sızın kadar tıtız degılım ama kadınların yaptıkları benı de sınır edecek turden seyler valla. haklısın oyuzden ne dıyım. tıtız olmakta haklısın kısı secme konusunda yanı. ben rahatım, komsum, arkadasım,i aılemden bırı gıbı sagolsun.
buarada senı cocuklu dusundum devalla bakıcıyı 24 saat takıp edersın. gozumde canlandı
benım de ev kucuk, o acıdan rahat da ıste utuler zor oluyor bır de ben yanımda yemek tasıdıgımdan yemekler, menuler, sporlar cok zamanımı alıyor zaman kalmıyor valla.
hımmm hem bak esın de yemeklerı devralıyormus. benım esımın de elınden gelır ama mecbur kalmadıkca onu mutfaga sokmuyorum cunku tartısma yasayabılıyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?