2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Filizcim, sporla ilgili bir şey sormuştun diye hatırlayıp buldum sorduğun mesajı 3 hafta spor yapmayınca sarkma olmaz hemen, öyle olsa ben bütün yaz spor yapmadım bıngıl bıngıl olmam lazımdı tabiki biraz gevşeme oluyor ama abartılı değil. Aslında düzenli spor yapmayı oturtmak lazım ama bir de hareketli olmaya alışmak lazım. Spor yapamadığın zamanlarda da adım sayını artırmak bile kardır bence.
Ben aslen karadenizliyim, detayları az önceki mesajımda yazmıştım, tekrar etmeyeyim. Benim memleketten geçeceksiniz mecbuuur Batum'a geçmek için geçmek zorundasınız Benden de selam söylersin artık

ooff maket yapıyorum bende çok sıkıcıııı gerçi 2 saattir daha başlamadım niyetim de maket yapmak var diyelim akşamları laptop açık oldugu içinn benm genelde girenleri yakalıyorum, esir alıyorm sonra da

dualarımızla inşallahh sıkıntılı olmadan geçirecektir bu dönemi diye umuyorum, kalbimden öylesi geçiyor, inşallah sorunsuz olur herşey

ben bugun arkadaşımla görüşmedm dinlenmek için ama yine de 1 saat yürüdüm haca da tatlı bi soğuk vardı canm hiç metroya yada minibuse binmek istemedi vaslla yürüdüm bendee sende eminim telafi edersin sana güveniyorm ben bu konuda

ah nerde yayılma esrammm o günlerimi özlüyorum

selam cnm ALLAH bebeğinisağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin cemremm kimseye göstermesinnn gitmeside beklemeside çok zor geldii neyseki iyiyim
sağ ol canımmm valla hepinizi çok özledimm artık sakinlik istiyorumm
sende benim canım dostumsunnn
kızlar duygusu da ekledım ve cıkıyorum ıslerım var opuyorum hepınızı. buarada kuziş hastaymısssssssssss sımdı ogrendımmmmm oy kıyamam ben ona. hemen ıyılesır ınsaallah kuzucukkkkkkk
eline emeğine sağlık canımmm
amin canım daha iyi şimdi çok şükür
sağ ol canım neyseki hafif atlattı gibi

selam kızlarrrrrr hızlıca bi geçmişe baktım atladığım varsaa af olaaa hepiniz iyisinizdir inşallahhh..
benden havadislerr uzun zamandır bugünü bekliyordumm düğün,hastane,müsafir derken tam nefes alacaktım eşimin bileğini inciltmesi çıktı çok kızıyorum onaa her gittiğinde aynı yerden inciltiyor yine gidiyor maç oynamayaa neysebugün mr çektirdi 2 gün kafa izni vermişler yarında izinli p.tesi sonuçlara göre izin günü çoğala bilir inş kötü birşey çıkmazzz benden havadisler böylee..

çok özledim bütün gün yayılmayı çok özledimm sizlerle sohbet etmeyi çok özledim spor yapmayıııı hepinizi çok öptümmm

Nurdancım bekleriz yeni şarkılarını.Kuzular çabuk yoruluyor,sıkılıyor.Açıyorum pc yi müzik onları çok mutlu ediyır.Hep beraber oynuyoruz.Çaktırmadan bende sporumu yapıyorum.

Neslicim bende Bursada 11 yıl çalıştım.Bursa da Artvinli birçok arkadaşım oldu.Bursaya Burtvin derlerdi,mutlaka duymuşsundur.Hayatımın her döneminde mutlaka Artvinli bir arkadaşım oldu.Çok severim ben Artvinlileri.

Nurdancım bekleriz yeni şarkılarını.Kuzular çabuk yoruluyor,sıkılıyor.Açıyorum pc yi müzik onları çok mutlu ediyır.Hep beraber oynuyoruz.Çaktırmadan bende sporumu yapıyorum.

tamamdır Züleyha hocam aklımdasınız artık, ben öle şarkılar buldukça eklerim buraya siz de eğlenirsiniz çocuıklarla

duygucumm çok çok geçmiş olsun, tez vakitte iyileşsin inşallah eşinn umarım önemli bişey çıkmaz mr da, bir an önce ayaga kalkar eşin, sen de güzelce dinlenirsin

Bence çok güzel 2.ara öğün benim için fazla .ben olsam sadece birini yerdim .Genel olarak çok iyi gidiyorsun maşallah.

Biz de seni çok özledik yaaa, bu hafta pişti olduk seninle ikimizin de çok yoğun geçiyor, ben haftasonunu iple çekiyorum resmen. Eşine de geçmiş olsun, incinme fena birşey, ilginç bir şekilde hassasiyet oluşuyor ve aynı yer inciniyor, benim de ayak bileğimde olmuştu eskiden. Dikkat etsin aman. Şimdi sana naz yapar gerçi kolay gelsin şekerim

Aaaa ne güzel, ortak bir yönümüz çıktı rakibem Bursaya Burtvin dediklerini biliyorum, bizim de epey akrabamız var hala orada. Sen nerelisin aslen? Güzel sözlerin için teşekkür ederim

Aaaa ne güzel, ortak bir yönümüz çıktı rakibem Bursaya Burtvin dediklerini biliyorum, bizim de epey akrabamız var hala orada. Sen nerelisin aslen? Güzel sözlerin için teşekkür ederim

Bende türkiyeliyim canım aslında.Doğma büyüme izmir.Annem Karslı.İzmirde doğdum liseye kadar Berlinde yaşadım.Artvinlilerle özel bir bağım oldu hep.Büyük oğlumun bakıcısı Artvinli idi.10 yıldır uzaktayız ama çok ayrıdırlar hep ararlar.Babam İzmir Dikiliden.Eşim Kütahyalı.Diyarbakır ve Bursada çalıştım.Bu yıl burda son yılım.Eşimin Ankaraya çıktı .Seneye ordayız kısmetse.

Kızlar ben de günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim köy ekmeği
- 1 yumurta (1 tk kaymakla tavaya kırdım)
- 1 dilim beyaz peynir
- 5-6 tane taze ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 porsiyon süzme mercimek çorbası
- 1 porsiyon ızgara köfte
- 1 kase salata
- 2-3 kaşık pirinç pilavı
- yemeğin üstüne orta şekerli Türk Kahvesi

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Akşam:
- 1 kase brokoli çorbası(un yok, koca bir tencere için 1 küçük patates koydum)
- 2 küçük dilim köy ekmeği
- 5-6 kaşık et sote
- 1 büyük kase salata

Ara:
- 1 elma
- 5-6 tane taze ceviz

Bugün su tüketimim az oldu ama yatana kadar artıracağım biraz, adım sayım 5300, site içinde yürüyerek 10000 yapmayı planlıyorum.
Bu arada bugün havuz için sağlık raporu aldım, EKG çekildi ve pek iyi çıkmadı, biraz canım sıkıldı. Daha önce bahsetmiştim, benim nabzım yüksek, o yüzden spor yaparken de dikkat ediyorum fazla yükselmemesi için, bazen aritmi de oluyor ama epeydir olmamıştı, EKG sonucuna bakınca doktor dikkat etmemi söyledi, raporu verdi ama kontrol olmamı söyledi.
Ben zaten durumu biliyorum, aslında bu yüzden de kilo vermem lazım ama kilo vermek için yoğun bir spor da yapmamam lazım, biraz canım sıkıldı işte. Haftaya detaylı bir kan testi yaptıracağım, bayramdan önce bakayım ne durumdayım.

Aaaa çok güzelmiş, annen zaten çok yakın bize İzmirde doğup büyümüş olman bir ayrıcalık bence Ben de birçok şehirde bulundum ama İzmir bambaşka, hayatımda iki şehrin anlamı çok büyük diyorum, biri Artvin, hem anneden hem babadan genetik mirasım, diğeri İzmir, seçtiğim ve sevdiğim, aşık olduğum şehir
Berlin de çok güzel. İki kere gittim, ilkinde 3 gün, ikinci de 1 hafta kaldım, bence Almanya'nın en güzel şehri. E sen Almanca biliyorsundur o zaman, ben de bir ara öğrenme girişiminde bulunmuştum ama çok uzun sürmedi

Karsı hiç görmedim ama bu yaz mutlaka gidicem.Geçen yıl eşim gitti bana ordan taş ve toprak getirdi.İzmire bende aşığım canım.Yıllarca orda çalışma hayali kurdum ama olmadı malesef.Bencede Berlin Almanyanın en güzel şehri.Almanca biliyorum canım.Oğullarımda öğrensin çok istiyorum.Oyüzden bu yaz tatilini orda geçirdik.Oğlum kursa gitti.Aslında çok zor değil Almanca.Bir daha gidersen belki orda olursam gezeriz beraber canım.

Şimdi anladım oğullarının neden almanca öğrenmelerini istediğini çok iyi düşünmüşsün kesinlikle Hele de senin gibi anneleri varken işleri daha da kolay Ben İzmir'de bir hocadan öğrenmeye başlamıştım, birkaç arkadaş merak salmıştık, bir de hoca ingilizce olarak almanca öğretiyordu, çok daha faydalı geçiyordu dersler, notlarım falan duruyor, fırsat bulunca çıkarayım meydana Çok güzel olur valla Berlin'i bir kere daha gezmek, inşallah rastlaşırız. Ben de İzmir'de çalışmayı çok istemiştim ama eşimle burada buluşmamız gerçekten büyük şans. Hani bazen hiç olma olasılığı görmediğin bir şey oluverir ya, bizimki öyle oldu, öncesinde çok sıkıntı çektik ama İzmir herşeyin sonunda ödül gibi oldu bize Burada çalışmasanız bile emekli olunca İzmir'e dönersiniz siz de

hayırlı akşamlar herkesee
pomocum yolculuğun olmuş ne güzel ii geçmiştir inşllhhh
duygucum eşine geçmiş olsunumarım pazartesi daha ii çıkar sonuçları
tultan cnm hamileymişsin hayırlı olsun cnm
esram cnm sıkıntın varmış inşlhh kolaylıkla geçer diger
lep ve nesli ne güzel rakip olmuşsunuz birbirinizeee bende karadenizliyle evliyim bu arada
evet en güzel memleket türkiyeli olmak demek zaten
aklımda bunlar kaldı inşlhh boş kaldıkça girip yazar okurum hepinizi şimdilik

Nurdancım sen şimdi hangi şehirdesin?

ben şuan ankaradayım, ama ocaktan sonra memleketime yani adapazarına döncegim inşallah sizde kastamonu daymışsınız sanırım, 4 seene bartın da yaşadım o yöreye bayılıyorumm

amann ihmal etme neslicimm, güzel sonuçlar alırız inşallah senden de

ortaokul ve lisede toplam 5 sene almanca gördümm, taşa anlatsan öğrenirdi benm koca kafam bi türlü öğrenemedii yazılılarda bile kagıdım bomboş olurdu da sıra arkadaşım önüne çeker benm kagıdı da doldururdu en sonunda

Bende menümü yazıp yavaş yavaş gideyim
Sabah 6 da kalktım 6.30da
1 dilim ekmek
5 zeytin
az erzincan tulum peyniri
domates,kırmızı biber,salatalık
şekersiz nescafe
ara 1 mandalin
öğlen
haşlanmış karnabahar,üstüne yoğurt
salata
ara 1 paket eti form
akşam 2 baget
yoğurt
salata
şimdi 1 bardak sit içicem.
Bugün okula 2 tepsi su böreği geldi ve ben elimi bile sürmedim
yürüme bandında 50 dk yürüdüm.
10 dk yer hareketleri yaptım.
suyum sanırım az oldu 2lt.
Bugünüm böyle arkadaşlar.

Canım geçmiş olsun.Testini ihmal etme.Sporu yoğun yapma sende .Olduğu kadar .Hiç bişe sağlığından önemli değil.Hiç morelini bozma.Hem sen çok kilolu değilsinki.