- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.241
canım dedıgın de haklısın herkesın sosyal ortamı da ıradesı de farklı. oyuzden ustune cok gelmek ıstemem ben. ayrıca sen baskıya gercekten gelemıyorsun oyuzden senı ufak ufak kontrol ederek desteklyerek moral vererek senın hazır olmanı beklemek en dogrusu bence. kaldı kı hem beslenme hem spor konusunda guzel planlar yapmıssın uygulayacagından emınım. ozellıkle yuzme olayına bayıldım ve dedıgım gıbı bu sekılde beslensen bıle sen spor yapınca kılo verırsın senın guzel yakabıldıgını bılıyoruz gecmıste spor tecruben oldugu ıcın metabolızman ıyı calısıyor sanırım.
spor demısken, spora dıyelım kı uc hafta ara verdık vucutta sarkma olur mu ? bır arkadastan duydum da ama onunkı de hurafe gıbıydı oyuzden sana sorayım dedım.
bu tatılı sabırsızlıkla beklıyoruz valla. cok guzel olacak ınsaallah. esofmanları alacagız bol bol yuruyusler gezıler ohhhhhhhhh dedıgın gıbı hem eglencelı hem zevklı olacak ınsaallah. ınsaallah yagıs oyle cok olmaz da keyıflı olur tam bu gezı.
bır hafta yemek dusunmeyecek olmak da ayrı bır keyıffffffffffftemızlık de yokkkkkkkkkk tamam lüküssssssssssss hayattttttttt dedıgınden
ben ıyıyım canım, cumarttesılerı sukur artık dınlenebılıyorum eskıden mahvoluyordum bır de baktım cok yorgunum erken yatıyorum artık. mesela bu hafta yorgundum valla erkenden uyudum. spora gıtmedım mesela, yolda terlı terlı eve donmeyım dıye. evde spor yapabılırdım ama ona da usenırım hep bılırsın benııııııı
canım bu hafta benım menuler duzenlı degıl. sırf yazmak ıcın yaızyorum cunku haftasonu evde degıldım bu hafta yogundum da hastayım da derken yemeklerımı ayarlamayadım yanı. ama yıne de ıyı bır menu cıkartmaya calısıyorum bakalım ıns.
aaaaaa sen aslen karadenızlımısın ben hep denızlı dıye bılıyordummmmm
evet baktım baktım resımlere. Yorum bıle yaptım.
Ben aksam dızı ızlemek, camasır vs ısler ıle ugrasmak gıbı planlarım var ben katılamam sıze. Sıze ıyı sohbetler olsun fıstıklar.
Sultanın durumunu ben de yenı ogrendım ıste. Allah yardımcısı olsun ınsaallah umdugundan korktugundan daha guzel gunler olsun bu gunler ınsaallah.
Haklısın ben de burda cok yanlızım. Cok sıkılıyor ınsan ama ne yapalım mecburuz ıste. ınsaallah sen kafa dengı arkadaslar bulursun.
Dınlenme ısı mantıklı olmus bence de.
Toparlanalım kesınlıkleeeeeeee. Bu hafta ıyı degılız spor yok mesela benım hayatımda ılk ıornek olarak.
ah nerde yayılma esrammm o günlerimi özlüyorumDuyguşummmm canımm valla özledik seni senin günlerin bu aralar çok yoğun misafirlerin falanda varr hadi bakalım onlarda gitti mi tamamdır yayılırsın artık dinlen ama hem kafayı da dinlersinnn
Bu arada ben iyimm dişimde geçiyorrr
selam cnm ALLAH bebeğinisağlıkla kucağına almayı nasip etsinslm kızlar hatırladınızmı beni suna benn geçen sene beraber zayıflamıştık :)
ben 9 gün sonra doğuruyorum 10 ekimde bir oğluşum olacak
60.5 ile hamile kaldım 71.2 yim artık doğumdan sonra tekrar görüşürüz
nesli..pomo duyfer..baldamlası ...çeşminazzz slmlar size unuttuklarımada
amin cemremm kimseye göstermesinnn gitmeside beklemeside çok zor geldii neyseki iyiyimI iyi aksamlarrrr
Serap cnm allahim kurtarsin ikinizide sag salim evinize gelin inslh
Duygucun cnm bak super cikmis sonuclar rabbim bi daha bole sikinti gostermesin..
Cesmicim cnm seninde bugun kacamagin olmus benim gibi
Vee menumde sira
Sabah; 2dilim ekmek peynir zeytin cay
Ara; bi soda bi kare kycucuk bitter cikolata. Bi bardak konsantre visne suyu
Ogle; bi kase corba, 3 et kiftesi yagsiz tavada, salata, 2 kasik pilav
Ara; bi nescafe, bi tane ist.halk ekmeginden altincorek
Aksam; bi kase corba, patlican salatasi limonlu, bi kase yogurt, 1 dilim ekmek
Ara; cay 2 tane sultani biskuvisinden
Activite; 1,5 saat yuruyus, 2,5 lt su ve birazdan da form cayi ii geceler
sağ ol canımmm valla hepinizi çok özledimm artık sakinlik istiyorummGünaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorumBenim bugün ve yarın yoğun geçecek. Bütün gün bir toplantıya katılacağım, akşam da iş çıkışı eşimle birlikte bir törene katılacağız. O yüzden nete ve foruma giremem, ancak akşam girebilirim.
Filizcim kendine dikkat et canım, bugün daha iyi olursun umarım
Duygucum, sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canımdetayları sorarım sonra. Bu hafta senin de yoğundu programın, kolay gelsin canım
Züleyhacım, hastalık devam ediyormuş, geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşesin inşallahKilo da vermişsin ama muhtemelen hastalıktan, şimdilik kiloyu falan dşünme sen, önce sağlık
Cemrem sen nasılsın canım, regl biraz sancılı geçiyordu galiba, dikkat et kendine.
Nurdancım, sen de dikkat et şeker, Ankara'da hasta falan olma aman, senin bünyen de biraz hassastı yanlış hatırlamıyorsam.
Topiğimizin güzel anneleri de gelmiş dün, aynı gün bebişler doğacak gibi görünüyorSunacım hatırlamaz olur muyuz seni, maşallah az kilo almışsın, oğlunu da sağlıkla kucağına al inşallah. Serapçım gününün belli olmasına sevindim canım, dualarımız seninle. İki tane prens geliyor yani haftaya
Esracım, sen nasılsın canım? Menülerine bakamadım ama spor düzenli devam ediyor sanırım
Kızlar aklımda kaldığı kadarıyla yazdım, ben bu hafta - gördüm çok şükür, herkes bol bol -- görmüştür inşallah
sende benim canım dostumsunnnduygusumuuuuuuuu en sona bıraktımmmmmmmmmkuzum benım ıcıme dogmus bak sanırım mutlu mesut konusacagız ınsaallah dıye yazmıstım oyle de oldu sukur hem tel hem skype senı bomba gıbı gordum maasallah arkadasıma hep boyle ol canım benımmmmm ıkı ay sonra da guzel sonuclar cıkacak ınsaallah ben ınanıyorum dua da edıyorum guzel kardesımeeeeeeeeee
senı cok sevıyorummmmmm herseyın en ıyısı en guzelı senınle olsun daıma benım canım dostummmmmmmmmm
eline emeğine sağlık canımmmkızlar duygusu da ekledım ve cıkıyorum ıslerım var opuyorum hepınızı. buarada kuziş hastaymısssssssssss sımdı ogrendımmmmm oy kıyamam ben ona. hemen ıyılesır ınsaallah kuzucukkkkkkk
amin canım daha iyi şimdi çok şükür
ellerine sağlık cnm inşlhh bende bu hafta çoşarımmmmmmmmm
kilo verenleri tebrik ederim aynı kalanları da kutlarım gene de almamışsınız ya
haftaya hepimiz --- leri görürüzzzzzzzzzzz
iyi olmana sevindim hocam
duycum kuzey hastalanmış geçmiş olsun ona minik hemen şifa bulsun ...
sağ ol canım neyseki hafif atlattı gibiKızlar ölüyorum yorgunluktan, valla nasıl bir gündü bu yaaayarın da erken başlayacak ve yoğun geçecek, bu hafta ne zaman bitecek Geçmişe hızlıca baktım, Duyguşum Kuzey hastaymış, hafif bir şeydir inşallah, geçmiş olsun
Filizcim çizelgemizi hazırlamışsın, ellerine sağlık canımKilo veren herkesi, başta kendim olmak üzere kutluyorum Almayan arkadaşları da kutluyorum, alanlar da haftaya bol ---- görsün inşallah
Benim bugün düzenim çok bozuldu, hiç yazmasam daha iyi galiba. Spor da yok ama yorgunluk çok
Yediklerimi düzene koyamadım bir türlü, moralim de bozuluyor, kilo vermek istiyorum ama şu boğazımı kısamıyorum, bu hafta spora başlayayım düzenli dedim ama yoğunluktan kıpırdayacak halim kalmadı. Neyse canınızı sıkmayayım, birkaç gün sonra regl olacağım, ekstra hassasım galiba
Canım, ben daha önce bahsetmiştim te karışık olduğu için kaynamıştır aradaBenim eşim Balıkesirde çalışıyordu, ben İzmir'deydim, sonra ben Denizli'ye geçtim, Denizli'de sıkıntılı günler geçirdim ve 1 sene ücretsiz izin aldım ve Balıkesir'e gittim. Yani biz eşimle uzun yıllar ayrı şehirlerdeydik, haftasonları ve tatillerde görüşüyorduk. Ücretsiz iznim bitince tekrar Denizli'ye döndüm ama o zaman ailemle kaldım, eşim İzmir'e geçti, 5-6 ay kadar da öyle idare ettik, benim geçiş işlemlerim de tamamlanınca İzmir'de temelli buluştuk
Hikayemiz kısaca böyleBenim ailem aslen Artvinli, ben Bursa doğumluyum, 6 yaşıma kadar Bursa'da büyüdüm, sonra da Denizli'ye taşındık, halen de ailem Denizli'de yaşıyor. Türkiyeliyim yani kısaca
Genetik olarak karadenizli özellikleri taşıyorum, yağmurlu havaları severim, sıcağa dayanamam, tezcanlıyımdır
Daha anlatmadığım neler var kimbilir, yeri geldikçe, muhabbeti geçtikçe dökülüyorum yavaş yavaş
Aslında ben Denizli'de de Balıkesir'de de gelen kadınlara hiç karışmazdım, ben seçene kadar huysuzum, sonra denetleme falan yok, güvenirim yani. Çocuk konusunda hiçbir fikrim yok açıkçası, ama ilerde karar verirsem de belli bir süre kendim bakmak isterim, bana bakıcıya veya anneye bırakmak çok doğru gelmiyor açıkçası. Huysuzum ben huysuuuuzz
Dediğim gibi, senin durumun farklı, hazır böyle bir fırsatın varken de değerlendir, hem komşuna maddi katkıda bulunmuş oluyorsun, hem senin işlerin kolaylaşıyor, inan öyle bir imkan olsa ben hiç kaçırmam.
Nurdancım bekleriz yeni şarkılarını.Kuzular çabuk yoruluyor,sıkılıyor.Açıyorum pc yi müzik onları çok mutlu ediyır.Hep beraber oynuyoruz.Çaktırmadan bende sporumu yapıyorum.
selam kızlarrrrrr hızlıca bi geçmişe baktım atladığım varsaa af olaaa hepiniz iyisinizdir inşallahhh..
benden havadislerr uzun zamandır bugünü bekliyordumm düğün,hastane,müsafir derken tam nefes alacaktım eşimin bileğini inciltmesi çıktı çok kızıyorum onaa her gittiğinde aynı yerden inciltiyor yine gidiyor maç oynamayaa neysebugün mr çektirdi 2 gün kafa izni vermişler yarında izinli p.tesi sonuçlara göre izin günü çoğala bilir inş kötü birşey çıkmazzz benden havadisler böylee..
çok özledim bütün gün yayılmayı çok özledimm sizlerle sohbet etmeyi çok özledim spor yapmayıııı hepinizi çok öptümmm
Bence çok güzel 2.ara öğün benim için fazla .ben olsam sadece birini yerdim .Genel olarak çok iyi gidiyorsun maşallah.neslıcık cıkmıssssssss, zelıha hoıcam sızı bulmusken kalmak ısterdım ama bugun kahvaltı yapamadım gec kaldım kahvaltımı yapayım.
menumu yazıp cıkıyorummmmmmm
hepımıze guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhhhhh
ac karnına ıkı bardak ılık su
ıkı kuru kayısı
bır domates
bır salatalık
bır dılım tam bugday ekmegı uzerıne suzme peynır
ara: bır salatalık, 7 badem
oglene kadar suyumu 1 lt yaptım.
oglen: 3 kasık pırınc pılavı, 5 kasık tavuk sote, bır kepce cacık, bır salatalık
ara: bır elma, bır paket dıyet kraker 60 kalorı, bır kutu ayran
aksama kadar suyumu 2 lt yaptım.
aksam ıs cıkısı dırekt kuafore gıttım, kuaforde yedım, tavuklu cezar salata ve ayran oldu menum.
suyumu sanırım 2 lt de bıraktım dun, unuttum su ıcmeyı aksam.
hareketım spor yoktu ama carsıda tempolu nyuruyusum oldu kac adımdır bılemıyorum
selam kızlarrrrrr hızlıca bi geçmişe baktım atladığım varsaa af olaaa hepiniz iyisinizdir inşallahhh..
benden havadislerr uzun zamandır bugünü bekliyordumm düğün,hastane,müsafir derken tam nefes alacaktım eşimin bileğini inciltmesi çıktı çok kızıyorum onaa her gittiğinde aynı yerden inciltiyor yine gidiyor maç oynamayaa neysebugün mr çektirdi 2 gün kafa izni vermişler yarında izinli p.tesi sonuçlara göre izin günü çoğala bilir inş kötü birşey çıkmazzz benden havadisler böylee..
çok özledim bütün gün yayılmayı çok özledimm sizlerle sohbet etmeyi çok özledim spor yapmayıııı hepinizi çok öptümmm
Neslicim bende Bursada 11 yıl çalıştım.Bursa da Artvinli birçok arkadaşım oldu.Bursaya Burtvin derlerdi,mutlaka duymuşsundur.Hayatımın her döneminde mutlaka Artvinli bir arkadaşım oldu.Çok severim ben Artvinlileri.
Aaaa ne güzel, ortak bir yönümüz çıktı rakibemBursaya Burtvin dediklerini biliyorum, bizim de epey akrabamız var hala orada. Sen nerelisin aslen? Güzel sözlerin için teşekkür ederim
Bende türkiyeliyim canım aslında.Doğma büyüme izmir.Annem Karslı.İzmirde doğdum liseye kadar Berlinde yaşadım.Artvinlilerle özel bir bağım oldu hep.Büyük oğlumun bakıcısı Artvinli idi.10 yıldır uzaktayız ama çok ayrıdırlar hep ararlar.Babam İzmir Dikiliden.Eşim Kütahyalı.Diyarbakır ve Bursada çalıştım.Bu yıl burda son yılım.Eşimin Ankaraya çıktı .Seneye ordayız kısmetse.
Aaaa çok güzelmiş, annen zaten çok yakın bizeİzmirde doğup büyümüş olman bir ayrıcalık bence Ben de birçok şehirde bulundum ama İzmir bambaşka, hayatımda iki şehrin anlamı çok büyük diyorum, biri Artvin, hem anneden hem babadan genetik mirasım, diğeri İzmir, seçtiğim ve sevdiğim, aşık olduğum şehir
Berlin de çok güzel. İki kere gittim, ilkinde 3 gün, ikinci de 1 hafta kaldım, bence Almanya'nın en güzel şehri. E sen Almanca biliyorsundur o zaman, ben de bir ara öğrenme girişiminde bulunmuştum ama çok uzun sürmedi
Karsı hiç görmedim ama bu yaz mutlaka gidicem.Geçen yıl eşim gitti bana ordan taş ve toprak getirdi.İzmire bende aşığım canım.Yıllarca orda çalışma hayali kurdum ama olmadı malesef.Bencede Berlin Almanyanın en güzel şehri.Almanca biliyorum canım.Oğullarımda öğrensin çok istiyorum.Oyüzden bu yaz tatilini orda geçirdik.Oğlum kursa gitti.Aslında çok zor değil Almanca.Bir daha gidersen belki orda olursam gezeriz beraber canım.
Nurdancım sen şimdi hangi şehirdesin?
Kızlar ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim köy ekmeği
- 1 yumurta (1 tk kaymakla tavaya kırdım)
- 1 dilim beyaz peynir
- 5-6 tane taze ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon süzme mercimek çorbası
- 1 porsiyon ızgara köfte
- 1 kase salata
- 2-3 kaşık pirinç pilavı
- yemeğin üstüne orta şekerli Türk Kahvesi
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 1 kase brokoli çorbası(un yok, koca bir tencere için 1 küçük patates koydum)
- 2 küçük dilim köy ekmeği
- 5-6 kaşık et sote
- 1 büyük kase salata
Ara:
- 1 elma
- 5-6 tane taze ceviz
Bugün su tüketimim az oldu ama yatana kadar artıracağım biraz, adım sayım 5300, site içinde yürüyerek 10000 yapmayı planlıyorum.
Bu arada bugün havuz için sağlık raporu aldım, EKG çekildi ve pek iyi çıkmadı, biraz canım sıkıldı. Daha önce bahsetmiştim, benim nabzım yüksek, o yüzden spor yaparken de dikkat ediyorum fazla yükselmemesi için, bazen aritmi de oluyor ama epeydir olmamıştı, EKG sonucuna bakınca doktor dikkat etmemi söyledi, raporu verdi ama kontrol olmamı söyledi.
Ben zaten durumu biliyorum, aslında bu yüzden de kilo vermem lazım ama kilo vermek için yoğun bir spor da yapmamam lazım, biraz canım sıkıldı işte. Haftaya detaylı bir kan testi yaptıracağım, bayramdan önce bakayım ne durumdayım.
Karsı hiç görmedim ama bu yaz mutlaka gidicem.Geçen yıl eşim gitti bana ordan taş ve toprak getirdi.İzmire bende aşığım canım.Yıllarca orda çalışma hayali kurdum ama olmadı malesef.Bencede Berlin Almanyanın en güzel şehri.Almanca biliyorum canım.Oğullarımda öğrensin çok istiyorum.Oyüzden bu yaz tatilini orda geçirdik.Oğlum kursa gitti.Aslında çok zor değil Almanca.Bir daha gidersen belki orda olursam gezeriz beraber canım.
Kızlar ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim köy ekmeği
- 1 yumurta (1 tk kaymakla tavaya kırdım)
- 1 dilim beyaz peynir
- 5-6 tane taze ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon süzme mercimek çorbası
- 1 porsiyon ızgara köfte
- 1 kase salata
- 2-3 kaşık pirinç pilavı
- yemeğin üstüne orta şekerli Türk Kahvesi
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 1 kase brokoli çorbası(un yok, koca bir tencere için 1 küçük patates koydum)
- 2 küçük dilim köy ekmeği
- 5-6 kaşık et sote
- 1 büyük kase salata
Ara:
- 1 elma
- 5-6 tane taze ceviz
Bugün su tüketimim az oldu ama yatana kadar artıracağım biraz, adım sayım 5300, site içinde yürüyerek 10000 yapmayı planlıyorum.
Bu arada bugün havuz için sağlık raporu aldım, EKG çekildi ve pek iyi çıkmadı, biraz canım sıkıldı. Daha önce bahsetmiştim, benim nabzım yüksek, o yüzden spor yaparken de dikkat ediyorum fazla yükselmemesi için, bazen aritmi de oluyor ama epeydir olmamıştı, EKG sonucuna bakınca doktor dikkat etmemi söyledi, raporu verdi ama kontrol olmamı söyledi.
Ben zaten durumu biliyorum, aslında bu yüzden de kilo vermem lazım ama kilo vermek için yoğun bir spor da yapmamam lazım, biraz canım sıkıldı işte. Haftaya detaylı bir kan testi yaptıracağım, bayramdan önce bakayım ne durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?