- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.261
Bende menümü yazıp yavaş yavaş gideyim
Sabah 6 da kalktım 6.30da
1 dilim ekmek
5 zeytin
az erzincan tulum peyniri
domates,kırmızı biber,salatalık
şekersiz nescafe
ara 1 mandalin
öğlen
haşlanmış karnabahar,üstüne yoğurt
salata
ara 1 paket eti form
akşam 2 baget
yoğurt
salata
şimdi 1 bardak sit içicem.
Bugün okula 2 tepsi su böreği geldi ve ben elimi bile sürmedim
yürüme bandında 50 dk yürüdüm.
10 dk yer hareketleri yaptım.
suyum sanırım az oldu 2lt.
Bugünüm böyle arkadaşlar.
gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrr
nerelerdesınız gelın yaaaaaaaaaaa
cesmı gelıyor aksamları. zelıha hocam gelıyor gorunuyor ama neslı ve ben yazıp duruyoruzzzzzzz hadı gelın de kuduralım bıraz yaaaaaaaesracık ıcıne kapandı sankı, kac gundur yazmıyor. esek bır adam yuzunden uzuluyor dun mahkemelerı vardı ama kocası bılerek gelmemıs, kasım sonuna ertelenmıs mahkeme, uzatacagına daır tehdıtler etmıs moralını bozmus kızcagızın. oncekı gunlerde stres, sımdı sınır halı derken buaralar ıyı degıl kuzucuk. ınsaallah kalbıne ferahlık versın RABBIM. duygusum da kuzey hasta dıye once gıremedı ama sukur daha ıyı kuzucuk, dun temızlık yapmıs hazırlıklara baslamıs duygu, bugun mısafırlerı var o da bu sebeplerden gelemıyorrrrrrr hadı haftaya hepımız toparlanalımmmmmmm her konudaaaaaaaaaa
Canım geçmiş olsun.Testini ihmal etme.Sporu yoğun yapma sende .Olduğu kadar .Hiç bişe sağlığından önemli değil.Hiç morelini bozma.Hem sen çok kilolu değilsinki.
oooooooo kacak hanım gelmıssssssssss
oyle tek gunaydın demekle olmaz, aksam gelıyorsun hem menuler yazıyorsun hem neler yapıyorsun nasılsın anlatıyorsun hem dertlesıyorsun anlastık mııııııııı
cısslara gelınce haberım var bazılarından ama ben destekledım bıle bu donemde. cunku kendını mutlu etmenı ıstedım cok kotuydun. mutlu olacagın seyler yemen ıyı gelır dıye dusundum ıyı de gelmıs anlasılan. bugun ıyı goruyorum senııııııııı
Tşkler bitanemm yazmışsın sen zaten benim anlatmama gerek kalmadı
Sinirlerim son günlerde epeyce bozuktu ama yapacak bişey yok kasım sonunda bi sıkıntı çıkmaması tek dileğim.Güzel duaların çok ama çok teşekkür ederim.
Kızlar ben çıkayım, hafif tempoda bir yürüyüş yapayım, şimdi kalkmazsam hiç kalkamayacağım
ayy ben sultan ın durumunu bilmiyordum, ama Allahımm mutlaka yardımcısı olacaktır. minicik bi bebecigin nefes alması lazımmış bu dünbyada, inşallah sultancım da yatarak dinlenerek en rahat haliyle geçirir bu dönemi de kucagına alır bebeginiAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
valla arkadaş toplantısını bugun erteledim filizcim, hem yapmam gereken işler var hem de hala tam dinlenemedim, yarın akşam dah uygun olcaktı bnm için bende erteledm gittiokulda başka arkadaşlarımla görüştüm gerçi ama o da 1 saatcik ondan bişey olmaz ankarada bunu yaşıyorum da adapazarında da bir o kadar sıkıcı hayat. düşününce yazın falan çok sıkıldım mesela, e yine aynısı olacak bu yarışa bitip de eve dönünce, hele ki düğünü falan da atlattıktan sonra çok yalnız kalacakmışım gibi geliyo :44: hayırlısı bakalmm.
baktın mı resmimizeee
yarın hepimiz toplanalım o zmana ne dersinizz
ayy çok sevindimm ve çok utandımmmcanım Züleuha hocam isterseniz böle şarkılar gönderebilirim arada çocuklaraa
canım esracımm hep dularımdasınn, mahkeme ertelenmiş sanırım ama sonuçta ilk adımı attın sen eminim ki gerisi gelecektir, bırak istedigi kadar zorlaştırsın sen kararlı olduktan sonra o da vazgeçmek zorunda olacak, sen olumsuz bişey yokmuş gibi yaşamaya devam et, çünkü geçecek gidecek o günlşer ben inanıyorumm, çok yakın bi zamanda sıkıntılarından kurtulacaksınn
akşam buralarda olurum sanırım yakalarım ben seni burda kesinngörüşürüzz
Güzel kalbine sağlık nurdanımmm duaların için çoooooooook teşekkür ederimm bana vereceğin en güzel destek budur zatenn
Evet mahkeme ertelendi kasımın sonuna hayırlısı olsun canımm ne diyeyimm
Kızlar herkese iyi akşamlar;
Şöylece bi geçmişe baktım.Neslicim geçmiş olsun canım dikkat et kendine spor yaparken de daha temkinli ol ve mutlaka kontrol ettir.Bu aralar çok yoğunmussun Rabbim kolaylık verisn inşallah.Duyguşun bugün misafirleri vardı üfff ne döktürmüştü öyle içimde kaldı kurabiyelerrr yalan yok :) Ellerine sağlık canım .Bu arada kuzi nasıl oldu ? Senin de yoğunluğun var İnşallah haftasonu dinlenirsin.Filizimmm canım saçlar boyanmış pek de güzel olmuş zaten yorum yaptım sana.Zamanla daha güzel olacak oturacak saç rengin.Ayakkabıda pek güzelmiş rengine bayıldımmm.Eşinin yokluğunda işler sana kaldı balımm Rabbim kolaylık versin.Bu haftadan sonra önümüzdeki hafta yanii spora tam gaz devam edelim.Ders işinide halletmemiz lazım.Nurdancımm seninde fotoyu gördüm bacımm.Valla enişte yakışıklı ama siz çok yakışıyorsunuz canım.İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz.Züleyha hocam daha iyimiş çok sevindim.Cemrem diyetine tam gaz devam ediyor.Tultan hamileymiş çok sevindim.Bi hamişimiz daha oldu.Erci41 göremedim inşallah herşey yolundadır.Kızlar umarım geçmişle alakalım atladığım bişey yoktur varsa eğer affola
canm ufak bi eksigin var onu yazayım, duygunun eşi halısahada bilegini incitmiş, izinliymiş bikaç gün evdeymiş, göremedıysen geçmişte söleim sana dedm
aman ne yakışıklısı kızzzkel kör bi sevgilim var iştee, bana yetiyoo
Vee kızlar ben havaların soğuması ve stresli günlerin de etkisiyle iyice saldım kilo almasam iyi yaniama bugünden itibaren toparlnıyorum.Yoğun bi iş temposunun içine girdim bayrama kadar böyleyiz artık hergün en az bi saat geç çıkıyorum.En yoğun olduğumuz dönemdeyiz.Üstüne bir de ders çalışmam gerekiyor.Öfff çok stresli yaa özellikle iş konusu.Suyumu bu hafta azalttığımdan kabız olmuşum
sabah
iki dilim kepek ekmek arasına süzme peynir domstes ve maydanozla sandviç yaptım
ara
yeşil çay
öğlen
bir tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
yarım domates
bir salatalık
ara
bir yeşil elma
akşam
4 kaşık pırasa yemeği
bir domates
bir dilim ekmek
ara
bir bardak çay
4 esmer kuru kayısı
elimin yarısı kadar pestil
suyumu 2 ltye tamamlarım yatana kadar böyle yani umarım olmuştur
Görmemişim geçmiş olsun duyguşşşş inşallah çabucak geçer
Kızz yakışıyorsunuzzz yaa gerisini boşver
Bu arada sana da Nesliye de çok teşekkür ederim yine güzel güzel şeyler yazmışsınız iyi ki varsınızz
Kızlar bana müsade az ders bakayımm herkese iyi gecelrrr öpüyorum kocamannnnnnnnn
Nurdancım, fotoğrafınızı gördüm ve çok beğendim, unutmadan söyleyeyim dedim Birbirinize çok yakışmışsınız ve birlikte olmaktan keyif aldığınız çok belli, ömür boyu böyle olun inşallah
Arkadaşlar yürüyüşümü yaptım geldim, evden çıkmak çok zor geldi ama başardımAdım sayım 10500 oldu, duşumu aldım, şimdi de ballı sütümü içiyorum ve yatma moduna giriyorum yavaştan yavaştan Bu arada dışarısı fena soğuktu, resmen üşüdüm İzmir'e de kış geliyoooor
ooff maket yapıyorum bende çok sıkıcııııgerçi 2 saattir daha başlamadım niyetim de maket yapmak var diyelim akşamları laptop açık oldugu içinn benm genelde girenleri yakalıyorum, esir alıyorm sonra da
dualarımızla inşallahh sıkıntılı olmadan geçirecektir bu dönemi diye umuyorum, kalbimden öylesi geçiyor, inşallah sorunsuz olur herşey
ben bugun arkadaşımla görüşmedm dinlenmek için ama yine de 1 saat yürüdümhaca da tatlı bi soğuk vardı canm hiç metroya yada minibuse binmek istemedi vaslla yürüdüm bendee sende eminim telafi edersin sana güveniyorm ben bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?