2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Oooo spor süper olmuş, tebrik ederim Menünü genel olarak beğendim ama biraz az buldum. Öğlen biraz daha yiyebilirdin bence. Ben de şimdi bulaşık makinesini çalıştırdım, birazdan çıkıp yürüyüşümü yapacağım.

Tşkler bitanemm yazmışsın sen zaten benim anlatmama gerek kalmadı

Sinirlerim son günlerde epeyce bozuktu ama yapacak bişey yok kasım sonunda bi sıkıntı çıkmaması tek dileğim.Güzel duaların çok ama çok teşekkür ederim.

Canım geçmiş olsun.Testini ihmal etme.Sporu yoğun yapma sende .Olduğu kadar .Hiç bişe sağlığından önemli değil.Hiç morelini bozma.Hem sen çok kilolu değilsinki.

Sağol canım, çok kilolu değilim ama kandaki trigliserit miktarım yüksek çıkıyor benim, kilo verince düşme oluyor ama dikkat etmem lazım işte. Nabzımın yüksek olması bir bakıma avantaj da oluyor, yürümeyle bile yağ yakma nabzına ulaşıyorum ama yoğun spor riskli. Biz eşimle tenis oynamayı planlıyorduk, bu haftasonu başlarız diye düşünüyorduk ama şimdilik erteledim, tenis oynarken çok fazla koşuluyor ve benim nabzım uçuyor. Birkaç gün içinde regl olacağım, sonra da bayram girecek araya ama bayramdan döner dönmez yüzmeye başlayacağım bir aksilik olmazsa.

Cann biliyosun işlerim çok yoğunduu ancak şimdi girebildim yazıcam herşeyimi

Cısslar iyi geldi valla inkar etmiyorum telafi edicem tabii bu havaların soğumasıyla elim hiçbişeye gitmiyor yerimden kalkasım yok

Eveeeeeeet bugün iyimmm ve artık hep iyi olmak istiyorummm

Esracım, zor günler geçiriyorsun, Allah kolaylık versin canım. Bu süreç eninde sonunda bitecek, kendini yıpratmamaya çalış canım, herşey olacağına varır. Bizim de dualarımız seninle

Güzel kalbine sağlık nurdanımmm duaların için çoooooooook teşekkür ederimm bana vereceğin en güzel destek budur zatenn

Evet mahkeme ertelendi kasımın sonuna hayırlısı olsun canımm ne diyeyimm

bugunku menumu yazayım bendee

kahvaltı ( 10.00 )

2 dilim tam bugday unundan ekmek

1 haşlanmış yumurta

yarım domates

11 kk beyaz peynir

3 yeşil zeytin

2 fincan çay

ara öğün ( 13.00 )

200 ml portakal suyu

öğle yemegi ( 15.00 )

3 yk patlıcan yemegi

4 yk makarna

1 küçük kase yoğurt

ara öğün ( 16.30 )

4 küçük kare bitter çikolata

1 fincan sade şekersiz neskafe

akşam yemegi ( 19.30 )

1 kepçe mercimek çorbası

3 yk patlıcan yemegi

3 yk makarna

bol salata

2 yk havuçlu yoğurt

suyum 2 lt oldu, yatmadan 3 e kesin tamamlarım, geç yatacam sanırım bu gece yeşil çayımı da içerim yatmadan, ama bugun başka ara öğün yapmam sanrım saat geç oldu

spor olarak da 50 dk hızlı tempoda yürüyüşüm var, başka da bişey yok

Güzel kalbine sağlık nurdanımmm duaların için çoooooooook teşekkür ederimm bana vereceğin en güzel destek budur zatenn

Evet mahkeme ertelendi kasımın sonuna hayırlısı olsun canımm ne diyeyimm

kasımın sonuna kadar sende kafanı dinlersin canım, hem sonuçta sen kesin kararını vermişsin er yada geç bu mahkeme de sonlanacagına göre hiiçç canını sıkma herşey güzel olacak buna inan sabırla bekle kuzumm

Kızlar herkese iyi akşamlar;

Şöylece bi geçmişe baktım.Neslicim geçmiş olsun canım dikkat et kendine spor yaparken de daha temkinli ol ve mutlaka kontrol ettir.Bu aralar çok yoğunmussun Rabbim kolaylık verisn inşallah.Duyguşun bugün misafirleri vardı üfff ne döktürmüştü öyle içimde kaldı kurabiyelerrr yalan yok :) Ellerine sağlık canım .Bu arada kuzi nasıl oldu ? Senin de yoğunluğun var İnşallah haftasonu dinlenirsin.Filizimmm canım saçlar boyanmış pek de güzel olmuş zaten yorum yaptım sana.Zamanla daha güzel olacak oturacak saç rengin.Ayakkabıda pek güzelmiş rengine bayıldımmm.Eşinin yokluğunda işler sana kaldı balımm Rabbim kolaylık versin.Bu haftadan sonra önümüzdeki hafta yanii spora tam gaz devam edelim.Ders işinide halletmemiz lazım.Nurdancımm seninde fotoyu gördüm bacımm.Valla enişte yakışıklı ama siz çok yakışıyorsunuz canım.İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz.Züleyha hocam daha iyimiş çok sevindim.Cemrem diyetine tam gaz devam ediyor.Tultan hamileymiş çok sevindim.Bi hamişimiz daha oldu.Erci41 göremedim inşallah herşey yolundadır.Kızlar umarım geçmişle alakalım atladığım bişey yoktur varsa eğer affola

canm ufak bi eksigin var onu yazayım, duygunun eşi halısahada bilegini incitmiş, izinliymiş bikaç gün evdeymiş, göremedıysen geçmişte söleim sana dedm

aman ne yakışıklısı kızzz kel kör bi sevgilim var iştee, bana yetiyoo

Vee kızlar ben havaların soğuması ve stresli günlerin de etkisiyle iyice saldım kilo almasam iyi yani ama bugünden itibaren toparlnıyorum.Yoğun bi iş temposunun içine girdim bayrama kadar böyleyiz artık hergün en az bi saat geç çıkıyorum.En yoğun olduğumuz dönemdeyiz.Üstüne bir de ders çalışmam gerekiyor.Öfff çok stresli yaa özellikle iş konusu.Suyumu bu hafta azalttığımdan kabız olmuşum

sabah
iki dilim kepek ekmek arasına süzme peynir domstes ve maydanozla sandviç yaptım

ara
yeşil çay

öğlen
bir tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
yarım domates
bir salatalık

ara
bir yeşil elma

akşam
4 kaşık pırasa yemeği
bir domates
bir dilim ekmek

ara
bir bardak çay
4 esmer kuru kayısı
elimin yarısı kadar pestil

suyumu 2 ltye tamamlarım yatana kadar böyle yani umarım olmuştur

Görmemişim geçmiş olsun duyguşşşş inşallah çabucak geçer

Kızz yakışıyorsunuzzz yaa gerisini boşver

Bu arada sana da Nesliye de çok teşekkür ederim yine güzel güzel şeyler yazmışsınız iyi ki varsınızz

kız neresini salmışsın menunun bence gayet güzel bitek ara öğünlerin pek yok e o da işlerin yogunlugundan normal yani yogunsun zaten bide işyerinde de yoruluyosun sporun olmaması normal, işlerin azalınca spora da dönersin sen eminim olacak bu iş olacak hiçç merak etmee

yakıştıran gözlerinden öperim o zman bende senii

Kızlar bana müsade az ders bakayımm herkese iyi gecelrrr öpüyorum kocamannnnnnnnn

iyi çalışmalar esracanımmm

Nurdancım, fotoğrafınızı gördüm ve çok beğendim, unutmadan söyleyeyim dedim Birbirinize çok yakışmışsınız ve birlikte olmaktan keyif aldığınız çok belli, ömür boyu böyle olun inşallah

Arkadaşlar yürüyüşümü yaptım geldim, evden çıkmak çok zor geldi ama başardım Adım sayım 10500 oldu, duşumu aldım, şimdi de ballı sütümü içiyorum ve yatma moduna giriyorum yavaştan yavaştan Bu arada dışarısı fena soğuktu, resmen üşüdüm İzmir'e de kış geliyoooor

ayy çok teşekkür ederiimmmm güzel bakan gözler güzel görürmüş bencee hepimiz hep mutlu olalım inşalaaahhhh

ayy maşallaahh sanaa bu saatte para versen çıkaramazdın beni dışarı iyi dinlenmeler neslicimmm

ayy benım hayatta yapacagım seyler bunlar. el becerım yoktur benım boyle seylerde.

havalar sogudu, yururken dıkkat et. hemen eve gıdıp ustunu degıstırecek fırsatın olsun yoksa fena hasta olursun