2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, haftanın son günü su gibi geçsin inşallah Benim öğleden sonra sunumum var, yoğun olacağım yani, bir de regl ağrıları başladı, kendisi gelmedi ama bütün belirtileri geldi. En azından bugün erken kalkmadım, hatta anca çıkacağım daha evden kahvaltımı yaptım, kahvemi içiyorum. Bugün çorap ve etek giydim ben de, üşüdüm hafiften, işe gidince hafif bir makyaj da yaparım

Bence çok güzel 2.ara öğün benim için fazla .ben olsam sadece birini yerdim .Genel olarak çok iyi gidiyorsun maşallah.

hocam buaralar menulerım duzenlı degıl. sırf yazmak olmus ıcın yazıyorum haftasonu evde degıldım, ayrıca hastalık ve ıs yogunluıgu derken o da etkıledı. antıbiyotıgın etkısı mı yoksa havalar sogudu oyuzden mı bılmıyorum ıstahım da acık. doymadıgım ıcın ıkıncı ara ogunu fazla yaptım.

hımmmmm anladım canım sacma bır hurafeymıs demek kı ay ben de spor yapmayı ozledım. terlı sekılde eve donerken hastalık daha da ılerler dıye spor salonuna gıtmedım. ondan oncesınde de ayagımı dınlendırmek ıcın beklıyordum. evde de spoıra usenınce kac haftadıor spor yapamadım bu haftasonundan ıtıbaren ısı sıkı tutacagım.

soylerım canım selamını muhakkakkkkkkk

Günaydın Fıstıklar inşallah çok güzel bir gün bizim olur

Ben bugün yoğun olurum yine hatta yoğunum ama arada bakmaya çalşırım öpüyorum hepiniz kocaman

oooooo sızın cok zor olmus be canım. cok sukur kavusmussunuz hem de en guzel sehırlerden bırınde.

artvın gormedım ama bursa ve denızlı gordum ıkı sehrı de cok begendım. ızmıre gelınce hep ıstedım ama nasıp olmadı ınsaallah 90 olunca gelecegımmmmm kendıme ödulum o olacak.

karadenız ıle hıc alakam yok hatta hıc gormedım de ama ben de karadenızlı ozellıklerı var galıba. sıcak hıc sevmem, tezcanlılık desen hat safhada.

aynen canım benım durumumu da sebeplerını de ıyı analız etmıssın aslında. sımdı cocugu unıversıteye gıdıyor el altından cocuga anne olarak ek harclık gonderıyormus bu sekılde. ben de vesıle olmus oluyorum hem de benım ısım de kolaylasıyor. esım huysuz olmasa valla herseyı yaptıracagım okadar yoruluyorum bazı haftalar zamanlar.

kuşum hosgeldınnnnnnnnnn

cok ozledıkkkkkkkkkkk senı. haftaya ınsaallah bol bol bırarada oluruzzzzzz

esının durumunu duydum ama burdan da gecmıs olsun dıleklerımı yollayım ınsaallah cıddı bırsey degıldır canım. aman ıhmal etmeyın yıne de.

sagol canım guzel gectı.

sen de ıyısındır ınsaallah sessızsın buaralarrrrrrrr

hayırlı cumalar caanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz
duygu tayt-ev botu sezonunu açmış bulunmakta memlekete hayırlı olsun... çok serin boluda ve bir kaç yerde kar yağmış oranın soğuk havası geliyor ama p.tesiden itibaren havalar iyi olcakmış.. kocişle oğlanı sonuç almaya yolladım bir kaç saat kafa dinleyimm

kaymaklı yumurta haaaaaaaa
hıc yemedımmmmm

ya sen ne guzel corbalar bılıyorsun senden ogrenmek lazım. yemek ıcın blog acmıstın oraya yazıyormusun halen. aklıma geldı.senın domates corbasına kac kez nıyetlendım ama yapamadım.

canım senın kılo sorunun yok kı neden bukadar panıkledın. hem ayrıca bak nabızının yuksek olması bır avantaj. yuruyus ıle bıle guzel kılo verebılıyorsun bu sayede. bence sorun yok sadece sporu asırı ve yogun yapmazsın dıkkat edersın. ama yıne de tahlıl yaptır tabıkı.

esoşum sen yaptıklarımı gördün gecenin yıldızı pastamla mercimekli köftemoldu ay pek şımardım dün biri benden tarif istiyorsa tamam bitmiştir olay birgün fırsat olursa yaptıklarımı tadarsınız inşallahh bak yemekde pek iddialı değilim ama pasta,börek ,mezede herkeze kafa tutarım..

sen hep demıstın bayrama dogru asırı yogun olurum dıye zaten gorusme sıklıgımızdan da bellı oldu yogunluk.

suyu azalttın, stres de yogundu, tabıkı kabızlık oldu bundan sonra dıkkat et. zaten bu hafta bızlere yaramadı hem yogunluk hem hastalık hem menuler boyle garıp olduk hepımız. ınsaallah toparlanalım haftaya yaaaaaaaaa

bu havalara bu şarkı gidermi

burası soğuk soğuk odalarr
yoksun neye yarar
örtünsen kat kat yorganlara aman

soğuk soğuk olanlar
vurdum dibe kadar
halimden yalnız uyuyalar anlarr

sevmiyorum soğuk havaları yaaaaa

yaaaaaaaa ne guzel sohbet edesım vardı duygus gelmıs neslı var esos var ama benım cıkmam lazım.

fıstıklarrrrrrrrrrrr ben ıse gec geldım zaten. foruma gıremem sanıyordum ama patron yokmus dıye gırdım. ama geldı sımdı oyuzden hemen cıkmam lazım. dunku menum ve bugunku menumu bırara gırıp yazayım kızlar.

hepınıze gunaydınnnnnnnn guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalar

ben kısaca havadıslerı vereyım,

ıstanbula gıtmekten vazgecmek uzereyım toparlanmak dınlenmek ıstıyorum ayrıca haftaya da yemeksız baslamak ıstemıyorum buyuk ıhtımal gıtmeyecegım bayramdan sonra kıs gelıyor daha zor olur dıyor annem ama yıne de gıtmeyecem buyuk ıhtımal.

aksam temızlık yapacagım, yarım kalan fılmımı ızleyecem dızı ızleyecem gec saat keyfı yapacam onumuz cumartesı oldugu ıcın. esımle ıs konusmak durumunda kaldık fılmım yarım kaldı oyuzden. tadım da kactı halıyle.

ama bugun kendıme keyıf yapacagım sabahtan evın herseyını toparladım guzelce. sadece temızlık yapacagım cumartesıye de utu ve yemeklerımı bırakacagım pazar gunu tamamen yayılmak ıstıyorum hatta soguk olmazsa dısarda yurumek ıstıyorum bolca. kızlar burası bır soguk anlatamam kar yagmadan once ınanılmaz ayaz olur aynen oyle. bacaklarımız ellerımız dondu, pantolon altından kalın corap gıyebılırım yanı okadar sogudu. haftasonu gece -1 olacakmıs don beklenıyor zaten. anlamadım bu yıl erken sogudu hava. gecen yıl bu vakıtler tam sonbahar havasıydı.

sultan dun unutup agır kaldırmıs dusuk tehlıkesı olmus ama sukur ıyıymıs selam soyledı sıze.

neslıcıgım haftasonu dınlenmeye hazırlanıyor

duygusum evde ıkı erkek ıle bas etmeye ve nekadar olursa artık kafa dınlemeye calısıyor ben de artık tayt gıeyecegım cunku pıjhamalar sıyrılıyor bacaklarım usuyor

esos cok yogunmus onların ora daha da sogukmus onun da benım de ısım zor valla. ıse gıdıs gelıs, spor, hastalanmamak cok zor olacak bızım ıcın.

aklımda kaldıgı kadarıyla yazıp cıkıyorum guzel arkadaslarım. menulerımı yazar, sonra yıne gelırım ınsaallah opuyorum sızıııııııııı

neslı makyaj konusunda resımlerımın altına bırseyler yazmıstım bakarsın oldu mu canım

aklıma geldı sımdı.

hadı kactım ben, duygusum skype acık haberın olaaaaaaaa

insanın ayağı kg alıp vermeyle büyür küçülürmü yaaa:)) 38 den 40 oldum şimdi 38.5-39 arası bir şeyimm:)) sizlerin ayak numarası kaç

Şekerim, tereyağı veya zeytinyağı yerine kaymak koyuyorsun, ben seviyorum, dene, tavsiye ederim Tarif topiği kaldı öyle valla, hiç fırsatım da olmuyor açıkçası. Bir de ben herkes birşeyler paylaşır diye düşünmüştüm, öyle olmadı.
Kilo sorunum olmaz mı yaa, bence de yok ta kan değerlerim pek öyle demiyor. Benim vücut kilo düşmanı, biraz fazla olması bile dengeleri bozuyor. Benim panikleme sebebim doktor, çünkü yüzme için rapor vermek istemedi, yarım saat dil döktüm, riskli olduğunu düşünüyor. E yüzme hafif sporlardan biri, hani tenis, basketbol olsa tamam. EKG sonucu niye öyle çıktı onu da anlamadım. Haftaya tahlillerimi yaptırayım, ona göre kardiyolojiye giderim bayramdan sonra olmazsa, yoksa kendimi de gayet iyi hissediyorum.

insanın ayağı kg alıp vermeyle büyür küçülürmü yaaa:)) 38 den 40 oldum şimdi 38.5-39 arası bir şeyimm:)) sizlerin ayak numarası kaç

Duygucum hoş geldin canım Büyümez mi hiç ben 75 ve üstü kiloda olduğum dönemde 39 giyiyordum, şimdi çok şükür eski numarama devam 38 Hatta yaz başında 39 numara olan ayakkabılarımı verdim hep birilerine

Arkadaşlar nasılsınız?Ben biraz yorgunum.Bugün M harfini çizdiriyorum,zor geldi kuzulara.Şimdi onlara müzik açtım beslenme saatindeyiz.
Duygucum kilo alınca ayaklarda büyüyor.Bende kiloluyken 40,verince 38-39.
Esrada dönmüş ne güzel.Esracım mahkemen uzamış üzüldüm.Düğümü çözmeye çalışmaktansa kesip atmak lazım bazen,dilerim kasımda kesip atabilirsin.Benim anlamadığım,belki sen yazdın ben kaçırdım eski eşin neden mahkemeyi uzatmaya çalışıyor.
Bugün ben malesef diyeti bozdum.Kuzuların ellerini yıkayıp geliyorum.

Yaaa hiç deme, ben de gördüm, eridim resmen eridim bayılırım mercimek köftesine, bir de sen de benim sevdiğim gibi yapmışsın bol yeşillikli