- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.281
Bence çok güzel 2.ara öğün benim için fazla .ben olsam sadece birini yerdim .Genel olarak çok iyi gidiyorsun maşallah.
Filizcim, sporla ilgili bir şey sormuştun diye hatırlayıp buldum sorduğun mesajı3 hafta spor yapmayınca sarkma olmaz hemen, öyle olsa ben bütün yaz spor yapmadım bıngıl bıngıl olmam lazımdı tabiki biraz gevşeme oluyor ama abartılı değil. Aslında düzenli spor yapmayı oturtmak lazım ama bir de hareketli olmaya alışmak lazım. Spor yapamadığın zamanlarda da adım sayını artırmak bile kardır bence.
Ben aslen karadenizliyim, detayları az önceki mesajımda yazmıştım, tekrar etmeyeyim. Benim memleketten geçeceksiniz mecbuuur Batum'a geçmek için geçmek zorundasınızBenden de selam söylersin artık
Canım, ben daha önce bahsetmiştim te karışık olduğu için kaynamıştır aradaBenim eşim Balıkesirde çalışıyordu, ben İzmir'deydim, sonra ben Denizli'ye geçtim, Denizli'de sıkıntılı günler geçirdim ve 1 sene ücretsiz izin aldım ve Balıkesir'e gittim. Yani biz eşimle uzun yıllar ayrı şehirlerdeydik, haftasonları ve tatillerde görüşüyorduk. Ücretsiz iznim bitince tekrar Denizli'ye döndüm ama o zaman ailemle kaldım, eşim İzmir'e geçti, 5-6 ay kadar da öyle idare ettik, benim geçiş işlemlerim de tamamlanınca İzmir'de temelli buluştuk
Hikayemiz kısaca böyleBenim ailem aslen Artvinli, ben Bursa doğumluyum, 6 yaşıma kadar Bursa'da büyüdüm, sonra da Denizli'ye taşındık, halen de ailem Denizli'de yaşıyor. Türkiyeliyim yani kısaca
Genetik olarak karadenizli özellikleri taşıyorum, yağmurlu havaları severim, sıcağa dayanamam, tezcanlıyımdır
Daha anlatmadığım neler var kimbilir, yeri geldikçe, muhabbeti geçtikçe dökülüyorum yavaş yavaş
Aslında ben Denizli'de de Balıkesir'de de gelen kadınlara hiç karışmazdım, ben seçene kadar huysuzum, sonra denetleme falan yok, güvenirim yani. Çocuk konusunda hiçbir fikrim yok açıkçası, ama ilerde karar verirsem de belli bir süre kendim bakmak isterim, bana bakıcıya veya anneye bırakmak çok doğru gelmiyor açıkçası. Huysuzum ben huysuuuuzz
Dediğim gibi, senin durumun farklı, hazır böyle bir fırsatın varken de değerlendir, hem komşuna maddi katkıda bulunmuş oluyorsun, hem senin işlerin kolaylaşıyor, inan öyle bir imkan olsa ben hiç kaçırmam.
selam kızlarrrrrr hızlıca bi geçmişe baktım atladığım varsaa af olaaa hepiniz iyisinizdir inşallahhh..
benden havadislerr uzun zamandır bugünü bekliyordumm düğün,hastane,müsafir derken tam nefes alacaktım eşimin bileğini inciltmesi çıktı çok kızıyorum onaa her gittiğinde aynı yerden inciltiyor yine gidiyor maç oynamayaa neysebugün mr çektirdi 2 gün kafa izni vermişler yarında izinli p.tesi sonuçlara göre izin günü çoğala bilir inş kötü birşey çıkmazzz benden havadisler böylee..
çok özledim bütün gün yayılmayı çok özledimm sizlerle sohbet etmeyi çok özledim spor yapmayıııı hepinizi çok öptümmm
hayırlı akşamlar herkesee
pomocum yolculuğun olmuş ne güzel ii geçmiştir inşllhhh
duygucum eşine geçmiş olsunumarım pazartesi daha ii çıkar sonuçları
tultan cnm hamileymişsin hayırlı olsun cnm
esram cnm sıkıntın varmış inşlhh kolaylıkla geçer diger
lep ve nesli ne güzel rakip olmuşsunuz birbirinizeee bende karadenizliyle evliyim bu arada
evet en güzel memleket türkiyeli olmak demek zaten
aklımda bunlar kaldı inşlhh boş kaldıkça girip yazar okurum hepinizi şimdilik
Kızlar ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim köy ekmeği
- 1 yumurta (1 tk kaymakla tavaya kırdım)
- 1 dilim beyaz peynir
- 5-6 tane taze ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 porsiyon süzme mercimek çorbası
- 1 porsiyon ızgara köfte
- 1 kase salata
- 2-3 kaşık pirinç pilavı
- yemeğin üstüne orta şekerli Türk Kahvesi
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Akşam:
- 1 kase brokoli çorbası(un yok, koca bir tencere için 1 küçük patates koydum)
- 2 küçük dilim köy ekmeği
- 5-6 kaşık et sote
- 1 büyük kase salata
Ara:
- 1 elma
- 5-6 tane taze ceviz
Bugün su tüketimim az oldu ama yatana kadar artıracağım biraz, adım sayım 5300, site içinde yürüyerek 10000 yapmayı planlıyorum.
Bu arada bugün havuz için sağlık raporu aldım, EKG çekildi ve pek iyi çıkmadı, biraz canım sıkıldı. Daha önce bahsetmiştim, benim nabzım yüksek, o yüzden spor yaparken de dikkat ediyorum fazla yükselmemesi için, bazen aritmi de oluyor ama epeydir olmamıştı, EKG sonucuna bakınca doktor dikkat etmemi söyledi, raporu verdi ama kontrol olmamı söyledi.
Ben zaten durumu biliyorum, aslında bu yüzden de kilo vermem lazım ama kilo vermek için yoğun bir spor da yapmamam lazım, biraz canım sıkıldı işte. Haftaya detaylı bir kan testi yaptıracağım, bayramdan önce bakayım ne durumdayım.
Kızlar herkese iyi akşamlar;
Şöylece bi geçmişe baktım.Neslicim geçmiş olsun canım dikkat et kendine spor yaparken de daha temkinli ol ve mutlaka kontrol ettir.Bu aralar çok yoğunmussun Rabbim kolaylık verisn inşallah.Duyguşun bugün misafirleri vardı üfff ne döktürmüştü öyle içimde kaldı kurabiyelerrr yalan yok :) Ellerine sağlık canım .Bu arada kuzi nasıl oldu ? Senin de yoğunluğun var İnşallah haftasonu dinlenirsin.Filizimmm canım saçlar boyanmış pek de güzel olmuş zaten yorum yaptım sana.Zamanla daha güzel olacak oturacak saç rengin.Ayakkabıda pek güzelmiş rengine bayıldımmm.Eşinin yokluğunda işler sana kaldı balımm Rabbim kolaylık versin.Bu haftadan sonra önümüzdeki hafta yanii spora tam gaz devam edelim.Ders işinide halletmemiz lazım.Nurdancımm seninde fotoyu gördüm bacımm.Valla enişte yakışıklı ama siz çok yakışıyorsunuz canım.İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz.Züleyha hocam daha iyimiş çok sevindim.Cemrem diyetine tam gaz devam ediyor.Tultan hamileymiş çok sevindim.Bi hamişimiz daha oldu.Erci41 göremedim inşallah herşey yolundadır.Kızlar umarım geçmişle alakalım atladığım bişey yoktur varsa eğer affola
Vee kızlar ben havaların soğuması ve stresli günlerin de etkisiyle iyice saldım kilo almasam iyi yaniama bugünden itibaren toparlnıyorum.Yoğun bi iş temposunun içine girdim bayrama kadar böyleyiz artık hergün en az bi saat geç çıkıyorum.En yoğun olduğumuz dönemdeyiz.Üstüne bir de ders çalışmam gerekiyor.Öfff çok stresli yaa özellikle iş konusu.Suyumu bu hafta azalttığımdan kabız olmuşum
sabah
iki dilim kepek ekmek arasına süzme peynir domstes ve maydanozla sandviç yaptım
ara
yeşil çay
öğlen
bir tabak pırasa yemeği
bir dilim ekmek
yarım domates
bir salatalık
ara
bir yeşil elma
akşam
4 kaşık pırasa yemeği
bir domates
bir dilim ekmek
ara
bir bardak çay
4 esmer kuru kayısı
elimin yarısı kadar pestil
suyumu 2 ltye tamamlarım yatana kadar böyle yani umarım olmuştur
yok yok dursun durdugu yerde yaaaaaaaaa
kaymaklı yumurta haaaaaaaa
hıc yemedımmmmm
ya sen ne guzel corbalar bılıyorsun senden ogrenmek lazım. yemek ıcın blog acmıstın oraya yazıyormusun halen. aklıma geldı.senın domates corbasına kac kez nıyetlendım ama yapamadım.
canım senın kılo sorunun yok kı neden bukadar panıkledın. hem ayrıca bak nabızının yuksek olması bır avantaj. yuruyus ıle bıle guzel kılo verebılıyorsun bu sayede. bence sorun yok sadece sporu asırı ve yogun yapmazsın dıkkat edersın. ama yıne de tahlıl yaptır tabıkı.
insanın ayağı kg alıp vermeyle büyür küçülürmü yaaa:)) 38 den 40 oldum şimdi 38.5-39 arası bir şeyimm:)) sizlerin ayak numarası kaç
esoşum sen yaptıklarımı gördün gecenin yıldızı pastamla mercimekli köftemoldu ay pek şımardım dün biri benden tarif istiyorsa tamam bitmiştir olay birgün fırsat olursa yaptıklarımı tadarsınız inşallahh bak yemekde pek iddialı değilim ama pasta,börek ,mezede herkeze kafa tutarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?