2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Dun:

Ac karnına ıkı bardak ılık su
Ikı kuru gun kayısı
5 badem
Bır salatalık
Bır dılım tam bugday ekmegı ustune ev yapımı domates sosu
Acık sekersız cay

Ara: bır elma

Oglene kadar 1 lt su.

Oglen: 3 kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, bır kucuk karnıyarık, uc kasık domates salatası

Ara: 500 ml ılık su, ucu bırarada nescafe, 5 badem

Aksama kadar suyu 2 lt yaptım.

Aksam: 4 adet kofte, 4 kasık yogurt, bır bardak didi seftali, ıkı dılım tam bugday ekmegı uzerıne domates sosu, bır salatalık

Aksam: cay ve bır kutu bonıbonun yarısı 

ayyyyyyy kesın cok guzel olur emınımmmm. kaymak dedın canım kaymak cektı bak. teyzem getırmıstı koyden, kendı ellerıyle yapmıs.

canım ben de pratık tarıfler yok ama musaıt olursa duygu paylasır mesela. sen de musaıt olursan bence devam et cok guzel paylasımlar yapıyordun senın ıcın de hobi olur hem.

canım bence adamakıllı yenıden tahlıl ve muayene dene. doktorlar ılk basta hep korkutuyorlar zaten, sınır oluyorum. cunku senın sonuclarının kotu cıkmaması lazım, kılo sorunun yok kı. anlam veremedım valla yuzmeye bıle ızın vermemıs. dur bakem sen bır daha gıt de doktora, emın olalım

hocam kolay gelsın neysekı haftasonu geldı dınlenırsınız bıraz olsun.

dıyet ve spor olarak ıyı degılız hocam buaralar topık olarak. haftaya tam toparlanalım ınsaallah hepımızzzzzzzzz

ayy benım hayatta yapacagım seyler bunlar. el becerım yoktur benım boyle seylerde.

havalar sogudu, yururken dıkkat et. hemen eve gıdıp ustunu degıstırecek fırsatın olsun yoksa fena hasta olursun

benm de el becerim yok da işte mecbur kalınca yapıyosun

zaten genelde eve dönüş yolunda yürüyorum filizcim, eve gelince de hemen değiştirirm üstümü zaten

insanın ayağı kg alıp vermeyle büyür küçülürmü yaaa:)) 38 den 40 oldum şimdi 38.5-39 arası bir şeyimm:)) sizlerin ayak numarası kaç

bundan bi 10 kg az oldugum dönemlerde 38 giyiyodum, şimdi 38 - 39 değişiyor dün ev botu aldm bende internetten, adres olarak adapazarını verdik, bizden önce gider sanırım oraya, haftaya çarşamba ben gidince de kavuşacam havalar cidden çok doğudu buralarda yaa :18::18:

hanımlar herkese güzel gnler ve hayırlı cumalaarrr

ben biraz tembellk yaptım bugun 11 e geliyodu kalktıgımda, kahvaltımı ettim, çayımı kahvemi içtim şimdi çalışmalara devam edecegim

akşam arkadaşla olan planda iptal oldu, demekki bugun nurdan evde :44: neyse biraz çalışaım da öğleden sonra yorganımı kafama çekip dizi izleme saati yapaım kendimee bide mısır patlatırımm dışarı da çıkmam heralde yaa çok üşeniyorumm :18: neyse şimdilk benden bu kadar canlar öpüyorum herkesii buralardayım ben yinee beklerim efendiimmm

yaaa hiç deme, ben de gördüm, eridim resmen eridim Bayılırım mercimek köftesine, bir de sen de benim sevdiğim gibi yapmışsın bol yeşillikli
yeşillik olmadan limon olmadan olmaz neslimm inşallah birgün birlikde yemek nasip olur bak söylüyorum benim mercimek köftemi yee tiryaki yapar

anaaaaaaaa ben 37 gıyıyorum ozaman 35 mı olacak ayaklarım Gercı daha zayıf hallerımdeyken 35-36 gıyıyordum zatennnnn
aman olmasın mümkünsee
ayyyyyy duygu anlatırken ıcım gıtmıstı valla. Bır de resımlerı gorsem kesın duser bayılırımmmmmmmmm
fac.de canım istediğin zaman bakkk..
güle güle giy canımm ev botunu bende çok seviyorummm özellikle taytla

Demek oluyorki hepimizin ayakları büyümüş küçülmüşş ama filizinki küçülmesin zaten minnak iyice çocuk reyonluk olmasın

evet öyleymiş hepimiz yaşamışız bu sorunu 38-39 bence en ideal ayak numarası ama benim buçuklu şuan 38,5

ayy benim oğluşumdaa okullu olcak inşallahhh o günleri merakla bekliyorum zaten bu aralar oğlumun en popüler kelimesi -anne ben çok akıllı oldum-

Yemeğimi yedim geldim kızlar, saat 2'de toplantı, sunum başlayacak ama hiç canım istemiyor yaaa, eve gidip yatmak istiyorum Neyse yemeğimi yedim geldim, enerji vereceğine iyice rehavet çöktü Yemekten gelirken eşime fotoğraf çektirdim, saçımın rengi de belirgin çıkmış Gerçi ben daha kahve tonlarında sanıyordum ama kızılımsı çıkmış:44: Neyse albüme koyuyorum şimdi.

35 numara olmasn sakınn benm en son kaç yaşında 35 numaraydı onu bile bilmiyorm

Valla çok güzel görünüyorlardı bi de ben bayılırım ikindi çayına aklım gitti zatennn ellerine sağlık duyguşş meze de severim şöyle diyet meze tariflerin varsa çok sevinirimmm

Sorma sorma kötü bi haftaydı inşallah önümüzdeki hafta süper olacak gidecek kilolarr sporda yapmak lazım hemmm iş yoğunluğu fena stress tavann yaptı yahuu dalacam birine en sonunda cinlerim tepemde

Sen varya sennnnnnnnnn nugün hep emre aydın dinledimm akşam devam etmeyi düşünüyorummm

İstanbul seyahatı erteleniyormuş.Hayırlısı olsun canım.Evde kalmak düzenine dönmek sana iyi gelecektir.Bir sürü işlerde yapmışsın bu akşam da vamrmış işin çok yorma kendini balım.Havalarda epeyyy soğudu..Artık battanyelerle kanka olduk.Bende kalın kalın hırkalarla dolanıyorum.Ev ayakkabısı muhabbeti açılmış.Anammm ben de pek severim.Bir tane gördüm bi yerde duruyorsa alayım.Taytı bugun bi deniyeyim bende nasıl olacak

Gıcıklığına uzattı mahkemeyi hocam ne diyeyimm Rabbim yukarıda ona havale ettim.Umarım bi daha uzatmaz tek dileğim bu.

Genel olarak güzel olmuş canımm sen de görmeye alışık olmadığım şeyler var ama kötü değil akşam ekmek yemişsin mesela.Afiyet olsun filizimm umarım güzel sonuçlar alırız önümüzdeki hafta

Kızlarr ben işlerimi biraz toparladım ofiste hala işilerim var ama bitmezz anammm bunların derdi bitmez ne zor şey tek bayan çalışan olmak hepsi ayrı dağınık sorumsuz yeteneksiz ....Oooo baya doluyum ben anlaşılan.Ya iş konusunda ben oldukça hassasım herşey düzenli saatinde net olsun isterim ama bizim işimiz bir ekip çalışması.Sadece bana bağlı değil.Keşke herkes benim gibi düşünse.Çoğu günü bitirmenin derdinde

İşte herneyse ben şimdi işlerime döneyimm kk nın en güzel hatunları yine konuşuruzzz

sagol canım guzel gectı.

sen de ıyısındır ınsaallah sessızsın buaralarrrrrrrr
Iim cnm dedigim gibi babam bende o olunca ac otud bak topige olmuyo camiye gidince bakiyorum hemen
Sevindim guzel gunler gecirmene...

Esracim mahkemen ertelenmis olsun senin icin sonu ii olsun da bu gunlerde gecer
insanın ayağı kg alıp vermeyle büyür küçülürmü yaaa:)) 38 den 40 oldum şimdi 38.5-39 arası bir şeyimm:)) sizlerin ayak numarası kaç

Aa nasil oldu kiz bu iimis o zaman cunki benim ayak numaram 40 biraz kuculurse ii olurbazen 39 oluyor da genelde 40 numara
Benim ayaklar biraz tarakli....

Son düzenleme: