- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.301
insanın ayağı kg alıp vermeyle büyür küçülürmü yaaa:)) 38 den 40 oldum şimdi 38.5-39 arası bir şeyimm:)) sizlerin ayak numarası kaç
kaldı 6 gecemiz canım...6 gece sonra lig başlıyo kuzumla...
Yaaa hiç deme, ben de gördüm, eridim resmen eridimbayılırım mercimek köftesine, bir de sen de benim sevdiğim gibi yapmışsın bol yeşillikli
Şekerim, tereyağı veya zeytinyağı yerine kaymak koyuyorsun, ben seviyorum, dene, tavsiye ederimTarif topiği kaldı öyle valla, hiç fırsatım da olmuyor açıkçası. Bir de ben herkes birşeyler paylaşır diye düşünmüştüm, öyle olmadı.
Kilo sorunum olmaz mı yaa, bence de yok ta kan değerlerim pek öyle demiyor. Benim vücut kilo düşmanı, biraz fazla olması bile dengeleri bozuyor. Benim panikleme sebebim doktor, çünkü yüzme için rapor vermek istemedi, yarım saat dil döktüm, riskli olduğunu düşünüyor. E yüzme hafif sporlardan biri, hani tenis, basketbol olsa tamam. EKG sonucu niye öyle çıktı onu da anlamadım. Haftaya tahlillerimi yaptırayım, ona göre kardiyolojiye giderim bayramdan sonra olmazsa, yoksa kendimi de gayet iyi hissediyorum.
Arkadaşlar nasılsınız?Ben biraz yorgunum.Bugün M harfini çizdiriyorum,zor geldi kuzulara.Şimdi onlara müzik açtım beslenme saatindeyiz.
Duygucum kilo alınca ayaklarda büyüyor.Bende kiloluyken 40,verince 38-39.
Esrada dönmüş ne güzel.Esracım mahkemen uzamış üzüldüm.Düğümü çözmeye çalışmaktansa kesip atmak lazım bazen,dilerim kasımda kesip atabilirsin.Benim anlamadığım,belki sen yazdın ben kaçırdım eski eşin neden mahkemeyi uzatmaya çalışıyor.
Bugün ben malesef diyeti bozdum.Kuzuların ellerini yıkayıp geliyorum.
ayy benım hayatta yapacagım seyler bunlar. el becerım yoktur benım boyle seylerde.
havalar sogudu, yururken dıkkat et. hemen eve gıdıp ustunu degıstırecek fırsatın olsun yoksa fena hasta olursun
insanın ayağı kg alıp vermeyle büyür küçülürmü yaaa:)) 38 den 40 oldum şimdi 38.5-39 arası bir şeyimm:)) sizlerin ayak numarası kaç
yeşillik olmadan limon olmadan olmaz neslimm inşallah birgün birlikde yemek nasip olur bak söylüyorum benim mercimek köftemi yee tiryaki yaparyaaa hiç deme, ben de gördüm, eridim resmen eridimBayılırım mercimek köftesine, bir de sen de benim sevdiğim gibi yapmışsın bol yeşillikli
aman olmasın mümkünseeanaaaaaaaa ben 37 gıyıyorum ozaman 35 mı olacak ayaklarımGercı daha zayıf hallerımdeyken 35-36 gıyıyordum zatennnnn
fac.de canım istediğin zaman bakkk..ayyyyyy duygu anlatırken ıcım gıtmıstı valla. Bır de resımlerı gorsem kesın duser bayılırımmmmmmmmm
güle güle giy canımm ev botunu bende çok seviyorummm özellikle taytlabenm de el becerim yok da işte mecbur kalınca yapıyosun
Zaten genelde eve dönüş yolunda yürüyorum filizcim, eve gelince de hemen değiştirirm üstümü zaten
Bundan bi 10 kg az oldugum dönemlerde 38 giyiyodum, şimdi 38 - 39 değişiyorDün ev botu aldm bende internetten, adres olarak adapazarını verdik, bizden önce gider sanırım oraya, haftaya çarşamba ben gidince de kavuşacam Havalar cidden çok doğudu buralarda yaa :18::18:
arkadaşlar nasılsınız?ben biraz yorgunum.bugün m harfini çizdiriyorum,zor geldi kuzulara.şimdi onlara müzik açtım beslenme saatindeyiz.
Duygucum kilo alınca ayaklarda büyüyor.bende kiloluyken 40,verince 38-39.
Esrada dönmüş ne güzel.esracım mahkemen uzamış üzüldüm.düğümü çözmeye çalışmaktansa kesip atmak lazım bazen,dilerim kasımda kesip atabilirsin.benim anlamadığım,belki sen yazdın ben kaçırdım eski eşin neden mahkemeyi uzatmaya çalışıyor.
Bugün ben malesef diyeti bozdum.kuzuların ellerini yıkayıp geliyorum.
yeşillik olmadan limon olmadan olmaz neslimm inşallah birgün birlikde yemek nasip olur bak söylüyorum benim mercimek köftemi yee tiryaki yapar
aman olmasın mümkünsee
fac.de canım istediğin zaman bakkk..
güle güle giy canımm ev botunu bende çok seviyorummm özellikle taytla
Demek oluyorki hepimizin ayakları büyümüş küçülmüşş ama filizinki küçülmesin zaten minnak iyice çocuk reyonluk olmasın
esoşum sen yaptıklarımı gördün gecenin yıldızı pastamla mercimekli köftemoldu ay pek şımardım dün biri benden tarif istiyorsa tamam bitmiştir olay birgün fırsat olursa yaptıklarımı tadarsınız inşallahh bak yemekde pek iddialı değilim ama pasta,börek ,mezede herkeze kafa tutarım..
sen hep demıstın bayrama dogru asırı yogun olurum dıye zaten gorusme sıklıgımızdan da bellı oldu yogunluk.
suyu azalttın, stres de yogundu, tabıkı kabızlık oldu bundan sonra dıkkat et. zaten bu hafta bızlere yaramadı hem yogunluk hem hastalık hem menuler boyle garıp olduk hepımız. ınsaallah toparlanalım haftaya yaaaaaaaaa
bu havalara bu şarkı gidermi
burası soğuk soğuk odalarr
yoksun neye yarar
örtünsen kat kat yorganlara aman
soğuk soğuk olanlar
vurdum dibe kadar
halimden yalnız uyuyalar anlarr
sevmiyorum soğuk havaları yaaaaa
yaaaaaaaa ne guzel sohbet edesım vardı duygus gelmıs neslı var esos var ama benım cıkmam lazım.
fıstıklarrrrrrrrrrrr ben ıse gec geldım zaten. foruma gıremem sanıyordum ama patron yokmus dıye gırdım. ama geldı sımdı oyuzden hemen cıkmam lazım. dunku menum ve bugunku menumu bırara gırıp yazayım kızlar.
hepınıze gunaydınnnnnnnn guzel bır gun olsun ınsaallah hayırlı cumalar
ben kısaca havadıslerı vereyım,
ıstanbula gıtmekten vazgecmek uzereyım toparlanmak dınlenmek ıstıyorum ayrıca haftaya da yemeksız baslamak ıstemıyorum buyuk ıhtımal gıtmeyecegım bayramdan sonra kıs gelıyor daha zor olur dıyor annem ama yıne de gıtmeyecem buyuk ıhtımal.
aksam temızlık yapacagım, yarım kalan fılmımı ızleyecem dızı ızleyecem gec saat keyfı yapacam onumuz cumartesı oldugu ıcın. esımle ıs konusmak durumunda kaldık fılmım yarım kaldı oyuzden. tadım da kactı halıyle.
ama bugun kendıme keyıf yapacagım sabahtan evın herseyını toparladım guzelce. sadece temızlık yapacagım cumartesıye de utu ve yemeklerımı bırakacagım pazar gunu tamamen yayılmak ıstıyorum hatta soguk olmazsa dısarda yurumek ıstıyorum bolca. kızlar burası bır soguk anlatamam kar yagmadan once ınanılmaz ayaz olur aynen oyle. bacaklarımız ellerımız dondu, pantolon altından kalın corap gıyebılırım yanı okadar sogudu. haftasonu gece -1 olacakmıs don beklenıyor zaten. anlamadım bu yıl erken sogudu hava. gecen yıl bu vakıtler tam sonbahar havasıydı.
sultan dun unutup agır kaldırmıs dusuk tehlıkesı olmus ama sukur ıyıymıs selam soyledı sıze.
neslıcıgım haftasonu dınlenmeye hazırlanıyor
duygusum evde ıkı erkek ıle bas etmeye ve nekadar olursa artık kafa dınlemeye calısıyor ben de artık tayt gıeyecegım cunku pıjhamalar sıyrılıyor bacaklarım usuyor
esos cok yogunmus onların ora daha da sogukmus onun da benım de ısım zor valla. ıse gıdıs gelıs, spor, hastalanmamak cok zor olacak bızım ıcın.
aklımda kaldıgı kadarıyla yazıp cıkıyorum guzel arkadaslarım. menulerımı yazar, sonra yıne gelırım ınsaallah opuyorum sızıııııııııı
Arkadaşlar nasılsınız?Ben biraz yorgunum.Bugün M harfini çizdiriyorum,zor geldi kuzulara.Şimdi onlara müzik açtım beslenme saatindeyiz.
Duygucum kilo alınca ayaklarda büyüyor.Bende kiloluyken 40,verince 38-39.
Esrada dönmüş ne güzel.Esracım mahkemen uzamış üzüldüm.Düğümü çözmeye çalışmaktansa kesip atmak lazım bazen,dilerim kasımda kesip atabilirsin.Benim anlamadığım,belki sen yazdın ben kaçırdım eski eşin neden mahkemeyi uzatmaya çalışıyor.
Bugün ben malesef diyeti bozdum.Kuzuların ellerini yıkayıp geliyorum.
Dun:
Ac karnına ıkı bardak ılık su
Ikı kuru gun kayısı
5 badem
Bır salatalık
Bır dılım tam bugday ekmegı ustune ev yapımı domates sosu
Acık sekersız cay
Ara: bır elma
Oglene kadar 1 lt su.
Oglen: 3 kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, bır kucuk karnıyarık, uc kasık domates salatası
Ara: 500 ml ılık su, ucu bırarada nescafe, 5 badem
Aksama kadar suyu 2 lt yaptım.
Aksam: 4 adet kofte, 4 kasık yogurt, bır bardak didi seftali, ıkı dılım tam bugday ekmegı uzerıne domates sosu, bır salatalık
Aksam: cay ve bır kutu bonıbonun yarısı 
Iim cnm dedigim gibi babam bende o olunca ac otud bak topige olmuyo camiye gidince bakiyorum hemensagol canım guzel gectı.
sen de ıyısındır ınsaallah sessızsın buaralarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?