- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.321
Iim cnm dedigim gibi babam bende o olunca ac otud bak topige olmuyo camiye gidince bakiyorum hemen
Sevindim guzel gunler gecirmene...
Esracim mahkemen ertelenmis olsun senin icin sonu ii olsun da bu gunlerde gecer
Aa nasil oldu kiz bu iimis o zaman cunki benim ayak numaram 40biraz kuculurse ii olur bazen 39 oluyor da genelde 40 numara
Benim ayaklar biraz tarakli....
Sen varya sennnnnnnnnn nugün hep emre aydın dinledimm akşam devam etmeyi düşünüyorummm
Ben de çok severim Emre Aydın
Hayreeet bu saatte kimsecikler yok halbuki tam herkesin gelme saatlerinden neyyysee artık ben de kaçayımmm barii makyajımı sileyimm havalrdan mı nedir cildim bi tuhaf bugünlerde ihmal etmiyeyim
Hepinizi öperimmm
Yarın Rabbim bizlere güzel bir gün nasip eder inşallah
herkese iyi akşamlaarrrr
bu akşam arkadaşımla buluşacaktım, bide dün kendisi demişti görüşelim iyi olur die, benm de canım sıkkındı biraz bu ara iyi gelecek bana falan demiştim ama ekilince arkadaşım tarafından çok moralim bozuldu, bende bugun resmen kendimi yemege verdimm :18::18: o yuzden izninizle bugunlu menumu yazmayım da yarın hem yürüyüşle telafi ederim bugunu hem de dikkat ederim yeniden
Son dakika ekilmelerinden nefret ederimmmboşver ama sen belki öenmli bişey vardır ondan gelememiştir .:44:
Yeme konusunda yarın telafi edeceğinden hiç şüphem yok fıstıkkk dert etme
kereviz ve patlıcan salatası ilk aklıma gelenler mayonez koymazsan olur gerçi mayonez hoş bi tat veriyor ama sarımsaklı süzme yoğurtla yaparsanda olurValla çok güzel görünüyorlardı bi de ben bayılırım ikindi çayına aklım gitti zatennn ellerine sağlık duyguşş meze de severim şöyle diyet meze tariflerin varsa çok sevinirimmm
Sen varya sennnnnnnnnn nugün hep emre aydın dinledimm akşam devam etmeyi düşünüyorummm
ayıp etmiş amannn keyfi bilir canım boşver sen bugün çık dolaş anlaştık mı :)işi çıksa zaten dert etmezdim ama dersi bitince yorgun olurmuş, havada sogukmuş ama yine de istersem görüşebilirmiş.. bu kadar bahaneye görüşelim denmez haliyle bende boşver dedim ama çok bozuldum gerçekten.. evde de sıkılmıştım bugun değişklk iyi gelecekti eve kitlenip kalmama da sıkıldım bi yandan.. neyse yarın telafi edecez yolu yokk
kereviz ve patlıcan salatası ilk aklıma gelenler mayonez koymazsan olur gerçi mayonez hoş bi tat veriyor ama sarımsaklı süzme yoğurtla yaparsanda olur
ben çok fenayım dimi ama güldün dimi çok komiktimbak kiymetini bil kimseye şarkı söylemedimmm gerçi emin ol kimse benden şarkı duymak istemezz,akşam haberlerinde kargaların bi sebepden telef olduğu ama sebebinin ne olduğunu araştırılıyordu sen sakin beni ele vermee
günaydınnn haftasonu kuşları bu sıcacık yatakdan işe giden arkadaşlarımın ALLAHA yardımcısı olsunnn..
ben bugün eşim sayesinde 06:30da kalktımm gece dolgusu kırıldı kıyamam sabaha kadar diş ağrısı çekti benim kocanın son kullanma tarihi geçti galiba hergün bir yeri ağrıyor acaba hurdacıya versem karşılığında bana mandal verirmineyse şuan dişçide onu bekliyorumm kahvaltı içinn hepinize keyifli haftasonları..
oyyy kıyamam kuşuma öğretmen olduğundaa inşallahh tatilin olcak hemde bol bol ..ayıp etmiş amannn keyfi bilir canım boşver sen bugün çık dolaş anlaştık mı :)
süzme yoğurtla denicem kereviz burda yok ama badılcanla yapıcam :) közlenmiş badılcanı pek severim mımmm
çok da güzeldi hiç öyle karga telefi falan da yok ben çok güldüm depoda dinledim bide kimse duymasın diye sonra gün boyu söyledim durdum soğuk odalarr ve sağ eller havayaaaaaa
çok teşekkür ederim cannsınn iyi ki varsınnnnnnnnnnnnnnnn
işte sıcacık yatağından kalkıp işe gelen yazık günah vatandaş benim
Çok geçmiş olsun eşine yaa diş ağrısı fenadır bilirim ama ihmal etmesin doktora gitmesi iyi olmuş kaldıkça daha fena oluyor gece nasıl kırıldı ki dolgusu ?
Hurdacımıalemsin kızzz
Afiyet olsunnn
evet neslim var üzerimizde birşeyy ALLAH beterinden korusunn nediyimm aslında benimde kışlık çıkarmam lazım offfff wc gitmeyi üşeniyorumm bu aralarr..Selam kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallah, çalışanlara Allah kolaylık versinDuygucum eşine geçmiş olsun canım, bu ara var bir negatiflik galiba üzerinde, en kısa zamanda geçsin inşallah. Esracım iyi çalışmalar şekerim.
Ben akşam erkenden uyudum, sabah ta erken kalktım tabi ama bugün resmen dökülüyorum. Sabah regl oldum, çok ağrım var yaaa. Hafif hafif evdeki işleri yapmaya çalışıyorum. Havalar birden soğudu malum, kışlıkları çıkarmam lazım, bir yandan çamaşır yıkanıyor, bende durumlar böyle yani, pek iç açıcı değil.
hanımlar herkese güzel gnler ve hayırlı cumalaarrr
ben biraz tembellk yaptım bugun 11 e geliyodu kalktıgımda, kahvaltımı ettim, çayımı kahvemi içtim şimdi çalışmalara devam edecegim
akşam arkadaşla olan planda iptal oldu, demekki bugun nurdan evde :44: neyse biraz çalışaım da öğleden sonra yorganımı kafama çekip dizi izleme saati yapaım kendimeebide mısır patlatırımm dışarı da çıkmam heralde yaa çok üşeniyorumm :18: neyse şimdilk benden bu kadar canlar öpüyorum herkesii buralardayım ben yinee beklerim efendiimmm
yeşillik olmadan limon olmadan olmaz neslimm inşallah birgün birlikde yemek nasip olur bak söylüyorum benim mercimek köftemi yee tiryaki yapar
aman olmasın mümkünsee
fac.de canım istediğin zaman bakkk..
güle güle giy canımm ev botunu bende çok seviyorummm özellikle taytla
Demek oluyorki hepimizin ayakları büyümüş küçülmüşş ama filizinki küçülmesin zaten minnak iyice çocuk reyonluk olmasın
Genel olarak güzel olmuş canımm sen de görmeye alışık olmadığım şeyler var ama kötü değil akşam ekmek yemişsin mesela.Afiyet olsun filizimm umarım güzel sonuçlar alırız önümüzdeki hafta
benm de el becerim yok da işte mecbur kalınca yapıyosun
zaten genelde eve dönüş yolunda yürüyorum filizcim, eve gelince de hemen değiştirirm üstümü zaten
bundan bi 10 kg az oldugum dönemlerde 38 giyiyodum, şimdi 38 - 39 değişiyordün ev botu aldm bende internetten, adres olarak adapazarını verdik, bizden önce gider sanırım oraya, haftaya çarşamba ben gidince de kavuşacam havalar cidden çok doğudu buralarda yaa :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?