- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.341
O zaman bu da benden size gelsinn
Emre Aydın - Hoşçakal [2010] - YouTube
Sen hiç görmedin
Su vermeye benzedik
Plastik çiçeklere
Hiç görmedin
Sen hiç görmedin
Dans ettik durmadan
Kırık camlar üstünde
Sen öyle sana benzeyen her şey gibi
Erirken avuçlarımda
Ben unutuyorum
Olacaklar sensiz olsun
Daha durmam boşluklarında ben
Unutuyorum
Sen hiç görmedin
Baştan böyle yazılmış
Yok kimsesi kimsenin
Hiç kimsenin
Sen hiç görmedin
Sonu baştan yazılmış
Bitti kelimelerim.
herkese iyi akşamlaarrrr
bu akşam arkadaşımla buluşacaktım, bide dün kendisi demişti görüşelim iyi olur die, benm de canım sıkkındı biraz bu ara iyi gelecek bana falan demiştim ama ekilince arkadaşım tarafından çok moralim bozuldu, bende bugun resmen kendimi yemege verdimm :18::18: o yuzden izninizle bugunlu menumu yazmayım da yarın hem yürüyüşle telafi ederim bugunu hem de dikkat ederim yeniden
Iim cnm dedigim gibi babam bende o olunca ac otud bak topige olmuyo camiye gidince bakiyorum hemen
Sevindim guzel gunler gecirmene...
Esracim mahkemen ertelenmis olsun senin icin sonu ii olsun da bu gunlerde gecer
Aa nasil oldu kiz bu iimis o zaman cunki benim ayak numaram 40biraz kuculurse ii olur bazen 39 oluyor da genelde 40 numara
Benim ayaklar biraz tarakli....
Selam kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallah, çalışanlara Allah kolaylık versinDuygucum eşine geçmiş olsun canım, bu ara var bir negatiflik galiba üzerinde, en kısa zamanda geçsin inşallah. Esracım iyi çalışmalar şekerim.
Ben akşam erkenden uyudum, sabah ta erken kalktım tabi ama bugün resmen dökülüyorum. Sabah regl oldum, çok ağrım var yaaa. Hafif hafif evdeki işleri yapmaya çalışıyorum. Havalar birden soğudu malum, kışlıkları çıkarmam lazım, bir yandan çamaşır yıkanıyor, bende durumlar böyle yani, pek iç açıcı değil.
kereviz ve patlıcan salatası ilk aklıma gelenler mayonez koymazsan olur gerçi mayonez hoş bi tat veriyor ama sarımsaklı süzme yoğurtla yaparsanda olur
ben çok fenayım dimi ama güldün dimi çok komiktimbak kiymetini bil kimseye şarkı söylemedimmm gerçi emin ol kimse benden şarkı duymak istemezz,akşam haberlerinde kargaların bi sebepden telef olduğu ama sebebinin ne olduğunu araştırılıyordu sen sakin beni ele vermee
evet öyleymiş hepimiz yaşamışız bu sorunu 38-39 bence en ideal ayak numarası ama benim buçuklu şuan 38,5
ayy benim oğluşumdaa okullu olcak inşallahhh o günleri merakla bekliyorum zaten bu aralar oğlumun en popüler kelimesi -anne ben çok akıllı oldum-
eee ben menümü yazmayı unuttum yaa
Sabah
açkarnına 3 esmer kuru kayısı ve bir bardak su
kahvaltı
az yağla kırdığım bir yumurta
bir kk peynir
yarım domates
iki dilim ekmek
ara
bir bardak yeşil çay
öğlen
4 kaşık pırasa
bir baget
bir dili m ekmek
yarım domastes
bir kase yoğurt
ara
3 esmer kuru kayısı
bir bardk yeşil çay
bir yeşil elma
akşam
2 baget
3 kaşık pırasa
2 çatal patates kızartması
bir kase yoğurt
ara
bir bardak çay
3 esmer kuru kayısı
Evett bugün böyle kayısılar çok mu olmuşş :44::44: suyumu umarım 2 lt ye tamamlıyabilirim
İstanbul seyahatı erteleniyormuş.Hayırlısı olsun canım.Evde kalmak düzenine dönmek sana iyi gelecektir.Bir sürü işlerde yapmışsın bu akşam da vamrmış işin çok yorma kendini balım.Havalarda epeyyy soğudu..Artık battanyelerle kanka olduk.Bende kalın kalın hırkalarla dolanıyorum.Ev ayakkabısı muhabbeti açılmış.Anammm ben de pek severim.Bir tane gördüm bi yerde duruyorsa alayım.Taytı bugun bi deniyeyim bende nasıl olacak
günaydınnn haftasonu kuşları bu sıcacık yatakdan işe giden arkadaşlarımın ALLAHA yardımcısı olsunnn..
ben bugün eşim sayesinde 06:30da kalktımm gece dolgusu kırıldı kıyamam sabaha kadar diş ağrısı çekti benim kocanın son kullanma tarihi geçti galiba hergün bir yeri ağrıyor acaba hurdacıya versem karşılığında bana mandal verirmineyse şuan dişçide onu bekliyorumm kahvaltı içinn hepinize keyifli haftasonları..
ooooooo tam bır keyıf gunu olmus valla senınkııııııııııııı en guzelınden hem deeeeeeeeeeeeee
onemlı bır ısı vardır bence. boyle seylere kafayı takma bence. bence senın canın baska seylere sıkılmıs, ekılmeyı abartmıssın dusunce olarak bence. hayırdır nıye canın sıkkın ?
menuye gelınce haftasonu telaf edersın ınsaallah
cesmıcık sen gafil avlandın valla, havalar anıden sogudu. ankrayıb tahmın edıyorum aman dıkkat et oldu mu
ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr
bugun gunduz bulusma olmus ama ben yokmusummmmmmmmmmm
hepınız ıyısınız ınsaallah ben gec kalmısımmmmmmmm
dun gece fılm ızlerken oturma odasında uyudum 10 bucuk gıbı. 3 gıbı kalktım usyerek. bır kat daha orttum ustume. sabah da komsuların cocuk gurultusunden dolayı 9 da uyandım oda degıstırmedım evı toparladım kahvaltımı yaptım evı temızledım esım de geldı ustune. bugun ıslerımı de bıtırdım bıraz dınlendım fılm, dızı de yaptım. ıyı bır gun oldu yanı. yarın azucuk gunes olursa esımle bırlıkte dısarda kahvaltı yapalım guzelce yuruyelım dıyorum ama bakalım kısmet.
gun boyu tur sırketı ıle gorustum saat ve gunlerde degısıklık olmus esım sınır oldu ıptal bıle edebılırız programı. bakalım pazartesı gunu netlesecek durumumuz.
benden haberler boyle.
menulerımı de yazayım.
dun menum:
sabah
ıkı cevız
ıkı bardak ılık su
ıkı adet gun kurusu kayısı
bır kase corn flakes, bır bucuk bardak sut
bır adet murdum erıgı
kahvaltımı 9 da dogru yaptıgım ıcın ara ogun yapmadım.
oglene kadar 1 lt ılık su ıctım ama zorla ıcıyorum resmen suyu. tıkanıyorum buaralar.
oglen yemegını 2 ye dogru ancak yıyebıldım bu sebeple bır tane elma yedım ozamana kadar.
oglen yemek: 3 kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, 6 kasık kuru fasulye, 4 kasık domates salatası
aksama kadar 1 lt daha su ıctım.
aksam yemegınde buyuk bır kase salata, yarma ( bulgurlu ) bır kase yogurtlu corba, domates salatalık
suyum 2 lt oldu toplam. su az ıcıyorum buaralar.
bakacam canım en kısa zamanda. ama bakınca kudururmuyum bılmemmmmmmmmmmm
ya bızım sulalede bayanların ayagı kucuktur hep zaten. 35-36 guıyen teyzem cok. en buyuk gıyen 37.annem 37. esımın aılesı de oyle kızlar 36 gıyıyor kaynanam da.
ben de kendıme pentıden pufidik patik aldım ama benım de botum varrrrrrrrrrrrrrr
duygusum 100 altı olma hedıyesı yollamıs banaaaaaaaaa
cok mahcup oldum utandım, hem de bana sectırdı uyanık, kendıne alacakmıs gıbı yaptı cok fena bu kız cokkkkkkkkkkk
tsk ederım canım tekrar. mahcup oldum ama ınannnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar nasılsınız.
Ben bu diyet işini 2 gündür fena saldım,o yüzden morelim bozuk ama yarın çok sıkı ve çok ciddi devam edicem.Yediklerimden vicdanım sızlıyor.Neler yedim hiç yazmayayım. Geçmişi okuyup geliyorum.
menulerın cok guzel olmus. kayısılar fazla olmus gıbı geldı sadece. yogurt cok guzel yıyorsun maasallah ımrenıyorum valla. kabızlık devam mı edıyıor kayısı oyuzden mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?