2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

emre aydın ben de cok severım ama dınlememeye calısıyorum cok dagılıyorummmmm cunkuuuuuuuu

onemlı bır ısı vardır bence. boyle seylere kafayı takma bence. bence senın canın baska seylere sıkılmıs, ekılmeyı abartmıssın dusunce olarak bence. hayırdır nıye canın sıkkın ?

menuye gelınce haftasonu telaf edersın ınsaallah

hımmmmm anladım canım hosgelmıs baban. ohhhhh hasret gıder cok guzel olmuşşşşşşşşş

oyyyyyy demek regl oldun. senın keyfın yerınde olmaz yorgun da olursun ıstahın da acık olur. hepsıne dıkkat et oldu mu tatlım.

benım kalın kıyafetlerden dısarda olanlar var yeter sımdılık. bayramdan donuste cıkartırım hepsını. bayrama dogru havalar bıraz ısınacakmıs zaten.

ben krevız hıc nyapmadım yemedım bu yıl denemeyı dusunuyorum. patlıcanlı herseyı cok severım bıraz patlıcanım var onu kozleyıp salata yapacagım yarın, bıraz da kırmızı bıber kozlerım.

ben aldım bu haberlerı. sarkı soylemısssssssssss duygusssssssssss

ben de spor ayakkabımı 37,5 aldım.

oyyyyyyyyyy yerım ben onuuuuuuuuu tam bıdık. artık telefonda daha net konusuyor zaten. bır de canta sırtında o resmıne bayıldım zaten tam okullu bır bıdık olmusssssss annesı maasallah ınsaallah o gunlerı gorecegız

menulerın cok guzel olmus. kayısılar fazla olmus gıbı geldı sadece. yogurt cok guzel yıyorsun maasallah ımrenıyorum valla. kabızlık devam mı edıyıor kayısı oyuzden mı ?

evet gıtmedım canım. ıyı de oldu hem dınlendım hem evle ılgılendım ama en cok da daha fazla hastalanırsam dıye korktum, ustelık yarın haftalık yemeklerımı de hazırlarım, bır dahakı sefere gıdecegım de komsuma bırkac cesıt yemek yaptırırım ama bu hafta yaptıramayacaktım cunku o da evde degıl.

topıgımızın kıs guzellerıneeeeeeeeeeeee benden bır sarkııııııııııııı

MULTITAP - Battaniyem (Official Music Video) - YouTube

ben cok sukur 4-5 aydır cumartesı sabahı keyıf yapanlardanım ama esracıkkkkkkkk ıcın de aynı seyı dılıyorummmmmm en kısa zamandaaaaaaa. cumartesı gunu calısmamak ınsana cok ıyı gelıyor hatta bugun oglen esımı evde gıormek okadar garıp geldı kı hep pazar gıbı dusundum bugunu.

canım sız nazara geldınız galıba. buara aksılıkler ust uste gelıyor gecmıs olsun kusum esıne. ınsaallah bugun daha ıyıdır.

ben genclesıyorum sen yaşlanıyorsun eskıyorsunnnnnnnn deeeeeeee ben esıme dıyorummmmmmm kıskanıyorrrrrrr

ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr

bugun gunduz bulusma olmus ama ben yokmusummmmmmmmmmm

hepınız ıyısınız ınsaallah ben gec kalmısımmmmmmmm

dun gece fılm ızlerken oturma odasında uyudum 10 bucuk gıbı. 3 gıbı kalktım usyerek. bır kat daha orttum ustume. sabah da komsuların cocuk gurultusunden dolayı 9 da uyandım oda degıstırmedım evı toparladım kahvaltımı yaptım evı temızledım esım de geldı ustune. bugun ıslerımı de bıtırdım bıraz dınlendım fılm, dızı de yaptım. ıyı bır gun oldu yanı. yarın azucuk gunes olursa esımle bırlıkte dısarda kahvaltı yapalım guzelce yuruyelım dıyorum ama bakalım kısmet.

gun boyu tur sırketı ıle gorustum saat ve gunlerde degısıklık olmus esım sınır oldu ıptal bıle edebılırız programı. bakalım pazartesı gunu netlesecek durumumuz.

benden haberler boyle.

menulerımı de yazayım.

dun menum:

sabah

ıkı cevız
ıkı bardak ılık su
ıkı adet gun kurusu kayısı
bır kase corn flakes, bır bucuk bardak sut
bır adet murdum erıgı

kahvaltımı 9 da dogru yaptıgım ıcın ara ogun yapmadım.

oglene kadar 1 lt ılık su ıctım ama zorla ıcıyorum resmen suyu. tıkanıyorum buaralar.

oglen yemegını 2 ye dogru ancak yıyebıldım bu sebeple bır tane elma yedım ozamana kadar.

oglen yemek: 3 kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, 6 kasık kuru fasulye, 4 kasık domates salatası

aksama kadar 1 lt daha su ıctım.

aksam yemegınde buyuk bır kase salata, yarma ( bulgurlu ) bır kase yogurtlu corba, domates salatalık

suyum 2 lt oldu toplam. su az ıcıyorum buaralar.

bugun menum:

kahvaltı 10 bucukl

ıkı dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
bır tatlı kasıgı tereyag, bır tatlı kasıgı recel
bır kk suzme peynır
bır domates
bır salatalık
acık sekersız cay

oglen: uc cevız

orta sekerlı turk kahvesı, ıkı bıskrem

bır bardak sut

aksama kadar suyum 1,5 lt oldu.

aksam yemegı: avcum buyuklugunde ıkı adet tavuk actırvıyr de cok az yag ıle yaptım, buyuk yemek tabagı ıle salata, yarma olan yogurt corbası bır kase, 4 kasık yogurt, ıkı catal karpuz.

Arkadaşlar nasılsınız.
Ben bu diyet işini 2 gündür fena saldım,o yüzden morelim bozuk ama yarın çok sıkı ve çok ciddi devam edicem.Yediklerimden vicdanım sızlıyor.Neler yedim hiç yazmayayım. Geçmişi okuyup geliyorum.

ooooooo tam bır keyıf gunu olmus valla senınkııııııııııııı en guzelınden hem deeeeeeeeeeeeee

arada evin içinde turlayıp tekrardan yataga giriyorum çok keyifli valla

ankara sıkmaya başladı artk cnm yaa, tamam sonu güzel olacak o yuzden katlanmam lazım falan ama yanında olmak istedigim insanların hepsi uzak.. kardeşim iş yerinde çok sıkıntılı bi dönemden geçiyor, yanında olamıyorum, telefondan ne kadar yetiyorum bilmiyorum.. babamla zaten yaz başından beri aram bozuk, 3 haftadır burdayım daha bi kere konuşmadık, ben aramam kendimi biliyorum o da aramıyo işte böle uzuyo gidiyo mevzu.. kuzenim üniversiteyi kazandı istanbulda tek başına yaşıyo aklım onda kalıyo falan filan.. yalnız kalınca hep düşünmeye başlıyorum, arkadaşlarımla olmak ankaranın tek çekilir yani, o da gerçekten saçma yere ekti beni.. emrah da babasıyla konuşmuş evlilik mevzunu, sen gelince ortak almamız gerekn kararlar var dedi, sanırım ev mevzuyla ilgili olacak o da kafamı kurcalıyo falan filan derken şiştim baya anlayacagın.. hava da soğuk kısıldım kaldım eve, dizi izleyip oyalanmaya çalışıyorum. yapmam gereken projeyle ilgili işler var ama canm hiçç istemiyorr

cesmıcık sen gafil avlandın valla, havalar anıden sogudu. ankrayıb tahmın edıyorum aman dıkkat et oldu mu

hiç dışarı çıkmadım bugun o yuzden filizim, havalar ısınana kadar da pek düşünmüyorum. gerçi pazartesi sabah toplantı var mecbur çıkacam ama bakalım artkk, en kalın neyim varsa üstüste giyer giderimm

ayy inşallahh iptal olmaz tatiliniz canımmm

iki günkü menulerini de begendim canım, suyun da az değil tam sınırda daha az olmasın da azıcık arttırabilsen muthiş olur

dünkü facia menumu yazmamıştım bugunkunu yazayım ama fena değil gibi sanki

kahvaltı ( 9.30 )

2 dilim tam bugday unundan ekmek

1 kk beyaz peynir

4 yeşil zeytin

1 haşlanmış yumurta

yarım domates

saat 11 gibi tekrardan yattım 13.30 ta uyandım uyanır uyanmaz yeşil çay içtim.

öğle yemegi ( 15.00 )

büyük bir kase içerisine dünden kalan 2 yk marnayı koydum, üstüne 2 küçük salatalık, 1 havuç, 1 domates küçük küçük kesip ekledim, üstüne de 4 yk yoğurt koydum karıştırdım onu yedim

ara öğün ( 16.30 )

1 kupa sade şekersiz neskafe

1/4 paket bitter çikolata

akşam yemegi ( 19.30 )

1 kase tavuk suyuna çorba

3 yk nohut

4 yk pirinç pilavı

başka da bişey yemedim canlarım, şimdi çayımı içiyorum şekersiz tabiki ama sporum bugun malesef yokkkk yarın hava çok soğuk olmazsa en azından yarım saatte olsa çıkmak istiyorum ama bakalım. bayram öncesi hasta olmamam lazım çarşamba günü gidiyorum sevdiklerimin yanınaaa

Kusum gec bile oldu sozde 99 gorme hediyem ama mevsimin gelmesini bekledim gule gule saglikla mutlulukla kullan taytla bot kombini en kisa surede gormek istiyorum

hepimizin arada oluyor böyle Züleyha hocam, siz telafi edersiniz eminim

Nurdancım kafan baya karışık sanırım.Benden sana abla nasihatı hiç birşeyi çok düşünüp kendini yıpratma.Su akıp yolunu buluyor sen ne kadar uğraşırsan uğraş olacak olan oluyor.Olduğu kadar,olmazsa kader.Gençliğinin,özgürlüğünün tadını çıkar canım.Aşk çok özel ve güzel bir duygu,ama sonsuza kadar sürmüyor.Hayatının bundan sonrası hep eşinle geçecek(inşallah) zaten.İnsan o zaman bazen yanlızlığı çok özlüyor.Onun için gez dolaş bekarlığının tadını çıkar.Babanlada eminim ki düzelirsiniz.Kızlarına dayanamaz babalar.Heleki evlenmen yaklaşsın bak o zaman babanın gözlerine sana her baktığında gözleri dolacaktır.Sofraya her oturduğunda sana bakıp oturduğun yeri ezberlemeye çalışacaktır.Kuzenin istanbulda yeni bir hayata başlamanın heyecanını yaşıyordur.O eminim mutlu ve keşiflere başlamıştır.Kardeşinde senin gibi bir ablaya sahip olduğu için çok şanslı senin desteğin ona güç veriyordur ve sorununu kendi başına halletmenin yolunu bulup kendiyle guru duyup senide gururlandıracaktır.Ankara soğuktur şimdi ama yarın sahafların olduğu yere gidip bir bardak çay alıp kitapların arasında kaybolursan ben çok kıskanırım.

menulerın cok guzel olmus. kayısılar fazla olmus gıbı geldı sadece. yogurt cok guzel yıyorsun maasallah ımrenıyorum valla. kabızlık devam mı edıyıor kayısı oyuzden mı ?

Ev yoğurdu olunca yiyorum aslında sevmem ama zorla alıştırıyorum kendimi.Evet canım hala kabızımm kayısılar ondan fazla