- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.361
evet gıtmedım canım. ıyı de oldu hem dınlendım hem evle ılgılendım ama en cok da daha fazla hastalanırsam dıye korktum, ustelık yarın haftalık yemeklerımı de hazırlarım, bır dahakı sefere gıdecegım de komsuma bırkac cesıt yemek yaptırırım ama bu hafta yaptıramayacaktım cunku o da evde degıl.
topıgımızın kıs guzellerıneeeeeeeeeeeee benden bır sarkııııııııııııı
MULTITAP - Battaniyem (Official Music Video) - YouTube
Nurdancım kafan baya karışık sanırım.Benden sana abla nasihatı hiç birşeyi çok düşünüp kendini yıpratma.Su akıp yolunu buluyor sen ne kadar uğraşırsan uğraş olacak olan oluyor.Olduğu kadar,olmazsa kader.Gençliğinin,özgürlüğünün tadını çıkar canım.Aşk çok özel ve güzel bir duygu,ama sonsuza kadar sürmüyor.Hayatının bundan sonrası hep eşinle geçecek(inşallah) zaten.İnsan o zaman bazen yanlızlığı çok özlüyor.Onun için gez dolaş bekarlığının tadını çıkar.Babanlada eminim ki düzelirsiniz.Kızlarına dayanamaz babalar.Heleki evlenmen yaklaşsın bak o zaman babanın gözlerine sana her baktığında gözleri dolacaktır.Sofraya her oturduğunda sana bakıp oturduğun yeri ezberlemeye çalışacaktır.Kuzenin istanbulda yeni bir hayata başlamanın heyecanını yaşıyordur.O eminim mutlu ve keşiflere başlamıştır.Kardeşinde senin gibi bir ablaya sahip olduğu için çok şanslı senin desteğin ona güç veriyordur ve sorununu kendi başına halletmenin yolunu bulup kendiyle guru duyup senide gururlandıracaktır.Ankara soğuktur şimdi ama yarın sahafların olduğu yere gidip bir bardak çay alıp kitapların arasında kaybolursan ben çok kıskanırım.
ben cok sukur 4-5 aydır cumartesı sabahı keyıf yapanlardanım ama esracıkkkkkkkk ıcın de aynı seyı dılıyorummmmmm en kısa zamandaaaaaaa. cumartesı gunu calısmamak ınsana cok ıyı gelıyor hatta bugun oglen esımı evde gıormek okadar garıp geldı kı hep pazar gıbı dusundum bugunu.
canım sız nazara geldınız galıba. buara aksılıkler ust uste gelıyor gecmıs olsun kusum esıne. ınsaallah bugun daha ıyıdır.
ben genclesıyorum sen yaşlanıyorsun eskıyorsunnnnnnnn deeeeeeeeben esıme dıyorummmmmmm kıskanıyorrrrrrr
yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu inanın, o kadar temiz bi kalbiniz var ki ve belli ki çok iyi anlamışsınız beni.. belki de üst üste geldi ya da ben dert arıyorum başıma bilmiyorum ama mutsuz hissediyorum kendimi. babamla olan problemim çözülmez sanmıyorum ikimizde geri adım atmayız çünkü, onun dışındaki herşey zaten olacagına varıyor işte. ben kafama takıyorum sadece..
dediginizi yapmayı çok izterdim, sırf sizin güzel kalbiniz için bunu yapmayı çok isterdim ama bugununu tembelliginin acısı çıkacak yarın sanırım, o yuzden sahaflara gidecek kadar vaktim olmayabilir, ama yarın sizin için bi parka gidip otururp ankara havasını içime çekecegim, umarım en kısa zamanda sizde ankaraya ve eşinize kavuşursunuz..
Canım benim emin ol ki babanla olan problemin bitecek ama zamanı gelince.Yarın o parka git ve aldığın her nefeste sahip olduklarını seni sevenleri düşün.Hayat o kadar değerliki her anı çok kıymetli ve özel.Ben seneye gelirsem oraya birlikte gideriz sahaflara.Çok öpüyorum seni.
inşallah seneye bu şehirle kalıcı bir bagım kalmamış olur, ama sizinle sahaflara gidebilmek için bir haftasonu gelecem hocam sözüm olsun.. yarın o parkta sizi de düşünüp dua edecegim, çok teşekkür ederim size
ıyı aksamlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrr
bugun gunduz bulusma olmus ama ben yokmusummmmmmmmmmm
hepınız ıyısınız ınsaallah ben gec kalmısımmmmmmmm
dun gece fılm ızlerken oturma odasında uyudum 10 bucuk gıbı. 3 gıbı kalktım usyerek. bır kat daha orttum ustume. sabah da komsuların cocuk gurultusunden dolayı 9 da uyandım oda degıstırmedım evı toparladım kahvaltımı yaptım evı temızledım esım de geldı ustune. bugun ıslerımı de bıtırdım bıraz dınlendım fılm, dızı de yaptım. ıyı bır gun oldu yanı. yarın azucuk gunes olursa esımle bırlıkte dısarda kahvaltı yapalım guzelce yuruyelım dıyorum ama bakalım kısmet.
gun boyu tur sırketı ıle gorustum saat ve gunlerde degısıklık olmus esım sınır oldu ıptal bıle edebılırız programı. bakalım pazartesı gunu netlesecek durumumuz.
benden haberler boyle.
menulerımı de yazayım.
dun menum:
sabah
ıkı cevız
ıkı bardak ılık su
ıkı adet gun kurusu kayısı
bır kase corn flakes, bır bucuk bardak sut
bır adet murdum erıgı
kahvaltımı 9 da dogru yaptıgım ıcın ara ogun yapmadım.
oglene kadar 1 lt ılık su ıctım ama zorla ıcıyorum resmen suyu. tıkanıyorum buaralar.
oglen yemegını 2 ye dogru ancak yıyebıldım bu sebeple bır tane elma yedım ozamana kadar.
oglen yemek: 3 kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, 6 kasık kuru fasulye, 4 kasık domates salatası
aksama kadar 1 lt daha su ıctım.
aksam yemegınde buyuk bır kase salata, yarma ( bulgurlu ) bır kase yogurtlu corba, domates salatalık
suyum 2 lt oldu toplam. su az ıcıyorum buaralar.
bugun menum:
kahvaltı 10 bucukl
ıkı dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
bır tatlı kasıgı tereyag, bır tatlı kasıgı recel
bır kk suzme peynır
bır domates
bır salatalık
acık sekersız cay
oglen: uc cevız
orta sekerlı turk kahvesı, ıkı bıskrem
bır bardak sut
aksama kadar suyum 1,5 lt oldu.
aksam yemegı: avcum buyuklugunde ıkı adet tavuk actırvıyr de cok az yag ıle yaptım, buyuk yemek tabagı ıle salata, yarma olan yogurt corbası bır kase, 4 kasık yogurt, ıkı catal karpuz.
herkeslere mutlu günleeerrrtembel bir cumartesi yaşıyorum ben sabah kalktım kahvaltımı yaptım annemlerle biraz sohbet muhabbet derken hoopp tekrar yatagaa sonra ikinci kere uyandım yeşil çayımı içtim kendime öğle yemegi hazırladım, şimdi de kahve ve bitter çikolata zamanı dışarı çıkacaktm bugun yuruyuş için ama hava inanılmaz soğuk ve ben akıllısı buraya gelirken montumu getirmedigim için hırkalarım da yetmiyor maleseff :18: o yuzden zorunlu kalmadıkça dışarı çıkma işini erteliyorm :18:
duygucum eşine çok çok geçmiş olsun, dolgusu değişince ağrısı da hemencecik geçer inşallah
neslicim sana da geçmiş olsun, güzelce yat dinlen de ağrın daha fazla artmaısn.. izmir de hava nasıl bilmiyorm da soğuk da regl ağrısını arttıran bişey aman dikkat
esracanımm, sen de çalışıyormuşusun bugun kıyamammama bak duygu ne güzel demiş, öğretmen olunca bol bol tatilin olacak az daha sabret
pomo cumda gelmemiş bugun ev işlerini toparlıyordur sanırım
başka da herkeslere bol öpücükleerrr
kızzz esraa new girl ün yeni sezonu başlamış dün gece gördüümmmmbenm ikinci sezondan da bikaç bölüm eksigim vardı şimdi onları tammalıyorumm sonra yeni sezona başlayacam amaa güzel gelişmeler oluyor gibi sankimmm
Bak bende şimdi kitabımı aldım yatağıma gidicem ve yatarken ben hep çocuklarım için dua ederim sende benim kızım sayılırsın senin için de dua edicem.Sımsıkı sarılıp öpüyorum seni iyi geceler.
dünkü facia menumu yazmamıştım bugunkunu yazayım ama fena değil gibi sanki
kahvaltı ( 9.30 )
2 dilim tam bugday unundan ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
saat 11 gibi tekrardan yattım 13.30 ta uyandımuyanır uyanmaz yeşil çay içtim.
öğle yemegi ( 15.00 )
büyük bir kase içerisine dünden kalan 2 yk marnayı koydum, üstüne 2 küçük salatalık, 1 havuç, 1 domates küçük küçük kesip ekledim, üstüne de 4 yk yoğurt koydum karıştırdım onu yedim
ara öğün ( 16.30 )
1 kupa sade şekersiz neskafe
1/4 paket bitter çikolata
akşam yemegi ( 19.30 )
1 kase tavuk suyuna çorba
3 yk nohut
4 yk pirinç pilavı
başka da bişey yemedim canlarım, şimdi çayımı içiyorum şekersiz tabikiama sporum bugun malesef yokkkk yarın hava çok soğuk olmazsa en azından yarım saatte olsa çıkmak istiyorum ama bakalım. bayram öncesi hasta olmamam lazım çarşamba günü gidiyorum sevdiklerimin yanınaaa
Bacım sen uyandıktan sonra tekrar nasıl uyuyabildin yaaa hayır bir formülü varsa söyle pazarları bile sabahın köründe kalklıyorum yazık bana
Canım havalr baya soğukken montsuz kalmışsın keşke istesen de gönderseler donma oracıklarda sen
Ya canım new girl ikinci sezonda kalakaldım ben ama 3. sezonun başladığını biliyorum faceden takip ediyom ben onları nick i görmeden yapamammmara ara bakıcam artık fırsat buldukçaa çok gülüyordum ben o diziye yaa gece yarısı kahkahayı basıyodumm
canım öğlen makarna akşam pilav ama ölçülerin az olduğu için gözüme batmadı hatta canım nasıl makarna salatası çekti anlatamam olsa koca bir tabak yerim şimdi mayonezli hemde mımmmm cozuttum ben yine
şimdi şekerim önce uyumayı istemek gerek, ben uyumayı istedigim anda bir uyku çöküyor bana yatagı zor buluyormuyku gözlüğümü takıp yorganı kafaya çektimi de tamamdır akşam uykusu kadar uyuyabilirim
çarşamba günü gidecez kuzum onlar yollayıp da benm elime ulaşana kadar ben gidecem zaten die istemedim, idare edecem inşalah bi şekilde, saol kuzum düşündüğün için
benm 2. sezondan 6 7 bölüm eksigim varmış onları tamamlıyorm iimdi, sonra da yeni sezona başlayacagm, izle izle mutlaka güzel şeyler göreceksinn
ben mayanoz koymadım hatunn mayonez de nerden aklına geldi şimdiiekmek yemedigim için öğlen de akşamda karbonhidratı azıcık aldm canm. almasam daha iyi tabi de ne bileim doymam gibi geliyo bazen :18: pilavı da zaten çok seviyorum yaa hiç hayır diyemiyormm :18::18:
hayreeet canım valla ben bugün bile dokuzda kalktım uyuyamıyorum kijessle nick daha başlamadılar yani sevgili değiller hala o bölümlerdeyim dur bakalım izlicem inşallah
mayonezzzz çok severim ama diyete girdiğimden beri ağzıma sürmedimm özlemiyor değilimm pilav konusunda haklısın tereyağlı pilav mımmm çok güzel ama bize cıss yaa inşallah istediğimiz kolaya gelince yiceğiz bizde
Kızlarrrrrr herkese selamlar olsun
Ben aylar sonra ilk kez pazarsın hakkını verdim ve çıktım dolaştım .Arkadaşlarla birlikte erzuruma gittim.Ooo nasıl güzel eğlendim anlatamam.Bana çok çok iyi geldi.Bugün buraya ilk kar düştü.Manzara süperdi.Arabada benim sevdiğim şarkılar yüksek ses çaldı.Diyeti sormayın bugün menümü yazmıyayımşeyyy duyguşş o tatlının yarısını yedim içide dondurmaydı sadece
Yeni yeni ciciler aldım kendimee.Kitap aldım kpss için.
Böyle kısaca ama çok keyifliydi günüm.Şimdi kalkıp meyve yiyeyim.Akşam yemeği yemedim ondan acıktım.Hepinizi kocaman öper yarın sabah için bol eksilerrrrrrr dilerim
Arkadaşlar nasılsınız.
Ben bu diyet işini 2 gündür fena saldım,o yüzden morelim bozuk ama yarın çok sıkı ve çok ciddi devam edicem.Yediklerimden vicdanım sızlıyor.Neler yedim hiç yazmayayım. Geçmişi okuyup geliyorum.
arada evin içinde turlayıp tekrardan yataga giriyorum çok keyifli valla
ankara sıkmaya başladı artk cnm yaa, tamam sonu güzel olacak o yuzden katlanmam lazım falan ama yanında olmak istedigim insanların hepsi uzak.. kardeşim iş yerinde çok sıkıntılı bi dönemden geçiyor, yanında olamıyorum, telefondan ne kadar yetiyorum bilmiyorum.. babamla zaten yaz başından beri aram bozuk, 3 haftadır burdayım daha bi kere konuşmadık, ben aramam kendimi biliyorum o da aramıyo işte böle uzuyo gidiyo mevzu.. kuzenim üniversiteyi kazandı istanbulda tek başına yaşıyo aklım onda kalıyo falan filan.. yalnız kalınca hep düşünmeye başlıyorum, arkadaşlarımla olmak ankaranın tek çekilir yani, o da gerçekten saçma yere ekti beni.. emrah da babasıyla konuşmuş evlilik mevzunu, sen gelince ortak almamız gerekn kararlar var dedi, sanırım ev mevzuyla ilgili olacak o da kafamı kurcalıyo falan filan derken şiştim baya anlayacagın.. hava da soğuk kısıldım kaldım eve, dizi izleyip oyalanmaya çalışıyorum. yapmam gereken projeyle ilgili işler var ama canm hiçç istemiyorr
hiç dışarı çıkmadım bugun o yuzden filizim, havalar ısınana kadar da pek düşünmüyorum. gerçi pazartesi sabah toplantı var mecbur çıkacam ama bakalım artkk, en kalın neyim varsa üstüste giyer giderimm
ayy inşallahh iptal olmaz tatiliniz canımmm
iki günkü menulerini de begendim canım, suyun da az değil tam sınırdadaha az olmasın da azıcık arttırabilsen muthiş olur
Kusum gec bile oldu sozde 99 gorme hediyem ama mevsimin gelmesini bekledim gule gule saglikla mutlulukla kullantaytla bot kombini en kisa surede gormek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?