2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Ohh işlerini halletmişsin balımm iyi olmuş haftayı rahat geçirirsin her konuda bu arada şarkıyı dinliyorum tşkler

yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu inanın, o kadar temiz bi kalbiniz var ki ve belli ki çok iyi anlamışsınız beni.. belki de üst üste geldi ya da ben dert arıyorum başıma bilmiyorum ama mutsuz hissediyorum kendimi. babamla olan problemim çözülmez sanmıyorum ikimizde geri adım atmayız çünkü, onun dışındaki herşey zaten olacagına varıyor işte. ben kafama takıyorum sadece..

dediginizi yapmayı çok izterdim, sırf sizin güzel kalbiniz için bunu yapmayı çok isterdim ama bugununu tembelliginin acısı çıkacak yarın sanırım, o yuzden sahaflara gidecek kadar vaktim olmayabilir, ama yarın sizin için bi parka gidip otururp ankara havasını içime çekecegim, umarım en kısa zamanda sizde ankaraya ve eşinize kavuşursunuz..

İnşallah can inşallah cumartesi tatilini görmeyeli seneler oldu en son lisedeyken görmüştüm cumartesi çalışmasam temizlik yaparım pazar da dinlenirdim keyif yapardım bir sürü bakım yapardım film izlerdimm falan filann

Canım benim emin ol ki babanla olan problemin bitecek ama zamanı gelince.Yarın o parka git ve aldığın her nefeste sahip olduklarını seni sevenleri düşün.Hayat o kadar değerliki her anı çok kıymetli ve özel.Ben seneye gelirsem oraya birlikte gideriz sahaflara.Çok öpüyorum seni.

inşallah seneye bu şehirle kalıcı bir bagım kalmamış olur, ama sizinle sahaflara gidebilmek için bir haftasonu gelecem hocam sözüm olsun.. yarın o parkta sizi de düşünüp dua edecegim, çok teşekkür ederim size

Bak bende şimdi kitabımı aldım yatağıma gidicem ve yatarken ben hep çocuklarım için dua ederim sende benim kızım sayılırsın senin için de dua edicem.Sımsıkı sarılıp öpüyorum seni iyi geceler.

Senin bu üst komşun sopalık haaa kızz söylesene dikkatli olsunlar haftasonları ne anlayışsız insanlar var.

Tatlım inşallah gezi turunuzda bi değişiklik çıkmaz da gidersiniz yaa konuşup çözmeye bak senn ayrıca sabah ki kahvaltıya gidin mutlaka yaa değişiklik olur can sanada

çok iyi canımm güzel olmuş menün çok beğendimm

canım benimm kahvaltı geç olunca öğlen yemeği yok tabi yine de güzel olmuş menün afiyet olsun kahveeeee ben de istiyorummm

Bacım sen uyandıktan sonra tekrar nasıl uyuyabildin yaaa hayır bir formülü varsa söyle pazarları bile sabahın köründe kalklıyorum yazık bana

Canım havalr baya soğukken montsuz kalmışsın keşke istesen de gönderseler donma oracıklarda sen

Ya canım new girl ikinci sezonda kalakaldım ben ama 3. sezonun başladığını biliyorum faceden takip ediyom ben onları nick i görmeden yapamammm ara ara bakıcam artık fırsat buldukçaa çok gülüyordum ben o diziye yaa gece yarısı kahkahayı basıyodumm

çok güzel bi kalbiniz var hocam, Allah dualarınızı kabul etsin, güzel yüreğinizden öpüyorum sizi..

canım öğlen makarna akşam pilav ama ölçülerin az olduğu için gözüme batmadı hatta canım nasıl makarna salatası çekti anlatamam olsa koca bir tabak yerim şimdi mayonezli hemde mımmmm cozuttum ben yine

şimdi şekerim önce uyumayı istemek gerek, ben uyumayı istedigim anda bir uyku çöküyor bana yatagı zor buluyorm uyku gözlüğümü takıp yorganı kafaya çektimi de tamamdır akşam uykusu kadar uyuyabilirim

çarşamba günü gidecez kuzum onlar yollayıp da benm elime ulaşana kadar ben gidecem zaten die istemedim, idare edecem inşalah bi şekilde, saol kuzum düşündüğün için

benm 2. sezondan 6 7 bölüm eksigim varmış onları tamamlıyorm iimdi, sonra da yeni sezona başlayacagm, izle izle mutlaka güzel şeyler göreceksinn

ben mayanoz koymadım hatunn mayonez de nerden aklına geldi şimdii ekmek yemedigim için öğlen de akşamda karbonhidratı azıcık aldm canm. almasam daha iyi tabi de ne bileim doymam gibi geliyo bazen :18: pilavı da zaten çok seviyorum yaa hiç hayır diyemiyormm :18::18:

hayreeet canım valla ben bugün bile dokuzda kalktım uyuyamıyorum ki jessle nick daha başlamadılar yani sevgili değiller hala o bölümlerdeyim dur bakalım izlicem inşallah

mayonezzzz çok severim ama diyete girdiğimden beri ağzıma sürmedimm özlemiyor değilimm pilav konusunda haklısın tereyağlı pilav mımmm çok güzel ama bize cıss yaa inşallah istediğimiz kolaya gelince yiceğiz bizde

Kızlarrrrrr herkese selamlar olsun

Ben aylar sonra ilk kez pazarsın hakkını verdim ve çıktım dolaştım .Arkadaşlarla birlikte erzuruma gittim.Ooo nasıl güzel eğlendim anlatamam.Bana çok çok iyi geldi.Bugün buraya ilk kar düştü.Manzara süperdi.Arabada benim sevdiğim şarkılar yüksek ses çaldı.Diyeti sormayın bugün menümü yazmıyayım şeyyy duyguşş o tatlının yarısını yedim içide dondurmaydı sadece

Yeni yeni ciciler aldım kendimee.Kitap aldım kpss için.

Böyle kısaca ama çok keyifliydi günüm.Şimdi kalkıp meyve yiyeyim.Akşam yemeği yemedim ondan acıktım.Hepinizi kocaman öper yarın sabah için bol eksilerrrrrrr dilerim

aslında erken kalkmak çok muhteşem bişey, insan bütütn günün degerini anlıyor o zaman ama işte uykuyu da seviyprum sanırımmm ben çok şeylerden kıstım ama pilavdan kısamıyorum.. ankaraya geldigimizden beri hiç tatlı yaptırmadm anneme, bi kere çok istedim onda da kazan dibi aldk yedk mesela, yada börek poğaça hiç olmadı ama pilavvv :18::18:

patates kızartmasını bile bitek emrah geldiginde yaptım da yedim, onu da ketçapsız mayonezsiz ama işte bi pilav var ya kaçıyo arada :18::18:

işte böle günlere bayılıyormm hem duygunun bi lafı vardır haftasonları menu olmaz die olcak kuzum o kadar bikaç haftada bir bunu da yapmazsak çatlarız orta yerimizdenn hem bide bak tatlıyı yarım yedim diosun, hepsni yemekten daha da karlı cicileri görmek istiyorummm

herkese mutlu pazarlar hatunlaarr diyecegm de pek kimseler gelmemiş bugun sanırım efendm ben deniz bugun gayet güzel birgun geçiriyordm ki akşam üzeri yürüyüş dönüşü bir migren agrısı geldi bana halen daha sızlıyo kafam, uzun zamandır bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı resmen kafamı kesmişler gibi sızlıyor acıyor hala kafam soğuk mu çarptı noldu anlamadm ki, çookk uzun süredir böle ağrım olmamıştı

neyse canlar bugunku menumu yazayım :

kahvaltı ( 10.30 )

1 haşlanmış yumurta

1 kk beyaz peynir

1.5 dilim tam tahıllı ekmek

yarım domates

3 zeytin

ara öğün

1 kase yagsız tuzsuz patlamış mısır

ara öğün

1 küçük muz

2 mandalina

ara öğün

1 kase korn flakes

akşam yemegi (19.30)

2 kase mercimek çorbası

4 yk pilav

1 yk nohut

bol salata

öğle yemegim tam olarak olmadı girip çıkıp bişeyler atıştırınca.. saat 4 gibi de yürüyüşe çıktım, hava da çok soğuk değildi aslında muzikle falan çok da keyifliydim ama yarım saat hızlı tempoda yürüdükten sonra gözlerim kararmaya başladı, anladım migrenin geldigini döndm hemen eve. yürüyüşüm o yuzden biraz yarım olmuş gibi oldu yani şimdi de çay demleyip biraz çikolata yerim diyorum.. suyum tam ne kadar bilmiyorm ama 1 lt yi geçmiştir sanırım, 2 lt ye tamamlarım mutlaka, yeşil çayı da yatmadan içerim umarım. başka da benden şimdilik bu kadar

züleyha hocam bu resmi sizin için çektim bugun parkta hatta hepimizin adına o kuşlara yem bile attım

hocam sanıyorum kı mevsım gecısı hepımızı etkıledı. esra ve ben de dısıplını bozduk bırazcık bu hafta. ama haftasonu toparladık sız de toparlarsınız emınım kı.

menumerım benı mutlu edecek sekılde degıl, suyum da aynı sekılde degıl cunku normal duzenıme uygun degıller ama yıne de buna da sukur tabıkı.

yok sukur ıptal olmadı tatıle gıdıyoruz da bakalım nasıl olacak. keyfımız kactı bır kez. sırf bır daha bukadar tatılımız olmaz dıye gıdıyoruz yoksa tadımız kactı bır de havalar da cok sogudu esım şom agızlılık yapıyor cok yagıs olur gezemezsek dıyıp duruyor.

sana gelınce aynı sehırde bıle olsan tum sevdıklerıne ulasamayacagın gunler olacak. cunku artık senın de yogun bır hayatın var. ıs hayatın baslı basına senı farklı bır hayata surukleyecek bır de evlılık olacak. oyuzden bence sen bunları kafana takma. cunku yolun uzun. aılen hasta olacak goremeyeceksın gıdemeyeceksın mesela. kaldı kı sen yıllardır tek basına ayrı bır sehırde hayat kurmus bır ınsansın. daha guclu olman gerekır bu konuda. ve anladıgım kadarıyla senın canın sıkılmıs proje ve ankarada olmaktan dolayı. cunku bence bukadar abartılı gorunmezdı gozune bence, normal sartlarda olsaydın.

Kusum gec bile oldu sozde 99 gorme hediyem ama mevsimin gelmesini bekledim gule gule saglikla mutlulukla kullan taytla bot kombini en kisa surede gormek istiyorum

ya canım ne gec falan dıyorsun utandırma benı yaaaaaaaaaaaaaa

dun tayt gıymeye basladım malum sıkıca sarıyor bacaklar usumuyor. pentıden aldıgım pembe patıklerımı de gıydım esıme de dedım taytın altında botlarım olacak dıyeeeeeee cekınırım tabıkı resım canımmmm cekıonmezmıyım hem botlarımı hem dombik bacaklarımı gormenız lazım tabıkı