2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen ne dıyorsun ya tam sopalıklar. gece polısı aramayı dusundum karı koca gurultusune uyandık oyle bır kavga ettıler kı anlatamam. uykumuz boluk porcuk oldu yaaaaaa.

kahvaltıya gıtmedık hava cok soguktu dısarı cıkmak ıstemedık ama evde guzel kahvaltı yaptık. kızarmıs ekmekler, tereyag, recel, yoresel peynırler.............

sen ders calısırken caya, kahveye dadanacaksın bayaaaaaaa

buarada sınavlar nezaman baslıyor senın ?

Ev yoğurdu olunca yiyorum aslında sevmem ama zorla alıştırıyorum kendimi.Evet canım hala kabızımm kayısılar ondan fazla

ayyyyy keske ben de ev yogurdu yıyebılsemmmmmmm. ama ımkanı yok cok denedım ama olmuyor yogurt yapmayı ogrendım organık organık yogurt yaptım ama esım yedı hepsını.

aldım aldım haberlerını. cok da guzel olmus valla. cok ıhtıyacın var buna, ozellıkle de son gunlerde.

yenı cıcılerı de duydum artık resımler beklıyoruzzzzzzzzzz

zor gunlerden gecıyorsun, alıskanlık halıne getırmeden kendını mutlu edecek yıyeceklerı yemen lazım bence, moral olur ayrıca degısıklık olması acısından da ıyı gelırrrrrrrr

valla senın annen var oyuzden cumartesı rahat edersın de ben ıkı gun evdeyım ama ıkı gun evın ıcınde calısıyorum resmen. dınlenmeye fırsat kalmıyor cunku cumartesı gunu temızlık ıle gecıyor pazar gunu de haftalık yemeklerım ıle gecıyor ekstra bır alısverıs vs bırsey olursa ıyıce bırbırıne gırıyor hersey.

ben de ılk kez 4-5 aydır cumartesı evdeyım. 23 yasından berı cumartesılerı calısıyorum

zelıha hocama katılıyorum nurdan. hayatta degısmez duzelmez dedıgımız sey cok cabuk degısebılıyor hem de. ben evlendıkten sonra annem daha ılgılı, daha yumusak bır kadın oldu mesela. bence baban da degısecektır

makarna ve pılav gorsem de ekmek olmadıgı ıcın hem de kasık olarak abartmadıgın ıcın gozume cıss gorunmedı oyle buyuk ama tabıkı olmasa daha ıyı.

hımmmmmm az kalmıs yolculuga. hadı gozunaydın canım, buarada bu bayram tamamen farklı bır tarzda gıyınıp emrahı sasırt bence.

havalar cok soguk oyuzden ruzgar, tetıklemıstır bas agrını. ınsaallah gecmıstır cabucak. dıkkat et lutfen.

gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr

herkese guzel bır gun ve guzel bır hafta dılıyorummmmm

ben grıbı baya atlattım gıbı ama halen kuru oksurukten kurtulamadım ozellıkle de sabahları ama onun dısında ıyıyım. yogun bır hafta sonu gecırdım dınlenemedım pek ama baya bır ıs hallettım oyuzden ıcım huzurlu. haftalık yemeklerımı yaptım, evım, camasırlarım temız. hatta valızımızı bıle azucuk hazırladım yazlıkların cogunu kaldırdım kıslıkları cıkardım falan. esım de geldı cumartesı oglen. ders calısmak ıcın hem kıtaplarımı hem duzenımı kurdum bu yıl kpss calısmak nıyetındeyım artık nekadar zaman bulabılırsem. haftasonu bır de tur ıle ugrastım ıkı gun boyunca sureklı telefonda ve maıllerdeydım tarıh degıstı,gerı odeme yapmaları gerektı vs vs derken baya bır ugrastık esım ıptal etmek ıstedı falan sonradan vazgectı derken pazartesı aksam baslayacak sekılde programı yaptık sukur. haftasonu evde olacagım ıcın annemlere gıdıp, pazartesı gunu aksam ankaraya gecmeyı dusunuyoruz bakalım bugun bılet bulursak once annemlerı gormus sonra da tura baslamıs oluruz ıns.

buarada dun komsular yuzunden az uyudugum ıcın sabah uyanamadım gec kaldım ıse. ne yemek getırebıldım ne kahvaltı yapabıldım ne tartılabıldım spor cantam da evde kaldı ama bugun ne olursa olsun spor yapacagım evde yapacagım hamlayacagım yoksa. ama yarından ıtbaren 3-4 gun salona kesın gıdecegım.

bıldırımlerı not ederım ama lısteyı yarın sabah yayınlamak zorundayım cunku tartılamadım okadar gec kaldım kı ustumu zor gıyındım ne bulduysam gıydım yanı.

ınsaallah herkes bol bol -------- ler gormustur...........

hepınızı kocaman opuyorummmmmmmmmmmmm

duygus haftasonu gelmıs gıtmıs. neslıcık hıc gelmemısssssss.

menumu de yazayım:

sabah 10:30 kahvaltı

ac karnına ıkı bardak su
ıkı cevız
uc dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
yoresel peynır
yarım domates yarım salatalık
acık sekersız cay
dort zeytın
az tereyag ve recel

aksama kadar suyum 2 lt oldu, orta sekerlı turk kahvesı, bır kıvı, ıkı adet murdum erıgı

aksam:

bır kase mercımek corbası, ıkı kasık yogurt, actıvry de cok az yag ıle pısırdıgım patlcan, kabak, patates kızarması ( 4 kasık ), bır yemek tabagı yesıl calata, ıkı catal karpuz.

haftasonu komple sporum yoktu ama hıc oturmadım sureklı ayaktaydım ve odalar arası gıt gel mekık dokudum temızlık, yemekler, kıslıkları kaldırma falan derken. kılomu da bılmıyorum hem bugun tartılamadım hem persembe gununden berı tartılmamıstım zaten. bakalım yarın sabah nasıl cıkacak.

suyumu 3 lt yaptım ve uyudum buarada.

ivet gördümmve çok sevindimmm o tatlıyıda resmen yakınlaştırarak inceledimmm dedim bu güzellik de ne böylee dedimmm afiyet olsun can olsunvitamin olsun yağ olmasın olcak böyle şeyler sen mutlu olcaksan eğer olsun daa benim için önceliğin sağlığın mutluluğun o olursa diyette olur çünkü mezarına tükereceğimi tamamladınmı bak filmler birikiyor yetiş bana:)))

temem ozaman resmi bekliyorumm...

Arkadaşlar hepinize günaydın.Dilerim hepiniz iyisinizdir.Ben bildirimimi yapayım.Sonuç bu hafta kötü.Kendime çok kızgınım.Bu hafta acısını çıkarıcam inşallah.Kilom 67.500 .Yani +500.
Bgün itibari ile hem spor hem diyet dikkatlice yapılacak.Menümü daha sonra yazıcam.Öpüldünüz..

Selam güzeller hepimize hayırlı sağlıklı bir hafta dilerimmm

neslişimin dediği gibi var üzermizde birşeylerr tabi allah beterinden korusun ama arka arkayaa hastalıklar peşimizi bırakmadı hem nezleyim hemde regliyim busefer, düne göre biraz daha iyiyim amahalsizim iştee bugün hiç bir iş yapmıcam..

reçeli ne kadarr yediğini öğrendim taneli 2 tatlıkaşık kadarr,peynir ne kadar yedinnn ? kahvaltın gayet iyi akşam yemeğinde gayet güzelll,hareketsiz değilmişsinn o da iyi su tüketimin zaten iyi ben genel anlamda beğendim..

bende neslidenn ilham alarak hafta sonu kışlıkları çıkardım tabi temiz olsalardaa kapalı kaldıkları için yıkadım hala daha 2 makina var yıkıncakk ee bir sürüde ütü çıktı bugün birtek ütü yaparımm..

Aşk olsun Filizim yaaa, haftasonu hiç gelmemiş demişsin, gelmiştim ben

Günaydın kızlar, yine sendromlu bir pazartesiye başlıyorum ben, sizlerin öyle değildir inşallah. Regl ağrılarım devam ediyor, halsizlik devam ediyor, bir de alerjim de eklendi tam oldu valla. Haftasonu yeme içme konusunda fena cozuttum, tabi sabah tartıda sonucunu da aldım. Bu ara hepimizin üzerinde bir negatif enerji var, biran önce gitse de kurtulsak.
Ben haftasonu kışlıkları çıkarmaya başladım ama daha çok ütü yapmayla geçti, tabi bitmedi, bu hafta iş çıkışları devam edeceğim gibi görünüyor. Haftaya Pazar günü de Antep yolcusuyuz, oraya gitmek tatile gitmekten beter kilo alma konusunda, bakalım ne yapacağım:18: Eşim biraz kilo vermeye karar vermiş, bayramdan sonra hem spora başlayacakmış, hem yediklerine dikkat edecekmiş, tabi çok sevindim ben, bilenler bilir eşimin nasıl bir diyet bozan olduğunu O da dikkat ederse benim işim kolaylaşır en azından.
Bugün de iş çok ama hiç yapasım yookkk

biraz geçte olsa bildirimimi yaptım...bu hafta son kez kilo almış bir şekilde bildirim yaptım...sizlere söz veriyorum haftaya haftanın birincisi ben olacağım...buna garanti verebilirim...

geçmiş olsun canımmm hastayken birde regl olmak çok kötü yaaa ..
Sırf kocamı değil hepimizi hurdacıya vercemmm bu gidişde işte alın kış geldi negatiflik geldi hastalık geldi bir kere yorganlara nevresim takıp çıkarmak bile kışı sevmeme yetiyor:)))) anaaaaaaaa antepmi gelsin baklavalarr analı kızlı larr sırf mutfağı için bile gitmek istiyorum antepe benim en çok gitmek istediğim yerr sırayla

kapadokya
karadeniz
gaziantep
urfa
mardin
istanbul

genelde mistik yerleri seviyorumm gezmek için bu arada istanbula gitmeyen bi benimdir herhaldeee

biraz geçte olsa bildirimimi yaptım...bu hafta son kez kilo almış bir şekilde bildirim yaptım...sizlere söz veriyorum haftaya haftanın birincisi ben olacağım...buna garanti verebilirim...

ayyyy sen şimdi pek tatlısındırr patlamaya hazır bomba gibi geziniyorsundurr rabbimsağ salim kavuştursun ikinizi
serapcım harika kg vercen sen çok bilinçli bi hamileydin bilinçli bir lahusalık geçir anne sütü çok önemli üzüntüden uzak dengeli beslenme bol su ile sütün güzel gelcek inşallahh zaten emzirmek harika kg verdiriyor onun dışında ekstra şeyler yapma canımm,gerçi biliyorsunudur ama tavsiyem emzirdikden sonra göğüslerini mutlaka kurula ıslak kalırsaa çatlarr allah korusunnn..