- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.381
Senin bu üst komşun sopalık haaa kızz söylesene dikkatli olsunlar haftasonları ne anlayışsız insanlar var.
Tatlım inşallah gezi turunuzda bi değişiklik çıkmaz da gidersiniz yaa konuşup çözmeye bak senn ayrıca sabah ki kahvaltıya gidin mutlaka yaa değişiklik olur can sanada
çok iyi canımm güzel olmuş menün çok beğendimm
canım benimm kahvaltı geç olunca öğlen yemeği yok tabi yine de güzel olmuş menün afiyet olsun kahveeeee ben de istiyorummm
Ev yoğurdu olunca yiyorum aslında sevmem ama zorla alıştırıyorum kendimi.Evet canım hala kabızımm kayısılar ondan fazla
Kızlarrrrrr herkese selamlar olsun
Ben aylar sonra ilk kez pazarsın hakkını verdim ve çıktım dolaştım .Arkadaşlarla birlikte erzuruma gittim.Ooo nasıl güzel eğlendim anlatamam.Bana çok çok iyi geldi.Bugün buraya ilk kar düştü.Manzara süperdi.Arabada benim sevdiğim şarkılar yüksek ses çaldı.Diyeti sormayın bugün menümü yazmıyayımşeyyy duyguşş o tatlının yarısını yedim içide dondurmaydı sadece
Yeni yeni ciciler aldım kendimee.Kitap aldım kpss için.
Böyle kısaca ama çok keyifliydi günüm.Şimdi kalkıp meyve yiyeyim.Akşam yemeği yemedim ondan acıktım.Hepinizi kocaman öper yarın sabah için bol eksilerrrrrrr dilerim
İnşallah can inşallah cumartesi tatilini görmeyeli seneler oldu en son lisedeyken görmüştüm cumartesi çalışmasam temizlik yaparım pazar da dinlenirdimkeyif yapardım bir sürü bakım yapardım film izlerdimm falan filann
yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu inanın, o kadar temiz bi kalbiniz var ki ve belli ki çok iyi anlamışsınız beni.. belki de üst üste geldi ya da ben dert arıyorum başıma bilmiyorum ama mutsuz hissediyorum kendimi. babamla olan problemim çözülmez sanmıyorum ikimizde geri adım atmayız çünkü, onun dışındaki herşey zaten olacagına varıyor işte. ben kafama takıyorum sadece..
dediginizi yapmayı çok izterdim, sırf sizin güzel kalbiniz için bunu yapmayı çok isterdim ama bugununu tembelliginin acısı çıkacak yarın sanırım, o yuzden sahaflara gidecek kadar vaktim olmayabilir, ama yarın sizin için bi parka gidip otururp ankara havasını içime çekecegim, umarım en kısa zamanda sizde ankaraya ve eşinize kavuşursunuz..
dünkü facia menumu yazmamıştım bugunkunu yazayım ama fena değil gibi sanki
kahvaltı ( 9.30 )
2 dilim tam bugday unundan ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
saat 11 gibi tekrardan yattım 13.30 ta uyandımuyanır uyanmaz yeşil çay içtim.
öğle yemegi ( 15.00 )
büyük bir kase içerisine dünden kalan 2 yk marnayı koydum, üstüne 2 küçük salatalık, 1 havuç, 1 domates küçük küçük kesip ekledim, üstüne de 4 yk yoğurt koydum karıştırdım onu yedim
ara öğün ( 16.30 )
1 kupa sade şekersiz neskafe
1/4 paket bitter çikolata
akşam yemegi ( 19.30 )
1 kase tavuk suyuna çorba
3 yk nohut
4 yk pirinç pilavı
başka da bişey yemedim canlarım, şimdi çayımı içiyorum şekersiz tabikiama sporum bugun malesef yokkkk yarın hava çok soğuk olmazsa en azından yarım saatte olsa çıkmak istiyorum ama bakalım. bayram öncesi hasta olmamam lazım çarşamba günü gidiyorum sevdiklerimin yanınaaa
herkese mutlu pazarlar hatunlaarr diyecegm de pek kimseler gelmemiş bugun sanırımefendm ben deniz bugun gayet güzel birgun geçiriyordm ki akşam üzeri yürüyüş dönüşü bir migren agrısı geldi bana halen daha sızlıyo kafam, uzun zamandır bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı resmen kafamı kesmişler gibi sızlıyor acıyor hala kafam soğuk mu çarptı noldu anlamadm ki, çookk uzun süredir böle ağrım olmamıştı
neyse canlar bugunku menumu yazayım :
kahvaltı ( 10.30 )
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
3 zeytin
ara öğün
1 kase yagsız tuzsuz patlamış mısır
ara öğün
1 küçük muz
2 mandalina
ara öğün
1 kase korn flakes
akşam yemegi (19.30)
2 kase mercimek çorbası
4 yk pilav
1 yk nohut
bol salata
öğle yemegim tam olarak olmadı girip çıkıp bişeyler atıştırınca.. saat 4 gibi de yürüyüşe çıktım, hava da çok soğuk değildi aslında muzikle falan çok da keyifliydim ama yarım saat hızlı tempoda yürüdükten sonra gözlerim kararmaya başladı, anladım migrenin geldigini döndm hemen eve. yürüyüşüm o yuzden biraz yarım olmuş gibi oldu yanişimdi de çay demleyip biraz çikolata yerim diyorum.. suyum tam ne kadar bilmiyorm ama 1 lt yi geçmiştir sanırım, 2 lt ye tamamlarım mutlaka, yeşil çayı da yatmadan içerim umarım. başka da benden şimdilik bu kadar
Eki Görüntüle 824662
züleyha hocam bu resmi sizin için çektim bugun parktahatta hepimizin adına o kuşlara yem bile attım
ivet gördümmve çok sevindimmm o tatlıyıda resmen yakınlaştırarak inceledimmm dedim bu güzellik de ne böylee dedimmm afiyet olsun can olsunvitamin olsun yağ olmasın olcak böyle şeyler sen mutlu olcaksan eğer olsun daa benim için önceliğin sağlığın mutluluğun o olursa diyette olur çünkü mezarına tükereceğimi tamamladınmı bak filmler birikiyor yetiş bana:)))Kızlarrrrrr herkese selamlar olsun
Ben aylar sonra ilk kez pazarsın hakkını verdim ve çıktım dolaştım .Arkadaşlarla birlikte erzuruma gittim.Ooo nasıl güzel eğlendim anlatamam.Bana çok çok iyi geldi.Bugün buraya ilk kar düştü.Manzara süperdi.Arabada benim sevdiğim şarkılar yüksek ses çaldı.Diyeti sormayın bugün menümü yazmıyayımşeyyy duyguşş o tatlının yarısını yedim içide dondurmaydı sadece
Yeni yeni ciciler aldım kendimee.Kitap aldım kpss için.
Böyle kısaca ama çok keyifliydi günüm.Şimdi kalkıp meyve yiyeyim.Akşam yemeği yemedim ondan acıktım.Hepinizi kocaman öper yarın sabah için bol eksilerrrrrrr dilerim
ya canım ne gec falan dıyorsun utandırma benı yaaaaaaaaaaaaaa
dun tayt gıymeye basladım malum sıkıca sarıyor bacaklar usumuyor. pentıden aldıgım pembe patıklerımı de gıydım esıme de dedım taytın altında botlarım olacak dıyeeeeeeecekınırım tabıkı resım canımmmm cekıonmezmıyım hem botlarımı hem dombik bacaklarımı gormenız lazım tabıkı
reçeli ne kadarr yediğini öğrendim taneli 2 tatlıkaşık kadarr,peynir ne kadar yedinnn ? kahvaltın gayet iyi akşam yemeğinde gayet güzelll,hareketsiz değilmişsinn o da iyi su tüketimin zaten iyi ben genel anlamda beğendim..duygus haftasonu gelmıs gıtmıs. neslıcık hıc gelmemısssssss.
menumu de yazayım:
sabah 10:30 kahvaltı
ac karnına ıkı bardak su
ıkı cevız
uc dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
yoresel peynır
yarım domates yarım salatalık
acık sekersız cay
dort zeytın
az tereyag ve recel
aksama kadar suyum 2 lt oldu, orta sekerlı turk kahvesı, bır kıvı, ıkı adet murdum erıgı
aksam:
bır kase mercımek corbası, ıkı kasık yogurt, actıvry de cok az yag ıle pısırdıgım patlcan, kabak, patates kızarması ( 4 kasık ), bır yemek tabagı yesıl calata, ıkı catal karpuz.
haftasonu komple sporum yoktu ama hıc oturmadım sureklı ayaktaydım ve odalar arası gıt gel mekık dokudum temızlık, yemekler, kıslıkları kaldırma falan derken. kılomu da bılmıyorum hem bugun tartılamadım hem persembe gununden berı tartılmamıstım zaten. bakalım yarın sabah nasıl cıkacak.
suyumu 3 lt yaptım ve uyudum buarada.
duygus haftasonu gelmıs gıtmıs. neslıcık hıc gelmemısssssss.
menumu de yazayım:
sabah 10:30 kahvaltı
ac karnına ıkı bardak su
ıkı cevız
uc dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
yoresel peynır
yarım domates yarım salatalık
acık sekersız cay
dort zeytın
az tereyag ve recel
aksama kadar suyum 2 lt oldu, orta sekerlı turk kahvesı, bır kıvı, ıkı adet murdum erıgı
aksam:
bır kase mercımek corbası, ıkı kasık yogurt, actıvry de cok az yag ıle pısırdıgım patlcan, kabak, patates kızarması ( 4 kasık ), bır yemek tabagı yesıl calata, ıkı catal karpuz.
haftasonu komple sporum yoktu ama hıc oturmadım sureklı ayaktaydım ve odalar arası gıt gel mekık dokudum temızlık, yemekler, kıslıkları kaldırma falan derken. kılomu da bılmıyorum hem bugun tartılamadım hem persembe gununden berı tartılmamıstım zaten. bakalım yarın sabah nasıl cıkacak.
suyumu 3 lt yaptım ve uyudum buarada.
günaydın kızlar, yine sendromlu bir pazartesiye başlıyorum ben, sizlerin öyle değildir inşallah. Regl ağrılarım devam ediyor, halsizlik devam ediyor, bir de alerjim de eklendi tam oldu valla. Haftasonu yeme içme konusunda fena cozuttum, tabi sabah tartıda sonucunu da aldım. Bu ara hepimizin üzerinde bir negatif enerji var, biran önce gitse de kurtulsak.
Ben haftasonu kışlıkları çıkarmaya başladım ama daha çok ütü yapmayla geçti, tabi bitmedi, bu hafta iş çıkışları devam edeceğim gibi görünüyor. Haftaya pazar günü de antep yolcusuyuz, oraya gitmek tatile gitmekten beter kilo alma konusunda, bakalım ne yapacağım:18: Eşim biraz kilo vermeye karar vermiş, bayramdan sonra hem spora başlayacakmış, hem yediklerine dikkat edecekmiş, tabi çok sevindim ben, bilenler bilir eşimin nasıl bir diyet bozan olduğunuO da dikkat ederse benim işim kolaylaşır en azından.
Bugün de iş çok ama hiç yapasım yookkk
biraz geçte olsa bildirimimi yaptım...bu hafta son kez kilo almış bir şekilde bildirim yaptım...sizlere söz veriyorum haftaya haftanın birincisi ben olacağım...buna garanti verebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?