- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.401
geçmiş olsun canımmm hastayken birde regl olmak çok kötü yaaa ..
Sırf kocamı değil hepimizi hurdacıya vercemmm bu gidişde işte alın kış geldi negatiflik geldi hastalık geldi bir kere yorganlara nevresim takıp çıkarmak bile kışı sevmeme yetiyor:)))) anaaaaaaaa antepmi gelsin baklavalarr analı kızlı larr sırf mutfağı için bile gitmek istiyorum antepe benim en çok gitmek istediğim yerr sırayla
kapadokya
karadeniz
gaziantep
urfa
mardin
istanbul
genelde mistik yerleri seviyorumm gezmek için bu arada istanbula gitmeyen bi benimdir herhaldeee
bence de hepimizi vermek lazımNevresim konusunda aynen katılıyorum sana, yazın ne rahattı, başladık yorgan geçirmeye
Antepi hiç sorma canım hiiiçç, malum benim kayınvalidemler orada yaşıyor, bayramda onları ziyaret edeceğiz ama ne kadar kilo alacağız kimbilir:18:
Istanbul'a gitmediysen en acil olarak orayı görmeni öneririm. Ben de bu sene gezmek için birkaç günlüğüne de olsa gitmek istiyorum. Karadeniz benim de görmek istediğim yerler arasında, sadece memleketime yani artvin'e gittim ama geri kalan şehirleri de gezmem lazım
Urfa ve mardin, ben de görmedim, antep'e yakınlar aslında ama hiç fırsat olmuyor aile ziyaretinden, özel olarak onları ayarlamak lazım. Ben de mistik, tarihi yerleri çok severimValla duygucum, zaten çalışasım yok, kalk gidip gezelim biryerleri
ahh ah ben erken evlendimm erkennn arabamı alıp kafa nereye ben oraya yapamadımm en güzel yılımda evlendim:) aslında ışınlanma devrinde olsak tabi öyle bi devir olcak mı bilinmezz canım kebapmı istedi ışınlan urfaya,dönermi git bursaya:)) pidemi git aydına gerçi ben geziyi tamemen boğaz olayına bağladımm amannn nezleden olsa gerek mantıklı davranmıyorum bugünnn kafam bozuk nesli kış geldi kışşşş bunalımdayımmm arkadaşımmm
boğa burcu işte açığa çıktı, bütün geziler boğaza bağlandıKıyamam ben sana yaa, normalde ben severim kışa girişleri ama bende de enerji yok be kuzum, niye böyle olduk biz, nazara geldik kesin
ayyyy sen şimdi pek tatlısındırr patlamaya hazır bomba gibi geziniyorsundurr rabbimsağ salim kavuştursun ikinizi
serapcım harika kg vercen sen çok bilinçli bi hamileydin bilinçli bir lahusalık geçir anne sütü çok önemli üzüntüden uzak dengeli beslenme bol su ile sütün güzel gelcek inşallahh zaten emzirmek harika kg verdiriyor onun dışında ekstra şeyler yapma canımm,gerçi biliyorsunudur ama tavsiyem emzirdikden sonra göğüslerini mutlaka kurula ıslak kalırsaa çatlarr allah korusunnn..
menumerım benı mutlu edecek sekılde degıl, suyum da aynı sekılde degıl cunku normal duzenıme uygun degıller ama yıne de buna da sukur tabıkı.
yok sukur ıptal olmadı tatıle gıdıyoruz da bakalım nasıl olacak. keyfımız kactı bır kez. sırf bır daha bukadar tatılımız olmaz dıye gıdıyoruz yoksa tadımız kactı bır de havalar da cok sogudu esım şom agızlılık yapıyor cok yagıs olur gezemezsek dıyıp duruyor.
sana gelınce aynı sehırde bıle olsan tum sevdıklerıne ulasamayacagın gunler olacak. cunku artık senın de yogun bır hayatın var. ıs hayatın baslı basına senı farklı bır hayata surukleyecek bır de evlılık olacak. oyuzden bence sen bunları kafana takma. cunku yolun uzun. aılen hasta olacak goremeyeceksın gıdemeyeceksın mesela. kaldı kı sen yıllardır tek basına ayrı bır sehırde hayat kurmus bır ınsansın. daha guclu olman gerekır bu konuda. ve anladıgım kadarıyla senın canın sıkılmıs proje ve ankarada olmaktan dolayı. cunku bence bukadar abartılı gorunmezdı gozune bence, normal sartlarda olsaydın.
makarna ve pılav gorsem de ekmek olmadıgı ıcın hem de kasık olarak abartmadıgın ıcın gozume cıss gorunmedı oyle buyuk ama tabıkı olmasa daha ıyı.
hımmmmmm az kalmıs yolculuga. hadı gozunaydın canım, buarada bu bayram tamamen farklı bır tarzda gıyınıp emrahı sasırt bence.
Selam güzeller hepimize hayırlı sağlıklı bir hafta dilerimmm
neslişimin dediği gibi var üzermizde birşeylerr tabi allah beterinden korusun ama arka arkayaa hastalıklar peşimizi bırakmadı hem nezleyim hemde regliyim busefer, düne göre biraz daha iyiyim amahalsizim iştee bugün hiç bir iş yapmıcam..
herkese ii haftalarrr bu hafta hepimizin üstünden mahmurluk gitsin yaaaa
esra cnm ne güzel hafta sonu gezmişsin eğlenmi,şsin bu hjaftada senin için hep öle geçsin..
çeşmi cnm geçmiş olsun migrenin başlamış umarım çabuk atlatırsın
pomocum cnm sende mi hasta oldun bu ne ya herkeser hasta bu aralar havalar fealaket değişti bi anda olan bünyelere oldu kpss ye hazırlanacakmışsın bu dönem ne güzel inşlhh emeline kavuşursun
duygu cnm geçmiş olsun grip regly arka arkaya gelmiş bunulada gitsin inşlhh
nesli cnm benim memleketime gidiyorsun demekki ben antepliyim oyyy baklava katmer,cartlak kebabı,uffff daha sayamıcam çokkk cnm çekti yaaaa ahhh orda olsam hepsinden yerim diet miet felaket olur benimiiki evdeyim bi yere gitmiyorum..
lep ++ olsanda çabucak verirsin hocam
serappp cnm sen garanti hafatya bizi geçicen zatenrabbim sağlıklı doğumlar nasp etsin
benden haberler babam dün gitti tabiiki diet falan yapamadım ama genede ii çıkmtım tartıda bu hafta bi gelen giden olmazsa diete devam bende de şans tam anlamıyla yaparken ortada biri geliyo bana diet miet kalmıyobakalım bu hafta ne olacak kayınvaldeler köyden gelicek ama bana değil evine alalhtan
çok sağol canım dileklerin için..bomba ne kelime bosbombayım..hiç bir yerimde kilo yok ama göbek var ya bomba değil füze gibi..inşallah veririmm canım o kiloları...emzirememekten korkuyorum malum sezeryan olunca sütün gelmez diye korkutuyolar bakalım inşallah gelir.gerçi şimdiden başladı gelmeye gögüslerden süt ama doğumdan sonra nasıl olur bilemem..bilgi için teşekkürler canım...
Serapçım geri sayım başlamış durumda ve sanırım sen doğurunca hızlıca eski haline döneceksindualarımız seninle canım, sağ salim kucağına alacaksın inşallah kuzunu Bu arada emzirme olayını çok merak ediyorum itiraf ediyorum çocuk yapmaktan çok uzağım ama emzirme olayını yaşamak isterdim galiba
biraz geçte olsa bildirimimi yaptım...bu hafta son kez kilo almış bir şekilde bildirim yaptım...sizlere söz veriyorum haftaya haftanın birincisi ben olacağım...buna garanti verebilirim...
Aşk olsun Filizim yaaa, haftasonu hiç gelmemiş demişsin, gelmiştim ben
Arkadaşlar hepinize günaydın.Dilerim hepiniz iyisinizdir.Ben bildirimimi yapayım.Sonuç bu hafta kötü.Kendime çok kızgınım.Bu hafta acısını çıkarıcam inşallah.Kilom 67.500 .Yani +500.
Bgün itibari ile hem spor hem diyet dikkatlice yapılacak.Menümü daha sonra yazıcam.Öpüldünüz..
evetya ben tam bi boğayımmgerçi iştahım kapalı bugünlerde dünden kalan birtane boyoz vardı onu yedim 1 tanede havuç yedim dahada birşey yemedimm ,bencede nazara geldikk yaaa neslişim, gitsin kara bulutlarr enerji patlaması yaşamak istiyorumm .. Ozaman dilerimki en kısa sürede hepimiz önce sağlıgımıza kavuşur sonra enerji patlaması yaşarız inşallahhh.. 16:
ahh ah ben erken evlendimm erkennn arabamı alıp kafa nereye ben oraya yapamadımm en güzel yılımda evlendim:) aslında ışınlanma devrinde olsak tabi öyle bi devir olcak mı bilinmezz canım kebapmı istedi ışınlan urfaya,dönermi git bursaya:)) pidemi git aydına gerçi ben geziyi tamemen boğaz olayına bağladımm amannn nezleden olsa gerek mantıklı davranmıyorum bugünnn kafam bozuk nesli kış geldi kışşşş bunalımdayımmm arkadaşımmm
reçeli ne kadarr yediğini öğrendim taneli 2 tatlıkaşık kadarr,peynir ne kadar yedinnn ? kahvaltın gayet iyi akşam yemeğinde gayet güzelll,hareketsiz değilmişsinn o da iyi su tüketimin zaten iyi ben genel anlamda beğendim..
bende neslidenn ilham alarak hafta sonu kışlıkları çıkardım tabi temiz olsalardaa kapalı kaldıkları için yıkadım hala daha 2 makina var yıkıncakk ee bir sürüde ütü çıktı bugün birtek ütü yaparımm..
Selam güzeller hepimize hayırlı sağlıklı bir hafta dilerimmm
neslişimin dediği gibi var üzermizde birşeylerr tabi allah beterinden korusun ama arka arkayaa hastalıklar peşimizi bırakmadı hem nezleyim hemde regliyim busefer, düne göre biraz daha iyiyim amahalsizim iştee bugün hiç bir iş yapmıcam..
Bence de hepimizi vermek lazımNevresim konusunda aynen katılıyorum sana, yazın ne rahattı, başladık yorgan geçirmeye
Antepi hiç sorma canım hiiiçç, malum benim kayınvalidemler orada yaşıyor, bayramda onları ziyaret edeceğiz ama ne kadar kilo alacağız kimbilir:18:
İstanbul'a gitmediysen en acil olarak orayı görmeni öneririm. Ben de bu sene gezmek için birkaç günlüğüne de olsa gitmek istiyorum. Karadeniz benim de görmek istediğim yerler arasında, sadece memleketime yani Artvin'e gittim ama geri kalan şehirleri de gezmem lazım
Urfa ve Mardin, ben de görmedim, Antep'e yakınlar aslında ama hiç fırsat olmuyor aile ziyaretinden, özel olarak onları ayarlamak lazım. Ben de mistik, tarihi yerleri çok severimValla Duygucum, zaten çalışasım yok, kalk gidip gezelim biryerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?