2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Bence de hepimizi vermek lazım Nevresim konusunda aynen katılıyorum sana, yazın ne rahattı, başladık yorgan geçirmeye
Antepi hiç sorma canım hiiiçç, malum benim kayınvalidemler orada yaşıyor, bayramda onları ziyaret edeceğiz ama ne kadar kilo alacağız kimbilir:18:
İstanbul'a gitmediysen en acil olarak orayı görmeni öneririm. Ben de bu sene gezmek için birkaç günlüğüne de olsa gitmek istiyorum. Karadeniz benim de görmek istediğim yerler arasında, sadece memleketime yani Artvin'e gittim ama geri kalan şehirleri de gezmem lazım
Urfa ve Mardin, ben de görmedim, Antep'e yakınlar aslında ama hiç fırsat olmuyor aile ziyaretinden, özel olarak onları ayarlamak lazım. Ben de mistik, tarihi yerleri çok severim Valla Duygucum, zaten çalışasım yok, kalk gidip gezelim biryerleri

ahh ah ben erken evlendimm erkennn arabamı alıp kafa nereye ben oraya yapamadımm en güzel yılımda evlendim:) aslında ışınlanma devrinde olsak tabi öyle bi devir olcak mı bilinmezz canım kebapmı istedi ışınlan urfaya,dönermi git bursaya:)) pidemi git aydına gerçi ben geziyi tamemen boğaz olayına bağladımm amannn nezleden olsa gerek mantıklı davranmıyorum bugünnn kafam bozuk nesli kış geldi kışşşş bunalımdayımmm arkadaşımmm

Boğa burcu işte açığa çıktı, bütün geziler boğaza bağlandı Kıyamam ben sana yaa, normalde ben severim kışa girişleri ama bende de enerji yok be kuzum, niye böyle olduk biz, nazara geldik kesin

boğa burcu işte açığa çıktı, bütün geziler boğaza bağlandı Kıyamam ben sana yaa, normalde ben severim kışa girişleri ama bende de enerji yok be kuzum, niye böyle olduk biz, nazara geldik kesin

evetya ben tam bi boğayımm gerçi iştahım kapalı bugünlerde dünden kalan birtane boyoz vardı onu yedim 1 tanede havuç yedim dahada birşey yemedimm ,bencede nazara geldikk yaaa neslişim, gitsin kara bulutlarr enerji patlaması yaşamak istiyorumm .. Ozaman dilerimki en kısa sürede hepimiz önce sağlıgımıza kavuşur sonra enerji patlaması yaşarız inşallahhh..16:

çok sağol canım dileklerin için..bomba ne kelime bosbombayım..hiç bir yerimde kilo yok ama göbek var ya bomba değil füze gibi..inşallah veririmm canım o kiloları...emzirememekten korkuyorum malum sezeryan olunca sütün gelmez diye korkutuyolar bakalım inşallah gelir.gerçi şimdiden başladı gelmeye gögüslerden süt ama doğumdan sonra nasıl olur bilemem..bilgi için teşekkürler canım...

herkese ii haftalarrr bu hafta hepimizin üstünden mahmurluk gitsin yaaaa
esra cnm ne güzel hafta sonu gezmişsin eğlenmi,şsin bu hjaftada senin için hep öle geçsin..
çeşmi cnm geçmiş olsun migrenin başlamış umarım çabuk atlatırsın
pomocum cnm sende mi hasta oldun bu ne ya herkeser hasta bu aralar havalar fealaket değişti bi anda olan bünyelere oldu kpss ye hazırlanacakmışsın bu dönem ne güzel inşlhh emeline kavuşursun
duygu cnm geçmiş olsun grip regly arka arkaya gelmiş bunulada gitsin inşlhh
nesli cnm benim memleketime gidiyorsun demekki ben antepliyim oyyy baklava katmer,cartlak kebabı,uffff daha sayamıcam çokkk cnm çekti yaaaa ahhh orda olsam hepsinden yerim diet miet felaket olur benimiiki evdeyim bi yere gitmiyorum..
lep ++ olsanda çabucak verirsin hocam
serappp cnm sen garanti hafatya bizi geçicen zatenrabbim sağlıklı doğumlar nasp etsin

benden haberler babam dün gitti tabiiki diet falan yapamadım ama genede ii çıkmtım tartıda bu hafta bi gelen giden olmazsa diete devam bende de şans tam anlamıyla yaparken ortada biri geliyo bana diet miet kalmıyobakalım bu hafta ne olacak kayınvaldeler köyden gelicek ama bana değil evine alalhtan

ikizler burcuyum heralde o ara öle bi depresyona girdim şimdi düzeldm canm şükür işlerde yoluna girdi biraz, e 2 gün sonra gidiyorum da daha ne isteyimmm

karadeniz bölgesi yazın bişle yagıslı olur ama en keyifli turlar hep ordadır, bence moralinizi bozmayın, gökten taş yagsa oraların turları keyiflidir yani çok eğleneceginizden eminim ben

daha hiç bişey bakmaya fırsatım olmadı filizim yaa, mecbur adapazarından bakacagm orda da ne bulurum bilemiyorum. ama kesin kot üstüne de bi bluzla geçirim bu bayramı zaten kurban bayramları çok sönük oluyor bizde, evden bile ancak 3. günü çıkabiliyirouz, o yuzden oşaşırtma işi ancak ocakta söze geldiklernde olur

havalar mahvetti sanırım hepimizi.. dün migrenim vardı bugunde sinuzit ağrım var, ve işin kötüsü yarına sunum hazırlamam lazm.. sabahki toplantıdan sonra eve gelip bi yatmışım ancak kalktm yemegimi yedim, bu saatten sonra bakalm ne yapabilecegmm :44::44::44:

Filizcim, ben sabah tartıldım ve garip bir şekilde yüksek bir rakam gördüm, haftasonu cozuttum ama bu kadar çıkmaması lazımdı. Hazır sen de tartılmamışsın, ben de sabah bir daha tartılsam ve sonucu öyle bildirsem olur mu? Yine aynı rakam çıkarsa yapacak bir şey yok.
Bir de ben menülerimi düzeltemedim bir türlü, bu yüzden de hiç yazasım gelmiyor. Ne yapayım bilemedim, sonuçta burası diyet topiği, benim yediklerimin diyetle ilgisi yok, sizlerin de yoldan çıkmasına neden olabilirim, yazmasam daha iyi geliyor.
Ama onun yerine spor yazayım diyorum bugün işten gelir gelmez salona gittim ve koşu bandında yürüdüm, yarım saatten biraz fazla yürüdüm, nabzımı da kontrol ettim, yaklaşık 5,5 hızda yürüdüm, 6'da yürüyünce nabzım 150'leri bulduğu için düşük tuttum hızımı.

menumu de yazayım kızlar..

kahvaltı ( 7.30 )

1.5 dilim tam tahıllı ekmek

1 kk beyaz peynir

1 haşlanmış yumurta

2 zeytin

1 domates

ara ( 10.00 )

küçük yuvarlak pastalardan çeyrek dilim yaş pasta

1 fincan çay

1 fincan sütlü neskafe

öğle yemegi ( 12.30 )

1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası

1 porsiyon mezgit tava ( yanında yeşilliğiyle beraber )

akşam yemegi ( 19.00 )

1 kase tarhana çorbası

avuç içi kadar haşlanmış et

yarım haşlanmış patates

3 yk domatesli makarna

bol salata

bu gece baya bi uzun olacagından dolayı birazdan neskafeyle beraber 1/4 paket bitter çikolatamı da yerim, başka da bişey yemem sanırım bu akşam..

suyum henuz 2 lt ama 3 ü kesin geçer, bide yeşil çayımı içtimmi tamamdır spor olarak da 30 dk tempolu yürüyüş var, daha fazlasını yapacaktım ama sinüzitlerim ağrımaya başlayınca yolun yarısında metroya binip döndm eve

Cemrem sen Anteplimiydin, canım ben unutmuşum valla. Bizimkiler kebap yapıyorlar, lahmacun yapıyorlar, bir de dışarda yediklerimizi düşün, felaket yani, ben geçen sefer gittiğimizde adımsayarımı takıp hergün istisnasız 10000 adım atmıştım ve kilo almamayı becermiştim. Ama şimdi bayram olduğu için dışarı çıkma olanağımız da az, işim çok zor valla:18: Bu bayram Filiz benim memlekete gidiyor, ben senin memlekete

Serapçım geri sayım başlamış durumda ve sanırım sen doğurunca hızlıca eski haline döneceksin dualarımız seninle canım, sağ salim kucağına alacaksın inşallah kuzunu Bu arada emzirme olayını çok merak ediyorum itiraf ediyorum çocuk yapmaktan çok uzağım ama emzirme olayını yaşamak isterdim galiba

sağol canım benim...inşallah eski halime bir an önce ve sonrada eski halimden daha ince olacağım günleri de görürüm...bende merak ediyorum emzirmeyi...neyi çok istediysem olmadı ya şimdi emzirememekten de korkuyorum...:18:şimdiden araştırmalara başladım sütü en fazla neyin artırdığını...

biraz geçte olsa bildirimimi yaptım...bu hafta son kez kilo almış bir şekilde bildirim yaptım...sizlere söz veriyorum haftaya haftanın birincisi ben olacağım...buna garanti verebilirim...

herzamankı gıbı sabah ılk senden bıldırım geldııııı demek annemızın sn haftası. vay beeeeeeee bıttı demek serapcıgım. haftaya oglusundan, resımlerınden, uykusuzlugundan bahsedıyor olacagızzzzz

sen cok bılınclı bır hamıleydın ben bundan sonrasının da harıka olacagından emınımmmmmmmmm

canım bıze haber etmeyı unutma. bugun gıtmekten vazgectın sanırım sezeryana degıl mıııııı

hocam bu hafta hepımızde hastalıklar negatıflıkler ıstah acılmaları sporsuzluk var belkı de mevsım gecısınden oldu ama ben bugun seytanın bacagını kırdım guzel menu yaptım sporumu da yaptım sukurrrrrrrrr

amin canımmmmmmmmmmmm inşaallahhhhhhhhh

yaaaaaa var ya oyle bır anlatmıssınnnnnn o cıhazı gordum resmennnnnnnnn. kebabın onune ısınlandımmmmmm sankııııııı

evet canım ıkı tatlı kasıgı, sekerı cok az komsuma ozel yaptırdım. buaralar pazar gunu az tereyag ve recel yemek dadandım cok hosuma gıdıyorrrrrr.

peynır 1 kk kadardır canım.

aynen ben de neslıden ılham aldım baska zamanım olmaz dıye aklıma geldı ıyı kı de cıktı aradan.

kuşum benım sen nazara geldın ust uste geldı hersey. hayatın sakındı genelde ama buaralar telasların oldu kımı kotu kımı eglencelı ama yıne de sıkıntın da olmasın telasların da dıyorum sakın sakın huzurlu huzurlu dıngın gunlerın olsun cunku ne uykusuzluk ne stres ne planlar sana ıyı gelmıyor huzurunu, karakterını bıle degıstırıyor valla. kaldı kı hastalıklar uzak olsun daıma kusum. ama vardır bunda da bır hayr canım. ALLAH beterınden korusun senı ve aılenı canım benımmmmm.

nezle ıcınde dınlenmeye bak, meyvelerını eksık etme zaten bugun markete gıdecektın.

ben de bayılıyorum malatya, antep, adana yemeklerıne. sankı oralarda dogmusum bennnnnnnn

ıstanbul annemler sayesınde guzel gezıyorum bundan once de amcamdan dolayı yazları gıtmıstım sonra uc ay kendım yasadım ısten dolayı. sevıyorum ben ıstanbuluuuuuuuuuuuu

şşşşşşşşşşşşşşt bayramda kılocuklar alınmasınnnnnnnnnn aman haaaaaaa ben de korkuyorum şaka bır yanaaaaaaaa:44:

karadenız ılk kez ben de gorecegım senın ıcın ozellıkle bol bol resım cekecegım anlatacagım sana oraları canımmm