- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.741
geçmiş olsun bilgilendirdiğin içinde ayrıca tşk ederim,söz gezmeye gelince elekçiyim doktor diyince nedense üşeniyorum,acaba stresden mi,benimkide şuan bi düzenim yok oturduğum evdee evim yapılıyor düzen benim için önemli çokstresliyim o yüzden mi acaba neyse böyle devmederse doktora gitcemgitmişken 3 ayrı bölüme birden gideyim bariAyni durum bende de var.yaklasik bir senedir kasintidan oluyorum.hatta bacaklarim yara icinde kasiya kasiya kanatmaktan yara oldu.sonralari kasinti ust bolgeyede cikti.o derecedeydi ki artik uykudan kalkiyordum kasintidan.kac gece uykumdan oldum.doktor cilt kurulugu dedi.kremler verdi.azaldi ama simdi yine ayni.zaman zaman azalip cogaliyor.ozellikle stresliysem.gecmis olsun cildinizi nemli tutmaya dikkat edin.
sağ ol cnm ya inşallah düzelir bir an önceHaklısın canım, bazen alta giydiğin kıyafette deterjan kalıntısı kalmış olabilir diye düşündüm ama zaten bunlarda bir değişiklik te yapmamışsın. Öncelikle dermatolojiye gitmen lazım diye düşünüyorum, eğer içten gelen birşeyse o yönlendirir seni. Geçmiş olsun, bence biran önce git doktora, 2 ay uzun bir süre.
ya dekorasyon sitelerine dalıpgitmişim yoksa müsahitim ..Kızlar neredesiniz be ya. Yoruldum çalışmaktan, oturmaktan da sıkıldım. Ama daha çok iş var, bir bakayım dedim ama kimsecikler yok
geçmiş olsun bilgilendirdiğin içinde ayrıca tşk ederim,söz gezmeye gelince elekçiyim doktor diyince nedense üşeniyorum,acaba stresden mi,benimkide şuan bi düzenim yok oturduğum evdee evim yapılıyor düzen benim için önemli çokstresliyim o yüzden mi acaba neyse böyle devmederse doktora gitcemgitmişken 3 ayrı bölüme birden gideyim bari
sağ ol cnm ya inşallah düzelir bir an önce
ya dekorasyon sitelerine dalıpgitmişim yoksa müsahitim ..
tam delısın sen ha :)))))) baskası olsa kesın yatardı gıtmezdı dansa. :)))) ama aktıvıte olarak hakıkaten super olmus o yorgunlugun ustune hem dans et hem yuru. tebrıkler valla :)))))
evet aramızda daha sık olursun artık. :))))
bu ders donemınde cok buyuk kacamakların oldu mu merak ettım. o surec zor oluyor ders calısmak uykusuz kalmak yurt ortamında falan. nasıl atlattın o gunlerı ?
ders, yurt, ogrencılık olarak dusununce menulerın ıyı gorunuyor. mantı, sımıt gozume takılmıyor bunları dusununce.
bugun dersın yokmus guzelce dınlen. cın gıbı erkenden kalkmazsın umarım :))))) yorgunluk bazen oyle etkılıyor ınsanı.
buraya da dun yagdı canım aynı saatlerde. zaten ankaranın havası ıle aynı oluyor burası.
Kızlar neredesiniz be ya. Yoruldum çalışmaktan, oturmaktan da sıkıldım. Ama daha çok iş var, bir bakayım dedim ama kimsecikler yok
mantıklı seçenekler sunmuşun cnm ama deterjan desek tüm giysileri aynı detrjanda yıkıyorum üst bölgem vs kaşınmıyor sadece bacağım,bir şey vucuduma sürmüyorum yazın sürerim genelde,duş jelı yada sabun demişsin buda olamaz herhalde hani tüm bölgem kaşınsa dediklerin olabilir de benim sadece bacağım kaşınıyor doktora gitsem hangi bölüme gitmem lazım acaba
geçmiş olsun bilgilendirdiğin içinde ayrıca tşk ederim,söz gezmeye gelince elekçiyim doktor diyince nedense üşeniyorum,acaba stresden mi,benimkide şuan bi düzenim yok oturduğum evdee evim yapılıyor düzen benim için önemli çokstresliyim o yüzden mi acaba neyse böyle devmederse doktora gitcemgitmişken 3 ayrı bölüme birden gideyim bari
sağ ol cnm ya inşallah düzelir bir an önce
ya dekorasyon sitelerine dalıpgitmişim yoksa müsahitim ..
Zevklidir dekorasyon siteleri, keyifle ve sağlıkla dekore edersin yeni evini inşallah. Bacaklarındaki kaşıntının stresten olma ihtimali yüksek o zaman. Ama yine de doktora git, iyi gelen bir merhem verir, ayrıca bir arkadaş ta demiş ya nemli tutmak ta iyi gelir.
Sabah sunum yapacağım ve hala bitmedi, araya başka işler de girince bitiremedim. Sanırım evde de çalışacağım. Hiç sevmiyorum eve iş taşımayı ama başka çare de yok.
Kızlar neredesiniz be ya. Yoruldum çalışmaktan, oturmaktan da sıkıldım. Ama daha çok iş var, bir bakayım dedim ama kimsecikler yok
Haklısın canım, bazen alta giydiğin kıyafette deterjan kalıntısı kalmış olabilir diye düşündüm ama zaten bunlarda bir değişiklik te yapmamışsın. Öncelikle dermatolojiye gitmen lazım diye düşünüyorum, eğer içten gelen birşeyse o yönlendirir seni. Geçmiş olsun, bence biran önce git doktora, 2 ay uzun bir süre.
Merhaba kızlar, ben de günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 tutam maydanozla hazırladığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 kase mercimek çorbası
- Yarım porsiyon ıspanak yemeği
- Yarım porsiyon nohutlu (az tavuklu) pilav
- 2 kaşık yoğurt
Ara:
- 1 bardak şekersiz çay
Akşam:
- 1 kase şehriye çorbası
- 150 gram kadar fırında somon
- 1 patates kadar fırında patates
- 1 büyük kase yağsız yeşil salata
Ara:
- Meyve tabağı (şu an önümde duruyor ve yavaş yavaş yiyorum)
(1 portakal, 1 mandalina, yarım elma, yarım armut, çeyrek muz)
İlerleyen saatlerde ballı süt içerim muhtemelen. Bugün düne göre daha iyi galiba menüm, gittikçe düzelteceğim bakalım:)
Canım, kesinlikle haklısın, insana kendini çok iyi hissettiriyor hafif bir makyaj bile. Bugün ben de işyerinde yaptım makyajımı:) Benim gözlerim iri sayılır, yalnız çekik gözleri çok severim, fotoğrafını bekliyorum sabırsızlıkla. Benim kirpiklerim uzundur, o yüzden sadece rimel bile çok farkediliyor. Kaş ve kirpik rengim kahverengi, o yüzden rimel sürünce çok belirgin oluyor kara kara.
:)) Bugün de yoğun benim, yarın ve öbür gün sunumlarım var, onların hazırlığını yapıyorum. Aslında birkaç hafta yoğun olacağım. Ama bilgisayar başında olunca, ara ara giriyorum, sorun olmuyor. Aaa bu arada tostun yanında 2 tane ceviz yedim, bak onu unutmuşum. Kahve ve selülit konusunu daha önce Duygu da sormuştu, aynı cevabı sana da vereyim:) Eski ev arkadaşımla ürettiğimiz bir teori, Kahve Latin Amerikada üretiliyor ve en çok ta orada tüketiliyor. En güzel kalçalı hatunlar da orada, selülit falan da yok:)) Türk kadınları fazla kahve içmiyor da ne oluyor? O yüzden yaşasın kahve:)) Benim selülitler uzun süre spor yapmazsam oluyor ama düzenli spor yapınca birşey kalmıyor. Şu anda selülit yok gibi bir şey mesela:)
Günaydın kızlarr.... Bugün izmir açık güneşli ama soğuk yaa sabahdan beri yeni ısınıyorum
ya kızlar yaklaşık 2 aydır bacaklarım çok kaşınıyor bir şeye alerjimmi var desem yediklerim aynıyani yeni değişik şey yemiyorum.acayip kaşınıyorum şöyle söyleyim kanatasaya kadarr
ya sorma valla, kaç gündür yurtta tıkılı kaldım diye dün akşam resmen yorgunluktan yıkıla yıkıla gittim. bir de metroya binip gitsem ya yokk, illa yürüyecegim. ya benm mantık hep aynı çalışıyor, bu sene son senem ya, çok ders çalıştıysam bi şekilde dengeleyip gezecegim de. dün de o yuzden gittim yani. tabi ki spor yapmış olmak da önemli ama asıl sebebi, seneye istesem de bu ortamı bulamayacagım o yuzden bu sene her fırsatta gideyimbide arkadaşlarım da yoktu tek başımaydım ama saolsunlar artık yabancı görmüyolar bizi o yuzden rahattım
bugun de 12 yi geçiyodu kalktım ama yurtta arkadaşlarla dedikodu yapmaktan ancak laptop başına geçebildim yani. sabahın köründe kalkmayım die telefonun sesini bile kıstım
çok büyük kaçamaklarım olmadı aslında. en geç 12 de yedim bişeyler yediysem de ki 5 ten önce hiç yatmadım son bikaç gün. en fazla yedigim o da 1 kere oldu yarım dürüm çiğ köfte. yoksa kahvaltım akşam yemeklerim hep aynıydı. kuruyemiş yedim bolca, tok tutsun diye. ama yazmak istemedim buraya, 20 saat uyanık kalınca günde çarşaf gibi liste çıkabilirdi yaniama dünden itibaren düzenime döndüm. bugun de kahvaltıya uyanamadıgımdan pek normal olmadı kahvaltım ama öğle yemegi yemedigim için dengeler sanırım. akşam yemekten sonra yine çizimlere başlayacagım da şimdilik hala yatış modundayım
bugun soğuk yine, kar yok burda ppfffff
ben geldiiimmmmmama hala uykum var ya akşam yemegine kadar tatil verdim kdnime, uyusam mı acaba
menulerın pek guzel olmus hımmmm begendım valla cesıt cesıt pek guzel olmus. sadece aksam bana gore fazla :)))))
yarım porsıyon ya da tam porsıyon kac kasık gelıyor mesela. ben mesela genellıkle 3-4 kasık yerdım sımdı sımdı 5 kasık oluyor bu nekadar oluyor porsıyon olarak ozaman ?
ara ogunun fazla olmus tatlım. her cesıt meyve bıraz fazla olmus :))))
valla ne dıyım enerjıne sasırıyorum :)))) nazarım olmasın aman ha
kacamak yapmamana ayrıca sasırdımbravo ne dıyım
bugun bızım bura guneslıydı ankara sogukmus sasırdım normalde aynı oluruz
Ya ben çok yiyorum valla, yine de iyi en azından kilo verebiliyorum:)) Bana bazı arkadaşlar, sen bu yemeye nasıl obez olmuyorsun hayret derler:)
Öğlen dışarda yemiştim, porsiyonları şöyle söyleyeyim, normal bir servis tabağına (yemek takımında olur ya) ıspanak, pilav ve yoğurt birlikte koyulmuştu. Aslına bakarsan yarım porsiyondan az oluyor sanırım. Benim bildiğim, sebze yemekleri 8 yemek kaşığı 1 porsiyon, pilav 4 yemek kaşığı 1 porsiyon oluyor. Normal yemek kaşığıyla 3-4 kaşık hayatta doyurmaz beni valla. Anca yanında başka çeşitler varsa. Sen iyi doyuyorsun, şaşıyorum ben zaten:))
Meyveyi de bol yiyorum bu ara, malum kış ve vücut direncini artırmak lazım:) Ben böyle beslensem gayet iyi de, arada sapıtıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?