2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar neredesiniz be ya. Yoruldum çalışmaktan, oturmaktan da sıkıldım. Ama daha çok iş var, bir bakayım dedim ama kimsecikler yok

geçmiş olsun bilgilendirdiğin içinde ayrıca tşk ederim,söz gezmeye gelince elekçiyim doktor diyince nedense üşeniyorum,acaba stresden mi,benimkide şuan bi düzenim yok oturduğum evdee evim yapılıyor düzen benim için önemli çokstresliyim o yüzden mi acaba neyse böyle devmederse doktora gitcemgitmişken 3 ayrı bölüme birden gideyim bari

sağ ol cnm ya inşallah düzelir bir an önce
Kızlar neredesiniz be ya. Yoruldum çalışmaktan, oturmaktan da sıkıldım. Ama daha çok iş var, bir bakayım dedim ama kimsecikler yok
ya dekorasyon sitelerine dalıpgitmişim yoksa müsahitim ..

Zevklidir dekorasyon siteleri, keyifle ve sağlıkla dekore edersin yeni evini inşallah. Bacaklarındaki kaşıntının stresten olma ihtimali yüksek o zaman. Ama yine de doktora git, iyi gelen bir merhem verir, ayrıca bir arkadaş ta demiş ya nemli tutmak ta iyi gelir.
Sabah sunum yapacağım ve hala bitmedi, araya başka işler de girince bitiremedim. Sanırım evde de çalışacağım. Hiç sevmiyorum eve iş taşımayı ama başka çare de yok.

ya sorma valla, kaç gündür yurtta tıkılı kaldım diye dün akşam resmen yorgunluktan yıkıla yıkıla gittim. bir de metroya binip gitsem ya yokk, illa yürüyecegim. ya benm mantık hep aynı çalışıyor, bu sene son senem ya, çok ders çalıştıysam bi şekilde dengeleyip gezecegim de. dün de o yuzden gittim yani. tabi ki spor yapmış olmak da önemli ama asıl sebebi, seneye istesem de bu ortamı bulamayacagım o yuzden bu sene her fırsatta gideyim bide arkadaşlarım da yoktu tek başımaydım ama saolsunlar artık yabancı görmüyolar bizi o yuzden rahattım

bugun de 12 yi geçiyodu kalktım ama yurtta arkadaşlarla dedikodu yapmaktan ancak laptop başına geçebildim yani. sabahın köründe kalkmayım die telefonun sesini bile kıstım

çok büyük kaçamaklarım olmadı aslında. en geç 12 de yedim bişeyler yediysem de ki 5 ten önce hiç yatmadım son bikaç gün. en fazla yedigim o da 1 kere oldu yarım dürüm çiğ köfte. yoksa kahvaltım akşam yemeklerim hep aynıydı. kuruyemiş yedim bolca, tok tutsun diye. ama yazmak istemedim buraya, 20 saat uyanık kalınca günde çarşaf gibi liste çıkabilirdi yani ama dünden itibaren düzenime döndüm. bugun de kahvaltıya uyanamadıgımdan pek normal olmadı kahvaltım ama öğle yemegi yemedigim için dengeler sanırım. akşam yemekten sonra yine çizimlere başlayacagım da şimdilik hala yatış modundayım

bugun soğuk yine, kar yok burda ppfffff

ben geldiiimmmmm ama hala uykum var ya akşam yemegine kadar tatil verdim kdnime, uyusam mı acaba

canım bende de yazın vardı bıraralar. aynısından. kan dolasımı ıle alakalıymıs. kullandıgım ılaclardan bırı kan dolasımını cok hızlandırmıs oyuzden kasıntı yapmıs demıstı doktor. ılacı degıstırdıler baska bır ılac vermıslerdı. cıldıye ya da dermatolojı dedıgımız bolume gıdıyorsun canım. ıhmal etme oldu mu canım

aynen canım ya sen doktora gıtme konusunda cok agır kanlısın :) her konuda hıperaktıf olan sen, bu konuda kaplumbaga hızındasın maasallah :) ıkı ay ne demek ya. ıkı ay beklemıs.

stresten olması cok olası canım. benım dıye yıne baslayacagım konuya :))) sureklı sol kulagım kasınır bır bucuk yıldır sebebı ıc anadolunun kuru havasıymıs sevmıyormus cıldım. sırtım kasınır mesela. cok korkarak doktora gıttım ama hıcbırsey cıkmadı strestendır dedı sımdı sen eve kafayı taktıysan, stres de tetıklıyor olabılır.

aaaaaaaaa ben de severım boyle ıslerı. ogrencıyken bıle hosuma gıderdı suslerdım evı. bır de hıc usunmeden her esyayı kaldırarak yer degıstırmeyı cok severım. en sakın oldugum ev, bu evım. cunku yerım dar, kıpırdayamıyorum :))))

demek evde de calısacaksın. cok gıcık bırsey bılıyorum benım cok sık olmaz nadırdır ama ısyerınde kaldıgım coktur bızım ıs bıraz farklı ıllakı ofıste olmak lazım. sana kolay gelsın canım. bugun ıs var dıye ekmek arası yeme ama tamam mı :)

spor da yatar sanırım. ben bugun de spor yapmaya nıyetlıyım. aksam esımle balık yıyecegız o hastaneye gıttı gun boyu dısardaydı ısı bıtınce evın alısverısını yaptı balık da alayım dedı balık cok sever ben de balıkcıda pısırtmesını soyledım bır salata bır corba fıstık gıbı menu yaparız sımdı. eve gıdınc yemek yoıyecegım yanı.

canım ben cok yogundum bugun hıc gelemedım. tum yogunluga ragmen yıne gelırım aslında da bazen tırsıyorum ya laf duyacagım dıye. sohbet kaynamıs gıtmıs. kacırmısım valla

dermatolojıye gıt canım o zaten dahılıye bolumunun ısteyebılecegı kan tahlılı ıdrar tahlılını ıstetebılır yıne kolaylıkla. eger bırsey cıkmazsa alejık olarak, senı dahılıyeye yonlendırır zaten

menulerın pek guzel olmus hımmmm begendım valla cesıt cesıt pek guzel olmus. sadece aksam bana gore fazla :)))))

yarım porsıyon ya da tam porsıyon kac kasık gelıyor mesela. ben mesela genellıkle 3-4 kasık yerdım sımdı sımdı 5 kasık oluyor bu nekadar oluyor porsıyon olarak ozaman ?

ara ogunun fazla olmus tatlım. her cesıt meyve bıraz fazla olmus :))))

hıssettırmez olur mu ya. yenı bır tarzs kıyafet yenılık makyaj olarak hepsı cok ıyı gelıyor ınsana. ben bugun yapmadım. oyle takıldım. ama mesela renk olarak canlıydım bugun. sıyah genıs bır kumas pantolon gıydım sıyah penye tarzı bırsey canlı kırmızı bır hırka canlı kırmızı fular kırmızı sıyahlı turban.

gonderecegım en kısa zamanda. aklımda merak etme :))))

benım kırpıklerım normaldır ama rengı soluk rımel ıle ıyı bellı oluyor oyuzden goz makyajına ıhtıyacım cok oluyor renklerı canlı degıl. gozlerım kucuktur benım hafıf cekıklık vardır buyuk goze bayılırım goz makyajı enfes oluyor cok sanslısın

yaaaaaaa canım baya zorlu gunler senı beklıyormus demek. kolaylıklar dılıyorum sana. ve hasta olmamanı aman ha yorgunluktan hasta olma. enerjı verecek sekılde beslen.

aaaaaaa evet hatırlıyorum bu latın ornegını :)))))

ok yasasın kahve :))))))

hadı ya selulıt yok demek. bravo sana valla :)))))

bızım burası da bugun az guneslı az soguktu ama hıc kar kalmadı erıdı hemen. oysa sabah catılar falan kar doluydu.

valla ne dıyım enerjıne sasırıyorum :)))) nazarım olmasın aman ha

kacamak yapmamana ayrıca sasırdım bravo ne dıyım

bugun bızım bura guneslıydı ankara sogukmus sasırdım normalde aynı oluruz

kızlar ben cıkıyorum aksam tekrar gırmeye calısırım.

sabah:

bal-sırke-lımon su
tam bugday ekmegı ıkı dılımden tost hellım peynırlı
bır domates
bır mandalına
acık sekersız cay

ara:250 ml su, 7-8 ade evde kurutulmus kayısı,

oglen: yemekten once 250 ml su, 4 kasık yesıl mercımek yemegı, 2 kasık bulgur pılavı, bır elma.

ne corba, ne salata ne yogurt cıktı bugun yemekhanede. ben de elmayı yemekten sonra yıyeyım dedım doymak ıcın.

ara: yarım demet maydonoz, 500 ml su, acık sekersız cay, 3 cevız, bır mandalına

aksam balık yıyecegız esımle. ızgara da somon ve yanında bıraz yesıl salata.

Ya ben çok yiyorum valla, yine de iyi en azından kilo verebiliyorum:)) Bana bazı arkadaşlar, sen bu yemeye nasıl obez olmuyorsun hayret derler:)
Öğlen dışarda yemiştim, porsiyonları şöyle söyleyeyim, normal bir servis tabağına (yemek takımında olur ya) ıspanak, pilav ve yoğurt birlikte koyulmuştu. Aslına bakarsan yarım porsiyondan az oluyor sanırım. Benim bildiğim, sebze yemekleri 8 yemek kaşığı 1 porsiyon, pilav 4 yemek kaşığı 1 porsiyon oluyor. Normal yemek kaşığıyla 3-4 kaşık hayatta doyurmaz beni valla. Anca yanında başka çeşitler varsa. Sen iyi doyuyorsun, şaşıyorum ben zaten:))
Meyveyi de bol yiyorum bu ara, malum kış ve vücut direncini artırmak lazım:) Ben böyle beslensem gayet iyi de, arada sapıtıyorum işte.

Merhaba kızlar, ben de eve geldim, bugün yemeği eşim düşünmüş, malum hasta olduğu için evdeydi, tavuk yapmış, tabi ben öğlen de tavuk yemiştim, gıdaklamaya başladım:) Yeme içmeyi bitirdim, şimdi çay içiyorum ve biraz dinleniyorum, sonra sunum üzerine çalışacağım. Günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 tutam maydanoz'la yaptığım yağsız tost
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
- 2 tane ceviz

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğle:
- Yarım kase ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kase salata

Ara:
- 1 fincan şekersiz kahve

Akşam:
- 4 kaşık kadar tavuk sote
- 1 yufka ile ve yeşillikle dürüm yaparak yedim.

Ara:
- 1 portakal
- 1 mandalina
- yarım armut
- yarım elma

Geç saatte de süt içerim yine.

sabah kahvaltım 4-5 çatal ucu ile peynir 1 dilim ekmek
ara 1 bardak yoğurt
öğlen
1 kase sebze çorbası 1 kase barbunya pilaki
6 tane ciğer
ara bir elma
akşam
2 yumurta yarım dilim ekmek yarım greyfurt
her zaman yemek yiyemiyorum bazen canım istemiyor o yzüden kahvaltılık yiyorum
şimdi pomo hani sen yeşil çayına kiraz sapı atıyosun ya, onu aktardan mı aldın yoksa kendin mi kurutmuştun kiraz sapı zayıflatmaya yardımcı değil mi bende araştırsam varmıdır ki acep aktarda falan
bir de greyfurt yağ yakıyor mu ben bu aralar biraz greyfurt yiyeim de yağlarımı yakayım diyorum ama fazlası da zarar herhalde ayrıca evet canım ya eşimin anneannesi rahatsızdı ondan dolayı 3-4 gün girememiştim ama artık buradayım spor yapmaya başladınız mı? kardiyo mu daha iyidir yoksa yürüyüşmü bilemedim offffff aralık songünü doğumgünüm o gün en az 68 kilo olmak istiyorum bu da benim kendme hediyem olacak eğer spor yaparsam zayıflarım tabi de herneyse şimdilik bu kadar herkese iyi akşamlar....

benm çok çalıştıgım zamanların arkasında teslimi yapıyorum ya anlamsız bir enerji olur üzerimde. günlerdir kapalı kalmaktan sanırım kendimi direk dışarı atarım yani. dün bütün arkadaşlarımın sınavı var diye talihli dans gecesi oldu. ki neredeyse hiç oturmadım. artık ben gidip bizim hocaları dansa kaldırıyordum hatta benm platonik aşkım dedigim dans hocam facebook ta yazdıklarımı görmüş ( bikaç gündür sürekli isyandaydm da face te , uykusuz oldugum falan da yazıyordu hep ) iyi gelebilmişsin buraya dedi, valla zorladım kendimi dedim. ben bugun dans etmekten yoruldum da eve gidip uyuyayım diyorum, senin zorun ne dio dedim ben sıkılıyorum çok uyuyunca ondan geldim yani öyle anlamsız ruh hallerinde olabiliyorum bazen

kaçamaklarım oldu tabi ki canım, arada çikolatada yedim mesela, ama bunları mumkun oldugu kadar gündüze denk getirmeye çalıştım. akşamları sadece süt ve kuruyemiş yedim, ya da meyve. dedigim gibi 1 haftaya yakın zaman günü neredeyse 20 saat olarak yaşadım. normalde yediklerimle mumkun deil bitmezdi o gün benm için

burada güneş vardı ama kesinlikle ısıtmıyordu. baya soğuktu yani. yurttan pek çıkmadım gerçi, neredeyse bütün gün uyudugum için

yiyip yiyip kilo almamak kesinlikle hayallerimi süsleyen bir durum keşke bende senin gibi olabilseydim neslicim