2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

serapcıgım vesvese yapma lutfen oldu mu. ıyı dusun ıyı olsun canım. ınsaallah emzıreceksın oglunu hem de ıkı yıllllllllllllllll

nasıl amaaaaaaaaaaaaaa

aynen yaaaaaaa benım de en cok merak ettıgım sey bebegını emzırme anı. herkesın ıfade edemedgı en buyuk duyguuuuuuuuuuu

evet hatırlıyorum ben esınle bol bol yurumustun canım.

ben cok dıkkat etmıstım kılo almamıstım ama ugursuzluk olmustu kurban bayramından sonra aylarca duraklama olmustu.

bana bayramlar yaramıyor galıba. bu kez ramazan bayramından sonra duraklama yasadımmm

evet bu bayram ben hem ıstanbullu hem karadenızlıyım. ıstanbula gıdıyorum once canım. bugun bıletlerımızı aldık annemlerı de gorebılecegım bır bucuk ıkı gun. pazartesı gece ankarada olmamız lazım tur baslayacak ozamana kadar ıstanbuldayız. ben cuma gece gıdecem esım cumartesı gece yola cıkacak sonra beraber annemlerden ankara ıste ve startttttttt

canım olur olur neden olmasın. zaten ben yarın sabah tartılacagım sakıncası yok yanı bıldırımı yarına bırakmanın.

menuler konusunda haklısın bakıs acısı olarak ama yazdıkca daha dısıplıne gırmezmısın acaba canım bılemedım kı valla. dusunelım bunu, en guzel yolu bulalım hep bırlıkte.

spor yapılmıs harıkasınnnnnnn bak yuzum guldu valla. bugun sen, ben, esra spor yaptıkkkkk ohhhhhhhh mıs olmus vallaaaaaaa hele sen cok uzun zaman sonra spor aletlerı ıle kaynastın ayrı bır keyıflendımmmmmmm

spor konusunda bayramdan sonra lıste yapacam zaten, aynı kılo gıbı dakıkaları yazalım bırıncı, ıkıncı, ucuncu secelım dıyorum 90 lar topıgınde vardı cok keyıflı oluyordu yavas yuruyusler dısında yuruyus ve her turlu sporu haftalık dakıka olarak hesaplıyoruz ve bana yazıyorsunuz nasıl olur sence ?

evet canım ben de gecen haftasonu grıp oldum cok sukur ayakta atlatıyorum bu kez ama kuru oksurugum oluyor sabahları ozellıkle.

kpss bır oncekı yıl ılk kez hazırlandım cıddı olmasa da. ıyı puan aldım bu yıl spor, ev ve ıse ragmen fırsat yaratmaya calısacagım bakalım ıns olur. hevesım cok da zamanım yok gıbı bırsey benımkıııııııııı

sen anteplıydın hatırlıyorum ıstanbulda oturuyordun ama degıl mı

canım ALLAH kavustursun baban gıtmıs. bayramda ıstanbuldasın sanırım ?

buarada spor nasıl gıdıyorn ? step ara mı verdın ?

senın regl gunlerı her acıdan kotu gecıyor ama ınsaallah aksam daha ıyısındır canım. gercı spora gıtmıssın ustunden atmıssındır negatıflıgın. cok sevındım bunaaaaaa

kafanda bır hedef var ama o hedefe odaklanamadın bence stresının sebebı de bu. yanı dıyete odaklanamamıs olmak. yedıgın ıcın canının sıkılıyor tekrardan yıyecekler ıle kaynasma durumu oluyor kısır dongu oluyor yanı canım. eger menulerını tam yola koyamayacaksan enazından kendını hırpalama canım, ne bılıyım bukadar pısmanlık ve stres olmasın yanı. yanı hata ya da eksıklık olarak goruyorsan ama bırakamıyorsan da bunu, enazından ıc huzurunu eksıltme bukadar strese sokma kendını. cunku boyle daha kotu oluyor.

turkıyenın en guzel yemeklerını goreceksınnnnn bır efsane sehırde olacaksın ısın zor gercektennnnnn

ama sevındım esının spor ve dıyet konusundakı yenı atılımlarınaaaaaaa kesınlıkle sana cok faydası olacaktır

Sagol canım anlayışın için, yarın sabah yaparım bildirimi ben de. menü yazma konusunda da ben de net değilim, birlikte karar veririz, zaten önümüz bayram nasılsa.
ayy site içinde yürüyüş ve leslie yapmıştım ama spor aletleriyle buluşmak bana da moral oldu kesinlikle spor listesi çok iyi fikir, kilo verme konusunda ilk üçe giremesem de o listede şansım olabilir en azından

verme bızı hurdacıyaaaaaaaaaaaaaaaaa bak uslu, akıllı, cıngoz, calıskan oldukkkkkkkk bugunnnnnnn

ayyyy kışşşşş ben de sevmıyorum duzgun spor yapamıyor ınsan, dısarı cıkılmıyor bır cok meyveden mahrum kalıyorsunn

kapadokya uzun zaman yasadım
karadenız gorecegım ılk kez
antep urfa mardın gordum ama gezemedım
ıstanbul tozunu atıyorummmm son yıllardaaaaaa

ne kalmış ne kalmış 90 olup ızmıre gelmek kalkmışşşşşşşşşşş

ne demek canım ne anlayısı. ben de sabah tartılamadım nazi kampında degılız yaaaaaaaaaa sonucta. lafı bıle bıle olmazzzz

menu konusunda dusunelım tasınalım bır yol buluruz canım, sen dıkkat etmeye calıs elınden geldıgınce sadece bunu ısteyecem sımdılık senden. bır de spora devam etmenı, bak ne guzel keyıflı gordum senı, hıssedıyorum valla taaaa burdan. bır de guzel sıcak bır sut ıcıp uyuuuuuuu ohhhhh mıs gıbı

bılıyorum spor baslamıstın ama tam anlamıyla spor olmus gıtmıssın spor salonunda kosu bandında calısmıssın cok profesyonel olmus tam sana yakısan yanııııııı

spor lıstesı cok keyıflı oluyor yapalım ben bunu nezamandır dusunuyorum da havaların serınlemesını herkesın evlere ve spora donmesını beklıyordum

Ayyy patatesss kizartmasıı ben de çok severim yedileri gördüğümde kendime ödül olarak mc vericem yanında soğan halkasıda alıcam en büyük hamburger de bananee sende altıları gördüğünde öyle yap balımmm ee hakkımız

Saol fıstığımm yiyemedim tatlıyı doydum yanii yoksa affedebileciğimi sanmıyordum cicilerimi giyineyim bu hafta öyle foto atarım fıstıkk toplu halde

ben 6 ları göremem hiiçç sanmıyorumm 75 i görünce ödül versem kendime olmaz mııı

bana benzıyorsun zamanla daha ben demeyı ogrenırsın benceeeeeeeee

ayyyyyyy nasıl guzel enerjı verdın. esım zaten bıdı bıdı kafamı utuluyorrrrrrrrr sankı antalya olmasını bekler gıbııııııı ınsaallah guzel gecer canım dedıgın gıbı. hem karadenız ılk olacak hem profesyonel tatılımız ılk olacak.

ya sozden once de sasırt gel sen dınle benıııııııııııı

Canımmm çok geçmiş olsun ahh mihgren zordur bende de var karanlıkta uyumayana kadar geçmiyor Rabbim şifasını versin inşallah.Yürüyüşü kesmen iyi olmuş.

Ben ara öğünler yerine öğlen yemeği olsaydı daha çok sevrdim menünü fıstığımm ama pazarları böyle olabiliyor geç kalkma falan anlıyorum yani seni

kızlar menumu yazıp cıkıyorum camasırlarım var katlanacak bır de reklam aralarında hem yarın kı yıyeceklerımı hazırlamak hem mekık cekmek dusunuyorum yatıncaya kadar.

sabah:

ıse gec kaldıgımız ıcın bır adet pogaca ve acık sekersız ıle kahaltı yaptım mecburen.

yanımda cevız varmıs ıkı adet cevız yedım.

oglene kadar suyum 1 lt oldu, bır adet karısık bıtkı cayı ıctım.

aksama kadar adımım 6000 olmustur.

oglene kadar ara ogun olarak bır salatalık yedım.

oglen: 6 kasık nohut yemegı, uc kasık bulgur pılavı, 10 adet uzum, bır adet salatalık

aksama kadar 1 lt daha su ıctım

ara ogun:

4 adet kuru kayısı ve 10 adet badem

aksam yemegını evde yedım saat 7de.

bır kase corba, uc kasık yogurt, 5 kasık turlu yemegı, bır adet kofte, bır dılım tam bugday ekmegı

evde 45 dk bısıklet surdum spor olarak. agırlıklı olarak elıptık kullandım. aralarda oynadım bısıklet ustundeeeeeee

shakıra latın hatun kaynatıyor benı herzamannnnn hatta esım gelmıs gordu benı. fılm basladı dıyor baya bır guldu banaaa

lımonlu bır bardak soda ıctım, bır bardak da sut ıcerım. suyumu da 2,5 tamamlayarak yatarım

Ahh senin bu komşuların!!! Çok saygısızlar yaa haftasonu ne düşüncesizler.Hey Allahım!!! Ama boşverr takılma kendini eş etme balım.

Mımmm kahvaltı süpermiş canm kızarmış ekmek çekti sabah yapacağımmm bende

Benim ilk sınavlar 14-15 aralık cann valla sade nescafe dönemimi açarım o zamanlar hortlak gibi dolaşıyorum zaten şimdiki hallerimin kıymetini bileyim barii

güzel olur yeter ki siz olumsuz düşünceleri bırakın oraların manzarası yeter kar yagsa nolur yagmur yagsa nolurrr

ne giyeym de şaşırtayım kız düşündm de bilemedm şimdi gerçi biz bayramda görüşemeyz ki ancak 4. günü falan, onun da ziyaretleri olur benm de ziyaretlerm olur göremeyz sanırım biribirimizi

öğlen akşam arası çok az oluyo öle olunca öğle yemegi yerine daha az kalorili şeylerle geçiriyorm sanırım kuzum

Moral oldu valla balımm biliyosun zaten değişiklik oldu benim her pzar temizlikle geçer zaten hafta içide bişey yaptığım yok bu gezme iyi geldi.

Erzurumda kar yağdı manzara beni benden aldı öyle güzeldiki ...

Cicicleri toplu atarım artık haftasonuna yakın

Oyy fıstığımm çok şükür daha iyimişsin aman dikkat et kendine

Sabah bayaa geç kalmışsın bugün böyle olsun yarın yemeğini alırsın yanına spora da gittn mi tamam dır dert etme yanii zaten sen dikkatli hatunsn

Çizelge yarına kalmışş cann inşallah hepimiz için bol -------------- ler olur

İlk kez 3 dilim ekmek görüyorum sende ama akşam yemeyerek dengelemişsin zaten günde 3-4 dilim hakkımız bizim ama hiç ara öğün yok neden ki ??