- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.421
sağol canım benim...inşallah eski halime bir an önce ve sonrada eski halimden daha ince olacağım günleri de görürüm...bende merak ediyorum emzirmeyi...neyi çok istediysem olmadı ya şimdi emzirememekten de korkuyorum...:18:şimdiden araştırmalara başladım sütü en fazla neyin artırdığını...
Serapçım geri sayım başlamış durumda ve sanırım sen doğurunca hızlıca eski haline döneceksindualarımız seninle canım, sağ salim kucağına alacaksın inşallah kuzunu Bu arada emzirme olayını çok merak ediyorum itiraf ediyorum çocuk yapmaktan çok uzağım ama emzirme olayını yaşamak isterdim galiba
Cemrem sen Anteplimiydin, canım ben unutmuşum valla. Bizimkiler kebap yapıyorlar, lahmacun yapıyorlar, bir de dışarda yediklerimizi düşün, felaket yani, ben geçen sefer gittiğimizde adımsayarımı takıp hergün istisnasız 10000 adım atmıştım ve kilo almamayı becermiştim. Ama şimdi bayram olduğu için dışarı çıkma olanağımız da az, işim çok zor valla:18: Bu bayram Filiz benim memlekete gidiyor, ben senin memlekete
Filizcim, ben sabah tartıldım ve garip bir şekilde yüksek bir rakam gördüm, haftasonu cozuttum ama bu kadar çıkmaması lazımdı. Hazır sen de tartılmamışsın, ben de sabah bir daha tartılsam ve sonucu öyle bildirsem olur mu? Yine aynı rakam çıkarsa yapacak bir şey yok.
Bir de ben menülerimi düzeltemedim bir türlü, bu yüzden de hiç yazasım gelmiyor. Ne yapayım bilemedim, sonuçta burası diyet topiği, benim yediklerimin diyetle ilgisi yok, sizlerin de yoldan çıkmasına neden olabilirim, yazmasam daha iyi geliyor.
Ama onun yerine spor yazayım diyorumbugün işten gelir gelmez salona gittim ve koşu bandında yürüdüm, yarım saatten biraz fazla yürüdüm, nabzımı da kontrol ettim, yaklaşık 5,5 hızda yürüdüm, 6'da yürüyünce nabzım 150'leri bulduğu için düşük tuttum hızımı.
herkese ii haftalarrr bu hafta hepimizin üstünden mahmurluk gitsin yaaaa
esra cnm ne güzel hafta sonu gezmişsin eğlenmi,şsin bu hjaftada senin için hep öle geçsin..
çeşmi cnm geçmiş olsun migrenin başlamış umarım çabuk atlatırsın
pomocum cnm sende mi hasta oldun bu ne ya herkeser hasta bu aralar havalar fealaket değişti bi anda olan bünyelere oldu kpss ye hazırlanacakmışsın bu dönem ne güzel inşlhh emeline kavuşursun
duygu cnm geçmiş olsun grip regly arka arkaya gelmiş bunulada gitsin inşlhh
nesli cnm benim memleketime gidiyorsun demekki ben antepliyim oyyy baklava katmer,cartlak kebabı,uffff daha sayamıcam çokkk cnm çekti yaaaa ahhh orda olsam hepsinden yerim diet miet felaket olur benimiiki evdeyim bi yere gitmiyorum..
lep ++ olsanda çabucak verirsin hocam
serappp cnm sen garanti hafatya bizi geçicen zatenrabbim sağlıklı doğumlar nasp etsin
benden haberler babam dün gitti tabiiki diet falan yapamadım ama genede ii çıkmtım tartıda bu hafta bi gelen giden olmazsa diete devam bende de şans tam anlamıyla yaparken ortada biri geliyo bana diet miet kalmıyobakalım bu hafta ne olacak kayınvaldeler köyden gelicek ama bana değil evine alalhtan
Günaydın kızlar, yine sendromlu bir pazartesiye başlıyorum ben, sizlerin öyle değildir inşallah. Regl ağrılarım devam ediyor, halsizlik devam ediyor, bir de alerjim de eklendi tam oldu valla. Haftasonu yeme içme konusunda fena cozuttum, tabi sabah tartıda sonucunu da aldım. Bu ara hepimizin üzerinde bir negatif enerji var, biran önce gitse de kurtulsak.
Ben haftasonu kışlıkları çıkarmaya başladım ama daha çok ütü yapmayla geçti, tabi bitmedi, bu hafta iş çıkışları devam edeceğim gibi görünüyor. Haftaya Pazar günü de Antep yolcusuyuz, oraya gitmek tatile gitmekten beter kilo alma konusunda, bakalım ne yapacağım:18: Eşim biraz kilo vermeye karar vermiş, bayramdan sonra hem spora başlayacakmış, hem yediklerine dikkat edecekmiş, tabi çok sevindim ben, bilenler bilir eşimin nasıl bir diyet bozan olduğunuO da dikkat ederse benim işim kolaylaşır en azından.
Bugün de iş çok ama hiç yapasım yookkk
canım olur olur neden olmasın. zaten ben yarın sabah tartılacagım sakıncası yok yanı bıldırımı yarına bırakmanın.
menuler konusunda haklısın bakıs acısı olarak ama yazdıkca daha dısıplıne gırmezmısın acaba canım bılemedım kı valla. dusunelım bunu, en guzel yolu bulalım hep bırlıkte.
spor yapılmıs harıkasınnnnnnn bak yuzum guldu valla. bugun sen, ben, esra spor yaptıkkkkk ohhhhhhhh mıs olmus vallaaaaaaahele sen cok uzun zaman sonra spor aletlerı ıle kaynastın ayrı bır keyıflendımmmmmmm
spor konusunda bayramdan sonra lıste yapacam zaten, aynı kılo gıbı dakıkaları yazalım bırıncı, ıkıncı, ucuncu secelım dıyorum 90 lar topıgınde vardı cok keyıflı oluyordu yavas yuruyusler dısında yuruyus ve her turlu sporu haftalık dakıka olarak hesaplıyoruz ve bana yazıyorsunuz nasıl olur sence ?
geçmiş olsun canımmm hastayken birde regl olmak çok kötü yaaa ..
Sırf kocamı değil hepimizi hurdacıya vercemmm bu gidişde işte alın kış geldi negatiflik geldi hastalık geldi bir kere yorganlara nevresim takıp çıkarmak bile kışı sevmeme yetiyor:)))) anaaaaaaaa antepmi gelsin baklavalarr analı kızlı larr sırf mutfağı için bile gitmek istiyorum antepe benim en çok gitmek istediğim yerr sırayla
kapadokya
karadeniz
gaziantep
urfa
mardin
istanbul
genelde mistik yerleri seviyorumm gezmek için bu arada istanbula gitmeyen bi benimdir herhaldeee
Sagol canım anlayışın için, yarın sabah yaparım bildirimi ben de. menü yazma konusunda da ben de net değilim, birlikte karar veririz, zaten önümüz bayram nasılsa.
ayy site içinde yürüyüş ve leslie yapmıştım ama spor aletleriyle buluşmak bana da moral oldu kesinliklespor listesi çok iyi fikir, kilo verme konusunda ilk üçe giremesem de o listede şansım olabilir en azından
aslında erken kalkmak çok muhteşem bişey, insan bütütn günün degerini anlıyor o zaman ama işte uykuyu da seviyprum sanırımmmben çok şeylerden kıstım ama pilavdan kısamıyorum.. ankaraya geldigimizden beri hiç tatlı yaptırmadm anneme, bi kere çok istedim onda da kazan dibi aldk yedk mesela, yada börek poğaça hiç olmadı ama pilavvv :18::18:
patates kızartmasını bile bitek emrah geldiginde yaptım da yedim, onu da ketçapsız mayonezsizama işte bi pilav var ya kaçıyo arada :18::18:
işte böle günlere bayılıyormmhem duygunun bi lafı vardır haftasonları menu olmaz die olcak kuzum o kadar bikaç haftada bir bunu da yapmazsak çatlarız orta yerimizdenn hem bide bak tatlıyı yarım yedim diosun, hepsni yemekten daha da karlı cicileri görmek istiyorummm
Ayyy patatesss kizartmasıı ben de çok severim yedileri gördüğümde kendime ödül olarak mc vericem yanında soğan halkasıda alıcam en büyük hamburger de bananee sende altıları gördüğünde öyle yap balımmm ee hakkımız
Saol fıstığımm yiyemedim tatlıyı doydum yanii yoksa affedebileciğimi sanmıyordumcicilerimi giyineyim bu hafta öyle foto atarım fıstıkk toplu halde
ikizler burcuyum heralde o ara öle bi depresyona girdim şimdi düzeldm canm şükürişlerde yoluna girdi biraz, e 2 gün sonra gidiyorum da daha ne isteyimmm
karadeniz bölgesi yazın bişle yagıslı olur ama en keyifli turlar hep ordadır, bence moralinizi bozmayın, gökten taş yagsa oraların turları keyiflidir yani çok eğleneceginizden eminim ben
daha hiç bişey bakmaya fırsatım olmadı filizim yaa, mecbur adapazarından bakacagm orda da ne bulurum bilemiyorum. ama kesin kot üstüne de bi bluzla geçirim bu bayramızaten kurban bayramları çok sönük oluyor bizde, evden bile ancak 3. günü çıkabiliyirouz, o yuzden oşaşırtma işi ancak ocakta söze geldiklernde olur
havalar mahvetti sanırım hepimizi.. dün migrenim vardı bugunde sinuzit ağrım var, ve işin kötüsü yarına sunum hazırlamam lazm.. sabahki toplantıdan sonra eve gelip bi yatmışım ancak kalktm yemegimi yedim, bu saatten sonra bakalm ne yapabilecegmm :44::44::44:
herkese mutlu pazarlar hatunlaarr diyecegm de pek kimseler gelmemiş bugun sanırımefendm ben deniz bugun gayet güzel birgun geçiriyordm ki akşam üzeri yürüyüş dönüşü bir migren agrısı geldi bana halen daha sızlıyo kafam, uzun zamandır bu kadar şiddetli ağrım olmamıştı resmen kafamı kesmişler gibi sızlıyor acıyor hala kafam soğuk mu çarptı noldu anlamadm ki, çookk uzun süredir böle ağrım olmamıştı
neyse canlar bugunku menumu yazayım :
kahvaltı ( 10.30 )
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
3 zeytin
ara öğün
1 kase yagsız tuzsuz patlamış mısır
ara öğün
1 küçük muz
2 mandalina
ara öğün
1 kase korn flakes
akşam yemegi (19.30)
2 kase mercimek çorbası
4 yk pilav
1 yk nohut
bol salata
öğle yemegim tam olarak olmadı girip çıkıp bişeyler atıştırınca.. saat 4 gibi de yürüyüşe çıktım, hava da çok soğuk değildi aslında muzikle falan çok da keyifliydim ama yarım saat hızlı tempoda yürüdükten sonra gözlerim kararmaya başladı, anladım migrenin geldigini döndm hemen eve. yürüyüşüm o yuzden biraz yarım olmuş gibi oldu yanişimdi de çay demleyip biraz çikolata yerim diyorum.. suyum tam ne kadar bilmiyorm ama 1 lt yi geçmiştir sanırım, 2 lt ye tamamlarım mutlaka, yeşil çayı da yatmadan içerim umarım. başka da benden şimdilik bu kadar
sen ne dıyorsun ya tam sopalıklar. gece polısı aramayı dusundum karı koca gurultusune uyandık oyle bır kavga ettıler kı anlatamam. uykumuz boluk porcuk oldu yaaaaaa.
kahvaltıya gıtmedık hava cok soguktu dısarı cıkmak ıstemedık ama evde guzel kahvaltı yaptık. kızarmıs ekmekler, tereyag, recel, yoresel peynırler.............
sen ders calısırken caya, kahveye dadanacaksın bayaaaaaaa
buarada sınavlar nezaman baslıyor senın ?
bana benzıyorsunzamanla daha ben demeyı ogrenırsın benceeeeeeeee
ayyyyyyy nasıl guzel enerjı verdın. esım zaten bıdı bıdı kafamı utuluyorrrrrrrrr sankı antalya olmasını bekler gıbıııııııınsaallah guzel gecer canım dedıgın gıbı. hem karadenız ılk olacak hem profesyonel tatılımız ılk olacak.
ya sozden once de sasırt gel sen dınle benıııııııııııı
Canımmm çok geçmiş olsun ahh mihgren zordur bende de var karanlıkta uyumayana kadar geçmiyor Rabbim şifasını versin inşallah.Yürüyüşü kesmen iyi olmuş.
Ben ara öğünler yerine öğlen yemeği olsaydı daha çok sevrdim menünü fıstığımm ama pazarları böyle olabiliyor geç kalkma falan anlıyorum yani seni
aldım aldım haberlerını. cok da guzel olmus valla. cok ıhtıyacın var buna, ozellıkle de son gunlerde.
yenı cıcılerı de duydum artık resımler beklıyoruzzzzzzzzzz
zor gunlerden gecıyorsun, alıskanlık halıne getırmeden kendını mutlu edecek yıyeceklerı yemen lazım bence, moral olur ayrıca degısıklık olması acısından da ıyı gelırrrrrrrr
gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr
herkese guzel bır gun ve guzel bır hafta dılıyorummmmm
ben grıbı baya atlattım gıbı ama halen kuru oksurukten kurtulamadım ozellıkle de sabahları ama onun dısında ıyıyım. yogun bır hafta sonu gecırdım dınlenemedım pek ama baya bır ıs hallettım oyuzden ıcım huzurlu. haftalık yemeklerımı yaptım, evım, camasırlarım temız. hatta valızımızı bıle azucuk hazırladım yazlıkların cogunu kaldırdım kıslıkları cıkardım falan. esım de geldı cumartesı oglen. ders calısmak ıcın hem kıtaplarımı hem duzenımı kurdum bu yıl kpss calısmak nıyetındeyım artık nekadar zaman bulabılırsem. haftasonu bır de tur ıle ugrastım ıkı gun boyunca sureklı telefonda ve maıllerdeydım tarıh degıstı,gerı odeme yapmaları gerektı vs vs derken baya bır ugrastık esım ıptal etmek ıstedı falan sonradan vazgectı derken pazartesı aksam baslayacak sekılde programı yaptık sukur. haftasonu evde olacagım ıcın annemlere gıdıp, pazartesı gunu aksam ankaraya gecmeyı dusunuyoruz bakalım bugun bılet bulursak once annemlerı gormus sonra da tura baslamıs oluruz ıns.
buarada dun komsular yuzunden az uyudugum ıcın sabah uyanamadım gec kaldım ıse. ne yemek getırebıldım ne kahvaltı yapabıldım ne tartılabıldım spor cantam da evde kaldı ama bugun ne olursa olsun spor yapacagım evde yapacagım hamlayacagım yoksa. ama yarından ıtbaren 3-4 gun salona kesın gıdecegım.
bıldırımlerı not ederım ama lısteyı yarın sabah yayınlamak zorundayım cunku tartılamadım okadar gec kaldım kı ustumu zor gıyındım ne bulduysam gıydım yanı.
ınsaallah herkes bol bol -------- ler gormustur...........
hepınızı kocaman opuyorummmmmmmmmmmmm
duygus haftasonu gelmıs gıtmıs. neslıcık hıc gelmemısssssss.
menumu de yazayım:
sabah 10:30 kahvaltı
ac karnına ıkı bardak su
ıkı cevız
uc dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
yoresel peynır
yarım domates yarım salatalık
acık sekersız cay
dort zeytın
az tereyag ve recel
aksama kadar suyum 2 lt oldu, orta sekerlı turk kahvesı, bır kıvı, ıkı adet murdum erıgı
aksam:
bır kase mercımek corbası, ıkı kasık yogurt, actıvry de cok az yag ıle pısırdıgım patlcan, kabak, patates kızarması ( 4 kasık ), bır yemek tabagı yesıl calata, ıkı catal karpuz.
haftasonu komple sporum yoktu ama hıc oturmadım sureklı ayaktaydım ve odalar arası gıt gel mekık dokudum temızlık, yemekler, kıslıkları kaldırma falan derken. kılomu da bılmıyorum hem bugun tartılamadım hem persembe gununden berı tartılmamıstım zaten. bakalım yarın sabah nasıl cıkacak.
suyumu 3 lt yaptım ve uyudum buarada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?