- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.441
ivet gördümmve çok sevindimmm o tatlıyıda resmen yakınlaştırarak inceledimmm dedim bu güzellik de ne böylee dedimmm afiyet olsun can olsunvitamin olsun yağ olmasın olcak böyle şeyler sen mutlu olcaksan eğer olsun daa benim için önceliğin sağlığın mutluluğun o olursa diyette olur çünkü mezarına tükereceğimi tamamladınmı bak filmler birikiyor yetiş bana:)))
temem ozaman resmi bekliyorumm...
kızlar menumu yazıp cıkıyorum camasırlarım var katlanacak bır de reklam aralarında hem yarın kı yıyeceklerımı hazırlamak hem mekık cekmek dusunuyorum yatıncaya kadar.
sabah:
ıse gec kaldıgımız ıcın bır adet pogaca ve acık sekersız ıle kahaltı yaptım mecburen.
yanımda cevız varmıs ıkı adet cevız yedım.
oglene kadar suyum 1 lt oldu, bır adet karısık bıtkı cayı ıctım.
aksama kadar adımım 6000 olmustur.
oglene kadar ara ogun olarak bır salatalık yedım.
oglen: 6 kasık nohut yemegı, uc kasık bulgur pılavı, 10 adet uzum, bır adet salatalık
aksama kadar 1 lt daha su ıctım
ara ogun:
4 adet kuru kayısı ve 10 adet badem
aksam yemegını evde yedım saat 7de.
bır kase corba, uc kasık yogurt, 5 kasık turlu yemegı, bır adet kofte, bır dılım tam bugday ekmegı
evde 45 dk bısıklet surdum spor olarak. agırlıklı olarak elıptık kullandım. aralarda oynadım bısıklet ustundeeeeeee
shakıra latın hatun kaynatıyor benı herzamannnnnhatta esım gelmıs gordu benı. fılm basladı dıyor baya bır guldu banaaa
lımonlu bır bardak soda ıctım, bır bardak da sut ıcerım. suyumu da 2,5 tamamlayarak yatarım
Selam güzeller hepimize hayırlı sağlıklı bir hafta dilerimmm
neslişimin dediği gibi var üzermizde birşeylerr tabi allah beterinden korusun ama arka arkayaa hastalıklar peşimizi bırakmadı hem nezleyim hemde regliyim busefer, düne göre biraz daha iyiyim amahalsizim iştee bugün hiç bir iş yapmıcam..
Günaydın kızlar, yine sendromlu bir pazartesiye başlıyorum ben, sizlerin öyle değildir inşallah. Regl ağrılarım devam ediyor, halsizlik devam ediyor, bir de alerjim de eklendi tam oldu valla. Haftasonu yeme içme konusunda fena cozuttum, tabi sabah tartıda sonucunu da aldım. Bu ara hepimizin üzerinde bir negatif enerji var, biran önce gitse de kurtulsak.
Ben haftasonu kışlıkları çıkarmaya başladım ama daha çok ütü yapmayla geçti, tabi bitmedi, bu hafta iş çıkışları devam edeceğim gibi görünüyor. Haftaya Pazar günü de Antep yolcusuyuz, oraya gitmek tatile gitmekten beter kilo alma konusunda, bakalım ne yapacağım:18: Eşim biraz kilo vermeye karar vermiş, bayramdan sonra hem spora başlayacakmış, hem yediklerine dikkat edecekmiş, tabi çok sevindim ben, bilenler bilir eşimin nasıl bir diyet bozan olduğunuO da dikkat ederse benim işim kolaylaşır en azından.
Bugün de iş çok ama hiç yapasım yookkk
herkese ii haftalarrr bu hafta hepimizin üstünden mahmurluk gitsin yaaaa
esra cnm ne güzel hafta sonu gezmişsin eğlenmi,şsin bu hjaftada senin için hep öle geçsin..
çeşmi cnm geçmiş olsun migrenin başlamış umarım çabuk atlatırsın
pomocum cnm sende mi hasta oldun bu ne ya herkeser hasta bu aralar havalar fealaket değişti bi anda olan bünyelere oldu kpss ye hazırlanacakmışsın bu dönem ne güzel inşlhh emeline kavuşursun
duygu cnm geçmiş olsun grip regly arka arkaya gelmiş bunulada gitsin inşlhh
nesli cnm benim memleketime gidiyorsun demekki ben antepliyim oyyy baklava katmer,cartlak kebabı,uffff daha sayamıcam çokkk cnm çekti yaaaa ahhh orda olsam hepsinden yerim diet miet felaket olur benimiiki evdeyim bi yere gitmiyorum..
lep ++ olsanda çabucak verirsin hocam
serappp cnm sen garanti hafatya bizi geçicen zatenrabbim sağlıklı doğumlar nasp etsin
benden haberler babam dün gitti tabiiki diet falan yapamadım ama genede ii çıkmtım tartıda bu hafta bi gelen giden olmazsa diete devam bende de şans tam anlamıyla yaparken ortada biri geliyo bana diet miet kalmıyobakalım bu hafta ne olacak kayınvaldeler köyden gelicek ama bana değil evine alalhtan
menumu de yazayım kızlar..
kahvaltı ( 7.30 )
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 domates
ara ( 10.00 )
küçük yuvarlak pastalardan çeyrek dilim yaş pasta
1 fincan çay
1 fincan sütlü neskafe
öğle yemegi ( 12.30 )
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 porsiyon mezgit tava ( yanında yeşilliğiyle beraber )
akşam yemegi ( 19.00 )
1 kase tarhana çorbası
avuç içi kadar haşlanmış et
yarım haşlanmış patates
3 yk domatesli makarna
bol salata
bu gece baya bi uzun olacagından dolayı birazdan neskafeyle beraber 1/4 paket bitter çikolatamı da yerim, başka da bişey yemem sanırım bu akşam..
suyum henuz 2 lt ama 3 ü kesin geçer, bide yeşil çayımı içtimmi tamamdırspor olarak da 30 dk tempolu yürüyüş var, daha fazlasını yapacaktım ama sinüzitlerim ağrımaya başlayınca yolun yarısında metroya binip döndm eve
ben 6 ları göremem hiiçç sanmıyorumm 75 i görünce ödül versem kendime olmaz mııı
kızlar menumu yazıp cıkıyorum camasırlarım var katlanacak bır de reklam aralarında hem yarın kı yıyeceklerımı hazırlamak hem mekık cekmek dusunuyorum yatıncaya kadar.
sabah:
ıse gec kaldıgımız ıcın bır adet pogaca ve acık sekersız ıle kahaltı yaptım mecburen.
oglen: 6 kasık nohut yemegı, uc kasık bulgur pılavı, 10 adet uzum, bır adet salatalık
ara ogun:
bır kase corba, uc kasık yogurt, 5 kasık turlu yemegı, bır adet kofte, bır dılım tam bugday ekmegı
evde 45 dk bısıklet surdum spor olarak. agırlıklı olarak elıptık kullandım. aralarda oynadım bısıklet ustundeeeeeee
shakıra latın hatun kaynatıyor benı herzamannnnnhatta esım gelmıs gordu benı. fılm basladı dıyor baya bır guldu banaaa
lımonlu bır bardak soda ıctım, bır bardak da sut ıcerım. suyumu da 2,5 tamamlayarak yatarım
Olmaz mı olurrr tabii ama sen altıları göreceksinnsanmıyorum da bakk cinlendirme beni
cnm menün güzel olmuş cıs olmuş ama olsun sen dengelemişsinn...menumu de yazayım kızlar..
kahvaltı ( 7.30 )
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 domates
ara ( 10.00 )
küçük yuvarlak pastalardan çeyrek dilim yaş pasta
1 fincan çay
1 fincan sütlü neskafe
öğle yemegi ( 12.30 )
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 porsiyon mezgit tava ( yanında yeşilliğiyle beraber )
akşam yemegi ( 19.00 )
1 kase tarhana çorbası
avuç içi kadar haşlanmış et
yarım haşlanmış patates
3 yk domatesli makarna
bol salata
bu gece baya bi uzun olacagından dolayı birazdan neskafeyle beraber 1/4 paket bitter çikolatamı da yerim, başka da bişey yemem sanırım bu akşam..
suyum henuz 2 lt ama 3 ü kesin geçer, bide yeşil çayımı içtimmi tamamdırspor olarak da 30 dk tempolu yürüyüş var, daha fazlasını yapacaktım ama sinüzitlerim ağrımaya başlayınca yolun yarısında metroya binip döndm eve
evet cnm ben antepliyim oo orda yemeden durmak mümkün değil sabırlar dilaerim san güzelim çok zor dayanmakCemrem sen Anteplimiydin, canım ben unutmuşum valla. Bizimkiler kebap yapıyorlar, lahmacun yapıyorlar, bir de dışarda yediklerimizi düşün, felaket yani, ben geçen sefer gittiğimizde adımsayarımı takıp hergün istisnasız 10000 adım atmıştım ve kilo almamayı becermiştim. Ama şimdi bayram olduğu için dışarı çıkma olanağımız da az, işim çok zor valla:18: Bu bayram Filiz benim memlekete gidiyor, ben senin memlekete
aman atlat cnm grip zor geçiyor çünkievet canım ben de gecen haftasonu grıp oldum cok sukur ayakta atlatıyorum bu kez ama kuru oksurugum oluyor sabahları ozellıkle.
kpss bır oncekı yıl ılk kez hazırlandım cıddı olmasa da. ıyı puan aldım bu yıl spor, ev ve ıse ragmen fırsat yaratmaya calısacagım bakalım ıns olur. hevesım cok da zamanım yok gıbı bırsey benımkıııııııııı
sen anteplıydın hatırlıyorum ıstanbulda oturuyordun ama degıl mı
canım ALLAH kavustursun baban gıtmıs. bayramda ıstanbuldasın sanırım ?
buarada spor nasıl gıdıyorn ? step ara mı verdın ?
cnm menün güzel de ara öğün bende göremedim esranın dediği gibi..:26:kızlar menumu yazıp cıkıyorum camasırlarım var katlanacak bır de reklam aralarında hem yarın kı yıyeceklerımı hazırlamak hem mekık cekmek dusunuyorum yatıncaya kadar.
sabah:
ara ogun:
cnm menün güzel o patates dilim kızartma mı yoksa haşlamamı cnm merak ettim de:26:Kızlarr kızlarrr selamlar herkeseeee
Benim bugün felaket yoğunn felaket soğukktu.Havalr burda iyice soğudu.Karımız yağdı.Kaşe montumu çıkardım.O derece yani.İşyerinde cumartesi günü inat edip masaların yerini tek başıma değişmiştim.Kendimi sıcağa aldım.Ufoyuda çıkardım getirdim.Üşümedim bugün.
Yarın yine yoğun olacak benim.Üfff pazartesiye kadar böyleyim artık.Menümü yazayım.
Sabah
iki dilim kepek ekmek arasına bir kk kadar süzme peynir yarım domates koydum
ara
iki bi arada şekersiz nescafe
öğlen
bir baget
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
3-4 dilim patates
ara
yarım elma
yarım armut
bir avuç içi fındık
akşam
bir baget
4 dilim patates
bolca mevsim salatası
bir bardak sodalı ayran
ara
bir bardak form çayı
3 kuru esmer kayısı
bir mandalina
Sporum 45 dakika leslie yapıldı ohhhhhh misss gibi oldusuyum 2 lt olur inşallah uyumadan.
Ahh senin bu komşuların!!! Çok saygısızlar yaa haftasonu ne düşüncesizler.Hey Allahım!!! Ama boşverr takılma kendini eş etme balım.
Mımmm kahvaltı süpermiş canm kızarmış ekmek çekti sabah yapacağımmm bende
Benim ilk sınavlar 14-15 aralık cann valla sade nescafe dönemimi açarım o zamanlar hortlak gibi dolaşıyorum zaten şimdiki hallerimin kıymetini bileyim barii
Moral oldu valla balımm biliyosun zaten değişiklik oldu benim her pzar temizlikle geçer zaten hafta içide bişey yaptığım yok bu gezme iyi geldi.
Erzurumda kar yağdı manzara beni benden aldı öyle güzeldiki ...
Cicicleri toplu atarım artık haftasonuna yakın
güzel olur yeter ki siz olumsuz düşünceleri bırakınoraların manzarası yeter kar yagsa nolur yagmur yagsa nolurrr
ne giyeym de şaşırtayım kız düşündm de bilemedm şimdigerçi biz bayramda görüşemeyz ki ancak 4. günü falan, onun da ziyaretleri olur benm de ziyaretlerm olur göremeyz sanırım biribirimizi
öğlen akşam arası çok az oluyo öle olunca öğle yemegi yerine daha az kalorili şeylerle geçiriyorm sanırım kuzum
İlk kez 3 dilim ekmek görüyorum sende ama akşam yemeyerek dengelemişsin zaten günde 3-4 dilim hakkımız bizimama hiç ara öğün yok neden ki ??
yanında götürmemiş olmana ragmen menun gayet güzelmiş canım, bi kahvaltıda poğaça var ama ona da yapacak başka bişeyin olsaydı yapardın eminimsporun da geyet güzel.. çok çok kolay gelsin sana işlerinde
Çoooooook başarılı tebrikler cannn ohh sporda yapılmışşMisss olmuşsun misssssssss
Ayyy patatesss kizartmasıı ben de çok severim yedileri gördüğümde kendime ödül olarak mc vericem yanında soğan halkasıda alıcam en büyük hamburger de bananee sende altıları gördüğünde öyle yap balımmm ee hakkımız
Saol fıstığımm yiyemedim tatlıyı doydum yanii yoksa affedebileciğimi sanmıyordumcicilerimi giyineyim bu hafta öyle foto atarım fıstıkk toplu halde
ben 6 ları göremem hiiçç sanmıyorumm 75 i görünce ödül versem kendime olmaz mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?