2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Cann valla o yanında fındık fıstık sos yemedimm ve tatlınında yarısını yedimm inşallah bir gün de birlikte yeriz

Mezarına tüküreceğim bitti yaa ohhh ne iyi yaptı kız onlara pislikler

Sana yetişmem ne mümkünn ama kuyruğundan tutarım

yanında götürmemiş olmana ragmen menun gayet güzelmiş canım, bi kahvaltıda poğaça var ama ona da yapacak başka bişeyin olsaydı yapardın eminim sporun da geyet güzel.. çok çok kolay gelsin sana işlerinde

Üfff yaa kara kara bulutlar var üstümüzde Rabbim şifanızı versin inşallah.

Sen de dikkat et dinlen iş falan yapma bak meyve tüket c vitamini al bol bol.Çabucak iyileş balımm Havaların ani değişimleri herkesi mahfetti.

Neslicim sen de hastalanmışsın.Üstüne bir de alerjin çıkmış.Mevsim alerjisi mi ? Sende bol bol c vitamini al bünyen zayıf düşmesin.Bitki çaylarını tüket mutlaka .Amann kuzum yaa nazara mı geldik noldu ???

Antep gidiyormuşsun şimdiden azmine sağlık diyeyim susayım

İşlerin için de kolaylıklar diliyorum cnm bu haftadan sonra güzel bir tatil seni bekliyorrr son 4

Tşk ederim cemrecim Sende babanı yolcu etmişsin tez zamanda kavuşursunuz inşallah .

Canım menün güzel olmuş akşam ölçüler iyi suyun tamam yürüyüşde var e ne diyelim afiyet olsunn

Kızlarr kızlarrr selamlar herkeseeee

Benim bugün felaket yoğunn felaket soğukktu.Havalr burda iyice soğudu.Karımız yağdı.Kaşe montumu çıkardım.O derece yani.İşyerinde cumartesi günü inat edip masaların yerini tek başıma değişmiştim.Kendimi sıcağa aldım.Ufoyuda çıkardım getirdim.Üşümedim bugün.

Yarın yine yoğun olacak benim.Üfff pazartesiye kadar böyleyim artık.Menümü yazayım.

Sabah
iki dilim kepek ekmek arasına bir kk kadar süzme peynir yarım domates koydum
ara
iki bi arada şekersiz nescafe
öğlen
bir baget
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
3-4 dilim patates
ara
yarım elma
yarım armut
bir avuç içi fındık
akşam
bir baget
4 dilim patates
bolca mevsim salatası
bir bardak sodalı ayran
ara
bir bardak form çayı
3 kuru esmer kayısı
bir mandalina

Sporum 45 dakika leslie yapıldı ohhhhhh misss gibi oldu suyum 2 lt olur inşallah uyumadan.

Çoooooook başarılı tebrikler cannn ohh sporda yapılmışş Misss olmuşsun misssssssss

cnm menün güzel olmuş cıs olmuş ama olsun sen dengelemişsinn...
evet cnm ben antepliyim oo orda yemeden durmak mümkün değil sabırlar dilaerim san güzelim çok zor dayanmak
ne güzel filiz karadeniz yolcusu sen güneydoğu yolcusu
yaaa bizde evin bekçileriyizzzzzzzzz:26:
aman atlat cnm grip zor geçiyor çünki
inşlh hazırlığının mükafatı olur yaaa
evet babam gitti istanbulda oturmammıza rağmen sanki bşka şehirlerdeyiz gibi oluyo insan ya
evet istanbulda oturuyorum cnm sende ne güzel karadenize gidiyormuşsun bende kuymak ve karalahana sarmasına bayılırım bide mısır çorbaları vardır onunda hastasıyımdır yaniii aayyy hemen yemek yazıyorum ne olucak benim halim böyle
cnm stepe gidiyordum bıraktım bi kaç kez gidemedim ücretsiz olunca beliri zamanda gitmezsen kaydın siliniyor o yüzden silinmiş kaydım
bende tekrar yazılana kadar ede spor yapmayı düşünüyorum şu bayramı atlatıyım bakıcam aslında bi dietisyene gitmek istiyorum fiyatlara bakıp karar vericem kendim hep aynı civarlarda geziniyorum acaba gitsem nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum bayramı bekliyorum çıksın bakıcam
cnm menün güzel de ara öğün bende göremedim esranın dediği gibi..:26:
cnm menün güzel o patates dilim kızartma mı yoksa haşlamamı cnm merak ettim de:26:

Son düzenleme:
sabah: 3 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı kadar deri peynirinden peynirli yumurta, domates, çay

ara: 3 adet çubuk kraker, bi bardak vişne suyu ülkerin granini si o çok konsantreye çok benziyo o yüzden ondan içtim

öğle: bi kase çorba, küçük tabak taze barbunya, semizotu salatası ,3 çatal acılı yaptığım turşudan aldım

akşam: öğle yemeğini geç yediğim için akşam çay ve yarım avuç çiğ badem ve alman pastasının çeyreğini yedim

activite: su 2 ye yalaşık oldu, bitki çayı 1 bardak,30 dk spor evde

aılemle kac farklı evde oturdum, ogrencılık , calısma hayatı , evlılık derken cok farklı apartmanlarda yasadım ama bu komsularım kadar saygısız ve gurultulu denk gelmedım valla. zaten memnun degılım de ev tasımak baya zor bırsey, masraflı da. gozum yemedı valla. ayrıca aynı mahallede kafama uygun bır ev bulamadım ama bulursam seneye tasınırım.

kızarmış ekmek cok guzel oluyor gordugun uzere kac dılım yedım. aman dıkkat et oldu muuuuuuu

hımmm yaklasık ıkı ay var ozaman sınavlara. bayramdan sonra ıyıce ders calısma moduna gırersın sen kesın.

yok yok hem mammalar hem gezme cok ıyı olmus. sen benden bıle daha kotu bır yerde yasıyorsun oyuzden boyle seylere ıhtıyacın var. yoksa bogulup kalıyoruzzzzzzz.

cıcılerı beklıyorummmmmmm,

ben de hıc olumsuzluk yokkkkkkk esım oyle yapıyor havalar ınanılmaz sogudu yaaaaa oyuzden. bır de pek usutuk bır tıptır azıcık soguk olursun hemen usur, kat kat gıyınırrrrr sogukta dısarı cıkmaz falan oyuzden cok soguk olursa gezemeyız dıye derdıne dusuyorrrrr ama bılmıyor kı ben yıne de gezerımmmm

bence elbıse gıyyyyyy, ya da şöyle dız altı etek spor tarz yap. hanı neslı yapıyor ya, mesela sen boyunu bıraz daha uzun yaparsın, kot ya trençkot tarzı mont, boynunda şal, flar tarzı bırsey, saclar jolelı, ayakta spor ayakkabı ya da spor bot falannnn

İlk kez 3 dilim ekmek görüyorum sende ama akşam yemeyerek dengelemişsin zaten günde 3-4 dilim hakkımız bizim ama hiç ara öğün yok neden ki ??

evet kızarmıs ekmek dayanamadımmmm ayrıca buaralar ekmek ıstıyor canım fenaaaaa zaten.

kıvı, murdum erıgı, kahve var ya kız ara ogun olarakkkkk

sabah gecıktık ıse, yanımda yıyecekler de yoktu ama sukur oglen yemek fena degıldı yanımda da kayısı falan olunca ıdare ettım bugun.

bence bu odulu bayramda kendıne ver, tatıl de kendın ıcın bırseyler yap. ablanla beraber gez ve bu odulu ver kendıneeee.

ben sana bu torpılı hakkkkkkk goruyorum

ben 6 ları göremem hiiçç sanmıyorumm 75 i görünce ödül versem kendime olmaz mııı

sen boyle ınanırsan o 6 lar hıc gelmezzzzzzzzzz bak ben 100 lerden ınandım o 6 laraaaaaaaaaaa once ınanmak lazım, sonra emek,sonra sabır ve sonunda basarııııııııııııı. bunu unutma. ıyı seye odaklan ıyı olsunnnnnn