- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.461
Oyy fıstığımm çok şükür daha iyimişsin aman dikkat et kendine
Sabah bayaa geç kalmışsın bugün böyle olsun yarın yemeğini alırsın yanına spora da gittn mi tamam dır dert etme yanii zaten sen dikkatli hatunsn
Çizelge yarına kalmışş cann inşallah hepimiz için bol -------------- ler olur
sabah: 3 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı kadar deri peynirinden peynirli yumurta, domates, çay
ara: 3 adet çubuk kraker, bi bardak vişne suyu ülkerin granini si o çok konsantreye çok benziyo o yüzden ondan içtim
öğle: bi kase çorba, küçük tabak taze barbunya, semizotu salatası ,3 çatal acılı yaptığım turşudan aldım
akşam: öğle yemeğini geç yediğim için akşam çay ve yarım avuç çiğ badem ve alman pastasının çeyreğini yedim
activite: su 2 ye yalaşık oldu, bitki çayı 1 bardak,30 dk spor evde
Kızlarr kızlarrr selamlar herkeseeee
Benim bugün felaket yoğunn felaket soğukktu.Havalr burda iyice soğudu.Karımız yağdı.Kaşe montumu çıkardım.O derece yani.İşyerinde cumartesi günü inat edip masaların yerini tek başıma değişmiştim.Kendimi sıcağa aldım.Ufoyuda çıkardım getirdim.Üşümedim bugün.
Yarın yine yoğun olacak benim.Üfff pazartesiye kadar böyleyim artık.Menümü yazayım.
Sabah
iki dilim kepek ekmek arasına bir kk kadar süzme peynir yarım domates koydum
ara
iki bi arada şekersiz nescafe
öğlen
bir baget
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
3-4 dilim patates
ara
yarım elma
yarım armut
bir avuç içi fındık
akşam
bir baget
4 dilim patates
bolca mevsim salatası
bir bardak sodalı ayran
ara
bir bardak form çayı
3 kuru esmer kayısı
bir mandalina
Sporum 45 dakika leslie yapıldı ohhhhhh misss gibi oldusuyum 2 lt olur inşallah uyumadan.
cnm menün güzel olmuş cıs olmuş ama olsun sen dengelemişsinn...
evet cnm ben antepliyim oo orda yemeden durmak mümkün değil sabırlar dilaerim san güzelim çok zor dayanmak
ne güzel filiz karadeniz yolcusu sen güneydoğu yolcusu
yaaa bizde evin bekçileriyizzzzzzzzz:26:
aman atlat cnm grip zor geçiyor çünki
inşlh hazırlığının mükafatı olur yaaa
evet babam gitti istanbulda oturmammıza rağmen sanki bşka şehirlerdeyiz gibi oluyo insan ya
evet istanbulda oturuyorum cnm sende ne güzel karadenize gidiyormuşsun bende kuymak ve karalahana sarmasına bayılırım bide mısır çorbaları vardır onunda hastasıyımdır yaniii aayyy hemen yemek yazıyorum ne olucak benim halim böyle
cnm stepe gidiyordum bıraktım bi kaç kez gidemedim ücretsiz olunca beliri zamanda gitmezsen kaydın siliniyor o yüzden silinmiş kaydım
bende tekrar yazılana kadar ede spor yapmayı düşünüyorum şu bayramı atlatıyım bakıcam aslında bi dietisyene gitmek istiyorum fiyatlara bakıp karar vericem kendim hep aynı civarlarda geziniyorum acaba gitsem nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum bayramı bekliyorum çıksın bakıcam
cnm menün güzel de ara öğün bende göremedim esranın dediği gibi..:26:
cnm menün güzel o patates dilim kızartma mı yoksa haşlamamı cnm merak ettim de:26:
cnm hiç olumsuz düşünme bende sezeryanım ama ilk 45dk sütümü verdim o çok önemli değişik bir sıvı inşallah verirsin bu aralar masaj yap göğüslerine özellikle duşda ben herşeyin güzel olacağını düşünüyorumm hiç merak etme sennçok sağol canım dileklerin için..bomba ne kelime bosbombayım..hiç bir yerimde kilo yok ama göbek var ya bomba değil füze gibi..inşallah veririmm canım o kiloları...emzirememekten korkuyorum malum sezeryan olunca sütün gelmez diye korkutuyolar bakalım inşallah gelir.gerçi şimdiden başladı gelmeye gögüslerden süt ama doğumdan sonra nasıl olur bilemem..bilgi için teşekkürler canım...
ikizler burcuyum heralde o ara öle bi depresyona girdim şimdi düzeldm canm şükürişlerde yoluna girdi biraz, e 2 gün sonra gidiyorum da daha ne isteyimmm
karadeniz bölgesi yazın bişle yagıslı olur ama en keyifli turlar hep ordadır, bence moralinizi bozmayın, gökten taş yagsa oraların turları keyiflidir yani çok eğleneceginizden eminim ben
daha hiç bişey bakmaya fırsatım olmadı filizim yaa, mecbur adapazarından bakacagm orda da ne bulurum bilemiyorum. ama kesin kot üstüne de bi bluzla geçirim bu bayramızaten kurban bayramları çok sönük oluyor bizde, evden bile ancak 3. günü çıkabiliyirouz, o yuzden oşaşırtma işi ancak ocakta söze geldiklernde olur
havalar mahvetti sanırım hepimizi.. dün migrenim vardı bugunde sinuzit ağrım var, ve işin kötüsü yarına sunum hazırlamam lazm.. sabahki toplantıdan sonra eve gelip bi yatmışım ancak kalktm yemegimi yedim, bu saatten sonra bakalm ne yapabilecegmm :44::44::44:
emzirmek tarifi çok zor birşey 26 yaşında anne oldum o yaşıma kadar hiç birşey böyle keyif vermemişti acayip bir rahatlama keyif bebekle o iletişim hele ilk 6 ay süt çok olduğu için emerken çap cupp seslerr ,bebeğin uyuyur göğsün süt ile dolarr ay kalksada versem dersinnn sana şunu diyebilirim bebek içinde anne içinde keyifff rahatlama huzurrr,sütü leblebi ama hani şu kavrulan leblebiler varya o leblemi ama kavrulmamış hali,dereotu,rezene ve tabiki su ,ve sık emzirmek çoğaltır ne kadar emzirirsen o kadar devir daim oluyor ben sırf rahatlamak için bile emzirirdimm 21 ay emzirdim en çok gaz,diş,ve hasta olduğundaa çok rahat ettimm bu saydıklarımıhiç bir ilaç çare bulamadı birtek emzirmek ,o kadarr harika bir nimet iştee
sağol canım benim...inşallah eski halime bir an önce ve sonrada eski halimden daha ince olacağım günleri de görürüm...bende merak ediyorum emzirmeyi...neyi çok istediysem olmadı ya şimdi emzirememekten de korkuyorum...:18:şimdiden araştırmalara başladım sütü en fazla neyin artırdığını...
herşey yolunda merkezz kolay kolayy devrilmez bu ağaçkuşum benım sen nazara geldın ust uste geldı hersey. hayatın sakındı genelde ama buaralar telasların oldu kımı kotu kımı eglencelı ama yıne de sıkıntın da olmasın telasların da dıyorum sakın sakın huzurlu huzurlu dıngın gunlerın olsun cunku ne uykusuzluk ne stres ne planlar sana ıyı gelmıyor huzurunu, karakterını bıle degıstırıyor valla. kaldı kı hastalıklar uzak olsun daıma kusum. ama vardır bunda da bır hayr canım. ALLAH beterınden korusun senı ve aılenı canım benımmmmm.
nezle ıcınde dınlenmeye bak, meyvelerını eksık etme zaten bugun markete gıdecektın.
inşallahh canımm inşallahh yerizzz ..Cann valla o yanında fındık fıstık sos yemedimm ve tatlınında yarısını yedimm inşallah bir gün de birlikte yeriz
Mezarına tüküreceğim bitti yaa ohhh ne iyi yaptı kız onlara pislikler
Sana yetişmem ne mümkünn ama kuyruğundan tutarım
yapmıyorum zaten saldım çayıra oldum resmen,meyvamı yiyorum iyi bakıyorum kendime merak etmeeeÜfff yaa kara kara bulutlar var üstümüzde Rabbim şifanızı versin inşallah.
Sen de dikkat et dinlen iş falan yapma bakmeyve tüket c vitamini al bol bol.Çabucak iyileş balımm Havaların ani değişimleri herkesi mahfetti.
canlarr bizim ev satıldı diyebilirim yani karşı tarafın kredisi onaylanmış topuya gitmek için bekliyoruz,kendimiz için bir kaç ev ayarladık bakalım nasipse hemen halledebilirsek en geç kasım ortasında tüm işimi bitirmiş pilates topunda debeleniyor olabilirim o yüzden tam olarak dönemiyorum aranızaa..zaten bayramdan sonra duygu dısında hepımızden toparlanma beklıyorum hepımız sabıt kalıyoruzzz bır sorun var demekkı. ya tahlıllerımızı guncelleyelım ya sporumuzu artıralım bırseyler dusunelım. duygu, belkı evını tasır falan yogun olur oyuzden ooooo torpıllııama bızler bayramdan sonra asılalım kızlar. kış gelıyor, tehlıkelı hareketsız zamanlar, uzun aksam saatlerı, ıstah acılmaları falan. ıyı degerlendırelım kışı, bahara kadar.
canım zaten bayram nedeniyle düzenli herkez giremezz sen tadını çıkar tatilintopiğinizin horozuuuuuuuuuu gıdıyorrrrrrrrrrr
buarada merak etmeyın, tatıle gıdıyorum dıye bır hafta sessız bırakmayacagım burayı. laptopumuzu yanımda goturecegım. her gun olmasa da, otelde konaklama olacak gunlerde gırerım oteldeyken. haftasonu zaten annemlerde olurum, sorun yok gırerım nete. pazartesı aksam ve salı gunduz benden haberınız olmaz, salı gece otelde gırerım.
Bir günaydın deyip ce eeeeeeeeee yaptıktan sonra hemen kaçıyorum işler çok fena bugün öperim hepiniziiiiiiiiiiiii
serapcıgım vesvese yapma lutfen oldu mu. ıyı dusun ıyı olsun canım. ınsaallah emzıreceksın oglunu hem de ıkı yıllllllllllllllll
nasıl amaaaaaaaaaaaaaa
herzamankı gıbı sabah ılk senden bıldırım geldıııııdemek annemızın sn haftası. vay beeeeeeee bıttı demek serapcıgım. haftaya oglusundan, resımlerınden, uykusuzlugundan bahsedıyor olacagızzzzz
sen cok bılınclı bır hamıleydın ben bundan sonrasının da harıka olacagından emınımmmmmmmmm
canım bıze haber etmeyı unutma. bugun gıtmekten vazgectın sanırım sezeryana degıl mıııııı
cnm hiç olumsuz düşünme bende sezeryanım ama ilk 45dk sütümü verdim o çok önemli değişik bir sıvı inşallah verirsin bu aralar masaj yap göğüslerine özellikle duşda ben herşeyin güzel olacağını düşünüyorumm hiç merak etme senn
kıyamam canım ALLAH şifaversin baş ağrısı çok berbat birşeyyy insan birşeye adepte olamıyor umarım bugün iyisindirr
emzirmek tarifi çok zor birşey 26 yaşında anne oldum o yaşıma kadar hiç birşey böyle keyif vermemişti acayip bir rahatlama keyif bebekle o iletişim hele ilk 6 ay süt çok olduğu için emerken çap cupp seslerr ,bebeğin uyuyur göğsün süt ile dolarr ay kalksada versem dersinnn sana şunu diyebilirim bebek içinde anne içinde keyifff rahatlama huzurrr,sütü leblebi ama hani şu kavrulan leblebiler varya o leblemi ama kavrulmamış hali,dereotu,rezene ve tabiki su ,ve sık emzirmek çoğaltır ne kadar emzirirsen o kadar devir daim oluyor ben sırf rahatlamak için bile emzirirdimm 21 ay emzirdim en çok gaz,diş,ve hasta olduğundaa çok rahat ettimm bu saydıklarımıhiç bir ilaç çare bulamadı birtek emzirmek ,o kadarr harika bir nimet iştee
herşey yolunda merkezz kolay kolayy devrilmez bu ağaç
inşallahh canımm inşallahh yerizzz ..
kız çok güzel dimi onun 1.bölümü de var bende izlemedim daha olmazsa izleyimm, dün mama2013 izledim harika bir filmdiii ilkkez bi korku filmin sonunda ağladımm:))) acayip film izliyorumm..
yapmıyorum zaten saldım çayıra oldum resmen,meyvamı yiyorum iyi bakıyorum kendime merak etmeee
canlarr bizim ev satıldı diyebilirim yani karşı tarafın kredisi onaylanmış topuya gitmek için bekliyoruz,kendimiz için bir kaç ev ayarladık bakalım nasipse hemen halledebilirsek en geç kasım ortasında tüm işimi bitirmiş pilates topunda debeleniyor olabilirim o yüzden tam olarak dönemiyorum aranızaa..
canım zaten bayram nedeniyle düzenli herkez giremezz sen tadını çıkar tatilin
hadi bakalım kendine iyi bakk yorma kendini
ay ne güzel olur ki iki yıl kuzumu sütle beslemek...
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,2 kg [/td]
[td]60,5 kg [/td]
[td]+300 gr (regl) [/td]
[td]24,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,2 kg[/td]
[td]98 kg [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]12,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,6 kg[/td]
[td]70,1 kg [/td]
[td]+500 gr (regl) [/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78,3 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]+11,9 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,4 kg[/td]
[td]61,2 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]23,8 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg (hamilelik) [/td]
[td]99,8 kg [/td]
[td]-2,1 kg [/td]
[td]8,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]83,7 kg[/td]
[td]83,00 kg [/td]
[td]-700 kg [/td]
[td]2,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]90,6 kg[/td]
[td]89,2 kg [/td]
[td]-1,4 kg [/td]
[td]18 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,00 kg[/td]
[td]67,5 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
Bir günaydın deyip ce eeeeeeeeee yaptıktan sonra hemen kaçıyorum işler çok fena bugün öperim hepiniziiiiiiiiiiiii
hey maşallahh esramaa8li rakamlara hoşgeldinnn kuzum inşallah ışık hızıyla 7 li rakamları görmeyi nasip etsin ALLAH ,canımm ama şunuda diyeyim kg düştükçe verme oranında azalcakk bunu sakın takmaaa emii,hadi bakalım darısı filizimin başınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?