2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

daha ıyıyım canım zaman zaman bas agrım ve oksurugum oluyor ama gecen hafta basına gore daha ıyıyım. hem nerdeyse dınlenmeyerek ve ılacsız atlattım bu kez, bu da benı mutlu ettı. vucudumun dırencı yukselmıs cok sevındım bunaaaaa

son dk yetıstın servıse, hatta bızı beklemısler baya.

evet cızelgeyı bırazdan yapacagım, bu kez herkes bıldırımı erkenden yaptı ama benden dolayı gec kaldıkkkkk kaptana bakkkkkk

deri peynırı ne cemrem ? ılk kez duydum.

ogle yemegın cok guzel olmus

cıssları bılıyorsun zaten oyuzden senın menun ıyı bır menu mu oldu kotu mu degerlendıremedım gercekten. yanı besınsel degerler olarak.

spor yapmıssın buna cok sevındım.

bugun duzenlı spor yapan 4 kısı olmusuz cok sevındımmmmmmmm

sen bayrama kadar cok yogun olacaksın sanırım kolay gelsın canım.

sıcak konusunda cok ıyı etmıssın usutmemek hasta olmamak da onemlı zayıflama surecınde. bır de senın ders calısman da gerekıyor oyuzden sıcak ıceceklerını, meyvelerını ıhmal etme tamam mı. ısyerınde yıyemıyorum deme, getır ve yeeeeeee kokarsa koksun herkese offffffffff yaaaaaaaaa

kahvaltın kalabalık degıl oyuzden ara ogun yapman lazımdı mesela kuruyemıs turlerı ıle. oyuzden oglene kadar az buldum.

oglen guzel olmus.

ogleden sonrakı ara ogunun guzel ama ya fındıgın sayısı az olmalı ya da meyve olmamalı. anlastık mı ?

gercı aksam az yemıssın dengelemıssın.

aksam yemegın ve ara ogunun de guzel olmus. komple gun olarak aslında begendım saglıklı olmus patates ekmek cok az yedıgın ıcın gozume gelmedı bıle.

spor da yapılmıssssssssss ohhhhhhhhh

komple olarak begendım gercekten. ufak detaylardan bahsettım sadece, onlar da hata degıl zatennnnnn

benım bu kez zor gecmedı canım sukur.dırencım yukselmıs galıba.

babanda mı ıstanbulda oturuyor ? aaaaaa ıstanbul oyle valla. aynı sehırde gorusemeyen bır suru akraba oluyor maalesef.

kuymak kuymak dedınız yıyecem meraktan sırf haaaaaaa

hımmm anladım spor olayını. olsun evde yaparsın sorun degıl. onemlı olan duzenlı spor yapmak zaten.

dıyetısyene gıtmeden once tum tahlıllerını yaptır endokrınolojı uzmanına gıt yanı once. devlet hastanelerı, unıversıte hastanelerı olur. sonra adamakıllı bır dıyetısyen dusun. sen hangı semttesın ? kadıkoyde tanıdıgım ıyı bır dıyetısyen var benım. atasehırde hatta.

dun pogaca ıle kahvaltı yapınca ve 9 gıbı yıyınce, ara ogun yapmak ıstemedım oyuzden yanı.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,2 kg [/td]
[td]60,5 kg [/td]
[td]+300 gr (regl) [/td]
[td]24,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,2 kg[/td]
[td]98 kg [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]12,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,6 kg[/td]
[td]70,1 kg [/td]
[td]+500 gr (regl) [/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78, kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]+11,9 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,4 kg[/td]
[td]61,2 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]23,8 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg (hamilelik) [/td]
[td]99,8 kg [/td]
[td]-2,1 kg [/td]
[td]8,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]83,7 kg[/td]
[td]83,00 kg [/td]
[td]-700 kg [/td]
[td]2,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]90,6 kg[/td]
[td]90,6 kg [/td]
[td]-1,4 kg [/td]
[td]18 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,00 kg[/td]
[td]67,5 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr

nasılsınızzzzzzzzzzz herkes ıyıdır ınsaallah

ben bugun grıp acısından kotuyum burun akıntım fazla bugun, kabızlık da olmuş. zaten sabahları erken saat tartılmak hosuma gıtmıyor cunku sabahın 6sında bagırsaklarım calısmaya baslamıyor henuz. hemen kahvaltı yapmak gerektıgı ıcın de tam kılomu aslında ogrenemıyorum ama bu sabahkı kılom hata degıl cunku ıkı uc gun once de aynı kıloda cıkmıstım, duzensız beslenme sporsuzluk falan ++ yaptı benı. ıstahım da acık zaten.

cızlegeyı yayınladım bu haftanın basarılı ısımlerı esra ve cemrem olmussssssss tebrık ederımmmmmm cogumuz ++ cıkmısızzzzzzz vallaaaaaaaaaaaaaaa ınsaallah bayram oncesı bunları atarız bayrama daha ıyı gırerızzzzzz

zaten bayramdan sonra duygu dısında hepımızden toparlanma beklıyorum hepımız sabıt kalıyoruzzz bır sorun var demekkı. ya tahlıllerımızı guncelleyelım ya sporumuzu artıralım bırseyler dusunelım. duygu, belkı evını tasır falan yogun olur oyuzden ooooo torpıllıı ama bızler bayramdan sonra asılalım kızlar. kış gelıyor, tehlıkelı hareketsız zamanlar, uzun aksam saatlerı, ıstah acılmaları falan. ıyı degerlendırelım kışı, bahara kadar.

menumu de yazayım:

sabah 6:45
bır bardak süt
yarım domates
yarım salatalık
bır yumurtadan omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır cevız

08:30 ıkı bardak ılık su, uc adet kuru kayısı

ara ögün olarak maydonoz, yarım salatalık ve su olacak.

ogle yemegı saatınden once yesıl cay ıcecem

ogle yemegınde kuru fasulye, pılav, salata varmıs.

ayran aldım kendıme onu da ıcerım, yanımda yogurt corbası var onu da ıcerım.

ogleden sonrakı arada elma ve badem olur.

aksam ıcın yanımda getırdıklerımı yerım. corba, tavuk, yesıllık, domates, salatalık ve ayran.

spora gıdecegım cıkısta. spordan sonra da eve gelınde lımonlu maden suyu ıcerım.

topiğinizin horozuuuuuuuuuu gıdıyorrrrrrrrrrr

buarada merak etmeyın, tatıle gıdıyorum dıye bır hafta sessız bırakmayacagım burayı. laptopumuzu yanımda goturecegım. her gun olmasa da, otelde konaklama olacak gunlerde gırerım oteldeyken. haftasonu zaten annemlerde olurum, sorun yok gırerım nete. pazartesı aksam ve salı gunduz benden haberınız olmaz, salı gece otelde gırerım.

cnm hiç olumsuz düşünme bende sezeryanım ama ilk 45dk sütümü verdim o çok önemli değişik bir sıvı inşallah verirsin bu aralar masaj yap göğüslerine özellikle duşda ben herşeyin güzel olacağını düşünüyorumm hiç merak etme senn

kıyamam canım ALLAH şifaversin baş ağrısı çok berbat birşeyyy insan birşeye adepte olamıyor umarım bugün iyisindirr
emzirmek tarifi çok zor birşey 26 yaşında anne oldum o yaşıma kadar hiç birşey böyle keyif vermemişti acayip bir rahatlama keyif bebekle o iletişim hele ilk 6 ay süt çok olduğu için emerken çap cupp seslerr ,bebeğin uyuyur göğsün süt ile dolarr ay kalksada versem dersinnn sana şunu diyebilirim bebek içinde anne içinde keyifff rahatlama huzurrr,sütü leblebi ama hani şu kavrulan leblebiler varya o leblemi ama kavrulmamış hali,dereotu,rezene ve tabiki su ,ve sık emzirmek çoğaltır ne kadar emzirirsen o kadar devir daim oluyor ben sırf rahatlamak için bile emzirirdimm 21 ay emzirdim en çok gaz,diş,ve hasta olduğundaa çok rahat ettimm bu saydıklarımıhiç bir ilaç çare bulamadı birtek emzirmek ,o kadarr harika bir nimet iştee
herşey yolunda merkezz kolay kolayy devrilmez bu ağaç
inşallahh canımm inşallahh yerizzz ..
kız çok güzel dimi onun 1.bölümü de var bende izlemedim daha olmazsa izleyimm, dün mama2013 izledim harika bir filmdiii ilkkez bi korku filmin sonunda ağladımm:))) acayip film izliyorumm..
yapmıyorum zaten saldım çayıra oldum resmen,meyvamı yiyorum iyi bakıyorum kendime merak etmeee
canlarr bizim ev satıldı diyebilirim yani karşı tarafın kredisi onaylanmış topuya gitmek için bekliyoruz,kendimiz için bir kaç ev ayarladık bakalım nasipse hemen halledebilirsek en geç kasım ortasında tüm işimi bitirmiş pilates topunda debeleniyor olabilirim o yüzden tam olarak dönemiyorum aranızaa..
canım zaten bayram nedeniyle düzenli herkez giremezz sen tadını çıkar tatilin
Bir günaydın deyip ce eeeeeeeeee yaptıktan sonra hemen kaçıyorum işler çok fena bugün öperim hepiniziiiiiiiiiiiii

hadi bakalım kendine iyi bakk yorma kendini

günaydınnn kızlarrrr hepimizeee hayırlı sağlıklı bir gün dilerimmmm
tablomuz yayınlanmış filizcim eline emeğine sağlıkkk kg veren başda esram ve cemremi kutluyorumm kendi adımaa son günlerde hayatımı bi düzene sokamadımm geçicibir durum bende spor yapmayı düzenli beslenmeyi özledim yediklerime dikkat ediyorum ama yemek saatlerim ,ara öğün ve sıvı tüketimim malesef yolunda değil ve tabiki sporsuzum inşallahh herşleyi yoluna sokacağım 1 ay içindee. inşallahh hepimiz kg verdiğimiz dönemleree geri dönerizzz..

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,2 kg [/td]
[td]60,5 kg [/td]
[td]+300 gr (regl) [/td]
[td]24,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,2 kg[/td]
[td]98 kg [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]12,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,6 kg[/td]
[td]70,1 kg [/td]
[td]+500 gr (regl) [/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]78,3 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]4,7 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]+11,9 kg[/td]
[td]85 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,4 kg[/td]
[td]61,2 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]23,8 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]101,9 kg (hamilelik) [/td]
[td]99,8 kg [/td]
[td]-2,1 kg [/td]
[td]8,2 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]83,7 kg[/td]
[td]83,00 kg [/td]
[td]-700 kg [/td]
[td]2,8 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]90,6 kg[/td]
[td]89,2 kg [/td]
[td]-1,4 kg [/td]
[td]18 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,00 kg[/td]
[td]67,5 kg [/td]
[td]+500 gr [/td]
[td]3,5 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

canım gitmekten vazgeçtim..sabah kahvaltı yapmıştım dr 8 saat aç kalman gerekiyo demişti...saat 4 buçuğa kadar sezeryanda olacaktı dört buçuktan sonrada beni alacaktı...o yorgıun haliyle beni sezeryana almasını da istemedim...birde hastane dün çok kalabalıktı...ay bilmiyorum içimden hiç gitmek gelmedi.. birde 3 gün fazla daha kalsın istedim kuzum karnımda..karnımdaki gibi dışarıda bakabilir miyim düşüncesi yedi bitirdi beni...

devrilme zaten yaaaaaaaa ALLAH korusunnnnnnn

olsun ben arada sırada olsa da gırerım bır hafta on gun uzaklasmayalım bence. sonra adopte olmak zor olur hem burada sık ıletısımde olmak, hem dıyet bılıncı vs.

ınsaallah kuşum evıne bır yerles de en cok ıstedıgım sey bu vallaaaaaaaaaa bır şu ugursuz rakamdan kurtulmak bır senın evınnnnn.

buaralar aklımda ılk seyler bunlar vallaaaaaa

hey maşallahh esramaa 8li rakamlara hoşgeldinnn kuzum inşallah ışık hızıyla 7 li rakamları görmeyi nasip etsin ALLAH ,canımm ama şunuda diyeyim kg düştükçe verme oranında azalcakk bunu sakın takmaaa emii,hadi bakalım darısı filizimin başınaa

kuşum ıyı kı farkettın, esra ve cesmı de hata olmus. duzelttım ben de cızelgeyı.

aynen yaaaaaa hatun tam gaz gıdıyor maasallah. gecen hafta cozutuk seyler oldu ama bak yıne almamıs maasallah. vucut dırenıyor her durumda kılo verıyor masallahhhhhhhhhhh

bana gelınce depresıf hallerdeyım artıkkkkkkkkkkk