2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

olumsuz düşünmemeye çalışıyorum canım....bakalım ama elimden geleni de yapmaya çalışacağım anne sütünde olan besin başka hiç bir besinde yok...kuzuma verebileceğim en güzel nimet anne sütü..onu bundan mahrum bırakmakta istemiyorum...

emzirmenin tarifini evrmişsin..bende çok merak ediyorum ama o bağ harika bir bağdır buna da eminim...en masum en samimi anne ile bebek arasında kurulan bağ bence...

gunaydınnnnnn kuşummmmmmmm

sanırım bugun daha ıyısın. meyveler ıse yaramıstır ınsaallah canım. ne yedın ne ıctın ? ıstahın hıc yoktu ınsaallah aksam duzgun bırseyler yemıssındır canım.

canım buaralar senın hersey ust uste geldı olur boyle zamanlar bılıyorsun sen de pek alısık degılız ama yıne de vardır bır hayr canım. ALLAH beterınden korusun da sen guclu kadınsın zaten, herseyı halledersın de atlatırsın da. suphem yok. eve bır tasın , hersey harıka olacak sonra ınanıyorum hadı tasın da gelemmmmmmmm sanaaaaaaa benım 90 acaba senın eve tasınmanı mı beklıyor neeeeeee

spor yapmayı ben de cok ozlemısım. dun kendıme geldım valla. bısıklet surdum bısıklet tepesınde oynadım

yaaaaaaaa delısın valla ya. karnındakınden daha ıyı bakacaksın sennnnnn. harıka bır anne olacaksın emınım, bu korkuyu endıseyı hısseden bırı harıka bır anne olur bence.

bence de tam gununu bekle, acele etmeye gerek yokkkkk hem sen de psıkolojık olarak hazır hıssedersın bence.

bilmiyorum canım ama insan karnındayken daha güvende hissediyor..dışarıda nasıl koruyacam yetişebilecek miyim yetecek miyim düşüncesi sardı şimdiden beni...

beklemeye karar verdim zaten canım..perşembe günü saat 10 da sezeryana alınacağım zaten...10 buçuk gibi kucağımda olur herhalde...

Kontes bugün doğuma gitmiş...
ayyyy çok heycanlandım allahım hayırlısıyla kurtarsın ikisinide

serap seninde az kalmış iki gün sonra kucağında inşallahh

ayyyy çok heycanlandım allahım hayırlısıyla kurtarsın ikisinide

serap seninde az kalmış iki gün sonra kucağında inşallahh

ay sorma suni sancı alacakmış hemde iyi cesaretli çıktı kontes...benimde az kaldı bugünü saymazsan yarın son gün...

sonra başlasın diyet

ay sorma suni sancı alacakmış hemde iyi cesaretli çıktı kontes...benimde az kaldı bugünü saymazsan yarın son gün...

sonra başlasın diyet

normal olacak mış yani hayırlısı olsun .suni sancı çok mu zor acep süreci kısaltıyomuş diye duymuştum bende .neyse artık hayırlısı neyse o olsun hepimiz için .
kız serap ne dieti sen kilo almdınki zaten onların çoğu doğumdan sonra gisecek sonrada emzirme falan derken hoooppp eski halinden bile zatyıf olursun merak etme .hem emzirirken diyet yapılırmı ki valla bana yaptırmaz eşim kesin eminim şimdi bile başımda şunu yedinmi şundan içtinmi taammmm 22 kilo aldım
bende hastanemi değiştircem ssk da doğum yapıcam doktoruma hem kızdım biraz hemde özel hastane bana donanımsız geldi her fırsatta bi sorun olduğunda ssk ya yönlendiriyo beni hem o kadar para verip hemde riske girmicem gidicem devlete her imkanı var ama canımda sıkıldı tamda son zamanda bu değişiklik

normal olacakmış canım herhalde önce normali deneyecekler çünkü günü geçiyordu..eğer olmazsa sezeryana dönecekler...suni sancı süreci kısaltıyo ama aralıksız o sancıyı çekiyorsun normal sancıdan biraz farklı...canım kilo aldım almaz olur muyum 12 kilo aldım 7 kilosu gitse 5 kilosu benimle kalacak...o beş kilo benim için sıkıntı olur...dikkat etmem lazım..tabi ki ağır bir şeilde diyete girmeyecem ama yediğime de içtiğime de dikkat etmem lazım...yoksa lohusalıkta herkesin dediğini yaparsam hamileliklte aldığım kilolunun iki katını alırım..ben baştan kestim attım hen kayınvalideme dedim hem anneme hem eşime..bana ye diye baskı yapmayın dedim...

ben de dr değiştirdim canım dr değiştirdiğim için hastanede değiştirdim ama ben özeldeyim yine...çok şükür kafama uygun bir dr buldum..bende son ayımda değiştirdim gerçekten stresli bir süreçti benim için....

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah, benim tatsızlığım devam ediyor ne yazık ki Regl hala bitmedi, bugün hapa başlayacağım, yarın bitmiş olur inşallah, yakınmak istemiyorum ama neyse işte, her ay olmasa da 3 ayda bir falan olaydı en azından
Duygucum evle ilgili güzel gelişmeler olmuş Allah gönlüne göre versin canım Taşın yeni evine de ben de "hayırlı olsun"a gelicem Eee bi mercimek köftesi de yaparsın artık
Filizcim, çizelgemizi hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. Zaten moralim bozulmak için sebep arıyor, kilo almam da pek güzel oldu Çoğumuz ++ çıkmışız, bayramdan sonra silkelenip versek şu kiloları pek güzel olacak. Ben kendimi kapana kısılmış kedi gibi hissediyorum, dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyorum Ben bugün biraz iştah kesen yiyecekleri araştıracağım, onlardan yemeyi deneyeceğim. Ben baskılayamıyorum iştahımı, bir yol bulmam lazım.
Esraaa 41 kere maşallah diyorum sana 8'li rakamlara geldin bile, çok güzel kilo verdin, hep böyle gitsin inşallah Cemrem seni de tebrik ederim canım, güzel kilo vermişsin. Veremeyen bizler de haftaya olmasa da sonraki hafta veririz inşallah
Topiğimizin hamileleri yavaş yavaş doğum hazırlıklarında, hepinize kolay doğumlar diliyorum, sağ salim bebeğinizi kucağına alın inşallah ve bebeğiniz geceleri uyuyan türden olsun inşallah
Filizcim, Tultan kilo bildirimi yapmış, görüşüyorsun sanırım, nasıl iyi mi? Arada uğrasa topiğe onun için de iyi olur aslında. En azından selamımızı ilet olur mu canım

Kızlar ben bugün de olabildiğince adım sayımı fazla tutacağım, Antep'e gidene kadar hergün 10000 adım kararı aldım, yediklerime dikkat etmiyorum ama en azından buna edeyim Aslında bu akşam da spor yapmayı planlıyordum ama akşam tiyatroya gideceğiz, 10-15 gün önce almıştım biletleri, unutmuşum bile, cep telefonları olmasa ne yapacağız Bana da güzel moral olacak aslında 10000 adım hedefimi tutturmam zor görünüyor ama en azından deneyeceğim

sonra başlasın diyet

inşallahh bol bol sütümüz olur bebişlerde bizde rahat ederiz .ben vucüt olarak kolay kilo verdiğim için rahatım kilolarımı düşünmüyorum şimdilik .hamilelikte te hep yattığım için epey kilo aldım ama doğurunca gidecek inşallahh
evet senin yaşadıklarını okumuştum diğer topikte çokk can sıkıcı oluyo tamda son ay
benim 29 haftada bi erken doğum riskim oldu gittim bana dediği sancılanırsan buraya gelme direk araştırma hastanesine bebek yoğun bakıma git işte o zaman çok canım sıkıldı neyse atlattım derken geçen kontrolde bayramda sorun olursa siz buradamısınız dedim yine yok araştırmaya git .zaten bebek normal doğum pozisyonunda haftalardır bekliyo kuzum .ilk doğumda normal olmuştu zaten galiba sezaryen değil diye beni takip etmek istemedi .bende cumaya devletten randevu aldım bakalım oranın doğumhanesini çok iyi anlatıyo doğum yapanlar

Merhaba Arkadaşlar
Filizcim tablo için teşekkürler.
Esracım tebrik ediyorum.Hamile arkadaşlar Allah sağ salim yavrunuzu kucağa almanızı nasip eder inşallah.
Ben dünkü menümü yazayım önce
Sabah
1 dilim ekmek(tahıl)
1 parça peynir
çay
ara yok
Öğlen salata
tavuk göğsü
ara 2 ceviz
Akşam
4 ekmeksiz köfte
salata
3 lt su
45 dk spor

Ben 1.oğlumu sütten kestiğimde günlerce ağlamıştım.Sanki onunla uzaklaşmışım gibi,yavrumu elimden almışlar gibi gelmişti.Eşim beni doktora götürmek zorunda kalmıştı.Emzirmek muhteşem bir duygu.

şiştttttttt değilsin sen güçlü birisinnn

aynen öyle canımm,herşey güzel olcak iyi düşün tadını çıkarr bol bol uyu

hepimizin bi kırılma noktası varr inşallah bir önce kırılı o noktaa

cnm deri peyniri hani deri içinde olur çökelek gibi olur yani anlıcan tulum peynirine çokk benziyor
cıssım oldu evet ama dedim fazla ekmek tüketedim dengelerim dedim ama artık bi silkeenmek lazım dediğin gibi bu aralar bi duraklama söz konusu bende de olmuyo rahat olamıyorum
tatlım ben tuzlada oturuyorum cnm aslında burda bi dietisyen buldum da önce bütün tetkiklerimi yaptırmak ,stiyorum endokrine de giderim belki önce bayramdan sonra gidişata bakıcam böle devam ederse gitmek şart olur dietisyene:26::26:
duygucum yeni evin size mutluluk huzur ve neşeli günler getirsin inşlhhhhh

tultan hamileymişşşşşş çok sevindim hayırlısı olsun inş .üzülme canım ya vardır bi hayır bizim bilmediğimiz
filiz karadeniz turuna gidiyomuş ohhh çok eğleniceğine eminim çok güzel oralar bizde biraz gezmiştik geçen senelerde
neslide antepe gidecekmiş ben çok merak ediyorum antep mardin urfa hayalim oraları gezmek ve tabiki kebaplarını yemek
duygunun evi satılmış hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre bi ev nasip etsin
esraaaa nurdan ve lep hocam sizlerde iyisinizdir inşallah

aminnn..ay gel ben sana neler yaparım kuşumm nelerrr

alında sağlık bakanlığada açıkladı günde 10bin atmak gerekiyormuş benim için bu aralar imkansızz umarım sen yaparsın canımm,ay ne güzel tiyotraya gidiyorsun çok uzun zaman oldu gitmeyeli iyi seyirler şimdidennn
amin canım hepimiz çok tşk.lerr

amin hepimizin gönlüne versin inşallahh zeynepsu napıyor annesi herşey yolundamı 36 haftalık olmuşsunuz yavaş yavaş yolun sonuna gelmişsiniz allaha emanet olunn

amin canımmm
zeynepsu iyi teyzesi dekmelenip duruyo vakit bekliyoruz artık .çoğu gitti bayramıda atlatırsak daha bi rahatlıcam inş
kuziyi ve seni öpüyoruzzz