- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.501
inşallahh bol bol sütümüz olur bebişlerde bizde rahat ederiz .ben vucüt olarak kolay kilo verdiğim için rahatım kilolarımı düşünmüyorum şimdilik .hamilelikte te hep yattığım için epey kilo aldım ama doğurunca gidecek inşallahh
evet senin yaşadıklarını okumuştum diğer topikte çokk can sıkıcı oluyo tamda son ay
benim 29 haftada bi erken doğum riskim oldu gittim bana dediği sancılanırsan buraya gelme direk araştırma hastanesine bebek yoğun bakıma git işte o zaman çok canım sıkıldı neyse atlattım derken geçen kontrolde bayramda sorun olursa siz buradamısınız dedim yine yok araştırmaya git .zaten bebek normal doğum pozisyonunda haftalardır bekliyo kuzum .ilk doğumda normal olmuştu zaten galiba sezaryen değil diye beni takip etmek istemedi .bende cumaya devletten randevu aldım bakalım oranın doğumhanesini çok iyi anlatıyo doğum yapanlar
Ben 1.oğlumu sütten kestiğimde günlerce ağlamıştım.Sanki onunla uzaklaşmışım gibi,yavrumu elimden almışlar gibi gelmişti.Eşim beni doktora götürmek zorunda kalmıştı.Emzirmek muhteşem bir duygu.
aynen öyle canımm,herşey güzel olcak iyi düşün tadını çıkarr bol bol uyu
bende okuldayken naparım diye düşünüyorum...bakalım ikinci dönemde benim için zorlu süreç başlayacak...ya sağıp gidecem okula ya da süt iznimi zoraki de olsa kullanacam..
günaydınnnnnnn
herkes buradaymış ne güzel nasılsınız kızlar
bilmiyorum canım ama insan karnındayken daha güvende hissediyor..dışarıda nasıl koruyacam yetişebilecek miyim yetecek miyim düşüncesi sardı şimdiden beni...
beklemeye karar verdim zaten canım..perşembe günü saat 10 da sezeryana alınacağım zaten...10 buçuk gibi kucağımda olur herhalde...
Kontes bugün doğuma gitmiş...
şiştttttttt değilsin sen güçlü birisinnn
aynen öyle canımm,herşey güzel olcak iyi düşün tadını çıkarr bol bol uyu
hepimizin bi kırılma noktası varr inşallah bir önce kırılı o noktaa
cnm deri peyniri hani deri içinde olur çökelek gibi olur yani anlıcan tulum peynirine çokk benziyor
cıssım oldu evet ama dedim fazla ekmek tüketedim dengelerim dedim ama artık bi silkeenmek lazım dediğin gibi bu aralar bi duraklama söz konusu bende de olmuyo rahat olamıyorum
tatlım ben tuzlada oturuyorum cnm aslında burda bi dietisyen buldum da önce bütün tetkiklerimi yaptırmak ,stiyorum endokrine de giderim belki önce bayramdan sonra gidişata bakıcam böle devam ederse gitmek şart olur dietisyene:26::26:
duygucum yeni evin size mutluluk huzur ve neşeli günler getirsin inşlhhhhh
Merhaba Arkadaşlar
Filizcim tablo için teşekkürler.
Esracım tebrik ediyorum.Hamile arkadaşlar Allah sağ salim yavrunuzu kucağa almanızı nasip eder inşallah.
Ben dünkü menümü yazayım önce
Sabah
1 dilim ekmek(tahıl)
1 parça peynir
çay
ara yok
Öğlen salata
tavuk göğsü
ara 2 ceviz
Akşam
4 ekmeksiz köfte
salata
3 lt su
45 dk spor
Kızlar ben bugün de olabildiğince adım sayımı fazla tutacağım, Antep'e gidene kadar hergün 10000 adım kararı aldım, yediklerime dikkat etmiyorum ama en azından buna edeyimAslında bu akşam da spor yapmayı planlıyordum ama akşam tiyatroya gideceğiz, 10-15 gün önce almıştım biletleri, unutmuşum bile, cep telefonları olmasa ne yapacağız Bana da güzel moral olacak aslında 10000 adım hedefimi tutturmam zor görünüyor ama en azından deneyeceğim
Kızlar bugün öğlen arasında alışveriş yapmaya gittim, Antep'e giderken götürmek üzere hediyelik birşeyler baktım, 1 saatten fazla dolaştım ve eli boş geldim, bayram öncesi olduğu için hem model az, hem fiyatlar maşallah uçmuş, sonra bakacağım artık. Çocuk hediyesi bakıyorum, kız çocuğu için, daha doğrusu çocuklar, ikizlerÇok zor valla hediye almak Amaaa iyi tarafı adım sayım 7800 oldu Akşam tiyatroya giderken de biraz yürüyeceğiz, böylece 10000 adımı garantiledim
Hem sağıp eve bırakın ,hemde süt izni hakkınız sizin kullanmalısınız bence.Ben büyük oğlumda 1 yıl ücretsiz izin aldım.Küçük oğlumdada alıcaktım o zaman harfle okutma metodunun ilk yılıydı.Müdürüm ve velilerimin ısrarı ile ücretsiz izinden vazgeçtim.Müdürüm yollarım eve emzirirsin dedi.Ben hayatımın hatasını yaptım.Öğrencilerimi bırakıp gidemedim.Sağdım lavaboya döktüm .Birgün lavaboya bir geldim karıncalar döktüğüm sütü sardı.Nasıl korkunç bir duyguydu anlatamam.Sudu dökemedim yavrum içemiyor onlar içsin dedim ve 6. ayında sütten kestim.Öğrencilerim çok kıymetli tabii ama evladım sütümden mahrum kaldı.Size bunu anlattımki sakın vazgeçmeyin,süt izninizi kullanın diye.Keşke dememek için.Çünkü ben çok keşke dedim(
inşallahh bol bol sütümüz olur bebişlerde bizde rahat ederiz .ben vucüt olarak kolay kilo verdiğim için rahatım kilolarımı düşünmüyorum şimdilik .hamilelikte te hep yattığım için epey kilo aldım ama doğurunca gidecek inşallahh
evet senin yaşadıklarını okumuştum diğer topikte çokk can sıkıcı oluyo tamda son ay
benim 29 haftada bi erken doğum riskim oldu gittim bana dediği sancılanırsan buraya gelme direk araştırma hastanesine bebek yoğun bakıma git işte o zaman çok canım sıkıldı neyse atlattım derken geçen kontrolde bayramda sorun olursa siz buradamısınız dedim yine yok araştırmaya git .zaten bebek normal doğum pozisyonunda haftalardır bekliyo kuzum .ilk doğumda normal olmuştu zaten galiba sezaryen değil diye beni takip etmek istemedi .bende cumaya devletten randevu aldım bakalım oranın doğumhanesini çok iyi anlatıyo doğum yapanlar
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah, benim tatsızlığım devam ediyor ne yazık kiRegl hala bitmedi, bugün hapa başlayacağım, yarın bitmiş olur inşallah, yakınmak istemiyorum ama neyse işte, her ay olmasa da 3 ayda bir falan olaydı en azından
Duygucum evle ilgili güzel gelişmeler olmuşAllah gönlüne göre versin canım Taşın yeni evine de ben de "hayırlı olsun"a gelicem Eee bi mercimek köftesi de yaparsın artık
Filizcim, çizelgemizi hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. Zaten moralim bozulmak için sebep arıyor, kilo almam da pek güzel olduÇoğumuz ++ çıkmışız, bayramdan sonra silkelenip versek şu kiloları pek güzel olacak. Ben kendimi kapana kısılmış kedi gibi hissediyorum, dönüp dolaşıp aynı yere çıkıyorum Ben bugün biraz iştah kesen yiyecekleri araştıracağım, onlardan yemeyi deneyeceğim. Ben baskılayamıyorum iştahımı, bir yol bulmam lazım.
Esraaa 41 kere maşallah diyorum sana8'li rakamlara geldin bile, çok güzel kilo verdin, hep böyle gitsin inşallah Cemrem seni de tebrik ederim canım, güzel kilo vermişsin. Veremeyen bizler de haftaya olmasa da sonraki hafta veririz inşallah
Topiğimizin hamileleri yavaş yavaş doğum hazırlıklarında, hepinize kolay doğumlar diliyorum, sağ salim bebeğinizi kucağına alın inşallah ve bebeğiniz geceleri uyuyan türden olsun inşallah
Filizcim, Tultan kilo bildirimi yapmış, görüşüyorsun sanırım, nasıl iyi mi? Arada uğrasa topiğe onun için de iyi olur aslında. En azından selamımızı ilet olur mu canım
normal olacakmış canım herhalde önce normali deneyecekler çünkü günü geçiyordu..eğer olmazsa sezeryana dönecekler...suni sancı süreci kısaltıyo ama aralıksız o sancıyı çekiyorsun normal sancıdan biraz farklı...canım kilo aldım almaz olur muyum 12 kilo aldım 7 kilosu gitse 5 kilosu benimle kalacak...o beş kilo benim için sıkıntı olur...dikkat etmem lazım..tabi ki ağır bir şeilde diyete girmeyecem ama yediğime de içtiğime de dikkat etmem lazım...yoksa lohusalıkta herkesin dediğini yaparsam hamileliklte aldığım kilolunun iki katını alırım..ben baştan kestim attım hen kayınvalideme dedim hem anneme hem eşime..bana ye diye baskı yapmayın dedim...
ben de dr değiştirdim canım dr değiştirdiğim için hastanede değiştirdim ama ben özeldeyim yine...çok şükür kafama uygun bir dr buldum..bende son ayımda değiştirdim gerçekten stresli bir süreçti benim için....
canım bence cok ıyı dusunmussun cunku senın vucudun bak bu adımlara bıle tepkı verecektır emınım. hep antepte de bol bol yurursun bu alıskanlıgın devam etmıs olur donuste de duzenlı spor yaparsaın
tıyatro cok sevındım kardesım de bana dıyor tıyatro bakayım mı sana dıyor epeydır gıtmemıssındır dıyor. o haluk bılgınerın oyununa gıtmıs sızın oyunda kımler var adı ne ?
ahhhhh ahhhhhh buyuk sehırler guzel sehırlerrrrrrrrrahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?