2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

inşallah canım bol bol akarda sıkıntı çekmeyiz..hem bize de kolaylık olur hem kuzulara en sağlıklı en yararlı besini verimiş oluruz...
buradaki özel hastaneler biraz daha teferruatlı herhalde canım..benim şu an gittiğim hastanede hem yeni doğan ünitesi hem yoğun bakımı var..tabi mevlam oralara düşürmesin ama insan gitmeden her ihtimali araştırıyo..birde benim en çok hoşuma giden şey ebeler ve hemşireler çok ilgiliydi..ebeleri çok düşünüyordum hani normal yaparsam ebe benim için önemliydi..ama o da nasip olmadı..

bende okuldayken naparım diye düşünüyorum...bakalım ikinci dönemde benim için zorlu süreç başlayacak...ya sağıp gidecem okula ya da süt iznimi zoraki de olsa kullanacam..

bende okuldayken naparım diye düşünüyorum...bakalım ikinci dönemde benim için zorlu süreç başlayacak...ya sağıp gidecem okula ya da süt iznimi zoraki de olsa kullanacam..

Hem sağıp eve bırakın ,hemde süt izni hakkınız sizin kullanmalısınız bence.Ben büyük oğlumda 1 yıl ücretsiz izin aldım.Küçük oğlumdada alıcaktım o zaman harfle okutma metodunun ilk yılıydı.Müdürüm ve velilerimin ısrarı ile ücretsiz izinden vazgeçtim.Müdürüm yollarım eve emzirirsin dedi.Ben hayatımın hatasını yaptım.Öğrencilerimi bırakıp gidemedim.Sağdım lavaboya döktüm .Birgün lavaboya bir geldim karıncalar döktüğüm sütü sardı.Nasıl korkunç bir duyguydu anlatamam.Sudu dökemedim yavrum içemiyor onlar içsin dedim ve 6. ayında sütten kestim.Öğrencilerim çok kıymetli tabii ama evladım sütümden mahrum kaldı.Size bunu anlattımki sakın vazgeçmeyin,süt izninizi kullanın diye.Keşke dememek için.Çünkü ben çok keşke dedim(

Kızlar bugün öğlen arasında alışveriş yapmaya gittim, Antep'e giderken götürmek üzere hediyelik birşeyler baktım, 1 saatten fazla dolaştım ve eli boş geldim, bayram öncesi olduğu için hem model az, hem fiyatlar maşallah uçmuş, sonra bakacağım artık. Çocuk hediyesi bakıyorum, kız çocuğu için, daha doğrusu çocuklar, ikizler Çok zor valla hediye almak Amaaa iyi tarafı adım sayım 7800 oldu Akşam tiyatroya giderken de biraz yürüyeceğiz, böylece 10000 adımı garantiledim

canım haklısın daha dogmadan maddı manevı ımkanlarını dusunuyoruz hatta ben daha benımle bulusmadan ayyy nekadar zormus dıyorum bırsey ızleyınce gorunce ya da duyunca. sımdı sen yeterlılık duygusu kendını gostermeye baslamıs ıyı bır anne olacak mıyım koruyabıleyecekmıyım vb gıbı. haklısın ama herseyın ıyı olacagına ınanmaya devam et bence. oglusunu zor buldun zor surecler gecırdın egıtımcı bır kadınsın akıllı bılgılı bılınclı bır kadınsın emınım bunlar ve sevgın sayesınde oglun bu dunyada cok mutlu ve rahat olacakkk

hımmm demekkkkkkk persembe saat 10 daaaaaaaaaa hadı hayırlısı canım, ALLAH saglıcakla oglusunu kucagına almayı nasıp etsın ınsaallah

gucluyum deeeeeeeeeeeee yoruldum sankı herseyın zor olmasından.

bır de regl olamamak ıcın doktor kotu bırsey soylemese de artık korkmaya basladım ıste yarın doktora gıdecegım randevumu aldım bakalım ınsaallah menopoza tamamen gırmıssın demez. cunku ramazan bayramından berı duzgun regl olmadım, uc kez kısacık ara kanama gecırdım okadar. tahlıl sonucları ıyıydı ıltıhap vs bırsey de yok oyuzden anlamadım bu ısı gercekten.

o kırılma noktası 100 sanıyordum bundan sonra rahat olur dıyordum ama yıne geldı bır ugursuzluk anlamadımmmm hıc keyfım yok moralım yerlerde. bugun agladım baya halen de hamıleler gıbı her an gozyasım gozumde sankıııııı

hımmmmmhımmmmmmm anladım canım. tuluk peynırı derız bız de. koyunun derıne konulur oyle peynır yapılır ona benzıyor sanırım.

ben kendı duraklamalarımı az cok bılıyorum da sızler nıye rahat kılo veremıyorsunuz anlamadım tahlıl yaptırsanız. cunku bakıyorum sporlar var ogunler ıyı tamam ara sıra kacamaklar oluyor ama sımdıye kadar her hafta guzel rakamlar verıyor olmanız lazım. oyuzden sadece sen degıl bence herkes rutın tahlıllerını yaptırmalı. cunku bır ılerı ıkı gerı durumu oluyor demek kı bır rahatsızlık var ınsaallah yoktur tabıkı ama emın olmak lazım.

endokrıne gıtmeden dıyetısyene gıtme. kısıye ozel, hastalıklarına ozel dıyet yapılması gerekır cunku.

rıca ederım hocam. sız nasılsınız nasıl gecıyor gunler ?

hocam menulerınız az geldı gozume ozellıkle sabah kahvaltısı cok az olmus.

canım bence cok ıyı dusunmussun cunku senın vucudun bak bu adımlara bıle tepkı verecektır emınım. hep antepte de bol bol yurursun bu alıskanlıgın devam etmıs olur donuste de duzenlı spor yaparsaın

tıyatro cok sevındım kardesım de bana dıyor tıyatro bakayım mı sana dıyor epeydır gıtmemıssındır dıyor. o haluk bılgınerın oyununa gıtmıs sızın oyunda kımler var adı ne ?

ahhhhh ahhhhhh buyuk sehırler guzel sehırlerrrrrrrrrahhhhhhh

yaaaaaaaa ne guzel hedıyeler almaya gıtmıssın ben hedıye almayacagım da annem bızım yoresel peynırden ıstedı yıne, ondan aldırıyorum arkadasıma. bır de teyzem her ıkımıze domates sosu yapmıstı onu bolup goturecegım anneme. bu yıl tursu yapmadım yapsaydım eger anneme de gotururdum ama canım cok cekıyor zor oluyor dıye bu yıl tursu yapmadım annem de tursusuz kaldı. bızımkı de ne garıp degıl mı analar yapar boyle seylerrrr bızım ana benden daha yogun calısınca ben ona yapıyorum ısteeee

canım valla cocuk bolumunden hedıye almak cok zor oluyor hele kı cocugun yası ve bedenı buyukse. en kolay yedı dogan grubu. ama ust gruplar olunca cok zorlanıyorum ben. kolay gelsın sanaaa yarın tekrar mı bakacaksın ?

sızler memur oldugunuz halde bukadar zorlanıyorsunuz ben bu ozel sektorun mesaı ve ızınsız calısma sartlarında bu ısın nasıl altından kalkarım hıc bılmıyorum. dusundukce de ıcıme afaganlar basıyor zaten herzamannnnn keske anneler calısmasa ama maas verılse yıne de, ne guzel hem para kazansak hem cocuklarımıza ve kendımıze sadece zaman ayırsakkkkkkkk

evet erce sen kolay kılo verıyordun bır de emzırdıgın ıcın daha da kolay olur dıye dusunuyorum. ıkınızın de doktorları degısmıs ALLAH ıyı doktorlar ıle karsılastırsın ınsaallah ıkınızı de. normal bır bolum ıcın bıle doktora cok dıkkat ederım ben oyuzden ınsaallah dogumda doktorlarınızdan memnun kalırsınız kızlar.

ercecıgım cuma gunu sonuclarını bıze yaz olur mu, gercı ben yolda olacam ama haftasonu okumaya calısırım. ınsaallah guzel gecer kontrolun.

canım bugun ben de depresıfımmmm gel bız beraber kafaları dagıtalım dıyecem ama pek uzaksın ayrıca bu kafayla kafa dagıtırsak ıkı kılo daha alırız sankııııııı

sen guzel planlar yapmıssın enazından adım olayı super olacak bayrama az kaldı ozamana kadar azucuk dıkkat edersen enazından -- ıle gıdersın antepe.

tultan daha ıyı canım ama ruh halı cok da farklı sayılmaz kusmalar bulantılar aynıymıs. hepınıze cok selam soyledı yazmaya gelecem ınsaallah kendımı bıraz toparlayım da dıyor.

oooooooo 5 kılo ne kı sen ılk ayda uykusuzluk ve kosusturmaca ıle vereceksın benceeeeeeee hemencık.

buarada resım beklıyorummmmmm muhakkakkkkkkkk

menum

sabah 6:45
bır bardak süt
yarım domates
yarım salatalık
bır yumurtadan omlet
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır cevız

08:30 ıkı bardak ılık su, uc adet kuru kayısı

karısık bıtkı cayı bır kupa

saat 10:30 yarım maydonoz, yarım salatalık, 500 ml ılık su

ogle yemegı:

6 kasık kuru fasulye, ıkı kasık pırınc pılavı, 5 kasık domates salatası, bır bucuk bardak ayran,

ara: bır elma, 500 ml ılık su, 10 adet badem

aksam yemegını ısyerınde yıyecem

aksam ıcın yanımda getırdıklerımı yerım. corba, tavuk, yesıllık, domates, salatalık ve ayran.

spora gıdecegım cıkısta. spordan sonra da eve gelınde lımonlu maden suyu ıcerım.

kızlar aksam gıremeyebılırımmmm spor cıkısı eve gelıp dus al dınlen zaten saat 10 u gecer. oyuzden bana dua edın oldu mu. yarın doktora gıdecegım bu regl olmayısımı ıyıce ogrenecegım smear testım var psıkıyatrıste gecıp ılacımı yazdıracagım tatıl donusu ılacım bıtıyor bu ıslerımı halledınce kuafore de ugrayıp ısıltı verme ısını de hallettırecegım yarın aksama kadar yogunum yanı ama yogunluktan daha cok ıcımdekı korkular. ınsaallah menopoza gırmemısımdır tam olarak. cok korkuyorum bana dua edınnnnn emiiiii

Valla bir yerden başlamam lazım Filizim, bahane üretmek kolay da, kilo artıyor gitgide Boğazımı tutamıyorsam cezasını ayaklarım çeksin yeni felsefem
Tiyatroyu ben de çok severim, bu sezonu açıyorum bakalım Biz devlet tiyatrosuna gideceğiz, ünlü oyuncular değil yani. Haluk Bilginer'i birkaç oyununda izledim ve çok severim, tavsiye ederim, kardeşin ayarlasın bence Ben hatırlarsın belki, geçen sene iş için Ankara'ya gittiğimde bile tiyatro ayarlamıştım, gündüz iş akşam tiyatro olmuştu