2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Yaa güzel mi değil mi bilemedim, zor iş Hakikaten sen annene annelik yapıyorsun galiba Valla benim annem domatesleri soyup doğrayıp kavanozlamış, nasıl makbule geçti anlatamam. Ben de Antep'ten biraz salça ve pulbiber getireceğim ona
Alacağım çocuklar 1.5-2 yaşında ikiz kızlar, bugün bir elbise beğendim ama tekti, gidene kadar bulurum mutlaka birşeyler. Lcw sağolsun, oradan beğenirim birşeyler nasılsa. Bir de görümcemin oğlu var aslında, o daha da zor, 10 yaşında, ona da bulacağım birşeyler. Eşime kalsa hiç gerek yokmuş kendimi yormaya, erkekler bu konularda pek ince değiller yani Yarın değil de Perşembe bakacağım tekrar, Boyner'den aradılar, ücretsiz cilt analizi yapılacakmış, ürünlerde de %15 indirim olacakmış, hem analiz yaptırırım, hem AVM'den hediye bakarım.

Bak sevdim bu fikri, maaş alıp çalışmamak süper bir şey Memurların izinleri epey artmış galiba zaten, benim bir arkadaşımın kızı 1 yaşında da o söyledi. Tabi yine de karışık işler. Ben diyorum ki doğumdan sonra 1 yıl çalışmadan maaş olsun, 1 yıl da evden çalışma gibi olsun, 1 yıl da ücretsiz izin olsun, o zaman çocuk yapmayı düşünebilirim belki

aynennnnn nasıl fıkır amaaaaaa

Boyle ımkan olsa 10 tane dogurur valla cogu kısıııııııı

Memurların ızınlerı baya arttı canım, ama tam tersı bu ızınlerden dolayı ozel sektor bayan personel alımını azaltmaya gıdıyor cunku dogum ıznıne cıkan kısının yerı ıdare edılemez dusuncesı ıle ya o kısı dogum ıznıne gıderken yenı ıs arayacak ya da dogurmayacak gıbı bır durum var bu durum hep vardı da sımdı ızınlerın artması ıle cok kurumsal olan ozel sırketler cozumu boyle bulacaklarmıs kendılerı ıcın. Buna uzuldum ıste

aynen canım ben annelık yapıyorum azucuk. Annem benden daha yorucu calısıyor hem ben ona gore dogal beslenmeye daha onem verıyorum son zamanlarda degısen ben olarak. Oyuzden ben annelık yapıyorum bu durumda.

Domates, yemeklık mı hazırladı annen ?

Antep salcası ve pul bıber tam benlıkmıs ben de adana salcası kullanırım herzaman.

Aynen ya ıyı kı lcw var hem fıyatlar ıyı hem cocuklara hedıye almak ıcın kurtarıcı oluyor cok kucuk yas grupları yok sadece orda. Bence sen de lcw dan bulursun bırsey. Aman sen erkeklere bakma ya benım esım de aynı. Onun yıgenlerıne alıyorum ne gerek var dıyor meselaaaaaaaaa

canım sen de farkındasın zaten. Oyuzden cok dıllendırmek de dogru degıl ayrıca ozellıkle konu sen olunca ben cok dıllendırmek ıstemıyorum baskı altında olmak sana ters etkı yapıyor cunku ama farkında olmana sevındım bahaneler maalesef yapıyoruz canım, ben ayagımı bıraz dınlendırecegım dedım ama yayıldım kaldım ne oldu bana olan oldu ya da şöyle dusun gecen kıs dedınız kı evde mekık barı cek tamam tırnagında dıkıs var ama hareketsız kalma dıye. Ben yaptım mı yapmadım. Spor yapmak ıcın ıllakı tam saglıklı olmak mı gerekıyor sankı, ya da dıyet yapmak ıcın bır zaman. Tamam bazı saglık durumları ve bazı zamanlar bızım her duzenımızı bozabılecek durumda oluyor hepımızın basına gelıyor bunlar ama yıne de bırseylerı beklmemek lazımmıs aslında ben onu ıyı anladım. Bak kısı verımlı gecırmedım pısmanlıgım kaldı bana. Sen de pısmanlık yasama dıye dıyorum bunu canım, kılon fazla degıl ama hedefın ve ıdealın var ya bundan vazgecmelı bu rakamı kabullenmelısın ya da bu rakamı ıstemedıgın ıcın mucadele etmelısın cunku arada kalmak senı huzursuz ve mutsuz edecek ama yollardan bırı huzur verecek sonucta. Ha saglıklı olanı secersen daha da guzel olacak tabı kı.

Evet hatırlıyorum ankarada gıtmıssın, ayyy ben de severım haluk bılgınerı. Eger bılet bulursa gıdebılırız 35,00tl ustelık dedı. Fazla olsa zaten gıdemezdık malum ıstanbula gıdıs gelısler harcamalar var, tur falan da var cok acılmamak lazım.

oooooooo 5 kılo ne kı sen ılk ayda uykusuzluk ve kosusturmaca ıle vereceksın benceeeeeeee hemencık.

buarada resım beklıyorummmmmm muhakkakkkkkkkk

inşallah veririm canım..daha da çok vermek istiyorum ama bakalım bir doğurayım sonra süreç ne gösterecek bende merak ediyorum..

valla bazen dalıp gidiyorum çocuğun okul masraflarını bile şimdiden hesaplıyorum
inşallah canım yeterim kuzuma..
evet perşembe saat 10 da alınacağım içeri..bakalım kendime gelince haber ederim ben sizlere canım...

anladığım kadarıyla sizde sınıf öğretmenisiniz ben gibi...inanın aynı düşünceler bende de var..ücretsizi düşündüm ama inanın şu an yerime gelen öğretmen o kadar vurdumduymazmış ki bugün oturmuş evde soru hazırlıyorum ki şu bayram tatilinde çocuklar boş kalmaınd a soru çözsünler...şimdi fotokopi makinem var evde oturup onları çıkartacağım...süt sağma makinesi aldım canım..sağıp gideceğim zaten kayınvalidem bakacak..yarım gün benim okulum..inşallah müdürüm bir sıkıntı çıkartmaz ...benim sınııfm 3.sınıflar..4 sınıflarda sıkıntı çıkartmıyorlar ama diğer sınıflarda sorun yapıyormuşlar...

İyi geceler kızlar, oyunumuzu izledik geldik, çok keyif aldım, kaç gündür keyifsizdim ilaç gibi geldi bana Müzikli bir oyundu, bu da ayrıca hoştu. Yalnız bacaklarım ağrıyor resmen, öğlen zaten bolca yürümüştüm malum, tiyatroya gidiş dönüş sırasında da düşündüğümden fazla yürüdüm, adım sayım 14000 olmuş şimdi sıcak ballı sütümü de içtim, yatmadan önce hepinize iyi geceler diyeyim dedim

ayy üşütük tip demişsin resmen kahkaha attm yaa

ayy çok iyi demişsin de kıyafet konusunda ben çıkıp alışveriş yapıp bulabilirmiyim ki acabaa :44: tam bayram öncesi alışverişten de pek hoşlanmadıgım için sanırım yapamam kuzum ama aklımda olsun, bayramdan sonra bu alışveriş işini halledip öle supriz yaparm emraha

tamam tamammm inanıyorum beenn olacak canm benmm o 6 laarr olaacaaakkk

hocam sporunuz ve suuyunuz çok güzel de menuler birazcık az mı sankii :44::44:

filizimmm tüm dualarım seninleee.. mutlaka haber ver bize sonucu olur mu, aklım sende yarın

herkese iyi geceleerrr

gündüz hiç giremedim kızlar kusura bakmayınn, saabh 10 da toplantım vardı ona gittim, ordan sonrada arkadaşlarla beraberdk, eve gel duş al derken ancak yatagıma geçip laptopu açabildm desem yeridir

menumu ve bugunun özetini yazayımm

kahvaltı ( 09.00 )

1.5 dilim çavdar ekmegi

3 yk peynirli yumurta

yarım domates

ara öğün

1 bardak sütlü neskafe

öğle yemegi ( 13.00 )

yarım peynirli gözleme

yarım domates

yarım salatalık

ara öğün

1 büyük bardak portakal suyu,

akşam yemegi ( 18.00 )

1 porsiyon tavuk döner

3 yk pilav

ara öğün ( 21.00 )

1 adet mandalina

1 elma

kahvaltı hariç bütün öğünlerde dışardaydım malesef, elimden geldigince dikkat etmeye çalıştım yine ama ancak bu kadar oldu. spor olradak da bölük bölük ama çok yürüdük bugun, en son akşam eve gelirken de metrodan erken indim çok hızlı tempoda 20 dk yürüdüm, terledm resmen. başka da benden bugunluk bu kadar..

hamileciklerimizz, doğumlar pek yaklaşmış, bebek sevecez bebek yaşasıınnnn Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhh

filizimm, hayırlı haberlerini bekliyoruzz, güzel sonuçlar al da bizimle paylaş inşallahh

duygucumm, dilerim bütün planların gerçekleşirr, tez vakitte evine düzenine kavuşursun inşşalahh

neslicimm, sen de çok takmamaya çalış k,lo olayını, ne kadar çok düşünürsek psikolojik olarak kilo vermemiz zorlanırmış, çok takma sende, yavaş yavaş olur seninki de, hem senin görünüş olarak bir fazlan da yok zaten, öncelikle kilo almamaya çalış, ki o da sporla olur sen de yapıyosuunn, ee daha ne olsun yanii

Züleyha hocam ve Esra yı da kocamn öpüyorumm onlar için de herşey güzel olsunn..

ben yarın evime gidiyorum canlar, yarın gece girerm sanırım ama öğlen toplantım var sonra da yolculukkk öptüm hepinizi çookkk çookkk

cnm inşlhh korlularının yersiz olduğunu öğrenirsin cnm dualarım seninle dur daha menapoz falan ne demek öle
daha zayıflayıp anne olucaz sen ben bebişlerimizi yazıcaz buralara inşlh problemlerimizden kurtulacağız cnm benim sen gönlünü ferah tut
oo saçlara bakımda yapılacak ne güzel hep ii düşün inşlh sonuna kadar her istediğine sağlıkla ulaşırsın cnm

dün ki menümüde yazayım

sabah: 1 bucuk dilim ekmek, 1 tatlı kaş. tahin pekmez,peynir,çay

ara: 1 lt su içtim

öğle: bi kase yoğurt çorbası, küçük tabakta etli patlıcan yemeği,4 kaşık makarna

ara: yarım mandalin bide okulum vardı 4 den akşam 8 e kadar mecbur yanıma 2 dilim ekmek içine tahin pekmez sürdüm onu yedim bi bardak çayla

akşam: 2 kaşık makarna,

ara: çay, 4 tane çiğ badem,2 parça da cips yedim

activite: 30 dk. yürüyüş,yaklaşık 30 dk. spor,2 ,5 lt su ....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah Filizim bugün güzel haberler alsın doktordan, dualarımız onunla Ben güzel bir kahvaltı yaptım, kahvemi içerken de sizlere günaydın diyeyim dwdim öğleden sonra toplantım var, öncesinde de hazırlanmam gerekiyor, bendeki çalışma isteksizliği devam ediyor ama yapacak bir şey yok:18:

filizcim dualrımız seninle .hemen menopoz falan düşünme canım daha bebiş olacak allahın izniyle zeynepsuya kardeş gelicek ,buradan sen anlatıcaksın günleri sayıcaz daha güzel günler gelicek yeterki umudumuzu kybetmeyelim .şu an doktordasındır heralde allahım yardım etsin güzel sonuçlar göstersin
tamam canm yazarım gelince .benim doğum allah izin verirse normal olucak gibi o yüzden devlette ebeler ilgileniyo sadece doktor bi muayene ediyo eğer risk varsa falan devreye giriyo sadece.bide o an kim nöbetçiyse o ilgileniyo şansına kalmış biraz .ben ebelere daha çok güveniyorum o bakımdan günde kimbilir kaç tane doğum yaptırıyolar .allahım hepimize yardım etsin günler yaklaşıyo artık .saçlarını boyatmışsın güle güle kullan canım .bende bi doğurayım hemen saçlarımı boyucam evde .çok beyazladı artık pamuk prensese döndüm bebiş ananesi falan sanacak beni .acaba açık kahve tonları bana gidermiki değişik bişey istiyorum hep kızıl ve koyukahve tonlrı kullandım
çok güzel bi gece geçirmişsin nesli ne güzel .bende tiyatroyu çok severim .geçen sene kızımla gitmiştim çok eğlenmiştik .bu sene sinemaya bile gidemedik bakalım kışın belki bi kaçamak yapabiliriz tabii bebiş uslu olursa ananeye bırakırız
sütlü bal bende içmek istiyorum ama sütün besinini kaçırırmıki acaba emin olamadığımdan sade içiyorum .sen yazarken aklıma geldi .afiyet olsun nesli

Selam yol arkadaşlarım uzun zaman oldu görüşmeyeli Filiz sizi haberdar etmiş sağolsun. Aynı şekil de ben de haberlerinizi ve

selamlarınızı alıyordum. Hepinize başta Filiz olmak üzere ayrı ayrı teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için Allah

sizden razı olsun. Ben durumuma alışmaya çalışıyorum zor geçecek ama sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallahh

Öğrendiğimde ilk 15 dk ne yaptığımı hatırlamıyorum şoka girmişim. Şimdi bulantı ve kusma ile uğraşıyorum.

Dün dr gittim mide koruyucu ve bulantı için hap yazdı onları kullanıyorum biraz daha rahatladım. Bunların dışında hayat

1 haftalık aradan ve alışma döneminden sonra kaldığı yerden devam ediyor. Topiğin hamile anne kadrosu hiç boş

kalmayacak anlaşılan yeni hamile haberleri alırız inşallah

Filizcim dr dan güzel haberler almış çok sevindim.

Esramm maşallah çok güzel devam ediyor.

Duygumun evi satılmış RAbbim gönlüne göre ev nasip etsin.

Neslicim tatil için antepe gidiyormuşsun fazla sorun etme yediklerinin tadı çıkar sonra adımlarla halledersin.

Hamiş annelerin günü yaklaşmış rabbim yardımcınız olsun sağlıkcakla kucağınıza alın inşallahh

Aklımda kalanlar bu kadar cesmi ve cemrem sizede teşekkür ederim sağolun kızlar

hayırlı akşamlar arkidişlerim bu negüzel bir gün böyleee izmir özüne döndü mis gibi sonbahar havası vardııı oğluşuma kışlık alışveriş yaptımm çokkkkkkkkkk yürüdüm kuaföre gittim saçlarımın önün biraz kestirdim tam istediğim gibi olmadı ama neyseee birdahakinde daha yoğun kestircemm neysee asıl haberimi sona bıraktım tabii eeeeeeee astsolistlerr en son çıkar hesabı filizimden güzel haberler aldımm sağlığı gayet yerindee maşallahhh izmirin havası gibi güneş açtı hemennn aman herkesin yüzü gülsünn herkez sağlıklı mutlu huzurlu olsunn topiğimiz 'de son günlerde vardı karabulutlar inşallahh artık güneş açarrr

neslim dünkü adımın şahane maşallahh canımm yaaa eskiden yarış yapardık dimi negüzell
tultanım gelmiş hoşgelmişş güzel anne marifetli anneee herşey seniniçin çok güzel olsun inşallahhhhhh bu arada benim için iyi dileklerde bulunmuşsun çokkk teşekkür ederim
çeşmicim iyi dileklerin için çokkkkkkk tşk ederim hepimiz için herşey güzel ve hayırlı olsun inşallahhh..

Son düzenleme:

amator oyuncuların oyunları bazen daha keyıflı oluyor okul yıllarında cok severdım okulun kluplerının oyunlarını.

cok keyıf almıssın cok da guzel yurumussun her ıkısı de cok ıyı gelmıs ohhhhhh cok sevındımmmm canımmmmm

bugun ben de aynı adımları attım sanırım yaaaaaaa