- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.541
cnm inşlhh korlularının yersiz olduğunu öğrenirsin cnm dualarım seninle dur daha menapoz falan ne demek öle
daha zayıflayıp anne olucaz sen ben bebişlerimizi yazıcaz buralara inşlh problemlerimizden kurtulacağız cnm benim sen gönlünü ferah tut
oo saçlara bakımda yapılacak ne güzel hep ii düşün inşlh sonuna kadar her istediğine sağlıkla ulaşırsın cnm
ayy üşütük tip demişsin resmen kahkaha attm yaa
ayy çok iyi demişsin de kıyafet konusunda ben çıkıp alışveriş yapıp bulabilirmiyim ki acabaa :44: tam bayram öncesi alışverişten de pek hoşlanmadıgım için sanırım yapamam kuzum ama aklımda olsun, bayramdan sonra bu alışveriş işini halledip öle supriz yaparm emraha
tamam tamammm inanıyorum beennolacak canm benmm o 6 laarr olaacaaakkk
hocam sporunuz ve suuyunuz çok güzel de menuler birazcık az mı sankii :44::44:
filizimmm tüm dualarım seninleee.. mutlaka haber ver bize sonucu olur mu, aklım sende yarın
filizcim dualrımız seninle .hemen menopoz falan düşünme canım daha bebiş olacak allahın izniyle zeynepsuya kardeş gelicek ,buradan sen anlatıcaksın günleri sayıcaz daha güzel günler gelicek yeterki umudumuzu kybetmeyelim .şu an doktordasındır heralde allahım yardım etsin güzel sonuçlar göstersin
tamam canm yazarım gelince .benim doğum allah izin verirse normal olucak gibi o yüzden devlette ebeler ilgileniyo sadece doktor bi muayene ediyo eğer risk varsa falan devreye giriyo sadece.bide o an kim nöbetçiyse o ilgileniyo şansına kalmış biraz .ben ebelere daha çok güveniyorum o bakımdan günde kimbilir kaç tane doğum yaptırıyolar .allahım hepimize yardım etsin günler yaklaşıyo artık .saçlarını boyatmışsın güle güle kullan canım .bende bi doğurayım hemen saçlarımı boyucam evde .çok beyazladı artık pamuk prensese döndüm bebiş ananesi falan sanacak beni .acaba açık kahve tonları bana gidermiki değişik bişey istiyorum hep kızıl ve koyukahve tonlrı kullandım
çok güzel bi gece geçirmişsin nesli ne güzel .bende tiyatroyu çok severim .geçen sene kızımla gitmiştim çok eğlenmiştik .bu sene sinemaya bile gidemedik bakalım kışın belki bi kaçamak yapabiliriz tabii bebiş uslu olursa ananeye bırakırız
sütlü bal bende içmek istiyorum ama sütün besinini kaçırırmıki acaba emin olamadığımdan sade içiyorum .sen yazarken aklıma geldi .afiyet olsun nesli
Selam yol arkadaşlarım uzun zaman oldu görüşmeyeli Filiz sizi haberdar etmiş sağolsun. Aynı şekil de ben de haberlerinizi ve
selamlarınızı alıyordum. Hepinize başta Filiz olmak üzere ayrı ayrı teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için Allah
sizden razı olsun. Ben durumuma alışmaya çalışıyorum zor geçecek ama sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallahh
Öğrendiğimde ilk 15 dk ne yaptığımı hatırlamıyorumşoka girmişim. Şimdi bulantı ve kusma ile uğraşıyorum.
Dün dr gittim mide koruyucu ve bulantı için hap yazdı onları kullanıyorum biraz daha rahatladım. Bunların dışında hayat
1 haftalık aradan ve alışma döneminden sonra kaldığı yerden devam ediyor. Topiğin hamile anne kadrosu hiç boş
kalmayacak anlaşılan yeni hamile haberleri alırız inşallah
Filizcim dr dan güzel haberler almış çok sevindim.
Esramm maşallah çok güzel devam ediyor.
Duygumun evi satılmış RAbbim gönlüne göre ev nasip etsin.
Neslicim tatil için antepe gidiyormuşsun fazla sorun etme yediklerinin tadı çıkar sonra adımlarla halledersin.
Hamiş annelerin günü yaklaşmış rabbim yardımcınız olsun sağlıkcakla kucağınıza alın inşallahh
yazamadın ya da hamıle kaldın dıye arkadaslıgımız duracak degıl yaaaaa, bızler kalben arkadasız oyuzden el verdıkce bırbırımızın yanında olmaya devam edecegız hem ben kendımı kopru olarak goruyorum bıldırımler ıcın telefonlarınızı aldım boyle boyle derken sızlerın bırbırı ıle ıletısımınızı saglamıs oldum sızlerden haber verdım ne bızler merakta kalıyoruz bu sekılde ne o an uzakta olan kısı kopuyor oyuzden sevıyorum bu acıdan buna vesıle olmayı.
Aklımda kalanlar bu kadar cesmi ve cemrem sizede teşekkür ederim sağolun kızlar
hayırlı akşamlar arkidişlerim bu negüzel bir gün böyleee izmir özüne döndü mis gibi sonbahar havası vardııı oğluşuma kışlık alışveriş yaptımm çokkkkkkkkkk yürüdüm kuaföre gittim saçlarımın önün biraz kestirdim tam istediğim gibi olmadı ama neyseee birdahakinde daha yoğun kestircemm neysee asıl haberimi sona bıraktım tabii eeeeeeee astsolistlerr en son çıkar hesabı filizimden güzel haberler aldımm sağlığı gayet yerindee maşallahhh izmirin havası gibi güneş açtı hemennnaman herkesin yüzü gülsünn herkez sağlıklı mutlu huzurlu olsunn topiğimiz 'de son günlerde vardı karabulutlar inşallahh artık güneş açarrr
neslim dünkü adımın şahane maşallahh canımm yaaaeskiden yarış yapardık dimi negüzell
tultanım gelmiş hoşgelmişşgüzel anne marifetli anneee herşey seniniçin çok güzel olsun inşallahhhhhh bu arada benim için iyi dileklerde bulunmuşsun çokkk teşekkür ederim
çeşmicim iyi dileklerin için çokkkkkkk tşk ederim hepimiz için herşey güzel ve hayırlı olsun inşallahhh..
duygusummmmmm, esosusum, neslıcıgımmmmmm, sultanımmmmm cok sagolun kızlar, dunden berı benı tek bırakmadınız hepınız ayrı ayrı cok kıymetlı ve cok ozelsınız hepınıze ayrı ayrı cok tsk edıyorum esıme hepınızden bahsettım nekadar cok sevılıyorsun dedı msjlarınızı, aramalarınızı gordu uzak ama gercek dostların var dedı bıldıgım seylerı duymak ve gormek ayrı bır mutlu ettı gururlandırdı ıyı kı varsınız ALLAH razı olsun tum dua, dıleklerınız , sevgınız ve destegınız ıcın.......
ıyı kı varsınızzzzzzzzzzzzzz
ben kullerımden dogdum, yenı bır fılız oldum yurumeye basladım gulmeye basladım sayenızde. once duyguya sonra hepınıze cok tsk ederımmmmmmm basarımızıııııııı burda herkes okuyacak gorecek ınsaallah sevgıyla duayla dostlukla basarmıs olacagımmm sızlerı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet usutukkkkkkkk valla. hemen usur tıtrer..... hatta bızım ısyerındekı 10 personelden 8 ı boyle. onları gorunce ınsan usuyor vallaaaaaaa
ıs hayatı, ev sorumlulugu derken kendını ıhmal edebılme ıhtımalın var oyuzden bu zamanları ıyı degerlendır susun pusunle basını dondur emı adamınnnnnhem bak sız basladınız hemen ardından askere gıttı aylarca gorusmedınız bıraz kokos ol bu zamanlardaaaaaaa
sagolasın nurdancıgım. cok dua aldıgımı dusunuyorum ALLAH razı olsun hepınızden. dualar bugun ıse yaradı kesınlıkle.
tamamdır canımm ben yarınn şööleee bi süslenip gideyim herifimin yanınaaa
canm bugun kaç kere aklıma geldi sana msj atmak ama çok yoğundum, otobuse biner binmez de sızmışım resmen, yeni yeni fırsatım oldu, geç saat die msj da atamadm sana önce topiğe bakaım dedm, eğer burda bişey yazmamış olsaydın sabah erken saate alarmımı kurup arayacaktım seni, ama şükür ki herşey tertemiz çıkmışş nasıll sevindim anlatamamo yumurtalar da inatlarından vazgeçip çatlayıp bebek olacaklar da işte bence doğru zamanı bekliyorlar, az daha sabır inşallahh
kızlar herkese merhabaabiraz geç bi saat oldu ama ancak evime geldm kardeşmle hsret giderdm, duşumu aldm da yataga uzanabildm bugun yorgunluktan öldm resmen, önce toplantm vardı, ordan çıktım yaklaşık 1 saat yol yürüdüm arkadaşımn evinin anahtarı bendeydi onu bıraktm hastaneye. sonra yaklaşık 50 dk daha yürüdüm eve geldm, otobuse bindigmde yorgunluktan sızıp kalmışım tabi bu koşturma esnasında düzgün beslenemedm, hatta pek beslenemedmm :18: artk adapazarına vardıgımızda açlıktan bayılacaktm saat de 10 a geliyodu abartmak istemedigimden salataya salırdım resmen 2 büüyük kase salata yedimm
neyse benden havadisler bu kadarryarın serap ın doğumu var sanırım deil miii suna nında doğum ayın 10 undaydı die hatırlıyormm, Allah sag salım bebeklerini kucaklarına aldırsın inşşallahh her isteyene de nasip etsin Rabbim
sultancım sen de yeniden dönmüşsün aramıza, bu sefer + 1 inle hemdeAllah sana 3. kez bu mutlulugu nasip ettiyse vardır elbet bi bildigi, güzel günler göreceksinizdir eminim ben, sende şoku atlatmışsın zaten, tez zamanda bulantılarnda bitsin de tadını çıkar biraz
pomo cugumdan zaten güzel haberler var, çookkk sevindimmmmduygucum ve neslicim de iyilermiş sanırımm, esracan da yoğun ama az sabır kuzumm kaldı 4 5 gün Züleyha hocam girmemiş sanırım bugun, görmedm sanki onu, bi sıkıntısı yoktur inşallahh :44:
benden şimdilk bu kadar canlar.. yarın önce teyzemlere gidecemm ordan da sevgilimle buluşacagm, akşam da misafirimiz olacak derken yine geç girebilrm sanırımmsizleri çookkk öpüyoruummmm
Kızlarrr iyi geceler herkese ;
Ben iki gündür giremedim.Bizim işler acayip yoğunlaştı.Hergün bir sürü tantanayla uğraşıyorum.Herşeye yetişmeye çalışıyorum.Günboyu telefon elimden düşmüyor.ÇEN ÇENNNN...İşten geç gelip akşam evde temizlik yapıyorum.Bayram yaklaştı.Her akşam bana iş çıkıyor.Üstüne bir de araya sporu sıkıştırmaya çalışıyorum.Kendimi yatağa nasıl attığımı bilmiyorum.Bayrama kadar böyle olacak.Sizin affınıza sığınıyorum bu hafta.Bayrama kadar beni idare edin bacılarım.
Kim ne yapmış geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herkes sağlıklıdır ve herkes çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutludur.
Hepinizi kocaman öpüp güzel bir sabah uyanmanızı diliyorum
Canımm ne güzel yazdıkların beni de mutlu etti aramızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu bir kere daha farkettim.
Rabbim güzel gönlünün dilediğini versin gülen yüzünü soldurmasın inşallah.
Selam yol arkadaşlarım uzun zaman oldu görüşmeyeli Filiz sizi haberdar etmiş sağolsun. Aynı şekil de ben de haberlerinizi ve
selamlarınızı alıyordum. Hepinize başta Filiz olmak üzere ayrı ayrı teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için Allah
sizden razı olsun. Ben durumuma alışmaya çalışıyorum zor geçecek ama sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallahh
Öğrendiğimde ilk 15 dk ne yaptığımı hatırlamıyorumşoka girmişim. Şimdi bulantı ve kusma ile uğraşıyorum.
Dün dr gittim mide koruyucu ve bulantı için hap yazdı onları kullanıyorum biraz daha rahatladım. Bunların dışında hayat
1 haftalık aradan ve alışma döneminden sonra kaldığı yerden devam ediyor. Topiğin hamile anne kadrosu hiç boş
kalmayacak anlaşılan yeni hamile haberleri alırız inşallah
Filizcim dr dan güzel haberler almış çok sevindim.
Esramm maşallah çok güzel devam ediyor.
Duygumun evi satılmış RAbbim gönlüne göre ev nasip etsin.
Neslicim tatil için antepe gidiyormuşsun fazla sorun etme yediklerinin tadı çıkar sonra adımlarla halledersin.
Hamiş annelerin günü yaklaşmış rabbim yardımcınız olsun sağlıkcakla kucağınıza alın inşallahh
Aklımda kalanlar bu kadar cesmi ve cemrem sizede teşekkür ederim sağolun kızlar
hayırlı akşamlar arkidişlerim bu negüzel bir gün böyleee izmir özüne döndü mis gibi sonbahar havası vardııı oğluşuma kışlık alışveriş yaptımm çokkkkkkkkkk yürüdüm kuaföre gittim saçlarımın önün biraz kestirdim tam istediğim gibi olmadı ama neyseee birdahakinde daha yoğun kestircemm neysee asıl haberimi sona bıraktım tabii eeeeeeee astsolistlerr en son çıkar hesabı filizimden güzel haberler aldımm sağlığı gayet yerindee maşallahhh izmirin havası gibi güneş açtı hemennnaman herkesin yüzü gülsünn herkez sağlıklı mutlu huzurlu olsunn topiğimiz 'de son günlerde vardı karabulutlar inşallahh artık güneş açarrr
neslim dünkü adımın şahane maşallahh canımm yaaaeskiden yarış yapardık dimi negüzell
tultanım gelmiş hoşgelmişşgüzel anne marifetli anneee herşey seniniçin çok güzel olsun inşallahhhhhh bu arada benim için iyi dileklerde bulunmuşsun çokkk teşekkür ederim
çeşmicim iyi dileklerin için çokkkkkkk tşk ederim hepimiz için herşey güzel ve hayırlı olsun inşallahhh..
amator oyuncuların oyunları bazen daha keyıflı oluyor okul yıllarında cok severdım okulun kluplerının oyunlarını.
cok keyıf almıssın cok da guzel yurumussun her ıkısı de cok ıyı gelmıs ohhhhhh cok sevındımmmm canımmmmm
bugun ben de aynı adımları attım sanırım yaaaaaaa
gunaydınnnnnnn guzel arkadaslarımmmmmmmmmmmm
horozunuz yıne burda sabah sabah
sanırım aksam gec saate kadar gıremem, hafta cabucak bıttı zaten oyuzden bır ıkı gun ıslerı toparlamamız lazım tatıle gırecegımız ıcın. cok yogun olmam yıne de, asıl yogunluk bayramdan sonra olacak. sevkıyatlar olacak baya, evrak vs ıslerı cok olur oyuzden.
buaralar aksamları da yogun olurum, ıkı gun spora gıdecem, camasır yıkanacak, valız sureklı hazırlık yapıyorum sonra degısıklık yapıyorum esım kalın kıyafet al dıyor hava ıyı olursa ne olacak bılmıyorum cok arada kaldım bu kıyafet konusunda. hem baya da kalabalık olacak, ıkıser ayakkabı, esofmanlar, pıjamalar, montlar falan derken. annemlere gıdıp gelmek falan kolaydı. ara mevsımde hem de boyle uzun tatıl cok dusundurucuymus ne koysam cantama bılemedımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?