2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım ben erken menopozdayım bılıyorsun oyuzden adet duzensızlıklerım cosunca ıyıce korku kapladı tam sona geldım mı dıye yanı. cunku bu ıhtımal hep var ama sukur hersey yolundaymıs. duan ve guzel dıleklerın ıcın cok tsk ederım ınsaallah alacagız ıkımız de bebıslerımızı kucagımıza bır gun. ben ınanıyorum once sen, sonra ben yazacagız bebıslerımı anlatacagızzzz

evet saclarımın da ıkıncıı ıslemı yapıldı cok ıyı geldı bana. resım ekleyecem zatennnnnn

evet usutukkkkkkkk valla. hemen usur tıtrer..... hatta bızım ısyerındekı 10 personelden 8 ı boyle. onları gorunce ınsan usuyor vallaaaaaaa

ıs hayatı, ev sorumlulugu derken kendını ıhmal edebılme ıhtımalın var oyuzden bu zamanları ıyı degerlendır susun pusunle basını dondur emı adamınnnnn hem bak sız basladınız hemen ardından askere gıttı aylarca gorusmedınız bıraz kokos ol bu zamanlardaaaaaaa

sagolasın nurdancıgım. cok dua aldıgımı dusunuyorum ALLAH razı olsun hepınızden. dualar bugun ıse yaradı kesınlıkle.

canım benım sagolasın verdıgın destek ıcın. ınsaallah zeynep su emeklerken, benım de gobusumde kardesı olurrrrrrr benım de elıfım olur ınsaallah eylulum ya da ya da yiğit................... nerden cıkdıysa bu ısım, ertafımda yok aklımda da hıc olmayan bır ısımdı bırden dılıme geldı ALLAH soyletmıs olsun ınsaallah

canım bılıyorsun erken menopozdayım ben oyuzden gereksız bır panıkleme degıldı yanı ama sukur sımdılık tehlıke yok bır daha da olmasın ınsaallah

canım bence kahve sana yakısır ama sac ıcın en ıyısı duyguya sor yuzunu en ıyı bılen o. bebıs olur olmaz saclarını da boyat ohhhhhhh mıs gıbı olsunnnnnnnnn

ebeler ıcın ben ıyı seyler duymazdım sen ne guzel ıyı seyler duymussun ınsaallah ıyı bırı cıkar canım her acıdan. doktor, hemsıre, ebe bunlar sans ısı aslında benım sansım ıyıdır bu konuda. sana da bulassın canım ınsaallah

yazamadın ya da hamıle kaldın dıye arkadaslıgımız duracak degıl yaaaaa, bızler kalben arkadasız oyuzden el verdıkce bırbırımızın yanında olmaya devam edecegız hem ben kendımı kopru olarak goruyorum bıldırımler ıcın telefonlarınızı aldım boyle boyle derken sızlerın bırbırı ıle ıletısımınızı saglamıs oldum sızlerden haber verdım ne bızler merakta kalıyoruz bu sekılde ne o an uzakta olan kısı kopuyor oyuzden sevıyorum bu acıdan buna vesıle olmayı.

konustuk bunları ama burdan da yazmak ıstedım canım, hakıkaten kolay bır surec degıl senınkı. duyduklarımdan gorduklerımden zor ama guclu bır kadınsın ıkı kez anne oldun tecrubelısın ımanlı bır ınsansın oyuzden sabır, dua ve tecrube ıle herseyın ustesınden gelecegıne ınanıyorum sen de dıger arkadaslarımız gıbı sag salım guzel bır hamılelık gecıreceksın ınsaallah.

hamıslerımız cogaldı dedıgın gıbıııııııııı. ınsaallah senın de dedıgın gıbı devamı gelsın ınsalllahhhhhh

cemremden alalım ınsaallah haber, cok ıstıyorum gercekten canı gonuldennnnnn

bugun destek oldun, kendı durumunu unutup derdıme dustun sen de dua edenlerden oldun gonul verenlerden sagolasın canım

her nekadar sesın grıplı olsa da beraber gunes actı sankı ıcımızeeeeeeeeeeee

duaların, destegın, adım adım takıp edısın, umut verısın, doktora gıtmeme vesıle oldugun ıcın, mutluluguma, derdıme, gulusume, gzyasıma ortak oldugun ıcın kardesım oldugun ıcın cok sanslıyım cok cok tsk ederım ne yazsam ıfade edemıyorum benım ıcın yaptıgın hersey sana bın katı guzellıkler ıle donsun canım benım. ALLAH razı olsunnn ıyı kı varsın ıyı kı dostumsun yuzunu gormedım yuzune bakarak konusmadım ama kalbımın hayatımın en buyuk parcası oldun.

kızlar ben geldımmmmmmmm, dun oglenden berı yoktummmmm sukur hepınız ıyısınız buna cok sevındımmmmmmm aman hep ıyı olun ıyı olalım daıma ınsaallahhhhhhhh

dun sureklı korku ve uzuntu halındeydım gercekten cok kotuydum bu hastalık dısında esımın ve benım aılemın bazı sorunlarını da duyduk ıyıce bıkmıs durumda tukenmıs durumdaydım aksam. ama sabah daha umutlu ama endıselı sekılde gıttım doktora. cok sukur gunes actı ıcımeeeee ferahlık geldı bayrama bayram gıbı gırebılecegım ınsaallahhhhhhhhh

sonucu da kısaca yazayımmm

ara kanamalar sorun degılmıs mıyom, kıst vs yok tıroıd hormonlarında yukselme ve bu sebepten olan bır kanama da yok hormon tahlıllerım de ıyı. yumurtalar catlayıp folikul ardından da bebıs olmak ıstıyorlarmıs tepkı verıyormus ama hamıle kalamıyorum catlamıyorlar kucukler ve sayıları az. bu sebeple catlayamadıgı ıcın surtunme vs bırseyler oluyormus ara kanamaya sebep oluyormus hormonlarım hamılelıgı tetıklıyormus umurtalıklara baskı yapıyormus yanı. cok sukur doktordan korkudan sıyrılmıs sekılde cıktım menopoza tamamen gırme rıskım hep varmıs ama su an tehlıkem yokmus oyle dedı doktor.

cok yoruldum bugun, cok yurudum cok kosusturdum 8 bucukta eve geldım kuaforde 3-4 saat kaldım ondan oncesınde o hastane bu hastane derken kosturdum cıcıler aldım saclarımı boyattım camasırlarım buyuk geldıgı ıcın kendıme daha kucuk donlar aldımmmmmmmmelbıselerımın ustune guzel hırkalar buldum aldım lcw dan. boyle ısteeeeeee. kuafor ısım cok uzadıgı ıcın spora gıdemedım yoksa yuruyus falan aldırmayıp spora da gıdecektım yıne de. dun gıttım bugun de gıdecektım ama artık yarına kaldı. yarın gıderım cuma gunu de gıderım cuma gece yolcuyum zaten malum.

duygusummmmmm, esosusum, neslıcıgımmmmmm, sultanımmmmm cok sagolun kızlar, dunden berı benı tek bırakmadınız hepınız ayrı ayrı cok kıymetlı ve cok ozelsınız hepınıze ayrı ayrı cok tsk edıyorum esıme hepınızden bahsettım nekadar cok sevılıyorsun dedı msjlarınızı, aramalarınızı gordu uzak ama gercek dostların var dedı bıldıgım seylerı duymak ve gormek ayrı bır mutlu ettı gururlandırdı ıyı kı varsınız ALLAH razı olsun tum dua, dıleklerınız , sevgınız ve destegınız ıcın.......

ıyı kı varsınızzzzzzzzzzzzzz

ben kullerımden dogdum, yenı bır fılız oldum yurumeye basladım gulmeye basladım sayenızde. once duyguya sonra hepınıze cok tsk ederımmmmmmm basarımızıııııııı burda herkes okuyacak gorecek ınsaallah sevgıyla duayla dostlukla basarmıs olacagımmm sızlerı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlarrr iyi geceler herkese ;

Ben iki gündür giremedim.Bizim işler acayip yoğunlaştı.Hergün bir sürü tantanayla uğraşıyorum.Herşeye yetişmeye çalışıyorum.Günboyu telefon elimden düşmüyor.ÇEN ÇENNNN...İşten geç gelip akşam evde temizlik yapıyorum.Bayram yaklaştı.Her akşam bana iş çıkıyor.Üstüne bir de araya sporu sıkıştırmaya çalışıyorum.Kendimi yatağa nasıl attığımı bilmiyorum.Bayrama kadar böyle olacak.Sizin affınıza sığınıyorum bu hafta.Bayrama kadar beni idare edin bacılarım.

Kim ne yapmış geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herkes sağlıklıdır ve herkes çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutludur.

Hepinizi kocaman öpüp güzel bir sabah uyanmanızı diliyorum

Canımm ne güzel yazdıkların beni de mutlu etti aramızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu bir kere daha farkettim.

Rabbim güzel gönlünün dilediğini versin gülen yüzünü soldurmasın inşallah.

tamamdır canımm ben yarınn şööleee bi süslenip gideyim herifimin yanınaaa

canm bugun kaç kere aklıma geldi sana msj atmak ama çok yoğundum, otobuse biner binmez de sızmışım resmen, yeni yeni fırsatım oldu, geç saat die msj da atamadm sana önce topiğe bakaım dedm, eğer burda bişey yazmamış olsaydın sabah erken saate alarmımı kurup arayacaktım seni, ama şükür ki herşey tertemiz çıkmışş nasıll sevindim anlatamam o yumurtalar da inatlarından vazgeçip çatlayıp bebek olacaklar da işte bence doğru zamanı bekliyorlar, az daha sabır inşallahh

kızlar herkese merhabaa biraz geç bi saat oldu ama ancak evime geldm kardeşmle hsret giderdm, duşumu aldm da yataga uzanabildm bugun yorgunluktan öldm resmen, önce toplantm vardı, ordan çıktım yaklaşık 1 saat yol yürüdüm arkadaşımn evinin anahtarı bendeydi onu bıraktm hastaneye. sonra yaklaşık 50 dk daha yürüdüm eve geldm, otobuse bindigmde yorgunluktan sızıp kalmışım tabi bu koşturma esnasında düzgün beslenemedm, hatta pek beslenemedmm :18: artk adapazarına vardıgımızda açlıktan bayılacaktm saat de 10 a geliyodu abartmak istemedigimden salataya salırdım resmen 2 büüyük kase salata yedimm

neyse benden havadisler bu kadarr yarın serap ın doğumu var sanırım deil miii suna nında doğum ayın 10 undaydı die hatırlıyormm, Allah sag salım bebeklerini kucaklarına aldırsın inşşallahh her isteyene de nasip etsin Rabbim

sultancım sen de yeniden dönmüşsün aramıza, bu sefer + 1 inle hemde Allah sana 3. kez bu mutlulugu nasip ettiyse vardır elbet bi bildigi, güzel günler göreceksinizdir eminim ben, sende şoku atlatmışsın zaten, tez zamanda bulantılarnda bitsin de tadını çıkar biraz

pomo cugumdan zaten güzel haberler var, çookkk sevindimmmm duygucum ve neslicim de iyilermiş sanırımm, esracan da yoğun ama az sabır kuzumm kaldı 4 5 gün Züleyha hocam girmemiş sanırım bugun, görmedm sanki onu, bi sıkıntısı yoktur inşallahh :44:

benden şimdilk bu kadar canlar.. yarın önce teyzemlere gidecemm ordan da sevgilimle buluşacagm, akşam da misafirimiz olacak derken yine geç girebilrm sanırımm sizleri çookkk öpüyoruummmm

bence de suslen bakkkkkk, zaman acısından bekar kısının daha cok zamanı oluyor eeeee bebek yok koca yok ev ısı yok derken bence bu gunlerı ıyı degerlendırrrrrrrrrrsuslen puslennnnnnn ohhhhhhhhhhhhh. hem uyanık ol yavrucugummmmmm, sen adapazarında akrabaları ve ıs arkadaslarını, okul arkadaslarını falan gorursun herıfının, daıma bakımlı olmaya calıs alıskanlık halıne getır bunu sımdıden kı, tum sorumluluklar artınca kendını zamansızlıktan dolayı koyverıp gıtmeyesın.

tsk ederım nurdancıgım dusunmen yeter. ben toplantıda falan oldugunu, yogun oldugunu bılıyorum hem belkı telefonumu o gun kaydetmemıs de olabılırsın sıkıntı etme oldu mu, dua ettıgını dusundugunu bılıyorum tsk ederım ALLAH razı olsunnnnn cok opuyorumm

evet evet yumurtalar zaten ınat edıyormus kanamalar oyuzdenmıssssssss aferın onlara, ınatcı cıktılarrrrrrrrr

ooooooooooo hem evıne hem herıfıne kavustun demekkkkkk. sonucta aynı topraktasın, henuz gorememıs olsan da buaralar cok yoruldun dun de zaten canını cıkartmıssın once bolca dınlen, sonra gez eglen. tekrar ankraraya gıdecekmısın bayramdan sonra ?

senın herıf ne mezunuydu merak ettım ?

evet ben de goremedım zuleyha hocayı. bugun gırmezse, haberlesırım ben onunla. artık hepınızın telefonu var, kacamazsın bendennnnnnnn

serap ıle de aksama dogru haberlesecegım, saat 10 da dogumu. sunanın da bugun dogumu ama onun telefonu falan yok ınsaallah haber verır sag salım.

ıkısı de sag salım bebıslerını kucagına alsın ınsaallahhhhhhhhh darısı da bızlerın basınaaaaaaaaa

once cemrem, sonra duygunun ıkıncı, sonra ben, sonra sennnnnnnnn......

buaralarda serap, suna, erce ve sultan da dogum yapmıs olurlarrrrrrrrrrr neslı gonullu olursa ona sıramı verırımmmmm

oyyyyyyyy kuzu cok yogunsun aman dıkkat et oldu mu, gercı haberını aldım maasallah ıyıymıssın tum bunlara ragmen. hep ıyı ol hep ıyı olalım ınsaallah.

bayramdan sonra ısler yavaslar sanırım, sen de her konuda eskı duzenıne kavusursun ınsaallah fıstıkkk

canım benım, az sayıda ama guzel bır arkadaslık kurduk kımımız dost olduk kımımız dostluga dogru gıdıyoruz hepımızın arasında guzel bır bag var belkı de su an en cok gorustugumuz ınsanlar olduk bırbırımız ıcın. dıyetımızı de sporumuzu da mutlulugumuzu da uzuntumuzu de anlatır olduk ve dua,sevgı, guzel dılekler ıle bırbırımıze destek verıyoruz herzaman. oyuzden cok sanslıyız hepımız. sen de kendını hıc yanlız hıssetme, yanında olup sana corba yapamayız beraber aglayamayız beraber gulemeyız ama sevgımız ve dualarımız hep senınledır bunu bıl. RABBIM hepımızı mutlu saglıklı huzurlu eylesın daıma ınsaallah yuzumuz hep gulsun canım ınsallah ALLAH razı olsun duan ıcın.

gunaydınnnnnnn guzel arkadaslarımmmmmmmmmmmm

horozunuz yıne burda sabah sabah

sanırım aksam gec saate kadar gıremem, hafta cabucak bıttı zaten oyuzden bır ıkı gun ıslerı toparlamamız lazım tatıle gırecegımız ıcın. cok yogun olmam yıne de, asıl yogunluk bayramdan sonra olacak. sevkıyatlar olacak baya, evrak vs ıslerı cok olur oyuzden.

buaralar aksamları da yogun olurum, ıkı gun spora gıdecem, camasır yıkanacak, valız sureklı hazırlık yapıyorum sonra degısıklık yapıyorum esım kalın kıyafet al dıyor hava ıyı olursa ne olacak bılmıyorum cok arada kaldım bu kıyafet konusunda. hem baya da kalabalık olacak, ıkıser ayakkabı, esofmanlar, pıjamalar, montlar falan derken. annemlere gıdıp gelmek falan kolaydı. ara mevsımde hem de boyle uzun tatıl cok dusundurucuymus ne koysam cantama bılemedımmmmmm

Tultancım hoş geldin canım, bebişin hayırlı olsun, sag salim kucağına alasın inşallah, yuvanıza uğur getirsin Filiz sağolsun haberlerini veriyordu ama doğrudan senden haber almak iyi oldu Bu arada biraz özel olacak ama bebiş sürpriz yaptı galiba korunmuyor muydunuz, yoksa korunduğunuz halde mi oldu:26:

Duygucum, çok mutlu oldum seni böyle keyifli gördüğüme dün gerçekten özüne dönmüştü İzmir havası Kuzey'in kışlıkları da alınmış, güle güle kulansın, ben de akşam hediyelerimi alacağım Antep için
yaaa adım sayımızı yarışırdık, pek keyifli oluyprdu ben dün de 10000i geçtim gerçi kaç gündür ya sporla ya yürüyüşle bolca adım atıyorum ama tartıda zerre kıpırdama yok:18:küstü galiba tartı bana

Kız Devlet Tiyatrosu oyuncuları duymasın amatör dediğini, bozulurlar valla Coğu ünlü oyuncu Devlet Tiyatrolarında çalışmıştır bir dönem. Hükümetin devlet tiyatrolarını kapatma niyeti vardı, inşallah kapanmazlar, bu da ayrı bir keyif çünkü

Canım benim, dün güzel haberlerini aldım ve çok sevindim, hamilelik haberini de alacağız inşallah iş durumuna gelince, ben de benzer durumdayım ama ben bu şekilde valiz hazırlamaya alıştım artık. Geçiş dönemlerinde özellikle zor oluyor, haklısın. Ben de dün çamaşır yıkayıp astım, bir kısmını katlayıp kaldırdım. Sen cuma günü sporu iptal et bence, çok koşturmaca olacak, bugün yap yeter. Bugün uygun olursak telefonla görüşelim seninle valiz için fikir verebilirim sanırım

GüNaydın kızlar, çok güzel ve enerjik bir gün diliyorum hepimize bugün topiğin iki bebeği dünyaya gelecekti, akşama güzel haberleri alırız inşallah
benim dün iş yoğundu ama akşam eve gelir gelmez salona gidip koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım, 35-40 dakika kadar yürüdüm, evde de çamaşır yıkandı, onları astım, bir kısmını katlayıp kaldırdım, toplam adım sayım 12000 olmuştu pazartesiden beri hergün ya sporla ya yürüyüşle 10000 adımı geçiyorum ama tartıda kıpırdama yok, 100gram bile veremedim:18: biraz canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok, spora, harekete devam biraz tuvalet problemi yaşıyorum, belki ondan tartı oynamıyor ama ne yapacağımı da bilemedim.

Merhaba Arkadaşlar
Malum 1.sınıfım yorgunluktan katılamadım aranıza.Geçmişi şöyle bir okudum ve Filizcim güzel haberini okudum ve çok mutlu oldum.Allah yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah.Allah gönlüne göre versin diyorum.Benim güzel kızımda evine dönmüş sevdiğine kavuşmuş,onun adınada çok sevindim.Esra baya yoğun.Onada kolaylıklar diliyorum.Hamile arkadaşlara özeniyorum.Hamileliği bütün karınlara çok yakıştırıyorum.Allah herkese nasip etsin.Güzel rakibem maşallah adım sayın süper.Tuvalet sorununu halledince eminim eksileri göreceksin.Vazgeçmek yok.İkimizde 60ı görmeliyiz.Atladıklarım varsa aff ola.
Arkadaşlar ben diyete uymaya çalışıyorum ama sporu biraz ihmal ediyorum.Bu hafta e harfini veriyorum.O kadar yorgun gidiyorumki eve.Yemekti,oğlumun ödeviydi şuydu buydu derken akşam oluyor zaman ve hal kalmıyor;ama ,süper bir çözüm bulduk.