- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.561
Tultancım hoş geldin canım, bebişin hayırlı olsun, sag salim kucağına alasın inşallah, yuvanıza uğur getirsinFiliz sağolsun haberlerini veriyordu ama doğrudan senden haber almak iyi oldu Bu arada biraz özel olacak ama bebiş sürpriz yaptı galiba korunmuyor muydunuz, yoksa korunduğunuz halde mi oldu:26:
Duygucum, çok mutlu oldum seni böyle keyifli gördüğümedün gerçekten özüne dönmüştü İzmir havası Kuzey'in kışlıkları da alınmış, güle güle kulansın, ben de akşam hediyelerimi alacağım Antep için
yaaa adım sayımızı yarışırdık, pek keyifli oluyprduben dün de 10000i geçtim gerçi kaç gündür ya sporla ya yürüyüşle bolca adım atıyorum ama tartıda zerre kıpırdama yok:18:küstü galiba tartı bana
Kız Devlet Tiyatrosu oyuncuları duymasın amatör dediğini, bozulurlar vallaCoğu ünlü oyuncu Devlet Tiyatrolarında çalışmıştır bir dönem. Hükümetin devlet tiyatrolarını kapatma niyeti vardı, inşallah kapanmazlar, bu da ayrı bir keyif çünkü
Canım benim, dün güzel haberlerini aldım ve çok sevindim, hamilelik haberini de alacağız inşallahiş durumuna gelince, ben de benzer durumdayım ama ben bu şekilde valiz hazırlamaya alıştım artık. Geçiş dönemlerinde özellikle zor oluyor, haklısın. Ben de dün çamaşır yıkayıp astım, bir kısmını katlayıp kaldırdım. Sen cuma günü sporu iptal et bence, çok koşturmaca olacak, bugün yap yeter. Bugün uygun olursak telefonla görüşelim seninle valiz için fikir verebilirim sanırım
İlkini hemen yolladım bazen yazıyorum tam yollucam giriş yapınız yazıyor gıcık oluyorum.Hımm şimdi çözümü yazayım.Geçen yıl spor salonuna gittiğimde orda bir beden eğitimi mezunu biri ile tanıştım.Onunla aradaki yaş farkına rağmen çok iyi dost olduk.Geçen hafta bana geldi.Malesef kpss den aldığı sonuç atanmasına yetmedi.Halk eğitime müracat etmiş.Step kursu açmak için.Alan taraması yapması gerekiyormuş.Dün binadaki komşularımdan imza topladım.Bizim zemin katta toplantı salonumuz var.Bayram sonrası başlıyoruz.Salona zaman ayıramıyordum bu süper oldu.Haftanın 5 günü 1 saat spor.Sizlerde halk eğitimlere yer ve zaman problemi yoksa müracat edip talep edebilirsiniz.Bu kurslar ücretsiz ve sonunda sertifikada alabiliyorsunuz,
Merhaba Arkadaşlar
Malum 1.sınıfım yorgunluktan katılamadım aranıza.Geçmişi şöyle bir okudum ve Filizcim güzel haberini okudum ve çok mutlu oldum.Allah yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah.Allah gönlüne göre versin diyorum.Benim güzel kızımda evine dönmüş sevdiğine kavuşmuş,onun adınada çok sevindim.Esra baya yoğun.Onada kolaylıklar diliyorum.Hamile arkadaşlara özeniyorum.Hamileliği bütün karınlara çok yakıştırıyorum.Allah herkese nasip etsin.Güzel rakibem maşallah adım sayın süper.Tuvalet sorununu halledince eminim eksileri göreceksin.Vazgeçmek yok.İkimizde 60ı görmeliyiz.Atladıklarım varsa aff ola.
Arkadaşlar ben diyete uymaya çalışıyorum ama sporu biraz ihmal ediyorum.Bu hafta e harfini veriyorum.O kadar yorgun gidiyorumki eve.Yemekti,oğlumun ödeviydi şuydu buydu derken akşam oluyor zaman ve hal kalmıyor;ama ,süper bir çözüm bulduk.
GüNaydın kızlar, çok güzel ve enerjik bir gün diliyorum hepimizebugün topiğin iki bebeği dünyaya gelecekti, akşama güzel haberleri alırız inşallah
benim dün iş yoğundu ama akşam eve gelir gelmez salona gidip koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım, 35-40 dakika kadar yürüdüm, evde de çamaşır yıkandı, onları astım, bir kısmını katlayıp kaldırdım, toplam adım sayım 12000 olmuştupazartesiden beri hergün ya sporla ya yürüyüşle 10000 adımı geçiyorum ama tartıda kıpırdama yok, 100gram bile veremedim:18: biraz canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok, spora, harekete devam biraz tuvalet problemi yaşıyorum, belki ondan tartı oynamıyor ama ne yapacağımı da bilemedim.
sorun değil :)merhaba arkadaşlar
malum 1.sınıfım yorgunluktan katılamadım aranıza.geçmişi şöyle bir okudum ve filizcim güzel haberini okudum ve çok mutlu oldum.allah yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah.allah gönlüne göre versin diyorum.benim güzel kızımda evine dönmüş sevdiğine kavuşmuş,onun adınada çok sevindim.esra baya yoğun.onada kolaylıklar diliyorum.hamile arkadaşlara özeniyorum.hamileliği bütün karınlara çok yakıştırıyorum.allah herkese nasip etsin.güzel rakibem maşallah adım sayın süper.tuvalet sorununu halledince eminim eksileri göreceksin.vazgeçmek yok.ikimizde 60ı görmeliyiz.atladıklarım varsa aff ola.
Arkadaşlar ben diyete uymaya çalışıyorum ama sporu biraz ihmal ediyorum.bu hafta e harfini veriyorum.o kadar yorgun gidiyorumki eve.yemekti,oğlumun ödeviydi şuydu buydu derken akşam oluyor zaman ve hal kalmıyor;ama ,süper bir çözüm bulduk.
benim morelim kuzey ve havaya bağlı malum ikiside iyi okuncakeyfim yerinde oluyoree bide filizin güzel haberleri çok sevindimmtultancım hoş geldin canım, bebişin hayırlı olsun, sag salim kucağına alasın inşallah, yuvanıza uğur getirsinFiliz sağolsun haberlerini veriyordu ama doğrudan senden haber almak iyi oldu Bu arada biraz özel olacak ama bebiş sürpriz yaptı galiba Korunmuyor muydunuz, yoksa korunduğunuz halde mi oldu:26:
Duygucum, çok mutlu oldum seni böyle keyifli gördüğümeDün gerçekten özüne dönmüştü izmir havası Kuzey'in kışlıkları da alınmış, güle güle kulansın, ben de akşam hediyelerimi alacağım antep için
Yaaa adım sayımızı yarışırdık, pek keyifli oluyprduBen dün de 10000i geçtim Gerçi kaç gündür ya sporla ya yürüyüşle bolca adım atıyorum ama tartıda zerre kıpırdama yok:18:küstü galiba tartı bana
Kız devlet tiyatrosu oyuncuları duymasın amatör dediğini, bozulurlar vallaCoğu ünlü oyuncu devlet tiyatrolarında çalışmıştır bir dönem. Hükümetin devlet tiyatrolarını kapatma niyeti vardı, inşallah kapanmazlar, bu da ayrı bir keyif çünkü
Canım benim, dün güzel haberlerini aldım ve çok sevindim, hamilelik haberini de alacağız inşallahIş durumuna gelince, ben de benzer durumdayım ama ben bu şekilde valiz hazırlamaya alıştım artık. Geçiş dönemlerinde özellikle zor oluyor, haklısın. Ben de dün çamaşır yıkayıp astım, bir kısmını katlayıp kaldırdım. Sen cuma günü sporu iptal et bence, çok koşturmaca olacak, bugün yap yeter. Bugün uygun olursak telefonla görüşelim seninle valiz için fikir verebilirim sanırım
ayy allah yardımcıları olsun sağ salim kavuşssunlarr evlatlarıyla..günaydın kızlar, çok güzel ve enerjik bir gün diliyorum hepimizeBugün topiğin iki bebeği dünyaya gelecekti, akşama güzel haberleri alırız inşallah
Benim dün iş yoğundu ama akşam eve gelir gelmez salona gidip koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım, 35-40 dakika kadar yürüdüm, evde de çamaşır yıkandı, onları astım, bir kısmını katlayıp kaldırdım, toplam adım sayım 12000 olmuştuPazartesiden beri hergün ya sporla ya yürüyüşle 10000 adımı geçiyorum ama tartıda kıpırdama yok, 100gram bile veremedim:18: Biraz canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok, spora, harekete devam Biraz tuvalet problemi yaşıyorum, belki ondan tartı oynamıyor ama ne yapacağımı da bilemedim.
ALLAH hepimizden razı olsun sende iyikivarsın canımmm ,yani bu güzel sözlere ne yazsam bilemedimm gerçekden duygularımız karşılıklıher nekadar sesın grıplı olsa da beraber gunes actı sankı ıcımızeeeeeeeeeeee
duaların, destegın, adım adım takıp edısın, umut verısın, doktora gıtmeme vesıle oldugun ıcın, mutluluguma, derdıme, gulusume, gzyasıma ortak oldugun ıcın kardesım oldugun ıcın cok sanslıyım cok cok tsk ederım ne yazsam ıfade edemıyorum benım ıcın yaptıgın hersey sana bın katı guzellıkler ıle donsun canım benım. ALLAH razı olsunnn ıyı kı varsın ıyı kı dostumsun yuzunu gormedım yuzune bakarak konusmadım ama kalbımın hayatımın en buyuk parcası oldun.
kızlar ben geldımmmmmmmm, dun oglenden berı yoktummmmm sukur hepınız ıyısınız buna cok sevındımmmmmmm aman hep ıyı olun ıyı olalım daıma ınsaallahhhhhhhh
dun sureklı korku ve uzuntu halındeydım gercekten cok kotuydum bu hastalık dısında esımın ve benım aılemın bazı sorunlarını da duyduk ıyıce bıkmıs durumda tukenmıs durumdaydım aksam. ama sabah daha umutlu ama endıselı sekılde gıttım doktora. cok sukur gunes actı ıcımeeeee ferahlık geldı bayrama bayram gıbı gırebılecegım ınsaallahhhhhhhhh
sonucu da kısaca yazayımmm
ara kanamalar sorun degılmıs mıyom, kıst vs yok tıroıd hormonlarında yukselme ve bu sebepten olan bır kanama da yok hormon tahlıllerım de ıyı. yumurtalar catlayıp folikul ardından da bebıs olmak ıstıyorlarmıs tepkı verıyormus ama hamıle kalamıyorum catlamıyorlar kucukler ve sayıları az. bu sebeple catlayamadıgı ıcın surtunme vs bırseyler oluyormus ara kanamaya sebep oluyormus hormonlarım hamılelıgı tetıklıyormus umurtalıklara baskı yapıyormus yanı. cok sukur doktordan korkudan sıyrılmıs sekılde cıktım menopoza tamamen gırme rıskım hep varmıs ama su an tehlıkem yokmus oyle dedı doktor.
güle gülekullan cicilerinii tatlımmm..cok yoruldum bugun, cok yurudum cok kosusturdum 8 bucukta eve geldım kuaforde 3-4 saat kaldım ondan oncesınde o hastane bu hastane derken kosturdum cıcıler aldım saclarımı boyattım camasırlarım buyuk geldıgı ıcın kendıme daha kucuk donlar aldımmmmmmmmelbıselerımın ustune guzel hırkalar buldum aldım lcw dan. boyle ısteeeeeee. kuafor ısım cok uzadıgı ıcın spora gıdemedım yoksa yuruyus falan aldırmayıp spora da gıdecektım yıne de. dun gıttım bugun de gıdecektım ama artık yarına kaldı. yarın gıderım cuma gunu de gıderım cuma gece yolcuyum zaten malum.
duygusummmmmm, esosusum, neslıcıgımmmmmm, sultanımmmmm cok sagolun kızlar, dunden berı benı tek bırakmadınız hepınız ayrı ayrı cok kıymetlı ve cok ozelsınız hepınıze ayrı ayrı cok tsk edıyorum esıme hepınızden bahsettım nekadar cok sevılıyorsun dedı msjlarınızı, aramalarınızı gordu uzak ama gercek dostların var dedı bıldıgım seylerı duymak ve gormek ayrı bır mutlu ettı gururlandırdı ıyı kı varsınız ALLAH razı olsun tum dua, dıleklerınız , sevgınız ve destegınız ıcın.......
ıyı kı varsınızzzzzzzzzzzzzz
ben kullerımden dogdum, yenı bır fılız oldum yurumeye basladım gulmeye basladım sayenızde. once duyguya sonra hepınıze cok tsk ederımmmmmmm basarımızıııııııı burda herkes okuyacak gorecek ınsaallah sevgıyla duayla dostlukla basarmıs olacagımmm sızlerı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben serapı arayacaktım ama telefonum evde kalmıs. ancak aksam alırım artık haberlerı. ınsaallah her ıkısı de sag salım dogum yapmıslardır hersey yolundadır. bu yıl pek bereketlı bızım topıkkkkkkkkkk :)))))))))))
tam 4 tane bebegımız olacakkkkkkkk
ooooo adımlar, salonda yuruyusler. bu hafta ıyısın neslıcıgım maasallah hep boyle devam edersın ınsaallah. kıloya takılma bence, cunku wc sorunundan dolayı --- goremıyorsundur.
kayısı yıyormusun ? ne yapıyorsun wc sorunu ıcın ?
merhaba kızlarrrr
filizcimmm sonuçlarının güzel çıkmasına çooooook sevindim inşallahhh o yumurtalar büyüsün bebişler olsun tez zamanda .peki doktorun tedavi uygulamıyomu ben daha önceleri yumurta geliştirici falan kullanmıştım ama eşim gurbete gidince tedavimde yarım kalmıştı .
bu konuyla ilgili ilaç kullanılıyo ve çok güzel sonuçlar alınıyo .yoksa direk tüp bebeğe mi yönlendiriyo .
serap bebişini kucağına almıştır sağlıkla büyütsün inş
duygu kuzeye ciciler almışş ohh güle güle kullansınlar güzel günlerde
tultanda gelmiş hoşgelmişşşşş
bu aralar acaip halsiz ve uykuluyum .her an uyumak istiyorum .hiç bişi yapamıyorum artık iyice ağırlaştım .bazen eski halime hiç dönemicekmişim gibi geliyo .sonra yok yok sen eskiden koşa koşa her işini yapardın sıkma canını o günlere az kaldı diyorum yoksa bunalıma giricem .2 tane merdiveni çıkamıyorum .çoraplarımı ayakkabılarımı bile giyemiyorum .allahıma hamdolsun bu günleride gördüm inşallah filiz ve cemrede yazıcak buraya o günleri .bide kızım resmimi çekicek ve size son halimi göstericem .hem doğumdan sonra öncesi sonrası yaparım
Kayısı yemedim canım, işyerinde form çayı varmış, 1 tane ondan içtim, iş çıkışı alışveriş merkezine gideceğim, oradan alırım kuru kayısı, sadece tartıda yüksek görmek değil, kendimi şişman hissediyorum, kıyafetler sıkıyormuş gibi geliyor, yola çıkmadan geçer inşallah.
ALLAH hepimizden razı olsun sende iyikivarsın canımmm ,yani bu güzel sözlere ne yazsam bilemedimm gerçekden duygularımız karşılıklı
hadi bakalım çok şükür herşey yolundaaa ama ihmak etmekde yokk malum risk herzaman riksdir kendine herzamankinden daha çok iyi bakıyorsun emiii rabbim göbüşünde bebişleri öğrendiğin günleri nasip etsinn inşallahhh
güle gülekullan cicilerinii tatlımmm..
canımm hayatında herşey her geçen günn daha iyi olcakkk inşallahhh mutluluğu çok hak ediyorsunnn çokkk sana güzellikler mutluluklar dilerimmm
bence de suslen bakkkkkk, zaman acısından bekar kısının daha cok zamanı oluyor eeeee bebek yok koca yok ev ısı yok derken bence bu gunlerı ıyı degerlendırrrrrrrrrrsuslen puslennnnnnn ohhhhhhhhhhhhh. hem uyanık ol yavrucugummmmmm, sen adapazarında akrabaları ve ıs arkadaslarını, okul arkadaslarını falan gorursun herıfının, daıma bakımlı olmaya calıs alıskanlık halıne getır bunu sımdıden kı, tum sorumluluklar artınca kendını zamansızlıktan dolayı koyverıp gıtmeyesın.
tsk ederım nurdancıgım dusunmen yeter. ben toplantıda falan oldugunu, yogun oldugunu bılıyorum hem belkı telefonumu o gun kaydetmemıs de olabılırsın sıkıntı etme oldu mu, dua ettıgını dusundugunu bılıyorum tsk ederım ALLAH razı olsunnnnn cok opuyorumm
evet evet yumurtalar zaten ınat edıyormus kanamalar oyuzdenmıssssssss aferın onlara, ınatcı cıktılarrrrrrrrr
ooooooooooo hem evıne hem herıfıne kavustun demekkkkkk. sonucta aynı topraktasın, henuz gorememıs olsan dabuaralar cok yoruldun dun de zaten canını cıkartmıssın once bolca dınlen, sonra gez eglen. tekrar ankraraya gıdecekmısın bayramdan sonra ?
senın herıf ne mezunuydu merak ettım ?
evet ben de goremedım zuleyha hocayı. bugun gırmezse, haberlesırım ben onunla. artık hepınızın telefonu var, kacamazsın bendennnnnnnn
serap ıle de aksama dogru haberlesecegım, saat 10 da dogumu. sunanın da bugun dogumu ama onun telefonu falan yok ınsaallah haber verır sag salım.
ıkısı de sag salım bebıslerını kucagına alsın ınsaallahhhhhhhhh darısı da bızlerın basınaaaaaaaaa
once cemrem, sonra duygunun ıkıncı, sonra ben, sonra sennnnnnnnn......
buaralarda serap, suna, erce ve sultan da dogum yapmıs olurlarrrrrrrrrrr neslı gonullu olursa ona sıramı verırımmmmm
Kizlar selam herkese Nasılsıniz evde net yok bugun cepten yazıyorum umarım başarılı olabilirim :))
ben de durumlar oynatmaya az kaldi modunda :)) bu yoğunluk senede bir kere oluyor ben ofiste millet dışarıda mahfolduk pazar bile calisabilirim yagan kar koy yollarini kapatmis burda hic kar yok ama :S
Bayram yaklasiyor ben hic hazırlık yapamadım dip boyam gelmiş onu bile halledemiyeblirim pazar evi dip köşe yapicamm cumartesi aksam is cikisi kete ve tatlı yapılacak pazartesi isteyim tabi pazar calismasamm
Babam pazar istanbula gidiyor annisle tek kaliyoruz anlicaginizz)
ayyy ne çok anlattim aman yeter bu kadar öpüyorum hepinizi coooook dikkat edin kendinize muckssş
kızlar herkese iyi gecelerr, ben bu ara menumu pek yazamıyorum çünkü biraz karışık oluyor. sabah kahvaltıya teyzeme gittim, öğlen ayaküstü bişeyler atıştırdım emrahla buluştum akşam eve geldm yemek yedm derken, menum az ve karışık oldu. akşam yemeginden sonra da evde puding olmasına ragmen yemedim, kazandımm
sporum da yok tabiki, emrahla yarım saatten biraz fazla yürüdük ama salına salına yürüyünce pek faydalı olmuyoo yuzden bikaç gün menulerim konusunda affınıza sığınıyorum, bayramdan sonra düzenime dönerm sanırım, herkese iyi gecelerr
amann süslenssemm nolcakk, bugun makyajıma özendim her zamankinden değişik yaptım, ruj pek sürmem normalde ama ruj sürdüm, saçımla uğraştım falan filan herif hiçbirini farketmediyok anamm benmki körr, dekolte bişey giysem kapat şunu demek için fark eder ancak pazar günü kardeşini istemeye geliyolarmış bi moralim bozuldu bugunn. 2014 içinde kardeşi evlenecek, kuzeni ( ama kendini abisi gibi görüyo ) o evlenecek, ki ailesi yardım ediyomuş onlara da, biz nasıl işin içinden çıkacaz die kara kara düşünüyoruz valla. ailesine yüklenemiyoruz biz en geride kaldık çünkü, kendi kendimize de neyi nasıl yapacaz valla hiç kestiremiyorm şimdi, ona keyfim bozuk biraz.
telefonunu kaydettm canmm kaydetmez olur muyumm, yogunluktan elime alamadm bi türlü sadece. yoksa aklımdaydın şükür ki sonuçlarda iyi oohhh
yumurtaları sevelim o zaman son damlalarına kadar inat etsinler de bebişe dönüşsünler sonraa
bayramdan 1 hafta 10 gün sonra tekrar gidecem malesef canımcanm hiç istemiyo yaa şimdiden dönmenin telaşına düştüm, deli miyim neyim bi tadını çıkarsam ya bu günlern hey Allahımmm
benim herif uluslararası ilişkiler mezunu filizim, buralarda pek uluslararası ilişebilecegini sanmıyorum ama fabrikaların idari işlernde falan çalışıyolarmış genelde o da öle bişeyler yapacak bakalm bayramdan sonra, nasip kısmet
züleyha hocam gelmiş bugun, yogunmus sadece bi sıkıntısı yokmuş şükür, bide bana güzel kızım demişş, nasıl mutlu oldumm
valla aslına bakarsan düşünce olarak nesliyle aynı düşünüyorum bebek konusunda, başkalarının çocuklarını sevmek güzel kendimi o sorumluluga sokmak istemiyorum, ama işte hem emrah çocukları çok sevyor, hem de annem babam torun istiyolarr, öle olunca benm de çocuk yapmam gerekiyor sanırımmnasip diyelim inşallahh, senin duygunun ve cemremin olsun da öncee biz de zamanı gelince yaparız inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?