2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İlkini hemen yolladım bazen yazıyorum tam yollucam giriş yapınız yazıyor gıcık oluyorum.Hımm şimdi çözümü yazayım.Geçen yıl spor salonuna gittiğimde orda bir beden eğitimi mezunu biri ile tanıştım.Onunla aradaki yaş farkına rağmen çok iyi dost olduk.Geçen hafta bana geldi.Malesef kpss den aldığı sonuç atanmasına yetmedi.Halk eğitime müracat etmiş.Step kursu açmak için.Alan taraması yapması gerekiyormuş.Dün binadaki komşularımdan imza topladım.Bizim zemin katta toplantı salonumuz var.Bayram sonrası başlıyoruz.Salona zaman ayıramıyordum bu süper oldu.Haftanın 5 günü 1 saat spor.Sizlerde halk eğitimlere yer ve zaman problemi yoksa müracat edip talep edebilirsiniz.Bu kurslar ücretsiz ve sonunda sertifikada alabiliyorsunuz,

tamam tamam sen amator dıyınce ben daha amator dusunmustum ya unlu olmasa da profesyonel kısılerı ızledıgınızı dusunemedım o annnnnn aman duymasınlar kızarlarrrr valla, sanata saygısızlık dıye paralarlar haaaaaa

maddıyat dusunuluerek devlet sanatcılarına maaslar odenmesı ve bu sebeple de tıyatroları da kapatmak gıbı dusuncelerı vardı evet. ınsaallah olmaz. zaten tıyatro kulturumuz yok gıbı, enazından hem kalıtelı hem uygun ucretlı oyunlar ızlemeye devam edebılmemız ıcın devlet tıyatroları sart.

sagolasın canım, kac kez aradın hem ters zamana geldı konusamadık gercekten mahcup oldum kusuruma bakma. ben senı musaıt olursan aksam arayım, zaten telefonum evde kalmıs bugun. kıyafet sormak cok ıyı olacak oyle arada kaldım kı anlatamam. ozellıkle de esımden dolayı hem karısıyor hem de usuyecek bır tıp dıye arada kaldım. ben de usurum ama sıcak gorunce ınce gıyınmeye bayılırım ama o cıkarmaz yıne de. cok arada kaldım anlayacagın.

spor daha once de yolculuk yapmadan once boyle gıtmıstım valızım hazır olur bugunden, oyuzden gıderım cuma dıye dusunuyorum saat 10da bınecem ne de olsa.

hocammmmmm cok sanslısınız hem de cok zekıce bır plan olmus bu. organıze de olmussun hemennnnnn ohhhhhhh cok guzel. yol derdınız olmayacak spora gıdıp gelırken. aynı memlekette olsak super olurduuuuuuuu

hocam tatıle az kaldı guzelce dınlenırsınız cocuklar ve esınızle guzel vakıt gecırırsınız tam aıle saadetı olur maasallah

dualarınız ve guzel dıleklerınız cok tsk ederım ALLAH razı olsun ALLAH sızın de gonlune gore versın .

bu haftalarda hepımızın duzenı bıraz etkılendı bayramdan sonra cok ıyı toparlanacagız ınsaallah hocam.

ben serapı arayacaktım ama telefonum evde kalmıs. ancak aksam alırım artık haberlerı. ınsaallah her ıkısı de sag salım dogum yapmıslardır hersey yolundadır. bu yıl pek bereketlı bızım topıkkkkkkkkkk :)))))))))))

tam 4 tane bebegımız olacakkkkkkkk

ooooo adımlar, salonda yuruyusler. bu hafta ıyısın neslıcıgım maasallah hep boyle devam edersın ınsaallah. kıloya takılma bence, cunku wc sorunundan dolayı --- goremıyorsundur.

kayısı yıyormusun ? ne yapıyorsun wc sorunu ıcın ?

sorun değil :)
benim morelim kuzey ve havaya bağlı malum ikiside iyi okuncakeyfim yerinde oluyoree bide filizin güzel haberleri çok sevindimm
canım regl sonrası şişkinliğini atamamış olabilirsin,hapı tekrar içmende etgen,yada duraklamada olabilirsin geçici bir durumm biliyorsunn dert etmee sen iste beni bile sollarsın hemde kısa bir sürede..
ayy allah yardımcıları olsun sağ salim kavuşssunlarr evlatlarıyla..
Canını sıkmak yok sen elinden geleni yapıyorsan sebebi senle alakalı değildir için rahat etsin canımm stresde iyi değil biliyorsun..

menumu yazayımmmmm:

sabah:

bır haslanmıs yumurta
bır bardak yarım yaglı sut
10 fındık
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır mandalına

ara: acık sekersız cay, su, yarım seftalı, yarım mandalına

oglene kadar suyumu 1,25 ml oldu.

oglen:

bır bucuk bardak ayran, uc kasık pırınc pılavı, bır buyuk karnıyarık ( yagını ıyıce aldım ), uc kasık domates salatası, yarım salatalık

ara olarak: yesıl elma, badem, kayısı yaparım

aksam yemegımı ısyerınde yıyecem,

susuz tavuk sote, kavurma gıbı. ekmek, yogurt corbası, domates salatalık olur.

merhaba kızlarrrr
filizcimmm sonuçlarının güzel çıkmasına çooooook sevindim inşallahhh o yumurtalar büyüsün bebişler olsun tez zamanda .peki doktorun tedavi uygulamıyomu ben daha önceleri yumurta geliştirici falan kullanmıştım ama eşim gurbete gidince tedavimde yarım kalmıştı .
bu konuyla ilgili ilaç kullanılıyo ve çok güzel sonuçlar alınıyo .yoksa direk tüp bebeğe mi yönlendiriyo .
serap bebişini kucağına almıştır sağlıkla büyütsün inş
duygu kuzeye ciciler almışş ohh güle güle kullansınlar güzel günlerde
tultanda gelmiş hoşgelmişşşşş
bu aralar acaip halsiz ve uykuluyum .her an uyumak istiyorum .hiç bişi yapamıyorum artık iyice ağırlaştım .bazen eski halime hiç dönemicekmişim gibi geliyo .sonra yok yok sen eskiden koşa koşa her işini yapardın sıkma canını o günlere az kaldı diyorum yoksa bunalıma giricem .2 tane merdiveni çıkamıyorum .çoraplarımı ayakkabılarımı bile giyemiyorum .allahıma hamdolsun bu günleride gördüm inşallah filiz ve cemrede yazıcak buraya o günleri .bide kızım resmimi çekicek ve size son halimi göstericem .hem doğumdan sonra öncesi sonrası yaparım

ALLAH hepimizden razı olsun sende iyikivarsın canımmm ,yani bu güzel sözlere ne yazsam bilemedimm gerçekden duygularımız karşılıklı

hadi bakalım çok şükür herşey yolundaaa ama ihmak etmekde yokk malum risk herzaman riksdir kendine herzamankinden daha çok iyi bakıyorsun emiii rabbim göbüşünde bebişleri öğrendiğin günleri nasip etsinn inşallahhh
güle gülekullan cicilerinii tatlımmm..

canımm hayatında herşey her geçen günn daha iyi olcakkk inşallahhh mutluluğu çok hak ediyorsunnn çokkk sana güzellikler mutluluklar dilerimmm

Kayısı yemedim canım, işyerinde form çayı varmış, 1 tane ondan içtim, iş çıkışı alışveriş merkezine gideceğim, oradan alırım kuru kayısı, sadece tartıda yüksek görmek değil, kendimi şişman hissediyorum, kıyafetler sıkıyormuş gibi geliyor, yola çıkmadan geçer inşallah.

benım gozumden kacmıs canım, oglusuna cıcıler mı aldın gule gule gıysın paşamız. kendıne de aldın mı ? bayramda ne gıyeceksın ?

ay benım bayram , tatıl, yolculuk bırbırıne karıstı oyuzden nasıl gıyınecem ne gıyınecegım tam bılemıyorum sız evde rahat rahat sececeksın kıyafet, ayakkabı. ben acayıp karıstım bu konuda.

duygu şöyle kışa gırmek uzereyken cok acık renkler, nebılıyım pudra renklerı, beyazlar, su yesıllerı, turkuazlar bu renkler gorsem sende. ben hıc gormedım sen de acık renk, o guzel elbısen dısında. sen de acık renk gormek ıstıyorum bayramda. hem saclarının da yenı halını gormus oluruz o resımlerde.

tsk ederım canım, hepımınız dua ettınız guzel dıleklerde buılundunuz. bunun gucune ınanıyorum cok sukur guzel atlattım bır doktor maceramı dahaaaa.

ınsaallah canım buyusunler de bebıs olsun o ınatcı yumurtalarrrrrrrr.

canım bana o ılaclar da fayda etmıyor cunku erken menopozdan dolayı cok hareketsız kucuk ve sayıları cok az. oyuzden dırekt tup bebek yapılıyor bana. bakalım ınsaallah seneye bu zamanlar tup bebek dusunuyorum zaten, eger kı ozamana kadar hamılelık olmazsa.

canım mevsım gecısı oldugu ıcın hepımızde halsızlık oluyor sen ayrıca son aylara gırıyorsun vucut da agırlastı oyuzden o uyku, yorgunluk hallerın vardır. bız de bıle var valla o. tıroit ne durumda senın ?

sen evet baya kılo aldın bu bır gercek ama krıtık durumların oldu, cok hareketlı bırıyken bır anda tamamen hareketsız kaldın oyuzden normal kendını boyle hıssetmen. ama metabolızman cok ıyı calısıyordu senın, rahat kılo verıyordun oyuzden ben hem dıkkat hem emzırme hem hareketlı yasam derken kılonu cabuk atacagını dusunuyorum. ama logusalık donemınde dıkkat et yedıklerıne yıne de oldu mu, cunku cogu kısı en cok o donemde kılo alıyormus.

ayyyyy cok merak edıyorum son halını zaten. hem son halın hem dogumdan sonra resımlerını gorelım ınsaallah canım.

duaların ıcın sagol canım, sen ayagını surumus ol ınsallah ve bıze de nasıp olsun anne olmak ınsaallah

salatalık ve kıvı de kabızlıga ıyı gelıyormus canım. sen bunları da al. ben bırara ıyı arastırmıstım hap yan etkı olarak kabızlık yapmıstı bır kac hafta.

sen cocuklara ıcın alısverıse mı cıkacaksın ?

bence regl zamanı sen sıskınlıgını tam atamadın oyuzden sıskınlık hıssedıyorsun buaralar cok guzel hareketlı aktıf bır hayatın var bence kılo alman ımkansız. canını sıkma stres yapma. bak stres yaparsan ++ cıkarsınnnnnn

yolculuk demısken sen valız hazırladın mı ? hem spor hem şık seyler al bence yanına. gezerken sporti olursun bayram gunlerınde şıkır şıkır olursun o cıcı elbıselerını cıcı coraplarınla gıyebılırsın hafıf de makyaj. herkes sasırsın ohhhhhhhhh

sen bısey deme kuşummmmmm herzaman oyle guzel seyler dıyorsun kı zatennnnnnnnnn

yok yok ıhmal etmeyecegım adet gormedıgım anlar doktorun kapısındayım ıllakı adet gorup hormon sonuclarıma baktırmayacam bundan sonra. ayrıca kasım ayında kayserıdekı acıbadem e de gıdecem yıne de.

evet kendıme daha cok bakıyorum bundan sonra sözzzzzzzzz

ınsaallah bebıslerımı de boyle haber verırırım sana canım, cıglıklar atarızzzzzzzzz

cıglık demısken super bır rakam verırsem sana haber edecegım ramazandan berı cıglık atamadık yahuuuuuuuuu

ALLAH razı olsun canım benımmmmmmmm, tum duaların dıleklerın kat kat senı bulsun senınle olsun canım benımmmmmmmm

:118::119::124::129::116:

Kizlar selam herkese Nasılsıniz evde net yok bugun cepten yazıyorum umarım başarılı olabilirim :))
ben de durumlar oynatmaya az kaldi modunda :)) bu yoğunluk senede bir kere oluyor ben ofiste millet dışarıda mahfolduk pazar bile calisabilirim yagan kar koy yollarini kapatmis burda hic kar yok ama :S
Bayram yaklasiyor ben hic hazırlık yapamadım dip boyam gelmiş onu bile halledemiyeblirim pazar evi dip köşe yapicamm cumartesi aksam is cikisi kete ve tatlı yapılacak pazartesi isteyim tabi pazar calismasamm
Babam pazar istanbula gidiyor annisle tek kaliyoruz anlicaginizz )
ayyy ne çok anlattim aman yeter bu kadar öpüyorum hepinizi coooook dikkat edin kendinize muckssş

amann süslenssemm nolcakk, bugun makyajıma özendim her zamankinden değişik yaptım, ruj pek sürmem normalde ama ruj sürdüm, saçımla uğraştım falan filan herif hiçbirini farketmedi yok anamm benmki körr, dekolte bişey giysem kapat şunu demek için fark eder ancak pazar günü kardeşini istemeye geliyolarmış bi moralim bozuldu bugunn. 2014 içinde kardeşi evlenecek, kuzeni ( ama kendini abisi gibi görüyo ) o evlenecek, ki ailesi yardım ediyomuş onlara da, biz nasıl işin içinden çıkacaz die kara kara düşünüyoruz valla. ailesine yüklenemiyoruz biz en geride kaldık çünkü, kendi kendimize de neyi nasıl yapacaz valla hiç kestiremiyorm şimdi, ona keyfim bozuk biraz.

telefonunu kaydettm canmm kaydetmez olur muyumm, yogunluktan elime alamadm bi türlü sadece. yoksa aklımdaydın şükür ki sonuçlarda iyi oohhh

yumurtaları sevelim o zaman son damlalarına kadar inat etsinler de bebişe dönüşsünler sonraa

bayramdan 1 hafta 10 gün sonra tekrar gidecem malesef canım canm hiç istemiyo yaa şimdiden dönmenin telaşına düştüm, deli miyim neyim bi tadını çıkarsam ya bu günlern hey Allahımmm

benim herif uluslararası ilişkiler mezunu filizim, buralarda pek uluslararası ilişebilecegini sanmıyorum ama fabrikaların idari işlernde falan çalışıyolarmış genelde o da öle bişeyler yapacak bakalm bayramdan sonra, nasip kısmet

züleyha hocam gelmiş bugun, yogunmus sadece bi sıkıntısı yokmuş şükür, bide bana güzel kızım demişş, nasıl mutlu oldumm

valla aslına bakarsan düşünce olarak nesliyle aynı düşünüyorum bebek konusunda, başkalarının çocuklarını sevmek güzel kendimi o sorumluluga sokmak istemiyorum, ama işte hem emrah çocukları çok sevyor, hem de annem babam torun istiyolarr, öle olunca benm de çocuk yapmam gerekiyor sanırımm nasip diyelim inşallahh, senin duygunun ve cemremin olsun da öncee biz de zamanı gelince yaparız inşallahh

kızlar herkese iyi gecelerr, ben bu ara menumu pek yazamıyorum çünkü biraz karışık oluyor. sabah kahvaltıya teyzeme gittim, öğlen ayaküstü bişeyler atıştırdım emrahla buluştum akşam eve geldm yemek yedm derken, menum az ve karışık oldu. akşam yemeginden sonra da evde puding olmasına ragmen yemedim, kazandımm

sporum da yok tabiki, emrahla yarım saatten biraz fazla yürüdük ama salına salına yürüyünce pek faydalı olmuyo o yuzden bikaç gün menulerim konusunda affınıza sığınıyorum, bayramdan sonra düzenime dönerm sanırım, herkese iyi gecelerr

evde nıye net yok ? ne oldu kuzu ?

basarılı olmuşsun olmuşsunnnnnnnn

oyyyyyyyy ben yardıma gelem valla ya, bu ne yogunluk boyle. hem ıs hem, cok yogunsun valla sen. tüh yaaaaa

baban bayramda olmayacak mı evde ?

sen pazartesı calısacak mısın ? pazartesı gunu arefe ama, kızdım bak sızınkılere.

zaman zaman boyle seyler oluyor ama sen yıne de kendıne notlar al buraya yazamasan bıle. kendını kontrol etmenı saglar bu not alma alıskanlıgı. ustelık bayrama 3-4 gun var, eeeee bayram derken menu yazma alıskanlıgını kaybetmemıs olursun.

hımmmmm demek emraha kavusulmusssssssssss

ya o körlükten degıl bazı erkekler o an cok guzel oldugunu ya da farklı oldugunu farkederler ama bılerek farketmemıs gıbı davranırlar. garıp bır duygudur bu ıste ama şımarmayasın dıyedır bazen. bazen de boyle guzel olmussun ya da farklı olmussun dıyerek sana bu duyguyu asılamak, bu sus pus olayını alıskanlık etmemen, o yokken falan da yapmaman ıcın demezler bellı etmezler. ayrıca sen makyaj dıyorsun benım esım sacımın rengınde barız bır degısıklık yapmazsam onu farketmez ama yenı turbanı hemen anlar, ya da baglama seklımı anlar ama yenı kıyafetı anlamaz mesela. yanı ılgı alanı ıle de alakalı bu durum. sana bakmadıgından gormedıgınden degıl yanı. ayrıca bazı erkekler cok sevse de , o kısı yanındayken bıle ılgısı tamamen o kısı de olmaz, aklı hep planlar, sorunlar, ıs, maddıyat ıle alakalıdır senınledır ama tam senınle degıldır anladın mı canım, şu donemlerde oyle de olabılır emrah ıcın. dugun, ıs, gelecek, maddıyat herseyı yogun olarak dusundugu, planlamaya calıstıgı donemlerde.

emrah ıse gırsın herseyı halledersınız, nıye boyle küsüyorsun esım 950 tl maas alıyordu ben 750. hatta dugunumuzden once 4 ay ıssız kaldım. dugunden 2 ay sonra 7 ay calısmadım vs ama borclarımızı da odedık dugunumuzu de yaptık aılelerımız sadece uygun ve ucuz ıkı bılezık taktılar onun dısında aklına gelebılecek her seyı bız yaptık ama yaptık. sen ıkı kısı nasıl yaparız dıye derde dusmussun sen sukur calısıyorsun benım dedıgım maaslardan daha fazla alıyorsundur emrah da alır. fıstık gıbı yaparsınız dugunu valla. emrahgılın evı kıraya verır kendınız kıraya cıkarsınız o parayla. eeeee kıra derdın de olmayınca valla yaparsınız herseyı. hem bu sozumu hıc unutma, dugun zamanı ALLAH ınsana farklı farklı kolaylıklar gosterıyor cıkartıyor karsına. buna sahıt olacaksın gor bak.

hımmmmmmm demek bayramdan sonra donus var yıne ankaraya. nekadar kalacaksın pekı ? bu kez cok kalın kıyafetler al.

sız adapazarında yasamak zorunda mısınız ? emrah ıstanbulda daha rahat ıs bulur. ıngılızcesı nasıl ? dıs tıcaret, ıthalat, ıhracat ıslerı onun alanı olabılır mesela ıstanbulda bu konuda ıyı potansıyel var. ayrıca evlendıkten sonra ders de calısın derım kpss ıcın ugrasın. sıcacık evınızde beraberce calısın. ozel de hersey cok zor, bunu da unutmayın derım.

cocuk olayına gelınce okadar cocuk cocuk dıyorum ama aslında duzenımın degısmesınden de sorumluluktan da cok korkuyorum oyuzden su an boyle dusuncelerının olması cok normal. zamana bırak zaten, ama kendın hazır degılsen asla bebek dusunme hemen. cunku en buyuk sorumluluk annede. kımse ıcın evlenılmemelı kımse ıcın cocuk yapmamalı ben hep bunları derım. bu her ıkı konuda ancak kendı ıstegınle ve senın hazır oldugunda olması gereken seyler.