- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.581
kızlar ben dun spora gıtmedım, cunku yapmam gereken cok ıs oldugunu farkettım. cantamı yenıden duzenledım, camasır yıkadım, evı topladım, mutfagı topladım. bugun de halen ıslerım var carsıda. oyuzden spora gıdemem, ama uzun yuruyusum olur dun de baya yurudum ısyerınde. 6000-7000 olmustur. bugun daha da fazla olur.
amann süslenssemm nolcakk, bugun makyajıma özendim her zamankinden değişik yaptım, ruj pek sürmem normalde ama ruj sürdüm, saçımla uğraştım falan filan herif hiçbirini farketmediyok anamm benmki körr, dekolte bişey giysem kapat şunu demek için fark eder ancak pazar günü kardeşini istemeye geliyolarmış bi moralim bozuldu bugunn. 2014 içinde kardeşi evlenecek, kuzeni ( ama kendini abisi gibi görüyo ) o evlenecek, ki ailesi yardım ediyomuş onlara da, biz nasıl işin içinden çıkacaz die kara kara düşünüyoruz valla. ailesine yüklenemiyoruz biz en geride kaldık çünkü, kendi kendimize de neyi nasıl yapacaz valla hiç kestiremiyorm şimdi, ona keyfim bozuk biraz.
telefonunu kaydettm canmm kaydetmez olur muyumm, yogunluktan elime alamadm bi türlü sadece. yoksa aklımdaydın şükür ki sonuçlarda iyi oohhh
yumurtaları sevelim o zaman son damlalarına kadar inat etsinler de bebişe dönüşsünler sonraa
bayramdan 1 hafta 10 gün sonra tekrar gidecem malesef canımcanm hiç istemiyo yaa şimdiden dönmenin telaşına düştüm, deli miyim neyim bi tadını çıkarsam ya bu günlern hey Allahımmm
benim herif uluslararası ilişkiler mezunu filizim, buralarda pek uluslararası ilişebilecegini sanmıyorum ama fabrikaların idari işlernde falan çalışıyolarmış genelde o da öle bişeyler yapacak bakalm bayramdan sonra, nasip kısmet
züleyha hocam gelmiş bugun, yogunmus sadece bi sıkıntısı yokmuş şükür, bide bana güzel kızım demişş, nasıl mutlu oldumm
valla aslına bakarsan düşünce olarak nesliyle aynı düşünüyorum bebek konusunda, başkalarının çocuklarını sevmek güzel kendimi o sorumluluga sokmak istemiyorum, ama işte hem emrah çocukları çok sevyor, hem de annem babam torun istiyolarr, öle olunca benm de çocuk yapmam gerekiyor sanırımmnasip diyelim inşallahh, senin duygunun ve cemremin olsun da öncee biz de zamanı gelince yaparız inşallahh
Canım, çocuk konusunda kendini hazır hissetmen çok önemli. Yalnız öyle bir düşüncen varsa da çok bekleme derim, evlendikten sonra birbirinizi tanıyın, emin olun, sonra da yapın çocuk yapacaksınız. Yaş ilerledikçe insana daha zor geliyor ve konfora alıştıkça vazgeçmek zorlaşıyor
Ben dedim sana zor olur diye şekervaliz hazırlamak, çamaşırlarla uğraşmak zaten spor gibi Benim dün adımsayarım kırıldı, bele takılan yeri gitti, Allahtan ben eşime de almıştım, onu çıkardım, Antep'te takarım. Uzun süreli seyahate çıkınca çok iş oluyor, evi de derli toplu bırakmak istiyor insan, yol yorgunu bir de onunla uğraşmamak için, benim de iş çok, yavaş yavaş yapıyorum, sana da kolay gelsin canım
Günaydın kızlar, bayram öncesi haftanın son günü, su gibi geçsin inşallahEsracım ve cumartesi - pazartesi çalışacak arkadaşlara Allah kolaylık versin
Ben dün iş çıkışı alışveriş yaptım, cilt analizi yapıldı, cilinique markası organize etmiş, ürünlerde indirimler vardı, kendime göz kalemi, maskara ve göz çevresi bakım kreminden oluşan bir set aldımAntep'teki hediye almak istediğim ikizlere elbise aldım, çok hoşuma gitti, güle güle giysinler. 10 yaşındaki yeğenimize bir şey alamadım, ona da kitap almaya karar verdim.
Filizcim, sanırım sen valizi hazırlamışsındır, darısı başıma. Ben hala çamaşır ve ütü ile uğraşıyorum. Eşimin kışlıkları çıkardım ama benimkileri de halletmem lazım. Ben kısa kollularımın hepsini kaldırmıyorum, kışın da giyebiliyorum çünkü, organize etmem lazım. Biz Pazar günü sabahın köründe yola çıkmayı planlıyoruz, cumartesi hazırlarım artık valizi.
Karadeniz bu mevsimde yağışlı olabilir, şemsiye almışsındır zaten, varsa yağmurluk alın yanınıza bence. Eşine kazak falan koy, madem üşüyor, ayrıca akşamları soğuk olabilir. Yaylaya çıkacak mıydınız hatırlamıyorum ama yayla soğuk olur. Sen sıcak olursa endişesi taşıyorsun, ben de sıcağı sevmiyorum ve çok çabuk terliyorum biliyorsun, bu yüzden kendime kat kat alırım ben. Yani içe ince bir şey, üzerine ceket, hırka gibi şeyler. Böylece sıcak olursa üsttekini çıkarırsın olur.
Ben kendi valizimi hazırlarken de hem kısa kollu koyacağım, hem uzun kollu, birkaç tane önü açılıp kapanabilir üst koyarım. Elbise al demişsin ama biraz zor görünüyor, belki etek alabilirim amaOnda da kot eteğimi alayım, renkli çoraplarla evde giyerim diye düşündüm ama tam karar vermedim. Dışarda benim İzmir kıyafetlerimi giymek biraz zor olur oralarda
valla onceden bana uzuluyorduk esraya uzulur olduk sımdı, cok yogun calısıyor ozellıkle de bu bayram sezonunda oyuzden ınsaallah o da cumartesılerden poazarlardan kurtulur gercı ogretmen olunca hepımızden daha rahat edecek zatennnn, ımrenıp duracagız onun uzun tatıllerıneeeee
dun sen de baya yogunmussun ama keyıflı gecmıs. ben de burda bır eczanede cılt bakımı ve analızı yapılıyormus oraya gıtmeyı dusunuyorum ama mesaı saatınde olması gerekıyor oyuzden ancak bır tahlıl- doktor ısımın oldugu gun dusunuyorum. cocuklara cıcıler almıssın gule gule gıysınler hem de ıkızlermıs yaaaaaaa bayılırımmmmmmmkendıne de cıcıler almıssın ohhhh ne guzel mis olmussun. bayramda senden bakımlı haller beklıyorum zaten, en guzel yaslardasın, vucut olculerın, bacak tıpın, bacak boyun cok elverıslı etek ve elbıselere. oyuzden lutfen senden bayramda tam guzellık beklıyorummmmm etek olabılır, hanı sarı ve lacıvert renklerın oldugu elbısen vardı ya, altına boyle acık renk mavı corap gıyıyordun mesela o kışlık olmaz mı guzel.
ayyyy bana ne oluyorsa yaaa cesmıye suslen derım sana derım,kızını gorucuye cıkaracak analar gıbı oldummmm
valızım hazır canım ufak eksıklerı kaldı sadece. bılıyorsun benım bır de turban olayım oluyor spor seyler, renklerıne gore uyumlar falan zor oluyor valla. cıfter ayakkabı, cıfter esofmanlar, cıfter montlar, falan garıp gelıyor boyle hazırlık yapmak. alıskın degılım.
yagmurluk tarzı var canım, semsıyelerı de ayarladım. hem ınce hem kalın seyler aldım bakalım nasıl olacak. aksam yemeklerde de hanı elbıselerım vardı ya lacıvert, sıyah falan onları gıymek ıstıyorum gunduzlerı de esofmanlar ıle.
ayyyy ben kendım gıtsem rahatım da esım ıste. ınce sey alma, bana kıslık al dıyor atkı, eldeıven bıle aldık. pantolon ıcıne gıyılen seyler olur ya onlardan bıle koydurdu kendıne. ben de senın gıbı alt ınce ust hırka en ust mont severım gerektıgınde cıkartabılıyorsun ben de usurum ama ben azıcık gunes olunca bogulurum oyle kıslıklar ıle kat kat duramam, ınce ve rahat seyler ıle gezmek ısterım esıme bakma o kardan adam gıbı olmayısever sıcak olsa bıle. oyuzden benım ıs zor oldu ayrıca malum kaynana gıbı herseye karısan bır adam oyuzden zor oluyor
cok sukur baya atlattım netlestı yanı hersey. oyuzden bugun son eksıklerı tamamlayacagım pacası kesılen pantolonum var onu alacam, bır de bır hırka aldım hıcbır turbanım uymadı uzerıne. oyuzden turban alacagım.
Oooo bitmiş senin işin valla, maşallah, darısı başımaKokoş hatun, hepimizi süsledin pes valla İyi fikir yalnız, ben daha kendi kışlıklarımı çıkarmamıştım, dediğin elbiseyi de alacağım söz, aklıma getirdiğin için de teşekkür ederim Benim eşim valizini kendi hazırlar, o açıdan rahatım. Ama onun alacağı şeylerin hazır olmasını sağlamak ta iş. Kazaklarını, süeterlerini çıkardım, yıkayıp, ütüleyip koymuştum, olduğu gibi çıkardım, iyi oldu. Gömleklerini ütüledim. Şimdi de kısa kollularını yıkayıp, ütüleyip, katlayıp kaldırdım, mevsim geçişlerinde çıkarmak rahat oluyor böylece. Kendiminkilerin de bir kısmını dün yaptım, kalanı da bugün yarın halledeceğim bir aksilik olmazsa. Katlanmış bir şekilde hazır olursa, seçip valize koymak kalıyor sadece ama o bile iş.
Geziniz çok keyifli olacak canım, arada mesajlaşırız uygun olursan. Ben internete hiç giremeyeceğim, kayınvalidemlerde internet yok çünkü. Kilo bildirimi işini de bayramdan sonraya bırakalım bence, bu hafta herkeste bir yoğunluk var, sen bu akşam yolcusun zaten, yine de diğer arkadaşlar ne derse uyarım ben de.
ii akşamalr kızlar kusura bakmayın bu haftada ben giremiyorummm
kayınvaldemler geldi abyramın 2.ci gününe kadar ordayım git gel git gel
e 2.ci gün de abbama gidicem kısmetse anlıcanız bayram çıkmadan bende evde kalamaıcam
inşlh bayram dönüşü full burda olucam dietisyen araştırdım benim burda özel hastanede buldum kısmetse bayramın ardından gidiyorum başka türlü baş edemez oldum bide ailevi sıkıntım var o yüzden acayip şiştim anlatamambayramlık bile almadım şişim diye dietisyen mecbur bana bu saatten sonra:26::26: inşlh gene erekn vakit bulursam girer geçmişi okurum şimdi,lik allaha emanet olun kızlarrrrrrrr
zaman zaman boyle seyler oluyor ama sen yıne de kendıne notlar al buraya yazamasan bıle. kendını kontrol etmenı saglar bu not alma alıskanlıgı. ustelık bayrama 3-4 gun var, eeeee bayram derken menu yazma alıskanlıgını kaybetmemıs olursun.
hımmmmm demek emraha kavusulmusssssssssss
ya o körlükten degıl bazı erkekler o an cok guzel oldugunu ya da farklı oldugunu farkederler ama bılerek farketmemıs gıbı davranırlar. garıp bır duygudur bu ıste ama şımarmayasın dıyedır bazen. bazen de boyle guzel olmussun ya da farklı olmussun dıyerek sana bu duyguyu asılamak, bu sus pus olayını alıskanlık etmemen, o yokken falan da yapmaman ıcın demezler bellı etmezler. ayrıca sen makyaj dıyorsun benım esım sacımın rengınde barız bır degısıklık yapmazsam onu farketmez ama yenı turbanı hemen anlar, ya da baglama seklımı anlar ama yenı kıyafetı anlamaz mesela. yanı ılgı alanı ıle de alakalı bu durum. sana bakmadıgından gormedıgınden degıl yanı. ayrıca bazı erkekler cok sevse de , o kısı yanındayken bıle ılgısı tamamen o kısı de olmaz, aklı hep planlar, sorunlar, ıs, maddıyat ıle alakalıdır senınledır ama tam senınle degıldır anladın mı canım, şu donemlerde oyle de olabılır emrah ıcın. dugun, ıs, gelecek, maddıyat herseyı yogun olarak dusundugu, planlamaya calıstıgı donemlerde.
emrah ıse gırsın herseyı halledersınız, nıye boyle küsüyorsun esım 950 tl maas alıyordu ben 750. hatta dugunumuzden once 4 ay ıssız kaldım. dugunden 2 ay sonra 7 ay calısmadım vs ama borclarımızı da odedık dugunumuzu de yaptık aılelerımız sadece uygun ve ucuz ıkı bılezık taktılar onun dısında aklına gelebılecek her seyı bız yaptık ama yaptık. sen ıkı kısı nasıl yaparız dıye derde dusmussun sen sukur calısıyorsun benım dedıgım maaslardan daha fazla alıyorsundur emrah da alır. fıstık gıbı yaparsınız dugunu valla. emrahgılın evı kıraya verır kendınız kıraya cıkarsınız o parayla. eeeee kıra derdın de olmayınca valla yaparsınız herseyı. hem bu sozumu hıc unutma, dugun zamanı ALLAH ınsana farklı farklı kolaylıklar gosterıyor cıkartıyor karsına. buna sahıt olacaksın gor bak.
hımmmmmmm demek bayramdan sonra donus var yıne ankaraya. nekadar kalacaksın pekı ? bu kez cok kalın kıyafetler al.
sız adapazarında yasamak zorunda mısınız ? emrah ıstanbulda daha rahat ıs bulur. ıngılızcesı nasıl ? dıs tıcaret, ıthalat, ıhracat ıslerı onun alanı olabılır mesela ıstanbulda bu konuda ıyı potansıyel var. ayrıca evlendıkten sonra ders de calısın derım kpss ıcın ugrasın. sıcacık evınızde beraberce calısın. ozel de hersey cok zor, bunu da unutmayın derım.
cocuk olayına gelınce okadar cocuk cocuk dıyorum ama aslında duzenımın degısmesınden de sorumluluktan da cok korkuyorum oyuzden su an boyle dusuncelerının olması cok normal. zamana bırak zaten, ama kendın hazır degılsen asla bebek dusunme hemen. cunku en buyuk sorumluluk annede. kımse ıcın evlenılmemelı kımse ıcın cocuk yapmamalı ben hep bunları derım. bu her ıkı konuda ancak kendı ıstegınle ve senın hazır oldugunda olması gereken seyler.
Canım, çocuk konusunda kendini hazır hissetmen çok önemli. Yalnız öyle bir düşüncen varsa da çok bekleme derim, evlendikten sonra birbirinizi tanıyın, emin olun, sonra da yapın çocuk yapacaksınız. Yaş ilerledikçe insana daha zor geliyor ve konfora alıştıkça vazgeçmek zorlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?