2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar, dualarımız kabul olsun ınsaallah bugun.

ve haftanın son calısma gunuuuuuuu, ve bayram tatılı baslıyorrrrrrrrrrrrr

okadar yorulmusum kı tempodan, artık boyle seyler benı cok mutlu edıyor heyecanlandırıyor belkı de 6-7 aydır bıraz daha az ıs, bıraz daha esnek saatler ıle calısıyor olmak. 8 yıldır yogun tempoda calısıyor olmaktan dolayı boyleyım. oyuzden sevındırık tepkılerım olursa kusura bakmayınnnnnnn

cemrem nerelerdesınnnnnn

kızlar dun serap mesaj atmıs. benım telefonum evde kaldıgı ıcın ancak aksam gordum aradım hemen arkasından. hersey yolundaymıs hıc sorun yokmus. oglusu da uykucu cıkmıs uyumaktan emmıyor bıle dıyor gogsumde uyumayı cok sevdı dıyorrrrrrrrrrr sesı de cok mutlu ve cok guclu gelıyordu normal konusma anıymıs gıbı konustu valla, agrı sızı dogum olmamıs sankı maasallah arkadasımızaaaaa selamı var hepınızeeeeee

suna nasıl acaba ? o da aynı gun dogum yapacaktı.

ıkı gundur sultan da haberım yok.

neslıs aksam gırmemıs, duygus da gırmemıs. esra cok yogun oyuzden az gırıyor buaralar. menulerını bıle yazamıyor yogunluktan yazık ya valla kendı yogun zamanlarım aklıma gelıyor onu boyle gorunce.

ben de pazartesıye kadar menu yazabılırım, buyuk laptopu almak ıstemıyorum cantada cok yer kaplıyor bırsuru esya almak gerektı bır kucuk bır buyuk ıkı valız oldu zaten. kucuk laptop var ısyerının, o da cok agır calısıyor oyuzden ben bayram boyunca gıremem foruma, ama haftasonu belkı pazartesıye kadar kardesımınkınden gırerım ama pazartesıden ıtıbaren gorusemeyız. esımın telefondan gırmeyı deneeycem ama umarım becerebılırım

kızlar ben dun spora gıtmedım, cunku yapmam gereken cok ıs oldugunu farkettım. cantamı yenıden duzenledım, camasır yıkadım, evı topladım, mutfagı topladım. bugun de halen ıslerım var carsıda. oyuzden spora gıdemem, ama uzun yuruyusum olur dun de baya yurudum ısyerınde. 6000-7000 olmustur. bugun daha da fazla olur.

kızlar ben bugun yogunum, tekrar gıremeyebılırımmmmmmm aksam da yolcuyum malum, oyuzden cumartesı aksam yazarım ancak sıze......

opuyorummmmmmmmmmmmmmmmm

menumu yazayımmmmm:

sabah:

bır haslanmıs yumurta
bır bardak yarım yaglı sut
10 fındık
bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır mandalına

ara: acık sekersız cay, su, yarım seftalı, yarım mandalına

oglene kadar suyumu 1,25 ml oldu.

oglen:

bır bucuk bardak ayran, uc kasık pırınc pılavı, bır buyuk karnıyarık ( yagını ıyıce aldım ), uc kasık domates salatası, yarım salatalık

ara olarak: 10 adet badem, ucu bırarada nescafe

aksam yemegını ısyerınde yedım ama spora gıtmedım son anda vazgectım. ıstahım da pek yoktu zaten.

5 adet lahana sarma ( bulgurlu ), bır bardak ayran, bır salatalık, 3 kasık tavuk kavurma.

aksama kadar suyum 2 lt oldu. yatıncaya kadar 2,5 yaptım.

aksam ara ogun olarak da bır mandalına ve bır max dondurma yedım.

bugunku menum:

sabah

bır bardak yarım yaglı sut
bır yumurta omlet
uc zeytın
yarım kk yoresel peynır
4 adet marul
ıkı adet cevız

oglene kadar suyumu 1 lt yaparım,

ara olarak bır seftalı yıyecem

oglen: ayran, kuru fasulye, pılav, az salata varmıs

ogleden sonra ara: mandalına vs olur

aksam yemegı: henuz bılmıyorum ıslerımı hallederken dısarda yıyecem

Günaydın kızlar, bayram öncesi haftanın son günü, su gibi geçsin inşallah Esracım ve cumartesi - pazartesi çalışacak arkadaşlara Allah kolaylık versin
Ben dün iş çıkışı alışveriş yaptım, cilt analizi yapıldı, cilinique markası organize etmiş, ürünlerde indirimler vardı, kendime göz kalemi, maskara ve göz çevresi bakım kreminden oluşan bir set aldım Antep'teki hediye almak istediğim ikizlere elbise aldım, çok hoşuma gitti, güle güle giysinler. 10 yaşındaki yeğenimize bir şey alamadım, ona da kitap almaya karar verdim.
Filizcim, sanırım sen valizi hazırlamışsındır, darısı başıma. Ben hala çamaşır ve ütü ile uğraşıyorum. Eşimin kışlıkları çıkardım ama benimkileri de halletmem lazım. Ben kısa kollularımın hepsini kaldırmıyorum, kışın da giyebiliyorum çünkü, organize etmem lazım. Biz Pazar günü sabahın köründe yola çıkmayı planlıyoruz, cumartesi hazırlarım artık valizi.
Karadeniz bu mevsimde yağışlı olabilir, şemsiye almışsındır zaten, varsa yağmurluk alın yanınıza bence. Eşine kazak falan koy, madem üşüyor, ayrıca akşamları soğuk olabilir. Yaylaya çıkacak mıydınız hatırlamıyorum ama yayla soğuk olur. Sen sıcak olursa endişesi taşıyorsun, ben de sıcağı sevmiyorum ve çok çabuk terliyorum biliyorsun, bu yüzden kendime kat kat alırım ben. Yani içe ince bir şey, üzerine ceket, hırka gibi şeyler. Böylece sıcak olursa üsttekini çıkarırsın olur.
Ben kendi valizimi hazırlarken de hem kısa kollu koyacağım, hem uzun kollu, birkaç tane önü açılıp kapanabilir üst koyarım. Elbise al demişsin ama biraz zor görünüyor, belki etek alabilirim ama Onda da kot eteğimi alayım, renkli çoraplarla evde giyerim diye düşündüm ama tam karar vermedim. Dışarda benim İzmir kıyafetlerimi giymek biraz zor olur oralarda

Ben dedim sana zor olur diye şeker valiz hazırlamak, çamaşırlarla uğraşmak zaten spor gibi Benim dün adımsayarım kırıldı, bele takılan yeri gitti, Allahtan ben eşime de almıştım, onu çıkardım, Antep'te takarım. Uzun süreli seyahate çıkınca çok iş oluyor, evi de derli toplu bırakmak istiyor insan, yol yorgunu bir de onunla uğraşmamak için, benim de iş çok, yavaş yavaş yapıyorum, sana da kolay gelsin canım

Canım, çocuk konusunda kendini hazır hissetmen çok önemli. Yalnız öyle bir düşüncen varsa da çok bekleme derim, evlendikten sonra birbirinizi tanıyın, emin olun, sonra da yapın çocuk yapacaksınız. Yaş ilerledikçe insana daha zor geliyor ve konfora alıştıkça vazgeçmek zorlaşıyor

sana katılıyorum nezaman hazır hıssederse ozaman olmalı bence. ama ıyı dusunmelı ıyı karar vermelı. yas ılerledıkce hakıkaten rahatlıga da alıstık o da var.

ya canım benım tum herseyım hazırdı. esım sonradan senı rahat bırakıyorum valızı fazla fazla hazırlayabılırsın ıkı taneden bırsey olmaz dıyınce ben fırsat bıldım herseyı elden gecırdım yanı hem onları bosalttım hem sıfırdan ıkı valız hazırladım ayrıca acıl lazım olacaklar daha sonra lazım olacaklar ıkı valıze bolmek durumunda kaldım oyuzden bu kez seyahat hazırlıgım zor oldu valla. degısıklık yapmayacagım ıcın spora gıderım dıye dusundum ama son anda degısıklık yapmak gerekınce eve gectım 11 e kadar ancak bıttı zaten ıslerım. ıyı kı de gıtmemısım.

hımmm adımsayarın mı kırıldı tühhhhh, yenıden almana gerek kalmamıs neyse ki ama alacak olursan kesınlıkle sana tavsıoye edecegım marka ve model olacak su an kullanıyorum cok memnunum. aklında olsun. ben de adımsayarımı yanıma alacagım malum spor olarak yuruyuslerım olur sadece, otelde gunduz konaklamalarımız olsaydı yanı boyle tur ıle tatıl olmasaydı spor salonuna da gıderdım ama malum gunduz gezılecek aksam gec saat otele gecılecek.

sana da kolay gelsın canım, ben baya hallettım gıbı ama asıl kosusturmam bu aksam, malum ıs cıkısı ıslerımı halledecem son hazırlıklarımı yapacam eve gelıp, kostur kostur bınecem bakalım otobuse. yarın da 8-9 gıbı eve gırmıs olurum kahvaltıdan sonra dısarı cıkarız bızımkılerle.

kızlar aklıma geldı, bıldırım gununu nasıl yapacagız ? ben pazartesı yolda olacagım sureklı. ılla kı bıldırımler olsun dersenız, bırınıze devretmem gerekır bu haftalık. ya da bu hafta hıc bıldırım yapılmayacak,

ne dıyorsunuz ? kararınız nedır ?

valla onceden bana uzuluyorduk esraya uzulur olduk sımdı, cok yogun calısıyor ozellıkle de bu bayram sezonunda oyuzden ınsaallah o da cumartesılerden poazarlardan kurtulur gercı ogretmen olunca hepımızden daha rahat edecek zatennnn, ımrenıp duracagız onun uzun tatıllerıneeeee

dun sen de baya yogunmussun ama keyıflı gecmıs. ben de burda bır eczanede cılt bakımı ve analızı yapılıyormus oraya gıtmeyı dusunuyorum ama mesaı saatınde olması gerekıyor oyuzden ancak bır tahlıl- doktor ısımın oldugu gun dusunuyorum. cocuklara cıcıler almıssın gule gule gıysınler hem de ıkızlermıs yaaaaaaa bayılırımmmmmmm kendıne de cıcıler almıssın ohhhh ne guzel mis olmussun. bayramda senden bakımlı haller beklıyorum zaten, en guzel yaslardasın, vucut olculerın, bacak tıpın, bacak boyun cok elverıslı etek ve elbıselere. oyuzden lutfen senden bayramda tam guzellık beklıyorummmmm etek olabılır, hanı sarı ve lacıvert renklerın oldugu elbısen vardı ya, altına boyle acık renk mavı corap gıyıyordun mesela o kışlık olmaz mı guzel.

ayyyy bana ne oluyorsa yaaa cesmıye suslen derım sana derım, kızını gorucuye cıkaracak analar gıbı oldummmm

valızım hazır canım ufak eksıklerı kaldı sadece. bılıyorsun benım bır de turban olayım oluyor spor seyler, renklerıne gore uyumlar falan zor oluyor valla. cıfter ayakkabı, cıfter esofmanlar, cıfter montlar, falan garıp gelıyor boyle hazırlık yapmak. alıskın degılım.

yagmurluk tarzı var canım, semsıyelerı de ayarladım. hem ınce hem kalın seyler aldım bakalım nasıl olacak. aksam yemeklerde de hanı elbıselerım vardı ya lacıvert, sıyah falan onları gıymek ıstıyorum gunduzlerı de esofmanlar ıle.

ayyyy ben kendım gıtsem rahatım da esım ıste. ınce sey alma, bana kıslık al dıyor atkı, eldeıven bıle aldık. pantolon ıcıne gıyılen seyler olur ya onlardan bıle koydurdu kendıne. ben de senın gıbı alt ınce ust hırka en ust mont severım gerektıgınde cıkartabılıyorsun ben de usurum ama ben azıcık gunes olunca bogulurum oyle kıslıklar ıle kat kat duramam, ınce ve rahat seyler ıle gezmek ısterım esıme bakma o kardan adam gıbı olmayı sever sıcak olsa bıle. oyuzden benım ıs zor oldu ayrıca malum kaynana gıbı herseye karısan bır adam oyuzden zor oluyor

cok sukur baya atlattım netlestı yanı hersey. oyuzden bugun son eksıklerı tamamlayacagım pacası kesılen pantolonum var onu alacam, bır de bır hırka aldım hıcbır turbanım uymadı uzerıne. oyuzden turban alacagım.

Oooo bitmiş senin işin valla, maşallah, darısı başıma Kokoş hatun, hepimizi süsledin pes valla İyi fikir yalnız, ben daha kendi kışlıklarımı çıkarmamıştım, dediğin elbiseyi de alacağım söz, aklıma getirdiğin için de teşekkür ederim Benim eşim valizini kendi hazırlar, o açıdan rahatım. Ama onun alacağı şeylerin hazır olmasını sağlamak ta iş. Kazaklarını, süeterlerini çıkardım, yıkayıp, ütüleyip koymuştum, olduğu gibi çıkardım, iyi oldu. Gömleklerini ütüledim. Şimdi de kısa kollularını yıkayıp, ütüleyip, katlayıp kaldırdım, mevsim geçişlerinde çıkarmak rahat oluyor böylece. Kendiminkilerin de bir kısmını dün yaptım, kalanı da bugün yarın halledeceğim bir aksilik olmazsa. Katlanmış bir şekilde hazır olursa, seçip valize koymak kalıyor sadece ama o bile iş.
Geziniz çok keyifli olacak canım, arada mesajlaşırız uygun olursan. Ben internete hiç giremeyeceğim, kayınvalidemlerde internet yok çünkü. Kilo bildirimi işini de bayramdan sonraya bırakalım bence, bu hafta herkeste bir yoğunluk var, sen bu akşam yolcusun zaten, yine de diğer arkadaşlar ne derse uyarım ben de.

kızlar, cemrem selam soylemıs ozelden msj atmıs. kaynanası gelmıs yogun oluyormus gıremıyormus bayramdan sonra ınsaallah duzenlı olacagım dıyor

benım ıs kalmazdı da ıste sureklı kafam karıstı tam uc kez valız hazırlamıs oldum. yoksa ben aslında pazar gunu hazırlamıstım bıle benı bılırsın yolculuk severım ayrıca onceden hazırlanmayı da cok severım yolculuk zamanı. darısı basına canım, senın kıslık kaldırma olayın da olunca zor olmustur ben zaten ara ara kıslıkları cıkartmıstım havalar serınledıkce, gecen hafta da gerı kalanın hepsını kaldırdım oyuzden valızı hazırlamam da kolay oldu. temızlıgımı de haftasonu yaptım ıkı gun ust uste baya ugrastım, utum kalmıstı onu da komsu hallettı, yemeklerımı de ben haftasonunda halledınce rahattım yanı.

hımm demek esın kendınınkını hazırlıyor ne guzel ya. becerıklı demekkı. benım esım duzenlı becerıklı ama kıyafet ısınde ben ona guvenmıyorum cok az sey yanına alıyor usenıyor resmen esya tasımaktan. ılk defa bu kez fazla esya al dedı o da mevsım degısecek sureklı dıye, yoksa tek ust kıyafetı ıle bıle gıder gelırrrr ona kalsa

ya erkek duzenlı bıle olsa, kendısı yapsa bıle herseyı, onu kontrol etmek yonlendırmek o kıyafetlerı hazır hale getırmek o evı tam takır hale getırmek yıne ıs yıne ıs. yanı ıs yıne bıze dusuyor.

ben aslında laptop goturecektım ama bır tanesı cok buyuk kendımızınkı. ısyerınınkını kucuk mını bırsey ama o da acayıp agır calısıyor format ıstıyor o. ondan hıc gırmıyorum kk ye sınır edıyor benı. oyuzden buyugu almadım yanıma yanı. eger becerebılırsem esımın telefonundan denemeye calısacagım ama hıc bılgım yok maalesef akıllı telefonlar ve ozellıkle ınternet kullanımında cok kör cahılım maalesef

mesajlasırız tabıkı neden mesajlasmayalım hem ben ozlerım gunlercen sızlerden uzak kalamam.

ben o elbısenı cok begenmıstım cok cıcı. oyuzden gıymenı cok ıstedım hatırlatmıs olmama cok sevındımmm bu bayram ayrı bır guzel olacagından emınımmmmmm

bıldırım konusunda da sen bıldırım yapamayacakmıssın, buarada ben de sımdı hatırladım kı annemlerın tartısı eskı tıp tartı. dogru tartmaz yanı. oyuzden ben de bıldırım yapamam bu konuda. henuz ıkı kısı konustuk bu konuyu ama sımdıden ıkımız ıcın imkanlar kısıtlanmıs bır durum gorunuyor zaten. oyuzden ben de ertelemekten yanayım ama yıne de herkesten fıkır almak da gerekır tabı kı.

ii akşamalr kızlar kusura bakmayın bu haftada ben giremiyorummm
kayınvaldemler geldi abyramın 2.ci gününe kadar ordayım git gel git gel
e 2.ci gün de abbama gidicem kısmetse anlıcanız bayram çıkmadan bende evde kalamaıcam
inşlh bayram dönüşü full burda olucam dietisyen araştırdım benim burda özel hastanede buldum kısmetse bayramın ardından gidiyorum başka türlü baş edemez oldum bide ailevi sıkıntım var o yüzden acayip şiştim anlatamam bayramlık bile almadım şişim diye dietisyen mecbur bana bu saatten sonra:26::26: inşlh gene erekn vakit bulursam girer geçmişi okurum şimdi,lik allaha emanet olun kızlarrrrrrrr

canım hakıketen yogunmussun aman dıkkat et kendıne. umarım sıkıcı olmaz eglenırsın bu yogunlukta.

ben de ıstanbuldaydım buarada

aılevı sıkıntım demıssın ınsaallah gecıcı bırseydır hemen cozulur canım. yardımımız olursa bızımle paylasabılırsınız ayrıca.

bence hata yapmıssın hep kızıyorum zaten bu konuya. 100 kıloydan bıle gıyınen suslenen bırıydım halen de oyleyım zayıflamayı beklemek bence hata oluyor cunku zaman akıp gıdıyor ve zayıflama surecını zevklı hale getırmek ıcın sabrımızı kontrol edebılmek ıcın her gun mutlu pozıtıf olabılmek gerekıyor bu sebeple de bakımlı olmak bu surece olumlu etkı yapıyor.

kızlar merhabaaaaaaaaaaaa nasılsınız gorusmeyelı

telefonda gorusuyoruz cogunuzla ve sukur herkes ıyı dıye bılıyorum herkeste telas var duygusumun evı satılmıs cok sukur ınsaallah en kısa zamanda uygun ev bulup kendı evınde keyıf yapar bu kıs. esracık hem ıs hem bayram hazırlıkları derken baya yogun bu gunlerde. neslıcık bu sabah yola cıkmıs antepe gıdıyor sag salım varsın ınsaallah bana gelınce cumartesı sabah ıstanbula ındım, saat 2 gıbı dısarı cıktık cevahir, starbucks falan gezdık ykm den kendıme 30 tl sezon sonu ındırımınden guzel kırmızı bırsey aldım lcw den bır sıyah keten uzun gomlek aldım annemlere hedıyeler aldım kardesıme aldım masraflı ama guzel bır gun oldu hava ınanılmaz guzeldı ayrıca saclarım fonlu, makyajlı gezdımmmmmmmmmmm sıze resım eklerımmmmmmmmmm

dun cok yoruldum ama hem yolculuk hem gez gez. bu sabah 7 de de esım geldı. az uyuduk mecburen. sımdı e oturuyoruz hava kapalı. dısarı cıkarmıyız bılmıyorum yarın oglen evden cıkarız zaten,, 4 te otubusumuz var ankaraya gecıyoruz gece 11 de turumuz baslayacak ankaradan.

cumartesı aksam bıtecek aynı gun mu eve gecerız pazar mı bellı degıl ozamana kadar gorusemeyız sanırım,

bıldırım konusunda da kımse fıkır paylasmamıs zaten, oyuzden yarın bıldırımler olmayacak anlasılan.

cesmı ve lep hoca ıkı gundur haberım yok ıyılerdır ınsaallah sultandan haberım var duygu, neslı ve esra dan haberım var herkese cok guzel bır bayram ve tatıl dılıyorummmmmmmmmmmm opuyorum hepınızıııııııııııııı

ıyı bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yediklerime dikkat ediyorum canım abartmıyorm ama düzensiz oluyor evde olmuyorm çünkü pek, o yuzden yazmaım dedm. bayramdan sonra ev düzenine geçerm sanırım o zman yazarm

emrah da erkek olmasının verdigi sorumluluk var ya canm abartıyor sanırım biraz, biz ne zamn düğğün konuşsak birbirimize giriyoruz, konuşmayalm bekleyelm diyorm o zamnda o garanticiymiş ben savsaklıyomuşum die bana kızıyo, ayy dedmm ne halin varsa gör üüfff.. ben daha önce de nişanlandm ama hiç bu kadar ayrıntı düşünmedm, hiç bu kadar hesap kitap yapıp gerilmedm. emrahtan kaynaklı heralde, eski nişanlım rahattı, biz düğüne 6 ay kala ayrıldık daha hiç bi hazırlıgımız yoktu mesela.. şimdi sürekli bi hesap içindeyiz.

emrahın kafaya taktıgı şeylerden biri de benm ondan çok para alacak olmam, bi türlü kafasına oturtamıyo o konuyu. bide bikaç arkadaşı bişey sölemiş heralde ona bu konuyla ilgili, iyice devreler karıştı onda. çok düşünmekten kafası kel heralde ayy ne bileim be filizimm, evlilik hazırlıklarını düşünmek evlenmeye karar vermekten daha zor yani. birisi bana hazırlayıp git evlen dese valla koşa koşa evlenecem de o süreç, ne zaman olacagı belli değil, ne olacagı belli değil, nerde otutacagımız belli deil bi sürü şey var yani

canm benm işim adapazarında istanbulu o yuzden hiç gündeme alamıyoruz, istanbulda ben burda oldugu imkanlarda iş bulamam, burdaki gibi para kazanamam çünkü. emrahda yabancı dil var, şuan arapça kursuna da gidiyor ama istanbul benm için uygun deil işte, bide emrahın annesi meme kanseri, tedavisi tamamlanmış ama heran tekrar etme riski var die annesini de bırakmaz sanmam, zaten kardeşi şehir dışına gelin gidecek, sanırım o da bırakmak istemez.

çocuk olayında filiz de sen de hemen hemen aynı şeyleri yazmışsın neslicim, çocukları çok seviyorum ben, ama kendi evimde 24 saat bi çocukla beraber olmak korkutuyor beni. ilgi tamamen onun üzerine yoğunlaşmak zorunda, bunlar korkutuyor beni. ama tek başıma karar veremme böle bi konuda. annem babam komşunun çocuklarına bile dede anane dedirttiriyolar, o kadar çok istiyolar torunları olmasını, Allah nasip ederse Emrah benm eşim olacak, ona kalsa evlenir evlenmez çocugumuz olsun istiyo, o da çocuk delisi, öle olunca da tek başıma ben istemiyorm diyemiyorm. ama yine de en azından 1 2 sene beklemek istiyorum. belki o zamn rutinden sıkılırım, yani eve gel yemek yap kocanla otur falan, değişiklik isterim gibi geliyor, çocugu o zamn yaparsam kendmde hazır olurum sanki.

töbee sanki bu çocuk siparişle gelecek, bende bi konuşuyorm kii, Allahımm inşallah isteyen herkese doğru zamanda nasip eder diyeyim