- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.601
Bayram telaşından çoğumuz gelemiyoruz Filizcim üzülmüş.Canım temizlik,alışveriş,çocuklar derken böyle oldu.Eminim herkes yooğundur ama akıllarının bir köşesinde burasıda vardır.
Ben diyetimi sıkı sıkı yapıyorum.Bayramın 3.günü bbiraz bozmayı düşünüyorum.Şimdi menümü paylaşsam yersiz olmaz demi.Hazır gelmişken yazayım.
Sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
yarım domates
kırmızı biber
Ara
1 elma
Öğlene
taze fasulyem var
salata ve yoğurt yicem
Arada 2 kuru kayısı
Akşama
Fırında tavuk
salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum
Hepinizi kocaman öpüyorum.Şimdiden iyi bayramlar diliyorum.Her nerede kimlerle birlikte iseniz Allah huzurlu ve mutlu bir bayram yaşatır sizlere inşallah.
Kızlar iyi akşamlar;
Pek kimsecikler uğramamış ama ben girebiliyorum siz gelene kadar yazarım böyle herhalde
Ben bugün işten birazcık erken çıkabilme şansı buldum eve gelip film keyfi yaptım.Duyguşun önerdiği bi film vardı ceset diye onu izledim bi güzel.Tavsiyemdir.Teşekkür canımmm çok sevdim
Sonra annemin saçını boyadım ve şu an kafamda boyam var yani fırsat bulup boyayabildim duyguşş dediğimiz gibi bakır tonları yaptım yinetabiki foto koyarımmm
Menümü bende yazayım
sabah
bir dilim kepek ekmek
az yağlı az peynir
bir bardak yarım yağlı süt
ara
20 badem
öğlen
bir kase yayla çorbası
ara
bir yeşil elma
akşam
bir kase yayla çorbası
ara
küçük bir parça çikolata
suyum bu aralar çok az yazmıyayım kızlar
Tabikide yersiz olmaz hocammben ana öğünlerini sevdim ama ikindi ara öğün az ve akşamıda yazmamışsın hep böylemi devam etti ? bir de suyu ne kadar içtin
Ne güzel diyetin tam gaz devam ediyormuşazmine sağlık
Canım baya sıkı bir diyet olmuş seninkide.Böyle gidersen kapak resmi yaza gelmeden çok rahat çekilecek.Kutluyorum seni.
Bugün bayram.Dilerim hepiniz çok mutlu saatler geçiriyorsunuzdur.Biz hala babasısız.Eşim bu gece binecek otobüse yarın sabah burda.Birkaç saat dinlenip Sinopa yola çıkacağız.Eşim babasının 52 için gitti.Bugünde annesinin kurbanı için kaldı.Onuda halletti şükür yarın minik bir tatile çıkacağız.Bugünde diyetimi yaptım arkadaşlar.Menümde yazayım(bayrama hiç yakışmayacak ama)
Sabah 2 bardak sirkeli su
2 kuru kayısı
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yeşil biber
maydanoz(limonlu)
peynir
1.Ara
1nar
Öğlen
Mercimek çorba(2 kepçe)
yoğurt
salata
1 dilim ekmek
2.Ara 2 kuru kayısı
Akşama
közlenmiş patlıcan salatası
yogurt
4 köfte planlıyorum.
Sabah herkes uyurken sokaklar bomboş ya kızlar bayramdan dolayı
sauna eşortmanlarımı giydim ve 1 saat parkta yürüdüm.15 dk da aletlerle çalıştım.Ben döndüm oğlumu kaldırıp bayram namazına yolladım.Bendeki bu azme bende şaşırdım bu aralar vallahi.
Arkadaşlar buralar sessiz diye yazayım istedim.Burda hava baya serin.Artık dönüş hazırlıklarınız başlamıştır.Allah yola çıkanlara kazasız belasız yolculuk nasip etsin.Pazartesinden itibaren yoğun olur burası sanırım.Ogün bildirimde yaparız.Sonrası hep beraber hırs yapıp sıkı sıkı diyet yapıp kilolardan kurtuluruz inşallah.
Neslicim Antepte neler yedin hımmm mis valllahi.Filizcim tatailin umarım hayal etttiğin gibi geçmiştir.
Esra mis gibi keteler yaptı.Bayılırım keteye ben.Dilerim güzel bir bayram yaşamışsındır.
Benim gelin adayı kızım da sevdiği ile güzel bir bayram yaşamıştır umarım.
Güzel anneler ve anne adaylarıda eminim daha mutlu bir bayram geçirmiştir.
Duyguda İzmirin tadını çıkarmıştır bayramda ahh ben de orda olsaydım.
Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?