2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hatunlar herkese merhabaaa cuma cumartesi iki akşam köyde ananemlerde kaldım, biraz acil çıktıgı için bu gitme işi haber veremedm size, filize msj atacaktm ama o da istanbuldadır giremez belki foruma aklında boşuna yer etmiyim die vazgeçtim sonradan, yeni geldk eve hemen haber vereyim sizlkere

bayram tenhalıgı gelir artk buralara, bayramda en azından akşamları eve dönecez sanırım gündüz dışarda olsak bile ben girer kolaçan ederm yine de bildirimi bu pazartesi yapmayuacagız sanırım, ama ben yine de bi tartılıp not alacam bakalm bayram bana neler katacakk

tatile giden nesli, pomo ve züleyha hocam a hayırlı tatiller ve dönüşler diliyormm, çalışan esramaaa bol bol sabır diliyorm, bayramda dinlenirsin inşallahh benm gibi evinde bayram geçirecek diğer arkadaşlarımı da öpüyorummm

Herkese kocaman kocaman selamlarrrrrr vereyim kknın en güzel hatunları

Sizi çok özledimm gerçekten Şu bayram yoğunluğunu atlatalım eskisi gibi yine burda olacağım...

Benim işler hepinizin bildiği üzere çok yoğun.Ayyy milletin bi beyaz esya alacağı tutmuş ki kimseye yoğunluğu anlatamıyorum.Herkesn işi acil!!!Bugün evdeydim öğleden sonraya kadar temizlik yaptım.Şükür bitti temizliğimiz.Sadece 3 kapı kaldı.Yarın halledicem onları.Öğleden sonra bi arkadaşımla erzuruma gittik.Biraz stres attım valla bir haftalık stresimi boeling toplarından aldım Biraz alışveriş yaptım.Saç boyamı aldım.Yarın akşam sanırım halledebilicem.Dün ayrıca kete ve tatlıyıda yaptık annemle.

Yarın çalışıyorum öğleden sonra biraz erken çıkmayı düşünüyorum inşallah düşünmekle kalmam

Ablamlar bayramın ikinci günü geliyor ohhhhh missssss valla yiğenim geliyor benim canözüm bitanemm

Filizcik tatilde İstanbulda annesine kardeşlerine kavuştu canımm

Duyguşşda annesigilde sanırımm oda ana-kız-torun hasret gideriyolardır

Nesli gittin mi kuzu antepe ?

Nurdan bacımm nasılsınn konuşamadık epeydir inşallah herşey yolundadır emrahla durumlar iyidir umarım

Lep hocam nasılsın ? Sağlık durumun daha iyidir inşallah ?

Cemrem seninde yoğunluğun vardı misafirlerin falan bayramdan sonra hep birlikte kesin dönüş yapalımm

Erce41 ve tultan topiğin hamişleriiiii nasılsınızz? Yiğenlerimiz nasıll ? Bi yaramazlık yoktur inşallah

Kızlar umarım atladığım kimse yoktur geçmişi okuyamadığım için burdan hepinizi sordum affola .Ben bayramda uğrar uğrar bakarım inşallah.

Umarım hepimizz keyifli mutlu huzurlu bir bayram geçiririzz canlar

Bayram telaşından çoğumuz gelemiyoruz Filizcim üzülmüş.Canım temizlik,alışveriş,çocuklar derken böyle oldu.Eminim herkes yooğundur ama akıllarının bir köşesinde burasıda vardır.
Ben diyetimi sıkı sıkı yapıyorum.Bayramın 3.günü bbiraz bozmayı düşünüyorum.Şimdi menümü paylaşsam yersiz olmaz demi.Hazır gelmişken yazayım.
Sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
yarım domates
kırmızı biber

Ara
1 elma
Öğlene
taze fasulyem var
salata ve yoğurt yicem
Arada 2 kuru kayısı
Akşama
Fırında tavuk
salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum
Hepinizi kocaman öpüyorum.Şimdiden iyi bayramlar diliyorum.Her nerede kimlerle birlikte iseniz Allah huzurlu ve mutlu bir bayram yaşatır sizlere inşallah.

Tabikide yersiz olmaz hocamm ben ana öğünlerini sevdim ama ikindi ara öğün az ve akşamıda yazmamışsın hep böylemi devam etti ? bir de suyu ne kadar içtin

Ne güzel diyetin tam gaz devam ediyormuş azmine sağlık

Kızlar iyi akşamlar;

Pek kimsecikler uğramamış ama ben girebiliyorum siz gelene kadar yazarım böyle herhalde

Ben bugün işten birazcık erken çıkabilme şansı buldum eve gelip film keyfi yaptım.Duyguşun önerdiği bi film vardı ceset diye onu izledim bi güzel.Tavsiyemdir.Teşekkür canımmm çok sevdim

Sonra annemin saçını boyadım ve şu an kafamda boyam var yani fırsat bulup boyayabildim duyguşş dediğimiz gibi bakır tonları yaptım yine tabiki foto koyarımmm

Menümü bende yazayım

sabah
bir dilim kepek ekmek
az yağlı az peynir
bir bardak yarım yağlı süt

ara
20 badem

öğlen
bir kase yayla çorbası

ara
bir yeşil elma

akşam
bir kase yayla çorbası

ara
küçük bir parça çikolata

suyum bu aralar çok az yazmıyayım kızlar

Canım baya sıkı bir diyet olmuş seninkide.Böyle gidersen kapak resmi yaza gelmeden çok rahat çekilecek.Kutluyorum seni.

Bugün bayram.Dilerim hepiniz çok mutlu saatler geçiriyorsunuzdur.Biz hala babasısız.Eşim bu gece binecek otobüse yarın sabah burda.Birkaç saat dinlenip Sinopa yola çıkacağız.Eşim babasının 52 için gitti.Bugünde annesinin kurbanı için kaldı.Onuda halletti şükür yarın minik bir tatile çıkacağız.Bugünde diyetimi yaptım arkadaşlar.Menümde yazayım(bayrama hiç yakışmayacak ama)
Sabah 2 bardak sirkeli su
2 kuru kayısı
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yeşil biber
maydanoz(limonlu)
peynir

1.Ara
1nar

Öğlen
Mercimek çorba(2 kepçe)
yoğurt
salata
1 dilim ekmek

2.Ara 2 kuru kayısı

Akşama
közlenmiş patlıcan salatası
yogurt
4 köfte planlıyorum.
Sabah herkes uyurken sokaklar bomboş ya kızlar bayramdan dolayı
sauna eşortmanlarımı giydim ve 1 saat parkta yürüdüm.15 dk da aletlerle çalıştım.Ben döndüm oğlumu kaldırıp bayram namazına yolladım.Bendeki bu azme bende şaşırdım bu aralar vallahi.

Canım dün 3 lt içtim.Bugünn şu saate kadar(14.45) 1.5 lt oldu.

nerdeyse bayram bitiyor ancak iyi bayramlar diyebiliyorum sizleree :18::18:

bayram yogunlugu derken bakamadm pek buralara kızlar, hepinizin tek tek bayramını kutluyorumm diliyorum her sene daha da güzel bayramlar geçirirsinizz

artk bayram bitiyor sayılır yavaş yavaş buralarda toplanırız umarım öpüyorum hepinizii

Arkadaşlar buralar sessiz diye yazayım istedim.Burda hava baya serin.Artık dönüş hazırlıklarınız başlamıştır.Allah yola çıkanlara kazasız belasız yolculuk nasip etsin.Pazartesinden itibaren yoğun olur burası sanırım.Ogün bildirimde yaparız.Sonrası hep beraber hırs yapıp sıkı sıkı diyet yapıp kilolardan kurtuluruz inşallah.

Neslicim Antepte neler yedin hımmm mis valllahi.Filizcim tatailin umarım hayal etttiğin gibi geçmiştir.
Esra mis gibi keteler yaptı.Bayılırım keteye ben.Dilerim güzel bir bayram yaşamışsındır.
Benim gelin adayı kızım da sevdiği ile güzel bir bayram yaşamıştır umarım.
Güzel anneler ve anne adaylarıda eminim daha mutlu bir bayram geçirmiştir.
Duyguda İzmirin tadını çıkarmıştır bayramda ahh ben de orda olsaydım.
Hepinizi öpüyorum.

Umarım eşinle birlikte güzel bir bayram olmuştur spor ne güzel yapılmış tebrik ederim menüde başarılı aynen devam hocam

Bayram bayram tadında geçmesede keyifliydi hocam kete miss gibi olmuştu gerçekten ama dediğin gibi pazartesi itibariyle sıkı en sıkı diyete dönmem lazım fena yedimm :26::26:

Kızlar henüz dönemesenizde ben bir bakmak istedim.Kısaca kendi bayramımı özetliyeyim.Bayramda hiçbir yere gitmedim.Gidecek bir yer yoktu çünkü.Komşular hep öğretmen memlekete gitmişler.Amcama gidecektik bir bahane buldu salladı bizi.Ama benim bayramım çok keyifliydi.Ablam ve yiğenim geldi.Çok güzel vakit geçirdik.Aile ile birlikte şeker tadında bir bayram oldu.Az önce onları uğurladık.Biraz hüzünlü bir veda oldu.
Bayramdan önceki yoğunluktan sonra 6 günlük tatil bana bal-kaymak oldu resmen.Bol bol dinlendim.Bu süreçte diyetime çok dikkat edemedim.Allahtan sporla dengeledim.Yani inşallah :26:Bu hafta çok dikkat edicem mutlaka dokuzları görmek istemiyorum.

Yarından itibaren düzenli menü paylaşmaya devam edicem.Ayrıca yarın kendime vakit ayırıcam.Biraz ders ve bakım düşünüyorum.

Duyguşşş bugün ablamla ceseti ikinci kez izledim.O da çok beğendi.Teşekkür ederim güzel tavsiyen için.

Bayramda züleyha hocam,cemrem ve nurdan uğramışlar.Diğer hatunlarımız hala tatildeler bayram dönüşünü dört gözle bekliyorum hepinizi çok özledim çünkü.

Şimdilik iyi geceler yarın yeni foto eklicem kızlar öpüyorum

İyi akşamlar kızlar hnüz kimselr gelmemiş benim nur topu gibi bir gribim oldu ağır başağrısıyla yazıyorum ilaç içtim meyvemi yiyorum sıvıda aldım bugün.İnşallah yarına iyi olurum çünkü yarın acayip yoğun bir gün beni bekliyor menümü yazayım v bu arada yarın herkesi burada görmek istiyorummmmmm

sabah
bir buçuk dilim ekmek
bir kk peynir
bir bardak çay
domates

ara
bir elma

öğlen
bir porsiyon sebzeli omlet
bir koca bardak sodalı ayran
kırmızı lahana ve havuç salatası
bir dilim ekmek

akşam
bir porsiyon kıyma kavurma
bir kase yoğurt

ara
bir mandalina

suyum 3 lt sporum hakkını vererek 45 dakika leslie artı bölgesel çalıştım.

Şimdi foto eklicem yarın görüşürüz kızlarrrrrr

hatunlar herkese iyi akşamlarrr artık tatil bitti yarın herkes burda olur

dün pomo cumla msj laştık , yoldalardı sağ salim varmışlardır umarım, benim eşşek kafam eve varınca haber ver mutlaka demeyi unuttu

esram ve züleyha hocam da uğramışlar buralara, güzel geçmiş bayramları sanırım. züleyha hocam da dönmüştür okuluna, Allah kavuştursun inşallah hocam eşinizle tekrardan

esracım da hasta olmuş kıyamamm işler çok yoğun olmaz da şimdi çabuk atlatırsın umarım hastalıgını kuzum

annelerimiz ve anne adaylarımız da keyifli bayramlar geçirmişlerdir inşallah..

neslicim de antep ten sağ salim dönmüştür inşallah, duuyguş da gelir buralara değmeyin keyfimize sonraa

beni soracak olursanız da hele şükür bir bayramı daha atlattık, burada sizlerle beraberiz yeniden. ilk 2 gün azıtıklar gibi ne bulduysam yedim ama sonradan bi kendime geldim neyseki bu sabah bayramdan önceki kiloma yakındım bakalım yarın sabah neler olacak

bugun emrahla konuşurken de kendi aramızda iddia gibi bişeye girdik, daha doorusu bu bana nişanda ne giyeceksin dedi, bende kıyafet dedim sonra zayıflayacak mısın ne yapacaksan yap, kıyafet bakarken oramdan o çıktı, burdan bu sarktı deme, mutsuz olma sonra bi nişanım vardı onda da istedigim gibi olmadım die dedi, dedim çok haklısın. şimdi hedefim ocak ayına kadar kesinlikle 70 in altına düşmek 1 hafta daha buradayım pek spor yapamam ama yediklerimi dengede tutarım, ankaraya adım attıgım anda da güzel bi spor programıyla asılıyorum bu işe. ankaradan ayrılırken ocak ayında, direk nişan maratonuna atılacaz gibi duruyo, benm gerçekten kıyafette sıkıntı yaşamamam lazım, yoksa krizlere girerimm

yarından itibaren menulere de başlıyorum bugunde yazarım gerçi ama son 3 gündür bayramı dengeleyecem die baya az yiyorum fırça yememek için bugunluk susayım yarım menulerle aranızdayım bayanlaarrr

şimdiden herkese mutlu haftalaarrrr

herkese yeni haftadan yogun bir bayram sonrasından merhabaaaaaa
kızlar hala gememiş züleyha hocam ve esra çeşmi yazmış
esra cnm geçmiş olsun bayramın şeker tadında geçmiş ne güzel önemli olan kendimizin nasıl hisssettiği zaten
çeşmi cnm sende hiçç merak etme nişanına kadar 60 larda olacaksın sen yaparsın cnm
nesli,duygu,pomocum cnm inşlh bayramınız güzel geçmiştir...
benim yoğundu zaten bayramdan önce ki haftadan başladı malum
anca dün evde dinlenme imkanım oldu bakalım bu hafat dan sonra dietler kilolar ne olacak
bende yarın dietisyene randevu aldım bakalım neler oalcak kilolarımdan eksileri görecekmiyim....
he bu arada buzdolabm bozuldu normal olarak10 senelik dolabın motoru yanmış galiba servis gelip bakıcak yoksa yeni dolap için yol göründü bize...:26: benden böle inşlh bayramın ertesi bize yine bayram gibi gelirrrr neşe getirir...

şükür kavusturunaaaaaaaaaa

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepınızı cok ozledım zaman zaman mesajlastık haberlestık ama burda uzun uzun sohbet etmeyı ozledım tabıkı. ben cok guzel bır tatıl ve bayram gecırdım uzun uzun anlatırım aksam sıze. hem cızelgeyı yayınlarım hem anlatırım bır selam verıp cıkacagım elektrık yoktu oyuzden hıc calısamadık bugun. sımdı hemen ıse koyulacagım aksam uzun uzun konusuruz resımler eklerım herseyı anlatırım.

cogumuz yokken hem cesmı hem zelıha hoca hem esra gırmısler foruma. hatta menulerını bıle yazmıslar tebrık ederım gercekten bu konudakı ıncelıklerınden dolayı. cemrem de gelmıs bayramımızı kutlamıs sagolun hepınız. topık tamamen sessız kalmamıs ne guzel.

duygu bugun temızlık yaoıyormus neslı ıse gıdecektı esra da cok yogunmus onlardan da haber vereyım sıze. sanırım aksam hepımız toparlanırız. ben bugun bıraz daha dınlenecegım oyuzden aksam evdeyım yarın spora gıderım sıze uzun uzun anlatırım aksam artık.

hepınızın bayramını tekrar tekrar kutluyorum nıce guzel bayramlarda bırarada oluruz ınsaallah hepınızı opuyorum ınsaallah bayram yaramıstır ve --- ler goruruz. ben artıdayım hem ıkı bucuk aydır regl yok hem yolculuk odemı hem bayramda gec saatlerde aksam yemegını yemek zorunda kalmak, son uc gune kadar acık olan ıstahım derken hepsı artı yaptı. esımın huysuz ve bazı sacma hareketlerıne ragmen tatıl guzel gectı o benden daha cok eglendı hattaaaaa, bayıldı oralara. neyse aksam uzun uzun anlatırım opuyorum hepınızııııııııııı