2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm ohhh ne güzel geçmiş tatilin bayramın aman eşler bizim zaten ömür törpümüz boşverrrr
gezdiğin yerleri sevmen güzel olsun regly yüzünden daha çok artı olmuştur yoksa sen genede dikkat edersin cnm
tatlım senin skype varmı varsa arkadaş olalım ordan konuşuruz istersen ara da....

Günaydın kızlar, bayram bitti, yavaş yavaş toplaşıyoruz Hepinizi çok özledim valla Kayınvalidemlerde internet yoktu, o yüzden hiç giremedim, telefona bile zor baktım gerçi. Çok yoğun geçti, bizimkiler büyük olduğu için gelen giden çok oldu. Çoğunlukla evdeydik ama arada dışarı da çıktık. Gitmeden önce o kadar spor yapıp dikkat etmiştim ama 70'in altını görememiştim, döndüğümde az da olsa verdiğimi gördüm ve sevindim. Durumun nasıl olduğunu anlamadım ama olsun
Bende biraz kırgınlık var, inşallah hasta olmam. Hiç çalışasım yok bugün ama en azından bu haftaki işlerimi organize etmem lazım. Bu kadar uzun tatilden sonra işe dönmek te ayrı zor oluyor valla Antep'ten bir sürü nevalemi de getirdim, yavaş yavaş yerleştiriyorum, bir kısmını yaptım ama daha çooook var. Bugün iş çıkışı da markete gideceğiz, malum dolap boş Sanırım bu hafta böyle yorgun yorgun geçecek.
Spora başlamak istiyordum hemen, yarın havuza gitmeyi planlıyordum normalde ama grip olacağım korkusu olduğu için erteleyeceğim sanırım.
Filizimin tatili, gezisi pek güzel geçmiş, detayları ve fotoğrafları heyecanla bekliyorum Duygucum bayram güzel geçmiştir umarım, temizlik günün bugün, kolay gelsin canım
Züleyhacım bayramda da dikkat etmiş ve spor yapmış rakibem tam gaz devam ediyor maşallah
Esracım güzel bir bayram geçirmişsin, mesajı yollar yollamaz fotoğraflarına bakacağım canım
Nurdan nişan hedefi koymuş kendine, şimdi korksun kilolar, tıpış tıpış giderler valla, hiç şansları yok Kafaya koydun mu verirsin, ben inanıyorum sana, incecik nişan elbiseli fotoğraflarını göreceğiz inşallah
Cemrem, diyetisyene gidiyormuşsun, iyi bir karar almışsın canım, inşallah çok güzel kilo verirsin bundan sonra. Diyetisyen görüşmenin detaylarını paylaş bizimle
Tultan'dan ses seda yok galiba şimdilik, iyidir inşallah
Serap bebeği ile meşguldür sanırım, Filiz haber almıştır belki. Ercem nasıl acaba, geri sayım nasıl gidiyor? Suna da doğum yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam, o da iyidir inşallah

Herkes geliyor artık ne güzel.Ben bugün çok yoğundum.L sesini verdim.Kilomu yazayım hemen.
66 kiloyum.Dilerim hepiniz eksilerdesinizdir.Kocaman öpüyorum hepinizi.

vee duygu dönerrrr:)))
öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarımm. bayramı bayram gibi geçirmenin mutluluğunı yaşıyorum bayramın 1.günü kayınvalidede geçirdik 2.günü sabahdan annemlere gittik gider gitmez AYDIN'a gittik rahmetli ananem ve dayımın mezarına çok mutlu oldum ananemin yeri çok ayrı benim için aydınıda çok özlemişim eee aydına gidip meşhur deve sucuğu almadan dönmek bana yakışmazz :))) , sonra aynı gün torbalıya rahmetli babannem ,dedem,ve kuzenimin kabirlerinegittik tüm ölmüşlerimize dua ettik ordan amcalar halalarrr kuzenlerin evlerine derken akşam ettik tabi bu bayrambenim iştah yerler deydi malum et yemiyorum kokusu bile benim iştahımı sıfır etmeye yetti 1kgdan fazla verdimm:)))) bayramdan öncekİ cuma evi sattık yeni ev arayışlarındayızz satmak ayrı almak ayrı dertmiş. Hepinizi özledimm dün gece 12 kadar ütü bugün şu saate kadar temizlik banka,alışveriş ile geçti yarın rahatım spora başlıcam inşallahh..bende yarın bir kaç kareresim yüklücemm

esrammm ceseti 2.defa izlemişsin ablanda memnun kalmış galibaa neyseee filim izlemeye devamm hatta güzel bi film açayımmm şimdi bu arada ne tür film sevdiğimi sonunda karar verdim ben psikolojik gerilimi seviyorum en çok bu türden keyif alıyorummm...

neslimve filiz dönmüş,çeşmi,leb,cemre buralardaymış,esram ile aradakonuştuk hatta saç ve makyaj bayramda pişti olmuş:)))) ercem ve güzel prensesi ne alemde acaba? serapın bebişi nasıl? tultanımnasıl oldu? unuttuklarım varsa af ola..
hadi bakalım duygu kaçar yarın bomba gibi geliyorumm

sende hoşgeldin neslicim ohh anteplerden nevaleler almışsın afiyetle yeyin cnm benim
ne güzel kilonda eskilme olmuş darısı bana da olsun yaa
evet dietisyene gidip gelince onun bana sölediği bilgileri seve seve aktarırım sizleree..
hoşgeldin duygucum cnm güzel geçmiş bayramın ne güzel kabirlerede gidilmiş dualar edilmiş allah kabul etsinn
sattığınız evinde hayrını görün inşlhh aay ne güzel keşke bende et sevmesem de nerdeeeeeeee
hepimiz bu hafat güzelll kilolar veririz senin gibi inşlhhhhhhhh

İyi akşamlar kızlar ne güzel herkesler dönmüş sizi burda görmek varlığınızı hissetmek ayrı güzel

Nesli ve duyguş bayram tatilinden eksiyle dönüşler tebrik ediyorum valla Duyguşş dün ütü bugün temizlik derken yine çok yordun kendini.Bu sefer ben uçucam İzmire görecen haa Ev için Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sana bir çamaşır makinesi buldumm ben çok sevdim profesyonel seriden yazıcam sana onun ürün bilgilerini sen de bakarsın Neslicim sen de hoş geldin bayramın yoğun geçmiş ama kalabalık bayramlar güzeldir.Bu hafta inşallah sende düzenini oturtursun.Nurdanım canım ocağa kadar istediğin kiloya ulaşırsın ama lütfen stres yapma tamam mı ? Sen zaten çok güzel bi kızsın sporunu ihmal etmeyip diyetede dikkat ettin mi ben eminim nişanda hiç sıkıntı çekmeden elbiseni alıcaksın Filiz kuzuyu az önce aradım yazık oda benim gibi grip olmuş.Bu akşam erkenden uyucakmış.Çok konuşamadık zaten.Artık sabah girer çizelgeyide yapar.Cemrem buzdolabınız bozulmuş motorunda sıkıntı varmış şöyle diyeyim o motorlar çok pahalı oluyor.Yaptırsan bile arıza tekrarlıyabilir.Benim nacizane tavsiyem nofrost a++ ürünlere bakman.Diyetisyen sonucu bizimle paylaşırsın canım merak ederiz bilirsin

Kızlar ben de menümü yazıp çıkayım iyi değilim ilaç içip uyumayı düşünüyorum

sabah
bir dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
2 tane esmer kuru kayısı

öğle
bir servis kaşığı taze fasulye
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt

ara
bir mandalina

akşam
bir servis kaşığı taze fasulye
bir kase yoğurt

ara
2 esmer kuru kayısı
15 fındık
bir bardak çay

Bu halimle nasıl bir azimse artık leslie yaptım 30 dakika suyumda 2 litre.Aralarda grip için ilaçlar içtim.Toz olupta suya atılanlardan.Iyyyhh hiç sevmiyorum.Bu arada ben kefir aldım nasıl tüketeyim bir fikriniz var mı ?

Öpüyorum hepinizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

sende hoşgeldinnnnnn
resimlerin bi harika kız sen bu gidişle bayağı incecik olucaksın aa ama kıskanırım ben yaaaaaa
sağlıkla verde güzelim şu halinle bile fıstık gibi olmuşsun kilolar gidince de nasıl olucan bilmem
evet cnm buzdolabım bozuldu servis geldi 300 tl istedi ya bide garanti vermiyo motoru takarım yarın bozulur belki 1 sene sonra dedi benim dolap eski miadı doldu bunların dedi servs bizde baktık bosch ta beğendim çok hoşuma gitti grisi eşim biraz yan çiziyo ama bakalım benim gözüm onda işlh onu alırızz a++ bu buzdolabı

menün güzel olmuş ne güzel arada derede spor bile yapmışsın
yazmam mı cnm dietisyen bakalım ne dicek neler bana yarıyo neler yaramıyo anlıcam ve hemen size yazıcammmm

Son düzenleme:
ve haftalar sonra menümü yazıyorummmmm

sabah: 1 buçuk dilim ekmek,peynir,1 tatlı kaş. çokokrem,çay

ara: yarım bardak vişne suyu konsantre olandan

öğle: bi tabak taze fasulye,bi küçük tabak kepekli çubuk makarna,soğuk çay yarım bardak

ara: nescafe, 2 minik parça bitter çikolata

akşam: cnm yemek istemedi sadece azıcık fasulyeden yedim
activite: inanın ki yorgunluktan spor yapamadım sadecebiraz müzik dinleyip hopladım zıpladım moral olsun bana diye bu yorgunluk rehavet gitsin diye 2 lt su günü tamamladım benden bu kadar ii geceler herkeseeeeeeeeee

herkese iyi geceler hatunlaarrr

bugun sabahtan şöle bi baktım çıktım, sonra da ev işleri çarşıya çık alışveriş yap derken akşama pestilim çıkmış olarak döndüm baya bi işimi hallettim ama çok yoruldum. pantalon aldım kendime, basenlerim çok genişmiş benm yaa bugun pantalon denedikçe sinir oldum mont da alacaktım ama sonra annem dedi, kilo verecem diyosun, bide mpontlar pahalı oluyo bekle istersen dedi, bende kendimi motive etmek açısından montu almadım, 10 kilo verince alacam bot, spor ayakkabı falan aldım bende

saat 2 den 7 ye kadar çarşıdaydım ama hiç oturmadan sürekli ayakta, spordan sayılır mı acabaa

kızlar menumu de yazacaktım aslında bugun ama en iyisi yazmayım, yoksa filiz beni kovalamaya ta evinden kalkar gelir :18::18: sabah canm kahvaltı etmek istemedi die ayak üstü yedim, bi daha tee akşam yemegine kadar bişey yemedm :18::18: akşam da o saatten sonra yemek yenmez die salatayla geçiştirdim, daha fazla ayrıntıya girip de dayak yemeyim en iyisi :18: yarın daha da dikkat ederm sözz

bu arada hepinizin cesaret verici sözlerinden dolayı teşekkür ederim, kesin hedefi koydum, yeni yıla 70 in altında girecem başka yolu yok.. bugun pantalon denerken bile krizlere girdim, söz nişan düğün falan kesinlikle tehlikeye sokamam kendimi hep beraber şu fazlalıkları atacaz inşallahh

şimdiden herkese mutlu günler diler sizleri öperim efendimm

Herkes geliyor artık ne güzel.Ben bugün çok yoğundum.L sesini verdim.Kilomu yazayım hemen.
66 kiloyum.Dilerim hepiniz eksilerdesinizdir.Kocaman öpüyorum hepinizi.

evet hocam bayram bıttı, toparlanıyoruz hepımız yıne, yuvaya dondukkkkkkkkkkk sız de sınopa gıtmıssınız ne guzel esınız de gelmıs tam bayram olmus. sımdı yıne hasretlık baslamıstır ALLAH kolaylık versın saglık versın yıne kavusun ınsaallah en kısa zamanda. ben sınop gormedım turumda yoktu ama emınım orası da guzeldır. guzel bır bayram ve tatıl olmus sevındım adınıza. opuyorum cok.

sagol canım hosbulduk. ıstanbula gıdınce de cok eglencelı oluyor cok gezıyoruz ama bu bayram ayrı bır guzel oldu cok keyıf aldık darısı hepınızın basına. kesınlıkle tavsıye ederım hepınıze. esıme gelınce tatıl kulturu, para harcama kulturu, anı olarak hedıyeler alma kulturu, guzel yemekler yıyerek bundan keyıf alma duygusu olmayan bırı oldugu ıcın benı sınır ettı zaman zaman. ama yıne de keyıflı guzel bır gezı oldu ıkımız ıcın de.

valla ıkı bucuk ay oldu regl olmayalı. smear testımın sonucu cıkmıstır ona gıttıgımde tekrar doktora dıyecegım adet sokturucu yazsın bana, o karsı bu konuya. benım dengemı bozabılırmıs ama artık regl olup hem pıs kanı hem stresı atmak ıstıyorum bakalım bır konusuyum da ne olacak goruruz.

ben dıkkatlıyım de regl olamamanın etkısımıdır bılmıyorum son zamanlarda ıstahım acıktı ozellıkle ıstanbuldayken basladı, gezının son uc gunune kadar devam ettı okadar da dıkkatlı degıldım yanı ama tatlı kacamaklarım olmadı mesela. sadece beyaz ekmek yemek zorunda kaldık heryerde, bır de aksam yemegı saatlerımız cok gec oldu. yoksa ıceceklerıme falan dıkkat ettım

skype var evet ben sana mesaj atayım, ısyerımdekı sureklı acık olur, sahsı adresımı herzaman acmıyorum gerek olursa bazen aksamları acık olur ama bız ısyerındekı adresımden gorusebılırız tabıkı. duygu ve esra ıle zaman zaman boyle gorusuruz gunduzlerı. berıvanla da. berıvan demısken, o napıyor bılmıyorum bayadır haberım yok. ıyıdır ınsaallah

canım buzdolabın bozulmus, uzuldum masraf tabı kı. ınsaallah ıyı bırsey alırsın sorun yasamazsın duygu beyaz esya bakmıstı esra da anlıyor bunlardan. ıkısınden de fıkır alabılırsın bence. ben resım ekledıgın modelı cok begendım cok kullanıslı.

dıyetısyene gıdecekmıssın ınsaallah faydasını gorursun gelısmelerı bıze de haberdar et oldu mu.

buarada bebek tedavısı ne asamada ? epeydır konusmadık bunu.

canım cok yogun ama keyıflı bır bayram gecırmıssın sevındım adına. kılo da vermıssın antep de olmana ragmen bu super bır gelısme. sevındım gercekten. devamı gelsın ınsaallah. mammalar da getırmıssın ohhhhhhhhhh afıyet olsun.

ben de grıbım dun baya arttı hatta aksam. aman dıkkat et hava degısımı yaptık oyuzden hasta olma ıhtımalımız yuksek malum. valız bosalt, camasır yıka, esyaları yerlestır, market alısverısı falan derken bız bu hafta da boyle yogun gıderız gıbı gelıyor benım dun ıs de yogundu ama bugun sakınım allahtan.

havuz konusunda bekle canım derım, tamamen emın ol ustunden at da şu kırıklıgı oyle basla bence de.

serap ıle dun haberlestık bebekle ugrasıyormus herkese selamı vardı

erce den haberım yok benım de.

sultan da ıyıydı bulantılar devammıs bayramda kurban ıle ılgılenmemıs zaten, yaklasamamıs yanına bıle. herkese selamı var

tatıl detaylarını ve resımınlerını bır kac gun ıcınde halledecegım canım, sana referans olur ozellıkle.

ben sana hep dıyorum, onunde guzel bır hedef var dugununde en ıyısı olmak ıcın cabalamalısın bence. evet normalde ıdealsın,guzelsın ama daha ıyısı olabılır hem de tam boyle ozel bır gunde. sonra pısman olmamak ıcın sımdı sıkıca sarıl derım. alısverıs yapmaman ıyı olmus. ben uzun bot almalıyım ama ben de erteledım seneye. aynı sekılde mont da.

menuye gelınce son bır ıkı gunumuz dıyebılırım hepımızın super sekılde toparlanması ve kısa super dısıplın ıle gırmesı lazım.

ya sen benden beter gelıyordu sesın. nasıl spor yaptın bır deeeeeeeeeeeeeeeee

sagol canım epeydır konusmuyorduk sesını duymak ıyı oldu, hem de benden haber vermıs oldun. aksam yemek bıle duzgun yemedım bas agrısı halsızlık hat safhadaydı erkenden uyudum 9 bucuk ancaktı sanırım, bır gun once de aynı saatlerde uyudum.

kefır duygu ıcmıstı. ben de cok nıyetlendım de hep unuttum. duyguya sor derım.

bugun bol meyve ye, sesın cok kotuydu dıkkat et kendıne tamam mı

duyguşum hosgeldınnnnnnnnn

bayramı cok guzel gecırmıssın tam bayram olmus senınkı zıyaretler, kabır zıyaretlerı, aıleler ıle kucaklasmalar . cok hos olmus gercektennnnnn.

ev konusunu bılıyorum ama aydın ve dıger seylerı bılmıyordum sen herzamankı gıbı mesajlarımı gec gordugun ıcın az gorusebıldıkkkkkkkkk

eve gelınce canım hep dua edıyorum bundan emın ol. en guzelınde en ıyısınde otur ınsaallah en kısa zamanda kendı evınde ayaklarını uzatıp kahvenı ıc ınsaallah canımmmmmmmm canı gonulden dılıyorum bunu senın ıcın. hayırlısı olsun en guzelı en ıyısı olsun ınsaallah canım.

yıne temızlık dıye canını cıkardın vallaaaaa ama barı bugun dınlen keyıf yap. bugun rahatsan artık konusalım ayrıcaaaaaaaaaaaa

bu bayram senın bayramın degıl bılıyorummmmmmm ama bukadar ıse yarayacagını da dusunmezdımmmmm tebrıkler canımmmmm harıkasın. bol ------ ıle kapatmıssın bayramı.

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,5 kg [/td]
[td]59,2 kg [/td]
[td]-1,300 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]25,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98 kg[/td]
[td]99 kg [/td]
[td]+1,00 kg ( 2 haftalık) [/td]
[td]11,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]69,8 kg [/td]
[td]-300 gr (2 haftalık ) [/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]78,2 kg [/td]
[td]-100 gr (2 haftalık ) [/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]85,8 kg (doğum )[/td]
[td]77,7 kg [/td]
[td]-8,1 kg [/td]
[td]+3,9 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,2 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]23,8 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]98,6 kg (hamilelik) [/td]
[td]100,6 kg [/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]7,4 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]83,8 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]89,2 kg[/td]
[td]89,2 kg ( 2 haftalık) [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]18 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]66 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

horozunun geldı öttü topıgı de actı cızelgeyı de yayınladııııııııııııııı

antep de olmasına ragmen kılo vermıs neslı. duygus harıka kılo vermıs. zelıha hoca harıka kılo vermıs. esracık almamıs. gerı kalanlarımız basarılı degıl tabıkı. oyuzden basarılı arkadasları tebrık edıyorummmmmmmmm

bana gelınce kılo mu odem mı anlayamadım ama tabı kı tartıda cıkan rakamı yazdım. ayın 11 ınden berı yollardaydım pazar sabaha karsı bıttı yolculugum. 10 bucuk gıbı uyuyup 6 da kalktık her gun yıne. tura erken baslamak ıcın. bakalım hersey haftaya netlesır bugun spora gıdecektım ama kuzenım gelecek aksam. grıbım de dun aksamdan berı arttıgı ıcın ayrıca gıtmek ıstemıyorum yolda usutmemek ıcın. kendımı ıyı hıssedersem evde bısıklet surecegım

eve donus ıle ıstahım dustu hatta fazla eksıldı demek kı ben farklı bır yere gıdınce hava degısımı ortam degısımı derken ıstahım acılabılıyor gercı daha oncelerı bukadar acılmazdı bu son ıkı uc haftadır daha acıktı neyse bıttı gıbı gorunuyor o donem.

cumartesı sabah ıstanbula ındım, ogleden sonra annemler ıle beraber dısarı cıktık gormedıgım nereler kaldı dıye dusunurken cok az eyr kaldıgını vburguladı kardesım gormedıgım alısverıs merkezı var mı dedım o da pek yok dedı yıne. cevahır kalmıs. oraya gıttık starbucks keyfı yaptım herzamankı gıbı. ardından bıraz magaza gezındık anneme ve kardesıme hedıye bırseyler aldım kendıme mevsımlık gomlek falan buldum hatta ykm den hem ceket hem gomlek gıbı duran bırsey buldum hem de 39 tl ye. ındırımdeymıs. normalde 99 du. kırmızı bırsey. turun ılk gunu gıydım hatta. esım de hatta babam bıle cok begendı. resım ekleyınce gorursunuz. annemler ıle gezerken baktım kı saclarım sarı sarı taze, fonu de duruyor hem anneme hem kendıme makyaj yaptım suslenıp puslenıp dısarı cıktım sarı saclarımla dısarıda dolasarak hevesımı aldım yanııııı onu da eklerım en kısa zamanda. resımler kardesımde, o gondersın de bana maıl ıle. pazar sabahı esm geldı erkenden, hava kapalıydı yorgunluk da vardı oyuzden dısarı cıkmadık evdeydık, pazwrtesı saat 16:00 da ankaraya bındık ve gece 11 de turumuz baslamıs oldu.

corum, samsun, amasya, ordu, trabzon, gıresun, rıze, artvın ve ılcelerını gorduk yayla evlerde kaldık bol bol gezdık cok cok guzeldı harıkaydı 500 e yakın resım cekmıs esım. ben durdurmasam 1000 olurdu sanırım. cok elıt cok guzel ınsanlar vardı grupta. cok guzeldı hersey rehber dahıl.

ıste benden haberler boyleeeeeeeeeeeeee, resımlerı de ekleyecegım en kısa zamandaaaaaaaaaa

duyguşummmmmmmmmmmmm gunaydınnnnnnnnnnnn

nasılsın cancagızımmmmmmmmmmmm

pabucları esım teslım almıs, pazar gunu denedım bıle canım. cok sevımlı cok guzeller. guzelce gıyınıp resım cekınecegım senın ıcın en kısa zamanda pembıs pabuclarımlaaaaaaaa

tsk ederımmmmmmmmm tekrarrrrrrrrrrrrrrrr