- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.621
hoşgeldin cnm ohhh ne güzel geçmiş tatilin bayramın aman eşler bizim zaten ömür törpümüz boşverrrrşükür kavusturunaaaaaaaaaa
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepınızı cok ozledım zaman zaman mesajlastık haberlestık ama burda uzun uzun sohbet etmeyı ozledım tabıkı. ben cok guzel bır tatıl ve bayram gecırdım uzun uzun anlatırım aksam sıze. hem cızelgeyı yayınlarım hem anlatırım bır selam verıp cıkacagım elektrık yoktu oyuzden hıc calısamadık bugun. sımdı hemen ıse koyulacagım aksam uzun uzun konusuruz resımler eklerım herseyı anlatırım.
cogumuz yokken hem cesmı hem zelıha hoca hem esra gırmısler foruma. hatta menulerını bıle yazmıslar tebrık ederım gercekten bu konudakı ıncelıklerınden dolayı. cemrem de gelmıs bayramımızı kutlamıs sagolun hepınız. topık tamamen sessız kalmamıs ne guzel.
duygu bugun temızlık yaoıyormus neslı ıse gıdecektı esra da cok yogunmus onlardan da haber vereyım sıze. sanırım aksam hepımız toparlanırız. ben bugun bıraz daha dınlenecegım oyuzden aksam evdeyım yarın spora gıderım sıze uzun uzun anlatırım aksam artık.
hepınızın bayramını tekrar tekrar kutluyorum nıce guzel bayramlarda bırarada oluruz ınsaallah hepınızı opuyorum ınsaallah bayram yaramıstır ve --- ler goruruz. ben artıdayım hem ıkı bucuk aydır regl yok hem yolculuk odemı hem bayramda gec saatlerde aksam yemegını yemek zorunda kalmak, son uc gune kadar acık olan ıstahım derken hepsı artı yaptı. esımın huysuz ve bazı sacma hareketlerıne ragmen tatıl guzel gectı o benden daha cok eglendı hattaaaaa, bayıldı oralara. neyse aksam uzun uzun anlatırım opuyorum hepınızııııııııııı
sende hoşgeldin neslicim ohh anteplerden nevaleler almışsın afiyetle yeyin cnm benimGünaydın kızlar, bayram bitti, yavaş yavaş toplaşıyoruzHepinizi çok özledim valla Kayınvalidemlerde internet yoktu, o yüzden hiç giremedim, telefona bile zor baktım gerçi. Çok yoğun geçti, bizimkiler büyük olduğu için gelen giden çok oldu. Çoğunlukla evdeydik ama arada dışarı da çıktık. Gitmeden önce o kadar spor yapıp dikkat etmiştim ama 70'in altını görememiştim, döndüğümde az da olsa verdiğimi gördüm ve sevindim. Durumun nasıl olduğunu anlamadım ama olsun
Bende biraz kırgınlık var, inşallah hasta olmam. Hiç çalışasım yok bugün ama en azından bu haftaki işlerimi organize etmem lazım. Bu kadar uzun tatilden sonra işe dönmek te ayrı zor oluyor vallaAntep'ten bir sürü nevalemi de getirdim, yavaş yavaş yerleştiriyorum, bir kısmını yaptım ama daha çooook var. Bugün iş çıkışı da markete gideceğiz, malum dolap boş Sanırım bu hafta böyle yorgun yorgun geçecek.
Spora başlamak istiyordum hemen, yarın havuza gitmeyi planlıyordum normalde ama grip olacağım korkusu olduğu için erteleyeceğim sanırım.
Filizimin tatili, gezisi pek güzel geçmiş, detayları ve fotoğrafları heyecanla bekliyorumDuygucum bayram güzel geçmiştir umarım, temizlik günün bugün, kolay gelsin canım
Züleyhacım bayramda da dikkat etmiş ve spor yapmışrakibem tam gaz devam ediyor maşallah
Esracım güzel bir bayram geçirmişsin, mesajı yollar yollamaz fotoğraflarına bakacağım canım
Nurdan nişan hedefi koymuş kendine, şimdi korksun kilolar, tıpış tıpış giderler valla, hiç şansları yokKafaya koydun mu verirsin, ben inanıyorum sana, incecik nişan elbiseli fotoğraflarını göreceğiz inşallah
Cemrem, diyetisyene gidiyormuşsun, iyi bir karar almışsın canım, inşallah çok güzel kilo verirsin bundan sonra. Diyetisyen görüşmenin detaylarını paylaş bizimle
Tultan'dan ses seda yok galiba şimdilik, iyidir inşallah
Serap bebeği ile meşguldür sanırım, Filiz haber almıştır belki. Ercem nasıl acaba, geri sayım nasıl gidiyor? Suna da doğum yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam, o da iyidir inşallah
hoşgeldin duygucum cnm güzel geçmiş bayramın ne güzel kabirlerede gidilmiş dualar edilmiş allah kabul etsinnvee duygu dönerrrr:)))
öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarımm. bayramı bayram gibi geçirmenin mutluluğunı yaşıyorum bayramın 1.günü kayınvalidede geçirdik 2.günü sabahdan annemlere gittik gider gitmez AYDIN'a gittik rahmetli ananem ve dayımın mezarına çok mutlu oldum ananemin yeri çok ayrı benim için aydınıda çok özlemişim eee aydına gidip meşhur deve sucuğu almadan dönmek bana yakışmazz :))) , sonra aynı gün torbalıya rahmetli babannem ,dedem,ve kuzenimin kabirlerinegittik tüm ölmüşlerimize dua ettik ordan amcalar halalarrr kuzenlerin evlerine derken akşam ettik tabi bu bayrambenim iştah yerler deydi malum et yemiyorum kokusu bile benim iştahımı sıfır etmeye yetti 1kgdan fazla verdimm:)))) bayramdan öncekİ cuma evi sattık yeni ev arayışlarındayızz satmak ayrı almak ayrı dertmiş. Hepinizi özledimm dün gece 12 kadar ütü bugün şu saate kadar temizlik banka,alışveriş ile geçti yarın rahatım spora başlıcam inşallahh..bende yarın bir kaç kareresim yüklücemm
esrammm ceseti 2.defa izlemişsin ablanda memnun kalmış galibaa neyseee filim izlemeye devamm hatta güzel bi film açayımmm şimdi bu arada ne tür film sevdiğimi sonunda karar verdim ben psikolojik gerilimi seviyorum en çok bu türden keyif alıyorummm...
neslimve filiz dönmüş,çeşmi,leb,cemre buralardaymış,esram ile aradakonuştuk hatta saç ve makyaj bayramda pişti olmuş:)))) ercem ve güzel prensesi ne alemde acaba? serapın bebişi nasıl? tultanımnasıl oldu? unuttuklarım varsa af ola..
hadi bakalım duygu kaçar yarın bomba gibi geliyorumm
sende hoşgeldinnnnnnİyi akşamlar kızlar ne güzel herkesler dönmüş sizi burda görmek varlığınızı hissetmek ayrı güzel
Nesli ve duyguş bayram tatilinden eksiyle dönüşler tebrik ediyorum vallaDuyguşş dün ütü bugün temizlik derken yine çok yordun kendini.Bu sefer ben uçucam İzmire görecen haa Ev için Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sana bir çamaşır makinesi buldumm ben çok sevdim profesyonel seriden yazıcam sana onun ürün bilgilerini sen de bakarsın Neslicim sen de hoş geldin bayramın yoğun geçmiş ama kalabalık bayramlar güzeldir.Bu hafta inşallah sende düzenini oturtursun.Nurdanım canım ocağa kadar istediğin kiloya ulaşırsın ama lütfen stres yapma tamam mı ? Sen zaten çok güzel bi kızsın sporunu ihmal etmeyip diyetede dikkat ettin mi ben eminim nişanda hiç sıkıntı çekmeden elbiseni alıcaksın Filiz kuzuyu az önce aradım yazık oda benim gibi grip olmuş.Bu akşam erkenden uyucakmış.Çok konuşamadık zaten.Artık sabah girer çizelgeyide yapar.Cemrem buzdolabınız bozulmuş motorunda sıkıntı varmış şöyle diyeyim o motorlar çok pahalı oluyor.Yaptırsan bile arıza tekrarlıyabilir.Benim nacizane tavsiyem nofrost a++ ürünlere bakman.Diyetisyen sonucu bizimle paylaşırsın canım merak ederiz bilirsin
Kızlar ben de menümü yazıp çıkayım iyi değilim ilaç içip uyumayı düşünüyorum
sabah
bir dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
2 tane esmer kuru kayısı
öğle
bir servis kaşığı taze fasulye
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
bir mandalina
akşam
bir kase yoğurt
ara
2 esmer kuru kayısı
15 fındık
bir bardak çay
Bu halimle nasıl bir azimse artık leslie yaptım 30 dakika suyumda 2 litre.Aralarda grip için ilaçlar içtim.Toz olupta suya atılanlardan.Iyyyhh hiç sevmiyorum.Bu arada ben kefir aldım nasıl tüketeyim bir fikriniz var mı ?
Öpüyorum hepinizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Herkes geliyor artık ne güzel.Ben bugün çok yoğundum.L sesini verdim.Kilomu yazayım hemen.
66 kiloyum.Dilerim hepiniz eksilerdesinizdir.Kocaman öpüyorum hepinizi.
hoşgeldin cnm ohhh ne güzel geçmiş tatilin bayramın aman eşler bizim zaten ömür törpümüz boşverrrr
gezdiğin yerleri sevmen güzel olsun regly yüzünden daha çok artı olmuştur yoksa sen genede dikkat edersin cnm
tatlım senin skype varmı varsa arkadaş olalım ordan konuşuruz istersen ara da....
sende hoşgeldinnnnnn
resimlerin bi harika kız sen bu gidişle bayağı incecik olucaksın aa ama kıskanırım ben yaaaaaa
sağlıkla verde güzelim şu halinle bile fıstık gibi olmuşsun kilolar gidince de nasıl olucan bilmem
evet cnm buzdolabım bozuldu servis geldi 300 tl istedi ya bide garanti vermiyo motoru takarım yarın bozulur belki 1 sene sonra dedi benim dolap eski miadı doldu bunların dedi servs bizde baktık bosch ta beğendim çok hoşuma gitti grisi eşim biraz yan çiziyo ama bakalım benim gözüm onda işlh onu alırızzEki Görüntüle 835063 a++ bu buzdolabı
menün güzel olmuş ne güzel arada derede spor bile yapmışsın
yazmam mı cnm dietisyen bakalım ne dicek neler bana yarıyo neler yaramıyo anlıcam ve hemen size yazıcammmm
Günaydın kızlar, bayram bitti, yavaş yavaş toplaşıyoruzHepinizi çok özledim valla Kayınvalidemlerde internet yoktu, o yüzden hiç giremedim, telefona bile zor baktım gerçi. Çok yoğun geçti, bizimkiler büyük olduğu için gelen giden çok oldu. Çoğunlukla evdeydik ama arada dışarı da çıktık. Gitmeden önce o kadar spor yapıp dikkat etmiştim ama 70'in altını görememiştim, döndüğümde az da olsa verdiğimi gördüm ve sevindim. Durumun nasıl olduğunu anlamadım ama olsun
Bende biraz kırgınlık var, inşallah hasta olmam. Hiç çalışasım yok bugün ama en azından bu haftaki işlerimi organize etmem lazım. Bu kadar uzun tatilden sonra işe dönmek te ayrı zor oluyor vallaAntep'ten bir sürü nevalemi de getirdim, yavaş yavaş yerleştiriyorum, bir kısmını yaptım ama daha çooook var. Bugün iş çıkışı da markete gideceğiz, malum dolap boş Sanırım bu hafta böyle yorgun yorgun geçecek.
Spora başlamak istiyordum hemen, yarın havuza gitmeyi planlıyordum normalde ama grip olacağım korkusu olduğu için erteleyeceğim sanırım.
Filizimin tatili, gezisi pek güzel geçmiş, detayları ve fotoğrafları heyecanla bekliyorumDuygucum bayram güzel geçmiştir umarım, temizlik günün bugün, kolay gelsin canım
Züleyhacım bayramda da dikkat etmiş ve spor yapmışrakibem tam gaz devam ediyor maşallah
Esracım güzel bir bayram geçirmişsin, mesajı yollar yollamaz fotoğraflarına bakacağım canım
Nurdan nişan hedefi koymuş kendine, şimdi korksun kilolar, tıpış tıpış giderler valla, hiç şansları yokKafaya koydun mu verirsin, ben inanıyorum sana, incecik nişan elbiseli fotoğraflarını göreceğiz inşallah
Cemrem, diyetisyene gidiyormuşsun, iyi bir karar almışsın canım, inşallah çok güzel kilo verirsin bundan sonra. Diyetisyen görüşmenin detaylarını paylaş bizimle
Tultan'dan ses seda yok galiba şimdilik, iyidir inşallah
Serap bebeği ile meşguldür sanırım, Filiz haber almıştır belki. Ercem nasıl acaba, geri sayım nasıl gidiyor? Suna da doğum yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam, o da iyidir inşallah
herkese iyi geceler hatunlaarrr
bugun sabahtan şöle bi baktım çıktım, sonra da ev işleri çarşıya çık alışveriş yap derken akşama pestilim çıkmış olarak döndümbaya bi işimi hallettim ama çok yoruldum. pantalon aldım kendime, basenlerim çok genişmiş benm yaa bugun pantalon denedikçe sinir oldum mont da alacaktım ama sonra annem dedi, kilo verecem diyosun, bide mpontlar pahalı oluyo bekle istersen dedi, bende kendimi motive etmek açısından montu almadım, 10 kilo verince alacam bot, spor ayakkabı falan aldım bende
saat 2 den 7 ye kadar çarşıdaydım ama hiç oturmadan sürekli ayakta, spordan sayılır mı acabaa
kızlar menumu de yazacaktım aslında bugun ama en iyisi yazmayım, yoksa filiz beni kovalamaya ta evinden kalkar gelir :18::18: sabah canm kahvaltı etmek istemedi die ayak üstü yedim, bi daha tee akşam yemegine kadar bişey yemedm :18::18: akşam da o saatten sonra yemek yenmez die salatayla geçiştirdim, daha fazla ayrıntıya girip de dayak yemeyim en iyisi :18: yarın daha da dikkat ederm sözz
bu arada hepinizin cesaret verici sözlerinden dolayı teşekkür ederim, kesin hedefi koydum, yeni yıla 70 in altında girecem başka yolu yok.. bugun pantalon denerken bile krizlere girdim, söz nişan düğün falan kesinlikle tehlikeye sokamam kendimihep beraber şu fazlalıkları atacaz inşallahh
şimdiden herkese mutlu günler diler sizleri öperim efendimm
İyi akşamlar kızlar ne güzel herkesler dönmüş sizi burda görmek varlığınızı hissetmek ayrı güzel
Nesli ve duyguş bayram tatilinden eksiyle dönüşler tebrik ediyorum vallaDuyguşş dün ütü bugün temizlik derken yine çok yordun kendini.Bu sefer ben uçucam İzmire görecen haa Ev için Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sana bir çamaşır makinesi buldumm ben çok sevdim profesyonel seriden yazıcam sana onun ürün bilgilerini sen de bakarsın Neslicim sen de hoş geldin bayramın yoğun geçmiş ama kalabalık bayramlar güzeldir.Bu hafta inşallah sende düzenini oturtursun.Nurdanım canım ocağa kadar istediğin kiloya ulaşırsın ama lütfen stres yapma tamam mı ? Sen zaten çok güzel bi kızsın sporunu ihmal etmeyip diyetede dikkat ettin mi ben eminim nişanda hiç sıkıntı çekmeden elbiseni alıcaksın Filiz kuzuyu az önce aradım yazık oda benim gibi grip olmuş.Bu akşam erkenden uyucakmış.Çok konuşamadık zaten.Artık sabah girer çizelgeyide yapar.Cemrem buzdolabınız bozulmuş motorunda sıkıntı varmış şöyle diyeyim o motorlar çok pahalı oluyor.Yaptırsan bile arıza tekrarlıyabilir.Benim nacizane tavsiyem nofrost a++ ürünlere bakman.Diyetisyen sonucu bizimle paylaşırsın canım merak ederiz bilirsin
Kızlar ben de menümü yazıp çıkayım iyi değilim ilaç içip uyumayı düşünüyorum
sabah
bir dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
2 tane esmer kuru kayısı
öğle
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
bir mandalina
akşam
bir kase yoğurt
ara
2 esmer kuru kayısı
15 fındık
bir bardak çay
Bu halimle nasıl bir azimse artık leslie yaptım 30 dakika suyumda 2 litre.Aralarda grip için ilaçlar içtim.Toz olupta suya atılanlardan.Iyyyhh hiç sevmiyorum.Bu arada ben kefir aldım nasıl tüketeyim bir fikriniz var mı ?
Öpüyorum hepinizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
vee duygu dönerrrr:)))
öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarımm. bayramı bayram gibi geçirmenin mutluluğunı yaşıyorum bayramın 1.günü kayınvalidede geçirdik 2.günü sabahdan annemlere gittik gider gitmez AYDIN'a gittik rahmetli ananem ve dayımın mezarına çok mutlu oldum ananemin yeri çok ayrı benim için aydınıda çok özlemişim eee aydına gidip meşhur deve sucuğu almadan dönmek bana yakışmazz :))) , sonra aynı gün torbalıya rahmetli babannem ,dedem,ve kuzenimin kabirlerinegittik tüm ölmüşlerimize dua ettik ordan amcalar halalarrr kuzenlerin evlerine derken akşam ettik tabi bu bayrambenim iştah yerler deydi malum et yemiyorum kokusu bile benim iştahımı sıfır etmeye yetti 1kgdan fazla verdimm:)))) bayramdan öncekİ cuma evi sattık yeni ev arayışlarındayızz satmak ayrı almak ayrı dertmiş. Hepinizi özledimm dün gece 12 kadar ütü bugün şu saate kadar temizlik banka,alışveriş ile geçti yarın rahatım spora başlıcam inşallahh..bende yarın bir kaç kareresim yüklücemm
esrammm ceseti 2.defa izlemişsin ablanda memnun kalmış galibaa neyseee filim izlemeye devamm hatta güzel bi film açayımmm şimdi bu arada ne tür film sevdiğimi sonunda karar verdim ben psikolojik gerilimi seviyorum en çok bu türden keyif alıyorummm...
neslimve filiz dönmüş,çeşmi,leb,cemre buralardaymış,esram ile aradakonuştuk hatta saç ve makyaj bayramda pişti olmuş:)))) ercem ve güzel prensesi ne alemde acaba? serapın bebişi nasıl? tultanımnasıl oldu? unuttuklarım varsa af ola..
hadi bakalım duygu kaçar yarın bomba gibi geliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?