- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.641
güle güle kullan canım ayağında resim bekliyorum nasıl durduğunu görmek istiyorum..duyguşummmmmmmmmmmmm gunaydınnnnnnnnnnnn
nasılsın cancagızımmmmmmmmmmmm
pabucları esım teslım almıs, pazar gunu denedım bıle canım. cok sevımlı cok guzeller. guzelce gıyınıp resım cekınecegım senın ıcın en kısa zamanda pembıs pabuclarımlaaaaaaaa
tsk ederımmmmmmmmm tekrarrrrrrrrrrrrrrrr
yeni cicini güle güle kullan fiyatı çok uygunmuş bazen bi tip magazalar harika indirim yapıyor.gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
horozunun geldı öttü topıgı de actı cızelgeyı de yayınladııııııııııııııı
antep de olmasına ragmen kılo vermıs neslı. duygus harıka kılo vermıs. zelıha hoca harıka kılo vermıs. esracık almamıs. gerı kalanlarımız basarılı degıl tabıkı. oyuzden basarılı arkadasları tebrık edıyorummmmmmmmm
bana gelınce kılo mu odem mı anlayamadım ama tabı kı tartıda cıkan rakamı yazdım. ayın 11 ınden berı yollardaydım pazar sabaha karsı bıttı yolculugum. 10 bucuk gıbı uyuyup 6 da kalktık her gun yıne. tura erken baslamak ıcın. bakalım hersey haftaya netlesır bugun spora gıdecektım ama kuzenım gelecek aksam. grıbım de dun aksamdan berı arttıgı ıcın ayrıca gıtmek ıstemıyorum yolda usutmemek ıcın. kendımı ıyı hıssedersem evde bısıklet surecegım
eve donus ıle ıstahım dustu hatta fazla eksıldı demek kı ben farklı bır yere gıdınce hava degısımı ortam degısımı derken ıstahım acılabılıyor gercı daha oncelerı bukadar acılmazdı bu son ıkı uc haftadır daha acıktı neyse bıttı gıbı gorunuyor o donem.
cumartesı sabah ıstanbula ındım, ogleden sonra annemler ıle beraber dısarı cıktık gormedıgım nereler kaldı dıye dusunurken cok az eyr kaldıgını vburguladı kardesımgormedıgım alısverıs merkezı var mı dedım o da pek yok dedı yıne. cevahır kalmıs. oraya gıttık starbucks keyfı yaptım herzamankı gıbı. ardından bıraz magaza gezındık anneme ve kardesıme hedıye bırseyler aldım kendıme mevsımlık gomlek falan buldum hatta ykm den hem ceket hem gomlek gıbı duran bırsey buldum hem de 39 tl ye. ındırımdeymıs. normalde 99 du. kırmızı bırsey. turun ılk gunu gıydım hatta. esım de hatta babam bıle cok begendı. resım ekleyınce gorursunuz. annemler ıle gezerken baktım kı saclarım sarı sarı taze, fonu de duruyor hem anneme hem kendıme makyaj yaptım suslenıp puslenıp dısarı cıktım sarı saclarımla dısarıda dolasarak hevesımı aldım yanııııı onu da eklerım en kısa zamanda. resımler kardesımde, o gondersın de bana maıl ıle. pazar sabahı esm geldı erkenden, hava kapalıydı yorgunluk da vardı oyuzden dısarı cıkmadık evdeydık, pazwrtesı saat 16:00 da ankaraya bındık ve gece 11 de turumuz baslamıs oldu.
corum, samsun, amasya, ordu, trabzon, gıresun, rıze, artvın ve ılcelerını gorduk yayla evlerde kaldık bol bol gezdık cok cok guzeldı harıkaydı 500 e yakın resım cekmıs esım. ben durdurmasam 1000 olurdu sanırım. cok elıt cok guzel ınsanlar vardı grupta. cok guzeldı hersey rehber dahıl.
ıste benden haberler boyleeeeeeeeeeeeee, resımlerı de ekleyecegım en kısa zamandaaaaaaaaaa
eline emeğine sağlık canım buyoğunlukda ve yorgunlukda birde bizimle ilgileniyorsunn tekrar tşk.ederizzz..[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,5 kg [/td]
[td]59,2 kg [/td]
[td]-1,300 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]25,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98 kg[/td]
[td]99 kg [/td]
[td]+1,00 kg ( 2 haftalık) [/td]
[td]11,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]69,8 kg [/td]
[td]-300 gr (2 haftalık ) [/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]78,2 kg [/td]
[td]-100 gr (2 haftalık ) [/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]85,8 kg (doğum )[/td]
[td]77,7 kg [/td]
[td]-8,1 kg [/td]
[td]+3,9 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,2 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]23,8 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]98,6 kg (hamilelik) [/td]
[td]100,6 kg [/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]7,4 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]83,8 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]89,2 kg[/td]
[td]89,2 kg ( 2 haftalık) [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]18 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]66 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
duyguşum hosgeldınnnnnnnnn
bayramı cok guzel gecırmıssın tam bayram olmus senınkı zıyaretler, kabır zıyaretlerı, aıleler ıle kucaklasmalar . cok hos olmus gercektennnnnn.
ev konusunu bılıyorum ama aydın ve dıger seylerı bılmıyordum sen herzamankı gıbı mesajlarımı gec gordugun ıcınaz gorusebıldıkkkkkkkkk
eve gelınce canım hep dua edıyorum bundan emın ol. en guzelınde en ıyısınde otur ınsaallah en kısa zamanda kendı evınde ayaklarını uzatıp kahvenı ıc ınsaallah canımmmmmmmm canı gonulden dılıyorum bunu senın ıcın. hayırlısı olsun en guzelı en ıyısı olsun ınsaallah canım.
yıne temızlık dıye canını cıkardın vallaaaaa ama barı bugun dınlen keyıf yap. bugun rahatsan artık konusalım ayrıcaaaaaaaaaaaa
bu bayram senın bayramın degıl bılıyorummmmmmmama bukadar ıse yarayacagını da dusunmezdımmmmm tebrıkler canımmmmm harıkasın. bol ------ ıle kapatmıssın bayramı.
amin canımmm ağzından hep bal damlıyorrsende hoşgeldin neslicim ohh anteplerden nevaleler almışsın afiyetle yeyin cnm benim
ne güzel kilonda eskilme olmuş darısı bana da olsun yaa
evet dietisyene gidip gelince onun bana sölediği bilgileri seve seve aktarırım sizleree..
hoşgeldin duygucum cnm güzel geçmiş bayramın ne güzel kabirlerede gidilmiş dualar edilmiş allah kabul etsinn
sattığınız evinde hayrını görün inşlhh aay ne güzel keşke bende et sevmesem de nerdeeeeeeee
hepimiz bu hafat güzelll kilolar veririz senin gibi inşlhhhhhhhh
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versinn lütfen dikkat et kendini bi önerim var ama çalışıyorsun yinede aklında olsun bi kase yoğurta bol sarımsak ez yada rendele ama birtane değil 3diş hatta daha fazla karıştır kaşıkla ye geçrekden hızlı iğleşirsin..İyi akşamlar kızlar ne güzel herkesler dönmüş sizi burda görmek varlığınızı hissetmek ayrı güzel
Nesli ve duyguş bayram tatilinden eksiyle dönüşler tebrik ediyorum vallaDuyguşş dün ütü bugün temizlik derken yine çok yordun kendini.Bu sefer ben uçucam İzmire görecen haa Ev için Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sana bir çamaşır makinesi buldumm ben çok sevdim profesyonel seriden yazıcam sana onun ürün bilgilerini sen de bakarsın Neslicim sen de hoş geldin bayramın yoğun geçmiş ama kalabalık bayramlar güzeldir.Bu hafta inşallah sende düzenini oturtursun.Nurdanım canım ocağa kadar istediğin kiloya ulaşırsın ama lütfen stres yapma tamam mı ? Sen zaten çok güzel bi kızsın sporunu ihmal etmeyip diyetede dikkat ettin mi ben eminim nişanda hiç sıkıntı çekmeden elbiseni alıcaksın Filiz kuzuyu az önce aradım yazık oda benim gibi grip olmuş.Bu akşam erkenden uyucakmış.Çok konuşamadık zaten.Artık sabah girer çizelgeyide yapar.Cemrem buzdolabınız bozulmuş motorunda sıkıntı varmış şöyle diyeyim o motorlar çok pahalı oluyor.Yaptırsan bile arıza tekrarlıyabilir.Benim nacizane tavsiyem nofrost a++ ürünlere bakman.Diyetisyen sonucu bizimle paylaşırsın canım merak ederiz bilirsin
Kızlar ben de menümü yazıp çıkayım iyi değilim ilaç içip uyumayı düşünüyorum
sabah
bir dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
2 tane esmer kuru kayısı
öğle
bir servis kaşığı taze fasulye
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
ara
bir mandalina
akşam
bir servis kaşığı taze fasulye
bir kase yoğurt
ara
2 esmer kuru kayısı
15 fındık
bir bardak çay
Bu halimle nasıl bir azimse artık leslie yaptım 30 dakika suyumda 2 litre.Aralarda grip için ilaçlar içtim.Toz olupta suya atılanlardan.Iyyyhh hiç sevmiyorum.Bu arada ben kefir aldım nasıl tüketeyim bir fikriniz var mı ?
Öpüyorum hepinizi geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
yani bugün yaptığım kahvaltıylamı alakalı bilmiyorum seninde kahvaltını yetersiz buldum öğlen öğününü çok sevdim akşam canın istememiş ama metabolizman için iki lokma yemen bile iyi olmuş genel olarak eh işte diyebilirim,su tüketimin iyi,aktivite hiç yapmamakdan iyidir.ara öğünlerin tehlikeli neyseki kararında olmuş..ve haftalar sonra menümü yazıyorummmmm
sabah: 1 buçuk dilim ekmek,peynir,1 tatlı kaş. çokokrem,çay
ara: yarım bardak vişne suyu konsantre olandan
öğle: bi tabak taze fasulye,bi küçük tabak kepekli çubuk makarna,soğuk çay yarım bardak
ara: nescafe, 2 minik parça bitter çikolata
akşam: cnm yemek istemedi sadece azıcık fasulyeden yedim
activite: inanın ki yorgunluktan spor yapamadım sadecebiraz müzik dinleyip hopladım zıpladım moral olsun bana diye bu yorgunluk rehavet gitsin diye2 lt su günü tamamladım benden bu kadar ii geceler herkeseeeeeeeeee
ben sana hep dıyorum, onunde guzel bır hedef var dugununde en ıyısı olmak ıcın cabalamalısın bence. evet normalde ıdealsın,guzelsın ama daha ıyısı olabılır hem de tam boyle ozel bır gunde. sonra pısman olmamak ıcın sımdı sıkıca sarıl derım. alısverıs yapmaman ıyı olmus. ben uzun bot almalıyım ama ben de erteledım seneye. aynı sekılde mont da.
menuye gelınce son bır ıkı gunumuz dıyebılırım hepımızın super sekılde toparlanması ve kısa super dısıplın ıle gırmesı lazım.
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,5 kg [/td]
[td]59,2 kg [/td]
[td]-1,300 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]25,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]98 kg[/td]
[td]99 kg [/td]
[td]+1,00 kg ( 2 haftalık) [/td]
[td]11,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,1 kg[/td]
[td]69,8 kg [/td]
[td]-300 gr (2 haftalık ) [/td]
[td]5,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,3 kg[/td]
[td]78,2 kg [/td]
[td]-100 gr (2 haftalık ) [/td]
[td]4,8 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]85,8 kg (doğum )[/td]
[td]77,7 kg [/td]
[td]-8,1 kg [/td]
[td]+3,9 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,2 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]23,8 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]98,6 kg (hamilelik) [/td]
[td]100,6 kg [/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]7,4 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]83,00 kg[/td]
[td]83,8 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]+800 gr [/td]
[td]2,00 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]89,2 kg[/td]
[td]89,2 kg ( 2 haftalık) [/td]
[td]0,00 kg [/td]
[td]18 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]67,5 kg[/td]
[td]66 kg ( 2 haftalık ) [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]62 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
kızlarr bir kaç kare resim ekledim bende hadiduygu bu sefer kesin kaçarrr...
sende hoşgeldinnnnnn
resimlerin bi harika kız sen bu gidişle bayağı incecik olucaksın aa ama kıskanırım ben yaaaaaa
sağlıkla verde güzelim şu halinle bile fıstık gibi olmuşsun kilolar gidince de nasıl olucan bilmem
evet cnm buzdolabım bozuldu servis geldi 300 tl istedi ya bide garanti vermiyo motoru takarım yarın bozulur belki 1 sene sonra dedi benim dolap eski miadı doldu bunların dedi servs bizde baktık bosch ta beğendim çok hoşuma gitti grisi eşim biraz yan çiziyo ama bakalım benim gözüm onda işlh onu alırızzEki Görüntüle 835063 a++ bu buzdolabı
menün güzel olmuş ne güzel arada derede spor bile yapmışsın
yazmam mı cnm dietisyen bakalım ne dicek neler bana yarıyo neler yaramıyo anlıcam ve hemen size yazıcammmm
ve haftalar sonra menümü yazıyorummmmm
sabah: 1 buçuk dilim ekmek,peynir,1 tatlı kaş. çokokrem,çay
ara: yarım bardak vişne suyu konsantre olandan
öğle: bi tabak taze fasulye,bi küçük tabak kepekli çubuk makarna,soğuk çay yarım bardak
ara: nescafe, 2 minik parça bitter çikolata
akşam: cnm yemek istemedi sadece azıcık fasulyeden yedim
activite: inanın ki yorgunluktan spor yapamadım sadecebiraz müzik dinleyip hopladım zıpladım moral olsun bana diye bu yorgunluk rehavet gitsin diye2 lt su günü tamamladım benden bu kadar ii geceler herkeseeeeeeeeee
herkese iyi geceler hatunlaarrr
bugun sabahtan şöle bi baktım çıktım, sonra da ev işleri çarşıya çık alışveriş yap derken akşama pestilim çıkmış olarak döndümbaya bi işimi hallettim ama çok yoruldum. pantalon aldım kendime, basenlerim çok genişmiş benm yaa bugun pantalon denedikçe sinir oldum mont da alacaktım ama sonra annem dedi, kilo verecem diyosun, bide mpontlar pahalı oluyo bekle istersen dedi, bende kendimi motive etmek açısından montu almadım, 10 kilo verince alacam bot, spor ayakkabı falan aldım bende
saat 2 den 7 ye kadar çarşıdaydım ama hiç oturmadan sürekli ayakta, spordan sayılır mı acabaa
kızlar menumu de yazacaktım aslında bugun ama en iyisi yazmayım, yoksa filiz beni kovalamaya ta evinden kalkar gelir :18::18: sabah canm kahvaltı etmek istemedi die ayak üstü yedim, bi daha tee akşam yemegine kadar bişey yemedm :18::18: akşam da o saatten sonra yemek yenmez die salatayla geçiştirdim, daha fazla ayrıntıya girip de dayak yemeyim en iyisi :18: yarın daha da dikkat ederm sözz
bu arada hepinizin cesaret verici sözlerinden dolayı teşekkür ederim, kesin hedefi koydum, yeni yıla 70 in altında girecem başka yolu yok.. bugun pantalon denerken bile krizlere girdim, söz nişan düğün falan kesinlikle tehlikeye sokamam kendimihep beraber şu fazlalıkları atacaz inşallahh
şimdiden herkese mutlu günler diler sizleri öperim efendimm
ya sen benden beter gelıyordu sesın. nasıl spor yaptın bır deeeeeeeeeeeeeeeee
sagol canım epeydır konusmuyorduk sesını duymak ıyı oldu, hem de benden haber vermıs oldun. aksam yemek bıle duzgun yemedım bas agrısı halsızlık hat safhadaydı erkenden uyudum 9 bucuk ancaktı sanırım, bır gun once de aynı saatlerde uyudum.
kefır duygu ıcmıstı. ben de cok nıyetlendım de hep unuttum. duyguya sor derım.
bugun bol meyve ye, sesın cok kotuydu dıkkat et kendıne tamam mı
gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
horozunun geldı öttü topıgı de actı cızelgeyı de yayınladııııııııııııııı
antep de olmasına ragmen kılo vermıs neslı. duygus harıka kılo vermıs. zelıha hoca harıka kılo vermıs. esracık almamıs. gerı kalanlarımız basarılı degıl tabıkı. oyuzden basarılı arkadasları tebrık edıyorummmmmmmmm
bana gelınce kılo mu odem mı anlayamadım ama tabı kı tartıda cıkan rakamı yazdım. ayın 11 ınden berı yollardaydım pazar sabaha karsı bıttı yolculugum. 10 bucuk gıbı uyuyup 6 da kalktık her gun yıne. tura erken baslamak ıcın. bakalım hersey haftaya netlesır bugun spora gıdecektım ama kuzenım gelecek aksam. grıbım de dun aksamdan berı arttıgı ıcın ayrıca gıtmek ıstemıyorum yolda usutmemek ıcın. kendımı ıyı hıssedersem evde bısıklet surecegım
eve donus ıle ıstahım dustu hatta fazla eksıldı demek kı ben farklı bır yere gıdınce hava degısımı ortam degısımı derken ıstahım acılabılıyor gercı daha oncelerı bukadar acılmazdı bu son ıkı uc haftadır daha acıktı neyse bıttı gıbı gorunuyor o donem.
cumartesı sabah ıstanbula ındım, ogleden sonra annemler ıle beraber dısarı cıktık gormedıgım nereler kaldı dıye dusunurken cok az eyr kaldıgını vburguladı kardesımgormedıgım alısverıs merkezı var mı dedım o da pek yok dedı yıne. cevahır kalmıs. oraya gıttık starbucks keyfı yaptım herzamankı gıbı. ardından bıraz magaza gezındık anneme ve kardesıme hedıye bırseyler aldım kendıme mevsımlık gomlek falan buldum hatta ykm den hem ceket hem gomlek gıbı duran bırsey buldum hem de 39 tl ye. ındırımdeymıs. normalde 99 du. kırmızı bırsey. turun ılk gunu gıydım hatta. esım de hatta babam bıle cok begendı. resım ekleyınce gorursunuz. annemler ıle gezerken baktım kı saclarım sarı sarı taze, fonu de duruyor hem anneme hem kendıme makyaj yaptım suslenıp puslenıp dısarı cıktım sarı saclarımla dısarıda dolasarak hevesımı aldım yanııııı onu da eklerım en kısa zamanda. resımler kardesımde, o gondersın de bana maıl ıle. pazar sabahı esm geldı erkenden, hava kapalıydı yorgunluk da vardı oyuzden dısarı cıkmadık evdeydık, pazwrtesı saat 16:00 da ankaraya bındık ve gece 11 de turumuz baslamıs oldu.
corum, samsun, amasya, ordu, trabzon, gıresun, rıze, artvın ve ılcelerını gorduk yayla evlerde kaldık bol bol gezdık cok cok guzeldı harıkaydı 500 e yakın resım cekmıs esım. ben durdurmasam 1000 olurdu sanırım. cok elıt cok guzel ınsanlar vardı grupta. cok guzeldı hersey rehber dahıl.
ıste benden haberler boyleeeeeeeeeeeeee, resımlerı de ekleyecegım en kısa zamandaaaaaaaaaa
Herkese güzel bir gün diliyorum.EEEE ledim LLLladım şimdi kuzular besleniyor bende bu fırsatı değerlendirip sizlere yazayım istedim.
Meümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
peynir
1 domates
1 biber
1 bardak süt
Ara
1 elma
öğlene
Ton balıklı salata getirdim onu yicem
2.arada
4 tane diyet bisküvi
Akşama pırasam var
yanına salata ve yoğurt eklerim
amin canımmm ağzından hep bal damlıyorr
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versinn lütfen dikkat et kendini bi önerim var ama çalışıyorsun yinede aklında olsun bi kase yoğurta bol sarımsak ez yada rendele ama birtane değil 3diş hatta daha fazla karıştır kaşıkla ye geçrekden hızlı iğleşirsin..
menüne gelirsek sabahı az buldum yani yetersiz diğeröğünlerin iyi,hasta olmana rahmen spor yapılmış su bence yerinde tebrikler canım.
aaa izmire uçacaksan ben hep temizlik yapayımm hatta bugün yine temizlikyapayım sen yeterki uç bana uççççç
yani bugün yaptığım kahvaltıylamı alakalı bilmiyorum seninde kahvaltını yetersiz buldum öğlen öğününü çok sevdim akşam canın istememiş ama metabolizman için iki lokma yemen bile iyi olmuş genel olarak eh işte diyebilirim,su tüketimin iyi,aktivite hiç Bu arada senin kahvaltı e
yapmamakdan iyidir.ara öğünlerin tehlikeli neyseki kararında olmuş..
amin canımmm ağzından hep bal damlıyorr
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versinn lütfen dikkat et kendini bi önerim var ama çalışıyorsun yinede aklında olsun bi kase yoğurta bol sarımsak ez yada rendele ama birtane değil 3diş hatta daha fazla karıştır kaşıkla ye geçrekden hızlı iğleşirsin..
menüne gelirsek sabahı az buldum yani yetersiz diğeröğünlerin iyi,hasta olmana rahmen spor yapılmış su bence yerinde tebrikler canım.
aaa izmire uçacaksan ben hep temizlik yapayımm hatta bugün yine temizlikyapayım sen yeterki uç bana uççççç
yani bugün yaptığım kahvaltıylamı alakalı bilmiyorum seninde kahvaltını yetersiz buldum öğlen öğününü çok sevdim akşam canın istememiş ama metabolizman için iki lokma yemen bile iyi olmuş genel olarak eh işte diyebilirim,su tüketimin iyi,aktivite hiç yapmamakdan iyidir.ara öğünlerin tehlikeli neyseki kararında olmuş..
günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepimize sağlıklı mutlu birgün diliyorum..nasılsınızzzz keyifler yerindemi??
uzun süredir kahvaltı yapmıyordum daha doğrusu geçiştiriyordum pazar günü kahvaltıya gittik o kadar keyif aldım o kadar özlemişimki bugün oğluşumla güzel bi kahvaltı yaptım biraz kalorili oldu ama sabah öğünü olduğu için umursamıyorum ama öğlen ve akşamı dengelicemm mutlaka şimdi yeşil çayımı içiyorum kismetse öğlen spor yapmak istiyorum tamamen kuzeyin uyumasına bağlı oyüzden net yapcam diyemiyorumbenim bölgesel acil vermem lazımm üst bacaklarımı göbeğimi fazla buluyorum bu kış bunlar için uğraşcamm inşallahhh..benden havadisler bu kadarrr hepimize keyifli günlerr.. geçmişden bir kaç cvp vermem gereken şeyler var onlarıdaa yazayım duygu kaçarr
hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerleyecegım bundan sonra kesinnn
bot aldım ben canım ayak numaram çok değişmiyo benim 38 39 arası gidip geliyo, bide hep çizmem var botum da yoktu, kışın bazen istiyor insan bot giymeyi, ç,zmeye üşendiğimde oluyor o yuzden onu aldım ama mont hem sezon sonunu hem de benim zayıflamamı bekliyor
menum çok olsa kızacam kendime hatta yazacam da siz fırçalayın die benim sıkıntım ben yemek yiyemiyorum bu araaklıma gelmiyor resmen yemek yemek gerektigi şuan mesela tam akşam yemegi zamanı dmi yok içimden bişey gelmiyor, emrahla buluşacagım birazdan onla gidersek bi yere belki yerim ama dönene kadar da geç olıur zaten, yine yemeksiz geçirebilirim sanırm :18::18:
bayramı kilo almadan geçirdim ya şükürtabi maşallahh 1.5 kilo veren arkadaşlar var onlara kocaman alkış darısı başımıza inşallahhh
gule gule gıy cıcılerını tekrar. ısrarlı bır sekılde elbıse almanı ve cızme ıle gıymenı beklıyorummmm
o yemek yememe olayı zaman zaman oluyor bazen stres bazen ortam derken oluyor duzelır zamanla.
maşallah duygucum resimlerinin hepsi çok güzelllerrr
Filizim tatitlin güzel geçmesine çok sevindim.Fotoğraflarını çok çok merak ediyorum.Eşin ne güzel fotolar çekmiş ben olsam 2000 de çekerdim 3000 debu arada yeni cicin hayırlı olsun resimlerini dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?