2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duyguşşşşşşşşş nere gıttın konusamadıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

neyse ben de cıkayım, musaıt olursan tel ya da skype konusuruz artıkkkkkkk

kızlar hepınızı opuyorummmmm kendınıze ıyı bakınnnnnnnn

Herkese güzel bir gün diliyorum.EEEE ledim LLLladım şimdi kuzular besleniyor bende bu fırsatı değerlendirip sizlere yazayım istedim.
Meümü yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
peynir
1 domates
1 biber
1 bardak süt
Ara
1 elma

öğlene
Ton balıklı salata getirdim onu yicem
2.arada
4 tane diyet bisküvi
Akşama pırasam var
yanına salata ve yoğurt eklerim

güle güle kullan canım ayağında resim bekliyorum nasıl durduğunu görmek istiyorum..
yeni cicini güle güle kullan fiyatı çok uygunmuş bazen bi tip magazalar harika indirim yapıyor.
kg almana gelirsek kolay değil aylardır regl olmuyorsun hava değişimi yorgunluk,farklı bi iklim derken çokkkk normal az bile almışsın benkaradenizdeolsam rahat 3kg ile dönerdimm resimleri sabırsızlıkla bekliyorumm..bu tatil hepimize moralman yaramış ne güzel..

eline emeğine sağlık canım buyoğunlukda ve yorgunlukda birde bizimle ilgileniyorsunn tekrar tşk.ederizzz..
kg veren arkadaşlarımı tebrik ederim yine birinci olamadımmm yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neslişim bence haftanın yıldızı sensin antep gitmek üstüne kg vermek benden sana yıldızlıklı öpücük:13: tebrikler arkadaşım ben olsam rahat 3kg ile dönerdimmm antep gitme düşüncesi bile iştahımı açıyor.
listenin diğer yıldızı züleyha senide tebrik ediyorum ayrıca 6'lı rakamlara hoşgeldinn..
esroşum korumuş kilosunu tebrikler,resimlerinde baya ilerleme görüyorum aynen yola devam canım
kg alan arkadaşlar hiç üzülmesin uzun bir tatil eşlerin evde olması bile kg alma sebebi ayrıcabayram olduğu için kimse moral bozmasınn.
filizcim senin kg almak için çok sebebin var hiç takılıp üzülme az bile almışsın hatta almamışssındır kesinlikle ödemdir regl olmaman başlı başına sebep zaten..

tatlım ben 2gün telefon kullanmadımm daha doğrusu telefonu arkadaşların arabasında düşürdüm o kadar telefonla ilgim yok düşün...
evkonusunda ettiğin dualar için ALLAH razı olsunn inan çok ihtiyacım varr.

ya sorma heryerde kavurma et kokusu maf oldumm maffff ..
geçen bayramda bu bayramda çok güzel geçtiii o açıdan çok mutluyumm çok huzurluyumm
pazar günü ütü dün temizlik derken çok yoruldum ama değdi artık keyif yapabilirimm.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr hepimize sağlıklı mutlu birgün diliyorum..nasılsınızzzz keyifler yerindemi??

uzun süredir kahvaltı yapmıyordum daha doğrusu geçiştiriyordum pazar günü kahvaltıya gittik o kadar keyif aldım o kadar özlemişimki bugün oğluşumla güzel bi kahvaltı yaptım biraz kalorili oldu ama sabah öğünü olduğu için umursamıyorum ama öğlen ve akşamı dengelicemm mutlaka şimdi yeşil çayımı içiyorum kismetse öğlen spor yapmak istiyorum tamamen kuzeyin uyumasına bağlı oyüzden net yapcam diyemiyorum benim bölgesel acil vermem lazımm üst bacaklarımı göbeğimi fazla buluyorum bu kış bunlar için uğraşcamm inşallahhh..benden havadisler bu kadarrr hepimize keyifli günlerr.. geçmişden bir kaç cvp vermem gereken şeyler var onlarıdaa yazayım duygu kaçarr

Son düzenleme:
amin canımmm ağzından hep bal damlıyorr

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versinn lütfen dikkat et kendini bi önerim var ama çalışıyorsun yinede aklında olsun bi kase yoğurta bol sarımsak ez yada rendele ama birtane değil 3diş hatta daha fazla karıştır kaşıkla ye geçrekden hızlı iğleşirsin..
menüne gelirsek sabahı az buldum yani yetersiz diğeröğünlerin iyi,hasta olmana rahmen spor yapılmış su bence yerinde tebrikler canım.
aaa izmire uçacaksan ben hep temizlik yapayımm hatta bugün yine temizlikyapayım sen yeterki uç bana uççççç
yani bugün yaptığım kahvaltıylamı alakalı bilmiyorum seninde kahvaltını yetersiz buldum öğlen öğününü çok sevdim akşam canın istememiş ama metabolizman için iki lokma yemen bile iyi olmuş genel olarak eh işte diyebilirim,su tüketimin iyi,aktivite hiç yapmamakdan iyidir.ara öğünlerin tehlikeli neyseki kararında olmuş..

hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerleyecegım bundan sonra kesinnn

bot aldım ben canım ayak numaram çok değişmiyo benim 38 39 arası gidip geliyo, bide hep çizmem var botum da yoktu, kışın bazen istiyor insan bot giymeyi, ç,zmeye üşendiğimde oluyor o yuzden onu aldım ama mont hem sezon sonunu hem de benim zayıflamamı bekliyor

menum çok olsa kızacam kendime hatta yazacam da siz fırçalayın die benim sıkıntım ben yemek yiyemiyorum bu ara aklıma gelmiyor resmen yemek yemek gerektigi şuan mesela tam akşam yemegi zamanı dmi yok içimden bişey gelmiyor, emrahla buluşacagım birazdan onla gidersek bi yere belki yerim ama dönene kadar da geç olıur zaten, yine yemeksiz geçirebilirim sanırm :18::18:

bayramı kilo almadan geçirdim ya şükür tabi maşallahh 1.5 kilo veren arkadaşlar var onlara kocaman alkış darısı başımıza inşallahhh

kızlarr bir kaç kare resim ekledim bende hadiduygu bu sefer kesin kaçarrr...

maşallah duygucum resimlerinin hepsi çok güzelllerrr

İnşallah beraber inceliriz canım

Bu ters dolapları bende çok sevşyorum diyebilirim ki en az tamir gören modeller arasındalar.Bosch diyince zaten çok da tereddüt etme canım kaliteli bir marka.Fiyatıda ona göre oluyor.Gözün kapalı alabilirsin.Mutlaka ek garantisini yaptır.Ömürlük olsun dolabın :)

Canım senin münlerin güzel olurdu ama bugün niye böyle oldu ? Yetersiz ve birazda dengesiz olmuş.Akşamda yememişsin.Tezelden eski haline dönmeni bekliyorum.Suyun güzel müzikle zıplamak acayip terletir iyi yapmışsın

Basenlerin kaç ki hatun senin ? Foto gayet iyi görünüyordu.Gerçi oturuyodun ama.Her geçen gün inceliyorsun ve mağazada bunun küçüğü varmı diye sormak gerçekten çok sevkli bu aralar ben onu söylüyorum epeyyy keyif alıyorum darısı senin başına:)

Sen de yemeğini güzel yememişsin.Yarından itibaren dikkat diyorum ve seni kocaman öpüyorum

Sorma dün kötüydüm bugün daha iyiyim artık topikçe hastalandık valla nazarlara mı geldik bi böyle kara kara bulutlar

Rabbim tezelden şifamızı verir inşallah

Filizim tatitlin güzel geçmesine çok sevindim.Fotoğraflarını çok çok merak ediyorum.Eşin ne güzel fotolar çekmiş ben olsam 2000 de çekerdim 3000 de bu arada yeni cicin hayırlı olsun resimlerini dört gözle bekliyorum

Hocam menün yine başarılı olmuş öğlen salatanın yanında ekmek ayran falan tüketseymişsin sanki daha iyi olurmuş.Pırasa bende çok severim afiyet olsun

Çok saol balımm dediğini haftasonu yapsam şimdi ertesine güne kokmayayım :26: ama sarımsağı biliyorum antibiyorik gibi etkisi varmış çok faydalıymış hatırlattığın için çoook teşekkür ederim

Bu arada senin kahvaltı keyfinden haberim var pek güzel olur özellikle ortam güzelse seninde öyle olmuş canım arada git böyle hatta arada gidelim böyle nasılsa uçaucam izmire

İyi akşamlar kızlar

Benim günüm iyi geçti.Şimdi kalkıp banyo yapıcam.Hastalığım daha iyi.Gripin içtim baya iyi geldi.Bugün herkesler buralardaymış.Yazılmış çizilmiş ohhh sefamız olsun Nesliii ??? göremedim nasılsın ?? Birde erce41 epeydir göremiyorum nasıl gidiyor hamilelik acaba ??

Menüm sabah
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
bir dilim kepek ekmek
bir haşlama yumurta
yarım dom
yarım sal.

öğlen
bir servis k. nohut yemeği
bir kase yoğurt
bir dilim kepek ekmek
10 fındık

ara
bir mandalina
bir mısır patlağı

akşam
bir kepçe nohut yemeği
bir kase yoğurt
ara
bir bardak kefir
10 fındık

suyum 2 lt olur inşallah yatana kadar :18: bugün spor yapmadım ama ben hergün 50 mekik çekiyorum bugünde çektim ancak banyo yapıp oje sürüp uyurum sözde ders çalışacaktım yine vakit kalmadı sanırım artık beni uykusuz geceler bekliyor sınavlara az kaldı malum:18::18:

Duyguşuuun fotolarına bakıp çıkacağım öpüyorum hepinizi

ben ne menulere bakabıldım ne kendı menulerımı yazabıldım kusura bakmayın bır ıkı gun.

afıyet olsun canım guzel kahvaltı yapmak gercekten ayrı keyıf. ben de tatıldeyken bunun keyfıne vardım yıne kosusturmacalı kahvaltı olayımıza basladık malum ıse baslayınca. sen benım yerıme her gun kahvaltı keyfı yap olur muuuuuuuu

spor konusunu konusmustuk kuzeye gore bır plan yaparsın canım, eve de tasınırsan hızlıca ozaman daha da super olacaktır emınım.

gule gule gıy cıcılerını tekrar. ısrarlı bır sekılde elbıse almanı ve cızme ıle gıymenı beklıyorummmm

o yemek yememe olayı zaman zaman oluyor bazen stres bazen ortam derken oluyor duzelır zamanla. meyve, sut yogurt ıhmal etme dırencın dusmesın hasta olma.

sagol fıstık. daha guzellerıne sana, hepınıze nasıp olsun ınsaallahhhhhhhhhh

sımdı ekledım resımlerı. kacarım bırazdan. grıp fena bastırdı yıne aksam aksam.