- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.661
Sorma dün kötüydüm bugün daha iyiyim artık topikçe hastalandık valla nazarlara mı geldik bi böyle kara kara bulutlar
Rabbim tezelden şifamızı verir inşallah
güle güle kullan canım ayağında resim bekliyorum nasıl durduğunu görmek istiyorum..
yeni cicini güle güle kullan fiyatı çok uygunmuş bazen bi tip magazalar harika indirim yapıyor.
kg almana gelirsek kolay değil aylardır regl olmuyorsun hava değişimi yorgunluk,farklı bi iklim derken çokkkk normal az bile almışsın benkaradenizdeolsam rahat 3kg ile dönerdimm resimleri sabırsızlıkla bekliyorumm..bu tatil hepimize moralman yaramış ne güzel..
eline emeğine sağlık canım buyoğunlukda ve yorgunlukda birde bizimle ilgileniyorsunn tekrar tşk.ederizzz..
kg veren arkadaşlarımı tebrik ederimyine birinci olamadımmm yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neslişim bence haftanın yıldızı sensin antep gitmek üstüne kg vermek benden sana yıldızlıklı öpücük:13:tebrikler arkadaşım ben olsam rahat 3kg ile dönerdimmm antep gitme düşüncesi bile iştahımı açıyor.
listenin diğer yıldızı züleyha senide tebrik ediyorum ayrıca 6'lı rakamlara hoşgeldinn..
esroşum korumuş kilosunu tebrikler,resimlerinde baya ilerleme görüyorum aynen yola devam canım
kg alan arkadaşlar hiç üzülmesin uzun bir tatil eşlerin evde olması bile kg alma sebebi ayrıcabayram olduğu için kimse moral bozmasınn.
filizcim senin kg almak için çok sebebin var hiç takılıp üzülme az bile almışsın hatta almamışssındır kesinlikle ödemdir regl olmaman başlı başına sebep zaten..
tatlım ben 2gün telefon kullanmadımm daha doğrusu telefonu arkadaşların arabasında düşürdüm o kadar telefonla ilgim yok düşün...
evkonusunda ettiğin dualar için ALLAH razı olsunn inan çok ihtiyacım varr.
ya sorma heryerde kavurma et kokusu maf oldumm maffff ..
geçen bayramda bu bayramda çok güzel geçtiii o açıdan çok mutluyumm çok huzurluyumm
pazar günü ütü dün temizlik derken çok yoruldum ama değdi artık keyif yapabilirimm.
evet cnm bozuldu baktık aldık bosch tan o resimdekinden kısmetse hayırlı olur içini bol bol sağlıklı yiyecekeler koyarımmcanım buzdolabın bozulmus, uzuldum masraf tabı kı. ınsaallah ıyı bırsey alırsın sorun yasamazsın duygu beyaz esya bakmıstı esra da anlıyor bunlardan. ıkısınden de fıkır alabılırsın bence. ben resım ekledıgın modelı cok begendım cok kullanıslı.
dıyetısyene gıdecekmıssın ınsaallah faydasını gorursun gelısmelerı bıze de haberdar et oldu mu.
buarada bebek tedavısı ne asamada ? epeydır konusmadık bunu.
evet cnm aldım bu resimdekini dediğin gibi dondurucu allta bakalım ...İnşallah beraber inceliriz canım
Bu ters dolapları bende çok sevşyorum diyebilirim ki en az tamir gören modeller arasındalar.Bosch diyince zaten çok da tereddüt etme canım kaliteli bir marka.Fiyatıda ona göre oluyor.Gözün kapalı alabilirsin.Mutlaka ek garantisini yaptır.Ömürlük olsun dolabın :)
ahh biraz haftaya dengesiz başladım o yüzden olmadı ama dikkat edicem artık :26:Canım senin münlerin güzel olurdu ama bugün niye böyle oldu ? Yetersiz ve birazda dengesiz olmuş.Akşamda yememişsin.Tezelden eski haline dönmeni bekliyorum.Suyun güzel müzikle zıplamak acayip terletir iyi yapmışsın
evet cnm bozuldu baktık aldık bosch tan o resimdekinden kısmetse hayırlı olur içini bol bol sağlıklı yiyecekeler koyarımm
sende ciciler almışsın güle güle kullan güzelim
evet cnm aldım bu resimdekini dediğin gibi dondurucu allta bakalım ...
ek garanti yaptırıcam zaten cnm kaç para olursa olsun eskisi gibi olmasında :26:
ahh biraz haftaya dengesiz başladım o yüzden olmadı ama dikkat edicem artık :26:
iyi akşamalr ben bugün dietisyene gidicektim ve gittim ki dr.un ailevi sorunu çıkmış yokmuş taaa haftaya salı gelicekmiş benim randevu da yalan oldu anlıcanız bu hafta kendimce diete devam haftaya anlıcaz nasılmış dietisyene gitmek
ve menümü yazayım
sabah: 2 dilim ekmek,peynir,1 yumurta çokk az yagda yaptım,domates,çay
ara: 1 ceviz
öğle: bi tabak etli bamya, bi bardak ayran,1 dilim ekmek
ara: şekersiz çay , 5 ceviz
akşam: patlıcan yemeği az, ve 2 çatal kepekli makarna
ara: çay,3 badem
activite: bugün buzdolabı için bayağı gezdim eşimle,30 dk. evde kendimce spor yaptım, suyum az oldu evde olmayınca içemedim bide lt ne kadar oldu anlayamadım benden bu kadar ii gecelerrrrrr
Merhaba kizlarr
hepiniz bizi mersk etmssiniz tsk ederim hatirlanmak cok guxel.benimde aklim hep burada ama pc boxuldu tlfndan cok zor yaziyorum
artik gun sayiyoruz hayirlisiyla az kaldi kavusmaya
yazdiklarinxi okuyorum ama yazmak cok zorluyo
hepinizicok opuyoruzzzzzzzzzzxz
İyi akşamlar kızlar
Benim günüm iyi geçti.Şimdi kalkıp banyo yapıcam.Hastalığım daha iyi.Gripin içtim baya iyi geldi.Bugün herkesler buralardaymış.Yazılmış çizilmiş ohhh sefamız olsunNesliii ??? göremedim nasılsın ?? Birde erce41 epeydir göremiyorum nasıl gidiyor hamilelik acaba ??
Menüm sabah
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
bir dilim kepek ekmek
bir haşlama yumurta
yarım dom
yarım sal.
öğlen
bir servis k. nohut yemeği
bir kase yoğurt
bir dilim kepek ekmek
10 fındık
ara
bir mandalina
bir mısır patlağı
akşam
bir kepçe nohut yemeği
bir kase yoğurt
ara
bir bardak kefir
10 fındık
suyum 2 lt olur inşallah yatana kadar :18: bugün spor yapmadım ama ben hergün 50 mekik çekiyorum bugünde çektim ancak banyo yapıp oje sürüp uyurum sözde ders çalışacaktım yine vakit kalmadı sanırım artık beni uykusuz geceler bekliyor sınavlara az kaldı malum:18::18:
Duyguşuuun fotolarına bakıp çıkacağım öpüyorum hepinizi
zaten hafta sonu yap o kokuyla işyerindee rahat edemezsinn ben hastalık sinyali alınca hemen yaparım gerçi benim tüm yemeklerde sarımsak olurrr..Çok saol balımm dediğini haftasonu yapsam şimdi ertesine güne kokmayayım :26: ama sarımsağı biliyorum antibiyorik gibi etkisi varmış çok faydalıymış hatırlattığın için çoook teşekkür ederim
Bu arada senin kahvaltı keyfinden haberim var pek güzel olur özellikle ortam güzelse seninde öyle olmuş canım arada git böyle hatta arada gidelim böyle nasılsa uçaucam izmire
canım menün gayet güzell ve başarılı,mekik çekmeye balamışssın bende başlasam iyi olcak ne güzel oruçlarda hergün 100 tane çekerdim faydasınıda büyük ölçüde görmüştümm sende görürsün inşallahh.derslerinde zihin açıklığı dilerimm.İyi akşamlar kızlar
Benim günüm iyi geçti.Şimdi kalkıp banyo yapıcam.Hastalığım daha iyi.Gripin içtim baya iyi geldi.Bugün herkesler buralardaymış.Yazılmış çizilmiş ohhh sefamız olsunNesliii ??? göremedim nasılsın ?? Birde erce41 epeydir göremiyorum nasıl gidiyor hamilelik acaba ??
Menüm sabah
aç karnına bir bardak alkali su ve 2 esmer kuru kayısı
yarım saat sonra
bir dilim kepek ekmek
bir haşlama yumurta
yarım dom
yarım sal.
öğlen
bir servis k. nohut yemeği
bir kase yoğurt
bir dilim kepek ekmek
10 fındık
ara
bir mandalina
bir mısır patlağı
akşam
bir kepçe nohut yemeği
bir kase yoğurt
ara
bir bardak kefir
10 fındık
suyum 2 lt olur inşallah yatana kadar :18: bugün spor yapmadım ama ben hergün 50 mekik çekiyorum bugünde çektim ancak banyo yapıp oje sürüp uyurum sözde ders çalışacaktım yine vakit kalmadı sanırım artık beni uykusuz geceler bekliyor sınavlara az kaldı malum:18::18:
Duyguşuuun fotolarına bakıp çıkacağım öpüyorum hepinizi
sağol nurdancımm..yeni hedefler belirlenmiş ben eminimm hedefini başarıyla gerçekleştireceğindenn çok güzel bi gelin olma yolundasınnhedef doğrultusunda emin adımlarla ilerleyecegım bundan sonra kesinnn
bot aldım ben canım ayak numaram çok değişmiyo benim 38 39 arası gidip geliyo, bide hep çizmem var botum da yoktu, kışın bazen istiyor insan bot giymeyi, ç,zmeye üşendiğimde oluyor o yuzden onu aldım ama mont hem sezon sonunu hem de benim zayıflamamı bekliyor
menum çok olsa kızacam kendime hatta yazacam da siz fırçalayın die benim sıkıntım ben yemek yiyemiyorum bu araaklıma gelmiyor resmen yemek yemek gerektigi şuan mesela tam akşam yemegi zamanı dmi yok içimden bişey gelmiyor, emrahla buluşacagım birazdan onla gidersek bi yere belki yerim ama dönene kadar da geç olıur zaten, yine yemeksiz geçirebilirim sanırm :18::18:
bayramı kilo almadan geçirdim ya şükürtabi maşallahh 1.5 kilo veren arkadaşlar var onlara kocaman alkış darısı başımıza inşallahhh
maşallah duygucum resimlerinin hepsi çok güzelllerrr
inşallah canımm çok teşekkürlerpabuclarımla en kısa zamanda resım cekınecegım şaftım kayık bu gunlerde malum, elım yuzum canlansın da resım cekınırım evdeyken.
regl konusunda da kılo konusunda da haklısın canım. bakalım hayırlısı artık. smear testımı de ogrendım bugun dedıgım gıbı sana telefonda. temız cıktı, ınsaallah yakın zamanda regl de olursam hersey guzel olur ınsaallah
evet canım bu tatıl ve bayram bence hepımıze cok ıyı gelmıs her gunumuz boyle olsun ınsaallahhhhhhhhhhhh
bayramı bayram gıbı yasayan sen olmussun gercektennnnnnn. cocuklugumdan kalma, bayram tadında bayram gordum sen anlatırken.
hımmmmm anladım canım, gorusemedık de oyuzden sıkıntı ettım yoksa sıkıntı yok canım her an arayamadım rehber arabada da konusuyor ınıyoruz konusuyor. en uygun sey, mesajlasmaktı az gorustuk ozledım valla senı hem de cokkkkkkkkk
resımler ekledım, yıne ekleyecegım baska resımler de ama tatıle daır olanları tamamladım zaten. sadece esım olmadan yaptıgım kacamak resmı mı eklemek kaldı gerıyeeeeeee
dua ıcın lafı bıle olmaz canım, sen benım dostumsun kardesımsın en guzelını enıyısını ıstıyorum senın ıcın. ınsaallah olur. olacagına da ınanıyorum zatennnnnnn ınsaallah
gülegüle sağlıkla mutlulukla kullan cemremmevet cnm bozuldu baktık aldık bosch tan o resimdekinden kısmetse hayırlı olur içini bol bol sağlıklı yiyecekeler koyarımm
sende ciciler almışsın güle güle kullan güzelim
evet cnm aldım bu resimdekini dediğin gibi dondurucu allta bakalım ...
ek garanti yaptırıcam zaten cnm kaç para olursa olsun eskisi gibi olmasında :26:
ahh biraz haftaya dengesiz başladım o yüzden olmadı ama dikkat edicem artık :26:
senin menüleri beğenirim bilirsin son günlerde biraz bozmuştun düzelme yoluna girmişsin,ama akşam yemeğini net yazmamışsın neysee aktivite yapılmış genel olarak iyisin canımiyi akşamalr ben bugün dietisyene gidicektim ve gittim ki dr.un ailevi sorunu çıkmış yokmuş taaa haftaya salı gelicekmiş benim randevu da yalan oldu anlıcanız bu hafta kendimce diete devam haftaya anlıcaz nasılmış dietisyene gitmek
ve menümü yazayım
sabah: 2 dilim ekmek,peynir,1 yumurta çokk az yagda yaptım,domates,çay
ara: 1 ceviz
öğle: bi tabak etli bamya, bi bardak ayran,1 dilim ekmek
ara: şekersiz çay , 5 ceviz
akşam: patlıcan yemeği az, ve 2 çatal kepekli makarna
ara: çay,3 badem
activite: bugün buzdolabı için bayağı gezdim eşimle,30 dk. evde kendimce spor yaptım, suyum az oldu evde olmayınca içemedim bide lt ne kadar oldu anlayamadım benden bu kadar ii gecelerrrrrr
aman canım hastalığı aşman için dengeli beslenmen lazım meyva ye akşamları geç yatma dinlenmeye bak RABBİM şifa versingunaydınnnnnnnnn kızlar,
haftanın ortasına geldık bıle. zaman ne cabuk gecıyor anlayamıyoruz bıle yaaaaaaa, benım grıp aksamları ve sabahları kotu ama yıne de ayakta ıyı ıdare ederek gecıyor gunlerım. kuzenım geldı aksam, beraber yemek yedık kpss kıtapları aldık hem ona hem bana, sonra eve yuruyerek geldık cene, muhabbet gectı zaman, o arada sızın ıcın resımler de ekledım. bıraz once yenı resımler de ekledım. kuzenım bugun de bende. aksam ben spordan cıkınca bulusacagız o arkadasları ıle bulusacak sohbet kaldıgı yerden devam eder artık. dun komsuya utu ısını hallettırdım cok ıyı oldu, cumartesı gunu de evı temızlerım rahat ederım artık bır sure. yemek yapmam lazım, corba ve fasulye yaptırdım benım fırsatım olmayacak dıye, yanımda getırdım cunku ıkı gundur yemekler cok kotu. pazartesı gunu cok kotu bır nohut yemegı vardı yıyemedım dun desen yesıl mercımek zaten sevmem bır de ıcıne cıger dogramıs, ıkı gundur oglenlerı dıyet bıskuvı ıle ogun yapmak durumda kaldım. bugun yanımda getırdıklerımı enazından aksam ıcın yıyıp, spora gıtmeyı dusunuyorum cıkısta. benden haberler kısaca boyle.
nesli ınsaallah daha ıyıdır bugun, dun rahatsız ederım uyuyordur dıye aramak ıstemedım bugun arayayım dıyorum sıze de haber verırım.
menulerı mı yazamadım cunku durumu gordunuz, ama kacamak yapmadım haftasonundan berı gayet ıyı yanı hersey. spor olmasa da evın ıcınde ve dısarda hep hareket halındeydım yurudum ıslerım vardı, bayram boyunca da sureklı tempolu ve dık yuruyusler oldu zaten. sadece sımdı daha aktıf ve farklı sporlar yapmak adına salona devam etmek kaldı gerıye.
ayy aşadaki çizelgede son 19 gün görünce bi fena oldummm güzel prenses kavuşuyor annesinee çok şükür RABBİM sağ salim sağlıkla mutlulukla kavuşmanızı nasip etsin hayırlı ağrısız doğumlar dilerimm optüm ikiniziMerhaba kizlarr
hepiniz bizi mersk etmssiniz tsk ederim hatirlanmak cok guxel.benimde aklim hep burada ama pc boxuldu tlfndan cok zor yaziyorum
sağol cnm teşekkür ederim ayy keşke ne güzel olur artık mamaları dolabımda saklasammmanladım canım hayırlısı olsun gule gule kullan sımdıden. mammalar koy bol bol , afıyetle de yıyın ınsaallah yenı dolabında ınsaallah bebıs mammaları olsun canı gonulden dılıyorum bunu.
yazıyorum ama bazen olsun onları da göstericem dediğin gibi aslında ben dikkat ediyorum mesela kaçırsam da dengelemeye çalışıyorum anlamadım niye aynı yerde sayıyorum bunun sebebini anlıcam testlerde çıkar inşlh ya artık ruhen ve bedenen mutlu olmak istiyorum tmm böylede mutluyum ama ben kendimi bildim bileli kilolu olunca zayıf olayım artık diyorumdıyetısyene ozellıkle sor bence, hatta menulerını bır deftereye yazdıysan goster bence. cunku sen fena degılsın menuler ve spor acısından ama aylardır belkı de yazdan berı 82-83 arası gıdıyorsun. bır haftda 700-800 gr verıyorsun dıger hafta alıyorsun mesela. bunun bır sebebı olmalı. tahlıllerını ıyıce yaptırsın doktorun.
menulerın guzel olmus ama az geldı. bır de ara ogunlerden bırınde meyve olsaydı keske.
gripte geçmiyo resmen süründürüyo insanı güzelimgunaydınnnnnnnnn kızlar,
haftanın ortasına geldık bıle. zaman ne cabuk gecıyor anlayamıyoruz bıle yaaaaaaa, benım grıp aksamları ve sabahları kotu ama yıne de ayakta ıyı ıdare ederek gecıyor gunlerım. kuzenım geldı aksam, beraber yemek yedık kpss kıtapları aldık hem ona hem bana, sonra eve yuruyerek geldık cene, muhabbet gectı zaman, o arada sızın ıcın resımler de ekledım. bıraz once yenı resımler de ekledım. kuzenım bugun de bende. aksam ben spordan cıkınca bulusacagız o arkadasları ıle bulusacak sohbet kaldıgı yerden devam eder artık. dun komsuya utu ısını hallettırdım cok ıyı oldu, cumartesı gunu de evı temızlerım rahat ederım artık bır sure. yemek yapmam lazım, corba ve fasulye yaptırdım benım fırsatım olmayacak dıye, yanımda getırdım cunku ıkı gundur yemekler cok kotu. pazartesı gunu cok kotu bır nohut yemegı vardı yıyemedım dun desen yesıl mercımek zaten sevmem bır de ıcıne cıger dogramıs, ıkı gundur oglenlerı dıyet bıskuvı ıle ogun yapmak durumda kaldım. bugun yanımda getırdıklerımı enazından aksam ıcın yıyıp, spora gıtmeyı dusunuyorum cıkısta. benden haberler kısaca boyle.
nesli ınsaallah daha ıyıdır bugun, dun rahatsız ederım uyuyordur dıye aramak ıstemedım bugun arayayım dıyorum sıze de haber verırım.
menulerı mı yazamadım cunku durumu gordunuz, ama kacamak yapmadım haftasonundan berı gayet ıyı yanı hersey. spor olmasa da evın ıcınde ve dısarda hep hareket halındeydım yurudum ıslerım vardı, bayram boyunca da sureklı tempolu ve dık yuruyusler oldu zaten. sadece sımdı daha aktıf ve farklı sporlar yapmak adına salona devam etmek kaldı gerıye.
cnm hoşgeldin ayy artık meleğini kucağına alma zamanın yaklaşmışMerhaba kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?