- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.681
duygucum cnm benimde aklım çatı katına gitti ama dediğin gibi akma sıkıntı olursa o zaman daha zor olur bence diğer evtünaydın hanımlar herkez iyidir inşallahh sizden acil fikir bekliyorum
2tane ev var kararsız kaldığımızzz,ikievde aynı fiyat emlakço gideride üç aşa beş yukarı aynı şimdi özellikleri yazayım
2 evin tipi aynı aynı sitede zatennn
biri 7.katlı apartmanın 7.katı bina11 yıllık ama hiçkullanılmamış sahibi istanbulda satmaya karar vermiş bu evde beni düşündüren çatı katı olması malumçatı katları akma olur düşünce oluryaa onun dışında harikabi mazara önüaçık ferah zatenköşe dip not anneme evine 5dk yürüme mesafesinde
diğeride 11 .katlı bi apartmanın 4.katı bina 5yıllık aynı tip ev bu köşe değil diğerinin kadar mazarası yok ama yinede önü açık budiğerine göre az kullanılmış dip not annemin yan apartmanı onun salonu benim yatak odamın balkonuma bakcak
durumlar böyle arkadaşlar bunlardan birini eşim diğerinide ben beğendimm tahmin etmesi ve fikir yazmak sizden..
cnm maşalllahhslm kızlar doğumumu yaptım şükür 61 ile hamile kalmıştımm 73 ile doğum gittim
doğumdan geldiğimde 69 idim:26::26:
şimdi 13 günlük olduk 66.8 im
tekrar 60 kiloya düşmek istiyorum ama süt problemi yaşadığımız için bol bol yiyorum ama genede gidiyo kilolar malum uykusuz geceler falan şimdi ne yapabilirim ekmeği çok az sadece kahvaltıda yiyorum bol sıvı et ve sebze yemeğiii ...hadi hayırlı olsun tek gittim çift geldimmm aranıza
slm kızlar doğumumu yaptım şükür 61 ile hamile kalmıştımm 73 ile doğum gittim
doğumdan geldiğimde 69 idim:26::26:
şimdi 13 günlük olduk 66.8 im
tekrar 60 kiloya düşmek istiyorum ama süt problemi yaşadığımız için bol bol yiyorum ama genede gidiyo kilolar malum uykusuz geceler falan şimdi ne yapabilirim ekmeği çok az sadece kahvaltıda yiyorum bol sıvı et ve sebze yemeğiii ...hadi hayırlı olsun tek gittim çift geldimmm aranıza
herkeslere merhabalarr
çok aranıuzda olamıyorum kızlar kusura bakmayın, ankaraya dönünce menulerimle ve sohbetimle beraber aranızda olacagım nişallah yen,den. bikaç günkü gecikme için sizlerden özür diliyorumm
nesliyi görmedm 2 gündür, hastaymış galiba çok geçmiş olsun
pomo cumm resimlerin hepsine bayldımm, en kötü günlerin öle olsun, hep daha mutluya ulaş inşallahh
duygucumm ev konusunda fikir sormuşsun, nacizane benm düşüncem 4. kat olan daha iiyi gibi geldi sanki. hem ara kat oldugundan daha sıcak olur ( gerçi izmirde soguk hava sıkıntısı ne kadar oluyodur bilemedim ama ) hem de bina daha yeniymiş diğerine göre, bide annenlere de yakıngerçi 11. kattaki denizs görüyosa eğer bu saydıklarımın hepsini de geçer bnilemedim şimdi :44: sanırım hiç bir yardımım dokunamadı sana fikir verme konusunda :44::44::44: umarım en hayırlı kararı verirsin duyguşumm
esracım da daha iyimişş, aman dikkat et de daha fazla hastalanma yavrum
Züleyha hocam da hem diyete tam gaz devam ediyor hem de öğrencileriyle ilgilenmeyeakşam da balık yiyecekmişsiniz ne güzel, günlerdir aşeriyorum bi yaptıramadm anneme
erce de gün sayıyormuş, Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
suna cım da almış kucagına bebişiniberaber hayırlı uzun güzel ömürlşeriniz olsun inşallahhh
unuttugum varsa affola canlar.. esracım basenlerimi sormuşsun da ben de ne sen sor ne ben söleyeyem diyeyim sen anlaama yakında gayet de normal ölçüde olacaklar çok kararlıyım çookkk
neyse kuzular öptüm hepiniziimutlu gecelerrr
Arkadaşlar nasılsınız.Ben bugün iyiyim.El ele yazıp beslenme için ara verdik.
Menümü paylaşayım
Sabah
1 nescafe
1 dilim ekmek
1 kırmızı biber
1/2 salatalık
peynir
Ara
1 bardak yağsız süt
Öğlen
Bol salata yapıp getirdim
üstüne beyaz peynir serpicem
yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
Akşama
Balık alıcam bugün yanına bol rokalı bir salata yaparım
Yatmadan bir elma yerim
hepinize huzur dolu bir gün diliyorum.
Merhaba kizlarr
hepiniz bizi mersk etmssiniz tsk ederim hatirlanmak cok guxel.benimde aklim hep burada ama pc boxuldu tlfndan cok zor yaziyorum
artik gun sayiyoruz hayirlisiyla az kaldi kavusmaya
yazdiklarinxi okuyorum ama yazmak cok zorluyo
hepinizicok opuyoruzzzzzzzzzzxz
sağol cnm teşekkür ederim ayy keşke ne güzel olur artık mamaları dolabımda saklasammm
o günlerde gelir herhalde ne bilimm hepimizinde gönlündekiler olsun inşlhhhhh
yazıyorum ama bazen olsun onları da göstericem dediğin gibi aslında ben dikkat ediyorum mesela kaçırsam da dengelemeye çalışıyorum anlamadım niye aynı yerde sayıyorum bunun sebebini anlıcam testlerde çıkar inşlh ya artık ruhen ve bedenen mutlu olmak istiyorum tmm böylede mutluyum ama ben kendimi bildim bileli kilolu olunca zayıf olayım artık diyorum
hem eşimde sperm çıkışı oldu tabii kaliteli değiller daha çok yeni ama belli olmaz belki tüp bebek denemeleri de yaparım diye düşündüm ama kalitesi olsun spermlerin hemen başlarım tüp bebeğe de bari diyorum o zamanlar gelmeden ben biraz inceleyim çünki iğneler yumurta baskılayıcı ilaçlar bende ödem yapmıştı gene yaparsa kilomda var sıkıntı yaşamak istemiyorum inşlhhh istediğim kiloya gelip bebeğim için uğraşırım
gripte geçmiyo resmen süründürüyo insanı güzelim
ooo ne güzel kppss kitaplarını da almışsın yolun açık olsun hadi bunuda geçersin bu sene umarım..
ne güzel bi akraban gelince dimi vakit geçiyo insan daha neşeli oluyo bazı şeylerden soyutluyorsun kendini rahatlama oluyo
oo yemek iş zor kolay gelsin şimdiden sana
cnm hoşgeldin ayy artık meleğini kucağına alma zamanın yaklaşmış
inşlh allahın izniyle ikinizde sağlıkla evinize gelirsinizzzzz
darısı bana pomocuma ve cümle isteyenlere olsun
dünkü menümm:
sabah:3 dilim ekmek ama hani yuvarlak ekmeğin dilimlerinden yani büyük dilim çavdar ekmeği ama kızarmış kalorisi dahada düşüyor baya tereyağ labne çemen peynir domates karışık yedimm 1bardak açıkçay (not:kg sorunum olsa tereyağ yemezdim) güzel bi kahvatlı geç açıktırıyor ve diğer öğünleri az yemenizi sağlıyor
ara: limonlu yeşil çay
öğlen: 3 kaşıkbamya 2 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek
ara: şekersiz sütsüz sade nescafe,1 minik çikolata
akşam: büyük bir kase cacık,2 kaşık taze fasulye,yarım dilim ekmek
ara: 1 kase çiğdem, adet olarak saymadım çokazda badem 10-15 kadardır herhalde
su nekadar içtim bilmiyorum.
aktivite olarak oğlan öğle uykusuna yatmadı dün çok mız mızdı zaten ,pilates çok istesemde yapamadım lesliyi nedense sevmiyorum ama iş başa düşerse yapcam elbet neysee keyifli bişey yapmak istedim ve 25 dk ,mezdeke,yabancı,türkçe hatta kolbastı karışık oynadım ama değşet terledimmm hemde zevk aldımm
dün ekmek fazla tükettim birde çiğdem cıstı biliyorum ama düzene henüz giremedimm eşim dün haber almadan çiğdem almış bende bi güzel yedim
zaten hafta sonu yap o kokuyla işyerindee rahat edemezsinn ben hastalık sinyali alınca hemen yaparım gerçi benim tüm yemeklerde sarımsak olurrr..
hadi uç hadi lütfen uç
canım menün gayet güzell ve başarılı,mekik çekmeye balamışssın bende başlasam iyi olcak ne güzel oruçlarda hergün 100 tane çekerdim faydasınıda büyük ölçüde görmüştümm sende görürsün inşallahh.derslerinde zihin açıklığı dilerimm.
sağol nurdancımm..yeni hedefler belirlenmiş ben eminimm hedefini başarıyla gerçekleştireceğindenn çok güzel bi gelin olma yolundasınn
inşallah canımm çok teşekkürler
gülegüle sağlıkla mutlulukla kullan cemremm
senin menüleri beğenirim bilirsin son günlerde biraz bozmuştun düzelme yoluna girmişsin,ama akşam yemeğini net yazmamışsın neysee aktivite yapılmış genel olarak iyisin canım
aman canım hastalığı aşman için dengeli beslenmen lazım meyva ye akşamları geç yatma dinlenmeye bak RABBİM şifa versin
ayy aşadaki çizelgede son 19 gün görünce bi fena oldummm güzel prenses kavuşuyor annesinee çok şükür RABBİM sağ salim sağlıkla mutlulukla kavuşmanızı nasip etsin hayırlı ağrısız doğumlar dilerimm optüm ikinizi
tünaydın hanımlar herkez iyidir inşallahh sizden acil fikir bekliyorum
2tane ev var kararsız kaldığımızzz,ikievde aynı fiyat emlakço gideride üç aşa beş yukarı aynı şimdi özellikleri yazayım
2 evin tipi aynı aynı sitede zatennn
biri 7.katlı apartmanın 7.katı bina11 yıllık ama hiçkullanılmamış sahibi istanbulda satmaya karar vermiş bu evde beni düşündüren çatı katı olması malumçatı katları akma olur düşünce oluryaa onun dışında harikabi mazara önüaçık ferah zatenköşe dip not anneme evine 5dk yürüme mesafesinde
diğeride 11 .katlı bi apartmanın 4.katı bina 5yıllık aynı tip ev bu köşe değil diğerinin kadar mazarası yok ama yinede önü açık budiğerine göre az kullanılmış dip not annemin yan apartmanı onun salonu benim yatak odamın balkonuma bakcak
durumlar böyle arkadaşlar bunlardan birini eşim diğerinide ben beğendimm tahmin etmesi ve fikir yazmak sizden..
ben senden haber verdım burayahatta dogumdan bahsettıgın lınkı kızlar ıle paylastım ne guzel anlatmıssın canım, cok duygulandımmmmmmm
tekrar tebrık ederım gozunaydın ALLAH analı babalı saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah kılon, bebısın durumu hersey harıka. maasallah. hep boyle guzel haberlerını alırız ınsaallah.
sen hamılelıkte de guzel beslenıyordun ekmek yerıne saglıklı ve dogal seker yapan seyler tuketırsen bence hemen verırsın emzırmek zaten cok kalorı de yaktırıyormus. duygudan fıkır al derım, cunku kılo alma olayında en tehlıkelı donem emzırme donemıymıs dıkkat edılmezse yanı.
hosgeldınnnnnnn aramıza, kuzunlaaaaaaaaaaaa bırlıkteeeeeee
resım eklesene sunaaaaaaaaa
:) tmm cnm ekleyim size resim ama bebişimiz yüzün tambelli değil o biraz büyüsün öylee
cnm bu senmısın evınde kendınde cok guzelsınız
inşlh cnm evet o yüzden biraz kilomda -- leri görmeden tüp bebek denemicemınsaallah o gunlerı de goreceksın canım ınsaallah. okadar ıstıyorum kı ınan, kendımı dusunurken once sen aklıma gelıyorsun cemrem daha uzun suredır beklıyor dıyorum once onun olsun ınsaallah dıyorummmmm
tup bebek kesınlıkle yaglanma yapıyor ozellıkle de ıgneler dırekt gobekten, yapıldıgı ıcın gobek sarkıyor cok fena. ılaclar orda bıtmıyor devam edıyor ve malum hormon ılacları kılo yapıyor kılo vermeyı zorlastırıyor oyuzden tedavı oncesı verebıldıgın kadar ver derım ben. bak ben durumum krıtık olmasına ragmen gıtmıyorum tedavıye, cunku bana +++ kılo olarak donecegını bılıyorum ıdeal bır kıloda tedavıye gıdeyım ıstıyorum.
grıp cok sukur cok kotu degıl. ayakta atlatıyorummm dırencım yukselmıs bence. hatta mevsım degısıklıgı olmasa grıp de olmazdım sanırım malum cok yer gezdık cok yuruduk terımız sogudu sırtımızda. ıyı bıle atlattım yanı.
ben kediden çokkk korkarım ama kıyamam hayvanlara bende ne güzel bi şey yapmışsın sen ölegunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmmmmmmmm
ben dun aksam gec cıktım toplantı vardı eve varmam 7 bucugu buldu yemek falan derken 8 bucukta musaıttım sonra kuzen ve esımle sohbet, tv oldu gıremedım foruma. pazartesıden berı hem grıp hem ıs yogunlugu olunca yorgundum da zaten 10 bucuga gelırken uyudum hepınız ıyısınız ınsaallahhhhhhhh neslıcık gelmemıs hıc, halen tam ıyılesemedı demek kı. yoklugu da bellı oluyor vallaaaaaaa. ozledım burda olmasını.
ben yıne menu yazmıyorum ama kacamak yapmıyorum merak etmeyın sadece ogle yemeklerım duzenlı olmadıgı ıcın begenmıyorum komple gun olarak. oyuzden yazmıyorum ama duzelır duzelmez dort dortluk yazmaya baslayacagım.
bu sabah servısı beklerken kucuk bır kedı yavrusu gordum cok usuyordu aldım kucagıma ben de ve ısyerımıze getırdım burda besleyecegımmmmm
esos da aksam gırmemısssss o da grıptı erken uyudu belkı de.
benden haberler kısaca boyle, fırsat bulursam yıne gırerım opuyorum hepınızıııııııııı
ha buarada berıvanın cok selamı var herkese.
sultan da ıyıymıs oglu grıp olmus onunla ugrasıyormus bır de kusmalar bulantılar aynıymıs ınsaallah bebek vıtamınsız kalmaz yaptıgı yemeklerı kokudan yıyemıyormus hamılelılıgı herzaman boyle gecermıs.
sıkıntısı hastalıgı derdı olan herkese ALLAH yardım etsın ınsaallahhhhhhhh
nesli geçmiş olsun şekerim ya hakkaten bu ay bize bi haller oldu herkesler bi grip telaşlı yoğun haftaya bari düzelir herşey umarımGunaydın kızlar, hepimize güzel bir gun olsun inşallahben grip oldum ve cok fena hastalandım, kolay kolay grip olmam ama olunca da kötü olurum. Doktor rapor verdi, ilaç içip yatıyorum paso bugün biraz daha iyiyim çok şükür, geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ederim gecmişe hızlıca baktım, kafamı toparlayamadığım için alıntı yapmıyorum. Duygucum ev bulmuşsunuz, hatta seçenekleri ikiye indirmişsiniz, cok sevindim canım, hayırlısı olsun Benim önerim yaşı küçük olandan yana olur, diğer kriterleri bilmiyorum ama anladığım kadarıyla aynı bölgedeler, fiyaları da yakınsa yeni olanı tercih et derim ben. Eski evlerde tesisat sorun çıkarabilir, yenilerde de olabilir tabi ama eskilerde ihtimal daha fazla. Eskilerde izolasyon malzemesi kullanılmamış veya yetersiz olabilir. Son kat olayı ise riskli, benim annemler son katta oturuyorlar, manzara güzel, daha özgür ama çatı akmasıyla çok uğraştılar. Benim oturduğum sitede de son katların bazılarında akma oluyormuş. Akma olmasa bile izolasyon iyi değilse dışa bakan duvarlarda küflenme olabiliyor, bu da ayrı bir dert. Hangi evde hangi özellikler vardı hatırlamıyorum canım, aklımda kalanları teknik olarak yorumlayayım dedim bir de annenle karşı karşıya olmak iyi mi kötü mü bilemedim:44:
hakıkaten sen nerelerdesınnnnnnnnn, ankaradayken daha sık gırıyordun kızzzzz. ne oldu eve donunceeeeee
emrah, aılen nasıl ? babanla aranız nasıl ? emrahın ıs gorusmelerı ne durumda ? sen ankaraya nezaman doneceksın ? nekadar kalacaksın ?
:) tmm cnm ekleyim size resim ama bebişimiz yüzün tambelli değil o biraz büyüsün öylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?