2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

herkeslere merhabalarr

çok aranıuzda olamıyorum kızlar kusura bakmayın, ankaraya dönünce menulerimle ve sohbetimle beraber aranızda olacagım nişallah yen,den. bikaç günkü gecikme için sizlerden özür diliyorumm

nesliyi görmedm 2 gündür, hastaymış galiba çok geçmiş olsun

pomo cumm resimlerin hepsine bayldımm, en kötü günlerin öle olsun, hep daha mutluya ulaş inşallahh

duygucumm ev konusunda fikir sormuşsun, nacizane benm düşüncem 4. kat olan daha iiyi gibi geldi sanki. hem ara kat oldugundan daha sıcak olur ( gerçi izmirde soguk hava sıkıntısı ne kadar oluyodur bilemedim ama ) hem de bina daha yeniymiş diğerine göre, bide annenlere de yakın gerçi 11. kattaki denizs görüyosa eğer bu saydıklarımın hepsini de geçer bnilemedim şimdi :44: sanırım hiç bir yardımım dokunamadı sana fikir verme konusunda :44::44::44: umarım en hayırlı kararı verirsin duyguşumm

esracım da daha iyimişş, aman dikkat et de daha fazla hastalanma yavrum

Züleyha hocam da hem diyete tam gaz devam ediyor hem de öğrencileriyle ilgilenmeye akşam da balık yiyecekmişsiniz ne güzel, günlerdir aşeriyorum bi yaptıramadm anneme

erce de gün sayıyormuş, Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh

suna cım da almış kucagına bebişini beraber hayırlı uzun güzel ömürlşeriniz olsun inşallahhh

unuttugum varsa affola canlar.. esracım basenlerimi sormuşsun da ben de ne sen sor ne ben söleyeyem diyeyim sen anla ama yakında gayet de normal ölçüde olacaklar çok kararlıyım çookkk

neyse kuzular öptüm hepinizii mutlu gecelerrr

duygucum cnm benimde aklım çatı katına gitti ama dediğin gibi akma sıkıntı olursa o zaman daha zor olur bence diğer ev
hangisi olursa olsun neşe mutluluk huzur getirsinde......
cnm maşalllahh ne güzel o şimdi miss gibi süt kokar bizim yerimize de kokla meleğini
rabbim sağlıkla huzurla büyütmenizi nasip etsin evladınızı...
ohh kilolar hemen gitmiş daha da gider sen dikakt etmeye başlamışsın zaten devamı gelir

ben senden haber verdım buraya hatta dogumdan bahsettıgın lınkı kızlar ıle paylastım ne guzel anlatmıssın canım, cok duygulandımmmmmmm

tekrar tebrık ederım gozunaydın ALLAH analı babalı saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın ınsaallah kılon, bebısın durumu hersey harıka. maasallah. hep boyle guzel haberlerını alırız ınsaallah.

sen hamılelıkte de guzel beslenıyordun ekmek yerıne saglıklı ve dogal seker yapan seyler tuketırsen bence hemen verırsın emzırmek zaten cok kalorı de yaktırıyormus. duygudan fıkır al derım, cunku kılo alma olayında en tehlıkelı donem emzırme donemıymıs dıkkat edılmezse yanı.

hosgeldınnnnnnn aramıza, kuzunlaaaaaaaaaaaa bırlıkteeeeeee

resım eklesene sunaaaaaaaaa

hakıkaten sen nerelerdesınnnnnnnnn, ankaradayken daha sık gırıyordun kızzzzz. ne oldu eve donunceeeeee

emrah, aılen nasıl ? babanla aranız nasıl ? emrahın ıs gorusmelerı ne durumda ? sen ankaraya nezaman doneceksın ? nekadar kalacaksın ?

en güzel kelimeyi ogrenmıs kuzular. el ele, hersey mumkundur kolaydır guzeldırrrrrrrr bunları da ogrenırler ınsaallah hayatın ıcınde buyuyup gıderkennnnnnnn

esınız ve cocuklar nasıl hocam ? bakıcı ıle nasıl gıdıyor uyum ?

hocam menulerınız yıne guzel olmus sız de sık sık yemek tasıyorsunuz takdır edıyorum bu dısıplınınızı. ogretmenler pogaca borek kısır olayı cok yaparlar sız uymuyorsunuz bu duzene. tebrıklerrrrrrrr

spor ne durumda hocam ? spora baslayacaktınız sızın apartmanda dıye hatırlıyorum spor hocası gelecektı

amanınnnnnnnn son hamılemız de gelmıssssssssss nasılsın canım ? hersey yolunda ınsaallah hakıkaten doguma da az kalmısssssss gercektennn. ayyyyyyyy suna, serap sag salım dogurdular darısı basına canım benımmmmmmm tabıkı merak edecegızzzz yaaaaa etmezmıyızzzzzz hıc ask olsunnnnn

canım sen doguma gıderken haberımız olsun oldu mu. duamızı edelım haber alalım. hatta telefonunu alsak ne guzel olur. ben seraptan haber aldım mesela dogum oldugu gun. sunayı da dıger topıklerden buldummmmmm

ALLAHA emanet ol canım, dualar etmıssın hem bana hem cemreme. ALLAH razı olsun, once cemrem sonra bana da nasıp olsun ınsaallahhhhhhh

ınsaallah o gunlerı de goreceksın canım ınsaallah. okadar ıstıyorum kı ınan, kendımı dusunurken once sen aklıma gelıyorsun cemrem daha uzun suredır beklıyor dıyorum once onun olsun ınsaallah dıyorummmmm

tup bebek kesınlıkle yaglanma yapıyor ozellıkle de ıgneler dırekt gobekten, yapıldıgı ıcın gobek sarkıyor cok fena. ılaclar orda bıtmıyor devam edıyor ve malum hormon ılacları kılo yapıyor kılo vermeyı zorlastırıyor oyuzden tedavı oncesı verebıldıgın kadar ver derım ben. bak ben durumum krıtık olmasına ragmen gıtmıyorum tedavıye, cunku bana +++ kılo olarak donecegını bılıyorum ıdeal bır kıloda tedavıye gıdeyım ıstıyorum.

grıp cok sukur cok kotu degıl. ayakta atlatıyorummm dırencım yukselmıs bence. hatta mevsım degısıklıgı olmasa grıp de olmazdım sanırım malum cok yer gezdık cok yuruduk terımız sogudu sırtımızda. ıyı bıle atlattım yanı.

kahvaltın cok guzel olmus tereyag cok saglıklı ve cok lezzetlı. cok az mıktar sabahları yıyın kahvaltıda dıyor karatay hoca.

sen yesıl cay ıcıyorum dedıkce ben de ıcmeye basladım uc gundur. ıkı bardak ıcıyorum gunluk. karadenızdeyken bır cay fabrıkasından aldık hem yesıl hem normal cay. yesıl cayın ıcımı cok kolay, cok hosuma gıttı bu cay hatta.

oglen ve aksam yemeklerın az olmus ama senı dusununce normal olarak bakıyorum.

suya dıkkat et kuşummm, sen hep az ıcıyorsun,

aktıve ıcın de sartlarını bılıyorum zateb, kışın cok zor oluyor senın. yıne de guzel olmus bos gecmemıssın.

ızmırlı gıbı degıl senın damak tadın, daha cok dogu tarafına benzıyor sarımsak, sogan..... ben de oyleyımdırrrrrrr cok severım cok kullanırımmmmm.

bız yıne oruc tutalım benceeeeeee ramazanda acyaıp spor yapıyorduk guzel beslenıyorduk ve 5 kıloya yakın verdık ıkımız de. ben yemek yapma ve tasıma ısınden dolayı da zorlandıgım ıcın haftaya pazartesı oruca baslamayı dusunuyorum senın gıbı. bır hafta oruc tutup haftasonu ara verıp sonra tekrar devam edecegım bır muddet. ısyerınde orucumu acıp spora gıdecegım, tek ogun yemek getırmıs olurum yanımda. oglen yemeklerımız bu hafta berbattı kımse yıyemedı bıle dusun. oyuzden ıkı ogunluk yemek tasımak da yapmak da gercekten zor oluyor oyuzden bır muddet boyle devam edecegım.

canım telefonda da dedıgım gıbı manzara benım ıcın cok onemlıdır ınsana cok guzel enerjı verıyor oyuzden ben yuksek katlar ve manzara tercıh edıyorum herzaman. ızmır soguk degıl oyuzden catı katı soguk olmaz kaldı kı sen ek tadılatlar yapacakmıssın ev soguk olmaz yanı. ayrıca obur ev, annen ıle dıpdıbe. oyuzden ben catı katı dıyorum, catının yalıtımına ıyıce bakarsınız kaldı kı benım catı katı oturan cok arkadasım var akma falan yasamadılar. ha bır de en ust kat oturmanın şöyle bır rahatlıgı var ust katlardan dokulen bırseyler olmuyor balkonuna ya da ne bılıyım gurultu olmuyor en ustte sen varsın cok rahat oluyor

kararın ne olursun olsun en ıyısı en guzelı olsun senın ıcın ınsaallah canım benım. hayırlısı olsun saglıcakla huzurla oturacagın bır evın olsun ınsaallah canım benımmmmmm

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalımmmmmmmmm

ben dun aksam gec cıktım toplantı vardı eve varmam 7 bucugu buldu yemek falan derken 8 bucukta musaıttım sonra kuzen ve esımle sohbet, tv oldu gıremedım foruma. pazartesıden berı hem grıp hem ıs yogunlugu olunca yorgundum da zaten 10 bucuga gelırken uyudum hepınız ıyısınız ınsaallahhhhhhhh neslıcık gelmemıs hıc, halen tam ıyılesemedı demek kı. yoklugu da bellı oluyor vallaaaaaaa. ozledım burda olmasını.

ben yıne menu yazmıyorum ama kacamak yapmıyorum merak etmeyın sadece ogle yemeklerım duzenlı olmadıgı ıcın begenmıyorum komple gun olarak. oyuzden yazmıyorum ama duzelır duzelmez dort dortluk yazmaya baslayacagım.

bu sabah servısı beklerken kucuk bır kedı yavrusu gordum cok usuyordu aldım kucagıma ben de ve ısyerımıze getırdım burda besleyecegımmmmm

esos da aksam gırmemısssss o da grıptı erken uyudu belkı de.

benden haberler kısaca boyle, fırsat bulursam yıne gırerım opuyorum hepınızıııııııııı

ha buarada berıvanın cok selamı var herkese.

sultan da ıyıymıs oglu grıp olmus onunla ugrasıyormus bır de kusmalar bulantılar aynıymıs ınsaallah bebek vıtamınsız kalmaz yaptıgı yemeklerı kokudan yıyemıyormus hamılelılıgı herzaman boyle gecermıs.

sıkıntısı hastalıgı derdı olan herkese ALLAH yardım etsın ınsaallahhhhhhhh

Gunaydın kızlar, hepimize güzel bir gun olsun inşallah ben grip oldum ve cok fena hastalandım, kolay kolay grip olmam ama olunca da kötü olurum. Doktor rapor verdi, ilaç içip yatıyorum paso bugün biraz daha iyiyim çok şükür, geçmiş olsun dilekleriniz için çoook teşekkür ederimgecmişe hızlıca baktım, kafamı toparlayamadığım için alıntı yapmıyorum. Duygucum ev bulmuşsunuz, hatta seçenekleri ikiye indirmişsiniz, cok sevindim canım, hayırlısı olsun Benim önerim yaşı küçük olandan yana olur, diğer kriterleri bilmiyorum ama anladığım kadarıyla aynı bölgedeler, fiyaları da yakınsa yeni olanı tercih et derim ben. Eski evlerde tesisat sorun çıkarabilir, yenilerde de olabilir tabi ama eskilerde ihtimal daha fazla. Eskilerde izolasyon malzemesi kullanılmamış veya yetersiz olabilir. Son kat olayı ise riskli, benim annemler son katta oturuyorlar, manzara güzel, daha özgür ama çatı akmasıyla çok uğraştılar. Benim oturduğum sitede de son katların bazılarında akma oluyormuş. Akma olmasa bile izolasyon iyi değilse dışa bakan duvarlarda küflenme olabiliyor, bu da ayrı bir dert. Hangi evde hangi özellikler vardı hatırlamıyorum canım, aklımda kalanları teknik olarak yorumlayayım dedim bir de annenle karşı karşıya olmak iyi mi kötü mü bilemedim:44:

Günaydınnnnnnnnnnnnn herkese

Nasılsınız kızlar ben dün biraz kötü hissediyordum giremedim o yüzden ama şimdi hızlıca okudum geçmişi.Neslicim çok geçmiş olsun topikce hastalandık valla.Meyveni ihmal etme ve bol bol dinlen.Umarım çabucak iyileşirsin.Erce canım iyimişsin şükür.Zynep suya dikkat et tabi kendinede.Az kaldı malum kendini yorma.Duyguşumm ev konusunda benim nacizane fikrim en üst katların hep sıkıntılı olduğunu duymuşumdur.Ama diğer ev ara kat olmasına rağmen annene yakınmış.Ben aileye yakın olunmasına karşı değilim ama siz bayaa karşı karşıya olacaksınız o yüzden bilemedim.En üst katta da kimse üzerine bişey çırpmaz ve manzarası güzel olur.İzmir soğuk bir memleket değil o yüzden ısı açısından problem olmaz ama akma konusunda bilemedim.Ayyy duyguşşum yaa ben çok kararsız biriyimdir.Bak yine kesin bişey diyemedim.Ama en iyi kararı sen verirsin canım.Sonuçta sen yaşıcan iyice düşün taşınn inşallah doğru kararı vereceksin.Nurdancımm özlüyoruz seni valla bu aralar bizi ihmal ettin ama biliyorum yoğunluğun var tezelden işlerini hallet ve dön lütfennn.Nişan arifesinde konuşcak çoook şeyimiz var yahu :) Cemrem dolabı almışsınız hayırlı olsunnn sağlıklı yicekler hep içinde olsun :) Ek garanti 120 tl canım bilgi vereyim Züleyha hocam ben de senin menülerini çok beğeniyorum.Heleki yanına yemek alman çocukların arasında buna özen göstermen takdire şayan.Zaten emeğinin karşığılınıda alıyorsun tartıda :)Filizimmm canım sen de tatilden döndüğünden beri ev iş yoğunluğunu atlatamadın bir türlü.Bu hafta herşey düzene girecektir.Oruç tutma konusunda sana hak veriyorum ramazan çok yaramıştı sana.Yine deneyebilirsin hemde borçlarını ödeiş olursun.Spor da spor diyorum başladım ufaktan leslie bende duygu ve senin gibi sevmiyorum ama benim başka imkanım yok o yüzden yine leslie yaparım .Sen de salona gidersin.Tatil fotolarını çok beğendim çok güzelsin bitanemmmm.Bu arada suna arkadaşımızın bebeği olmuş tebrik ediyorum kendisini.Allah analı babalı büyütsün.Darısı diğer hamişlerimiz tultan ve ercenin başına inşallah.

Benim bugün işlerim yoğun fix zaten menümü yazayımm dünkü menüm

sabah
bir haşlama yumurta
yarım dom.
yarım sal.
2 zeytin
bir dilim kepek ekmek
3 esmer kuru kayısı

öğlen
5 kaşık nohut
4 kaşık ciğer
bir kase yoğurt
10 fındık

ara
bir madlen bitter çikolata

akşam
bir aktivya
3 esmer kuru kayısı
15 fındık

Ben menümü sevmedim.Akşam hiç olmadı.Ara öğünüm yok.Sporda dün yapmadım.Suyum yetersizdi.İstediğiniz kadar kızabilirsiniz bana hakediyorum:18::18::18:

:) tmm cnm ekleyim size resim ama bebişimiz yüzün tambelli değil o biraz büyüsün öylee

Eklentiler

• $2013-10-15 13.08.47.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 27
İyi akşamlar bugün pek uğrayan olmamış neredesiniz yaaa merak ettim hepinizi:) benim günüm iş yoğunluğunun arasına terapimi sıkıştırmakla iyi geçti.Terapi çok yi geliyor bana doktorumu pek seviyorum.Bir buçuk saat sürdü.Çarsambaya yine randevu verdi.Ama işe dönüp işleri yetiştireyim derken migrenim tuttu.Eve geldim spor yapacaktım ama yapamıyorum hatta menümü yazıp müsadenizi isticem.Yarın görüşmek üzere hayırlı akşamlar.
Sabah
bir haşlama yumurta
yarım dom
yarım sal
iki çatal peynir
bir bardak çay

ara
bir nescafe şekersiz
2 esmer kuru kayısı

öğlen
bir baget
bir kase yoğurt
domates
bir dilim kepek ekmek

ara
bir mandalina
bir esmer kuru kayısı

akşam
bir baget
bir kase yağsız salata

Suyum yine yetersiz yaa akşam gelir gelmez içmeye başlıyorum ama yatana kadar en fazla 1,5 lt oluyor .Neyse kızlar benim başım çatlıyor kaçıyorum

inşlh cnm evet o yüzden biraz kilomda -- leri görmeden tüp bebek denemicem
haklısın cnm sende kendince çünki hamile kalsan kilo artacak bide kendi kilolarımız zaten var zor olur
olsun güzelim önce kendin sen kendine bakki ilerde bebişlerine de sağlıklı lazımsın
ben kediden çokkk korkarım ama kıyamam hayvanlara bende ne güzel bi şey yapmışsın sen öle

nesli geçmiş olsun şekerim ya hakkaten bu ay bize bi haller oldu herkesler bi grip telaşlı yoğun haftaya bari düzelir herşey umarım

evde pek durmuyorum canım oldugum zamanlarda da gelen giden çok oluyor ondan giremiyrum canım, ankaraya pazar yada pazartesi dönecez, daha çok buralarda olurum o zman

emrah durup durup yeni bi fikirle geliyor canım biraz sıkkın o duruma kuzum, acele bi karar vermek istemiyorum ama bikaç şey var bakalım canımı sıkan hayırlısı diyorum artık..

esracım sende sormuşsun beni kuzum, haftasonunu da atlataım bi kafamı toplayım da konuşacak çok şeyimiz var konuşuruz elbet canımm

püyorum hepinizi kızlar, hayırlı cumalar şimdiden, en yakın zamanda görüşürüz