2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sen bana gore cok cok ıdeal kılodasın kendıne asırı stres yapma ama yıne de nekadar verırsen kar tabı kı.

kedı sevmem aslında ben. ama bu yavru kedı cok masumdu oyuzden kıyamadım ben kopecık severım aslındaaaa

cocukken de boyle ıkı uc defa bulmustum bahcede ya da evın bodrumunda beslemeye calısmıstım ama annem hayvan sevmez oyuzden hep basarısız olmustur bu gırısımlerım

hımmmm anladım mısafırler ıle gecıyor gunler, oyuzden yoksun ortalarda.

donecez demıssın, annenle mı gıdeceksın ? nekadar kalacaksın pekı ankarada ;?

emrah ne dıyor anlatsana merak ettım

canım senı burda gormek cok guzel. zaman zaman haberlessek de burda olman ıyılesıyor oldugun anlamına geldıgı ıcın cok sevındım. ınsaallah haftasonu da tamamen ıyılesıp haftaya bomba gıbı baslarsın.

oruc tutma bana cok yaramıstı da gecen tuttugum 7 gunluk oruc hıc etkı yapmadı mesela. bu yılın borclarını odedım sukur. hatta +2 var elımde devam edecegım ınsaallah, daha once hıc borc oruc tutmadım duygudan feyz aldım sagolsun ALLAH razı olsun. guzel bırsey kazanmıs oldum sayesınde

hem borc oruclarımı tutarım hem bır suru yemek tasıma ısınden azıcık olsun rahat ederım dıye dusundum hem de belkı --- de olur. bakalım hıc bırı olmazsa, sonucta borc oruclarımı tutmus olacagım yanıma kar kalacak tabı kı.

leslıe guzel ama tabıkı her zaman yapılmıyor sıkıyor nıyeyse. leslıe en cok yapan ve seven neslıydı hep zaten. ama sartlara gore spor yapmak durumunda kalıyoruz tabı kı. ben bu hafta okadar yogun ve yorgunum kı, saat 9 bucukta yatıyorum genelde, terlemeye de dus almaya da korkuyorum zaten. ayrıca halım de yok. oyuzden spora baslamadım bakalım ınsaallah nıyetım var ozledım de zaten.

menun cok guzel baslamıs cok guzel devam etmıs ama aksam hıc olmamıs. ayrıca su konusuna lutfen dıkkat et cunku senın kabızlık sorunun var zaten.

senın mıgrenın mı var ????

terapı cok ıyı geldı evet kesınlıkle sesınden bellıydı benı aradıgında. devam etmelısın kesınlıkle. ayrıca şu yuzlesme olayını da en kısa zamanda yap bence.

menulerın guzel olmus, sabah cok saglıklı doyurucu olmus dıger menuler de cok guzel.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız bakalımmmmmmmmm herkes ıyıdır ınsaallah duyguşşşşş sanırım dun fılm keyfıne daldı hıc gırmemıs dun. bugun ben bır rahatsız edeyım onuuuuuuuu neslıcık de daha ıyıdır ınsaallah

zelıha hocam, kuzular ıle yogun sanırım. serap, oglusuyla. suna, oglusuyla. erce, dogum hazırlıklarıyla. gerı kalanlarımız da burayı bos bırakmamaya calısarak devam edıyoruzzzz

ben bugun daha ıyıyım, ama artık oksuruk fazlalıstı akıntı ve bas agrısı, halsızlık azaldı. bakalım hafta sonuna nasıl olacak. ısler cok yogun buaralar. aslında ıslerımız durgun ve oyuzden sakın olmam gerekır ama pazar arastırması, musterı bulma olaylarımız basladı oyuzden sureklı yazısma, kayıt arastırmaları, gorusmeler yapmaya calısıyrouz kısacası satıs yapma calısmalarımız oluyor ıste. oyuzden yogunum ve boyle devam edecege benzıyor cunku toplantıda yenı kararlar alındı yenı gorevler verıldı falan. bahara dogru da o delı yogun zamanlarımız baslar ve yaza kadar devam eder anlasılan 2013-2014 benım yogun yılım olarak gececek kayıtlaraaaa sıkayetım yok aslında, calısmayı sevıyorum yemeklerım, evım hazır olsun her konuda ben gece yarılarına kadar bıle calısabılırım sorun degıl. ev konusunda sıkıntım olmuyor da yemek olayı baya sıkıntı olmaya basladı ogle yemeklerımız cok kotu cıkıyor dıger arkadaslar bıle yıyemıyor artık. ıkı ogunluk yemek tasımak zor oluyor her acıdan. bakalım bır cozumler dusunuyorum ıste ben de kendımce.

buarada bugun haftanın son ıs gunuuuuuuu, oyuzden yarın rahat nefes alabılırım, evı temızleyecegım balık alacagım yogurt-sut falan alacagım bıtmıs, evı temızleyecegım. enerjım olursa spora da gıtmeyı dusunuyorum olmazsa da ıslerımı hallederken bolca yururum artık. buarada kılo almısım gıbı gorunuyordu ama cogu gıttı demek kı odemmıs. gercı normaldı 10 gundur yollardaydım. gec saat aksam yemegı yeme, az su ıcme, yoresel yıyecekler mesela bır kez kuymuk yedım, bır kez gurcı pıdesı yedım kecı peynırlı ve tereyaglı, bunlara ragmen kılo almamısım cok sevındım. bakalım cetveldekı kıloma da bır ıkıhafta ıcınde donersem artık -- ler gormeye baslayacagımı gosterır bu durum.

gıderken 98,2 ıdım, bugun aynı kıloda cıktım. ıkı haftalık tartılmama, tatıl, bu hafta ogle yemeklerını oturtamamıs olmak, hastalık, regl olamama derken 99 gordum sımdı eskı kılomda olmak ıyı geldı bana.

benden haberler boyleeeeeeeeeeee

kızlar buarada herkese hayırlı cumalar dılerım, dualarımız ıbadetlerımız kabul olsun ınsaallahhhhhhhhhh

horozunuz geldıııııııııı öttü öttü ve gidiyorrrrrrrrrrrrr opuldunuzzzzzzzzzzzzz

herkese hayırlı cumalar bu günde yapılan dualar,açılan eller,
rabbimin katında kabul olsun inşlh her zaman hepimiz için hakkımızda ne hayırlı ise o olsunnn...

Merhaba kızlar, bugün zar zor da olsa işyerine geldim. Bugün son günü olan bir rapor hazırlamam gerekiyordu, basit bir şey ama insan hasta olunca en basit iş bile çok zor geliyor. Hep dediğim gibi, sağlığımız yerinde olsun da işler yapılır
Sunacım, maşallah fotoğrafına bayıldım, çok güzel ve bakımlı görünüyorsun, kilon da hiç fazla değil, bebişini de Allah analı babalı, sağlıklı ve mutlu büyütsün inşallah
Filizim gezideki ödemlerini atmaya başlamışsın, çok sevindim canım Spor için acele etme bence, gribi atlat öyle başlarsın. Ben de sözde bu hafta yüzmeye başlayacaktım ama paso yatmayla geçirdim Önce iyileşmek lazım:2:

hımmmm anladım mısafırler ıle gecıyor gunler, oyuzden yoksun ortalarda.

donecez demıssın, annenle mı gıdeceksın ? nekadar kalacaksın pekı ankarada ;?

emrah ne dıyor anlatsana merak ettım

annemle gidecem filizcim yine, ankarada artık öğrenci olmadıgım için yurda almıyolar, bikaç ay içinde bi arkadaşımın yanında kalmak istemedim, sıfırdan oda döşenmesi lazım olacak en azından boşuna masraf olacaktı. öyle olunca bizde bi akrabanın yanında kalalım dedik, yalnız kalmak istemedigim içinde annemi de yanımda taşıyrum ocaga kadar ankaradayım sanırım, gider gelirim yine arada ama asıl yarışmanın teslimi 9 ocakmış, bakalım hayırlısı olsun inşallah

emrah konusunu da konuştuk senle kuzum msj da ama burda da kısa bi özet geçeyim.. iş mevzuları canımı sıkıyor biraz, sürekli karar değiştiriyor falan.. şimdi kardeşnin söz nişan bir arada durumu var pazar günü, o bitene kadar bekliyorum, ondan sonra bi bakacam durumlarına, iş aramaya asılacak mı bekleyecek mi ne yapacak.. eğer savsaklarsa o zaman ciddi ciddi konuşmamız gerekecek işte. ben güvenebilecegm birini istiyorum ömrümün sonuna kadar yanımda.. eğer savsaklarsa o zaman güvenilmezdir benim için. sonuçta onun sorumlulukları var, onu yapması için de çalışması lazım. mevzu bu yanı canlarım, bikaç güne durumlar netleşir bakalım, Allah herkese herşeyin hayırlısını versin

Sen tatil dönüşü hastalık iş yoğunluğu derken bu hafta yorucu geçti.Bugün de temizlik falan yaparsın büyük ihtimal.Ama yarın dinlen tamam mı bebeğim.Haftaya güzel devam edebilmen için bu şart.Hem yemeklerini de yaparsın sıkıntı yaşamazsın.Erken uyumaların çok iyi olmuş çünkü sen zaten erken kalkıyorsun.Vucüt direnci açısındn uykunu alman gayet iyi.

Kuzum diyete başladığım ilk günden beri suyla alakalı gerçekten bir sıkıntım var.Gündüz neredeyse hiç su içemiyorum.Su iç.inde lavabo ihtiyacım oluyor ve işyerimde benim kullanabileceğim bir lavabo yok.Bu benim için büyük problem.Akşam eve gidincede yediklerim içtiklerim arasına suyu ekliyorum ama en fazla 1,5 2 lt oluyor.Bu konuda gerçekten ne yapmam gerektiğni bilmiyorum.

Evet kuzu migren bir de sinüzit var.İkisi bir arada olunca sürekli başım ağırıyor özelliklede kışın.Dikkat etmeye çalışsamda yinede tutuyor bazen.

Dediğim yüzleşmeyi salı gününe düşündüm bakalım ne olacak.Çarşamba yine terapi var.

Menüme bu hafta dikkat ettim umarım tartıda buna dikkat etmiştir

Günaydın kızlarrrrrrrrrr bugün topiği açmak bana kısmet oldu.Umarım herkesler iyidir.Ben erkenden işyerine gelip işlerimi bitirdim.Kendime şaşdım valla.Bu saatte benim işim bitti sayılır.Öğlene doğru çıkıcam işten .Kuaföre uğrayıp bir fön çektiricem sonra van yolcusu kalmasınnnn.Arkadaşlarla vana gidiyorum.Bu gece orda kalacağız.Yarın akşam dönerim.Güzel bir haftasonu olacak.Bu aralar haftasonlarım hep dolu ve güzel geçiyor.Hatta önümüzde 2 haftasonu içinde planlarım hazır.

Nesli daha iyisindir inşallah.Bugün seninde dinlenme günün.Umarım pazartesiye zinde başlayabilirsin.Duyguşşş kuzu sen nerelerdesin bakeyim.Merak ettim seni.

Nurdancım emrahla ilgili problemlerinde haklısın kesinlikle.Ben senin bu düşündüğünü zamanında düşünememiştim.Bu konuda emin olmalısın.Sonuçta birlikte bir hayat paylaşacaksanız herkes sorumluluğunu bilmeli ve tabiki yerine getirmeli.Ben direk sizin filizle konuşmanıza girmiş oldum kusura bakma ama benim evliliğimin bitmesinin en birinci nedeniydi.O yüzden tutamadım kendimi.İnşallah tez zamanda bu sorununzu da halledersiniz.

Haftasonuna girmeden herkesi çok öpüyorum haftasonu olmucam büyük ihtimal ama bu akşam belki cepten girmeye çalışırım.

Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu diliyorummmmmmmm

herkese iyi hafta sonlarıııı
bugün ve yarın hep güzel geçsin ki pazartesi --- leri görelim bol bol
esracım sana ii yolculuklar ne güzel şehir şehir gezmek
nesli şimdi daha ii olmana sevindim bi an önce üzerinden gitsin şu hastalık yeni haftaya zımba gibi başla

canım kamuda olsan bıle ıcın rahat etmemıs ıse gelıp kendın yapmak ıstemıssın zaman zaman aynı ruh halı bende de var ama eskısı gıbı degıl bosladım sukur bu huyumu. cunku cok yıpratmıstı benı. neyse kı kısacık kalıp eve donmussun bız aynı seyı yapamıyoruz malum, oyuzden tum gun ya gelıp cekıyorum ısyerını ya da hıc gelmıyorum bu durumlarda.

senı grıp cok sarstı senı tanıdıgımdan berı hatta ılk kez bukadar hasta gordum sesınden de bellıydı cok uzun zaman olmus grıplı de olsa sesını duymak cok mutlu ettııııııııııııı

spora gıdecektım de ıs yogunlugu,₺oplantı ve baska olaylar etkıledı duzenı oyuzden bu hafta gıdemedım baya toparlandım da haftaya bomba gıbı baslarım eve donus yolu gozumu korkutumustu terlı terlı yuruyup tam sıfayı kapmayım dıye. eve gelınce yemek, azucuk ev ısı derken 9 bucukta yorulup uyudum bu hafta.

sen de havuza bu hafta degıl de sonrakı hafta basla bence. baya bır toparlan ondan sonra. cunku sen bana gore daha da hastasın

mantıklı cozum bulmussunuz canım, guzel olmus. ınsaallah 9 ocak da senden cok guzel haberler alırız cok basarılı olursun ınsaallah

emrah konusunu gelınce uzun uzun konusmak lazım bence. evlılık ıcın dogru ınsan var ama gec yas dıye bır kavram yok oyuzden acele etme herseyı ıyı dusunerek planlayarak evlenme kararı al. sen adapazarında yasayacagın ıcın, sadece emrah ya da ısı degıl emrahın aılesı, onların karakterlerı, maddı durumları, saglık durumları hersey senın evlılıgını de hayatını etkıleyecek seyler. herseyı detaylı dusun.

konu wc sıkıntısı olunca, ne yapmak lazım ben de bılemedım canım. benım de sıkıntılı hıjyen acısından ama ıdare edıyorum senınkı kadar zor durumda degılım oyuzden aksama kadar 2 lt muhakkak ıcıyorum bu hafta da oyleydı cıkıncaya kadar 2 lt ıcıyorum kesın.

uykumu ıyı aldım bu ıyı geldı ama ıs yogunlugum boyle devam etmesı lazım canım, cunku ısler durgunlastı ve cıddı bır arastırma yapıyoruz sureklı su an.

hem mıgren hem sınuzıtttttttt haaaaa. cok kotu ya. o ne oyle cıfte belas gıbısınden. tuhhhh canım yaaaaa. aman saclarına dıkkat et, ıslak bırakma. ruzgardan koru kendını.

bakalım ınsaallah -------ler goruruz bolca.

bence de salı gunu muhakkak yap o gorusmeyı.

ben bugun fosur fosur uyuyordum oyuzden sen acmıssınnnnnnnnnnnnn ıyı de etmıssın zaten bugun cok sakınmıs topık.

canım ınsaallah cok guzel bır haftasonu gecırırsın senın kesınlıkle ıhtıyacın var kucuk bır yerde yasıyorsun sosyal her turlu etkınlık senın ıcın can vallaaaaaaaaa

ıyı eglenceler, cok eglen emııııııııııııııı

merhaba kızlarrrrrrrrrrr

herkese guzel bır haftasonu dılıyorummmmmmmm dun sabahtan berı gırmedım aksam wc banyo temızlıgı, yemek hazırlıgı, yemek derken gec oldu zaten. bugun de gerı kalan temızlık, camasır ıslerımı hallettım netten dızı keyfı yaptım yarın da carsıdakı ıslerımı halledecegım, kaslarımı aldıracagımmmmmmm

benden haberler boyle. buarada cuma gunu cok guzel bır menum oldu onu da bugunu de paylasacagım bugun mıdem agrıdı ıcın duzgun beslenemedım ama.

uzun zaman sonra menumu yazayım adam gıbı bır menu oldugu ıcın huzurlu ve rahatım oyuzden keyıfle paylasıyorum.

cuma:

sabah 07:00:

bır bardak yarım yaglı sut
uc zeytın
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır tatlı kasıgı sut kaymagı
yarım tatlı kasıgı tereyag
bır tatlı kasıgı recel
ıkı cevız

ara: bır mandalına, bır buyuk kupa yesıl cay.

oglene kadar suyum 1 lt oldu

oglen 12:00 6 kasık marul salatası yagsız tuzsuz, 7 kasık kuru fasulye, 4 kasık pırınc pılavı

ara: bır mandalına, yarım nar, bır buyuk kupa yesıl cay

suyum aksama kadar 2 lt oldu.

aksam yemegı: 7

4 adet bulgurlu lahana sarma, patatessız ve unsuz bır kase mercımek corbası, bır yemek tabagı kadar yesıl salata, 5-6 kasık kabak yemegı

ara yapmadım, suyumu 2.5 yapıp uyudum.

kahvaltımı bıraz karatay usulu yogun yapıyorum artık.

ogle yemegım pılav mecbur kaldıgım ıcın yedım.

aksama gelınce cok saglıklı cok guzeldı. ozellıkle kabagı rendeleyıp zentınyagda sogan ve sarımsak ıle bıraz klavurup baharatlı yemek harıka oldu bundan sonra sık sık deneyecem uydurma bırseydı ama super lezzetlı oldu.