- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.721
Günaydın kızlarrrrrrrrrr bugün topiği açmak bana kısmet oldu.Umarım herkesler iyidir.Ben erkenden işyerine gelip işlerimi bitirdim.Kendime şaşdım valla.Bu saatte benim işim bitti sayılır.Öğlene doğru çıkıcam işten .Kuaföre uğrayıp bir fön çektiricem sonra van yolcusu kalmasınnnn.Arkadaşlarla vana gidiyorum.Bu gece orda kalacağız.Yarın akşam dönerim.Güzel bir haftasonu olacak.Bu aralar haftasonlarım hep dolu ve güzel geçiyor.Hatta önümüzde 2 haftasonu içinde planlarım hazır.
Nesli daha iyisindir inşallah.Bugün seninde dinlenme günün.Umarım pazartesiye zinde başlayabilirsin.Duyguşşş kuzu sen nerelerdesin bakeyim.Merak ettim seni.
Nurdancım emrahla ilgili problemlerinde haklısın kesinlikle.Ben senin bu düşündüğünü zamanında düşünememiştim.Bu konuda emin olmalısın.Sonuçta birlikte bir hayat paylaşacaksanız herkes sorumluluğunu bilmeli ve tabiki yerine getirmeli.Ben direk sizin filizle konuşmanıza girmiş oldum kusura bakma ama benim evliliğimin bitmesinin en birinci nedeniydi.O yüzden tutamadım kendimi.İnşallah tez zamanda bu sorununzu da halledersiniz.
Haftasonuna girmeden herkesi çok öpüyorum haftasonu olmucam büyük ihtimal ama bu akşam belki cepten girmeye çalışırım.
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu diliyorummmmmmmm
mantıklı cozum bulmussunuz canım, guzel olmus. ınsaallah 9 ocak da senden cok guzel haberler alırız cok basarılı olursun ınsaallah
emrah konusunu gelınce uzun uzun konusmak lazım bence. evlılık ıcın dogru ınsan var ama gec yas dıye bır kavram yok oyuzden acele etme herseyı ıyı dusunerek planlayarak evlenme kararı al. sen adapazarında yasayacagın ıcın, sadece emrah ya da ısı degıl emrahın aılesı, onların karakterlerı, maddı durumları, saglık durumları hersey senın evlılıgını de hayatını etkıleyecek seyler. herseyı detaylı dusun.
Ccanım o problemleri ben eski nişanlımda çok yaşadım.. benm eski nişanlım dünyanın en iyi sevgilisiydi belki de, kendini güzel hissettiridi, severdi ve bunu her fırsatta belli ederdi, söylerdi.. ama sorumluluk duygusu hiç yoktu. aynı hatayı yapmamak için bekliyorum şimdi, acele karar vermek de istemiyorum ama bu konu çok önemli benim için.. bugun gerçi baya detaylı konuştuk bu konuları, ama ben ağızdan çıkana da pek inanmam görmem lazım. onun için hala bi süre bekleyecem bakalımayrıca filizle konuştugumuz bi konu deil tabi kji bu asla kendini araya girmiş hissetme, ben öle aklıma takılanı yazıyorm buraya sizlerle konuşmak iyi geliyor bana, hele ki yaşamış bi insan olarak her zaman aklına düşüncelerine ihtiyacım var
bol eğlenceler sana fıstıkk, benim yerime de gez oraları
ailesini hiç tanımıyorum o yuzden o konuda bi yorum yapamayacagım canım, ama kardeşi nişanşanıyor yarın o konudaki olayları falan konuşuyoruz emrahla,herşeyi olması gerektigi gibi yapıyolar, bi sıkıntı yapmamışlar hiç bi konuda. annesi babasıyla konuşmuş bizimle ilgili, babası da ne gerekiyosa yaparız dert etmesinler demiş. şimdilik tek bildiklerim bunlar. yaşayıp görecez artık, kaderimde varmış ki seneler sonra karşıma çıkmış diyorum, eğer yok olursa kaderimden Allah bi şekilde bana gösterir zaten bunu sanırım
cok ıyı bır ınsan ya da cok sevıyor dıye tercıh yapmayacak kadar tecrubelı oldugunu gormek cok mutlu ettı benı. oyuzden dogru kararlar dogru adımlar atmanı beklıyorum dılemenın yanı sıra. tecrube ve yasın guzellıgı bu ıste, herseyı gorebılıyor ve dusunebılıyorsun oyuzden emrahın zaman olarak en dogru zamanda karsına cıkmıs oldugunun farkındayım gerısı zaten kader, kısmet. hayırlısı olsun tabıkı.
aılesını, ortak tanıdıklar varsa onlardan da dınleyebılır yavas yavas tanıyabılırsın
hakkında hayırlısı olsun canım, hem keyıflı hem zor zamanlar. ınsaallah mutluluga ulastıracak gunler olur bu gunler senın ıcın.
malesef polyanna olmayı bırakalı baya oluyo filizcim, evlilik insanın verecegi en zor karar, ve herşeyi düşünmek zorundayız. hem kendi yaşadıklarım, hem de çevremde gördüklerim bunu gösterdi bana. o yuzden sakince bekleyip sağlam adımlar atmak istiyprum. ama serde tez canlılık da var ya illa bir an önce olsun bitsin istiyorum herşeyemrah doğru zamanda çıktı galiba, yani 6 sene önce gidip yeniden gelmesini de düşününce vardır elbet Allahımın bir bildigi diyorum. işte zamanla görecem bakalım yanılıp yanılmadıgımı umarım yanılmıyorumdur gerçi
teyzem biraz araştırıyo bakalım, eniştem baya bi yerlerde çalıştı benim, bide futbol geçmişi falan da var emrahın babasını en azından araştırabilecegini düşünüyor.. bide diyprum ya kardeşinin nişanı oldu bugun, tavırları her yonden çok hoşuma gitti. tabi bana da aynı şekilde davranırlar mı bilemem bunu da zaman gösterecek
biz sanırım asıl keyfi evlendikten sonra yaşayabilccez canım, hep bi stres üzerimizde. geçen gün emraha da dedim, daha 7 aydır beraberiz, en gülecek eğlenecek zamnlarda sürekli, kafa patlatıyor düşünüyoruz die.. haklısın dio ama yapmamaız gereken şeyler bunlar da dio bakalım işte. annesi herşey sizin istediginiz gibi olacak demiş, inşallah öleo lur
haftasonu herkes tatildeyarın sabah itibarıyla sporuma başlıyorum kızlarr askeriyenin spor okulu var oraya gidecem, havuza geçen sene gitmiştim ama spor aletlerinin oldugu tarafı pek bilmiyorum, yarın hem öğrenecem hem de başlayacam çalışmaya 2.5 ayda gidebildigi kadar gitsin şu fazlalıklarım inşallaahhh
umuyoprum yarın tartı herkese güzellik yaparmutlu haftalar şimdidenn
günaydın hayırlı mutlu haftalar hanımlarr hepiniz iyisinizdir inşallahh biraz sonra çıkcam eşim yarım gün çalışcak yarında tatil haftab sonu annemdeydim benden magazin özetleri bu kadar ALLAH emanet olun öptümm çok çokk
bunun zaten farkındayım ınce dusunen, zor secen bır ınsansın. ama tezcanlılık da var ıste. oyuzden bu yonune yenılme. sakın sakın mantıklı mantıklı devam et. hayat kacmıyor, karsındakı kacmıyor herseyın guzellıgıne vararak ılerle. stres konusunda da bu gunlerı ıyı degerlendır, bız 5-6 yılı oyle gecırdık resmen. ne nısanlılık ne sevgılılık bırsey anlamadık herseyı dusunecegız dıye. resmen sevgın sonuyor ıcındekı heyecan sonuyor herseye karsı. oyuzden herseyı sıkısık sıkısık zamanlara sıgdırıp dugunu aceleye getırmeyın bu gunlerı doya doya yasayın derım bu konuda bız hata yaptık bıze cok zararı oldu aman dıkkat et sen.
şimdi de bugunumu yazayım kızlarrr
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmegi
1 kupa şekersiz çay
sonrasında doğru sporaaaspora gidene kadar zaten yarım saat tempolu yürümüş oldum. sporda da 30 dk bisiklet çalıştım, 30 dk da oradaki spor aletlerinden. özellikle sırtımı çalıştıran, kollarını açma kapama hareketinde sırtıma kramp girdi, hamlıktan heralde. o yuzdn bugunluk onu çok yapamadım ama yarın özellikle ona asılacagım bide yarın eliptik bisikleti yapacagım 30 dk, normal biziklet değil bugun eliptik bisiklet oldugunu geç fark ettim, normal bisiklet için para vermiştim değiştiremedm. yarın direk eliptige binecem. neyse işte spordan sonra da bi 30 dk daha bu sefer braz daha az tempolu yürüyüş tabi ki ve sonra öğle yemegi ve arkadaşlarla keyif
ara öğün
200 ml süt
öğle yemegi
1 kase düğün çorbası
4 yk tavuk sote
1 kase pul biberli cacık
akşam yemegi
1 kepçe et suyuna şehriye çorbası
1 küçük karnıyarık
2 yk bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
başka da bişey yemem bu akşam. şimdi neskafemi, içiyrum yatmadan yeşil çayımı da içtim mi tamamdırsuyum da şimdilik 2 lt ama çok rahat 3 ü geçerim yatmadan şimdilik benden bu kadar canlarrrr yarın tekrar spora gidecem bakalım
ben aslında çok uzatmayı isteiyorum, dedim ya bi kere yaşadım uzattıkça kötü oluyor, şimdi sanki biran önce evlensek daha iyi olur gibi geliyor, ama tek başına alınacak bir karar değil bu sonuçta. burç yorumlarına göre de ikizler kasım da evlenecekmiş 2014 te, bakarsın kasımda evleniriz belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?