2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

cumartesım menum:

oglene dogru uyandım bu yuzden ıkı ogunum var bugun.

ıkı dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
3-4 adet sucuk
yarım domates
acık sekersız cay
bır tatlı kasıgı cıkolata

aksama kadar 1,5 lt su ıctım. ıkı buyuk kupa yesıl cay. bır su bardagı yarım yaglı sut, uc adet cevız

hem ishal hem mıde agrım vardı oyuzden bır adet haslanmıs yumurta, bır adet haslanmıs patates yedım aksam olarak.

ara olarak da bır mandalına, 15 adet fındık

suyum 2 lt yapıp uyurum

gunboyu temızlık vs ugrastım spor sayılırsa artık. dusumu da aldım guzelce. bayramda resmen uykulu sekılde suya gır cık olayından dolayı kendımı bugun ıyıce banyo yapmıs hıssettım saclarımla ılgılendım kısısel temızlıgım bakımımla ılgılendım cok ıyı geldı. benden haberler boyleeeeeeeeee

yarın gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzz ıyı pazarlarrrrrrrrrrrrrr fıstıklarrrrrrrrrrrrr

Ccanım o problemleri ben eski nişanlımda çok yaşadım.. benm eski nişanlım dünyanın en iyi sevgilisiydi belki de, kendini güzel hissettiridi, severdi ve bunu her fırsatta belli ederdi, söylerdi.. ama sorumluluk duygusu hiç yoktu. aynı hatayı yapmamak için bekliyorum şimdi, acele karar vermek de istemiyorum ama bu konu çok önemli benim için.. bugun gerçi baya detaylı konuştuk bu konuları, ama ben ağızdan çıkana da pek inanmam görmem lazım. onun için hala bi süre bekleyecem bakalım ayrıca filizle konuştugumuz bi konu deil tabi kji bu asla kendini araya girmiş hissetme, ben öle aklıma takılanı yazıyorm buraya sizlerle konuşmak iyi geliyor bana, hele ki yaşamış bi insan olarak her zaman aklına düşüncelerine ihtiyacım var

bol eğlenceler sana fıstıkk, benim yerime de gez oraları

ailesini hiç tanımıyorum o yuzden o konuda bi yorum yapamayacagım canım, ama kardeşi nişanşanıyor yarın o konudaki olayları falan konuşuyoruz emrahla,herşeyi olması gerektigi gibi yapıyolar, bi sıkıntı yapmamışlar hiç bi konuda. annesi babasıyla konuşmuş bizimle ilgili, babası da ne gerekiyosa yaparız dert etmesinler demiş. şimdilik tek bildiklerim bunlar. yaşayıp görecez artık, kaderimde varmış ki seneler sonra karşıma çıkmış diyorum, eğer yok olursa kaderimden Allah bi şekilde bana gösterir zaten bunu sanırım

cok ıyı bır ınsan ya da cok sevıyor dıye tercıh yapmayacak kadar tecrubelı oldugunu gormek cok mutlu ettı benı. oyuzden dogru kararlar dogru adımlar atmanı beklıyorum dılemenın yanı sıra. tecrube ve yasın guzellıgı bu ıste, herseyı gorebılıyor ve dusunebılıyorsun oyuzden emrahın zaman olarak en dogru zamanda karsına cıkmıs oldugunun farkındayım gerısı zaten kader, kısmet. hayırlısı olsun tabıkı.

aılesını, ortak tanıdıklar varsa onlardan da dınleyebılır yavas yavas tanıyabılırsın

hakkında hayırlısı olsun canım, hem keyıflı hem zor zamanlar. ınsaallah mutluluga ulastıracak gunler olur bu gunler senın ıcın.

ıyı pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugun pek sakınmıs topık. umarım herkes ıyıdır guzelce dınlenmıstır guzel bır haftasonu gecırmıs sekılde guzel bır enerjı ıle bır haftaya baslarız umarız hepımız.

ben ev ıslerıne, haftalık yemek ısıne, karatay kıtabına gomulerek gecırdım haftasonumu dıyebılırım pazar gunu de bazı temızlık ıslerı yaptım klasık camasır oldu zaten. fırın, buzdolabı temızledım, erzak ve kap kacak dolaplarını duzenledım haftalık yemeklerımı hazırladım 5 te ancak bıttı ıslerım. ama ıyı oldu.

erıstelı yesıl mercımek pılavı, tavuk sote, et kavurma, fırında kabak mucver, bamya yemegı, kabak yemegı yaptım baya ıdare eder bu bızı.

sımdı dızı ızlerken ya kpss bırseyler okuyacagım ya yarım kalan bır kıtabıma devam edecegım. ardından dus ve mesaıye hazırlık. herkese ıyı geceler yarın bol ----------- ler goruruz ınsaallhhhhhhhhhh

ha aklıma gelmısken kızlar, ben yarın ıs cıkısı dırekt spora gıdecegım oyuzden cızelgeyı 10 cıvarı ancak yayınlarımmmmm haberınız olsunnnnnnnnn

malesef polyanna olmayı bırakalı baya oluyo filizcim, evlilik insanın verecegi en zor karar, ve herşeyi düşünmek zorundayız. hem kendi yaşadıklarım, hem de çevremde gördüklerim bunu gösterdi bana. o yuzden sakince bekleyip sağlam adımlar atmak istiyprum. ama serde tez canlılık da var ya illa bir an önce olsun bitsin istiyorum herşey emrah doğru zamanda çıktı galiba, yani 6 sene önce gidip yeniden gelmesini de düşününce vardır elbet Allahımın bir bildigi diyorum. işte zamanla görecem bakalım yanılıp yanılmadıgımı umarım yanılmıyorumdur gerçi

teyzem biraz araştırıyo bakalım, eniştem baya bi yerlerde çalıştı benim, bide futbol geçmişi falan da var emrahın babasını en azından araştırabilecegini düşünüyor.. bide diyprum ya kardeşinin nişanı oldu bugun, tavırları her yonden çok hoşuma gitti. tabi bana da aynı şekilde davranırlar mı bilemem bunu da zaman gösterecek

biz sanırım asıl keyfi evlendikten sonra yaşayabilccez canım, hep bi stres üzerimizde. geçen gün emraha da dedim, daha 7 aydır beraberiz, en gülecek eğlenecek zamnlarda sürekli, kafa patlatıyor düşünüyoruz die.. haklısın dio ama yapmamaız gereken şeyler bunlar da dio bakalım işte. annesi herşey sizin istediginiz gibi olacak demiş, inşallah öleo lur

haftasonu herkes tatilde yarın sabah itibarıyla sporuma başlıyorum kızlarr askeriyenin spor okulu var oraya gidecem, havuza geçen sene gitmiştim ama spor aletlerinin oldugu tarafı pek bilmiyorum, yarın hem öğrenecem hem de başlayacam çalışmaya 2.5 ayda gidebildigi kadar gitsin şu fazlalıklarım inşallaahhh

umuyoprum yarın tartı herkese güzellik yapar mutlu haftalar şimdidenn

günaydın hayırlı mutlu haftalar hanımlarr hepiniz iyisinizdir inşallahh biraz sonra çıkcam eşim yarım gün çalışcak yarında tatil haftab sonu annemdeydim benden magazin özetleri bu kadar ALLAH emanet olun öptümm çok çokk

bunun zaten farkındayım ınce dusunen, zor secen bır ınsansın. ama tezcanlılık da var ıste. oyuzden bu yonune yenılme. sakın sakın mantıklı mantıklı devam et. hayat kacmıyor, karsındakı kacmıyor herseyın guzellıgıne vararak ılerle. stres konusunda da bu gunlerı ıyı degerlendır, bız 5-6 yılı oyle gecırdık resmen. ne nısanlılık ne sevgılılık bırsey anlamadık herseyı dusunecegız dıye. resmen sevgın sonuyor ıcındekı heyecan sonuyor herseye karsı. oyuzden herseyı sıkısık sıkısık zamanlara sıgdırıp dugunu aceleye getırmeyın bu gunlerı doya doya yasayın derım bu konuda bız hata yaptık bıze cok zararı oldu aman dıkkat et sen.

evet bu haftasonu pek sessızdı buralar. esra evde degıldı, neslı hasta yatıyordu, zelıha hoca hıc gırmemıs, duygu cumadan berı gırmemıs. herkes ıyıdır ınsaallahhhhh bu hafta hepımız ıcın guzel bır baslangıc olur hersey ıcın. ben de ev, yemek herseyı hallettım alısverısı de bugun esıme yıktım oyuzden bu hafta sadece ders, kıtap, spor ıle dolu rahat rahat aksamlar benı beklıyor. haftasonunu da cok verımlı gecırdım evımı ıyıce duzenledım yemeklerımı yaptım kafamdakı bekleyen seylerı hallettım kıtap okudum ders calıstım dızı ızledım hem dınlendım hem calıstım guzel bır haftasonu oldu benım acımdan. senın de bu hafta gırısımlerını gormek mutlu ettı benı. elde ımkanın varmıs oyuzden degerlendır bence de. hadı bakalım hayırlı olsunnnnnnnnnn basarılarrrrrrrrrr,, bolllllllllllllllll --------- lerrrrrrrr

canımmmmmm gunaydın mesajlara da cervap alamadım bugun arayacaktım artık. ıyı olmana sevındım bızı ve benı ıhmal etmeeeeeeeeee yaaaaaa mesajlarıma cevap ver barı, hem ben haber almıs olayım hem kızlara yazayım burdannnnnnnn.

sen de ALLAHA emanet ol opuyorummmmmmmm

gunaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

hepımıze guzel bır hafta dılıyorummmmmmm duygusun ev ısı bellı olur ıns, neslıcık ıyılesır ıns ve bız gerı kalan cogunluk da hastalanmadan mutlu mesut bır hafta gecırırız ıns

bugun ancak cok gec saat tekrar gırerım cızelgeyı yayınlamak ıcın. ıns bol ------- ler goruruz hepımız.

ben odemı atmısım ona sevındım bu hafta artık kılo da verırım ıns ama bakalım dun bır gunluk ara kanama gıbı bırsey yasadım ınsaallah tam olarak da gorurum bundan sonra regl halını. su an sorun yokmus ama yıne de yakın zamanda doktora gıdecegım regl sokturucu konusunda konusacagım doktor hap kullanmamı ıstemedı bakalım.

buarada 5 yıldır cok hap ıctıgım ıcın artık sanırım mıdem kaldırmıyor bır haftadır sık sık mıde agrısı yasıyorum ama yesıl cay ımdadıma yetısıyor resmen. ıyı gelıyor kesınlıkle. zaten bu hafta her gun duzenlı olarak enaz ıkı bardak ıctım yenıden alıskanlık kazanmak adına.

dedıgım gıbı artık gec saatte gorusuruz bugun, spordan gelınce yayınlarım cızelgeyı.

hepınızı opuyorummmmmmmm kocamanaaaaaaa

buarada menu yazmaya baslamısken, pazar gunumu de ekleyım.

kahvaltı 11:30

ıkı dılım tam bugday ekmegı
ıkı cevız
uc zeytın
bır salatalık, yarım domates, uc dort adet marul
yarım kk hellım peynırı
bır tatlı kasıgı recel, bır tatlı kasıgı tereyag, yarım yemek kasıgı sut kaymagı
acık sekersız cay
yarım haşlanmış yumurta

saat 4 e kadar 1 lt oldu suyum. bır nar yedım.

aksam yemegı 6 da yedım.

4 kasık erıstelı yesıl mercımeklı pılav, 4 kasık et kavurma, bır kucuk dılım fırında kabak mucver, bır bardak ayran

yemegı erken yıyınce acıktım gıbı oldum 20 adet fındık yedım ara ogun olarak.

suyum toplam 2 lt oldu

yesıl cay da ıkı buyuk kupa oldu ıkısını de gunduz ıctım.

Günaydın arkadaşlar, hepimize güzel bir hafta diliyorum, öncelikle hasta olanlara (ben dahil) acil şifalar diliyorum Grip beni mahfetti kızlar, tam tanımı bu, hala kalkamadım, yat-yuvarlan modundayım. bugün bizim yarım gün zaten ama evdeyim ben, yarın da tatil, inşallah çarşambaya ayakta olurum. 1 haftadır yatıyorum resmen, bugün ilacım bitiyor, o yüzden yarın daha iyi olacağımı umuyorum. Ben kilo da vermişim ama sağlıklı bir kilo verme değil tabi, hastalıktan dolayı malum. Yine de tartıda -- görmek iyi geldi Filizciğime kilo bildirimi yapayım özelden ve yatış moduna döneyim ben kızlar, herkes bol bol -- görmüştür umarım tartıda

herkese yeni haftadan merhabalarrrrrrrrrrr
kızlar ben sabah tartılıp dietisyen randevum vardı oraya gittim daha önceden yapılmış testlerim vardı onlara baktı beni tartı ve bki 30.7 çıktı ben 64.5 kilom olmam lazımış ama şimdiki hedef 73 kilo dedi aban önce 73 e düşüp ondan sonra 64.5 e düşmek için program yapıcaz dedi. ama canını sıkma dedi verdiğim listeye uyarsan harfiyyen 27 bki ye düşüceksin dedi sevindim valla sadece bi insülin direncime bakmak istedi onu da verdim çarşamba günü sonucu dr. göstericem şimdi kısaca geçiyim konunun üzerinden
dr. anlattım dedim benim akşam tatlı krizim tutuyo ne kadar kendimi tutsam da bazen kaçıyor diye benim en büyük hatam yemek teki miktar ve zamanıymış mesela öğlen bana 6 parçadan oluşan yemek listesi verdi bana çok geldi bende dedim bunu azaltsak olmaz mı bana heh i,şte senin yanlışın bu dedi ben öğünleri az tutup çok kalori yakmaya çalışıyormuşum bunu da sonrası bana kilo olarak geri geliyormuş ben az yediğim için akşam açıkma oluyormuş tabii buda insülün direncimi tetikleyip metabolizmamı bozuyormuş yani yaptığım spor dengelemeye çalıştığım menüm boşa gidiyormuşş....
mesela dedim ben kahvaltıyı süper öğleni az akşamı geçiştitririm ara öğün bazen hiç yapmam oo en büyük yanlış dedi ara öğünde bana 2 porsiyon meyve verdi veya 1 porsiyon mevye bi porsiyon kuru meyve ye dedi.
mesela peynir et grubundanmış ben süt gurubundan olduğunu zannederdim hep,listem çok güzel herşey var tabii şeker,abur cubur,tuz kızartma hariç salamura da ayy bende turşu yapmıştım artık eşim yicek turşuları
akşam yemeğimde bayağı kalabalık ama eğer böle dengeli yaparsam kilomda spor yapmasam da inermiş ve sarkma veya halsizlik yaşamaz mışım ya ben ne kadar yanlış yapıyormusum meğer şimdi benden sadece eve bi mutfak tartısı almamı istedi ne yersen listeden önce tartıp sonra elimle ölçüp yememi istedi böyle yaparsam hem gözüm hem de elim ayarlarmış devamında yani bi yere gittiğim de bile o ölçüyü elim ve gözümle ayarlayıp yaparmışım bide dedim ben bebek içinde kilo vermek istiyorum.dr.da işte böyle olması daha iyi çünki sen şimdiden doğru beslenmeyi öğrenirsen hamilelik ve doğum sonrası aşırı kilo almaz ve zamanla bebeğin büyüdükçe doğru beslenmeyi ona da öğretirsin dedi 15 gün sonra kontrole gidince tartılıcam
he bide kızlar şunu dedi kilomuzu tartarken ne zaman olduğu önemliymiş yani ne zaman tartılırsanız bi daha kine de aynı gün aynı saatte olması önemliymiş:26: benden bu kadar şimdi çizelgemi de koyucam artık bakalım zamanla kaç kilo vericem vermesem bile bu yanlışları yapmıcam hiççç menümü hergün yazıcam inşlh bi aksilik çımazsa he bide dr. yemekleri nasıl yapıyorsan aynı yap ama senin tabağına gelen yemeği önce suyunu ve yağını kevgirde süz öyle ye dedi yani şöyle pişir böyle pişir demedi aklıma başka şeyler de geldikçe yazarım şimdilik bu kadar aklımda kaldı..... görüşmek üzereeeeeeeee

Son düzenleme:

ben aslında çok uzatmayı isteiyorum, dedim ya bi kere yaşadım uzattıkça kötü oluyor, şimdi sanki biran önce evlensek daha iyi olur gibi geliyor, ama tek başına alınacak bir karar değil bu sonuçta. burç yorumlarına göre de ikizler kasım da evlenecekmiş 2014 te, bakarsın kasımda evleniriz belli mi olur

şimdi de bugunumu yazayım kızlarrr

kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

1 kk beyaz peynir

3 yeşil zeytin

1 dilim çavdar ekmegi

1 kupa şekersiz çay

sonrasında doğru sporaaa spora gidene kadar zaten yarım saat tempolu yürümüş oldum. sporda da 30 dk bisiklet çalıştım, 30 dk da oradaki spor aletlerinden. özellikle sırtımı çalıştıran, kollarını açma kapama hareketinde sırtıma kramp girdi, hamlıktan heralde. o yuzdn bugunluk onu çok yapamadım ama yarın özellikle ona asılacagım bide yarın eliptik bisikleti yapacagım 30 dk, normal biziklet değil bugun eliptik bisiklet oldugunu geç fark ettim, normal bisiklet için para vermiştim değiştiremedm. yarın direk eliptige binecem. neyse işte spordan sonra da bi 30 dk daha bu sefer braz daha az tempolu yürüyüş tabi ki ve sonra öğle yemegi ve arkadaşlarla keyif

ara öğün

200 ml süt

öğle yemegi

1 kase düğün çorbası

4 yk tavuk sote

1 kase pul biberli cacık

akşam yemegi

1 kepçe et suyuna şehriye çorbası

1 küçük karnıyarık

2 yk bulgur pilavı

1 küçük kase yoğurt

başka da bişey yemem bu akşam. şimdi neskafemi, içiyrum yatmadan yeşil çayımı da içtim mi tamamdır suyum da şimdilik 2 lt ama çok rahat 3 ü geçerim yatmadan şimdilik benden bu kadar canlarrrr yarın tekrar spora gidecem bakalım

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,2 kg [/td]
[td]?? kg ( izinli )[/td]
[td]?? gr [/td]
[td]25,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98 kg [/td]
[td]-1,00 kg [/td]
[td]12,00 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]69,8 kg[/td]
[td]68,5 kg [/td]
[td]-1,00 kg[/td]
[td]6,3 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]karabiber [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[td] kg [/td]
[td] gr [/td]
[td] kg[/td]
[td] kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,2 kg[/td]
[td]77,8 kg [/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]5,2 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]73,9 kg ( hamilelik )[/td]
[td]77,7 kg (doğum )[/td]
[td](izinli) [/td]
[td]-8,1 kg [/td]
[td]+3,9 kg[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61,2 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]-200 gr [/td]
[td]24 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]100,6 kg (hamilelik) [/td]
[td]102 kg [/td]
[td]+1,4 kg [/td]
[td]6,00 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]83,8 kg[/td]
[td]83,7kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]2,1 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]89,2 kg[/td]
[td]88,8 kg[/td]
[td]-400 gr [/td]
[td]18,4 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]66 kg[/td]
[td]?? kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]5,00 kg[/td]
[td]62 kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]

bugun harıka olmus menulerın cok guzel olmus spor desen yıkılıyor komple gun olarak cok cok begendım yanı canım.

hamlama vardır agrıların olacaktır ama gecer merak etme. ben wc bıle oturamıyordum ılk basladıgımda. agrıdan resmen gozlerım doluyordu ama gectı bıttı merak etme agrı gecer bırkac gun ıcınde.

basarılar ve kolaylıklar dılıyorum cok cok sevındımmmmmmmmmmmm

anladım canım, tabı kı her ılıskı ve herkes farklı. ben kendı yasadıklarıma gore, uzatmanın daha ıyı olacagı fıkrındeyım sen de tam tersı. cok dogal bu canım. her ne olursa olsun guzel gecsın guzel gunlere vesıle olsun da gerısı onemlı degıl aslında. hakkında hayırlısı olsun ınsaallahhhhh 2014 bıtmeden gelın olursunnnnnnnnnnnn bak burclar da oyle dıyormussssssss

kız ben de mı 2014 de evlensem yenıdennnnnnnn yoksaaaaaaaa