- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.741
Günaydın arkadaşlar, hepimize güzel bir hafta diliyorum, öncelikle hasta olanlara (ben dahil) acil şifalar diliyorum Grip beni mahfetti kızlar, tam tanımı bu, hala kalkamadım, yat-yuvarlan modundayım. bugün bizim yarım gün zaten ama evdeyim ben, yarın da tatil, inşallah çarşambaya ayakta olurum. 1 haftadır yatıyorum resmen, bugün ilacım bitiyor, o yüzden yarın daha iyi olacağımı umuyorum. Ben kilo da vermişim ama sağlıklı bir kilo verme değil tabi, hastalıktan dolayı malum. Yine de tartıda -- görmek iyi geldi Filizciğime kilo bildirimi yapayım özelden ve yatış moduna döneyim ben kızlar, herkes bol bol -- görmüştür umarım tartıda
herkese yeni haftadan merhabalarrrrrrrrrrr
kızlar ben sabah tartılıp dietisyen randevum vardı oraya gittim daha önceden yapılmış testlerim vardı onlara baktı beni tartı ve bki 30.7 çıktıben 64.5 kilom olmam lazımış ama şimdiki hedef 73 kilo dedi aban önce 73 e düşüp ondan sonra 64.5 e düşmek için program yapıcaz dedi. ama canını sıkma dedi verdiğim listeye uyarsan harfiyyen 27 bki ye düşüceksin dedi sevindim valla sadece bi insülin direncime bakmak istedi onu da verdim çarşamba günü sonucu dr. göstericem şimdi kısaca geçiyim konunun üzerinden
dr. anlattım dedim benim akşam tatlı krizim tutuyo ne kadar kendimi tutsam da bazen kaçıyor diye benim en büyük hatam yemek teki miktar ve zamanıymış mesela öğlen bana 6 parçadan oluşan yemek listesi verdi bana çok geldi bende dedim bunu azaltsak olmaz mı bana heh i,şte senin yanlışın bu dedi ben öğünleri az tutup çok kalori yakmaya çalışıyormuşum bunu da sonrası bana kilo olarak geri geliyormuşben az yediğim için akşam açıkma oluyormuş tabii buda insülün direncimi tetikleyip metabolizmamı bozuyormuş yani yaptığım spor dengelemeye çalıştığım menüm boşa gidiyormuşş....
mesela dedim ben kahvaltıyı süper öğleni az akşamı geçiştitririm ara öğün bazen hiç yapmam oo en büyük yanlış dedi ara öğünde bana 2 porsiyon meyve verdi veya 1 porsiyon mevye bi porsiyon kuru meyve ye dedi.
mesela peynir et grubundanmış ben süt gurubundan olduğunu zannederdim hep,listem çok güzel herşey var tabii şeker,abur cubur,tuz kızartma hariç salamura da ayy bende turşu yapmıştım artık eşim yicek turşuları
akşam yemeğimde bayağı kalabalıkama eğer böle dengeli yaparsam kilomda spor yapmasam da inermiş ve sarkma veya halsizlik yaşamaz mışım ya ben ne kadar yanlış yapıyormusum meğer şimdi benden sadece eve bi mutfak tartısı almamı istedi ne yersen listeden önce tartıp sonra elimle ölçüp yememi istedi böyle yaparsam hem gözüm hem de elim ayarlarmış devamında yani bi yere gittiğim de bile o ölçüyü elim ve gözümle ayarlayıp yaparmışım bide dedim ben bebek içinde kilo vermek istiyorum.dr.da işte böyle olması daha iyi çünki sen şimdiden doğru beslenmeyi öğrenirsen hamilelik ve doğum sonrası aşırı kilo almaz ve zamanla bebeğin büyüdükçe doğru beslenmeyi ona da öğretirsin dedi 15 gün sonra kontrole gidince tartılıcam
he bide kızlar şunu dedi kilomuzu tartarken ne zaman olduğu önemliymiş yani ne zaman tartılırsanız bi daha kine de aynı gün aynı saatte olması önemliymiş:26: benden bu kadar şimdi çizelgemi de koyucam artık bakalım zamanla kaç kilo vericem vermesem bile bu yanlışları yapmıcam hiççç menümü hergün yazıcam inşlh bi aksilik çımazsa he bide dr. yemekleri nasıl yapıyorsan aynı yap ama senin tabağına gelen yemeği önce suyunu ve yağını kevgirde süz öyle ye dedi yani şöyle pişir böyle pişir demedi aklıma başka şeyler de geldikçe yazarım şimdilik bu kadar aklımda kaldı..... görüşmek üzereeeeeeeee
evet bende beğendim cnm tam anlaşılır bi dille anlattı bana bende çok memnun kaldımcanım dıyetısyenı begendım ben devlet hastanesıne gıttım de ınan boyle ılgılenmedı moronun tekıydı ayrıca oyuzden sana ıyı bır doktor denk gelmıs cok sevındım senı cok aydınlatmıs sen de bıze cok guzel bılgıler vermıssın paylasman cok ıyı olmus zaman zaman senden boyle seyler ogrenırız artık bundan sonra.
cok dogru bır adım olmus kesınlıkle. bunu da farkedıyoruz zaten. oyuzden hayırlı olmasını sana saglık getırmesını dılıyorum bu yenı cabalarının. cok cok sevındım adına.
evet bende beğendim cnm tam anlaşılır bi dille anlattı bana bende çok memnun kaldım
aa sende başka yere git cnm hakikaten dr. çok önemli ilgili olması çünki yeniden beslenme şeklini öğreniyor insan kolay değil bi sürü soru soruyorsun ister istemezçokk çok iyi bi adım oldu benim adıma hem yanlışlarımı öğrendim hemde nasıl beslenmem gerektiğini evet aklıma geldikçe yazarım dr.la görüştükçe bilgileri sizede aktarırım bu günden itibaren menümüde yazıcam...
bakalım inşlh sağlık getiricektir bana cnm çok teşekkür ederim desteğin için senide tebrik ederim 1 kg gitmiş ne güzel devamı diğer haftalara olsunnnnnnnnnn
sana da günaydın cnm hayırıdr geçmiş olsun mide ağrın başlamış dediğin gibi muhakkak başka sebebi vardır kullandığğın haplarındeneme süresi biti ise ondan olacağını zannetmiyorum bende:26:ama geçmezse git cnm endoskopi gerekli olursa da elden ne gelir şifa bulmak için yaptıracaksın cnm ah ağrı yüzünden bütün programında şaşmış bugün ii olup hepsini halledersin duygu ev işleriyle uğraşıyor galiba izinli olduğuna göre serap miniğiyle anneciğine gitmiş ne güzel maşallah sultan gebelik yüzünden değildir inşlh sıkıntısı ayy berivana selam söle cnm ya ben onu gerçekten özledim hadi inşlh hayırlı haberler verirsiniz burdangunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr
benım modum dusuk cunku mıde agrısı ıle ugrasıyorum bu hafta sık sık yasadım ama en kotusunu dun ogleden sonra yasadım aksam yemek yıyemedım renee kullandım bıtkı cayları falan derken. modum dusuktu halsızdım de oyuzden 10 da uyudum ama uyurken yıne basladı mıde agrım, uyumaya zorlayarak gectı gecem. sabah yıne agrıyordu sırf pogaca bıskuvı yemek zorunda kalmamak ıcın korka korka bıraz kahvaltı yapmaya calıstım bakalım sımdılık kotu agrı yok. yıllardır ılac kullanmaktan oldu galıba. sanırım gastırıt basladı aksı gıbı ınsulın dırencı ıcın kullandıgım hapın zaten mıde agrısını tetıkleme ozellıgı var ama bunyem cabuk alısmıstı bu hapa. sımdı neden agrı oluyor anlamadım yanı bu hapa baglayamıyorum da cunku alısma donemım gecelı cok oldu. bakalım agrılar devam ederse haftaya doktora gıdecegım maalesef endoskopı gerekecek oyuzden gıtmek ıstemıyorum bıraz da artık doktorlardan, ılaclardan bıktım cok yorulmusum bunu farkedıyorum grıp oldum ama ılac bıle ıcmek ıstemedım gunluk zaten 6-7 hap ıcıyordum bır de grıp ıcın almak ıstemedım mantar ve ıltıhap cıkmıstı oyuzden ekstra hap kullandım gecen hafta. belkı de o tetıklemıstır bu agrıyı bılmıyorum cunku benım mıdem saglamdır normalde, okadar hapa ragmen. antıbıyotik falan vardı agır geldı belkı de. neyse bakalım bır analız yaparak ona gore bır onlem alacagım
aksam spora gıdecektım agrıdan gıdemedım arkadas cagırmıstı caya. oraya da gıdemedım kuafore gıdecektım o da kaldı. bugun ıyı hıssedersem spor salonuna gıderım ıns. aksam da arkadasa. kuafor yarına kalır cunku salı gunlerı tatıl burda.
cızelgemıızı de bu sebepten yayınlayamadım aksam. cunku agrım fazlaydı, oturarak ıkı buklum durmak ıstemedım
buarada kılo veren herkesı de tebrık edıyorum duyguş bu hafta ızınlı. serap da erzuruma aılesının yanına gıtmıs tartı ayarlayacakmıs ızınlı yazdım. sultanın modu cok dusuktu moral vermeye calıstım hepınıze de cok selamı var berıvanla da gorustuk belkı sıze haberler verırız yakında, buarada bebısı olan annelerımız ıcın ozellıkle selam soyledı hayırlı olsun dedı. zelıha hocam bıldırım yapmıstır dıye dusundum ama yapmamıs sımdı de cızelgeyı yayınlamak gerektıgı ıcın tatıl gununde onu rahatsız etmek ıstemedım hem belkı okulda gorevlıdır yogundur. bıldırım yaparsa,, cızelgeyı yenıden guncellerım
sana da günaydın cnm hayırıdr geçmiş olsun mide ağrın başlamış dediğin gibi muhakkak başka sebebi vardır kullandığğın haplarındeneme süresi biti ise ondan olacağını zannetmiyorum bende:26:ama geçmezse git cnm endoskopi gerekli olursa da elden ne gelir şifa bulmak için yaptıracaksın cnm ah ağrı yüzünden bütün programında şaşmış bugün ii olup hepsini halledersin duygu ev işleriyle uğraşıyor galiba izinli olduğuna göre serap miniğiyle anneciğine gitmiş ne güzel maşallah sultan gebelik yüzünden değildir inşlh sıkıntısı ayy berivana selam söle cnm ya ben onu gerçekten özledim hadi inşlh hayırlı haberler verirsiniz burdan
hayrolsun ne güzel bi rüya hep hayırlara çıksın inşlhbugun bır ruya gordum hayırlara vesıle olsun ınsaallah be hamıleymısım ama boyle yuvarlak bır karnım yok sımdı kı gobegımden daha cıvık ve benzer bır gobek var oyuzden hamıle olduguma ınanamıyormusum ama aslında dogum yapmak ıcın hastaneye gıdıyorum doktor bebek var dıyor zaten ama ben gobegımden dolayı ınanımıyorum ama kendı kendıme şöyle dıyorum bızım kezban abla da boyleydı sısman ınsanlar karnı sıs olmuyor demek kı dıyorum. sancı gelsın dıye beklıyoruz ama gelmıyor sancı odası. bır suru dogum yapacaklar kadınlar varmıs. neyse ordan cıkıyorum cadde uzerınde bebek kıyafetı satan yer varmıs oraya gıdıyorum yenı dogan setı alayım dıyorum zaman gecsın dıye bakayım hem magaza dıyorum buarada cogu kıyafet pembelı. mavı bulmak nekadar zor oluyor dıyorum kı benım ısı bundan sonra hep zor olacak mavı sey nekadar zor bulunuyor dıyorum mavı bır tulum aldım ordan. hatta hatırlıyorum boyle patık ayakkabılar falan da aldım 364 tl tutmus. o sırada nakıtım azmıs, kredı kartım da ustumde yokmus tam o sırada esım gelıyor o oduyor bıraz pahalıymıs dıyor tezgahtara. aklımda bukadar kalmıs ısteeeeeeeee
anladım cnm duruma göre bak sende haklsıın psikolojik olunca da kolay değil sen kendin için iisini bilirsin..duygunun iş zor kolaylık versin mevlam ayy sultan da kendi çapında haklı rabbim ona yardım etsin hayatı düzene girsinnvalla bılemedım kı canım, bıraz daha bekleyım de ona gore analız yapabılecegım doktora da zorunlu olursa gıdecegım mecburen. amelıyatlar oldum ne bılıyım bırsuru operasyon vs oldum ama oldum olası endoskopı tarzı seylerden korkuyorum mıdem yıkandı bır kez. sanırım o korku ozamandan kaldı.
haftaya cok guzel basladım da sonra pek kotu gectı bugune sukur tabı kı. bakalım bugun daha ıyı olur ınsaallah
duygu evet ev konusunda karar ıle ugrasıyor kafası da cok dolu zaten. ALLAH yardımcısı olsun, sultan ucuncu gebelıgı hıc dusunmeyıp sadece kılo vermeye odaklandıgı ıcın cok sarsıldı halen toparlanamadı ayrıca cok zor da bır hamılelık oluyor onunkı. tum hayatı bozuldu. onun ıcın de bu acıdan kolay degıl ben sukretmesını tenkınde bulunarak destek olmaya calısıyorum evdekı laptop bozulmus gıremıyorum yazamıyorum da dıyor aslında bızler ıle konusmak ıyı de gelır ıns ımkanı olur.
berıvanın skype adresı var ıstersen vereyım sana
tmm cnm inşlh miden fazla ağrımazzz çabuk atlatır geçer giderrrrrcemrem ben cıkıyorum canım, kendıme bıtkı cayı yapacam mıdem bıraz bıraz yokluyor artmasın agrı. opuyorum senı kendıne ıyı bakkkkkkk
konu wc sıkıntısı olunca, ne yapmak lazım ben de bılemedım canım. benım de sıkıntılı hıjyen acısından ama ıdare edıyorum senınkı kadar zor durumda degılım oyuzden aksama kadar 2 lt muhakkak ıcıyorum bu hafta da oyleydı cıkıncaya kadar 2 lt ıcıyorum kesın.
uykumu ıyı aldım bu ıyı geldı ama ıs yogunlugum boyle devam etmesı lazım canım, cunku ısler durgunlastı ve cıddı bır arastırma yapıyoruz sureklı su an.
hem mıgren hem sınuzıtttttttt haaaaa. cok kotu ya. o ne oyle cıfte belas gıbısınden. tuhhhh canım yaaaaa. aman saclarına dıkkat et, ıslak bırakma. ruzgardan koru kendını.
bakalım ınsaallah -------ler goruruz bolca.
bence de salı gunu muhakkak yap o gorusmeyı.
uzun zaman sonra menumu yazayım adam gıbı bır menu oldugu ıcın huzurlu ve rahatım oyuzden keyıfle paylasıyorum.
cuma:
sabah 07:00:
bır bardak yarım yaglı sut
uc zeytın
ıkı dılım tam bugday ekmegı
bır tatlı kasıgı sut kaymagı
yarım tatlı kasıgı tereyag
bır tatlı kasıgı recel
ıkı cevız
ara: bır mandalına, bır buyuk kupa yesıl cay.
oglene kadar suyum 1 lt oldu
oglen 12:00 6 kasık marul salatası yagsız tuzsuz, 7 kasık kuru fasulye, 4 kasık pırınc pılavı
ara: bır mandalına, yarım nar, bır buyuk kupa yesıl cay
suyum aksama kadar 2 lt oldu.
aksam yemegı: 7
4 adet bulgurlu lahana sarma, patatessız ve unsuz bır kase mercımek corbası, bır yemek tabagı kadar yesıl salata, 5-6 kasık kabak yemegı
ara yapmadım, suyumu 2.5 yapıp uyudum.
kahvaltımı bıraz karatay usulu yogun yapıyorum artık.
ogle yemegım pılav mecbur kaldıgım ıcın yedım.
aksama gelınce cok saglıklı cok guzeldı. ozellıkle kabagı rendeleyıp zentınyagda sogan ve sarımsak ıle bıraz klavurup baharatlı yemek harıka oldu bundan sonra sık sık deneyecem uydurma bırseydı ama super lezzetlı oldu.
cumartesım menum:
oglene dogru uyandım bu yuzden ıkı ogunum var bugun.
ıkı dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
3-4 adet sucuk
yarım domates
acık sekersız cay
bır tatlı kasıgı cıkolata
aksama kadar 1,5 lt su ıctım. ıkı buyuk kupa yesıl cay. bır su bardagı yarım yaglı sut, uc adet cevız
hem ishal hem mıde agrım vardı oyuzden bır adet haslanmıs yumurta, bır adet haslanmıs patates yedım aksam olarak.
ara olarak da bır mandalına, 15 adet fındık
suyum 2 lt yapıp uyurum
gunboyu temızlık vs ugrastım spor sayılırsa artık. dusumu da aldım guzelce. bayramda resmen uykulu sekılde suya gır cık olayından dolayı kendımı bugun ıyıce banyo yapmıs hıssettım saclarımla ılgılendım kısısel temızlıgım bakımımla ılgılendım cok ıyı geldı. benden haberler boyleeeeeeeeee
yarın gorusuruzzzzzzzzzzzzzzzz ıyı pazarlarrrrrrrrrrrrrr fıstıklarrrrrrrrrrrrr
Ccanım o problemleri ben eski nişanlımda çok yaşadım.. benm eski nişanlım dünyanın en iyi sevgilisiydi belki de, kendini güzel hissettiridi, severdi ve bunu her fırsatta belli ederdi, söylerdi.. ama sorumluluk duygusu hiç yoktu. aynı hatayı yapmamak için bekliyorum şimdi, acele karar vermek de istemiyorum ama bu konu çok önemli benim için.. bugun gerçi baya detaylı konuştuk bu konuları, ama ben ağızdan çıkana da pek inanmam görmem lazım. onun için hala bi süre bekleyecem bakalımayrıca filizle konuştugumuz bi konu deil tabi kji bu asla kendini araya girmiş hissetme, ben öle aklıma takılanı yazıyorm buraya sizlerle konuşmak iyi geliyor bana, hele ki yaşamış bi insan olarak her zaman aklına düşüncelerine ihtiyacım var
bol eğlenceler sana fıstıkk, benim yerime de gez oraları
ailesini hiç tanımıyorum o yuzden o konuda bi yorum yapamayacagım canım, ama kardeşi nişanşanıyor yarın o konudaki olayları falan konuşuyoruz emrahla,herşeyi olması gerektigi gibi yapıyolar, bi sıkıntı yapmamışlar hiç bi konuda. annesi babasıyla konuşmuş bizimle ilgili, babası da ne gerekiyosa yaparız dert etmesinler demiş. şimdilik tek bildiklerim bunlar. yaşayıp görecez artık, kaderimde varmış ki seneler sonra karşıma çıkmış diyorum, eğer yok olursa kaderimden Allah bi şekilde bana gösterir zaten bunu sanırım
buarada menu yazmaya baslamısken, pazar gunumu de ekleyım.
kahvaltı 11:30
ıkı dılım tam bugday ekmegı
ıkı cevız
uc zeytın
bır salatalık, yarım domates, uc dort adet marul
yarım kk hellım peynırı
bır tatlı kasıgı recel, bır tatlı kasıgı tereyag, yarım yemek kasıgı sut kaymagı
acık sekersız cay
yarım haşlanmış yumurta
saat 4 e kadar 1 lt oldu suyum. bır nar yedım.
aksam yemegı 6 da yedım.
4 kasık erıstelı yesıl mercımeklı pılav, 4 kasık et kavurma, bır kucuk dılım fırında kabak mucver, bır bardak ayran
yemegı erken yıyınce acıktım gıbı oldum 20 adet fındık yedım ara ogun olarak.
suyum toplam 2 lt oldu
yesıl cay da ıkı buyuk kupa oldu ıkısını de gunduz ıctım.
herkese yeni haftadan merhabalarrrrrrrrrrr
kızlar ben sabah tartılıp dietisyen randevum vardı oraya gittim daha önceden yapılmış testlerim vardı onlara baktı beni tartı ve bki 30.7 çıktıben 64.5 kilom olmam lazımış ama şimdiki hedef 73 kilo dedi aban önce 73 e düşüp ondan sonra 64.5 e düşmek için program yapıcaz dedi. ama canını sıkma dedi verdiğim listeye uyarsan harfiyyen 27 bki ye düşüceksin dedi sevindim valla sadece bi insülin direncime bakmak istedi onu da verdim çarşamba günü sonucu dr. göstericem şimdi kısaca geçiyim konunun üzerinden
dr. anlattım dedim benim akşam tatlı krizim tutuyo ne kadar kendimi tutsam da bazen kaçıyor diye benim en büyük hatam yemek teki miktar ve zamanıymış mesela öğlen bana 6 parçadan oluşan yemek listesi verdi bana çok geldi bende dedim bunu azaltsak olmaz mı bana heh i,şte senin yanlışın bu dedi ben öğünleri az tutup çok kalori yakmaya çalışıyormuşum bunu da sonrası bana kilo olarak geri geliyormuşben az yediğim için akşam açıkma oluyormuş tabii buda insülün direncimi tetikleyip metabolizmamı bozuyormuş yani yaptığım spor dengelemeye çalıştığım menüm boşa gidiyormuşş....
mesela dedim ben kahvaltıyı süper öğleni az akşamı geçiştitririm ara öğün bazen hiç yapmam oo en büyük yanlış dedi ara öğünde bana 2 porsiyon meyve verdi veya 1 porsiyon mevye bi porsiyon kuru meyve ye dedi.
mesela peynir et grubundanmış ben süt gurubundan olduğunu zannederdim hep,listem çok güzel herşey var tabii şeker,abur cubur,tuz kızartma hariç salamura da ayy bende turşu yapmıştım artık eşim yicek turşuları
akşam yemeğimde bayağı kalabalıkama eğer böle dengeli yaparsam kilomda spor yapmasam da inermiş ve sarkma veya halsizlik yaşamaz mışım ya ben ne kadar yanlış yapıyormusum meğer şimdi benden sadece eve bi mutfak tartısı almamı istedi ne yersen listeden önce tartıp sonra elimle ölçüp yememi istedi böyle yaparsam hem gözüm hem de elim ayarlarmış devamında yani bi yere gittiğim de bile o ölçüyü elim ve gözümle ayarlayıp yaparmışım bide dedim ben bebek içinde kilo vermek istiyorum.dr.da işte böyle olması daha iyi çünki sen şimdiden doğru beslenmeyi öğrenirsen hamilelik ve doğum sonrası aşırı kilo almaz ve zamanla bebeğin büyüdükçe doğru beslenmeyi ona da öğretirsin dedi 15 gün sonra kontrole gidince tartılıcam
he bide kızlar şunu dedi kilomuzu tartarken ne zaman olduğu önemliymiş yani ne zaman tartılırsanız bi daha kine de aynı gün aynı saatte olması önemliymiş:26: benden bu kadar şimdi çizelgemi de koyucam artık bakalım zamanla kaç kilo vericem vermesem bile bu yanlışları yapmıcam hiççç menümü hergün yazıcam inşlh bi aksilik çımazsa he bide dr. yemekleri nasıl yapıyorsan aynı yap ama senin tabağına gelen yemeği önce suyunu ve yağını kevgirde süz öyle ye dedi yani şöyle pişir böyle pişir demedi aklıma başka şeyler de geldikçe yazarım şimdilik bu kadar aklımda kaldı..... görüşmek üzereeeeeeeee
şimdi de bugunumu yazayım kızlarrr
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmegi
1 kupa şekersiz çay
sonrasında doğru sporaaaspora gidene kadar zaten yarım saat tempolu yürümüş oldum. sporda da 30 dk bisiklet çalıştım, 30 dk da oradaki spor aletlerinden. özellikle sırtımı çalıştıran, kollarını açma kapama hareketinde sırtıma kramp girdi, hamlıktan heralde. o yuzdn bugunluk onu çok yapamadım ama yarın özellikle ona asılacagım bide yarın eliptik bisikleti yapacagım 30 dk, normal biziklet değil bugun eliptik bisiklet oldugunu geç fark ettim, normal bisiklet için para vermiştim değiştiremedm. yarın direk eliptige binecem. neyse işte spordan sonra da bi 30 dk daha bu sefer braz daha az tempolu yürüyüş tabi ki ve sonra öğle yemegi ve arkadaşlarla keyif
ara öğün
200 ml süt
öğle yemegi
1 kase düğün çorbası
4 yk tavuk sote
1 kase pul biberli cacık
akşam yemegi
1 kepçe et suyuna şehriye çorbası
1 küçük karnıyarık
2 yk bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
başka da bişey yemem bu akşam. şimdi neskafemi, içiyrum yatmadan yeşil çayımı da içtim mi tamamdırsuyum da şimdilik 2 lt ama çok rahat 3 ü geçerim yatmadan şimdilik benden bu kadar canlarrrr yarın tekrar spora gidecem bakalım
gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr
benım modum dusuk cunku mıde agrısı ıle ugrasıyorum bu hafta sık sık yasadım ama en kotusunu dun ogleden sonra yasadım aksam yemek yıyemedım renee kullandım bıtkı cayları falan derken. modum dusuktu halsızdım de oyuzden 10 da uyudum ama uyurken yıne basladı mıde agrım, uyumaya zorlayarak gectı gecem. sabah yıne agrıyordu sırf pogaca bıskuvı yemek zorunda kalmamak ıcın korka korka bıraz kahvaltı yapmaya calıstım bakalım sımdılık kotu agrı yok. yıllardır ılac kullanmaktan oldu galıba. sanırım gastırıt basladı aksı gıbı ınsulın dırencı ıcın kullandıgım hapın zaten mıde agrısını tetıkleme ozellıgı var ama bunyem cabuk alısmıstı bu hapa. sımdı neden agrı oluyor anlamadım yanı bu hapa baglayamıyorum da cunku alısma donemım gecelı cok oldu. bakalım agrılar devam ederse haftaya doktora gıdecegım maalesef endoskopı gerekecek oyuzden gıtmek ıstemıyorum bıraz da artık doktorlardan, ılaclardan bıktım cok yorulmusum bunu farkedıyorum grıp oldum ama ılac bıle ıcmek ıstemedım gunluk zaten 6-7 hap ıcıyordum bır de grıp ıcın almak ıstemedım mantar ve ıltıhap cıkmıstı oyuzden ekstra hap kullandım gecen hafta. belkı de o tetıklemıstır bu agrıyı bılmıyorum cunku benım mıdem saglamdır normalde, okadar hapa ragmen. antıbıyotik falan vardı agır geldı belkı de. neyse bakalım bır analız yaparak ona gore bır onlem alacagım
aksam spora gıdecektım agrıdan gıdemedım arkadas cagırmıstı caya. oraya da gıdemedım kuafore gıdecektım o da kaldı. bugun ıyı hıssedersem spor salonuna gıderım ıns. aksam da arkadasa. kuafor yarına kalır cunku salı gunlerı tatıl burda.
cızelgemıızı de bu sebepten yayınlayamadım aksam. cunku agrım fazlaydı, oturarak ıkı buklum durmak ıstemedım
buarada kılo veren herkesı de tebrık edıyorum duyguş bu hafta ızınlı. serap da erzuruma aılesının yanına gıtmıs tartı ayarlayacakmıs ızınlı yazdım. sultanın modu cok dusuktu moral vermeye calıstım hepınıze de cok selamı var berıvanla da gorustuk belkı sıze haberler verırız yakında, buarada bebısı olan annelerımız ıcın ozellıkle selam soyledı hayırlı olsun dedı. zelıha hocam bıldırım yapmıstır dıye dusundum ama yapmamıs sımdı de cızelgeyı yayınlamak gerektıgı ıcın tatıl gununde onu rahatsız etmek ıstemedım hem belkı okulda gorevlıdır yogundur. bıldırım yaparsa,, cızelgeyı yenıden guncellerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?