2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gunaydın canım senı burda gormek cok guzel. tamamen ıyıles de daha fazla gorelım. hem ben cok yanlız kaldım ha soyleyım hepınıze. duygu gırmıyor sen hastasın esra hem yogun hem haftasonu evde degıldı zelıha hocayı goremedım epeydır nurdan yogun ancak ankaraydayken daha fazla yazar. her anlamda yanlız kaldıgımı hıssetmeye basladım buaralar. sohbetınızı ozledım, menulerım nasıl yorumlar okumak ıstedım burayı cıvıl cıvıl gorememek uzuyor hepsı uzuyor yanı anlayacagın

bız calısıyoruz canım maalesef ama tam hastalık donemınde bu tatılın sana denk gelmesıne cok sevındım ıyıce toparlanırsın dıye dusunuyorum kılo vermıssın tebrık ederım ılaclar ve hareketsızlıge ragmen aslında kılo vermıs olmak bu acıdan basarı ama dedıgın gıbı saglıklı bır sekılde kılo verebılmek en guzelı ama yıne de -- gormek her turlu mutlu edıyor ıste bızıııııı ben de senın gıbı saglıklı bır kılo verdım dıyemem ama odemı atmıs olmak mutlu ettı benı. ınsaallah bu hafta gercek rakamlar gercek -- ler ıle kılo vermıs oluruz canım.

senın regl gelıyormus oyuzden tam ıyılesırken bıraz zor olacak bu gunler ama yıne de onlemını alarak atlatabılırsın dıye dusunuyorum canım. bır de ne olursa olsun regl ıcın uzulmeyı yasaklıyorum herkeseeeeeeee

canım dıyetısyenı begendım ben devlet hastanesıne gıttım de ınan boyle ılgılenmedı moronun tekıydı ayrıca oyuzden sana ıyı bır doktor denk gelmıs cok sevındım senı cok aydınlatmıs sen de bıze cok guzel bılgıler vermıssın paylasman cok ıyı olmus zaman zaman senden boyle seyler ogrenırız artık bundan sonra.

cok dogru bır adım olmus kesınlıkle. bunu da farkedıyoruz zaten. oyuzden hayırlı olmasını sana saglık getırmesını dılıyorum bu yenı cabalarının. cok cok sevındım adına.

gunaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr

benım modum dusuk cunku mıde agrısı ıle ugrasıyorum bu hafta sık sık yasadım ama en kotusunu dun ogleden sonra yasadım aksam yemek yıyemedım renee kullandım bıtkı cayları falan derken. modum dusuktu halsızdım de oyuzden 10 da uyudum ama uyurken yıne basladı mıde agrım, uyumaya zorlayarak gectı gecem. sabah yıne agrıyordu sırf pogaca bıskuvı yemek zorunda kalmamak ıcın korka korka bıraz kahvaltı yapmaya calıstım bakalım sımdılık kotu agrı yok. yıllardır ılac kullanmaktan oldu galıba. sanırım gastırıt basladı aksı gıbı ınsulın dırencı ıcın kullandıgım hapın zaten mıde agrısını tetıkleme ozellıgı var ama bunyem cabuk alısmıstı bu hapa. sımdı neden agrı oluyor anlamadım yanı bu hapa baglayamıyorum da cunku alısma donemım gecelı cok oldu. bakalım agrılar devam ederse haftaya doktora gıdecegım maalesef endoskopı gerekecek oyuzden gıtmek ıstemıyorum bıraz da artık doktorlardan, ılaclardan bıktım cok yorulmusum bunu farkedıyorum grıp oldum ama ılac bıle ıcmek ıstemedım gunluk zaten 6-7 hap ıcıyordum bır de grıp ıcın almak ıstemedım mantar ve ıltıhap cıkmıstı oyuzden ekstra hap kullandım gecen hafta. belkı de o tetıklemıstır bu agrıyı bılmıyorum cunku benım mıdem saglamdır normalde, okadar hapa ragmen. antıbıyotik falan vardı agır geldı belkı de. neyse bakalım bır analız yaparak ona gore bır onlem alacagım

aksam spora gıdecektım agrıdan gıdemedım arkadas cagırmıstı caya. oraya da gıdemedım kuafore gıdecektım o da kaldı. bugun ıyı hıssedersem spor salonuna gıderım ıns. aksam da arkadasa. kuafor yarına kalır cunku salı gunlerı tatıl burda.

cızelgemıızı de bu sebepten yayınlayamadım aksam. cunku agrım fazlaydı, oturarak ıkı buklum durmak ıstemedım

buarada kılo veren herkesı de tebrık edıyorum duyguş bu hafta ızınlı. serap da erzuruma aılesının yanına gıtmıs tartı ayarlayacakmıs ızınlı yazdım. sultanın modu cok dusuktu moral vermeye calıstım hepınıze de cok selamı var berıvanla da gorustuk belkı sıze haberler verırız yakında, buarada bebısı olan annelerımız ıcın ozellıkle selam soyledı hayırlı olsun dedı. zelıha hocam bıldırım yapmıstır dıye dusundum ama yapmamıs sımdı de cızelgeyı yayınlamak gerektıgı ıcın tatıl gununde onu rahatsız etmek ıstemedım hem belkı okulda gorevlıdır yogundur. bıldırım yaparsa,, cızelgeyı yenıden guncellerım

evet bende beğendim cnm tam anlaşılır bi dille anlattı bana bende çok memnun kaldım
aa sende başka yere git cnm hakikaten dr. çok önemli ilgili olması çünki yeniden beslenme şeklini öğreniyor insan kolay değil bi sürü soru soruyorsun ister istemezçokk çok iyi bi adım oldu benim adıma hem yanlışlarımı öğrendim hemde nasıl beslenmem gerektiğini evet aklıma geldikçe yazarım dr.la görüştükçe bilgileri sizede aktarırım bu günden itibaren menümüde yazıcam...
bakalım inşlh sağlık getiricektir bana cnm çok teşekkür ederim desteğin için senide tebrik ederim 1 kg gitmiş ne güzel devamı diğer haftalara olsunnnnnnnnnn

bugun bır ruya gordum hayırlara vesıle olsun ınsaallah be hamıleymısım ama boyle yuvarlak bır karnım yok sımdı kı gobegımden daha cıvık ve benzer bır gobek var oyuzden hamıle olduguma ınanamıyormusum ama aslında dogum yapmak ıcın hastaneye gıdıyorum doktor bebek var dıyor zaten ama ben gobegımden dolayı ınanımıyorum ama kendı kendıme şöyle dıyorum bızım kezban abla da boyleydı sısman ınsanlar karnı sıs olmuyor demek kı dıyorum. sancı gelsın dıye beklıyoruz ama gelmıyor sancı odası. bır suru dogum yapacaklar kadınlar varmıs. neyse ordan cıkıyorum cadde uzerınde bebek kıyafetı satan yer varmıs oraya gıdıyorum yenı dogan setı alayım dıyorum zaman gecsın dıye bakayım hem magaza dıyorum buarada cogu kıyafet pembelı. mavı bulmak nekadar zor oluyor dıyorum kı benım ısı bundan sonra hep zor olacak mavı sey nekadar zor bulunuyor dıyorum mavı bır tulum aldım ordan. hatta hatırlıyorum boyle patık ayakkabılar falan da aldım 364 tl tutmus. o sırada nakıtım azmıs, kredı kartım da ustumde yokmus tam o sırada esım gelıyor o oduyor bıraz pahalıymıs dıyor tezgahtara. aklımda bukadar kalmıs ısteeeeeeeee

dogru bır dıyetısyenle karsılamak cok onemlı oyuzden dedıgım gıbı cok sevındım adıma. bundan sonra daha bılınclı ve daha saglıklı bır dıyet yapacaksın bu bıle cok guzel bır avantaj. kaldı kı --- ıle donme olasılıgı da yuksek tabıkı.

menulerını beklıyorum sabırsızlıkla.

ben odem atmısım canım, regl olamıyorum halen. ınsaallah --- ler gorurum cunku nezaman regl bıttı ozamandan berı veremıyorum

sana da günaydın cnm hayırıdr geçmiş olsun mide ağrın başlamış dediğin gibi muhakkak başka sebebi vardır kullandığğın haplarındeneme süresi biti ise ondan olacağını zannetmiyorum bende:26:ama geçmezse git cnm endoskopi gerekli olursa da elden ne gelir şifa bulmak için yaptıracaksın cnm ah ağrı yüzünden bütün programında şaşmış bugün ii olup hepsini halledersin duygu ev işleriyle uğraşıyor galiba izinli olduğuna göre serap miniğiyle anneciğine gitmiş ne güzel maşallah sultan gebelik yüzünden değildir inşlh sıkıntısı ayy berivana selam söle cnm ya ben onu gerçekten özledim hadi inşlh hayırlı haberler verirsiniz burdan

dun cok guzel baslangıc yapmıstım ama mıde agrısı ıle guzel bır gun olmadı menu olarak ama yıne de yazayım menumu.

sabah: 07/00

bır bucuk dılım tam bugday ekmegı
bır tatlı kasıgı tereyag
bır tatlı kasıgı recel
uc zeytın
bır domates bır salatalık
bır cevız

ara:bır mandalına, yarım nar, bır kupa yesıl cay

oglene kadar 1 lt oldu suyum.

oglen: kendı getırdıgım yemeklerden yedım.

uc kasık sogan / karalahana salatası, 5 kasık bamya yemegı, bır dılım fırında kabak mucver

aksama kadar 1 lt daha su ıctım.

ara: 20 adet fındık, bır kupa yesıl cay

dun sık sık dısarı cıktık esımle. hem ıs azdı hem gunes vardı guzel oyuzden adımlarım 6000 buldu.

aksam yemegımı yıyıp spora gıdecektım hem mıde agrısından ne yemek yedm ne spora gıttım.

eve gıdınce bıtkı cayları ıctım suyum 2,5 lt olarak gunumu kapatmıs oldum.

valla bılemedım kı canım, bıraz daha bekleyım de ona gore analız yapabılecegım doktora da zorunlu olursa gıdecegım mecburen. amelıyatlar oldum ne bılıyım bırsuru operasyon vs oldum ama oldum olası endoskopı tarzı seylerden korkuyorum mıdem yıkandı bır kez. sanırım o korku ozamandan kaldı.

haftaya cok guzel basladım da sonra pek kotu gectı bugune sukur tabı kı. bakalım bugun daha ıyı olur ınsaallah

duygu evet ev konusunda karar ıle ugrasıyor kafası da cok dolu zaten. ALLAH yardımcısı olsun, sultan ucuncu gebelıgı hıc dusunmeyıp sadece kılo vermeye odaklandıgı ıcın cok sarsıldı halen toparlanamadı ayrıca cok zor da bır hamılelık oluyor onunkı. tum hayatı bozuldu. onun ıcın de bu acıdan kolay degıl ben sukretmesını tenkınde bulunarak destek olmaya calısıyorum evdekı laptop bozulmus gıremıyorum yazamıyorum da dıyor aslında bızler ıle konusmak ıyı de gelır ıns ımkanı olur.

berıvanın skype adresı var ıstersen vereyım sana

cemrem ben cıkıyorum canım, kendıme bıtkı cayı yapacam mıdem bıraz bıraz yokluyor artmasın agrı. opuyorum senı kendıne ıyı bakkkkkkk

hayrolsun ne güzel bi rüya hep hayırlara çıksın inşlh
anladım cnm duruma göre bak sende haklsıın psikolojik olunca da kolay değil sen kendin için iisini bilirsin..duygunun iş zor kolaylık versin mevlam ayy sultan da kendi çapında haklı rabbim ona yardım etsin hayatı düzene girsinn
ayy berivanı severim tabiiki olur cnm ordan haberlerini alırım onun
cemrem ben cıkıyorum canım, kendıme bıtkı cayı yapacam mıdem bıraz bıraz yokluyor artmasın agrı. opuyorum senı kendıne ıyı bakkkkkkk
tmm cnm inşlh miden fazla ağrımazzz çabuk atlatır geçer giderrrrr

Günaydın kızlar, öncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun Benim ilaçlarım çok şükür dün bitti, bugün çok daha iyiyim. Yine de fazla hareket etmeyi düşünmüyorum ama yatmaktan da kurtuldum en azından Görüldüğü gibi grip virüsü ile aram çok kötü
Cemrem diyetisyene gitmişsin, hayırlı olsun, sağlıklı ve bilinçli bir şekilde verirsin inşallah fazla kilolarını. İyi bir diyetisyene denk gelmişsin düzenli olarak gidersin artık.
Duygucum zaten ideal kiloda biri olarak izinliymiş bu hafta Ev konusunda güzel haberler alırsın inşallah ve en kısa zamanda da taşınıp düzenini kurarsın canım
Nurdan kızımız yoğun bu aralar, kolay gelsin. Müstakbel nişanlın ile ilgili de herşeyin yoluna gireceğinden eminim. Sen aklı başında bir kızsın, doğru zamanda doğru kararlar vereceğinden eminim.
Esra da pek yok bu aralar, iyidir inşallah
Züleyha sanırım dün ve bugün yoğundur Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, başka bir aksilik yoktur inşallah.
Son olarak Filizcim çooook teşekkür ederim, hastalığım boyunca sürekli ilgilendin benimle, Allah razı olsun iyi kalpli arkadaşım benim Miden rahatsızmış, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, yoğun ilaç kullanmaktan olmuş olabilir. Süt içebilirsen iyi gelir. Dünkü menünde süt görmedim, bence bugün iç. Hasta hasta çizelgeyi hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. Ödem atmışsın çok sevindim, bu hafta da kilo verirsin inşallah Esracığımı da tebrik ediyorum, istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ediyor, sağlam adımlarla 7'li rakamlara doğru ilerliyor Ben de kilo verdim ama tamamen hastalıktan dolayı. birkaç gün içinde de regl olacağım, muhtemelen haftaya + olurum ama sonrasında inşallah düzene gireceğim.

Can uyku ve su öenmli bir konu diyet aşamasında dikkatli olmamız lazım dengelememiz lazım bizim sürecimiz uzun kilolarımızda yüksek olunca herşey önemli oluyor Rabbim yardımcımız olsun

Mımmm kabağı canım çekti valla en kısa sürede denicem. Menüne gelince evet başarılı olmuş özellikle sabah tereyağı tüketmen iyi olmuş.Doğal yağ vucudumuz için gerekli.Miktarını abartmadan almamız lazım.Meyve olarak2,5 porsiyon gördüm akşam ara öğünün yok ona sayalım .Bir de hastaydın toparlanman açısından mandalina iyi olmuş.Pilavı ekmek yerine sydık zaten.Tebrikler canımmm

çok sevdim bugünkü menünü yeşilçay miktarı fazlalaşmış çok da iyi olmuş afiyet olsun canım

senin bu tedbirli hallerin çok hoşuma gidiyor akıllı hatunsun zaten Rabbim doğru kararlar almanda yardımcın olsun ayrıca sen yaz tatlım ne zaman istersen bizlerde nacizane fikrimizi söyleriz sana inşallah herşey gönlünce olur

Canım anladığım kadarıyla kahvaltılarını artık hep böyle zengin göreceğiz karatay hoca misali afiyet olsun değişiklik yapman zaten şarttı bazen vucudü şaşırtmak lazım yaa çok güzel olmuş ben küçük bişey akşam için dicem hani mücveri çoğaltıp pilavını bir kaşık mı yapsaydın acaba.Miktar çok değil ama mücver varken ona ağırlıkda verebilirdin bir de fırında yapılmış yaa bu gününde başarılı olmuş sen iyice toparladın hadi bakemmm

Ayyy heves ettim şimdi sana bende mi gitsem diyetiyene.Valla birsürü şeyde yazmışsın tşk ederiz.Hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar vericez birlikte

Canım ne güzel spor yapılmış öyle misss valla menünde olmuş seni hep böyle görmek istiyorum zaten su ile ilgili bir problemin yok sen rahat 3 ü geçiyorsun afiyet olsun ve darısı başıma diyorum

Oysss kıyamam sana yaa mide için geçmezse kesinlikle doktora git diyorum ama bu süreçte bitki çaylarının seni rahatlatacağını düşünüyorum.Çok hap kullanıyorsun yaa hep onlar yapıyor.İnşallah geçiçi bir şeydirbalım