2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Rabbim hayırlara vesile etsin bitanemm inşallah bir gün senin bebişin içinde alışveriş yaparız

menün çok güzelmişde bitanem akşam yiyememişsin iyice ağırmasın miden acaba bu aralar akşama bir çorbamı yapsan içsen hafif olur midenide ağırtmaz yaa inşallah tezden geçer

Ohhh be neslicimm sonunda iyiyim kelimesini duyduk senden çok şükür geçmişler olsun tekrardan sende bu hafta çok güzel kilo verdin canım geri almadığın sürece sıkıntı yok yani hastalıktan gitti diye düşünme.Yazın bende öyle olmuştu senin gibi düşünmüştüm ama geri gelmediği için mutluyum şimdi

Benim bu aralar yoğun neslican pek bakamadım ama yine düzene sokarım sen de artık menünü yazmaya başla senin menülerinde pek keyifli oluyor örnek alıyoruz

Ohhhhh beeeeeeeee geldim yahuu buraya yazmayınca kendimi kötü hissediyorum valla.Hemncecik kısa bir özet geçiyorum.Haftasonu van gezisi son dakika iptal olunca pılımı pırtımı aldım ablama gittim çok keyifli bir haftasonu geçirdim.Pazartesi sabahı işe zor yetiştim.Yoruldum ama değdi.Dün acayip yoğundu işyeri.Haliyle çok yoruldum eve gidip erkenden uyudum.Azcık uykuyla dolanıyordum bütün gün.Sabah 5 te kalkıp yollara düşersem böyle olur.Bugün öğlen eve gitmeyince işlerimi erken bitirdim boş vakit bulup size yazayım dedim.Yarın terapim var inşallah gidebilirim.İşyeri çok yoğun.Bi arkadaşımızın düğünü var izinli o yüzden.Sıkıntıyı da biz çekiyoruz!!!Bu arada diyet ve spor olarak eski günlerime dönüyorum.Yememe daha dikkat edip sporumuda düzenli olarak yapmaya başlıcam.Çünkü bunları yapınca çok da güzel kilo verebiliyorum.Kendime haksızlık etmek istemiyorum artık.Ha gayret!!! Giden 20 kiloya bakınca bir 20 daha neden gitmesin değil mi ???

Bu azimle şimdilik size veda ediyorum akşam menümü yzarım öpüldünüzzz kocaman

yürüyüşe alışkın oldugumdan heralde, bacaklarımda çok zorlama yada ağrı yok ama karın taraflarım resmen gülerken bile hisettiriyo ağrıdıgını.. neyse alıştıracam kendimi mutlaka başka yolu yok da alışana kadar nasıl olacak valla kestiremiyorum

kız senin yeniden evlenmek nerden geldi aklına senin burç yorumun 2014 te düğüne gideceksindir, hani benimkine geleceksin ya o demektirr

hay allah çok geçmiş olsun filizim yaa, dikkat et kendine aman diyim sen bizlere lazımsınn esra da demiş bn de söleim, süt mide ağrısına iyi gelir die biliyorum, eğer ağrım geçmezse bi dene istersen canım

yoksa acaba 364 gün sonra oğlan çocugun olacagı haberini alacaksın dmeek mi ki bu ruyaaa :26:

akaşm yemegi olarak keşke bi çorba ya da salata gibi bişeyle azııcık zorlasaydın kendini, aç kalmak mide ağrısını artırmış olmasın bide :44:

Canım ne güzel spor yapılmış öyle misss valla menünde olmuş seni hep böyle görmek istiyorum zaten su ile ilgili bir problemin yok sen rahat 3 ü geçiyorsun afiyet olsun ve darısı başıma diyorum

valla esracımm nasıl bu kadar gaza geldim bilmiyorum amaa çok kararlıyımm öğlenleri ordu evine gidiyoruz yemek için, ben ki normalde pilavı gördümü dayanamayan bir insanım, yazıyo üzerinde 230 kcal die, ben onu eritmek için yarım saat debeleni,yorum koşu bandında die vazgeçiyorum sen de en yakın zamanda işlerin birazcık azalınca hemen başlarsın inşallah sporaaa gerçi çizelge de gördüm sporsuz halinle böleysen bide spor yapsan ne muthiş olur kim bilirr

herkeslere iyi akşamlaarrr bugunku menumu de yazayım kızlarr

kahvaltı

1 yumurtadan domatesli yumurta

1 kk beyaz peynir

1 dilim çavdar ekmegi

1 kupa şekersiz çay

2 3 yeşil zeytin

ara öğün

1 yeşil elma

öğle yemegi

1 kase domates çorbası

1 tabak ıspanak yemegi

1 dilim çavdar ekmegi

ara öğün

limonlu soda

akşam yemegi

1 kase yoğurt çorbası

1 adet karnıyarık

1 yk bulgur pilavı - 3 küçük ızgara köfte

1 küçük kase yoğurt

birazdan neskafemi içerim, yatmadan da yeşi,l çayımı içerim bugunku menum tamamdır

spor olarak da yine spor salonuna gidene kadar 30 dk tempolu yürüdüm. salonda da önce 30 dk koşu bandı çalıştım, ama koşmuyorum ben yürüyorum, ayagımı zorlamak istemiyorum. daha sonra 30 dk spor aletlerinden çalıştım, özellikle karın bölgemle ilgili olanalrdan. en son da 15 dk eliptik bisiklet sürerek kapanışı yaptım sonra da bi 30 dk daha yürüyerek, eski yurduma arkadaşlarımı görmeye gitttim

yarın öğleden sonra toplantım var, bide liseden arkadaşm var burda 1 aylık bebegi var onu görmeye ve beebek sevmeye gidebilirim. spora gidemeyecem yani. hem de 1 gün dineneim dedm, kaslarımın ağrısı azalır belki. ama perşembe sabah bi aksilik olmazsa inşallah yeniden sporr

şimdilik benden bu kadar canlar, öptüümmm

Menüne bayıldım nurdanımmm çok başarılı olmuş sadece akşam karnıyarık yanına köfte hani olamsaymış daha iyimiş ama genel olrak çok başarılı sende ara öğün görmek çok hoş.Keşke hep böyle olsa hem sporada devam eminim böyle devam edersen en kısa sürede güzel sonuçlar alacaksın

Bende toparlıyorum canım artık güzel rakamlar göreceğiz hep birlikte kimse tutmasın bizi

Kızlar dersle alakalı yazı olayımı halledip hafifledikten sonra hemen size menümü yazmak istiyorum.İşyerimdeki yoğunluktan dolayı yemeğe eve gelemedim.O yüzden öğlen biraz kötü oldu ama diğer öğünlerde toparladım

Sabah 7 de
az yağda bir yumurta omlet
iki çatal peynir
iki zeytin
iki dilim ekmek
bir bardak çay

saat 11 de
bir kek ( pastanelerde satılan top şeklindekilerden)

saat 2 de
20 fındık bir bardak yeşil çay

saat 3 buçukta
bir bardak süt

akşam
iki patlıcan dolması
bir kase yoğurt

ara
2 kupa yeşil çay
bir esmer kuru kayısı

birazdan
bir küçük kase yoğurt içine keten tohumu atıcam

Bu keten tohumunu filizden öğrendim metabolizmayı canladırıyormuş onada duyguş söylemiş.Saolun kızlar buna çok ihtiyacım vardı ondan bugün gidip hemen aldım.Hem akşam ara öğün olarak yoğurt yemek uyku yapmasının yanı sıra kalori bakımınındanda düşük olduğundan güzel bir seçenek oldu.

Sporumda leslile 3 mil yapacakken tutan diş ağrım yüzünden 1 milde kestim ve bölgesel çalıştım.Suyumu 2 ltye tamamlıcam.

Ohh bee içim rahat bugün yarına hedeflerim var artık görüşmek üzere kızlar

ve menümü yazayım bende

sabah: bi bardak süt,domates,salatalık,bi dilim beyaz peynir,bi yumurta,5 zeytin,2 buçuk dilim ekmek

ara: bi büyük ekşi elma

öğle: 4 yemek kaş. sebze yemeği,bi bardak yoğurt,iki kaşık kuşbaşı et,4 yemek kaş. pilav,2 buçuk dilim ekmek( aslında 50 gr ekmek

diyor ama benim 2 dilim im 40 gr gelince yarım daha ekledim tamamladım gr mı her yemekte )

ara: 2 küçük mandalina 3 kuru kayısı

akşam: 4 yemek kaş. sebze yemeği,4 yemek kaş.pilav yarım su bardağı yoğurt,1 kaş. kuşbaşı et,iki buçuk dilim ekmek

ara: şekersiz çay, 2 kayısı, ve yarım elma

activite: spor yapamadım ama temizlik yaptım yaklaşık 1 bucuk saat, 2 lt su benden bu kadar herkesi

evet canım o köfte fazla oldu aslında ama annem yagsız tavada kızarttı evde bi koktu, öle olunca baktım çok da minicik göründüler gözüme, yiyiverdimmmm

valla canım sabah ki ara öğünümü evden yanıma aldım spordan çıkınca yedim mesela, bundan sonra böle yapacam, kesin kararlıyım yaa, o nişanda düğünde hiç bi yerimden bi fazlalık çıkmayacakk

senin menulerin genelde çok düzenli oluyor kuzum, o yuzden bugunku öğle yemegin gayet de görmezden gelinebilir bence ama akşam yemegin az geldi sanki biraz :44: gerçi dolma hem sebze hem et grubuna dahil ama ne bileim doyurucu deil gibi sanki, yanına bi çorba olsamıymış acaba bilemedim :44:

keten tohumunu ben de mi denesem acabaa annem evden kovacak artık sürekli yeni bişeylerle geliyorum dişinin ağrımasına da çok üzüldüm, umarım çok ciddi bişey deildir de heemen geçer, ama geçmezse doğruu doktoraaa bu ara bu diş iltihaplarıyla ilgili hiç güzel şeyler duymadım ihmal etmemek lazım aslaaa

yarın çookk güzel bi gün olsun senin için, hedeflerin için muthiş bi başlangıç olsun inşallaahhhh

diyetisyen eli değmiş ne de güzel olmuşş hep okuyorum ama yorum yazamadım bi türlü cemrem, diyetisyenin hayırlı olsun, tez vakitte sağlıkla beraber ver şu kiloları inşallaahhh

ınsaallah canım. ınsaallah. sagolasın ALLAH razı olsun.

dun aksamdan berı daha ıyıyım canım sukur. agrım yok gıbı. ınsaallah tekrar etmesın. tum dengemı bozdu cunku.

çok sevdim bugünkü menünü yeşilçay miktarı fazlalaşmış çok da iyi olmuş afiyet olsun canım

canım gecen pazartesıden berı duzenlı olarak ıkı kupa hatta bazen uc olarak yesıl cay yapıyorum odemı bu sayede attıgımı dusunuyorum hem mıde agrıma da ıyı gelıyor dıye hıssedıyorum.

evet aynen karatay hocanın dedıgı gıbı bana da mantıklı geldı, kahvaltıyı krallar gıbı yapmak lazım bence de. ıse de yaradıgını dusunuyorum cunku buyuk adımlar olmasa da hem odemı attım hem hafıf hafıf kılo verecek gıbıyım ustelık bu hafta ve gecen hafta sporum olmamasına ragmen.

canım pılavın mercımegı cok boldu oyuzden endıselenmene gerek yok olcu konusunda.

fırında olunca cok guzel oluyor ıcıne bol peynır bol maydonoz koyuyorum bır de. super oluyor yanı.

Ayyy heves ettim şimdi sana bende mi gitsem diyetiyene.Valla birsürü şeyde yazmışsın tşk ederiz.Hadi bakalım inşallah çok güzel kilolar vericez birlikte

delı kız. su an ıcın gıtmenı gerektıren bır durum yok kı. sukur kan, seker, hormon degerlerın normal. eeeeee kıloda verıyorsun dıyetısyene nıye gıdeceksın delıııııııııı

canım bugune randevu almıstım aslında ama bugun ıyı hıssedıyorum gecmezse haftaya alacagım randevu.

papatya ve yesıl cay ıctım sık sık. suyum da ılık malum. bunlar rahatlattı dıye dusunuyorum ınsaallah tekrar etmez

Rabbim hayırlara vesile etsin bitanemm inşallah bir gün senin bebişin içinde alışveriş yaparız

amın canımmmmmm ınsaallahhhhhhhhhhhhhhh

ALLAH razı olsun duan ıcınnnnnnnnnn amın ınsaallah cemrem, ben , sonra nurdan, senı evlendırıp sana derken boyle devam etsın ınsaallahhhhhhhh canımmmmmm

menün çok güzelmişde bitanem akşam yiyememişsin iyice ağırmasın miden acaba bu aralar akşama bir çorbamı yapsan içsen hafif olur midenide ağırtmaz yaa inşallah tezden geçer

canım valla oyle bır agrım vardı kı gozum bırsey gormedı zaten yemege ıcmeye de korktum o an. sonra da baktım zaten gec olmus saat.

bak kabak asıl gecen kavurma gıbı yaptım ozaman cok guzel oldu zaten sebzelerı cok pısırmeyecegım bundan sonra. kabagı rendeledım az zeytınyagı ıle kavurdum, ustune baharatlar tuz falan. super oldu ıcıne sarımsak rendeledım sogan rendeledım super oldu bır de yogurt olsaydı al sana super bır menu olurdu saglık acısından. kabak bol bol yıyın dıyorlar lıflı ve tok tutan bır sebzeymıs. sulu sayılabılecek bır sebze ayrıca. aynısını ıspanak ıcın de dusunuyorum hatta ıspanagı cıgden salata gıbı yemeyı dusunuyorum bundan sonra. karnıbaharı da aynı sekılde deneyecem bakalım sadece bıraz haslayıp bol yogurt ıle. kıs sebzelerı cok saglıklı zaten. lahanayı da ıhmal etme. annen alsın, sarsın sana bulgurlu. hatta lahanayı cıgden yemek cok cok daha ıyıymıs ben severım zaten. oyle de dusunuyorum cıgden ınce ınce dograyıp salata gıbı mesela. ayrıca bazen de haslayıp ustune yogurt ıle.

meyve konusunu bılıyorsun grıp oldugum ıcın agırlık verdım meyve konusunda da yenı duzenlemeler yapacagım ama. ben meyve cok sevıyorum azaltmam lazım ınsulın dırencım ıcın.

senı boyle kararlı gormek cok mutlu ettı benı.hep dıyorum dugun farklı bırsey. ıcınde kalmasın bırsey. en guzel en modern seyı gıymek varken neden oranı buranı saklamaya calısacaksın kı.

sut bana normalde ıyı gelmez unıversıte yıllarında mıde agrım cok olurdu ozaman ıcme demıstı doktor ben de ıcmedım ama neslıyı kırmamak ıcın ıctım dun aksam ve bu sabah. ıyı geldı sankı bılmıyorum zaten ozlemısım de sutu. cuma gununden berı ıcemıyordum.

ben spora basladıgımda dırekt baslamıstım oyuzden tutulmalarım cok oldu ama bak sen daha kolay atlatıyorsun ne guzel. tam gaz devam et boyle lutfen. zaten tam bır toparlanalım, gunluk spor dakıkamızı da yazalım ıstıyorum hergun menu ıle beraber. bırbırımızı motıve eder.

ayyyy ben hıc dusunmemıstım 364 gun haaaaaaaaa:44: ınsaallah canım ya, dılek kapın acıktır temız kalplısın sen. senın de bana totemın tutar belkı

yaaaaa ıkızler burcu evlenıyormus ben de mı evlenecegım dıye dusundum ıste yaaaaaaaaa:78::79::81::118::123::124::127::132::87:

menulerını cok begendım. sabah ekmegın bır dılım daha olsa daha ıyıymıs ama oglen de yemıssın bu acıdan sevındım. sabah ve oglen cok guzel olmuslar zaten. ara ogunlerını gordum bu benı mutlu ettı. aksam sadece kofte fazla olmus ama onu da cok dıllendırmeyecegım cunku buaralar menulerını begenıyorum gercekten. daha da ıyı olacagından emınım.

bugun yogun bır gun olacakmıs kolay gelsın canım sana. dınlendırmek de fayda var kasları. her gun calısma zaten. bır gun calıs bır gun dınlen. ayrıca kesınlıkle koşma. senın de ayagın sorunlu. koşarken vucut agırlıgımız 4 katı bınıyormus ayaklarımıza ve vucudumuza. oyuzden dıkkat et fızık tedavı doktorum uyardı benı.