- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.781
ve menümü yazayım bende
sabah: bi bardak süt,domates,salatalık,bi dilim beyaz peynir,bi yumurta,5 zeytin,2 buçuk dilim ekmek
ara: bi büyük ekşi elma
öğle: 4 yemek kaş. sebze yemeği,bi bardak yoğurt,iki kaşık kuşbaşı et,4 yemek kaş. pilav,2 buçuk dilim ekmek( aslında 50 gr ekmek
diyor ama benim 2 dilim im 40 gr gelince yarım daha ekledim tamamladım gr mı her yemekte )
ara: 2 küçük mandalina 3 kuru kayısı
akşam: 4 yemek kaş. sebze yemeği,4 yemek kaş.pilav yarım su bardağı yoğurt,1 kaş. kuşbaşı et,iki buçuk dilim ekmek
ara: şekersiz çay, 2 kayısı, ve yarım elma
activite: spor yapamadım ama temizlik yaptım yaklaşık 1 bucuk saat, 2 lt su benden bu kadar herkesi
Ohhhhh beeeeeeeee geldim yahuu buraya yazmayınca kendimi kötü hissediyorum valla.Hemncecik kısa bir özet geçiyorum.Haftasonu van gezisi son dakika iptal olunca pılımı pırtımı aldım ablama gittim çok keyifli bir haftasonu geçirdim.Pazartesi sabahı işe zor yetiştim.Yoruldum ama değdi.Dün acayip yoğundu işyeri.Haliyle çok yoruldum eve gidip erkenden uyudum.Azcık uykuyla dolanıyordum bütün gün.Sabah 5 te kalkıp yollara düşersem böyle olur.Bugün öğlen eve gitmeyince işlerimi erken bitirdim boş vakit bulup size yazayım dedim.Yarın terapim var inşallah gidebilirim.İşyeri çok yoğun.Bi arkadaşımızın düğünü var izinli o yüzden.Sıkıntıyı da biz çekiyoruz!!!Bu arada diyet ve spor olarak eski günlerime dönüyorum.Yememe daha dikkat edip sporumuda düzenli olarak yapmaya başlıcam.Çünkü bunları yapınca çok da güzel kilo verebiliyorum.Kendime haksızlık etmek istemiyorum artık.Ha gayret!!! Giden 20 kiloya bakınca bir 20 daha neden gitmesin değil mi ???
Bu azimle şimdilik size veda ediyorum akşam menümü yzarım öpüldünüzzz kocaman
Kızlar dersle alakalı yazı olayımı halledip hafifledikten sonra hemen size menümü yazmak istiyorum.İşyerimdeki yoğunluktan dolayı yemeğe eve gelemedim.O yüzden öğlen biraz kötü oldu ama diğer öğünlerde toparladım
Sabah 7 de
az yağda bir yumurta omlet
iki çatal peynir
iki zeytin
iki dilim ekmek
bir bardak çay
saat 11 de
bir kek ( pastanelerde satılan top şeklindekilerden)
saat 2 de
20 fındık bir bardak yeşil çay
saat 3 buçukta
bir bardak süt
akşam
iki patlıcan dolması
bir kase yoğurt
ara
2 kupa yeşil çay
bir esmer kuru kayısı
birazdan
bir küçük kase yoğurt içine keten tohumu atıcam
Bu keten tohumunu filizden öğrendim metabolizmayı canladırıyormuş onada duyguş söylemiş.Saolun kızlar buna çok ihtiyacım vardı ondan bugün gidip hemen aldım.Hem akşam ara öğün olarak yoğurt yemek uyku yapmasının yanı sıra kalori bakımınındanda düşük olduğundan güzel bir seçenek oldu.
Sporumda leslile 3 mil yapacakken tutan diş ağrım yüzünden 1 milde kestim ve bölgesel çalıştım.Suyumu 2 ltye tamamlıcam.
Ohh bee içim rahat bugün yarına hedeflerim var artık görüşmek üzere kızlar
Günaydın kızlar, öncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsunBenim ilaçlarım çok şükür dün bitti, bugün çok daha iyiyim. Yine de fazla hareket etmeyi düşünmüyorum ama yatmaktan da kurtuldum en azından Görüldüğü gibi grip virüsü ile aram çok kötü
Cemrem diyetisyene gitmişsin, hayırlı olsun, sağlıklı ve bilinçli bir şekilde verirsin inşallah fazla kilolarını. İyi bir diyetisyene denk gelmişsindüzenli olarak gidersin artık.
Duygucum zaten ideal kiloda biri olarak izinliymiş bu haftaEv konusunda güzel haberler alırsın inşallah ve en kısa zamanda da taşınıp düzenini kurarsın canım
Nurdan kızımız yoğun bu aralar, kolay gelsin. Müstakbel nişanlın ile ilgili de herşeyin yoluna gireceğinden eminim. Sen aklı başında bir kızsın, doğru zamanda doğru kararlar vereceğinden eminim.
Esra da pek yok bu aralar, iyidir inşallah
Züleyha sanırım dün ve bugün yoğundur Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, başka bir aksilik yoktur inşallah.
Son olarak Filizcim çooook teşekkür ederim, hastalığım boyunca sürekli ilgilendin benimle, Allah razı olsun iyi kalpli arkadaşım benimMiden rahatsızmış, geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, yoğun ilaç kullanmaktan olmuş olabilir. Süt içebilirsen iyi gelir. Dünkü menünde süt görmedim, bence bugün iç. Hasta hasta çizelgeyi hazırlamışsın, ellerine sağlık canım. Ödem atmışsın çok sevindim, bu hafta da kilo verirsin inşallah Esracığımı da tebrik ediyorum, istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ediyor, sağlam adımlarla 7'li rakamlara doğru ilerliyor Ben de kilo verdim ama tamamen hastalıktan dolayı. birkaç gün içinde de regl olacağım, muhtemelen haftaya + olurum ama sonrasında inşallah düzene gireceğim.
Ohhh be neslicimm sonunda iyiyim kelimesini duyduk senden çok şükür geçmişler olsun tekrardansende bu hafta çok güzel kilo verdin canım geri almadığın sürece sıkıntı yok yani hastalıktan gitti diye düşünme.Yazın bende öyle olmuştu senin gibi düşünmüştüm ama geri gelmediği için mutluyum şimdi
Benim bu aralar yoğun neslican pek bakamadım ama yine düzene sokarım sen de artık menünü yazmaya başla senin menülerinde pek keyifli oluyor örnek alıyoruz
herkeslere iyi akşamlaarrrbugunku menumu de yazayım kızlarr
kahvaltı
1 yumurtadan domatesli yumurta
1 kk beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmegi
1 kupa şekersiz çay
2 3 yeşil zeytin
ara öğün
1 yeşil elma
öğle yemegi
1 kase domates çorbası
1 tabak ıspanak yemegi
1 dilim çavdar ekmegi
ara öğün
limonlu soda
akşam yemegi
1 kase yoğurt çorbası
1 adet karnıyarık
1 yk bulgur pilavı - 3 küçük ızgara köfte
1 küçük kase yoğurt
birazdan neskafemi içerim, yatmadan da yeşi,l çayımı içerimbugunku menum tamamdır
spor olarak da yine spor salonuna gidene kadar 30 dk tempolu yürüdüm. salonda da önce 30 dk koşu bandı çalıştım, ama koşmuyorum ben yürüyorum, ayagımı zorlamak istemiyorum. daha sonra 30 dk spor aletlerinden çalıştım, özellikle karın bölgemle ilgili olanalrdan. en son da 15 dk eliptik bisiklet sürerek kapanışı yaptımsonra da bi 30 dk daha yürüyerek, eski yurduma arkadaşlarımı görmeye gitttim
yarın öğleden sonra toplantım var, bide liseden arkadaşm var burda 1 aylık bebegi var onu görmeye ve beebek sevmeye gidebilirim. spora gidemeyecem yani. hem de 1 gün dineneim dedm, kaslarımın ağrısı azalır belki. ama perşembe sabah bi aksilik olmazsa inşallah yeniden sporr
şimdilik benden bu kadar canlar, öptüümmm
Kızlar dersle alakalı yazı olayımı halledip hafifledikten sonra hemen size menümü yazmak istiyorum.İşyerimdeki yoğunluktan dolayı yemeğe eve gelemedim.O yüzden öğlen biraz kötü oldu ama diğer öğünlerde toparladım
Sabah 7 de
az yağda bir yumurta omlet
iki çatal peynir
iki zeytin
iki dilim ekmek
bir bardak çay
saat 11 de
bir kek ( pastanelerde satılan top şeklindekilerden)
saat 2 de
20 fındık bir bardak yeşil çay
saat 3 buçukta
bir bardak süt
akşam
iki patlıcan dolması
bir kase yoğurt
ara
2 kupa yeşil çay
bir esmer kuru kayısı
birazdan
bir küçük kase yoğurt içine keten tohumu atıcam
Bu keten tohumunu filizden öğrendim metabolizmayı canladırıyormuş onada duyguş söylemiş.Saolun kızlar buna çok ihtiyacım vardı ondan bugün gidip hemen aldım.Hem akşam ara öğün olarak yoğurt yemek uyku yapmasının yanı sıra kalori bakımınındanda düşük olduğundan güzel bir seçenek oldu.
Sporumda leslile 3 mil yapacakken tutan diş ağrım yüzünden 1 milde kestim ve bölgesel çalıştım.Suyumu 2 ltye tamamlıcam.
Ohh bee içim rahat bugün yarına hedeflerim var artık görüşmek üzere kızlar
ve menümü yazayım bende
sabah: bi bardak süt,domates,salatalık,bi dilim beyaz peynir,bi yumurta,5 zeytin,2 buçuk dilim ekmek
ara: bi büyük ekşi elma
öğle: 4 yemek kaş. sebze yemeği,bi bardak yoğurt,iki kaşık kuşbaşı et,4 yemek kaş. pilav,2 buçuk dilim ekmek( aslında 50 gr ekmek
diyor ama benim 2 dilim im 40 gr gelince yarım daha ekledim tamamladım gr mı her yemekte )
ara: 2 küçük mandalina 3 kuru kayısı
akşam: 4 yemek kaş. sebze yemeği,4 yemek kaş.pilav yarım su bardağı yoğurt,1 kaş. kuşbaşı et,iki buçuk dilim ekmek
ara: şekersiz çay, 2 kayısı, ve yarım elma
activite: spor yapamadım ama temizlik yaptım yaklaşık 1 bucuk saat, 2 lt su benden bu kadar herkesi
canım tsk ederız hepımız unutmusuz sen bayramımızı kutlamıssınnnnnnnn cok tsklerrrrrrrrrrrrr
evet evet grıp senın bas dusmanınmıs bunu ıyıce anladımaman dıkkat et canım. senı fena yıkıyormus. ona gore onlemlerını al sen hep. haplar bıtmıs ıse de donuyorsun artık toparlanıyorsun ne guzel. cok mutlu oldummmm
canım olur mu oyle şey ya. herkes merak edıyor ozluyor bu durumlarda. hem senden herkes adına hem kendım ıcın haber almak faydalı oluyor ayrıca ben de ozluyorum shbetını. hıc olmadı mesajlasarak bunu yapmıs oluyoruzzzzmoral verdıysem faydam olduysa ne mutlu banaaaa sız benım en depresıf hallerımde bana moral verdınız katlandınız banaaaa ben sen hastayken senı nasıl ıhmal edeyım yanı. hem bılıyorsun ben hepınızden haberdar olup burda paylasmayı, grubu bırarada tutmaya calısıyorum oyuzden tsk etme canım. ben seve seve gosterdım tum ılgımııııııı
bence regl donemınde -- bıle olacaksın sen. sımdıden ++ olacak dıye odaklanma. bence bundan sonra ıyı olacagız hepımız. bayramda gectı, hastalıklar gecsın ustumuzden, kışa guzel gırecegız hem bu mevsımlerı sen seversın sana ıyı gelecek benceeeeee
canım sutum bıtmıstı zaten. bır de mıdem agrır dıye korkarak ıcmemıstım ama ıctım merak etme kavustuk bırbırımızeeeeemalum yogurt ıle aram ıyı degıl oyuzden sutu ıhmal etmemeye calısıyorum ben de.
gunaydınnnnnnnnn sevgılı arkadaslarımmmmmmmmmmm
herkes ıyıdır ınsaallahhhhhhhhh
ben bugun sukur daha ıyıyım dune gore. enerjım de daha yuksek, mıde agrım da yok sukur aksamdan berı. ınsaallah boyle devem eder
buarada dun zelıha hocaya mesaj attım gorumcesı vefat etmıs haberınız olsun kızlar. ben de bugun aramayı ve bas saglıgı dılemeyı dusunuyorum dort bes gundur gorusemıyor olusumuzun sebebı bellı oldu yanı. ALLAH rahmet eglesın duyunca garıp oldum hastalık ve ölum haberlerı benı cok derın etkılıyor bu konuda ıyıce zayıflastıgımı dusunuyorum yuregım el vermıyor ama hepımızın basına gelıyor maalesef. ALLAH genclerımızı korusun, hayırlı ölumler nasıp etsın, kaza beladan korusun tum sevdıklerımızı ınsaallah RABBIM.
senı boyle kararlı gormek cok mutlu ettı benı.hep dıyorum dugun farklı bırsey. ıcınde kalmasın bırsey. en guzel en modern seyı gıymek varken neden oranı buranı saklamaya calısacaksın kı.
sut bana normalde ıyı gelmez unıversıte yıllarında mıde agrım cok olurdu ozaman ıcme demıstı doktor ben de ıcmedım ama neslıyı kırmamak ıcın ıctımdun aksam ve bu sabah. ıyı geldı sankı bılmıyorum zaten ozlemısım de sutu. cuma gununden berı ıcemıyordum.
ben spora basladıgımda dırekt baslamıstım oyuzden tutulmalarım cok oldu ama bak sen daha kolay atlatıyorsun ne guzel. tam gaz devam et boyle lutfen. zaten tam bır toparlanalım, gunluk spor dakıkamızı da yazalım ıstıyorum hergun menu ıle beraber. bırbırımızı motıve eder.
ayyyy ben hıc dusunmemıstım 364 gun haaaaaaaaa:44: ınsaallah canım ya, dılek kapın acıktır temız kalplısın sen. senın de bana totemın tutar belkı
yaaaaa ıkızler burcu evlenıyormus ben de mı evlenecegım dıye dusundum ıste yaaaaaaaaa:78::79::81::118::123::124::127::132::87:
menulerını cok begendım. sabah ekmegın bır dılım daha olsa daha ıyıymıs ama oglen de yemıssın bu acıdan sevındım. sabah ve oglen cok guzel olmuslar zaten. ara ogunlerını gordum bu benı mutlu ettı. aksam sadece kofte fazla olmus ama onu da cok dıllendırmeyecegım cunku buaralar menulerını begenıyorum gercekten. daha da ıyı olacagından emınım.
bugun yogun bır gun olacakmıs kolay gelsın canım sana. dınlendırmek de fayda var kasları. her gun calısma zaten. bır gun calıs bır gun dınlen. ayrıca kesınlıkle koşma. senın de ayagın sorunlu. koşarken vucut agırlıgımız 4 katı bınıyormus ayaklarımıza ve vucudumuza. oyuzden dıkkat et fızık tedavı doktorum uyardı benı.
gunaydınnnnnnnnn sevgılı arkadaslarımmmmmmmmmmm
ben bugun sukur daha ıyıyım dune gore. enerjım de daha yuksek, mıde agrım da yok sukur aksamdan berı. ınsaallah boyle devem eder
buarada dun zelıha hocaya mesaj attım gorumcesı vefat etmıs haberınız olsun kızlar. ben de bugun aramayı ve bas saglıgı dılemeyı dusunuyorum dort bes gundur gorusemıyor olusumuzun sebebı bellı oldu yanı. ALLAH rahmet eglesın duyunca garıp oldum hastalık ve ölum haberlerı benı cok derın etkılıyor bu konuda ıyıce zayıflastıgımı dusunuyorum yuregım el vermıyor ama hepımızın basına gelıyor maalesef. ALLAH genclerımızı korusun, hayırlı ölumler nasıp etsın, kaza beladan korusun tum sevdıklerımızı ınsaallah RABBIM.
menumu de yazayımmmmm
sabah 7:
mıde agrımana ragmen bıraz yedım
ıkı zeytın
bır salatalık
yarım kk beyaz peynır
bır yumurta omlet
bır bucuk dılıme yakın tam bugday ekmegı
bır cevız
işe gelınce papatya cayı.
ara: bır kupa yesıl cay, bır yesıl elma
oglene kadar 1 lt oldu suyum.
oglen: uc adet marul, bır su bardagına yakın ayran, bır kepce mercımek corbası, bır dolmabıberın dısı sadece, uc kasık bamya
ara: bır kupa yesıl cay, bır mandalına
aksama kadar suyum 2 lt oldu.
adım sayımım 6000 cıvarıydı ısyerınde yıne yıruduk esımle gunes aldım bolca.
aksam modum dusuktu hafıf hafıf mıdem de agrıyordu spordan vazgectım eve gıttım.
aksam 7 yemek:
6 kasık tavuk sote, 6 kasık yogurt, bır domates, ıkı dılım kepek ekmegı
ara olarak da bır bardak yarım yaglı sut.
suyum 2,5 lt oldu ve gunumu kapattım.
Güzel arkadaşlarım yol arkadaşlarımmm bazen bi aileden bile yakın olan arkadaşlarımm sizleri çok sevdiğimi söylemek istiyorum öncelikle hasta oldum aradınız yada burdan yazdınız merak ettiniz dua ettiniz,sıkıntım oldu dua ettiniz neşeme ortak olduğunuz daha aklıma gelmeyen çok şeyyde yanımda oldunuz öncelikle sakın ideal kg geldi ayrıldıdiye düşünmeyin emi zatenbeni gerçekden tanıyan bunu demezz eminimm, sadece yorgunluk diyin işte birşeyler diyin,zaten eskisi gibi aktif değilim bu arada benden bi havadisss evimi sonunda aldımhani şu dediğim 4.kat neslinin payı burda büyük ev için verdiği bilgiler kafamı toparlamamda çok yardımcı oldu çok teşekkürler güzel arkadaşımm seni seviyorumP.tesi günü yarımgündü kredi başvurusu yaptık herhalde en geç p.tesiye kadar tapuyu almış oluruz, zaten diğer süreç giriyor devreye yoğun günler beni bekliyor ama işlerimi yoluna koyayım yola devam asla bırakmak yok hatta dahagüzel birşekilde devam etcem inşallahhhh...
Neslim: Benim zarif,güzel alçak gönüllü arkadaşım,sen hep bana huzur veren birisin yazım şeklin şiir gibi zaten dinlenidiryor insanı, iyiki tanımışım dediğim ender kişilerdensin rabbim yolunu açık etsin zaten bu bi veda değil herzaman görüşmeye devam etcezz zaten,sadece bu grupun bi üyesi olmucam arada gelir selamçakarımm mutlaka özel hayatımdada mutlaka birgün görüşcezz telefondazaten görüşürüzz seni kocaman öpüyorumm..
Tultan: Benim hamarat arkadaşım seninde yolun açık olsun harika bi anne olcann herşey çok güzel olcak allahın izniylee inşallahh allaha emanetol..
Serap: Seni bi tebrik edemedim allah evladını analı babalı büyütsünn inşallahh..
Suna: Senide tebrik ederim resmininizi gördüm harika görünüyorsunuzz allah analı babalı büyütsün inşallah
ercem: Benim en eski arkadaşımmm yola ilk sizlerle başladım ben, seni tanımakdan hep çok memnun oldumm bunu bil dediğim gibi bi ayrılık değil bu ama işte olurda denk gelemezsek diye yazıyorumm. Allah sana hayırlıbi doğum nasip etsin sağ salim evladını kucağınaalırsın inşallahh seni çok seviyorumm zeynepimi benim içinsev annesii
çeşmi: Senin için hakkında en hayırlısını diliyorum nurdancım inşallahh ..nasıl mutlu olcaksan öyle olsun emiii yüzün gülsün şuanki seçimin yada başka hangisi olursa olsun yeterki kıymetini bilen yüzünü güldürcek sana hak ettiğin değeri vercek biri olsunn
Cemre: Içime hep kısa bir süre sonra anne olacağın doğuyor dilerimki allahdan bu güzel haberi tez vakitte alırsınn sana hayırlı sağlıklı bir evlat verir rabbim harika bir anne olcağından eminimzaten
Esra: Güzel vegüçlü kadın senin mutlu olcağın günlerr çok uzak değil seni o kadar güzelgünler bekliyorki bilidğimden değilSadece öyle düşünmek öylehissetmek istiyorumki öyle olsun,geleceğinfit ve güzel öğretmeni harika eş harika anne adayı hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Pomo: Burda olmamda en büyük neden sensin yüzünede arkanada aynı şeyi söyleyebilirim içim ayrı ısındı sana ailemden biri gibi gördüm ne yalan söyleyimm, inşallah herşey gönlünce olur ideal kg kovuşursun bir an önce, çok istediğin evladına kavuşursun zaten harika bir anne olcann ,bugüzel haberide bana haber verirsin inşallahh birde şunuunutma sen çok güçlü bi kadınsın ilk tanıdığım günden bu güne dağlar gibi fark var umarım bu hep böyle olurr gücünü hiç unutmaa ..
Kızlar unutuğum varsa af ola benim ufaklık yanımda rahat bırakmıyor birazda hastaa yukardada yazdım veda gibi görünsede bi veda değil sadece listede yer almıcam ama birden hiç birşey yazmadan ortadan kaybolmak istemedim sizlere bunları ayrı ayrı yazmak istedim ,size arada yazar ne durumdasınız bakarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın banada kolaylıklar dileyin emii
evet canım o köfte fazla oldu aslında ama annem yagsız tavada kızarttı evde bi koktu, öle olunca baktım çok da minicik göründüler gözüme, yiyiverdimmmm
valla canım sabah ki ara öğünümü evden yanıma aldım spordan çıkınca yedim mesela, bundan sonra böle yapacam, kesin kararlıyım yaa, o nişanda düğünde hiç bi yerimden bi fazlalık çıkmayacakk
senin menulerin genelde çok düzenli oluyor kuzum, o yuzden bugunku öğle yemegin gayet de görmezden gelinebilir benceama akşam yemegin az geldi sanki biraz :44: gerçi dolma hem sebze hem et grubuna dahil ama ne bileim doyurucu deil gibi sanki, yanına bi çorba olsamıymış acaba bilemedim :44:
keten tohumunu ben de mi denesem acabaaannem evden kovacak artık sürekli yeni bişeylerle geliyorum dişinin ağrımasına da çok üzüldüm, umarım çok ciddi bişey deildir de heemen geçer, ama geçmezse doğruu doktoraaa bu ara bu diş iltihaplarıyla ilgili hiç güzel şeyler duymadım ihmal etmemek lazım aslaaa
yarın çookk güzel bi gün olsun senin için, hedeflerin için muthiş bi başlangıç olsun inşallaahhhh
diyetisyen eli değmiş ne de güzel olmuşşhep okuyorum ama yorum yazamadım bi türlü cemrem, diyetisyenin hayırlı olsun, tez vakitte sağlıkla beraber ver şu kiloları inşallaahhh
canım gecen pazartesıden berı duzenlı olarak ıkı kupa hatta bazen uc olarak yesıl cay yapıyorum odemı bu sayede attıgımı dusunuyorum hem mıde agrıma da ıyı gelıyor dıye hıssedıyorum.
evet aynen karatay hocanın dedıgı gıbı bana da mantıklı geldı, kahvaltıyı krallar gıbı yapmak lazım bence de. ıse de yaradıgını dusunuyorum cunku buyuk adımlar olmasa da hem odemı attım hem hafıf hafıf kılo verecek gıbıyım ustelık bu hafta ve gecen hafta sporum olmamasına ragmen.
canım pılavın mercımegı cok boldu oyuzden endıselenmene gerek yok olcu konusunda.
fırında olunca cok guzel oluyor ıcıne bol peynır bol maydonoz koyuyorum bır de. super oluyor yanı.
delı kız. su an ıcın gıtmenı gerektıren bır durum yok kı. sukur kan, seker, hormon degerlerın normal. eeeeee kıloda verıyorsun dıyetısyene nıye gıdeceksın delıııııııııı
midenin ağrısı için şimdilik bitkisel çözümler bulmaya çalışalım olur mu geçmezse kesinlikle doktora gideceksin gitmezsen ben gelir kolundan tutar götürürüm haberin olacanım bugune randevu almıstım aslında ama bugun ıyı hıssedıyorum gecmezse haftaya alacagım randevu.
papatya ve yesıl cay ıctım sık sık. suyum da ılık malum. bunlar rahatlattı dıye dusunuyorum ınsaallah tekrar etmez
bak kabak asıl gecen kavurma gıbı yaptım ozaman cok guzel oldu zaten sebzelerı cok pısırmeyecegım bundan sonra. kabagı rendeledım az zeytınyagı ıle kavurdum, ustune baharatlar tuz falan. super oldu ıcıne sarımsak rendeledım sogan rendeledım super oldu bır de yogurt olsaydı al sana super bır menu olurdu saglık acısından. kabak bol bol yıyın dıyorlar lıflı ve tok tutan bır sebzeymıs. sulu sayılabılecek bır sebze ayrıca. aynısını ıspanak ıcın de dusunuyorum hatta ıspanagı cıgden salata gıbı yemeyı dusunuyorum bundan sonra. karnıbaharı da aynı sekılde deneyecem bakalım sadece bıraz haslayıp bol yogurt ıle. kıs sebzelerı cok saglıklı zaten. lahanayı da ıhmal etme. annen alsın, sarsın sana bulgurlu. hatta lahanayı cıgden yemek cok cok daha ıyıymıs ben severım zaten. oyle de dusunuyorum cıgden ınce ınce dograyıp salata gıbı mesela. ayrıca bazen de haslayıp ustune yogurt ıle.
meyve konusunu bılıyorsun grıp oldugum ıcın agırlık verdım meyve konusunda da yenı duzenlemeler yapacagım ama. ben meyve cok sevıyorum azaltmam lazım ınsulın dırencım ıcın.
canım burdakı sohbetı ozluyoruz hepımız. ayrıca burda menu yazmak menulerı sporları gormek motıvasyon acısından da onemlı oluyor oyuzden ıllaki topık ıllakı topık dıyorummmmmm ben deeeeeeee
ben bu gelısmelerı bılıyorum van olayı ıcın uzuldum ama hayırlısı olmus kesınlıkle. hem ablanlara gıtmek ıcın fırsat oldu guzelce vakıt gecırdın sana cok ıyı geldı kesınlıkle. buaralar sen de benım gıbı erken uyuyorsun buna sevınıyorum cunku sen cok gec yatıyordun pazar gunu bıle erkenden yatıyorsun dınlenmen lazım
terapıden cıkınca goruselım, ınsaallah yıne buyuk bır enerjı ve huzur verecek sana.
dıyet ve spor olarak eskı azım ve ıstegın cok mutlu ettı benı. 20x2 bıle gıder yaaaaaaa senınnnnnnn. 20 ne kiiiiiiiiiiiiiiiii
menulerın herseye ragmen guzel olmus. oglenkı durumu bılıyoırum zaten. mecbur kaldın. aksam yanlız az olmus cunku oglen de yemedım. corba ve salata olabılırdı ılave mesela.
keten tohumunu ezdın mı nasıl yaptın sen ?
ohhhh beee enerjinn yüksek olsun hep canım yaaa züleyha hoca için üzüldüm Allah rahmet eylesin Rabbim mekanını cennet eylesin.Ölüm haberleri inan beni de çok etkiliyor.Yakın zamanda arkadaşımı kaybettikten sonra bu haberler beni sarsmaya başladı.gunaydınnnnnnnnn sevgılı arkadaslarımmmmmmmmmmm
menumu de yazayımmmmm
sabah 7:
mıde agrımana ragmen bıraz yedım
ıkı zeytın
bır salatalık
yarım kk beyaz peynır
bır yumurta omlet
bır bucuk dılıme yakın tam bugday ekmegı
bır cevız
işe gelınce papatya cayı.
ara: bır kupa yesıl cay, bır yesıl elma
oglene kadar 1 lt oldu suyum.
oglen: uc adet marul, bır su bardagına yakın ayran, bır kepce mercımek corbası, bır dolmabıberın dısı sadece, uc kasık bamya
ara: bır kupa yesıl cay, bır mandalına
aksama kadar suyum 2 lt oldu.
adım sayımım 6000 cıvarıydı ısyerınde yıne yıruduk esımle gunes aldım bolca.
aksam modum dusuktu hafıf hafıf mıdem de agrıyordu spordan vazgectım eve gıttım.
aksam 7 yemek:
6 kasık tavuk sote, 6 kasık yogurt, bır domates, ıkı dılım kepek ekmegı
ara olarak da bır bardak yarım yaglı sut.
suyum 2,5 lt oldu ve gunumu kapattım.
Ayyy Esram sağolasın canım, bence de ohhh beeebuldozer gibi geçti üstümden grip Benim de inşallah senin gibi olur ve geri almam verdiğim kiloları, iyi vermişim bence de zaten eşime diyorum, yata yata zayıflamak bu olsa gerek diye şaka bir yana da hasta olmayayım, gerekirse zor kilo vereyim hiiiiç önemli değil. Senin de yoğunmuş bu aralar, dikkat et kendine aman. Ben menü yazma konusunda en son pek kararsızdım, malum pek diyet menüleri olmuyor benim menüler o yüzden faydadan çok zararım oluyor diye düşünmüştüm ama şu haftayı atlatalım, pazartesi başlarım belki ben de yazmaya Asıl spor yazmak istiyorum buraya spooor
Nurdancım, hem menünü hem sporunu çok beğendim canımAzmin daim olsun, bu gidişle çok güzel kilolar verirsin sen eminim
Esracım sporun çok güzel olmuş, kahvaltını da beğendim ama diğer öğünler az geldi bana açıkçası. Öğlen özel sebeplerden böyle olmuş sanırım ama akşam azıcık daha fazla olaydı iyiydi diyorumDiş ağrın için çoook geçmiş olsun, yakın bir zamanda yine ağrı olmuştu ve doktora gitmiştin diye hatırlıyorum, bunu da ihmal etme aman.
Oooooo Cemrem, menüler ciddi anlamda artmış, ben çok beğendim, sağlıklı ve dengeli görünüyor, inşallah tartıda da karşılığını alırsın canım. Menü ilham verici olmuş kesinlikle
Canım benim, olsun ben yine de teşekkür ederim, ayrıca da en kısa zamanda bolca mıncırırım inşallahÇok şükür ayaklandım Filizim. Regl dönemi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur. Bu ara iştahım azaldı zaten, gerçi azalmış haliyle normal bir insan gibi yemeğe başladım o ayrı da böyle bir müddet devam etse şikayetim olmaz yani
Kışı severim kesinlikle, bu sene hastalıkla girmek iyi olmadı ama nazar boncuğu olsun ne diyeyimbahara kadar da Duygucuğumun yürüdüğü yoldan gidip hedefe ulaşırsam süper olur süper
Sen sütü ihmal etme yalnız Filizcim, hem ilaç kullandığın için midene iyi gelir, hem de D vitamini ve kalsiyum için en güzel kaynak.
Filizcim sağolasın canım, sayende haber alıyoruz birbirimizden. Çok üzüldüm, hiç böyle bir durum aklıma gelmemişti. Züleyha'ya ve tüm akrabalarına, dostlarına Allah sabır versin. Görümcesi olduğuna göre muhtemelen gençtir, çok zor bir durum. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Güzel arkadaşlarım yol arkadaşlarımmm bazen bi aileden bile yakın olan arkadaşlarımm sizleri çok sevdiğimi söylemek istiyorum öncelikle hasta oldum aradınız yada burdan yazdınız merak ettiniz dua ettiniz,sıkıntım oldu dua ettiniz neşeme ortak olduğunuz daha aklıma gelmeyen çok şeyyde yanımda oldunuz öncelikle sakın ideal kg geldi ayrıldıdiye düşünmeyin emi zatenbeni gerçekden tanıyan bunu demezz eminimm, sadece yorgunluk diyin işte birşeyler diyin,zaten eskisi gibi aktif değilim bu arada benden bi havadisss evimi sonunda aldımhani şu dediğim 4.kat neslinin payı burda büyük ev için verdiği bilgiler kafamı toparlamamda çok yardımcı oldu çok teşekkürler güzel arkadaşımm seni seviyorumP.tesi günü yarımgündü kredi başvurusu yaptık herhalde en geç p.tesiye kadar tapuyu almış oluruz, zaten diğer süreç giriyor devreye yoğun günler beni bekliyor ama işlerimi yoluna koyayım yola devam asla bırakmak yok hatta dahagüzel birşekilde devam etcem inşallahhhh...
Neslim: Benim zarif,güzel alçak gönüllü arkadaşım,sen hep bana huzur veren birisin yazım şeklin şiir gibi zaten dinlenidiryor insanı, iyiki tanımışım dediğim ender kişilerdensin rabbim yolunu açık etsin zaten bu bi veda değil herzaman görüşmeye devam etcezz zaten,sadece bu grupun bi üyesi olmucam arada gelir selamçakarımm mutlaka özel hayatımdada mutlaka birgün görüşcezz telefondazaten görüşürüzz seni kocaman öpüyorumm..
Tultan: Benim hamarat arkadaşım seninde yolun açık olsun harika bi anne olcann herşey çok güzel olcak allahın izniylee inşallahh allaha emanetol..
Serap: Seni bi tebrik edemedim allah evladını analı babalı büyütsünn inşallahh..
Suna: Senide tebrik ederim resmininizi gördüm harika görünüyorsunuzz allah analı babalı büyütsün inşallah
ercem: Benim en eski arkadaşımmm yola ilk sizlerle başladım ben, seni tanımakdan hep çok memnun oldumm bunu bil dediğim gibi bi ayrılık değil bu ama işte olurda denk gelemezsek diye yazıyorumm. Allah sana hayırlıbi doğum nasip etsin sağ salim evladını kucağınaalırsın inşallahh seni çok seviyorumm zeynepimi benim içinsev annesii
çeşmi: Senin için hakkında en hayırlısını diliyorum nurdancım inşallahh ..nasıl mutlu olcaksan öyle olsun emiii yüzün gülsün şuanki seçimin yada başka hangisi olursa olsun yeterki kıymetini bilen yüzünü güldürcek sana hak ettiğin değeri vercek biri olsunn
Cemre: Içime hep kısa bir süre sonra anne olacağın doğuyor dilerimki allahdan bu güzel haberi tez vakitte alırsınn sana hayırlı sağlıklı bir evlat verir rabbim harika bir anne olcağından eminimzaten
Esra: Güzel vegüçlü kadın senin mutlu olcağın günlerr çok uzak değil seni o kadar güzelgünler bekliyorki bilidğimden değilSadece öyle düşünmek öylehissetmek istiyorumki öyle olsun,geleceğinfit ve güzel öğretmeni harika eş harika anne adayı hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Pomo: Burda olmamda en büyük neden sensin yüzünede arkanada aynı şeyi söyleyebilirim içim ayrı ısındı sana ailemden biri gibi gördüm ne yalan söyleyimm, inşallah herşey gönlünce olur ideal kg kovuşursun bir an önce, çok istediğin evladına kavuşursun zaten harika bir anne olcann ,bugüzel haberide bana haber verirsin inşallahh birde şunuunutma sen çok güçlü bi kadınsın ilk tanıdığım günden bu güne dağlar gibi fark var umarım bu hep böyle olurr gücünü hiç unutmaa ..
Kızlar unutuğum varsa af ola benim ufaklık yanımda rahat bırakmıyor birazda hastaa yukardada yazdım veda gibi görünsede bi veda değil sadece listede yer almıcam ama birden hiç birşey yazmadan ortadan kaybolmak istemedim sizlere bunları ayrı ayrı yazmak istedim ,size arada yazar ne durumdasınız bakarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın banada kolaylıklar dileyin emii
sağol cnm evet bi bilenin eli değince ii oluyordiyetisyen eli değmiş ne de güzel olmuşşhep okuyorum ama yorum yazamadım bi türlü cemrem, diyetisyenin hayırlı olsun, tez vakitte sağlıkla beraber ver şu kiloları inşallaahhh
evet ben bazen düzgün bazen saçma sapan besleniyordum ama artık öğrenmeye başlıcam doğru beslenmeyii:26:canım menulerın cok saglıklı guzel olmus. sen cok az yıyordun bazen. oyuzden mantıklı guzel menuler olmus. yanlız hem pılav hem ekmek fazla degıl mı anlamadım senın dıyetısyenı:44:
buarada yesıl caya da basla derım muhakkak
cnm bugün dietisyenime gittim insulin direncime bakmıştı sonucu aldım beğendi ii dedi sonuç sporu sordum sen bu önümüzdeki 15 gün içinde yürüyüş yapabilirsin dedi ama fazla aşırıya kaçma çünki biz şimdi senden metabolizmanın tepki verip düzene grmesini istiyoruz zaten evde aktifmişsin dedi şimdilik böle git dedi ve bitki çayı içme dedicemrem bırsey daha aklıma geldı dıyetısyen spor olarak nasıl bır program tavsıye ettı sana ?????
teşekkür ederim cnm evet düzene girmeye başaldım ilk gün biraz halsiz kaldım ama bugün çokk iim cnm tatlı istemedi belki psikolojik belki değil ama bundan sonra daha ii olacagım galibaa ...Oooooo Cemrem, menüler ciddi anlamda artmış, ben çok beğendim, sağlıklı ve dengeli görünüyor, inşallah tartıda da karşılığını alırsın canım. Menü ilham verici olmuş kesinlikle.
cnm merhaba yeni evin hayırlı uğurlu olsun yuvanda hep mutluluk ve neşe dolsunGüzel arkadaşlarım yol arkadaşlarımmm bazen bi aileden bile yakın olan arkadaşlarımm sizleri çok sevdiğimi söylemek istiyorum öncelikle hasta oldum aradınız yada burdan yazdınız merak ettiniz dua ettiniz,sıkıntım oldu dua ettiniz neşeme ortak olduğunuz daha aklıma gelmeyen çok şeyyde yanımda oldunuz öncelikle sakın ideal kg geldi ayrıldıdiye düşünmeyin emi zatenbeni gerçekden tanıyan bunu demezz eminimm, sadece yorgunluk diyin işte birşeyler diyin,zaten eskisi gibi aktif değilim bu arada benden bi havadisss evimi sonunda aldımhani şu dediğim 4.kat neslinin payı burda büyük ev için verdiği bilgiler kafamı toparlamamda çok yardımcı oldu çok teşekkürler güzel arkadaşımm seni seviyorumP.tesi günü yarımgündü kredi başvurusu yaptık herhalde en geç p.tesiye kadar tapuyu almış oluruz, zaten diğer süreç giriyor devreye yoğun günler beni bekliyor ama işlerimi yoluna koyayım yola devam asla bırakmak yok hatta dahagüzel birşekilde devam etcem inşallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?