2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım menulerın cok saglıklı guzel olmus. sen cok az yıyordun bazen. oyuzden mantıklı guzel menuler olmus. yanlız hem pılav hem ekmek fazla degıl mı anlamadım senın dıyetısyenı:44:

buarada yesıl caya da basla derım muhakkak

cemrem aklıma gelmısken, senın berıvanı sordugunu falan soyledım o da senı cok merak etmıs bebek tedavını falan sordu cok selam soyledı sanaaaaaaa

canım burdakı sohbetı ozluyoruz hepımız. ayrıca burda menu yazmak menulerı sporları gormek motıvasyon acısından da onemlı oluyor oyuzden ıllaki topık ıllakı topık dıyorummmmmm ben deeeeeeee

ben bu gelısmelerı bılıyorum van olayı ıcın uzuldum ama hayırlısı olmus kesınlıkle. hem ablanlara gıtmek ıcın fırsat oldu guzelce vakıt gecırdın sana cok ıyı geldı kesınlıkle. buaralar sen de benım gıbı erken uyuyorsun buna sevınıyorum cunku sen cok gec yatıyordun pazar gunu bıle erkenden yatıyorsun dınlenmen lazım

terapıden cıkınca goruselım, ınsaallah yıne buyuk bır enerjı ve huzur verecek sana.

dıyet ve spor olarak eskı azım ve ıstegın cok mutlu ettı benı. 20x2 bıle gıder yaaaaaaa senınnnnnnn. 20 ne kiiiiiiiiiiiiiiiii

menulerın herseye ragmen guzel olmus. oglenkı durumu bılıyoırum zaten. mecbur kaldın. aksam yanlız az olmus cunku oglen de yemedım. corba ve salata olabılırdı ılave mesela.

keten tohumunu ezdın mı nasıl yaptın sen ?

canım tsk ederız hepımız unutmusuz sen bayramımızı kutlamıssınnnnnnnn cok tsklerrrrrrrrrrrrr

evet evet grıp senın bas dusmanınmıs bunu ıyıce anladım aman dıkkat et canım. senı fena yıkıyormus. ona gore onlemlerını al sen hep. haplar bıtmıs ıse de donuyorsun artık toparlanıyorsun ne guzel. cok mutlu oldummmm

canım olur mu oyle şey ya. herkes merak edıyor ozluyor bu durumlarda. hem senden herkes adına hem kendım ıcın haber almak faydalı oluyor ayrıca ben de ozluyorum shbetını. hıc olmadı mesajlasarak bunu yapmıs oluyoruzzzz moral verdıysem faydam olduysa ne mutlu banaaaa sız benım en depresıf hallerımde bana moral verdınız katlandınız banaaaa ben sen hastayken senı nasıl ıhmal edeyım yanı. hem bılıyorsun ben hepınızden haberdar olup burda paylasmayı, grubu bırarada tutmaya calısıyorum oyuzden tsk etme canım. ben seve seve gosterdım tum ılgımııııııı

bence regl donemınde -- bıle olacaksın sen. sımdıden ++ olacak dıye odaklanma. bence bundan sonra ıyı olacagız hepımız. bayramda gectı, hastalıklar gecsın ustumuzden, kışa guzel gırecegız hem bu mevsımlerı sen seversın sana ıyı gelecek benceeeeee

canım sutum bıtmıstı zaten. bır de mıdem agrır dıye korkarak ıcmemıstım ama ıctım merak etme kavustuk bırbırımızeeeee malum yogurt ıle aram ıyı degıl oyuzden sutu ıhmal etmemeye calısıyorum ben de.

gunaydınnnnnnnnn sevgılı arkadaslarımmmmmmmmmmm

herkes ıyıdır ınsaallahhhhhhhhh

ben bugun sukur daha ıyıyım dune gore. enerjım de daha yuksek, mıde agrım da yok sukur aksamdan berı. ınsaallah boyle devem eder

buarada dun zelıha hocaya mesaj attım gorumcesı vefat etmıs haberınız olsun kızlar. ben de bugun aramayı ve bas saglıgı dılemeyı dusunuyorum dort bes gundur gorusemıyor olusumuzun sebebı bellı oldu yanı. ALLAH rahmet eglesın duyunca garıp oldum hastalık ve ölum haberlerı benı cok derın etkılıyor bu konuda ıyıce zayıflastıgımı dusunuyorum yuregım el vermıyor ama hepımızın basına gelıyor maalesef. ALLAH genclerımızı korusun, hayırlı ölumler nasıp etsın, kaza beladan korusun tum sevdıklerımızı ınsaallah RABBIM.

menumu de yazayımmmmm

sabah 7:

mıde agrımana ragmen bıraz yedım

ıkı zeytın
bır salatalık
yarım kk beyaz peynır
bır yumurta omlet
bır bucuk dılıme yakın tam bugday ekmegı
bır cevız

işe gelınce papatya cayı.

ara: bır kupa yesıl cay, bır yesıl elma

oglene kadar 1 lt oldu suyum.

oglen: uc adet marul, bır su bardagına yakın ayran, bır kepce mercımek corbası, bır dolmabıberın dısı sadece, uc kasık bamya

ara: bır kupa yesıl cay, bır mandalına

aksama kadar suyum 2 lt oldu.

adım sayımım 6000 cıvarıydı ısyerınde yıne yıruduk esımle gunes aldım bolca.

aksam modum dusuktu hafıf hafıf mıdem de agrıyordu spordan vazgectım eve gıttım.

aksam 7 yemek:

6 kasık tavuk sote, 6 kasık yogurt, bır domates, ıkı dılım kepek ekmegı

ara olarak da bır bardak yarım yaglı sut.

suyum 2,5 lt oldu ve gunumu kapattım.

Merhaba kızlar, geçen haftayı ve tatilleri hastalıkla atlattıktan sonra çok şükür ayaktayım, işyerindeyim Eh zaten önümüzdeki haftasonu da çabuk gelecek Bir sürü iş var ama ben minimum tempoda başladım çalışmaya, acelemiz yok, sağlık olsun, işler yetişir Bugün İzmir'de çok güzel bir hava var, tam çıkıp gezmelik aslında, ben camı açtım, temiz temiz güzel havayı soluyorum, o da yeter
Herkese güzel bir gün diliyorum ve geçmişe dalıyorum hemen.

Ayyy Esram sağolasın canım, bence de ohhh beee buldozer gibi geçti üstümden grip Benim de inşallah senin gibi olur ve geri almam verdiğim kiloları, iyi vermişim bence de zaten eşime diyorum, yata yata zayıflamak bu olsa gerek diye şaka bir yana da hasta olmayayım, gerekirse zor kilo vereyim hiiiiç önemli değil. Senin de yoğunmuş bu aralar, dikkat et kendine aman. Ben menü yazma konusunda en son pek kararsızdım, malum pek diyet menüleri olmuyor benim menüler o yüzden faydadan çok zararım oluyor diye düşünmüştüm ama şu haftayı atlatalım, pazartesi başlarım belki ben de yazmaya Asıl spor yazmak istiyorum buraya spooor

Nurdancım, hem menünü hem sporunu çok beğendim canım Azmin daim olsun, bu gidişle çok güzel kilolar verirsin sen eminim

Esracım sporun çok güzel olmuş, kahvaltını da beğendim ama diğer öğünler az geldi bana açıkçası. Öğlen özel sebeplerden böyle olmuş sanırım ama akşam azıcık daha fazla olaydı iyiydi diyorum Diş ağrın için çoook geçmiş olsun, yakın bir zamanda yine ağrı olmuştu ve doktora gitmiştin diye hatırlıyorum, bunu da ihmal etme aman.

Oooooo Cemrem, menüler ciddi anlamda artmış, ben çok beğendim, sağlıklı ve dengeli görünüyor, inşallah tartıda da karşılığını alırsın canım. Menü ilham verici olmuş kesinlikle

Canım benim, olsun ben yine de teşekkür ederim, ayrıca da en kısa zamanda bolca mıncırırım inşallah Çok şükür ayaklandım Filizim. Regl dönemi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur. Bu ara iştahım azaldı zaten, gerçi azalmış haliyle normal bir insan gibi yemeğe başladım o ayrı da böyle bir müddet devam etse şikayetim olmaz yani
Kışı severim kesinlikle, bu sene hastalıkla girmek iyi olmadı ama nazar boncuğu olsun ne diyeyim bahara kadar da Duygucuğumun yürüdüğü yoldan gidip hedefe ulaşırsam süper olur süper
Sen sütü ihmal etme yalnız Filizcim, hem ilaç kullandığın için midene iyi gelir, hem de D vitamini ve kalsiyum için en güzel kaynak.

Filizcim sağolasın canım, sayende haber alıyoruz birbirimizden. Çok üzüldüm, hiç böyle bir durum aklıma gelmemişti. Züleyha'ya ve tüm akrabalarına, dostlarına Allah sabır versin. Görümcesi olduğuna göre muhtemelen gençtir, çok zor bir durum. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Güzel arkadaşlarım yol arkadaşlarımmm bazen bi aileden bile yakın olan arkadaşlarımm sizleri çok sevdiğimi söylemek istiyorum öncelikle hasta oldum aradınız yada burdan yazdınız merak ettiniz dua ettiniz,sıkıntım oldu dua ettiniz neşeme ortak olduğunuz daha aklıma gelmeyen çok şeyyde yanımda oldunuz öncelikle sakın ideal kg geldi ayrıldıdiye düşünmeyin emi zatenbeni gerçekden tanıyan bunu demezz eminimm, sadece yorgunluk diyin işte birşeyler diyin,zaten eskisi gibi aktif değilim bu arada benden bi havadisss evimi sonunda aldımhani şu dediğim 4.kat neslinin payı burda büyük ev için verdiği bilgiler kafamı toparlamamda çok yardımcı oldu çok teşekkürler güzel arkadaşımm seni seviyorum P.tesi günü yarımgündü kredi başvurusu yaptık herhalde en geç p.tesiye kadar tapuyu almış oluruz, zaten diğer süreç giriyor devreye yoğun günler beni bekliyor ama işlerimi yoluna koyayım yola devam asla bırakmak yok hatta dahagüzel birşekilde devam etcem inşallahhhh...

Neslim: Benim zarif,güzel alçak gönüllü arkadaşım,sen hep bana huzur veren birisin yazım şeklin şiir gibi zaten dinlenidiryor insanı, iyiki tanımışım dediğim ender kişilerdensin rabbim yolunu açık etsin zaten bu bi veda değil herzaman görüşmeye devam etcezz zaten,sadece bu grupun bi üyesi olmucam arada gelir selamçakarımm mutlaka özel hayatımdada mutlaka birgün görüşcezz telefondazaten görüşürüzz seni kocaman öpüyorumm..

Tultan: Benim hamarat arkadaşım seninde yolun açık olsun harika bi anne olcann herşey çok güzel olcak allahın izniylee inşallahh allaha emanetol..

Serap: Seni bi tebrik edemedim allah evladını analı babalı büyütsünn inşallahh..
Suna: Senide tebrik ederim resmininizi gördüm harika görünüyorsunuzz allah analı babalı büyütsün inşallah

ercem: Benim en eski arkadaşımmm yola ilk sizlerle başladım ben, seni tanımakdan hep çok memnun oldumm bunu bil dediğim gibi bi ayrılık değil bu ama işte olurda denk gelemezsek diye yazıyorumm. Allah sana hayırlıbi doğum nasip etsin sağ salim evladını kucağınaalırsın inşallahh seni çok seviyorumm zeynepimi benim içinsev annesii

çeşmi: Senin için hakkında en hayırlısını diliyorum nurdancım inşallahh ..nasıl mutlu olcaksan öyle olsun emiii yüzün gülsün şuanki seçimin yada başka hangisi olursa olsun yeterki kıymetini bilen yüzünü güldürcek sana hak ettiğin değeri vercek biri olsunn

Cemre: Içime hep kısa bir süre sonra anne olacağın doğuyor dilerimki allahdan bu güzel haberi tez vakitte alırsınn sana hayırlı sağlıklı bir evlat verir rabbim harika bir anne olcağından eminimzaten

Esra: Güzel vegüçlü kadın senin mutlu olcağın günlerr çok uzak değil seni o kadar güzelgünler bekliyorki bilidğimden değil Sadece öyle düşünmek öylehissetmek istiyorumki öyle olsun,geleceğinfit ve güzel öğretmeni harika eş harika anne adayı hakkında herşeyin hayırlısı olsun

Pomo: Burda olmamda en büyük neden sensin yüzünede arkanada aynı şeyi söyleyebilirim içim ayrı ısındı sana ailemden biri gibi gördüm ne yalan söyleyimm, inşallah herşey gönlünce olur ideal kg kovuşursun bir an önce, çok istediğin evladına kavuşursun zaten harika bir anne olcann ,bugüzel haberide bana haber verirsin inşallahh birde şunuunutma sen çok güçlü bi kadınsın ilk tanıdığım günden bu güne dağlar gibi fark var umarım bu hep böyle olurr gücünü hiç unutmaa ..

Kızlar unutuğum varsa af ola benim ufaklık yanımda rahat bırakmıyor birazda hastaa yukardada yazdım veda gibi görünsede bi veda değil sadece listede yer almıcam ama birden hiç birşey yazmadan ortadan kaybolmak istemedim sizlere bunları ayrı ayrı yazmak istedim ,size arada yazar ne durumdasınız bakarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın banada kolaylıklar dileyin emii

ev alırsınız siz de belki öle yorumlayalımmm

günlük spor dakikalarını yazmak güzel olabilir bence, herkes motive olur hem sevdim bu fikrii

toplantım iptal oldu canım çok keyiflendimm ama yine de çıkmadım spora, evde oturup çalışmam lazım, iyice boşladım bu yarışma işlerini, sonunda hayal kırıklıgı olmasın bi ara çalışmaktan yorulunca bölgesel çalışırım diyorum ama bakalım inşallahhh

ben 4 gün tatil oldu die eşi gelmiştir ondan giremiyodur buraya die düşünüyodum çok üzüldümmm Allah günahlarını affetsin inşallahh

menunu çokk sevdiimmmm rahatsızlıkların geçip de spor da eklendigi zaman muthiş olacak muthiişşş

duygucum öncelikle yeni evin hayırlı olsun huzurla mutlulukla oturun inşallahhh

çok yardımcı olamıyorum sanırım ama yine de sormak istedigin bişey olursa, buralardan bişey lazım olursa falan sorabilirsin seve seve ilgilenirimm

veda olarak kkimsenin görecegini sanmıyorum, inşallah hepimiz sırayla ideal kilomuza inip bu listeden çıkacagız, temennimiz o yani ama sen sık sık gel buralara, senin güzel sohbetindden mahrum kalmayalım, özletme kendini

Ahh canım yaa nasılda hevesli hep böyle ol emi valla o zaman ben de gaza geliyorum.seni böyle kararlı görmek çok güzel.

Keten tohumu ben denedim ama sevmedimmm yinede yicem çok diri geldi yaaa

O gün akşam az oldu sebzemiz bitmiş çıkıp alışveriş yapmak lazım herkes birbirine atıyor dur bakalım ihale kime kalcak

canım gecen pazartesıden berı duzenlı olarak ıkı kupa hatta bazen uc olarak yesıl cay yapıyorum odemı bu sayede attıgımı dusunuyorum hem mıde agrıma da ıyı gelıyor dıye hıssedıyorum.

Ben de senden ilham aldım günde 2-3 bardak içiyorum akşam evde demliyorum gündüz işyerindede bir bardak içiyorum yeşil çay candırr yaa ödemi attırıyor bence de

senden bende ümitliyim balım artık eksileri görmeye başlıcaksın karatay sana yarıcak hem ben de senin gibi ufaktan karatay yapıyorum ama alkali suyu da ihmal etme olurmu ben hep suyumu alkali içiyorum artık çok alıştım sen de devam et kuzu bu arada bu mücverin tarifini alsam da yapsam canım çektide

delı kız. su an ıcın gıtmenı gerektıren bır durum yok kı. sukur kan, seker, hormon degerlerın normal. eeeeee kıloda verıyorsun dıyetısyene nıye gıdeceksın delıııııııııı

amannn ne bileyim kızz heves ettim sanki diyetisyene gidince korkarım yemem gibi ne bileyim gerçi iyi de kilo veriyodum ama durdur şu bir kaç haftadır ondan öyle düşündüm herhalde

midenin ağrısı için şimdilik bitkisel çözümler bulmaya çalışalım olur mu geçmezse kesinlikle doktora gideceksin gitmezsen ben gelir kolundan tutar götürürüm haberin ola

Mımmm canım çekti yaaa yapayım akşam yemeği için çok ideal ayrıca nem de lahanayı çiğden yemeyi çok severim alıp salata şeklinde yemeliyim annem zaten alıcak kışa hazırlık için ben sert kısımlarını kendime alayım bari

inşallah canım ama biliyorsun ben eksileri hep birlikte görmek istiyorum sizinle birlikte kiloe veriyorum zaten eksilerde sizinle olsun kuzummmm hem bize bu ara azim destek şart birbirimizi gaza getirerek götürelim bu işi

evet canım ben bi çorba yapayım olmazsa annem yapsın daha doğrusu böyle az menü olduğunda ek olarak yerim

ohhhh beee enerjinn yüksek olsun hep canım yaaa züleyha hoca için üzüldüm Allah rahmet eylesin Rabbim mekanını cennet eylesin.Ölüm haberleri inan beni de çok etkiliyor.Yakın zamanda arkadaşımı kaybettikten sonra bu haberler beni sarsmaya başladı.

Menünü sevdim fıstığımm öğlen neden dolmanın içini de yemedin ki ? bir de akşam 2 dilim ekmek sende ilk kez gördüğümden bişey demiyorum afiyet bal şeker olsun kalori olmasın

Neslicim yazarsan menüleri ben sevinirim ama tabi yine de sen bilirsin sporunu da yazarsan süper olur canım çünkü gaza geliyorum valla

Menümün az olduğunu herkes söylemiş sanırım bende yine az yeme dönemi başladı korkuyorum neslican kilo almaktan kilo verememekten.Kendime kızıyorum çoğu zaman

Dişim için ayrıca teşekkür ederim doğru hatırlamışsın ihmal etmedim bugün doktoruma gittim fısstık

Duyguşum ;

Ben bu yazıyı okuyunca çok şaşırdım açıkcası.Çünkü senin gibi azimli birini topikte görmek bana çok iyi geliyordu.Her açıdan senden feyz alıyodum.Senin bilgine tecrübene ihtyacım var.Gitmeni kesinlikle istemiyorum ama kararına saygı duyarım.Sen illaki ben gidicem dersen benim elimden bişey gelmez.Yalnız Filizin seni ne kadar sevdiğni hepimiz biliyorum eminim o da çok üzülmüştür.Senden ricem bu kararını bir kez daha gözden geçirmen.

Evin için de hayırlı olsun umarım içne sinmiştir.Rabbim mutlu günler nasip etsin

Kızlar ben artık yarın akşama kadar giremem diye şimdiden menümü yazayım.Bugün benim için yoğun geçti size daha sonra anlatırım.Malum terapi günüydü.

sabah
bir buçuk dilim ekmek
bir haşlama yumurta
3 zeytin
3 çatal peynir
2 kuru kayısı
bir bardak çay

saat 10
bir bardak yeşil çay

saat 11
20 fındık

saat 12
bir bardak süt

saat 13
iki mısır patlağı

saat 17
4 çarliston biber içini kıymayla hafifçe doldurmuş annem
4 kaşık yoğurt
bir buçuk dilim ekmek

saat 19
bir nar

saat 21
2 kupa yeşilçay

Kızlar böyle saat saat yazdım çünkü bugün doktordaydım öğlen yemeğe çıkamadım haliyle ara öğünüm çok oldu ben menümden bişey anlamadım :18::26: suyumda 2 lt alkali su spor olarak yarım saat bölgesel yapıcam şimdilik müsade

diyetisyen eli değmiş ne de güzel olmuşş hep okuyorum ama yorum yazamadım bi türlü cemrem, diyetisyenin hayırlı olsun, tez vakitte sağlıkla beraber ver şu kiloları inşallaahhh
sağol cnm evet bi bilenin eli değince ii oluyorinşlh hepimizzz sağlıklı kilolar verip ideallerimize kavuşacağızzzzzzz
evet ben bazen düzgün bazen saçma sapan besleniyordum ama artık öğrenmeye başlıcam doğru beslenmeyii:26:
bende sordum dedim pilav ekmek nasıl olucak azaltsak menüyü diye yok hayır dedi senin bünyen bunları istiyor ve bunları yiyerek kilo vereceksin dedi bende tmm dedim dr. olan o inşlh ters bi etki yapmaz bünyeme nasılsa 15 gün içinde beli olur kiloda ++ mı var -- mi var çıkarr:26:
cemrem bırsey daha aklıma geldı dıyetısyen spor olarak nasıl bır program tavsıye ettı sana ?????
cnm bugün dietisyenime gittim insulin direncime bakmıştı sonucu aldım beğendi ii dedi sonuç sporu sordum sen bu önümüzdeki 15 gün içinde yürüyüş yapabilirsin dedi ama fazla aşırıya kaçma çünki biz şimdi senden metabolizmanın tepki verip düzene grmesini istiyoruz zaten evde aktifmişsin dedi şimdilik böle git dedi ve bitki çayı içme dediçünki onun hiçbir etkisi olmazmış onun yerine suyunu asla 2 lt den aşağı düşürme dedi bakalım nasıl gidicek zamannı gelince anlıcaz güzelim...
Oooooo Cemrem, menüler ciddi anlamda artmış, ben çok beğendim, sağlıklı ve dengeli görünüyor, inşallah tartıda da karşılığını alırsın canım. Menü ilham verici olmuş kesinlikle.
teşekkür ederim cnm evet düzene girmeye başaldım ilk gün biraz halsiz kaldım ama bugün çokk iim cnm tatlı istemedi belki psikolojik belki değil ama bundan sonra daha ii olacagım galibaa ...

cnm merhaba yeni evin hayırlı uğurlu olsun yuvanda hep mutluluk ve neşe dolsun
kuzey hastalanmış sende geçmiş olsun cnm veda gibi yazmışsın ama dediğin gibi sen istesende burdan ayrılamazsın cnm vede ayrılma zaten olsun ara sıra gr o bile olur güzelim
benim için hissettiklerin duygulandırdı beni inan ki bu yazını inşlh cnm gerçeğini yazmak nasip olur
sen iyi ol ara sırada olsa burda ol seni tanımasam da burda hepimiz gerçekten ailelerimizden çok burda derdimizi sıkıntımızı yazıp rahatlıyoruz iiki burası var iiki pomocum açmış burayı ve tanımışız birbirimizi a.e.o güzelim gene görüşmek üzere diyorumm...

bugün ki menümm

sabah: bi bardak süt, 2 çeşit peynir, 5 zeytin,domates salatalık 2 dilim ekmek

ara: 1 mandalina 3 kayısı

öğle: 4 yemek kaş.taze fasulye,bi biber dolması küçük,2 dilim ekmek,bi bardak yoğurt,bi kaşık kavrulmuş et yağsız olarak

ara: bi elma,şekersiz çay

akşam: 4 yemek. kaş. sebze yemeği,yarım bardak yoğurt,bi dolma,2 dilim ekmek

ara: 2 mandalina,şekersiz çay

activite: bugün yaklaşık 45.dk yürüyüş,2 lt su,benden bu kadar yarın görüşmek üzere...