- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.801
Ahh canım yaa nasılda hevesli hep böyle ol emi valla o zaman ben de gaza geliyorum.seni böyle kararlı görmek çok güzel.
Keten tohumu ben denedim ama sevmedimmm yinede yicem çok diri geldi yaaa
O gün akşam az oldu sebzemiz bitmiş çıkıp alışveriş yapmak lazım herkes birbirine atıyor dur bakalım ihale kime kalcak
Kızlar ben artık yarın akşama kadar giremem diye şimdiden menümü yazayım.Bugün benim için yoğun geçti size daha sonra anlatırım.Malum terapi günüydü.
sabah
bir buçuk dilim ekmek
bir haşlama yumurta
3 zeytin
3 çatal peynir
2 kuru kayısı
bir bardak çay
saat 10
bir bardak yeşil çay
saat 11
20 fındık
saat 12
bir bardak süt
saat 13
iki mısır patlağı
saat 17
4 çarliston biber içini kıymayla hafifçe doldurmuş annem
4 kaşık yoğurt
bir buçuk dilim ekmek
saat 19
bir nar
saat 21
2 kupa yeşilçay
Kızlar böyle saat saat yazdım çünkü bugün doktordaydım öğlen yemeğe çıkamadım haliyle ara öğünüm çok oldu ben menümden bişey anlamadım :18::26: suyumda 2 lt alkali su spor olarak yarım saat bölgesel yapıcam şimdilik müsade
bugün ki menümm
sabah: bi bardak süt, 2 çeşit peynir, 5 zeytin,domates salatalık 2 dilim ekmek
ara: 1 mandalina 3 kayısı
öğle: 4 yemek kaş.taze fasulye,bi biber dolması küçük,2 dilim ekmek,bi bardak yoğurt,bi kaşık kavrulmuş et yağsız olarak
ara: bi elma,şekersiz çay
akşam: 4 yemek. kaş. sebze yemeği,yarım bardak yoğurt,bi dolma,2 dilim ekmek
ara: 2 mandalina,şekersiz çay
activite: bugün yaklaşık 45.dk yürüyüş,2 lt su,benden bu kadar yarın görüşmek üzere...
bugün ki menümm
öğle: 4 yemek kaş.taze fasulye,bi biber dolması küçük,2 dilim ekmek,bi bardak yoğurt,bi kaşık kavrulmuş et yağsız olarak
activite: bugün yaklaşık 45.dk yürüyüş,2 lt su,benden bu kadar yarın görüşmek üzere...
şimdi de menu zamanııı
kahvaltı
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tk ev yapımı biber salçası
1 tk bal
2 dilim çavdar ekmegi
3 4 yeşil zeytin
ara öğün
1 sade şekersiz neskafe
1 tırnak büyüklüğünde fındıklı bitter çikolata
öğle yemegi
1 kase düğün çorbası
1 büyük kaseye biraz çiğ ıspanak, 1 domates ve 1 salatalıktan oluşan uyduruk salatam, üstüne de 4 kaşık yoğurt
ara öğün
yarım nar
1 yeşil elma
akşam yemegi
1 kase düğün çorbası
4 yk ıspanak yemegi
4 küçük ızgara köfte
1 dilim çavdar ekmegi
başka da bişey yemem dahabugun 1 kupa yeşil çayımı içtim, yatmadan bi tane daha içerim sanırım. spora gitmedim yürüyüşe de çıkmadım ama evde toplamda 30 dk yı bulmuştur sanırım bölgesel hareketler yaptım. şimdi çay demliyorum, onu içeyim yatmadan da yeşil çayımı içtim mi işlem taammdır
hee bu arada suyum da 2.5 lt oldu, yatmadan 3.5 olur sanrım
Kuzu seni altta görünce dedim menüsünü yazar şimdi ona bakıp öyle çıkayımbu ara topikteki kızlarımız maşallah çok güzel kahvaltı yapıyorlar hevesleniyorum valla hele senin ara öğünler falan pek başarılı bu ara ayrıca akşamıda çok sevdim öğlen bir dilim ekmek ekleseydin keşke bana biraz az geldi yeşilçayınıda içmişsin su ve sporda tamam hep böyle devam ettt güzel güzel eksiler göreceğinden eminim
bu sabah geniş vaktimiz vardı annemle ondan yaylana yaylana kahvaltı yaptık güzel olduöğlen de yarım dilim çavdar ekmegi kalmıştı evde onu çorbama doğradım ama yazmayı unutmuşum spor da pek sayılmaz ama işte boş geçmiyim dedim, yarın sabah erkenden yine sporaaa bugun bile tartı uzun zamandır görmedigim bi sonuç yazdı çok sevindim valla, dilerim yanıltmaz beni de böle gider bundan sonra
Hazır girmişken bugünü özetliyeyim yoğun ve gergin iş temposundan sonra doktora yetişebildim.Terapi bugün farklıydı.Az ağlattı beni .Bu iyi bişeymiş doktorum öyle dedi.Kızlar terapiye gittikçe kendime daha çok soru sorar oldum.Neden böyle hissediyorum diye ? Ama didikliyorum ve aslında yapmak istediğim şeyi neden yapmadığımı buluyorum onun üstüne gidiyorum.Bu sayede kendime güvenmeye başladım.Aslında keşke daha çok şey yazabilsem size ama terapi kişiye özel olduğu için tam olarak size anlatamıyorum.Yinede gittikçe sizinle paylaşmaya çalışıcam.Yani küçük bir not : kendinize değer verin lütfen ve hayatınızda sizi huzursuz eden şeylerle yüzleşin.
Sonra dişçiye gittim yine ilaç verdi.Durumu göre kurtarabiliriz dedi ilaçlarımı daha almadım.Bi süre de almak istemiyorum ama kullanıp erzurum merkezde kanal yapıcaz.
Bu arada kasım ayına girerken zamanın nasılda aktığını görüyoruz.Her geçen gün bizim lehimize olsun.Eksiler getirsin.Umarım kasımda bol bol eksileri tartıda görürüz.
Kızlar canınız sürekli bişeyler istediğinde ne yapıyorsunuz ? Heleki olmaz saatlerde
Ohh afiyet olsunn ama kıskandım ben de annemle yaylanarak kahvaltı istiyorum gerçi haftasonu ablamla süper bir kahvaltı yaptım yaa onu unutmuşum
Eksi görmene çooook sevindim eminim pazartesi güzel bildirim yapacaksın azimli hatun seni
insan yaşadıkça öğreniyor kendisiinin değerini, ben artık diyorum valla en önemlisi benim, en degerlisi benim die.. ağlamak iyidir derler, ben çoğu zaman ağlayamıyorum nedense, saçma sapan bişeyde patlak veriyor ölesi daha kötü. git gide daha iyi olacaksın erracımmm, hayat hepp güzel şeyler getirecek snaaa
gelelim sorunaa, yani olur olmadık saatlerde bişeyler isteme mevzunaaa.. valla eskiden yiyodum, ama artık yemöeyecem kesin kararlıyımmmama daha önce bu topikte bi yerde okumuştum, canının istedigi bişeyi bi ısırık yesen de istegin geçiyomuş, bizim gözümüz doymadıgı için sanırım çok çok yiyoruzz, sen de öle deneyebilirsin istersenn
ne istedi, kız caNIN bu saattee
ablayla kahvaltı benm anne kahvaltımı döver bileebende biraz inat var da kuzum, bu sefer de çok inat ettimm, teyzemn bikaç sözü emrah falan derken, kararlıyım bakalım Alah yeterki saglıkla ilgili bi sorun vermesin, aynen devam edecem bölee işlerin azalınca spor konusunda kapışacaz seninle anlaştık mı
ahh canım teşkkür ederim inşallah dediğin gibi olur bu saatte kısır istedi canım kızz hem de kısır yaa ben balkonda atlayıp geliyorumtabiki yemedim zaten üşendiğimden asla bu saatte kısır yapamam ki ben
spor konusunda anlaştık canım ben eve bisiklet alırsam oooo inmem üstünden dur bakalım
Nurdanım aşağıda hala aktif görüyorum seni balım ben ufaktan kaçayım makyajımı sileyim de yatayım erken kalkıyorum malum hem ayaklarım mutfağa gitmedn ben onları yatağa götüreyim
Kendine çok dikkat et olur mu öpüyorumm seni
Merhaba kızlar, geçen haftayı ve tatilleri hastalıkla atlattıktan sonra çok şükür ayaktayım, işyerindeyimEh zaten önümüzdeki haftasonu da çabuk gelecek Bir sürü iş var ama ben minimum tempoda başladım çalışmaya, acelemiz yok, sağlık olsun, işler yetişir Bugün İzmir'de çok güzel bir hava var , tam çıkıp gezmelik aslında, ben camı açtım, temiz temiz güzel havayı soluyorum, o da yeter
Herkese güzel bir gün diliyorum ve geçmişe dalıyorum hemen.
ev alırsınız siz de belki öle yorumlayalımmm
günlük spor dakikalarını yazmak güzel olabilir bence, herkes motive olur hem sevdim bu fikrii
toplantım iptal oldu canım çok keyiflendimmama yine de çıkmadım spora, evde oturup çalışmam lazım, iyice boşladım bu yarışma işlerini, sonunda hayal kırıklıgı olmasın bi ara çalışmaktan yorulunca bölgesel çalışırım diyorum ama bakalım inşallahhh
ben 4 gün tatil oldu die eşi gelmiştir ondan giremiyodur buraya die düşünüyodum çok üzüldümmmAllah günahlarını affetsin inşallahh
menunu çokk sevdiimmmmrahatsızlıkların geçip de spor da eklendigi zaman muthiş olacak muthiişşş
Neslicim yazarsan menüleri ben sevinirim ama tabi yine de sen bilirsin sporunu da yazarsan süper olur canım çünkü gaza geliyorum valla
Menümün az olduğunu herkes söylemiş sanırım bende yine az yeme dönemi başladı korkuyorum neslican kilo almaktan kilo verememekten.Kendime kızıyorum çoğu zaman
Dişim için ayrıca teşekkür ederim doğru hatırlamışsın ihmal etmedim bugün doktoruma gittim fısstık
ahh canım teşkkür ederim inşallah dediğin gibi olur bu saatte kısır istedi canım kızz hem de kısır yaa ben balkonda atlayıp geliyorumtabiki yemedim zaten üşendiğimden asla bu saatte kısır yapamam ki ben
spor konusunda anlaştık canım ben eve bisiklet alırsam oooo inmem üstünden dur bakalım
bugün ki menümm
sağol cnm evet bi bilenin eli değince ii oluyorinşlh hepimizzz sağlıklı kilolar verip ideallerimize kavuşacağızzzzzzz
evet ben bazen düzgün bazen saçma sapan besleniyordum ama artık öğrenmeye başlıcam doğru beslenmeyii:26:
bende sordum dedim pilav ekmek nasıl olucak azaltsak menüyü diye yok hayır dedi senin bünyen bunları istiyor ve bunları yiyerek kilo vereceksin dedi bende tmm dedim dr. olan o inşlh ters bi etki yapmaz bünyeme nasılsa 15 gün içinde beli olur kiloda ++ mı var -- mi var çıkarr:26:
cnm bugün dietisyenime gittim insulin direncime bakmıştı sonucu aldım beğendi ii dedi sonuç sporu sordum sen bu önümüzdeki 15 gün içinde yürüyüş yapabilirsin dedi ama fazla aşırıya kaçma çünki biz şimdi senden metabolizmanın tepki verip düzene grmesini istiyoruz zaten evde aktifmişsin dedi şimdilik böle git dedi ve bitki çayı içme dediçünki onun hiçbir etkisi olmazmış onun yerine suyunu asla 2 lt den aşağı düşürme dedi bakalım nasıl gidicek zamannı gelince anlıcaz güzelim...
teşekkür ederim cnm evet düzene girmeye başaldım ilk gün biraz halsiz kaldım ama bugün çokk iim cnm tatlı istemedi belki psikolojik belki değil ama bundan sonra daha ii olacagım galibaa ...
cnm merhaba yeni evin hayırlı uğurlu olsun yuvanda hep mutluluk ve neşe dolsun
kuzey hastalanmış sende geçmiş olsun cnmveda gibi yazmışsın ama dediğin gibi sen istesende burdan ayrılamazsın cnm vede ayrılma zaten olsun ara sıra gr o bile olur güzelim
benim için hissettiklerin duygulandırdı beni inan kibu yazını inşlh cnm gerçeğini yazmak nasip olur
sen iyi ol ara sırada olsa burda ol seni tanımasam da burda hepimiz gerçekten ailelerimizden çok burda derdimizi sıkıntımızı yazıp rahatlıyoruz iiki burası var iiki pomocum açmış burayı ve tanımışız birbirimizi a.e.o güzelim gene görüşmek üzere diyorumm...
sağol güzelim menüm harfiyyen uyuyorum dr.uma inan ki ne eksik ne fazla yapmamamya özen gösteriyorum evet 6 dilim ekmek yanında pilav veya makarna da var ve meyve meyve her ara da 2 porsiyon da ben çok olur diye bimeyve bi kuru meyve koyuyorum bana ölede yapabilrisin demişti.canım ben menünü çok beğendim senin menülerin diyetisyen kontrolünde olduğu için bişey diyemiyorum ama hani bilgilendirirsen beni sevinirim gün toplamın 6 dilim ekmek 4 meyve görüyorum doktor mu böyle istedi ?
cnm aslında benim bile gitmem lazım terapiye çünki bu çocuk mevzusu ailevi bazı sorunlar benide yeri gelince haddinden fazla yıpratıyor ben olmaz hayır diyemiyorum kimseye sonra da oturup ağlıyorum ve en büyük zararrı kendime yapıyorum ne yazıkkiHazır girmişken bugünü özetliyeyim yoğun ve gergin iş temposundan sonra doktora yetişebildim.Terapi bugün farklıydı.Az ağlattı beni .Bu iyi bişeymiş doktorum öyle dedi.Kızlar terapiye gittikçe kendime daha çok soru sorar oldum.Neden böyle hissediyorum diye ? Ama didikliyorum ve aslında yapmak istediğim şeyi neden yapmadığımı buluyorum onun üstüne gidiyorum.Bu sayede kendime güvenmeye başladım.Aslında keşke daha çok şey yazabilsem size ama terapi kişiye özel olduğu için tam olarak size anlatamıyorum.Yinede gittikçe sizinle paylaşmaya çalışıcam.Yani küçük bir not : kendinize değer verin lütfen ve hayatınızda sizi huzursuz eden şeylerle yüzleşin.
Sonra dişçiye gittim yine ilaç verdi.Durumu göre kurtarabiliriz dedi ilaçlarımı daha almadım.Bi süre de almak istemiyorum ama kullanıp erzurum merkezde kanal yapıcaz.
Bu arada kasım ayına girerken zamanın nasılda aktığını görüyoruz.Her geçen gün bizim lehimize olsun.Eksiler getirsin.Umarım kasımda bol bol eksileri tartıda görürüz.
Kızlar canınız sürekli bişeyler istediğinde ne yapıyorsunuz ? Heleki olmaz saatlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?