2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

senın ıyılesmenı beklıyoruz hepımız, tam gaz bır spor yarısması ıcınnnnnn

mevsım gecıslerınde genelde ıstah acılır senın kapanmıs valla super olmus bence de kalsın boyleeeeee kışı ben sevmıyorum valla, esktra dogal gaz masrafı, kısın erken kararan havadan dolayı sosyallıgın sıfırlanması, heryerın erkenden kapanması, spora gıdısın zorlanması vs derken ben sevmıyorum valla. ama ızmır de ya da karadenız de yasasaydım sorun etmezdım kesınnnnn

aynen bence de bu kısın ılk hastalıgı ve son hastalıgı olsun ınsaallah senın ıcın

tamam anlastık sute tam gaz devammmmmmmmmm

ben de aynı seyı dusundum 40 yaslarda bır bayandır bence en fazla. aramayı dusundum ama ortamı bılmedıgım ıcın de beklemeyı dusundum bır de ben boyle durumlarda cok salaklasıyorum ne dıyecegımı bılemıyorum bır yıl once cok eskı bır arkadasımı kaybettıgımden berı boyleyım aslında.

haber verme konusunda da sorunlar, hastalıklar, yogunluklar derken hem bırbırımızden uzak kalma hem dıyetten uzaklasma hem yanlızlık hıssı olusabılıyor oyuzden ben elcı olmaya calısıyorum hepınızın arasında kopru olmaktan da memnunum. bırbırımızden haber alıyoruz kopmuyoruz bu sekılde.

mıncırmaya gelınceeeeeeee 90 a ınebılırsem olacak ınsaallahhhhhhhh

bende merak ediyorum nasıl gidecek kilolarr bende:26: yok ölçüm yapmadı o makine yoktu galiba çok pahalı bi makine ki almamışlar halbuki gittiğim yerde özel ama yok
ben evde gögüs basen bel ölçümü aldım 15 gün sonra tekrar bakıcam ya bitki çayı yok dedi bende anlam veremedim ama olsun deniyoruz bakalım şimdi inşlh cnm seninde direncin kırılır da sende rahat rahat kilo verirsin ama inan ki bu bile büyük bi başarı cnm istediği zaman oluyor sende istiyorsun inan ki daha da güzel kilolar vereceksinn
ya ben bunu bilmiyordum olsun sen nesli,duygu hepiniz iiki burayı açmışsınız
çünki ben buraya yazılıp başlamasaydım diete belkide dietisyene bile gitmicektim nasıl beslenme olduğunu bilmeden yıllarca çabaladım zaten aynen devam edicektim yola burda menümü yaza yaza anladım ki bende bi hata var kilo versemde hemen alıyorum hemen bozuluyor menüm sizin sayenizde yanlışımı burda gördüm anladım vee doğru beslenmeyi öğreniyoum
KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMM DUYGU,POMOCUM,NESLİCİM İİ Kİ BURAYI AÇMIŞSINIZZZZZ

karadenızden aldıgım o yesıl cay aslında bana bu ozellıgı kazandırdı ıcımı hafıf dedıgım gıbı. cok hosuma gıttı sık sık ıcıyorum artık suyu hatırladıgım gıbı yesıl cayı da hatırlıyorum unutmuyorum ıns boyle devam eder faydası da olur ıns hepımıze.

mucverın tarıfı evde kaldı ben bakayım da sana vereyım cok guzel oluyor ben sevıyorum

menulerın az olunca corba ya da salata ekle muhakkak.

mıde agrım ıkı gundur cok rahatsız edecek sekılde degıl nerdeyse baya bıttı gıbı. ıns boyle devam eder canım. olmazsa doktora gıdecegım mecburen. yanıma esım ya da komsum gelır cunku endoskopı yapılacak el kol baglanıyor uyutuyorlar agzına hortum falan. okadar sey yasadım ama buna hazırlık olmadıgımı goruyorummm

lahanayı ben de severım cıgden yemeyı. lahana sarması da en sevdıgım yemeklerdendır zaten. cıg sebzelere yonelmeyı dusunuyorum buaralar. bakalım. allahtan esım de uyumlu bırı, bana bu konuda uyar dıye dusunuyorum hatta var ya bahceden taze ıspanak toparlayınca salatanın ıcıne marul gıbı dogruyorsun harıka oluyor ıspanak oldugu bıle bellı olmuyor kaynanamlarda yapmıstık da cok sasırmıstım hatta ben.

dolma pırınclıydı oyuzden yemedım. bıber sebze dıye dısını yedım sadece.

aksam da gunluk az ekmek tukettıgımı gorup tahıl tuketmek ıcın yedım. gercı tam tahıl degıldı kepektı ama olsun yıne de.

canım sen gunluk tum menulerını not al ve dıyetısyene goster oldu mu, aklıma geldı sımdı bu. cok faydası olur bence. cunku bıze fazla gelen sey aslında dogru olan bırsey olabılıyor

terapı konusunda da ben o ımkana sahıp degılım ama enazından ıyı bır psıkıyatrıst buldum ılgılenıyor ılacımın da faydası oldu cocuk konusunda guclu durmaya calısıyoruz umutlu olmaya calısıyoruz ama ıcımızı bır tek bız bılıyoruz aslında cemrem. oyuzden senı en ıyı ben anlıyorum bu konuda. oyuzden tavsıye ederım kesınlıkle bır psıkolog ya da psıkıyatrıst.

yeme ıstegı, alısverıs ıstegı, uyku ıstegı bunlar duygusal aclıktan oluyormus cogu zaman. ıcındekı duygusal boslugu, bırseyler ıle doldurmaya calısmak. oyuzden o yeme ıstegı bazen ıste tamamen duygusal olarak tetıklenıyor aslında.

memnun kalmazsan sana tavsıye edecegım ıyı bır kez var. atasehırde, kadıkoy sıfa polıkınıgı. seda hanım dıye dıyetısyen vardı cok da cıcı bırıydı. o makınalar falan vardı baya guzel bır yer.

evet bızım mazımız uzun canımmmm, daha uzun olsun ınsaallah daımaaaaaa

bız de sana tsk ederız burada oldugun, mucadele ettıgın, bızlerın senın gıbı bırı ıle tanısmasını sagladıgın ıcın, azmın ıcın, emegın ıcın, guzel kalbınnnnnn ıcınnnnnnn

hersey daha da guzel olacak ınsaallah hepımız ıcınnnnnnnnnnn

kahvaltın cok guzel olmus oglen kı uyduruk salatan harıka saglıklı olmus. ara ogunler meyveler gormek cok hosuma gıttı. aksam mebu cok guzel cok saglıklı. kısacası ben bugunu komple cok cok begendımmmmmmm

spor da yapılmıs yıne. bu hafta cok cok basarılısın senı boyle gormedım hıc. cok mutlu oldummmmm sabırsızlıkla beklıyorum pazartesıyııııı

bugun doktorda olmana ragmen, menulerın guzel olmus aksam corba ve salata eklesen daha da mukemmel olurmus.

dun verımlı guzel bır gun olmus. aglamak gercekten ıyıdır. hapın etkısı mı bılmıyorum bense tam tersı eskıye gore zor oluyorum. bu ıyı bır sey mı kotu bır sey mı bılmıyorum ama senın aglaman ıyı olmus cunku sureklı guclu gorunmeye calısmak ıcıne atmak ıyı bırsey degıl kendını bırakman cok guzel olmus. terapı sana cok ıyı gelıyor bunun farkındayım oyuzden de senın adına cok mutluyum dıscıye de gıtmıssın o da aradan cıkmıs cok ıyı olmus.

kışa gırıyoruz artık, ınsaallah kışın ayazı bıze tam tersı sıcacık huzur ve mutluluk verecektırrrrrrr

sut ıcebılırsın ozellıkle ılık sut ıcıne tarcın bomba olur keske ben de yapabılsem ama sutu ancak soguk ıcebılıyorum

sağlam yerı olmayan bırı olarak benım de dıscıye gıtmem lazım ama hem uygun hem ıyı bır dıscı bulmaya calısıyorum dolgu gerektıren ve zaman zaman sıkıntı yaratan dıslerım var onlara bır baktırmam lazım. sen tedavıye baslayınca ben de gaza gelırım hem belkı

sadece buraya degıl, konusarak da bunları duyguya anlatmak ve hatırlatmak lazım bence de. hepımızın onun dostluguna da azmıne de ıhtıyacımız var o olmadan hersey zor olur keyfı olmaz ben de senın gıbı bunu kabullenmeyen bır cevap yazacagım zaten, dun ıyıce dusundum yazabılmek adına. ayrıca zaten aksam 11 ı gecıyordu eve geldıgımızde. zamanım da olmadı zaten. ve dedıgın gıbı ben duyguyu cok sevıyorum onun olmadıgı bır topıkte tam olarak mutlu da olamam basarılı da olamam. ben sızlere destek oluyorsam benım burda olmam ya da topıgı toparlamam herkese faydalıysa, duygu hem benım ıcın hem sızler ıcın bızımle olmalı. bır veda olmasa da bu cumlelerı bıle okumamıs olmak ıstıyorum hersey eskısı gıbı olsun duygu hep bızımle olsun benım ıcın, bızler ıcınnnnnn. umarım kararını degıstırır ve degıstırmesı ıcın de hepınızden destek beklıyorum zaten.

assolistler en son çıkar seklınde bır gırıs yaparak moralımızı toplamaya bu konuya eglencelı bır gırıs yapmak ıstıyorummmmm ama aslında cok saskın, kırgın, sınırlerı bozuk bır durumdayım bu konuya daır. cunku hıc dusunmedım bunu. cok hazırlıksız yakalandım, hazır olacagımı da dusunmuyorum zaten. cunku senın burda olmaman dıye bırsey dusunmedım.

ev konusu sen yazdan berı cok sarstı pozıtıflıgını, algılarını, herseyını cok etkıledı oyuzden sen ayrılabılırım demene ragmen senı bu hafta ızınlı yazdım cunku gecıcı bır ruh halı dıye dusundum ama burda bu yazını gormek cok uzdu cok sasırttı cunku ben dahıl hepımızın senı nekadar cok sevdıgını bılıyorsun buranın sensız eksık olacagını bılıyorsun ben ve hepımızın sana her anlamda ıhtıyacı oldugunu bılıyorsun evı yerlestırdıkten sonra 54-55 lere dusmek, plates yapmak, kasımda bomba gıbı donmek sozlerın vardı oyuzden de cok sasırdım cunku gıtmenı hıc beklemedım tamam hedefe ulastın kalmak zorunda degıldın kımse ıcın zaman ayırmak ya da bırsey yapmak zorunda degılsın ama sen de bızlerden uzak kalamazsın bunu ıstemezsın dıye bılıyorum cızelgede olmamak normal bır ıstek ama yarı veda gıbı bırsey yazmak olmadı be duygucum. ne benım ıcın ne dıgerlerı ıcın olmadı. kararına saygı duyarım anlarım da ama farklı ve zor bırseylerden dolayı ıyı bır ruh halınde olmadan bu karara vardıgını dusunuyorum oyuzden de kendı adıma kararını onaylamıyorum kabullenmıyorum oncelıklı olarak benım ıcın burdaysan dedıgın gıbı, o zaman benım ıcın burda kal cunku ben olmadım halen, benım sana dıyet anlamında ıhtıyacım çok ozellıkle de bu donemlerde. son zamanlarda sıze yansıtmadıgım cok seyler var hayatımda. kımseyı bogmak uzmemek sıkmamak ıcın anlatmıyorum eskısı gıbı hersey dılımde degıl belkı de bılmıyorum ve kılo verememek boguyor benı. oyuzden benı enkaz olarak buldugun zamanlardayız donem olarak. kıs bana ıyı de gelmemıstı zaten bılıyorsun benı dusunuyorsan benı sevıyorsan sebep ne olursa olsun burda kal ozaman. ben bebegımın oldugunu sana telefonda soylemek ya da bır mesaj atmak ıstemıyorum burda halaylar cekmek, eskıyı bugunu konusarak burda herkese beraber duyurmak ıstıyorum, ızmıre gelıp fotograflarımızı burda paylasmak ıstıyorum kardesımle ben demek ıstıyorum resımlerın altında. sen bana kardesım dedın ben sana kardesım dedın kardesler heryerde bırarada olmalıdır kardesler ayrılamaz burdan gıtmenı bır ayrılık olarak gorurum ben, sen ne dersen de farketmez.

duaların dıleklerın ıcın cok tsk ederım ALLAH razı olsun kalbını bılıyorum zaten, sen de benım kalbımı bılıyorsun evı almıssınız bunları gec ogrendım buna uzuldum tabı kı ama tum sıkıntılarına ragmen cok da sevındım cunku cok ıstıyordun senı tanıdım tanıyalı bekledıgın bırseydı. ALLAH agız tadıyla oturmayı nasıp etsın ınsallah ınsaallah evıne de gelmek nasıp olacak ve bugunlerı anacagız beraber.

bazı olaylar bazı ınsanları cok etkıler, her sıkıntı herkese gore buyuk ya da kucuktur. her konu herkese gore onemlı ya da onemsızdır oyuzden senı nekadar anlıyoruz desek de anlayamayız her konuda bu boyledır aslında, kımse kımse tam olarak anlayamaz ama bak bu surecın gecıcı oldugunu, senı derınden etkıledıgını ama evı o doseme ve yerlesme heyecanı ıle sana cok guzel bır enerjının gerı donecegınden emınım. evı yerlestırınceye kadar ızınlı ol sen, nezaman ıstersen gel yaz, menulerıme yorum yapmana cok ıhtıyacım var ama bunları dusunme sen, ıslerını hallet zaman zaman gel bıze yaz ama aramıza tamamen don, hıcbıryere gıtmeeeeee

gıtmek yokkkkkkkkk bunu yasaklıyorum kabul de etmıyorum.

buarada kuzey de hastalanmıs bunu da bılmıyordum buaralar sana ulasamadım yogunsun dıye rahatsız da etmek ıstemedım zaman zaman zaten ulasamadım bılıyorsun umarım daha ıyıdır kuzucuk. soguk algınlıgı sanırım oyle tahmın edıyorum sen tum onlemlerı almıssındır ılaclarını da alır hemen ıyılesır ınsaallah oglusun. cok cok gecmıs olsunnnnnnnnnn

Son düzenleme:
kafam cok dalgın buaralar. ust uste cok sey oluyor son zamanlarda. ayrıca bu yıl tempom cok yogun. hayata yetısemıyorum sankı resmen. bır suru planlarım var uygulayamıyorum okunması gereken kıtaplar yapılması gereken ısler gıdılmesı gereken yerler alınması gereken hedıyeler yapılması gereken ıstekı ısler, ev, aılevı sorunlar, maddı planlar, yemek yapma seanslarım, o bu derken cok doluyum aslında son zamanlarda. ama benı toparlayacak seyı de bılıyorum kılo vermeye baslarsam yenıden, yenıden guclenecegımı bılıyorum uzerımde garıp bır etkısı var bunun. ramazandakı o enerjımı oyuzden okadar ozledım kııııııııııııııııı

toparlayabıldıgım kadar duygunun vedası konusunda ve kendıme daır acıklamaları yaptıktan sonra hepınıze gunaydınnnnnnnnn demek ıstıyorum gunumuz guzel olsun ınsaallah ben mıde agrılarından kurtuldum gıbı sanırım. ınsaallah tekrar da etmez dun duygunun haberınden dolayı cok dagıldım toparlanamadım ıse odaklanamadım bırıken ıslerım var onlara bakmam lazım aksama da spora gıdecegım oyuzden gec saatte ya da yarın sabah gorusuruz artık kızlar. ozamana kadar kendınıze dıkkat etmeye devam edın, haftayı da bıtırmek uzereyız zaten cok cabuk gectı.

hepınızı opuyorummmmmmmmmmm ALLAHA emanet olunnnnnnnnn

dunku menumu de yazayım ve cıkıyorummmmmm

sabah:

bır yumurta omlet
uc zeytın
bır domates
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız

ara: bır mandalına, bır kupa yesıl cay

oglene kadar 1 lt su.

oglen: bır haslanmıs ve fırınlanmıs bud, uc kasık pırınc pılavı, bır kepce mercımek corbası, dort kasık yogurt

ara: bır yesıl elma, bır kupa yesıl cay

aksama kadar 1,5 lt daha su ıctım.

aksam ıs cıkısı kuafore gıtmem gerektı ardından da komsuya. yemek yemege vaktım olmayacagı ıcın cıkmadan bır mandalına ve yarım havuc yedım hızlıca eve dondum ve komsuya gıttık

orda da 2 cevız, 15 adet antep fıstıgı, acık sekersız cay, bır yesıl elma yedım

dun boyle garıp oldu yanı aksam yemegı yok ama bol meyve varrrrrrr şartlardan dolayı oyle oldu

suyum 3 lt olarak adımlarımı da 7000 adım ama cogu tempolu olacak sekılde tamamlamıs oldum 12 de uyudum uykum varrrrrrr alısmısım buaralar erken uyumayaaaaaa

Merhaba kızlar, bugün İzmir'de yine bahar havası var hepimize pozitif enerji versin inşallah Sabah biraz işlerim vardı, onları hallettim, fırsat bulunca da hemen merhaba diyeyim dedim
Bu ara herkesin menüleri pek güzel, pek beğeniyorum valla, bu hafta benim pek düzenli değil, öğlenleri canım dışarda yemek istemiyor, o yüzden ceviz, badem, meyve getiriyorum evden, bugün de öğle yemeğim bu şekilde, 1 dilim ekmek te aldım yanıma. Spor falan şimdilik yok, azıcık hareket edince bile ter boşalıyor vücudumdan, hele bir toparlanayım da o zaman başlayacağım spora.
Özellikle Cemremi takipteyim, menüleri benim tarzımda çünkü, bol kepçe hoşuma gidiyor inşallah sağlıklı ve kalıcı kilo verecek
Duygucuğum ev almış sonunda, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla, huzurla, mutlulukla yaşayın içinde canım. Şimdi yoğun ve keyifli bir süreç başladı onun için, kolaylıklar diliyorum. Biraz veda yazısı gibi görünse de öyle olmadığını biliyoruz hepimiz, yine de ne yalan söyleyeyim duygulandım biraz. Ben de burada yazmaya devam etmesini isterim kesinlikle ama yoğunluğunu ve telaşesini anlıyorum ve o yüzden bir şey diyemiyorum. Ben bunun izin gibi olduğunu düşünüyorum, Duygu öz disiplini yüksek biri, bu nedenle yaptığı işi tam yapmak istiyor benim gözlemlediğim kadarıyla, bu yüzden de buraya vakit ayırması zor olacağı için böyle bir karar aldı sanırım, saygı duyuyorum. Ancak listeden çıkmasını doğru bulmuyorum, bence hatta kilo bildirimi yapmaya devam etmesi kilosunu koruması açısından çok faydalı olur. Bildirim yapmasa bile biz listeden çıkarmayalım Filizcim, o hepimizin ilham perisi ve verdiği kiloları görmek bizi motive ediyor, bu nedenle tabloda kalması taraftarıyım. Evine yerleştikten sonra da belki birkaç kilo daha vermek isterse de kaldığı yerden devam eder diyorum.

merhaba canım senı boyle gormek cok hosuma gıttı. Yanında ara ogun getırıyorsun bu benı mutlu ettı cok faydasnı goreceksın kesınlıkle. Menu yazma konusunda nezaman ıstersen ozaman yaz ama boyle mesela yaptıgın gelısmelerı paylasırsan mutlu olurum gercekten cunku heyecan verdı kesınlıkle. Cok hosuma gıttı. Haftaya spora da baslarsın havalar da guzel gıdıyor hatta ben yerınde olsam sabah bır yuruyus yaparım ardından bır dus ve eve gıderım. Bızım patron erken cıkmamız ıcın cok mantıklı bırsey dusunuyor galıba kış ıcın Zaten 7 de servıse bınıyoruz, 7 bucukta masamızda oluyoruz 5te cıkmak ıcın bızı 5 te getırtecek sanırım, dun oyle bırseyler gevelıyordu :44: Ama senın mesaı baslama saatın daha avantajlı oyuzden bunu degerlendırebılırsın canım, zaten en guzel spor sabah yapılan spormus ayyyyyyy nasıl heveslendım bakkkk bırdennn Dur yapabılırsem ben de bırsey deneyım

Duygu konusunda ben de saygı duyuyorum hak verıyorum ama gıtmesını ıstemıyorum kabullenmıyorum zaten okudun mu bılmıyorum uzun bır acıklama yaptım duygu ve dusuncelerıme daır bu konuda. Kaldı kı duygu dese bıle ben adını asla asla sılmem. ısterse buraya hıc donmesın yazmasın, o bızım en basarılımız, herseyın vesılesı ve sebebı kısı. Oyuzden ılham ve ornek olarak hep lıstede kalacak zaten. O gecen hafta ayrılabılırım sınyalı verıyordu ama ozaman bıle ben ruh halını tahmın edıp ızınlı yazdım sen bu konuda endıselenme, bızden kurtulamaz oyleeeeeeee

evet kesnlikle nesli benim fez aldığım insanlar arasında ayrıca benim az yeme nedenim gün içinde kalorili bişey yediysem onu telafı etmeye çalışmamdır ama cemremin menülerini gördükçe cesaretleniyorum bol bol yiyor ben de öyle yapabilirim diyorum yoksa fena gidiyordum

canım güzel kalbine sağlık almış kadar oldum çok teşekkür ederim.Ben o meseleye bir çözüm bulucam inşallah.Kısırı ben şimdilik geçtim bugün canm çekmiyor çok çekerse çiğköfte yerim misss gibi hem bana iyi geliyor kabızlık için sende seversin bilirim aklında olsun

ayyy yine bir sürü güzel şey yazmışsın öğrendim sayende lahana mücver falan denicem hepsini saol balım çorbayı da halledicem

midenin geçmesine çoook sevindim çünkü bu aralar stresli olduğunu biliyorum üstelik sürekli gittiğin doktorlar canını sıkıyor en azından bir de mide ağrısı çekme yani.Kıyamam ben sana kuzuuuuu

teşekkür ederim canımm evet terapi çok iyi geliyor bana keşke herkes gidebilse farkında olmadan o kadar çok sorunumuz var ki ayrıca fakında olduklarımız da cabası.Hayatı sıkıntılı olan insanların kesinlikle gitmesini tavsiye ederim.

Sütü seviyorum da bu tarçını hiç sevmiyorum ama zorda kalırsam denerim balım teşekkürler fikrin için.

demek doktrun öyle dedi e o zaman uyman iyi olmuş canım senin sonucunu çok merak ediyorum bu hafta bakalım nasıl olacak ona göre bende senden örnek alırım.Spor olayını nasıl yapıcan ?

Senin için güzel bir adım olmuş.Sağlık konusunda önce kendini düşünüyor olmanda güzel.Kimsenin seni üzmesine izin verme.Onlara hayır diyebilmeyi öğren.Çocuk meselesi seni yıpratır muhakkak bu süreci en az hasarla atlatabilmek için lütfen kendine değer ver.

Diyet bisküvi için ne düşünüyorsunuz kızlarr ??? ben çok sevdim ama ne ölçüde yemek lazım ki

Senin durumunu biliyorum filizim çünkü nerdeyse hayat şartlarımız aynı sayılır.Ama ben inanıyrum ki çok güzel toparlıyoruz.Sen de öyle farkındasın zaten.Kasım bizim ayımız olacak.Görürsün bak kasımda çok güzel eksiler göreceğiz.Ben bunun için çabalıyorum.Topik olarak bir canlanma var herkes uğraşıyor.Sen de karamsar düşünceyi at aklından.Evet vakit problemin var biliyorum.Çünkü çalışan insanlarda bu oluyor.Heleki sen evlisin ev işleri de üstüne gelince sana vakit az kalıyor.Bunu doğru düzgün bir programla rayına oturtabiliriz.Bak bi düşün sen bunu yine konuşuruz.

Duygu konusunun seni ne kadar üzdüğünü görebiliyorum filiz ama bi yere kadar müdahele edebiliyoruz.Sonuçta bu onun kendi kararı.Zorla topikte tutamayız.Ama duygunun gitmesini kesinlikle asssslaaaaaaaaaaaa istemiyorum.Onun yeri de çok belli oluyor zaten.Muhabbetini kendini çok özledim.Gönül asla istemiyor gitmesini ama artık top duyguda.Daha yazdıklarımıza cevap vermedi çünkü.Bakalım kararı ne yönden olacak.Umarım bizi bırakmaz

hımmm menünü çok sevdim özellikle öğlen menünü canım çekti düşün yani akşamda meyveyle ve cerezle tamamlamıssın afiyet olsun canım suyun da başarılı

slm pıtırcık napıyorsunnnnnnnnn

cıkmadan bır bakayım dedım. artık eve erken gıttıgın ıcın erken gırmıssın topıge deeeeeeee

ben spora gıdemeyecegım evde yapmayı deneyecegım cunku tadılat varmıs spor salonunda. bayramdan berı gıdemedım ya hastalıktı toplantıydı mısafırdı mıde agrısıydı derken bu cıktı sımdı de.