- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.821
Ayyy Esram sağolasın canım, bence de ohhh beeebuldozer gibi geçti üstümden grip Benim de inşallah senin gibi olur ve geri almam verdiğim kiloları, iyi vermişim bence de zaten eşime diyorum, yata yata zayıflamak bu olsa gerek diye şaka bir yana da hasta olmayayım, gerekirse zor kilo vereyim hiiiiç önemli değil. Senin de yoğunmuş bu aralar, dikkat et kendine aman. Ben menü yazma konusunda en son pek kararsızdım, malum pek diyet menüleri olmuyor benim menüler o yüzden faydadan çok zararım oluyor diye düşünmüştüm ama şu haftayı atlatalım, pazartesi başlarım belki ben de yazmaya Asıl spor yazmak istiyorum buraya spooor
Nurdancım, hem menünü hem sporunu çok beğendim canımAzmin daim olsun, bu gidişle çok güzel kilolar verirsin sen eminim
Esracım sporun çok güzel olmuş, kahvaltını da beğendim ama diğer öğünler az geldi bana açıkçası. Öğlen özel sebeplerden böyle olmuş sanırım ama akşam azıcık daha fazla olaydı iyiydi diyorumDiş ağrın için çoook geçmiş olsun, yakın bir zamanda yine ağrı olmuştu ve doktora gitmiştin diye hatırlıyorum, bunu da ihmal etme aman.
Oooooo Cemrem, menüler ciddi anlamda artmış, ben çok beğendim, sağlıklı ve dengeli görünüyor, inşallah tartıda da karşılığını alırsın canım. Menü ilham verici olmuş kesinlikle
Canım benim, olsun ben yine de teşekkür ederim, ayrıca da en kısa zamanda bolca mıncırırım inşallahÇok şükür ayaklandım Filizim. Regl dönemi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur. Bu ara iştahım azaldı zaten, gerçi azalmış haliyle normal bir insan gibi yemeğe başladım o ayrı da böyle bir müddet devam etse şikayetim olmaz yani
Kışı severim kesinlikle, bu sene hastalıkla girmek iyi olmadı ama nazar boncuğu olsun ne diyeyimbahara kadar da Duygucuğumun yürüdüğü yoldan gidip hedefe ulaşırsam süper olur süper
Sen sütü ihmal etme yalnız Filizcim, hem ilaç kullandığın için midene iyi gelir, hem de D vitamini ve kalsiyum için en güzel kaynak.
Filizcim sağolasın canım, sayende haber alıyoruz birbirimizden. Çok üzüldüm, hiç böyle bir durum aklıma gelmemişti. Züleyha'ya ve tüm akrabalarına, dostlarına Allah sabır versin. Görümcesi olduğuna göre muhtemelen gençtir, çok zor bir durum. Ne diyeceğimi bilemiyorum.
bende merak ediyorum nasıl gidecek kilolarr bende:26:bakalım 15 gun sonra tum sonucların nasıl cıkacak ben de merak edıyorum buarada bu dıyetısyen kol yag agırlıgı ve olcusu, bacak yag agırlı ve olcusu vs olarak komple detaylı vucut olcusu ve kılo dagılımı degerlendırmesı yaptı mı ? cok profesyonel yerlerde var ben gormustum herseyı cıkartıyor fiş bı bır kagıda resmen. makınası var.
bıtkı cayı konusunda sasırdım da anlamadım :44:
spor konusunda yavas yavas baslamak vucudunu alıstırmak ve adım adım sporu yukseltmek zaten dogruymus.
ınsulın dırencın cıkmamıs ona okadar cok sevındım kı, cunku ınsulın dırencı kılo verme acısından cok cok zorlayıcı bırsey. benımkı de kırılır ınsaallah da rahat ederım
ya ben bunu bilmiyordum olsun sen nesli,duygu hepiniz iiki burayı açmışsınızcemrem ha buarada yazmayı unutmusum bana degıl duyguya dua etmemız lazım cunku benımle ılk tanısan, bana ogreten, destek olan oydu onun azmıyle ben devam ettım eskı topık kapanacak olunca bu topıge acmaya beraber karar verdık ve bu surecte neslı ıle cok gorustuk hatta ısmını beraber bulduk topıgımızın. hepımıze vesıle olan aslında duygu, ben sıfırdan bırsey yapmadım var olan bırseyı cogaltmak, devam ettırmek, kalıcı olması acısından emek vermeye calıstım kaptanlık gorevını kabul ettım
Ben de senden ilham aldım günde 2-3 bardak içiyorum akşam evde demliyorum gündüz işyerindede bir bardak içiyorum yeşil çay candırr yaa ödemi attırıyor bence de
senden bende ümitliyim balım artık eksileri görmeye başlıcaksın karatay sana yarıcak hem ben de senin gibi ufaktan karatay yapıyorum ama alkali suyu da ihmal etme olurmu ben hep suyumu alkali içiyorum artık çok alıştım sen de devam et kuzu bu arada bu mücverin tarifini alsam da yapsam canım çektide
amannn ne bileyim kızz heves ettim sanki diyetisyene gidince korkarım yemem gibi ne bileyim gerçi iyi de kilo veriyodum ama durdur şu bir kaç haftadır ondan öyle düşündüm herhalde
midenin ağrısı için şimdilik bitkisel çözümler bulmaya çalışalım olur mu geçmezse kesinlikle doktora gideceksin gitmezsen ben gelir kolundan tutar götürürüm haberin ola
Mımmm canım çekti yaaa yapayım akşam yemeği için çok ideal ayrıca nem de lahanayı çiğden yemeyi çok severim alıp salata şeklinde yemeliyim annem zaten alıcak kışa hazırlık için ben sert kısımlarını kendime alayım bari
inşallah canım ama biliyorsun ben eksileri hep birlikte görmek istiyorum sizinle birlikte kiloe veriyorum zaten eksilerde sizinle olsun kuzummmm hem bize bu ara azim destek şart birbirimizi gaza getirerek götürelim bu işi
evet canım ben bi çorba yapayım olmazsa annem yapsın daha doğrusu böyle az menü olduğunda ek olarak yerim
ohhhh beee enerjinn yüksek olsun hep canım yaaa züleyha hoca için üzüldüm Allah rahmet eylesin Rabbim mekanını cennet eylesin.Ölüm haberleri inan beni de çok etkiliyor.Yakın zamanda arkadaşımı kaybettikten sonra bu haberler beni sarsmaya başladı.
Menünü sevdim fıstığımm öğlen neden dolmanın içini de yemedin ki ? bir de akşam 2 dilim ekmek sende ilk kez gördüğümden bişey demiyorum afiyet bal şeker olsun kalori olmasın
sağol güzelim menüm harfiyyen uyuyorum dr.uma inan ki ne eksik ne fazla yapmamamya özen gösteriyorum evet 6 dilim ekmek yanında pilav veya makarna da var ve meyve meyve her ara da 2 porsiyon da ben çok olur diye bimeyve bi kuru meyve koyuyorum bana ölede yapabilrisin demişti.
cnm aslında benim bile gitmem lazım terapiye çünki bu çocuk mevzusu ailevi bazı sorunlar benide yeri gelince haddinden fazla yıpratıyor ben olmaz hayır diyemiyorum kimseye sonra da oturup ağlıyorum ve en büyük zararrı kendime yapıyorum ne yazıkkiama artık şu dietisyene gittim her şeyideğiştirdim hayatımda önce kendimi sevmeye sonra hayatımın ne kadar değerli ve kaç yaşında olursam olayım önce sağlığım sonra çevrem demeye başladım inşlh bu da bi adımdır benim adıma..
bende sürekli bi şeyler yemek ihtiyacı vardı zaten heppppama böyle menüyle artık kalmadı diyebilrim
canınn çok bişeyler çekince kuru meyve veya diet büskivi ye tatlım yada süt içi süt bazen kesiyor iştahı yani benden öle hiç değilse...
bende merak ediyorum nasıl gidecek kilolarr bende:26:yok ölçüm yapmadı o makine yoktu galiba çok pahalı bi makine ki almamışlar halbuki gittiğim yerde özel ama yok
ben evde gögüs basen bel ölçümü aldım 15 gün sonra tekrar bakıcam ya bitki çayı yok dedi bende anlam veremedim ama olsun deniyoruz bakalım şimdi inşlh cnm seninde direncin kırılır da sende rahat rahat kilo verirsin ama inan ki bu bile büyük bi başarı cnm istediği zaman oluyor sende istiyorsun inan ki daha da güzel kilolar vereceksinn
ya ben bunu bilmiyordum olsun sen nesli,duygu hepiniz iiki burayı açmışsınız
çünki ben buraya yazılıp başlamasaydım diete belkide dietisyene bile gitmicektim nasıl beslenme olduğunu bilmeden yıllarca çabaladım zaten aynen devam edicektim yola burda menümü yaza yaza anladım ki bende bi hata var kilo versemde hemen alıyorum hemen bozuluyor menüm sizin sayenizde yanlışımı burda gördüm anladım vee doğru beslenmeyi öğreniyoum
KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMMMMMMM DUYGU,POMOCUM,NESLİCİM İİ Kİ BURAYI AÇMIŞSINIZZZZZ
şimdi de menu zamanııı
kahvaltı
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tk ev yapımı biber salçası
1 tk bal
2 dilim çavdar ekmegi
3 4 yeşil zeytin
ara öğün
1 sade şekersiz neskafe
1 tırnak büyüklüğünde fındıklı bitter çikolata
öğle yemegi
1 kase düğün çorbası
1 büyük kaseye biraz çiğ ıspanak, 1 domates ve 1 salatalıktan oluşan uyduruk salatam, üstüne de 4 kaşık yoğurt
ara öğün
yarım nar
1 yeşil elma
akşam yemegi
1 kase düğün çorbası
4 yk ıspanak yemegi
4 küçük ızgara köfte
1 dilim çavdar ekmegi
başka da bişey yemem dahabugun 1 kupa yeşil çayımı içtim, yatmadan bi tane daha içerim sanırım. spora gitmedim yürüyüşe de çıkmadım ama evde toplamda 30 dk yı bulmuştur sanırım bölgesel hareketler yaptım. şimdi çay demliyorum, onu içeyim yatmadan da yeşil çayımı içtim mi işlem taammdır
hee bu arada suyum da 2.5 lt oldu, yatmadan 3.5 olur sanrım
Kızlar ben artık yarın akşama kadar giremem diye şimdiden menümü yazayım.Bugün benim için yoğun geçti size daha sonra anlatırım.Malum terapi günüydü.
sabah
bir buçuk dilim ekmek
bir haşlama yumurta
3 zeytin
3 çatal peynir
2 kuru kayısı
bir bardak çay
saat 10
bir bardak yeşil çay
saat 11
20 fındık
saat 12
bir bardak süt
saat 13
iki mısır patlağı
saat 17
4 çarliston biber içini kıymayla hafifçe doldurmuş annem
4 kaşık yoğurt
bir buçuk dilim ekmek
saat 19
bir nar
saat 21
2 kupa yeşilçay
Kızlar böyle saat saat yazdım çünkü bugün doktordaydım öğlen yemeğe çıkamadım haliyle ara öğünüm çok oldu ben menümden bişey anlamadım :18::26: suyumda 2 lt alkali su spor olarak yarım saat bölgesel yapıcam şimdilik müsade
Hazır girmişken bugünü özetliyeyim yoğun ve gergin iş temposundan sonra doktora yetişebildim.Terapi bugün farklıydı.Az ağlattı beni .Bu iyi bişeymiş doktorum öyle dedi.Kızlar terapiye gittikçe kendime daha çok soru sorar oldum.Neden böyle hissediyorum diye ? Ama didikliyorum ve aslında yapmak istediğim şeyi neden yapmadığımı buluyorum onun üstüne gidiyorum.Bu sayede kendime güvenmeye başladım.Aslında keşke daha çok şey yazabilsem size ama terapi kişiye özel olduğu için tam olarak size anlatamıyorum.Yinede gittikçe sizinle paylaşmaya çalışıcam.Yani küçük bir not : kendinize değer verin lütfen ve hayatınızda sizi huzursuz eden şeylerle yüzleşin.
Sonra dişçiye gittim yine ilaç verdi.Durumu göre kurtarabiliriz dedi ilaçlarımı daha almadım.Bi süre de almak istemiyorum ama kullanıp erzurum merkezde kanal yapıcaz.
Bu arada kasım ayına girerken zamanın nasılda aktığını görüyoruz.Her geçen gün bizim lehimize olsun.Eksiler getirsin.Umarım kasımda bol bol eksileri tartıda görürüz.
Kızlar canınız sürekli bişeyler istediğinde ne yapıyorsunuz ? Heleki olmaz saatlerde
dun verımlı guzel bır gun olmus. aglamak gercekten ıyıdır. hapın etkısı mı bılmıyorum bense tam tersı eskıye gore zor oluyorum. bu ıyı bır sey mı kotu bır sey mı bılmıyorumama senın aglaman ıyı olmus cunku sureklı guclu gorunmeye calısmak ıcıne atmak ıyı bırsey degıl kendını bırakman cok guzel olmus. terapı sana cok ıyı gelıyor bunun farkındayım oyuzden de senın adına cok mutluyum dıscıye de gıtmıssın o da aradan cıkmıs cok ıyı olmus.
kışa gırıyoruz artık, ınsaallah kışın ayazı bıze tam tersı sıcacık huzur ve mutluluk verecektırrrrrrr
sut ıcebılırsın ozellıkle ılık sut ıcıne tarcın bomba olur keske ben de yapabılsem ama sutu ancak soguk ıcebılıyorum
Duyguşum ;
Ben bu yazıyı okuyunca çok şaşırdım açıkcası.Çünkü senin gibi azimli birini topikte görmek bana çok iyi geliyordu.Her açıdan senden feyz alıyodum.Senin bilgine tecrübene ihtyacım var.Gitmeni kesinlikle istemiyorum ama kararına saygı duyarım.Sen illaki ben gidicem dersen benim elimden bişey gelmez.Yalnız Filizin seni ne kadar sevdiğni hepimiz biliyorum eminim o da çok üzülmüştür.Senden ricem bu kararını bir kez daha gözden geçirmen.
Evin için de hayırlı olsun umarım içne sinmiştir.Rabbim mutlu günler nasip etsin
Güzel arkadaşlarım yol arkadaşlarımmm bazen bi aileden bile yakın olan arkadaşlarımm sizleri çok sevdiğimi söylemek istiyorum öncelikle hasta oldum aradınız yada burdan yazdınız merak ettiniz dua ettiniz,sıkıntım oldu dua ettiniz neşeme ortak olduğunuz daha aklıma gelmeyen çok şeyyde yanımda oldunuz öncelikle sakın ideal kg geldi ayrıldıdiye düşünmeyin emi zatenbeni gerçekden tanıyan bunu demezz eminimm, sadece yorgunluk diyin işte birşeyler diyin,zaten eskisi gibi aktif değilim bu arada benden bi havadisss evimi sonunda aldımhani şu dediğim 4.kat neslinin payı burda büyük ev için verdiği bilgiler kafamı toparlamamda çok yardımcı oldu çok teşekkürler güzel arkadaşımm seni seviyorumP.tesi günü yarımgündü kredi başvurusu yaptık herhalde en geç p.tesiye kadar tapuyu almış oluruz, zaten diğer süreç giriyor devreye yoğun günler beni bekliyor ama işlerimi yoluna koyayım yola devam asla bırakmak yok hatta dahagüzel birşekilde devam etcem inşallahhhh...
Neslim: Benim zarif,güzel alçak gönüllü arkadaşım,sen hep bana huzur veren birisin yazım şeklin şiir gibi zaten dinlenidiryor insanı, iyiki tanımışım dediğim ender kişilerdensin rabbim yolunu açık etsin zaten bu bi veda değil herzaman görüşmeye devam etcezz zaten,sadece bu grupun bi üyesi olmucam arada gelir selamçakarımm mutlaka özel hayatımdada mutlaka birgün görüşcezz telefondazaten görüşürüzz seni kocaman öpüyorumm..
Tultan: Benim hamarat arkadaşım seninde yolun açık olsun harika bi anne olcann herşey çok güzel olcak allahın izniylee inşallahh allaha emanetol..
Serap: Seni bi tebrik edemedim allah evladını analı babalı büyütsünn inşallahh..
Suna: Senide tebrik ederim resmininizi gördüm harika görünüyorsunuzz allah analı babalı büyütsün inşallah
ercem: Benim en eski arkadaşımmm yola ilk sizlerle başladım ben, seni tanımakdan hep çok memnun oldumm bunu bil dediğim gibi bi ayrılık değil bu ama işte olurda denk gelemezsek diye yazıyorumm. Allah sana hayırlıbi doğum nasip etsin sağ salim evladını kucağınaalırsın inşallahh seni çok seviyorumm zeynepimi benim içinsev annesii
çeşmi: Senin için hakkında en hayırlısını diliyorum nurdancım inşallahh ..nasıl mutlu olcaksan öyle olsun emiii yüzün gülsün şuanki seçimin yada başka hangisi olursa olsun yeterki kıymetini bilen yüzünü güldürcek sana hak ettiğin değeri vercek biri olsunn
Cemre: Içime hep kısa bir süre sonra anne olacağın doğuyor dilerimki allahdan bu güzel haberi tez vakitte alırsınn sana hayırlı sağlıklı bir evlat verir rabbim harika bir anne olcağından eminimzaten
Esra: Güzel vegüçlü kadın senin mutlu olcağın günlerr çok uzak değil seni o kadar güzelgünler bekliyorki bilidğimden değilSadece öyle düşünmek öylehissetmek istiyorumki öyle olsun,geleceğinfit ve güzel öğretmeni harika eş harika anne adayı hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Pomo: Burda olmamda en büyük neden sensin yüzünede arkanada aynı şeyi söyleyebilirim içim ayrı ısındı sana ailemden biri gibi gördüm ne yalan söyleyimm, inşallah herşey gönlünce olur ideal kg kovuşursun bir an önce, çok istediğin evladına kavuşursun zaten harika bir anne olcann ,bugüzel haberide bana haber verirsin inşallahh birde şunuunutma sen çok güçlü bi kadınsın ilk tanıdığım günden bu güne dağlar gibi fark var umarım bu hep böyle olurr gücünü hiç unutmaa ..
Kızlar unutuğum varsa af ola benim ufaklık yanımda rahat bırakmıyor birazda hastaa yukardada yazdım veda gibi görünsede bi veda değil sadece listede yer almıcam ama birden hiç birşey yazmadan ortadan kaybolmak istemedim sizlere bunları ayrı ayrı yazmak istedim ,size arada yazar ne durumdasınız bakarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın banada kolaylıklar dileyin emii
merhaba kızlar, bugün izmir'de yine bahar havası varHepimize pozitif enerji versin inşallah Sabah biraz işlerim vardı, onları hallettim, fırsat bulunca da hemen merhaba diyeyim dedim
Bu ara herkesin menüleri pek güzel, pek beğeniyorum valla, bu hafta benim pek düzenli değil, öğlenleri canım dışarda yemek istemiyor, o yüzden ceviz, badem, meyve getiriyorum evden, bugün de öğle yemeğim bu şekilde, 1 dilim ekmek te aldım yanıma. Spor falan şimdilik yok, azıcık hareket edince bile ter boşalıyor vücudumdan, hele bir toparlanayım da o zaman başlayacağım spora.
özellikle cemremi takipteyim, menüleri benim tarzımda çünkü, bol kepçeHoşuma gidiyor Inşallah sağlıklı ve kalıcı kilo verecek
Duygucuğum ev almış sonunda, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla, huzurla, mutlulukla yaşayın içinde canım. şimdi yoğun ve keyifli bir süreç başladı onun için, kolaylıklar diliyorum. Biraz veda yazısı gibi görünse de öyle olmadığını biliyoruz hepimiz, yine de ne yalan söyleyeyim duygulandım biraz. Ben de burada yazmaya devam etmesini isterim kesinlikle ama yoğunluğunu ve telaşesini anlıyorum ve o yüzden bir şey diyemiyorum. Ben bunun izin gibi olduğunu düşünüyorum, duygu öz disiplini yüksek biri, bu nedenle yaptığı işi tam yapmak istiyor benim gözlemlediğim kadarıyla, bu yüzden de buraya vakit ayırması zor olacağı için böyle bir karar aldı sanırım, saygı duyuyorum. Ancak listeden çıkmasını doğru bulmuyorum, bence hatta kilo bildirimi yapmaya devam etmesi kilosunu koruması açısından çok faydalı olur. Bildirim yapmasa bile biz listeden çıkarmayalım filizcim, o hepimizin ilham perisi ve verdiği kiloları görmek bizi motive ediyor, bu nedenle tabloda kalması taraftarıyım. Evine yerleştikten sonra da belki birkaç kilo daha vermek isterse de kaldığı yerden devam eder diyorum.
evet kalem gıbı duruyor derler ya neslının menulerını okumak cok keyıflı oluyor. yazı dılı cok guzel oldugu ıcın belkı de.
spora gelınce ıcımızdekı en ıyı sporculardan aslında ve oyuzden yuzdum geldım tenıs oynadım 10000 adımı gectım nesli leslie yapıyor dıye yazmalarını gozlerımız arar olduuuuuuuuu
o korku tam tersı ıstahını artıracak etkı yapabılır zamanla. korku tetıkler bazen tam tersı. ayrıca sen cok stres yapıyorsun bızlere bakıp bıraz daha sakın olmanı, duraklama donemlerıne kendını alıstırmanı, sakın bır dıyet surecı gecırmenı tavsıye edıyorum yoksa ben kızacam sana asıllllllllll
ha bır de almamız gereken kalorıden az almak, ya da besınlerı komple tum gun esıt sekılde tuketmemıs olmak bızı yavaslatırmıs, kılo vermemızı engellermıs bunu da unutma.
ben bısıklet aldım ama maalesef ustune cıktıgım sayılı oluyorrrrrrvalla bızım ısyerınde sevkıyat olsaydı sızın oraya, ben sana yollardım benımkını. sen spor zor yapıyorsun dısarısı uygun degıl evde de leslıe yapmaktan sıkıldın ah keske ımkan olsaydı canım ya
kısıra gelınce bır yıl oldu belkı de yemeyelı. benım de canım cekıyor bazen oyle. belkı cumartesı gunu komsumla yerız, aksam yemek yemeyerek de dengelerım dıye dusunuyorum bakalım sen de pazar gunu yapabılırsın mesela boyle.
karadenızden aldıgım o yesıl cay aslında bana bu ozellıgı kazandırdı ıcımı hafıf dedıgım gıbı. cok hosuma gıttı sık sık ıcıyorum artık suyu hatırladıgım gıbı yesıl cayı da hatırlıyorum unutmuyorum ıns boyle devam eder faydası da olur ıns hepımıze.
mucverın tarıfı evde kaldı ben bakayım da sana vereyım cok guzel oluyor ben sevıyorum
menulerın az olunca corba ya da salata ekle muhakkak.
mıde agrım ıkı gundur cok rahatsız edecek sekılde degıl nerdeyse baya bıttı gıbı. ıns boyle devam eder canım. olmazsa doktora gıdecegım mecburen. yanıma esım ya da komsum gelır cunku endoskopı yapılacak el kol baglanıyor uyutuyorlar agzına hortum falan. okadar sey yasadım ama buna hazırlık olmadıgımı goruyorummm
lahanayı ben de severım cıgden yemeyı. lahana sarması da en sevdıgım yemeklerdendır zaten. cıg sebzelere yonelmeyı dusunuyorum buaralar. bakalım. allahtan esım de uyumlu bırı, bana bu konuda uyar dıye dusunuyorum hatta var ya bahceden taze ıspanak toparlayınca salatanın ıcıne marul gıbı dogruyorsun harıka oluyor ıspanak oldugu bıle bellı olmuyor kaynanamlarda yapmıstık da cok sasırmıstım hatta ben.
dolma pırınclıydı oyuzden yemedım. bıber sebze dıye dısını yedım sadece.
aksam da gunluk az ekmek tukettıgımı gorup tahıl tuketmek ıcın yedım. gercı tam tahıl degıldı kepektı ama olsun yıne de.
dun verımlı guzel bır gun olmus. aglamak gercekten ıyıdır. hapın etkısı mı bılmıyorum bense tam tersı eskıye gore zor oluyorum. bu ıyı bır sey mı kotu bır sey mı bılmıyorumama senın aglaman ıyı olmus cunku sureklı guclu gorunmeye calısmak ıcıne atmak ıyı bırsey degıl kendını bırakman cok guzel olmus. terapı sana cok ıyı gelıyor bunun farkındayım oyuzden de senın adına cok mutluyum dıscıye de gıtmıssın o da aradan cıkmıs cok ıyı olmus.
kışa gırıyoruz artık, ınsaallah kışın ayazı bıze tam tersı sıcacık huzur ve mutluluk verecektırrrrrrr
sut ıcebılırsın ozellıkle ılık sut ıcıne tarcın bomba olur keske ben de yapabılsem ama sutu ancak soguk ıcebılıyorum
sağol güzelim menüm harfiyyen uyuyorum dr.uma inan ki ne eksik ne fazla yapmamamya özen gösteriyorum evet 6 dilim ekmek yanında pilav veya makarna da var ve meyve meyve her ara da 2 porsiyon da ben çok olur diye bimeyve bi kuru meyve koyuyorum bana ölede yapabilrisin demişti.
cnm aslında benim bile gitmem lazım terapiye çünki bu çocuk mevzusu ailevi bazı sorunlar benide yeri gelince haddinden fazla yıpratıyor ben olmaz hayır diyemiyorum kimseye sonra da oturup ağlıyorum ve en büyük zararrı kendime yapıyorum ne yazıkkiama artık şu dietisyene gittim her şeyideğiştirdim hayatımda önce kendimi sevmeye sonra hayatımın ne kadar değerli ve kaç yaşında olursam olayım önce sağlığım sonra çevrem demeye başladım inşlh bu da bi adımdır benim adıma..
bende sürekli bi şeyler yemek ihtiyacı vardı zaten heppppama böyle menüyle artık kalmadı diyebilrim
canınn çok bişeyler çekince kuru meyve veya diet büskivi ye tatlım yada süt içi süt bazen kesiyor iştahı yani benden öle hiç değilse...
kafam cok dalgın buaralar. ust uste cok sey oluyor son zamanlarda. ayrıca bu yıl tempom cok yogun. hayata yetısemıyorum sankı resmen. bır suru planlarım var uygulayamıyorum okunması gereken kıtaplar yapılması gereken ısler gıdılmesı gereken yerler alınması gereken hedıyeler yapılması gereken ıstekı ısler, ev, aılevı sorunlar, maddı planlar, yemek yapma seanslarım, o bu derken cok doluyum aslında son zamanlarda. ama benı toparlayacak seyı de bılıyorum kılo vermeye baslarsam yenıden, yenıden guclenecegımı bılıyorum uzerımde garıp bır etkısı var bunun. ramazandakı o enerjımı oyuzden okadar ozledım kııııııııııııııııı
toparlayabıldıgım kadar duygunun vedası konusunda ve kendıme daır acıklamaları yaptıktan sonra hepınıze gunaydınnnnnnnnn demek ıstıyorum gunumuz guzel olsun ınsaallah ben mıde agrılarından kurtuldum gıbı sanırım. ınsaallah tekrar da etmez dun duygunun haberınden dolayı cok dagıldım toparlanamadım ıse odaklanamadım bırıken ıslerım var onlara bakmam lazım aksama da spora gıdecegım oyuzden gec saatte ya da yarın sabah gorusuruz artık kızlar. ozamana kadar kendınıze dıkkat etmeye devam edın, haftayı da bıtırmek uzereyız zaten cok cabuk gectı.
hepınızı opuyorummmmmmmmmmm ALLAHA emanet olunnnnnnnnn
dunku menumu de yazayım ve cıkıyorummmmmm
sabah:
bır yumurta omlet
uc zeytın
bır domates
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım kepek ekmegı
bır cevız
ara: bır mandalına, bır kupa yesıl cay
oglene kadar 1 lt su.
oglen: bır haslanmıs ve fırınlanmıs bud, uc kasık pırınc pılavı, bır kepce mercımek corbası, dort kasık yogurt
ara: bır yesıl elma, bır kupa yesıl cay
aksama kadar 1,5 lt daha su ıctım.
aksam ıs cıkısı kuafore gıtmem gerektı ardından da komsuya. yemek yemege vaktım olmayacagı ıcın cıkmadan bır mandalına ve yarım havuc yedım hızlıca eve dondum ve komsuya gıttık
orda da 2 cevız, 15 adet antep fıstıgı, acık sekersız cay, bır yesıl elma yedım
dun boyle garıp oldu yanı aksam yemegı yok ama bol meyve varrrrrrrşartlardan dolayı oyle oldu
suyum 3 lt olarak adımlarımı da 7000 adım ama cogu tempolu olacak sekılde tamamlamıs oldum 12 de uyudum uykum varrrrrrralısmısım buaralar erken uyumayaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?