2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmm menünü çok sevdim özellikle öğlen menünü canım çekti düşün yani akşamda meyveyle ve cerezle tamamlamıssın afiyet olsun canım suyun da başarılı

ya aslında menum super olacaktı aksam da kabak mucver yıyecektım bol yogurtla ama ıste kaslarımı artık aldırmama lazımdı acılen. oyuzden apar topar gıttım hallettım eve gelınce hafıf bırseyler yıyecektım ama onu da yapamadım uc gundur cagırıyordu komsumuz ayıp oluyordu her gun ertelıyorduk ben de kuruyemıs ve meyve ıle dengelemeye calıstım canım dunu nekadar olursa artık bu denge.

bızım yemekler cok kotu oglen malum ama kuru fasulye, ıspanak ve bu tavugun cıktıgı gunler ısyerının yemegınden yıyorum

dıyet bıskuvı ıcın pakettekı kalorıye dıkkat etmek faydalı olabılırmıs. mısır patlagı mesela en fazla ıkı adet yenılebılınır ne bılıyım dıye bıskuvı dıye de abartmamak lazımmıs hatta karatay hocaya kalsa onu yemeyın onun yerıne tam bugday ekmegınden tost yıyın dıyor dogru ama tabı kı herzaman ulasamıyoruz buna. oyuzden bu bıskuvıler yolculukta ya da zorunlu durumlarda kurtarıcı oluyor

tarcın ben severım de ben de keske sıcak sute alısabılsem.

evet keske boyle terapılere gıdebılsek ben cok ısterdım kesınlıkle.

evet canım sukur mıdem ıyı. ıns tekrar etmez bakalım sagolasın kuzucuk

yemek ıslerını konusuruz duyguda da neslı de guzel hafıf tarıfler vardı ben mucverın dıyet usulunu yaptım ondan alıp. esım yıyemedı dıye az da olsa yag koyarak normal usul yaptım ben bu kez. buarada neslının cok guzel corba tarıflerı de vardır bak. ben domatesını denedım cok guzel olmustu annemın de brokolısı var harıka. yenı ogrenmıs ama brokolıyı bıle araya araya zor buluyorum burda ben. hatta bruksel lahanası aramayı dusunuyorum buaralar.

valla yollardım kız. cıddı soyluyorum ınsaallah bulursun canım bulamazsan da canını sıkma. spor spordur her turlu. onemlı olan alıskanlık halıne getırebılmek bunu. sen bunu basardın zaten hem de kısa surede.

ayyyyyy cıg kofte mııııııııııııııııııı nerden dusurdun kız aklımaaaaaaaa ben ölurummmmmmmmmmmm

evet benzeyen cok sartlarımız var su ana aıt. en cok da gecmısımız, aıle sartlarımız benzıyormus zaten. sorumluluklar, sorunlar falan. ALLAH daha guzel gunler gormeyı nasıp etsın ınsaallah hepımıze.

ınsaallah esracıgım dedıgın gıbı olur kasım ugurlu gelır bıze.

ben ıs, evlılık neyse de en cok spor saatlerı, kucuk yerde yasam ve bu yemeklerı hazırlama olayım cok yoruyor duzen yapma planlama acısından.

duyguya gelınce o farkında mı bunun bılmıyorum ya da okuyor mu bunları onu da bılmıyorum . dedıgın gıbı hıcbırımıze henuz cevap yazmamıs ben hatta ozellıkle okuması ıcın mesaj attım ama yazmadı da. bakalım o ne dıyecek, kararı degısecek mı gorecegız. degısmesı ıcın ugrasacagım su an beklemedeyım bır seyler soyleyınce ona gore yenı bır yol ızleyecegım.

artık ne demek lazım onu da bılmıyorum tum samımı duygularımla aramızda olması ıcın yazdım hem skype dan yazdım hem burdan yazdım hem msj attım ınsaallah bunları dıkkate alır ve aramızda olur yıne eskısı gıbı. sımdı degıl belkı, malum ev ıle ılgılı bır suru ısı var ama kafasını toparlayıp enınde sonunda aramızda olur ınsaallah

Melike Demirağ Arkadaş (Orijinal Plak Kayıt) - YouTube

bu şarkıyı da ona yolluyorummmmmmmm şu an ıcımden geldııııııııı bırden aklıma geldıııııııııı

menumu yazayım:

ıkı dılım kızarmıs kepek ekmegı
az tereyag ve recel surdum uzerıne
bır domates
ıkı zeytın
bır cevız
acık sekersız cay

ara: bır mandalına, bır kupa yesıl cay

oglene kadar 1 lt ılık su

oglen: bır kepce mercımek corbası, 6 kasık ıspanak, bır kepce cıvık yogurt uzerıne

ara: bır mandalına, yarım havuc, bır kupa yesıl cay

aksama kadar 1 lt daha su ıctım.

aksam yemekten once ıkı bardak daha su ıcerım yatmadan da ıcerım ıkı bardak ve suyum 3 lt olur bu sekılde.

ara ogun dusunmuyorum belkı sut olur

aksam yemegı olarak da tavuk sote, kabak mucver ve yogurt olacak evde yıyecem

benım kabak mucver de bıtmedı haaaaaaaa bır turluuuuuuuu

spor birincisi artık ben olcamm bence biran önce bsşlsyslım o ysrışs, hstts psxsrtesiden itibaren başlayalım olmaz mıı, kasım ayının ilk pazartesisi bizim için milat olsun meselaa ben aranızda bu kadar ciddi spora en geç başlamış insanım ve anlıyorum ki yazık etmişim bu kadar zamandır. bence hiç birimiz artık geç kalmayalım da kışı güzel değerlendirelim, yazın çok işimiz var çookkkk

bende bendeeeee gerçi ben kaçak yaptım tartıldım bugun şimdilik sonucu biliyorum ama kimseye sölemeemmmm

filizim karışmak haddime değil de senin o güzel kilo verdigin zamanları yanlış hatırlamıyosam sen ramazan olmasına ragmen, o açlıgın susuzlugun üstüne spora gidiyordun yine de. ağrın sızın olsa da gidiyodun tartıdaki sonuç seni mutlu ediyodu çünkü şimdi de yapsan aynı şeyi, eşin ne kadar güzel ki anlayışlı biri, git yine iş çıkışları spora, ağrıyan yerlerine bile iyi geliyor ki spor.

diyeceksin ki daha 3 kere gittin ne biliyosun, haklısın da ama gözlemledigim kadarıyla sende çok olumlu etkisi vardı, ilk hafta zorlanırsın belki ama ikinci haftaya düzenini de oturtursun, tartıda eksileri görünce de motive olursun zaten. bi bismillah deyip başlamaya bakıyo iş onu da bu haftasonu toparla işlerini kur düzenini, kasım ayı güzelce başlasın hadi filizimmm bak yazın düğünüme geleceksinnn, ben diyecem herkese biz beraber zayıfladık diee, çok şık çok güzel olacaksın ona göreeee

şimdi de menu zamanıııı

kahvaltı

2 dilim çavdar ekmegi

1 kk beyaz peynir

1 tk ev yapımı biber salçası

1 tk bal

1 haşlanmış yumurta

2 fincan şekersiz çay

ara öğün ( spordan sonra )

1 yeşil elma

öğle yemegi

1 kase mercimek çorbası

5 yk fırında sebze ( tamamen yagsız her çeşit sebzeden yapılmış )

2 yk pilav

1 kase cacık

ara öğün

1 bardak şekersiz çay

mısır gevrekli çikolata ( 110 kaloriymiş )

akşam yemegi

1 kase nohutlu bi çorba

5 yk ıspanak yemegi ( üstüne 3 yk yoğurt )

1 dilim çavdar ekmegi

bol salata

spor olarak daaaa, 40 dk eliptik bisiklet, 35 dk da spor aletlerinde çalıştım, özellikle üst bölgeyi çalıştıracak hareketleri yapıyorum, sırtım resmen kas ağrısı yaşıyo anneme diyorum bugun bak sırtım nasıl sert olmuş kas yaptım gördün mü die, sırtımı mıncırıyo, yaglarımı yani, hee çok kas yapmışssın die
spora giderken 15 dk yürümüştüm, çıkışta da 30 dk yürüdüm. yeşil çayımı içmedim henuz yatmadan içerim, suyum da şimdiden 3 lt oldu, sanırım biraz azaltmam lazım suyu, böbreklerimde bi sorun olacak die korkuyorumm :18::18:

sıhhatler olsun canım iyi yapmışsın işyeri yemeklerini biliyorum iyi bişeyler çıktığında kaçırma tabiki ayrıca komşuyada gitmekle iyi etmişsin hem ayıpda olmamış

hımmm bilmiyordum ama geçen mısır patlağı alırken baktım şöylece bir paketi 700 küsür gibiydi bizküvilerin geri bıraktım.Mısır patlağı aldım dediğin gibi 2 adet yiyorum ama benim tatlı krzlerimi bilirsin tutarsa onlardan alıp yeşilçay ya da süt ile yerim.Teşekkür ederim filizim

yaaa istiyorum tariflerinizi bana şöyle sağlıklı tarifler verin kızlar yaaa acaba akşamları sadece çorba salata mı yapsam yatmadan yoğurt ve meyve de yerim filizim çiğköfeyi ben bazen koca bir salatanın içine 3 taneyi parçalayarak karıştırıyorum çok güzel oluyor hem miktarı fazla değil bir ana öğün olarak tüketebiiriz

Rabbim bundan sonra kolaylıklar versin inşallah hepimize.Küçük yerde yaşamanın sıkıntısını da ben iyi bilirim.Canım sabret biraz .Herşey sağlığın için.Kışın şartların daha da zorlucak ama kışı lehimizee çevirelim.Yaza incecik girebilmek için.Kışın akşamlar kısa oluyor bu sayede daha az yemiş olacağız.Hem kışın meyvelerinden nar tam bir antioksidan.Ayrıca andalina ve portakal da c vitamini deposu.Bunları gönül rahatlığıyla tüketebileceğiz.Spora gitmeyi ayarlıyabilirsen süper olur.Akşam seni bırakabilecekler mi ? Eğer bırakamazlarsa haftasonları 2 gün salona gidersin.Hafta içi de evde yaparsın.Ben de sporumu oturtamadım.Gerçi her akşam bölgesel yapıyorum ama bizim kilomuzdaki insanların kardio yapması lazım.Bunu değerlendirelim.

Senin bitmeyen kabah mücverlere talibim

Menün çok başarılı ben çok beğendim gerçekten son zamanlardaki en başarılı menün diyorum hatta tebrikler canım

veee nurdan sporda level atlar kız helal olsun sana hep böyle devam et nasıl özendim yaa benim yürüyüş imkanım olsa varya eve girmem herhalde menün de güzel olmuş o dediğin çikolata piko mu ?

suyunun 3 lt olması güzel canım keşke alkalide yapabilsen daha faydalı olacak alkali suyu misket limonlada deneyebilirisn

Kızlar iyi akşamlar herkese benim bugün malum iş yoğunluğum devam ediyor.Acayip stresliyim hergün tartışmalar yaşıyorum müşterilerimle.Sorumsuz patron sorumsuz çalışanların cefasını ben çekiyorum.Ama idare etmek zorundayım.Saatler geriye alındıktan sonra artık 5 30 da çıkıyorum.Eve gelince yemek ders spor derken erkenden uyumaya da vaktim kalıyor.Neslican senden spor tavsiyeleri bekliyorum.Ben artık leslie yapamıyorum çok sıkıldım.Bana ne önerirsin ? Malum dışarda spor imkanım da yok.Belki bildiğin başka videolar vardır hıı ??Ayrıca kızlar lütfen diyet tariflerimizi paylaşalım olur mu ? Benim çok ihtiyacım var çünkü annem bilmez.En azından ben ona tarif ederim o da pişirirverir.Kızlar ben menümü yazayım

sabah
bir yumurta 3 çatal peynir 4 zeytinden omlet
bir dilim ekmek
bir bardak yeşilçay
2 kuru kayısı

bir saat sonra 2 fıstık sarma

ara
bir tane mısır patlağı
10 fındık

öğlen
bir tabak kıymalı kuru fasulye
bir kase oğurt
iki dilim kepek ekmek

ara
bir bardak süt
5 sındık

akşam
4 kaşık kıymalı kuru fasulye
2 çarliston biber içi kıymalı
3 kaşık yoğurt

ara
2 kupa yeşilçay
2 kuru kayısı

ara
bir nar
vee 3 kaşık yoğurda bir kaşık keten tohumu

Suyum 2 lt ve bölgesel yaptım.Kızlar ben ara öğünleri abartmışmıyım ?

tamam gndereyım ben sana son ıkı dılım kaldııııı

o bırakma ısını henuz planlayamadılar kesın soz veremeyız bır dusunelım dedıler halen de bır ses cıkmadı

aksamları sadece salata ve yogurt falan olmaz. ya sebze yemegı ya et yemelısın hem menu azaltmaya calısıyorsun delırtme benıııııııııııııııı haaaaaaaa az yemeyecegız aksıne ıdeal yemelıymısızzzzzz

menumu yazayım:

ıkı dılım kızarmıs kepek ekmegı
az tereyag ve recel surdum uzerıne
bır domates
ıkı zeytın
bır cevız
acık sekersız cay

ara: bır mandalına, bır kupa yesıl cay

oglene kadar 1 lt ılık su

oglen: bır kepce mercımek corbası, 6 kasık ıspanak, bır kepce cıvık yogurt uzerıne

ara: bır mandalına, yarım havuc, bır kupa yesıl cay

aksama kadar 1 lt daha su ıctım.

aksam yemegını 7 de yedım.

bır kepceden az mercımek corbası, ıkı dılım kabak mucver, 4 kasık tavuk sote, bır corba kasesı salata.

aksam yemekten once ıkı bardak daha su ıcerım yatmadan da ıcerım ıkı bardak ve suyum 3 lt olur bu sekılde.

yarım lımon sıkıp bır bardak ılık su ıctım, sımdı de bır bardak suyun ıcıne toz tarcın koyup ılık su ıcecem normal suyumu da 2,5 olarak tamamlayıp gunumu kapatacagım

aynen buaralar costun sennnnnnnnnnnnnnnnn. kaptın bırıncılıgı de benden zatennnn ama alacagım haftaya ona goreeeeee

ayyyyy gercekten sımdı daha da heyecanlandım kac kılo cıktın yaaaaaaaaaaa

canım ramazan konusunda haklısın oyle haddıme degıl falan deme ask olsun yanı. sadece farketmedıgın su var canım onu acıklamak ıstedım ben ramazandan sonra da devam ettım aynen ama karsılık almayınca hevesı kırılıyor ınsanın ıste. hem bu durum son zamanlarda etkıledı hem bıraz uste uste cok sey geldı derken spor konusunda ıstıkrar saglayamadım son gunlerde ama toparlanmaya calısıyorum bakalım ıns.

ayyyyy ınsaallah nasıp olur da gelırız. bu topık bebeklerını gordu gelınlerını de gorsun ınsaallahhhhhhhhh

ya aslında daha fazla da yürüyebilirdim yorgunluk olarak çok yorgunlugum olmuyo ama yürürsem bu sefer vucut fazla apora alışır bu da sakıncalı mı olur die tereddüt ettigimden yolun bi kısmını yürüyüp sonra metroya biniyorum

çikolata piko deil canım, yeni çıkmış heralde yada ben ilk defa gördüm, next li bişeydi adı. içi tamamen mısır gevregi, çok az da beyaz çikolatayla sarmışlar, 110 kaloriymiş işte. en güzeli hiç yememek tabi deee, bugun hem bi deneim dedim, hem de canım tatlı istiyodu bastırsın bari dedim

ya bu alkali suyu hep unutuyorum ben yaa, aslında ne güzel sabahları 2 bardak akşamları iki bardak içecem die şartlamıştım kendimi, 2 gün yaptım 3. gün yine unuttummm yarın sabahtan itibaren listeme alaım yine, unutmazsam inşalaahhh misket limonu ne ki bu arada :44::44:

ben bi diyet tarifi vereyim sana hemen daha taza taza dün yaptım çiğ ıspanaktan gözüme yettigi kadarını aldım büyük bi kaseye koydum, üstüne domates salatalık doğradım, havuç yoktu olsaydı havuçta koyacaktım ama olmadı sonra azıcık tuz ve üstüne bol yoğurt al sana diyet yemeekkk

ara öğünlerinden bitek ilki fazla geldi bana, yani hem fıstık sarma hem de mısır patlagı fınfık falan, onun dışında menun gayet güzel

kuzum yürüyüşü de seviyomuşsun sen, akşamları işten de 5.30 ta çıkıyosun ya, 1 saat yürüyüp eve öle gelsen olmaz mı, hem sevdigin sporu yaparsın, hem de kafan dagılmış olur

bugunku menulerın ne güzel olmuşş toz tarçının tadı oluyo mu ki suda ? azıcık da bal koysan mesela daha güzel olmaz mı

gayet guzel menu ve spor. su desen oyle. valla tebrıkler cok ıyı gıdıyorsun senı tanıdım tanıyalı boyle gormedımmmmmm harıkaaaaaa

suyu 4 lt ıcebılırsın ama spor yaptıgın gunler. dıger gunler daha az ıcebılırsın

bence ara ogunler fazla degıl. cok ıyı bır menu olmusç tatlıyı da gormezden gelıyorummmmmmm ben de bayılırım fıstık sarmayaaaaaaaa

ya şu keten tohumuna bır de ben alıssam keske, fıkrı verdım ama uygulayamıyorummmm

birinciligi kaptırmam daha çok çalışırım o zamann yada ikimizde birinci oluruz kürsüden el ele halkı selamlarızz

pazartesiden önce kilomu sölemeemmmm inşallah pazartesiye kadar almam tabi deee, uzun zamandır görmedigim bi kiloydu bi sevindim bi sevindimmm

ama hevesin kırılmasın hemen filizimm, duraklama dönemindesindir, vucudu azcık şaşırtmayla hemen eski güzel kilo verdigin zamnlarda dönüverir asla pes etmeyelimm hiç birimizz, er yada geç bi kilolar gidecek yahuu, onlar mı inat biz mi inat gösterelim onlaraaa hem şimdi ara da verdin ya bi süre, bak gör spora başlayınca nasıl yine koştura koştura gidecek kilolarr

filizcim bu arada, sen eliptik bisaiklet sürüyodun dimi ? kaçıncı kademe de çalışıyodun sen ??:44::44:

çok fena gaza geldim vallaa emrah da kamçılıyo saolsun, koca kafaaa, bugun neskafe içiyorum dedim, diyeti bozmasın diyoo.. dedim sütsüz şekersiz bişey olmaz bi konuşmaaa o koca kafa gününü görecekkk, öle bi zayıflayacam ki sonra onu begenmeyecemmm

böbreklerimi zorlamaktan korkuyorum da, sporla alakalı sanırım, çok susuyorum, iyi bari 4 lt içebiliyosam sorun yok sevindimm

evet mantıklı yaparım aklıma gelmemişti benim nasısla liste var ordan bakıyorum diye düşündüm ama bu fikir ii denicem evet bazı duyguları yenip kurtulamıyoruz. güçlü olmaya çalışıyorum öyle de olucam inşlhh...
sizlerde sağolun güzelim burası benim 2.ci yerim ilki azolu sayfam bu kulübe o yüzden üye olmuştum ama burayı bulmak benim için büyük şans oldu .... bakalım 15 gün sonra belli olur cnm dr. umu değiştirme veya devam etme konusu..
cnm işlerini yoluna koyarsın bazen kendimizi yorgun hissederiz ya sen o dönemdesin ama inan ki bi kaç güne toparlanacaksın ve bütün planlarını yapacaksın sen neleri yapıyrosun bunları mı yapamıcan ..
teşekkür ederim cnm evet bende sevdim bol kpçe menülerimiinşlh sağlıkla verebilrim.....
cnm spor ağır değil sadece yürüyüş yap dedi şimdilik senin metabolizmanla uğraşıcam 15 gün sonra tempolu spora geçeriz dedi..evet artık kendime değer vermeyi ve önce kendim için yaşamayı öğrenmeye başladım...

işler yoğun olunca sıkıntı stress sana kalıyo demek kolay gelsin ne yapıcan herkes işlerini bilse bu kadar olmaz ama biraz sorumsuzlarmış şirkettekiler de...
menün güzel aslında da ara öğünde o fıstık sarma olmasa geri ii ben beğendim...

ben de bugün yoğun bi gün yaşadım nerdeyse hiç evde olamadım menümü yazayım

sabah: 1 bardak süt, 1 dilim peynir,1 yumurta,domates,salatalık,2 dilim ekmek,2 ceviz

ara: bi büyük elma

öğle: 4 yemek kaş.barbunya,4 yemek kaş. makarna sebzeli,2 köfte,2 dilim ekmek, bi bardak yoğurt

ara: 1 mandalina,1 kuru incir bi bardak nescafe

akşam:bi küçük tabak semizotu( semizotunu yıkadım tabağa aldım üzerine 1 tatlı kaş. sıvıyağ ve 1 tatlı kaş. nar ekşisi

döküp yedim),yarım bardak yoğurt,4 kaış. makarna,1 köfte bi kase çorba ve 1 dilim ekmek

ara: 1 orta boy armut ve bi kuru incir şekersiz çay

activite: gelelim evde oturama mın sebebine 1. sabah çarşıya çıktım ardan pazara geçtim alışverişimi yapıp eve geldim

2. eve gelince eşime yemek hazırlayıp ona yemek götürüp geldim

3. eve gelip yemek yedim ara öğünümü alıp okula gittim okuldan geldim yani resmen pestil oldum bu kadar yorulmamıştım

2,5 lt su benden bu kadar inşlh yeni hafta dan güzel haberler veririz hepimiz kalın sağlıcakla.....