- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.841
hımmm menünü çok sevdim özellikle öğlen menünü canım çekti düşün yani akşamda meyveyle ve cerezle tamamlamıssın afiyet olsun canım suyun da başarılı
demek doktrun öyle dedi e o zaman uyman iyi olmuş canım senin sonucunu çok merak ediyorum bu hafta bakalım nasıl olacak ona göre bende senden örnek alırım.Spor olayını nasıl yapıcan ?
Senin için güzel bir adım olmuş.Sağlık konusunda önce kendini düşünüyor olmanda güzel.Kimsenin seni üzmesine izin verme.Onlara hayır diyebilmeyi öğren.Çocuk meselesi seni yıpratır muhakkak bu süreci en az hasarla atlatabilmek için lütfen kendine değer ver.
Diyet bisküvi için ne düşünüyorsunuz kızlarr ??? ben çok sevdim ama ne ölçüde yemek lazım ki
evet kesnlikle nesli benim fez aldığım insanlar arasında ayrıca benim az yeme nedenim gün içinde kalorili bişey yediysem onu telafı etmeye çalışmamdır ama cemremin menülerini gördükçe cesaretleniyorum bol bol yiyor ben de öyle yapabilirim diyorum yoksa fena gidiyordum
canım güzel kalbine sağlık almış kadar oldum çok teşekkür ederim.Ben o meseleye bir çözüm bulucam inşallah.Kısırı ben şimdilik geçtim bugün canm çekmiyor çok çekerse çiğköfte yerim misss gibi hem bana iyi geliyor kabızlık için sende seversin bilirim aklında olsun
ayyy yine bir sürü güzel şey yazmışsın öğrendim sayende lahana mücver falan denicem hepsini saol balım çorbayı da halledicem
midenin geçmesine çoook sevindim çünkü bu aralar stresli olduğunu biliyorum üstelik sürekli gittiğin doktorlar canını sıkıyor en azından bir de mide ağrısı çekme yani.Kıyamam ben sana kuzuuuuu
teşekkür ederim canımm evet terapi çok iyi geliyor bana keşke herkes gidebilse farkında olmadan o kadar çok sorunumuz var ki ayrıca fakında olduklarımız da cabası.Hayatı sıkıntılı olan insanların kesinlikle gitmesini tavsiye ederim.
Sütü seviyorum da bu tarçını hiç sevmiyorum ama zorda kalırsam denerim balım teşekkürler fikrin için.
Senin durumunu biliyorum filizim çünkü nerdeyse hayat şartlarımız aynı sayılır.Ama ben inanıyrum ki çok güzel toparlıyoruz.Sen de öyle farkındasın zaten.Kasım bizim ayımız olacak.Görürsün bak kasımda çok güzel eksiler göreceğiz.Ben bunun için çabalıyorum.Topik olarak bir canlanma var herkes uğraşıyor.Sen de karamsar düşünceyi at aklından.Evet vakit problemin var biliyorum.Çünkü çalışan insanlarda bu oluyor.Heleki sen evlisin ev işleri de üstüne gelince sana vakit az kalıyor.Bunu doğru düzgün bir programla rayına oturtabiliriz.Bak bi düşün sen bunu yine konuşuruz.
Duygu konusunun seni ne kadar üzdüğünü görebiliyorum filiz ama bi yere kadar müdahele edebiliyoruz.Sonuçta bu onun kendi kararı.Zorla topikte tutamayız.Ama duygunun gitmesini kesinlikle asssslaaaaaaaaaaaa istemiyorum.Onun yeri de çok belli oluyor zaten.Muhabbetini kendini çok özledim.Gönül asla istemiyor gitmesini ama artık top duyguda.Daha yazdıklarımıza cevap vermedi çünkü.Bakalım kararı ne yönden olacak.Umarım bizi bırakmaz
evet dogru evlenmek, ev-lenmekkkkkkkkkkko da olabilir. hayırlısı ıns.
bu spor dakıkalarını yazmak 90 lar topıgınde hosuma gıden bırseydı. ayrıca her hafta bırıncıydım orda
yok yok aman ıhmal etme. okadar zaman ve emek verdın gerısını de getır bence, boşlama canım.
spor yuruyus ve adımlar olarak her gun var aslında ama cıddı spor anlamında faalıyete gecemedım o da olacak ınsaallah.
zelıha hoca ıcın ben de aynı seyı dusunmustum oyuzden mesajı okurken şok oldum saskına dondum ne dıyecegımı bılemedım ALLAH rahmet eglesın
kahvaltın cok guzel olmus oglen kı uyduruk salatan harıka saglıklı olmus. ara ogunler meyveler gormek cok hosuma gıttı. aksam mebu cok guzel cok saglıklı. kısacası ben bugunu komple cok cok begendımmmmmmm
spor da yapılmıs yıne. bu hafta cok cok basarılısın senı boyle gormedım hıc. cok mutlu oldummmmm sabırsızlıkla beklıyorum pazartesıyııııı
kafam cok dalgın buaralar. ust uste cok sey oluyor son zamanlarda. ayrıca bu yıl tempom cok yogun. hayata yetısemıyorum sankı resmen. bır suru planlarım var uygulayamıyorum okunması gereken kıtaplar yapılması gereken ısler gıdılmesı gereken yerler alınması gereken hedıyeler yapılması gereken ıstekı ısler, ev, aılevı sorunlar, maddı planlar, yemek yapma seanslarım, o bu derken cok doluyum aslında son zamanlarda. ama benı toparlayacak seyı de bılıyorum kılo vermeye baslarsam yenıden, yenıden guclenecegımı bılıyorum uzerımde garıp bır etkısı var bunun. ramazandakı o enerjımı oyuzden okadar ozledım kııııııııııııııııı
toparlayabıldıgım kadar duygunun vedası konusunda ve kendıme daır acıklamaları yaptıktan sonra hepınıze gunaydınnnnnnnnn demek ıstıyorum gunumuz guzel olsun ınsaallah ben mıde agrılarından kurtuldum gıbı sanırım. ınsaallah tekrar da etmez dun duygunun haberınden dolayı cok dagıldım toparlanamadım ıse odaklanamadım bırıken ıslerım var onlara bakmam lazım aksama da spora gıdecegım oyuzden gec saatte ya da yarın sabah gorusuruz artık kızlar. ozamana kadar kendınıze dıkkat etmeye devam edın, haftayı da bıtırmek uzereyız zaten cok cabuk gectı.
hepınızı opuyorummmmmmmmmmm ALLAHA emanet olunnnnnnnnn
ya aslında menum super olacaktı aksam da kabak mucver yıyecektım bol yogurtla ama ıste kaslarımı artık aldırmama lazımdı acılen. oyuzden apar topar gıttım hallettım eve gelınce hafıf bırseyler yıyecektım ama onu da yapamadım uc gundur cagırıyordu komsumuz ayıp oluyordu her gun ertelıyorduk ben de kuruyemıs ve meyve ıle dengelemeye calıstım canım dunu nekadar olursa artık bu denge.
bızım yemekler cok kotu oglen malum ama kuru fasulye, ıspanak ve bu tavugun cıktıgı gunler ısyerının yemegınden yıyorum
dıyet bıskuvı ıcın pakettekı kalorıye dıkkat etmek faydalı olabılırmıs. mısır patlagı mesela en fazla ıkı adet yenılebılınır ne bılıyım dıye bıskuvı dıye de abartmamak lazımmıs hatta karatay hocaya kalsa onu yemeyın onun yerıne tam bugday ekmegınden tost yıyın dıyor dogru ama tabı kı herzaman ulasamıyoruz buna. oyuzden bu bıskuvıler yolculukta ya da zorunlu durumlarda kurtarıcı oluyor
tarcın ben severım de ben de keske sıcak sute alısabılsem.
evet keske boyle terapılere gıdebılsek ben cok ısterdım kesınlıkle.
evet canım sukur mıdem ıyı. ıns tekrar etmez bakalım sagolasın kuzucuk
yemek ıslerını konusuruz duyguda da neslı de guzel hafıf tarıfler vardı ben mucverın dıyet usulunu yaptım ondan alıp. esım yıyemedı dıye az da olsa yag koyarak normal usul yaptım ben bu kez. buarada neslının cok guzel corba tarıflerı de vardır bak. ben domatesını denedım cok guzel olmustu annemın de brokolısı var harıka. yenı ogrenmıs ama brokolıyı bıle araya araya zor buluyorum burda ben. hatta bruksel lahanası aramayı dusunuyorum buaralar.
valla yollardım kız. cıddı soyluyorum ınsaallah bulursun canım bulamazsan da canını sıkma. spor spordur her turlu. onemlı olan alıskanlık halıne getırebılmek bunu. sen bunu basardın zaten hem de kısa surede.
ayyyyyy cıg kofte mııııııııııııııııııı nerden dusurdun kız aklımaaaaaaaa ben ölurummmmmmmmmmmm
evet benzeyen cok sartlarımız var su ana aıt. en cok da gecmısımız, aıle sartlarımız benzıyormus zaten. sorumluluklar, sorunlar falan. ALLAH daha guzel gunler gormeyı nasıp etsın ınsaallah hepımıze.
ınsaallah esracıgım dedıgın gıbı olur kasım ugurlu gelır bıze.
ben ıs, evlılık neyse de en cok spor saatlerı, kucuk yerde yasam ve bu yemeklerı hazırlama olayım cok yoruyor duzen yapma planlama acısından.
duyguya gelınce o farkında mı bunun bılmıyorum ya da okuyor mu bunları onu da bılmıyorum . dedıgın gıbı hıcbırımıze henuz cevap yazmamıs ben hatta ozellıkle okuması ıcın mesaj attım ama yazmadı da. bakalım o ne dıyecek, kararı degısecek mı gorecegız. degısmesı ıcın ugrasacagım su an beklemedeyım bır seyler soyleyınce ona gore yenı bır yol ızleyecegım.
artık ne demek lazım onu da bılmıyorum tum samımı duygularımla aramızda olması ıcın yazdım hem skype dan yazdım hem burdan yazdım hem msj attım ınsaallah bunları dıkkate alır ve aramızda olur yıne eskısı gıbı. sımdı degıl belkı, malum ev ıle ılgılı bır suru ısı var ama kafasını toparlayıp enınde sonunda aramızda olur ınsaallah
Melike Demirağ Arkadaş (Orijinal Plak Kayıt) - YouTube
bu şarkıyı da ona yolluyorummmmmmmm şu an ıcımden geldııııııııı bırden aklıma geldıııııııııı
menumu yazayım:
ıkı dılım kızarmıs kepek ekmegı
az tereyag ve recel surdum uzerıne
bır domates
ıkı zeytın
bır cevız
acık sekersız cay
ara: bır mandalına, bır kupa yesıl cay
oglene kadar 1 lt ılık su
oglen: bır kepce mercımek corbası, 6 kasık ıspanak, bır kepce cıvık yogurt uzerıne
ara: bır mandalına, yarım havuc, bır kupa yesıl cay
aksama kadar 1 lt daha su ıctım.
aksam yemekten once ıkı bardak daha su ıcerım yatmadan da ıcerım ıkı bardak ve suyum 3 lt olur bu sekılde.
ara ogun dusunmuyorum belkı sut olur
aksam yemegı olarak da tavuk sote, kabak mucver ve yogurt olacak evde yıyecem
benım kabak mucver de bıtmedı haaaaaaaa bır turluuuuuuuu
şimdi de menu zamanıııı
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmegi
1 kk beyaz peynir
1 tk ev yapımı biber salçası
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
2 fincan şekersiz çay
ara öğün ( spordan sonra )
1 yeşil elma
öğle yemegi
1 kase mercimek çorbası
5 yk fırında sebze ( tamamen yagsız her çeşit sebzeden yapılmış )
2 yk pilav
1 kase cacık
ara öğün
1 bardak şekersiz çay
mısır gevrekli çikolata ( 110 kaloriymiş )
akşam yemegi
1 kase nohutlu bi çorba
5 yk ıspanak yemegi ( üstüne 3 yk yoğurt )
1 dilim çavdar ekmegi
bol salata
spor olarak daaaa, 40 dk eliptik bisiklet, 35 dk da spor aletlerinde çalıştım, özellikle üst bölgeyi çalıştıracak hareketleri yapıyorum, sırtım resmen kas ağrısı yaşıyoanneme diyorum bugun bak sırtım nasıl sert olmuş kas yaptım gördün mü die, sırtımı mıncırıyo, yaglarımı yani, hee çok kas yapmışssın die
spora giderken 15 dk yürümüştüm, çıkışta da 30 dk yürüdüm. yeşil çayımı içmedim henuz yatmadan içerim, suyum da şimdiden 3 lt oldu, sanırım biraz azaltmam lazım suyu, böbreklerimde bi sorun olacak die korkuyorumm :18::18:
sıhhatler olsun canım iyi yapmışsın işyeri yemeklerini biliyorum iyi bişeyler çıktığında kaçırma tabiki ayrıca komşuyada gitmekle iyi etmişsin hem ayıpda olmamış
hımmm bilmiyordum ama geçen mısır patlağı alırken baktım şöylece bir paketi 700 küsür gibiydi bizküvilerin geri bıraktım.Mısır patlağı aldım dediğin gibi 2 adet yiyorum ama benim tatlı krzlerimi bilirsin tutarsa onlardan alıp yeşilçay ya da süt ile yerim.Teşekkür ederim filizim
yaaa istiyorum tariflerinizi bana şöyle sağlıklı tarifler verin kızlar yaaa acaba akşamları sadece çorba salata mı yapsam yatmadan yoğurt ve meyve de yerim filizim çiğköfeyi ben bazen koca bir salatanın içine 3 taneyi parçalayarak karıştırıyorum çok güzel oluyor hem miktarı fazla değil bir ana öğün olarak tüketebiiriz
Rabbim bundan sonra kolaylıklar versin inşallah hepimize.Küçük yerde yaşamanın sıkıntısını da ben iyi bilirim.Canım sabret biraz .Herşey sağlığın için.Kışın şartların daha da zorlucak ama kışı lehimizee çevirelim.Yaza incecik girebilmek için.Kışın akşamlar kısa oluyor bu sayede daha az yemiş olacağız.Hem kışın meyvelerinden nar tam bir antioksidan.Ayrıca andalina ve portakal da c vitamini deposu.Bunları gönül rahatlığıyla tüketebileceğiz.Spora gitmeyi ayarlıyabilirsen süper olur.Akşam seni bırakabilecekler mi ? Eğer bırakamazlarsa haftasonları 2 gün salona gidersin.Hafta içi de evde yaparsın.Ben de sporumu oturtamadım.Gerçi her akşam bölgesel yapıyorum ama bizim kilomuzdaki insanların kardio yapması lazım.Bunu değerlendirelim.
Senin bitmeyen kabah mücverlere talibim
Menün çok başarılı ben çok beğendim gerçekten son zamanlardaki en başarılı menün diyorum hatta tebrikler canım
spor birincisi artık ben olcammbence biran önce bsşlsyslım o ysrışs, hstts psxsrtesiden itibaren başlayalım olmaz mıı, kasım ayının ilk pazartesisi bizim için milat olsun meselaa ben aranızda bu kadar ciddi spora en geç başlamış insanım ve anlıyorum ki yazık etmişim bu kadar zamandır. bence hiç birimiz artık geç kalmayalım da kışı güzel değerlendirelim, yazın çok işimiz var çookkkk
bende bendeeeeegerçi ben kaçak yaptım tartıldım bugun şimdilik sonucu biliyorum ama kimseye sölemeemmmm
filizim karışmak haddime değil de senin o güzel kilo verdigin zamanları yanlış hatırlamıyosam sen ramazan olmasına ragmen, o açlıgın susuzlugun üstüne spora gidiyordun yine de. ağrın sızın olsa da gidiyodun tartıdaki sonuç seni mutlu ediyodu çünküşimdi de yapsan aynı şeyi, eşin ne kadar güzel ki anlayışlı biri, git yine iş çıkışları spora, ağrıyan yerlerine bile iyi geliyor ki spor.
diyeceksin ki daha 3 kere gittin ne biliyosun, haklısın da ama gözlemledigim kadarıyla sende çok olumlu etkisi vardı, ilk hafta zorlanırsın belki ama ikinci haftaya düzenini de oturtursun, tartıda eksileri görünce de motive olursun zaten. bi bismillah deyip başlamaya bakıyo işonu da bu haftasonu toparla işlerini kur düzenini, kasım ayı güzelce başlasın hadi filizimmm bak yazın düğünüme geleceksinnn, ben diyecem herkese biz beraber zayıfladık diee, çok şık çok güzel olacaksın ona göreeee
veee nurdan sporda level atlarkız helal olsun sana hep böyle devam et nasıl özendim yaa benim yürüyüş imkanım olsa varya eve girmem herhalde menün de güzel olmuş o dediğin çikolata piko mu ?
suyunun 3 lt olması güzel canım keşke alkalide yapabilsen daha faydalı olacak alkali suyu misket limonlada deneyebilirisn
Kızlar iyi akşamlar herkese benim bugün malum iş yoğunluğum devam ediyor.Acayip stresliyim hergün tartışmalar yaşıyorum müşterilerimle.Sorumsuz patron sorumsuz çalışanların cefasını ben çekiyorum.Ama idare etmek zorundayım.Saatler geriye alındıktan sonra artık 5 30 da çıkıyorum.Eve gelince yemek ders spor derken erkenden uyumaya da vaktim kalıyor.Neslican senden spor tavsiyeleri bekliyorum.Ben artık leslie yapamıyorum çok sıkıldım.Bana ne önerirsin ? Malum dışarda spor imkanım da yok.Belki bildiğin başka videolar vardır hıı ??Ayrıca kızlar lütfen diyet tariflerimizi paylaşalım olur mu ? Benim çok ihtiyacım var çünkü annem bilmez.En azından ben ona tarif ederim o da pişirirverir.Kızlar ben menümü yazayım
sabah
bir yumurta 3 çatal peynir 4 zeytinden omlet
bir dilim ekmek
bir bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
bir saat sonra 2 fıstık sarma
ara
bir tane mısır patlağı
10 fındık
öğlen
bir tabak kıymalı kuru fasulye
bir kase oğurt
iki dilim kepek ekmek
ara
bir bardak süt
5 sındık
akşam
4 kaşık kıymalı kuru fasulye
2 çarliston biber içi kıymalı
3 kaşık yoğurt
ara
2 kupa yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
bir nar
vee 3 kaşık yoğurda bir kaşık keten tohumu
Suyum 2 lt ve bölgesel yaptım.Kızlar ben ara öğünleri abartmışmıyım ?
menumu yazayım:
ıkı dılım kızarmıs kepek ekmegı
az tereyag ve recel surdum uzerıne
bır domates
ıkı zeytın
bır cevız
acık sekersız cay
ara: bır mandalına, bır kupa yesıl cay
oglene kadar 1 lt ılık su
oglen: bır kepce mercımek corbası, 6 kasık ıspanak, bır kepce cıvık yogurt uzerıne
ara: bır mandalına, yarım havuc, bır kupa yesıl cay
aksama kadar 1 lt daha su ıctım.
aksam yemegını 7 de yedım.
bır kepceden az mercımek corbası, ıkı dılım kabak mucver, 4 kasık tavuk sote, bır corba kasesı salata.
aksam yemekten once ıkı bardak daha su ıcerım yatmadan da ıcerım ıkı bardak ve suyum 3 lt olur bu sekılde.
yarım lımon sıkıp bır bardak ılık su ıctım, sımdı de bır bardak suyun ıcıne toz tarcın koyup ılık su ıcecem normal suyumu da 2,5 olarak tamamlayıp gunumu kapatacagım
şimdi de menu zamanıııı
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmegi
1 kk beyaz peynir
1 tk ev yapımı biber salçası
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
2 fincan şekersiz çay
ara öğün ( spordan sonra )
1 yeşil elma
öğle yemegi
1 kase mercimek çorbası
5 yk fırında sebze ( tamamen yagsız her çeşit sebzeden yapılmış )
2 yk pilav
1 kase cacık
ara öğün
1 bardak şekersiz çay
mısır gevrekli çikolata ( 110 kaloriymiş )
akşam yemegi
1 kase nohutlu bi çorba
5 yk ıspanak yemegi ( üstüne 3 yk yoğurt )
1 dilim çavdar ekmegi
bol salata
spor olarak daaaa, 40 dk eliptik bisiklet, 35 dk da spor aletlerinde çalıştım, özellikle üst bölgeyi çalıştıracak hareketleri yapıyorum, sırtım resmen kas ağrısı yaşıyoanneme diyorum bugun bak sırtım nasıl sert olmuş kas yaptım gördün mü die, sırtımı mıncırıyo, yaglarımı yani, hee çok kas yapmışssın die
spora giderken 15 dk yürümüştüm, çıkışta da 30 dk yürüdüm. yeşil çayımı içmedim henuz yatmadan içerim, suyum da şimdiden 3 lt oldu, sanırım biraz azaltmam lazım suyu, böbreklerimde bi sorun olacak die korkuyorumm :18::18:
Kızlar iyi akşamlar herkese benim bugün malum iş yoğunluğum devam ediyor.Acayip stresliyim hergün tartışmalar yaşıyorum müşterilerimle.Sorumsuz patron sorumsuz çalışanların cefasını ben çekiyorum.Ama idare etmek zorundayım.Saatler geriye alındıktan sonra artık 5 30 da çıkıyorum.Eve gelince yemek ders spor derken erkenden uyumaya da vaktim kalıyor.Neslican senden spor tavsiyeleri bekliyorum.Ben artık leslie yapamıyorum çok sıkıldım.Bana ne önerirsin ? Malum dışarda spor imkanım da yok.Belki bildiğin başka videolar vardır hıı ??Ayrıca kızlar lütfen diyet tariflerimizi paylaşalım olur mu ? Benim çok ihtiyacım var çünkü annem bilmez.En azından ben ona tarif ederim o da pişirirverir.Kızlar ben menümü yazayım
sabah
bir dilim ekmek
bir bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
bir tane mısır patlağı
10 fındık
öğlen
bir kase oğurt
iki dilim kepek ekmek
ara
bir bardak süt
5 sındık
akşam
3 kaşık yoğurt
ara
2 kupa yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
bir nar
aynen buaralar costun sennnnnnnnnnnnnnnnn. kaptın bırıncılıgı de benden zatennnnama alacagım haftaya ona goreeeeee
ayyyyy gercekten sımdı daha da heyecanlandım kac kılo cıktın yaaaaaaaaaaa
canım ramazan konusunda haklısın oyle haddıme degıl falan deme ask olsun yanı. sadece farketmedıgın su var canım onu acıklamak ıstedım ben ramazandan sonra da devam ettım aynen ama karsılık almayınca hevesı kırılıyor ınsanın ıste. hem bu durum son zamanlarda etkıledı hem bıraz uste uste cok sey geldı derken spor konusunda ıstıkrar saglayamadım son gunlerde ama toparlanmaya calısıyorum bakalım ıns.
ayyyyy ınsaallah nasıp olur da gelırız. bu topık bebeklerını gordu gelınlerını de gorsun ınsaallahhhhhhhhh
gayet guzel menu ve spor. su desen oyle. valla tebrıkler cok ıyı gıdıyorsun senı tanıdım tanıyalı boyle gormedımmmmmm harıkaaaaaa
suyu 4 lt ıcebılırsın ama spor yaptıgın gunler. dıger gunler daha az ıcebılırsın
evet mantıklı yaparım aklıma gelmemişti benim nasısla liste var ordan bakıyorum diye düşündüm ama bu fikir ii denicem evet bazı duyguları yenip kurtulamıyoruz. güçlü olmaya çalışıyorum öyle de olucam inşlhh...canım sen gunluk tum menulerını not al ve dıyetısyene goster oldu mu, aklıma geldı sımdı bu. cok faydası olur bence. cunku bıze fazla gelen sey aslında dogru olan bırsey olabılıyor
terapı konusunda da ben o ımkana sahıp degılım ama enazından ıyı bır psıkıyatrıst buldum ılgılenıyor ılacımın da faydası oldu cocuk konusunda guclu durmaya calısıyoruz umutlu olmaya calısıyoruz ama ıcımızı bır tek bız bılıyoruz aslında cemrem. oyuzden senı en ıyı ben anlıyorum bu konuda. oyuzden tavsıye ederım kesınlıkle bır psıkolog ya da psıkıyatrıst.
yeme ıstegı, alısverıs ıstegı, uyku ıstegı bunlar duygusal aclıktan oluyormus cogu zaman. ıcındekı duygusal boslugu, bırseyler ıle doldurmaya calısmak. oyuzden o yeme ıstegı bazen ıste tamamen duygusal olarak tetıklenıyor aslında.
sizlerde sağolun güzelim burası benim 2.ci yerim ilki azolu sayfam bu kulübe o yüzden üye olmuştum ama burayı bulmak benim için büyük şans oldu .... bakalım 15 gün sonra belli olur cnm dr. umu değiştirme veya devam etme konusu..memnun kalmazsan sana tavsıye edecegım ıyı bır kez var. atasehırde, kadıkoy sıfa polıkınıgı. seda hanım dıye dıyetısyen vardı cok da cıcı bırıydı. o makınalar falan vardı baya guzel bır yer.
evet bızım mazımız uzun canımmmm,daha uzun olsun ınsaallah daımaaaaaa
bız de sana tsk ederız burada oldugun, mucadele ettıgın, bızlerın senın gıbı bırı ıle tanısmasını sagladıgın ıcın, azmın ıcın, emegın ıcın, guzel kalbınnnnnn ıcınnnnnnn
hersey daha da guzel olacak ınsaallah hepımız ıcınnnnnnnnnnn
cnm işlerini yoluna koyarsın bazen kendimizi yorgun hissederiz ya sen o dönemdesin ama inan ki bi kaç güne toparlanacaksın ve bütün planlarını yapacaksın sen neleri yapıyrosun bunları mı yapamıcan ..kafam cok dalgın buaralar. ust uste cok sey oluyor son zamanlarda. ayrıca bu yıl tempom cok yogun. hayata yetısemıyorum sankı resmen. bır suru planlarım var uygulayamıyorum okunması gereken kıtaplar yapılması gereken ısler gıdılmesı gereken yerler alınması gereken hedıyeler yapılması gereken ıstekı ısler, ev, aılevı sorunlar, maddı planlar, yemek yapma seanslarım, o bu derken cok doluyum aslında son zamanlarda. ama benı toparlayacak seyı de bılıyorum kılo vermeye baslarsam yenıden, yenıden guclenecegımı bılıyorum uzerımde garıp bır etkısı var bunun. ramazandakı o enerjımı oyuzden okadar ozledım kııııııııııııııııı
toparlayabıldıgım kadar duygunun vedası konusunda ve kendıme daır acıklamaları yaptıktan sonra hepınıze gunaydınnnnnnnnn demek ıstıyorum gunumuz guzel olsun ınsaallah ben mıde agrılarından kurtuldum gıbı sanırım. ınsaallah tekrar da etmez dun duygunun haberınden dolayı cok dagıldım toparlanamadım ıse odaklanamadım bırıken ıslerım var onlara bakmam lazım aksama da spora gıdecegım oyuzden gec saatte ya da yarın sabah gorusuruz artık kızlar. ozamana kadar kendınıze dıkkat etmeye devam edın, haftayı da bıtırmek uzereyız zaten cok cabuk gectı.
hepınızı opuyorummmmmmmmmmm ALLAHA emanet olunnnnnnnnn
teşekkür ederim cnm evet bende sevdim bol kpçe menülerimiMerhaba kızlar, bugün İzmir'de yine bahar havası varhepimize pozitif enerji versin inşallah Sabah biraz işlerim vardı, onları hallettim, fırsat bulunca da hemen merhaba diyeyim dedim
Bu ara herkesin menüleri pek güzel, pek beğeniyorum valla, bu hafta benim pek düzenli değil, öğlenleri canım dışarda yemek istemiyor, o yüzden ceviz, badem, meyve getiriyorum evden, bugün de öğle yemeğim bu şekilde, 1 dilim ekmek te aldım yanıma. Spor falan şimdilik yok, azıcık hareket edince bile ter boşalıyor vücudumdan, hele bir toparlanayım da o zaman başlayacağım spora.
Özellikle Cemremi takipteyim, menüleri benim tarzımda çünkü, bol kepçehoşuma gidiyor inşallah sağlıklı ve kalıcı kilo verecek
Duygucuğum ev almış sonunda, hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla, huzurla, mutlulukla yaşayın içinde canım. Şimdi yoğun ve keyifli bir süreç başladı onun için, kolaylıklar diliyorum. Biraz veda yazısı gibi görünse de öyle olmadığını biliyoruz hepimiz, yine de ne yalan söyleyeyim duygulandım biraz. Ben de burada yazmaya devam etmesini isterim kesinlikle ama yoğunluğunu ve telaşesini anlıyorum ve o yüzden bir şey diyemiyorum. Ben bunun izin gibi olduğunu düşünüyorum, Duygu öz disiplini yüksek biri, bu nedenle yaptığı işi tam yapmak istiyor benim gözlemlediğim kadarıyla, bu yüzden de buraya vakit ayırması zor olacağı için böyle bir karar aldı sanırım, saygı duyuyorum. Ancak listeden çıkmasını doğru bulmuyorum, bence hatta kilo bildirimi yapmaya devam etmesi kilosunu koruması açısından çok faydalı olur. Bildirim yapmasa bile biz listeden çıkarmayalım Filizcim, o hepimizin ilham perisi ve verdiği kiloları görmek bizi motive ediyor, bu nedenle tabloda kalması taraftarıyım. Evine yerleştikten sonra da belki birkaç kilo daha vermek isterse de kaldığı yerden devam eder diyorum.
cnm spor ağır değil sadece yürüyüş yap dedi şimdilik senin metabolizmanla uğraşıcam 15 gün sonra tempolu spora geçeriz dedi..evet artık kendime değer vermeyi ve önce kendim için yaşamayı öğrenmeye başladım...demek doktrun öyle dedi e o zaman uyman iyi olmuş canım senin sonucunu çok merak ediyorum bu hafta bakalım nasıl olacak ona göre bende senden örnek alırım.Spor olayını nasıl yapıcan ?
Senin için güzel bir adım olmuş.Sağlık konusunda önce kendini düşünüyor olmanda güzel.Kimsenin seni üzmesine izin verme.Onlara hayır diyebilmeyi öğren.Çocuk meselesi seni yıpratır muhakkak bu süreci en az hasarla atlatabilmek için lütfen kendine değer ver.
Diyet bisküvi için ne düşünüyorsunuz kızlarr ??? ben çok sevdim ama ne ölçüde yemek lazım ki
sabah
bir dilim ekmek
bir bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
bir tane mısır patlağı
10 fındık
öğlen
bir kase oğurt
iki dilim kepek ekmek
ara
bir bardak süt
5 sındık
akşam
3 kaşık yoğurt
ara
2 kupa yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
bir nar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?