- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.861
birinciligi kaptırmam daha çok çalışırım o zamannyada ikimizde birinci oluruz kürsüden el ele halkı selamlarızz
pazartesiden önce kilomu sölemeemmmminşallah pazartesiye kadar almam tabi deee, uzun zamandır görmedigim bi kiloydu bi sevindim bi sevindimmm
ama hevesin kırılmasın hemen filizimm, duraklama dönemindesindir, vucudu azcık şaşırtmayla hemen eski güzel kilo verdigin zamnlarda dönüverirasla pes etmeyelimm hiç birimizz, er yada geç bi kilolar gidecek yahuu, onlar mı inat biz mi inat gösterelim onlaraaa hem şimdi ara da verdin ya bi süre, bak gör spora başlayınca nasıl yine koştura koştura gidecek kilolarr
filizcim bu arada, sen eliptik bisaiklet sürüyodun dimi ? kaçıncı kademe de çalışıyodun sen ??:44::44:
çok fena gaza geldim vallaaemrah da kamçılıyo saolsun, koca kafaaa, bugun neskafe içiyorum dedim, diyeti bozmasın diyoo.. dedim sütsüz şekersiz bişey olmaz bi konuşmaaa o koca kafa gününü görecekkk, öle bi zayıflayacam ki sonra onu begenmeyecemmm
böbreklerimi zorlamaktan korkuyorum da, sporla alakalı sanırım, çok susuyorum, iyi bari 4 lt içebiliyosam sorun yok sevindimm
ben de bugün yoğun bi gün yaşadım nerdeyse hiç evde olamadım menümü yazayım
sabah: 1 bardak süt, 1 dilim peynir,1 yumurta,domates,salatalık,2 dilim ekmek,2 ceviz
ara: bi büyük elma
öğle: 4 yemek kaş.barbunya,4 yemek kaş. makarna sebzeli,2 köfte,2 dilim ekmek, bi bardak yoğurt
ara: 1 mandalina,1 kuru incir bi bardak nescafe
akşam:bi küçük tabak semizotu( semizotunu yıkadım tabağa aldım üzerine 1 tatlı kaş. sıvıyağ ve 1 tatlı kaş. nar ekşisi
döküp yedim),yarım bardak yoğurt,4 kaış. makarna,1 köfte bi kase çorba ve 1 dilim ekmek
ara: 1 orta boy armut ve bi kuru incir şekersiz çay
activite: gelelim evde oturama mın sebebine 1. sabah çarşıya çıktım ardan pazara geçtim alışverişimi yapıp eve geldim
2. eve gelince eşime yemek hazırlayıp ona yemek götürüp geldim
3. eve gelip yemek yedim ara öğünümü alıp okula gittim okuldan geldim yani resmen pestil oldum bu kadar yorulmamıştım
2,5 lt su benden bu kadar inşlh yeni hafta dan güzel haberler veririz hepimiz kalın sağlıcakla.....
evet mantıklı yaparım aklıma gelmemişti benim nasısla liste var ordan bakıyorum diye düşündüm ama bu fikir ii denicem evet bazı duyguları yenip kurtulamıyoruz. güçlü olmaya çalışıyorum öyle de olucam inşlhh...
sizlerde sağolun güzelim burası benim 2.ci yerim ilki azolu sayfam bu kulübe o yüzden üye olmuştum ama burayı bulmak benim için büyük şans oldu .... bakalım 15 gün sonra belli olur cnm dr. umu değiştirme veya devam etme konusu..
cnm işlerini yoluna koyarsın bazen kendimizi yorgun hissederiz ya sen o dönemdesin ama inan ki bi kaç güne toparlanacaksın ve bütün planlarını yapacaksın sen neleri yapıyrosun bunları mı yapamıcan ..
teşekkür ederim cnm evet bende sevdim bol kpçe menülerimiinşlh sağlıkla verebilrim.....
cnm spor ağır değil sadece yürüyüş yap dedi şimdilik senin metabolizmanla uğraşıcam 15 gün sonra tempolu spora geçeriz dedi..evet artık kendime değer vermeyi ve önce kendim için yaşamayı öğrenmeye başladım...
işler yoğun olunca sıkıntı stress sana kalıyo demek kolay gelsin ne yapıcan herkes işlerini bilse bu kadar olmaz ama biraz sorumsuzlarmış şirkettekiler de...
menün güzel aslında da ara öğünde o fıstık sarma olmasa geri ii ben beğendim...
öncelikle başınız sağolsun ölüm çok acı erken veya geç acısı çok büyük yıkım oluyo ama bi de genç yaşta hiçbir rahatsızlığı olmadan aniden ölüm daha bi acı daha bi zor geliyor aileye mevlam sabırlar versin ailesine evli miydi çocuğu var mıydı :26:Arkadaşlar nasılsınız?Bir süredir aranızda yoktum.Filizle haberleştik.Geçmişi okuyamadım mutlaka bahsetmiştir.37 yaşındaki görümcemi kaybettik.Hiç bird hastalığı yoktu.Kalp krizi geçirmiş.Çok gençti ve beklenmedik bir ölümdü.Acısıda büyük oldu.
Kızlar iyi akşamlar herkese benim bugün malum iş yoğunluğum devam ediyor.Acayip stresliyim hergün tartışmalar yaşıyorum müşterilerimle.Sorumsuz patron sorumsuz çalışanların cefasını ben çekiyorum.Ama idare etmek zorundayım.Saatler geriye alındıktan sonra artık 5 30 da çıkıyorum.Eve gelince yemek ders spor derken erkenden uyumaya da vaktim kalıyor.Neslican senden spor tavsiyeleri bekliyorum.Ben artık leslie yapamıyorum çok sıkıldım.Bana ne önerirsin ? Malum dışarda spor imkanım da yok.Belki bildiğin başka videolar vardır hıı ??Ayrıca kızlar lütfen diyet tariflerimizi paylaşalım olur mu ? Benim çok ihtiyacım var çünkü annem bilmez.En azından ben ona tarif ederim o da pişirirverir.Kızlar ben menümü yazayım
sabah
bir yumurta 3 çatal peynir 4 zeytinden omlet
bir dilim ekmek
bir bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
bir saat sonra 2 fıstık sarma
ara
bir tane mısır patlağı
10 fındık
öğlen
bir tabak kıymalı kuru fasulye
bir kase oğurt
iki dilim kepek ekmek
ara
bir bardak süt
5 sındık
akşam
4 kaşık kıymalı kuru fasulye
2 çarliston biber içi kıymalı
3 kaşık yoğurt
ara
2 kupa yeşilçay
2 kuru kayısı
ara
bir nar
vee 3 kaşık yoğurda bir kaşık keten tohumu
Suyum 2 lt ve bölgesel yaptım.Kızlar ben ara öğünleri abartmışmıyım ?
Arkadaşlar nasılsınız?Bir süredir aranızda yoktum.Filizle haberleştik.Geçmişi okuyamadım mutlaka bahsetmiştir.37 yaşındaki görümcemi kaybettik.Hiç bird hastalığı yoktu.Kalp krizi geçirmiş.Çok gençti ve beklenmedik bir ölümdü.Acısıda büyük oldu.
Eki Görüntüle 845478
herkese hayırlı cumalar edilen dualar allah (c.c ) katında hayırlısıyla kabul olsunnnn
birinciligi kaptırmam daha çok çalışırım o zamannyada ikimizde birinci oluruz kürsüden el ele halkı selamlarızz
pazartesiden önce kilomu sölemeemmmminşallah pazartesiye kadar almam tabi deee, uzun zamandır görmedigim bi kiloydu bi sevindim bi sevindimmm
ama hevesin kırılmasın hemen filizimm, duraklama dönemindesindir, vucudu azcık şaşırtmayla hemen eski güzel kilo verdigin zamnlarda dönüverirasla pes etmeyelimm hiç birimizz, er yada geç bi kilolar gidecek yahuu, onlar mı inat biz mi inat gösterelim onlaraaa hem şimdi ara da verdin ya bi süre, bak gör spora başlayınca nasıl yine koştura koştura gidecek kilolarr
filizcim bu arada, sen eliptik bisaiklet sürüyodun dimi ? kaçıncı kademe de çalışıyodun sen ??:44::44:
Merhaba kızlar, sabahtan beri bir koşturmaca halindeyim işyerinde, ancak fırsat buldum ve hemen haftanın son günü sevgili arkadaşlarıma güzel dileklerimi ileteyim dedimBenim için çabuk gelmiş oldu zaten haftasonu Akşam erkenden uyumuşum giremedim foruma, sabah ta regl oldum, bolca ağrım var haliyle ama yakınmak yok, Filizime sözüm var yakınmayacağım
Öğleden sonra da erken çıkıp bankaya uğrayacağım, sonra da hızlıca markete girip eve dönüş yapmayı planlıyorum. Şimdilik spor yok, haftaya inşallah başlarım ama tam düzelmeden zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?