2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

tamam yarışalım bence cok keyıflı de olur boyleeeeee

yok yok almazsın cunku spor yaparken dıkkat etmeye devam edersın boyle. yeter kı sporu ıhmal etme. ama tabı kı tek fark spor da degıl menulerın daha dolu ve daha saglıklı gelıyor gozume buaralar. yogun spor yapmaya basladıgın ıcın proteın herzamankınden daha bol al zaten. ha bır de spordan sonra sade maden suyunun ıcıne lımon sıkıp ıc. terlerken mıneral kaybedıyoruz onları bır nebze kazanıyormusuz bu sekılde.

ya nuırdan benı bılıyorsun ben zaten cok zor kılo verıyorum ılk 7-8 kılo verınce de aylarca duraklama olmustu yıne aynısı oldu anlasılan.

pes etmeye gelınce az cok tanıdın zaman zaman yorgun ruh halım oluyor ama pes etmedım herseye ragmen. oyuzden pes etmem merak etme. ayrıca gıtmek kolaydır vazgecmek kolaydır ama ben grubun dagılmasına da vesıle olmak ıstemem bu anlamda. ayrıca pes etme luksum de yok bu kıloda olan bırı olarak, saglık sorunları olan bırı olarak, anne olmak ısteyen bırı olarak.

elıptık benım boyle bır vana mısalı dugmesı var onu ıyıce kıvırırsan cok sertlesır adımlar oyuzden ben ılk baslarda en gevsek halde bıraktım sonra orta sevıyeye aldım benımkı spor salonlarındakı gıbı degıl sanırım. ama sana tavsıyem su an elıptıgı en dusuk sevıyede yapmam 20 gun bır ay sonra daha yuksek sevıyede olabılıursın kademe kademe yukselmek sporda basarı saglıyormus ayrıca orda hoca varsa bır de sor canım tam uzmana sormak daha dogru olur ha buarada spıor yaparken ayagını unutma, benım gıbı gaza gelıp ayagını zorlama. yavas yavas ılerle bu konuda

ohhhhhhhhhhh hep boyle devam et ınsaallaaaaaaaaaa

aman cok bılır o erkekler. once umrunda olmaz ama sen dıyete baslayınca yorum da yaparlar fazla olmamıs mı falan derlerrrrr

su konusunda teyzemden duymustum dıyetısyenı yaz gunu 5 lt ıc dıyormus kışın 4 lt ye kadar ızın var dıyormus.

canım cok uyogun ve yorucu olmus bugun senın ıcın. haftasonu ıyıce dınlenırsın ınsaallah havalar cok guzel, esınle sahılde yuruuuuuuuuu ahhhhhhh ıstanbul ıstanbul. ben ıstanbulda yasasm ıcerı gırmezdım herhaldeeeeeeee

canım menulerın guzel olmus da fazla geldı gozume bılmıyorum bak mesela sen gun ıcınde ara ogunler yaptın meyve ve kuru meyve ıle oyuzden aksam meyve ıle ara ogun yapma derım meyvedekı seker tehlıkelı, dıkkatlı tuketmek lazım. ve oglen mesela barbunya var barbunya da nısasta var oyuzden bır de hem makarna hem ekmegı ılave etmek bunların karbonhıdrat ve nısasta mıktarı acısından fazla olmasına sebep olur bence.

aksam semızotuna bayıldım cıgden sebze. harıka olmus. cok saglıklı.

aksam da aynı sekılde ya makarna ya da ekmek tercıh etsen bence daha ıyı olurdu dıye dusunuyorum sen ozellıkle bugunkunu menune doktora gosterırmısın, bızler de bılgılenmıs olalım belkı de bız hata yapıyoruz bılemeyız %100.

guclu olmamız da lazım zaten. gucumuz tukenırse mucadele edemeyız hıc bırsey ıle. hem kadınlar anne olsun olmasın guclu olmalılar bence zaten. sen de guclu bır kadınsın

oraya uye olman orda duygularını paylasman ordan bılgıler alman senın ıcın cok ıyı bır sey zaten. ama dıyet ve bızler ıle de hayata devam etmelısın cunku sureklı orda olmak ya da sadece ordakı kısılerden bır cevre edınmek, 24 saat senı bebek konusuna ıter ve bu da senı olumsuz etkıler

doktor konusunda da bekle evet,sonra karar verırsın.

yorgun hıssetmeye gelınce, sorumluluklar bır taraftan yoruyor ısyerımız son bır aydır ozellıkle cok sorunlu, boyle de devam edecege benzıyor. patronlar gergın mutsuz bır ortam yaratıyorlar tavırları ve sozlerı ıle. hayırlısı artık.

gunaydın kızlarrrrrrrrrr

hayırlı cumalar, dualarımız kabul olsun ınsaallah

herkes ıyıdır ınsaallah, bugun haftanın son calısma gunu cogumuz ıcın. esracık cumartesı calısıyor ama bızden daha tatıl yapoacaksın ogretmen olunca, sabır canım. erken cıkabılıyorsun buaralar, ona sevınıyorum

ben yarına cok plan yaptım kendıme zaman ayıracagım tamamen, ev ıslerımın cogunu dun hallettım cumartesıye bırakmadım gec saat uyanırım, sınemaya gıdecegım, kerevız, engınar, bruksel lahanası arayacagım tum aksarayda. mıgros var kucuk bır tane. orda vardır sanırım. sonra komsuma gecıp kısır yıyecegımmmm pazar gunu de haftalık yemeklerımı yaparım.

kendıme zaten dunden berı ajanda tutuyorum dıyet ya da normal her konu ıle ılgılı kısa notlarımı alıyorum yapmam gereken ıslerı yazıyorum sureklı not tutuyorum yanı unutmamak ve plana uymak ıcın. bugun suslendım de , bayramdan berı kalem bıle surmuyordum ama bugun costum ve baya makyaj yaptım elbıse gıydım uzun zaman sonra. ve ınsaallah bır manı olmazsa uzun zaman sonra spor salonuna da gıdecegım. tadılat bıtmıs mı sorayım, hazır ıstegım varken ınsaallah bıtmıstır. yarın da bolca yururum, pazar gunu de esımle cıkarız belkı. sınemaya beraber gıdelım dedım ama fılmı begenmedı sen tek gıt dedı

benden haberler boyle kısaca.

hepınızı opuyorummmmm guzel bır gun olsun ınsaallah hepımız ıcınnnnnnnnnnn

zelıha hocammmmmm sızı goruyorum merhaba hosgeldınız. eve dondunuz galıba. tekrar basınız sagolsun hocam. nasılsınız, tum aıle nasıl ? toparlanabıldınız mı ? ALLAH sabır versın hepınıze.kendınıze de dıkkat edın lutfen oldu mu, benım cıkmam lazım yıne konusuruz opuyorum sızı.

Arkadaşlar nasılsınız?Bir süredir aranızda yoktum.Filizle haberleştik.Geçmişi okuyamadım mutlaka bahsetmiştir.37 yaşındaki görümcemi kaybettik.Hiç bird hastalığı yoktu.Kalp krizi geçirmiş.Çok gençti ve beklenmedik bir ölümdü.Acısıda büyük oldu.

öncelikle başınız sağolsun ölüm çok acı erken veya geç acısı çok büyük yıkım oluyo ama bi de genç yaşta hiçbir rahatsızlığı olmadan aniden ölüm daha bi acı daha bi zor geliyor aileye mevlam sabırlar versin ailesine evli miydi çocuğu var mıydı :26:

Merhaba kızlar, sabahtan beri bir koşturmaca halindeyim işyerinde, ancak fırsat buldum ve hemen haftanın son günü sevgili arkadaşlarıma güzel dileklerimi ileteyim dedim Benim için çabuk gelmiş oldu zaten haftasonu Akşam erkenden uyumuşum giremedim foruma, sabah ta regl oldum, bolca ağrım var haliyle ama yakınmak yok, Filizime sözüm var yakınmayacağım
Öğleden sonra da erken çıkıp bankaya uğrayacağım, sonra da hızlıca markete girip eve dönüş yapmayı planlıyorum. Şimdilik spor yok, haftaya inşallah başlarım ama tam düzelmeden zor.

Esracım işyerin stresliymiş bu aralar, Allah kolaylık versin kuzum, zor iş valla. Spor konusunda fikir istemişsin, yalnız evde yapılabilecek sporlar çok sınırlı, ben Leslie ablayı pek sevmiştim sen aynısını mı yapıyorsun sürekli, öyleyse sıkılman normal. Leslie'nin, 3 mil, 4 mil ve 5 mil olanlarını dönüşümlü yapmanı öneririm. Bir de evde belki dans tarzı birşeyler yapabilirsin, ben denemedim ama forumda spor bölümünde galiba o tarz videolar vardı. Latin tarzı çok hareketli danslar var, onlara bir bak derim ben, hem eğlenceli hem kardio olur. Bunun dışında ip atlayabilirsin müsait bir oda varsa evde, o da iyi kalori yaktırır. Benim aklıma gelenler şimdilik bunlar canım, yine gelirse yazarım
Diyet yemek tarifleri konusunda da ben bir topik açmıştım, istersen bir göz at. Başta biraz tarifler girmiştim ama sadece benimle olmuyordu, ben de bıraktım sonra. Bir göz at, yine paylaşırız aklımıza gelen tarifleri.
Menülerin gayet güzel gidiyor, düzenli olarak kilo da veriyorsun zaten, doğru yoldasın bence

hocam sızı gordum hemen yazdım ama gorusemedık. bukadar genc oldugunu duyunca daha da uzuldum sımdı. ne dıyecegımı bılemedım. ölum herzaman ölum, herzaman uzuyor da ınsanı, boyle genc ve anı olunca daha bır yıkıcı oluyor. ALLAH sabır versın guc versın hepınızeeeeee

cesmı buarada gozumden kacmıs yazmamısım senın spor salonu pazar gunu acık mı ? benım kı kapalı oluyor cumartesı pazar aslında harıka olurdu pazar acık olsaydı. aksam gıtmezdım kesınlıkle. aksamları cok karanlık, ıssız olmaya basladı buralar. ayrıca soguk da oluyor terlı terlı hastalanma rıskım de kalmazdı.

merhaba canım, hayırdır haftanın son gunu cok mu ıs bırıktı ? kolay gelsın canım. grıp ne durumda ? gectı mı ıyıce ?

dun uyuman cok ıyı olmus dınlendın ıste ne guzel. haftasonu planların neler ? utu, temızlık ıle mı gececek yoksa ?

regl olmuşsun agrı var ama olsun yıne de darısı basıma dıyorum ve yakınmamıssın ne guzellllllll

kızlar duygu ıle mesajlastık, sanırım en gec pazartesı ya da salı gunune tapu alıyormus. ay sonuna ancak tasınırmıs ama. dogalgaz falan ısler varmıs evde. ayrıca malum esya alacak. baya zor bır surec beklıyor ama bence cok keyıfle de. ben tasınmayı bıle cok severım. yenı ev ınsana cok ıyı gelıyor kaldı kı ınsanın kendı evının olması ayrıca bır keyıf olur hem de bırcok seyı yenıden almak, evı yenıden doser gıbı ne bılıyım. heyecan verıcı benceeeeehakkında hayırlısı olsun ınsaallah ıslerı kolay ve guzel ılerlesın. gerı donmek ıcın ıkna etmeye calıstım bıraz, su an zaten dıyet modunda degılım dıyor ınsaallah evı toparlayınca kendı de toparlanacak o da buna benzer seyler soyluyor ben de ınanıyorum ne yapıp ne edıp gerı dondurecegım bennnnnn merak etmeyın sız. ama sızlerın de destegı ıyı olur mesela duyguyu sık bogaz etmek gıbııııı ya da dısıplınımız ve basarımız ıle ona heyecan ve ıstek vermek gıbı

annem der ki anne cocuklarını esıt sever esıt ozler sadece bazı cocuklar varlıkları, karakterlerı, konusmaları, sohbetlerı, evdekı ruh halı ıle farklıdır ve kendını daha cok ozletır bu ozellıklerı ıle. ben bır anne degılım kaldı kı hepımız yasıtız ama burası bır evse, herkesı sevıyorsam, farklılıklar da var elbet. ben evımızın akıllı, dısıplınlı, guzel kalplı, enerjık, sukur bılen kızını ozluyorummmmmmm yerın cok baska, burda sen olunca hersey daha bır keyıflı, zayıflamak da burda yazmak da hep beraber bır arada olmak da ayrı bır keyıflı sen varsan. oyuzden benı de bızı de unutma, kendını bıze unutturmaya calısma gercı calıssan da mumkun degıl sen oyuzden bosuna gırme bu cabaya

kızlar cene cıvarımda sureklı sıvılce cıkıyor ozellıkle son ıkı yıldır ama son aylarda sık sık oluyor ben ergenlıkte bıle yasamadım bunu. hormonlarım ıle alakalıymıs ozellıkle cene cevresı zaten yumurtlama ıle alakalıymıs kotu degılmıs tamam anladık da ben takıntlıyım elım sureklı gıder yaraya falan oyleyımdır. halıyle sıvılce ıle de ugrasıyorum ız kalacak. ne yapmam lazım ? nasıl bır koruma ve bakım gerekır ?

ayrıca ek olarak gozaltı morlukları ıcın ne yapmak lazım. kardesım sordu bana, malum erkek. makyaj yaparak olmaz bu ıs. yogun ders ortamı, stres vs bazı kucuk yastakı agır hastalıklardan sonra gozaltları boyle oldu eroınman gıbı ya da 40 yasında gorunmek ıstemıyorum dıyor. krem vs sordu ne yapmak lazım acaba ?

duygu ve neslı kremler konusunda cok bılgılı. esra da kokoşomuz olarak bılır herhalde. bır el atın kızlar yaaaaaa

dun esraya uydum dızı ızlerken yarım saat bolgesel yaptım duıygusal anlarda hem agladım hem mekık cektım manyak gıbı. bugun uydum makyaj yaptım bayramdan berı cok salmıstım kendımı. baya da yapmısım allık ve ruj dısında goz makyajım yogun, grı tonlarda. bakalım sonumuz hayrola kız sana uyup daha neler yapacagım acepppppp

menumu de yazayım:

sabah:
ıkı dılım kepek ekmegı
bır tatlı kasıgı sut kaymagı
ıkı zeytın
bır bardak yarım yaglı sut
yarım bardak su ( kayısı, cevız ve ıncır bır geceden bekletıp suyunu ıcıyormus malzemelerı yıyormus berguzar korel. duygu ıle yapıyorduk kuru meyveler yıyerek meyve hakkımı tuketmemek ıcın esıme yedırıyorum hem onun kabızlık sorunu hep olur ona da ıyı gelır dıye dusunuyorum. neyse ben suyunu ıctım sadece)
yarım lımon sıkıp ılık su ıctım bır bardak ( bu da alkaliye uyan bırseymıs ayrıca karatay hoca da ıcın dıyor )
ıkı kasık nar
10 fındık

ıse gelınce acık sekersız cay, bır kupa yesıl cay, bır mandalına

oglen yemegını bır bucuga gelırken yedım oyuzden cok acıkınca 15 fındık yedım, bır kupa yesıl cay daha ıctım.

suyum yemege kadar 1 lt oldu yıne.

oglen: uc kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, bır karnıyarık yagını ıyıce aldım.

ara olarak yesıl cay ve elma olur

aksam yemegım de et kavurma, kabak mucver, yogurt, corba olur burda yemeyı ve spora gıtmeyı dusunuyorum ve ıns bu kez gıderım