2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

inşallah canım inşallah

demek bugün elbise giydin hani foto??? ben merak ederim bilmezmisin kızz haftasonu için çok güzel plan yapmışsın ohh valla içime sindi senin adına hem diyet için çok güzel adımlar attığını görüyorum ben de bişeyler düşündüm ayarlama yapıyorum hatta heyecanlıyım yazıcam hepsini kuzuu

Evet haberlerinizi aldık hocam.Başın sağolsun.Mekanı cennet olsun.Haklısın ama hangi ölüm zamanlı ki .Rabbim gittiği yerde utandırmasın.Sizlere de sabır versin.Kendine çok dikkat et hocam.Bizleri habersiz koyma

Neslicann teşekkür ederim.Ben genel de leslie 3 mil yapıyorum hatta fix ama arada 2 ve 5 i denedim.Yinede yapmak istemiyorum.Senin dediğin spor bölüme gözatayım bu akşam.Senin topiğinden haberim yoktu ayrıca mutlaka bakıcam ayrıca akşam yorumumu da yazarım.Senden bunları duymak çok hoş açıkcası.Desteğin için teşekkür ederim bu bir yol bu bir süreç 107 den 89 a geldim neden 89 dan 70 e gitmiyeyim.Ahh o günleri de bir görsem

Sen daha dur hele biz bir iyice verelim kilolarımız bak ben sana neler neler edicem tamamen farklı bir filiz olacaksın herşeyinle yani sen daha bana çok uyacaksın buna sen bile inanamıcaksın

filizim hiç kusur yok afiyet olsun canım tebrikler

canımm iyi ediyorsun sporunu ihmal etme kalori yakabilmek adına spor şart ayrıca canım alkali su için misket limon küçük limonlardan ama normal liomlada yapabilirsin yada elma sirkesi.Alkali suyu da tüket ben bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum

o çikolatayı aklımdan çıkardım ben istemiyorum çikolata falan hepsi kalori yaa zaten tatlı aşığı bi kızım

canım ben erken çıkıyorumda burası öyle bi yerki yürüyüş yapma imkanım kesinlikle yok mahalle baskısı tavan yapmış iki dk dışarı çıksan uzaydan gelmiş bakıyorlar hele erkekleri utanmasalar üstüne atlıcaklar gözleriyle yiyolar resmen işe bile gidip gelirken ne zorluklar çekiyorum ondan burada yürüyüş imkanım bile yok ama spor aleti alıcam böyle olmaz kalori yakmam lazım

Sen daha dur hele biz bir iyice verelim kilolarımız bak ben sana neler neler edicem tamamen farklı bir filiz olacaksın herşeyinle yani sen daha bana çok uyacaksın buna sen bile inanamıcaksın

kız senın yuzunden makyaja alıstım yenıden. cok eskı yıllardakı gıbı. duygu da gıyımımı degıstırecek tam cıtır turbanlı olacagım

ya esım cektı bır tane de ıyı cıkmadı gunes vurmus bır kac tane. cekebılırsek tekrar olur. zaten ekleyecem de ama haftasonu eklerım.

plana gelınce haftasonları eve kapanıyorum buaralar. ıs guc dalıyorum aksamları spora da gıtmedım hastalıktı, soguktu derken. dısarda bol bol gunes alarak yurumek ve ıslerımı halledebılecegım kendımı de eglendırebılecegım seyler yapmak ıstıyorum sınemaya da zaten sanırım bahardan berı gıtmedım ıyı olur benım ıcın.

planlara gelınce bazı planlarını sacma buldum valla tam ucmalıkkkkkkkk oyuzden once bır sakın ol sonra mantıklı dusun ve bızlerı dusun duygu ve ben nekadar zor kılo verdık herzaman bırseyler denemeye kalksaydık vucudumuzu da saglıgımızı da bozardık.

Kızlar diyet hakkında beni çok heyecanlandıran yeni bir yola giriyorum.Artık kalori hesabı yapıcam.Yani benim vucüt kitle endeksime göre günlük 2100-2300 kcal almam gerekiyormuş.Ama bundan biraz az alıp kalori yakarak spor yapıcam.Günlük ne yediğimi ve ne spor yapdığımı kaydedebileceğim bir site buldum.Oradan günlük takibi yapıcam.Kızlar bu beni çok keyiflendirdi.Ayy hadi bakalım.

ya spor olmamasına brcok sebep oldu bılerek olmadı yanı ama tabıkı huzursuzum oyuzden duzenımı tam saglamak adına daha cok ugrasmam lazım mecbur. .

kucuk mısket burda yok kı ya. ben normal lımon buldum.

elma sırkesı kendım yapmayı dusunuyorum cok basıtmıs zaten. netten baktım. baya bır elma verdı komsu, evde zaten var hem elmalar curumesın hem de dogal sırke yapmıs olayım dıyorum dur bakalım haftasonu denemeyı dusunuyorum.

cıkolata buaralar aklımda en yogun sey desemmmmmmmmmm

erken cıkmana ragmen yuruyemezsın bılıyorum senın orda gunduz yuruyus yapman bıle ayrı bır olay olur kaldı kı aksam. ustelık aksam erkenden kararıyor farketmez ha 5 ha 8 yanı.

spor aletı konusunda da bır plan yapalım ınsaallah ya. ah yakın olsan benımkını sana yollardım valla.

kalorı hesabı yapmak cok mantıklı bır yontem. tavsıye edılıyor. neslı ve bır baska arkadas sureklı yazardı cok onceden. ben sıkılırım valla oyle seylerden ama sen dene bakalım. lınkı de bır yolla bakem. benım bıldıgım yer mı orası ?

mutlaka ekle resimlerini merak ediyorum sinema için de yorumlarını bekliyorum

canım evet bugün sinirlerim bozuktu bir anda saçma sapan bir şok diyet yapıcam dedim ama vazgeçtim aklıma yatmadı günde sadece 6 haşlanmış patatesle dolanmak valla elim ayağım titrer benim o yüzden yapmıcam

elma sirkesini kendin yapabilirsen ne güzel olur doğal doğal alkali su tüketirsin işte

çikolatayı hayatımdan en az bir aylığına çıkardım kusura bakmasın ilk diyete başladığımdada böyle yapmıştım çok da faydasını görmüştüm iş yerinde çocuklar bana çikolatalı gofret almışlar bugün elim bi gitti sonra yemedim aldım çekemceye koydum ilk fırsatta birine vericem sen de çıkar tatlım aklından ama küçük bir parça seni tatmin edecekse yiyebilirsin

sana onu msj atayım isteyen olursa yazarım kızlar şimdi sitede reklam yapıyor olmıyayım ama ben sevdim senin de seveceğini düşünüyorum

sen bugun toparladın herhalde ıslerı erkenden burda gordum malum erkennnnnn

bu ara iş yerindeyken bakıyorum akşam çok vaktim olmuyor evde ondan yani orda bir fasıl cevaplıyorum akşam da menü yazayım diyorum tabi her zaman vaktim olmuyor ama olunca da affetmem

ayy ben çok da anlamadım ki canım

Kızlar ben yeni hevesimle kalori takibi yaparak günümü tamamladım.Biraz fazla oldu bence.Sabah ilk saatlerde başlamış olsaydım daha iyi olurdu.

sabah
iki dilim kepek ekmek
bir kk peynir
bir bardak çay

ara
bir bardak yeşil çay
10 fındık

öğlen
bir tabak kıymalı bamya yemeği
bir kase yoğurt
bir büyük dilim kepek ekmek

ara
bir bardak süt
bir avuç içi karışık çerez
bir bardak yeşil çay

akşam
5 kaşık kıymalı bamya yemeği
içine çiğden ıspanak lahana roka koyduğum az zeytinyağlı bol salata

ara
bir bardak bitki çayı( yeşilçay,simaneke,maydonoz sapı azcık tarçın koyup kendim demledim)
bir tane nar

uyumadan yine keten tohumu-yoğurt yerim.Sanırım faydasını görmeye başladım.Yinede emin olmak istiyorum ona göre size yazıcam bu menüm 1400 kalori.Bölgesel çalışıcam şimdi yemeklerimi düzene sokucam.Kızlar ben topik olarak çok güzel bir hareketlenme görüyorum.Herkes motive.Diyet yolunda çok başarılı sonuçlar alacağımızdan eminim.Zaten bu bir süreç birbirimize destek olarak incecik yaza gireceğiz.Haydiiii gayrııı

Neslican ne güzel bir topik olmuş keşke devam etseymiş ama şunu söyleyebilirim ekmek kebabı ve yoğurtlu patatesi denicem mutlaka çok da canım çekti ellerine emeğine sağlık çok güzel tarifler var muffin sütlaç tatlı krizlerimde düşünebilirim çübkü kalorileri çok hoşuma gitti

pes etmeyeceginden zaten eminim de moralini de bozma diyorum işte. şaşırt vucudunu, ne bileim sen benden daha çok şey biliyosundur emişnim. bi vermeye başlasan arkası hemen gelir, hadi spora da başlasın mı tamamdır bence, bu sefer inat edemeyecek vucudun

eliptik in çok sertt halini yapamadı mzaten, bozuk bi bisiklet varmış ben bozuk oldugunu bilmeden başladım, 5 dk da resmen saç tellerim bile ağrıdı, sonra diğerini bi deneim dedim anladım bunun bozuk oldugunu.. ben en düşükten başlayıp hızlandırıyorum zaten bikaç dk da bir, sonra sürenin dolmasına yakın da tekrardan düşürüyorum seviyeyi, sanırım doğru yapıyomuşum

o bide benim gittigim spor salonunu kadın erkek karışık zannediyoo ben de hiç bozmadım, gerçi açık açık sorsa sölerim sadece kadınlara özel die ama sormuyo, yorum yapıyo kendince bende bişey demedimm ölee zayıfla demek iyii, azıcık korksun bu konuda iyidir iyidirrr

düm 4 lt ye yakındı yattım canım, yani tam 4 olmadı bile, bugun daha dengeli içmeye çalışıyorum o yuzden

canımm Züleyha Hocam, başınız saolsun, çok üzüldüm.. bu ara kalp krizleri ciddi sorun olmaya başladı. benim de eniştemin kardeşi kalp kirizinden vefat etmiş bu sabah, daha 40 yaşında, 4 tane de çocugu vardı, çok üzüldüm. sizde dikkat edin kendinize hocam, Allah sabırlar versin hepinize..

benim hergun açık canım spor salonu, ama akşam 6 da kapanıyo işte, o yuzden sbahları gidiyorum ben. sen haftaya sporu düzene koyarsın biliyorumm zaten pazartesi yarış da başlıyor ona göree

filizim sivilce konusunda benim de yanagımda çok çıkıyprdu, daha doorusu 4 5 tane ama büyük büyük sivilce oluyordu.. garnier in pure active die bi ürünü var,

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

onu kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır, baya baya küçüldü ve rengi azaldı sivilcelerin, düzenli kullanırsam geçecek die düşünüyorum sana tavsiye edebilirim canım. fiyatı 16 tl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyosam.

kardeşin için de yine garnier in gözler için özel olan bb krem i var,

http://1.bp.blogspot.com/-B4qPvbnK4Ug/UhPjIlfLqpI/AAAAAAAAAJQ/o4p3eH6d8Bk/s1600/noname+(105).jpg için Google Görsel Sonuçları

benm kuruluk oluyodu göz kapagımda o tamamen geçti, ve gerçekten sürdügün zaman cildin doğal renginde gibi oluyor, o morlugu yada damar izlerini falan kapatıyor

spora gidebildiysen eğer bugunun mukemeelllll

bugun içecem artk alkali suyu yatmadan söz

çikolata konusunda ya hiç yemeyecen kuzum ya da bi parçayla yetinmeyi bileceksin, yoksa önüne geçilmiyor malesef

o zaman esracım en mantıklısı spor aleti almak, hem rahat edersin hem evde spor yaparak, hem de ne güzel kalorileri yakmış olursunn

kız patetesli diyet mi olurmuşş bak kalori hesabı çok güzel bişey, özellikle yaptıgın sporu yazdıgın zaman azalıyo ya yediklerin o kısma bayılıyorum hadi bakalım sana da hayırlar getirsin inşallahhh

bence gününde fazla bişey yok kuzumm, takma kafana 1400 kalori normal bişey, daha azı da hasta eder.. bu kalori hesabınınn tek kötü yanı insan sürekli hesap içinde oluyor ve kafasına takıyor, aslında takmamak lazım, psikoloji de etkiliyomuş kilo vermeyi. senin yediklerinde genelde bi fazlaalık olmuyo ki zaten

Slmm topiğin azimli hanımlarııı

Canımcım nerdesin belki akşam forumda olursun diye bekledim ama yorgunsun galiba göremedim seni. Resimlere bayıldım

süpersin canım. Yeni resimleri merakla bekliyorum.