- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.901
pes etmeyeceginden zaten eminim de moralini de bozma diyorum işte. şaşırt vucudunu, ne bileim sen benden daha çok şey biliyosundur emişnim. bi vermeye başlasan arkası hemen gelir, hadi spora da başlasın mı tamamdır bence, bu sefer inat edemeyecek vucudun
eliptik in çok sertt halini yapamadı mzaten, bozuk bi bisiklet varmış ben bozuk oldugunu bilmeden başladım, 5 dk da resmen saç tellerim bile ağrıdı, sonra diğerini bi deneim dedim anladım bunun bozuk oldugunu.. ben en düşükten başlayıp hızlandırıyorum zaten bikaç dk da bir, sonra sürenin dolmasına yakın da tekrardan düşürüyorum seviyeyi, sanırım doğru yapıyomuşum
o bide benim gittigim spor salonunu kadın erkek karışık zannediyooben de hiç bozmadım, gerçi açık açık sorsa sölerim sadece kadınlara özel die ama sormuyo, yorum yapıyo kendince bende bişey demedimm ölee zayıfla demek iyii, azıcık korksun bu konuda iyidir iyidirrr
düm 4 lt ye yakındı yattım canım, yani tam 4 olmadı bile, bugun daha dengeli içmeye çalışıyorum o yuzden
canımm Züleyha Hocam, başınız saolsun, çok üzüldüm.. bu ara kalp krizleri ciddi sorun olmaya başladı. benim de eniştemin kardeşi kalp kirizinden vefat etmiş bu sabah, daha 40 yaşında, 4 tane de çocugu vardı, çok üzüldüm. sizde dikkat edin kendinize hocam, Allah sabırlar versin hepinize..
benim hergun açık canım spor salonu, ama akşam 6 da kapanıyo işte, o yuzden sbahları gidiyorum ben. sen haftaya sporu düzene koyarsın biliyorummzaten pazartesi yarış da başlıyor ona göree
filizim sivilce konusunda benim de yanagımda çok çıkıyprdu, daha doorusu 4 5 tane ama büyük büyük sivilce oluyordu.. garnier in pure active die bi ürünü var,
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
onu kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır, baya baya küçüldü ve rengi azaldı sivilcelerin, düzenli kullanırsam geçecek die düşünüyorum sana tavsiye edebilirim canım.fiyatı 16 tl gibi bişeydi yanlış hatırlamıyosam.
kardeşin için de yine garnier in gözler için özel olan bb krem i var,
http://1.bp.blogspot.com/-B4qPvbnK4Ug/UhPjIlfLqpI/AAAAAAAAAJQ/o4p3eH6d8Bk/s1600/noname+(105).jpg için Google Görsel Sonuçları
benm kuruluk oluyodu göz kapagımda o tamamen geçti, ve gerçekten sürdügün zaman cildin doğal renginde gibi oluyor, o morlugu yada damar izlerini falan kapatıyor
spora gidebildiysen eğer bugunun mukemeelllll
bugun içecem artk alkali suyu yatmadan söz
çikolata konusunda ya hiç yemeyecen kuzum ya da bi parçayla yetinmeyi bileceksin, yoksa önüne geçilmiyor malesef
o zaman esracım en mantıklısı spor aleti almak, hem rahat edersin hem evde spor yaparak, hem de ne güzel kalorileri yakmış olursunn
kız patetesli diyet mi olurmuşşbak kalori hesabı çok güzel bişey, özellikle yaptıgın sporu yazdıgın zaman azalıyo ya yediklerin o kısma bayılıyorum hadi bakalım sana da hayırlar getirsin inşallahhh
bence gününde fazla bişey yok kuzumm, takma kafana1400 kalori normal bişey, daha azı da hasta eder.. bu kalori hesabınınn tek kötü yanı insan sürekli hesap içinde oluyor ve kafasına takıyor, aslında takmamak lazım, psikoloji de etkiliyomuş kilo vermeyi. senin yediklerinde genelde bi fazlaalık olmuyo ki zaten
şimdi de menu zamanıııı
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmegi
1 tk biber salçası
1 tk bal
1 kk beyaz peynir
2 fincan çay
ara öğün
1 yeşil elma
öğle yemegi
1 kase nohut çorbası
4 yk ıspanak
4 yk yoğurt
1 büyük kase salata
ara öğün
1 muz
akşam yemegi
1 kase nohut çorbası
avuç büyüklüğünde fırında karnabahar ( yoğurt ve yumurtalı harcıyla birlikte, tamamen yagsız )
1 dilim çavdar ekmegi
1 limonlu soda
spor olarak da 10 dk yürüyerek havuza vardım, 30 dk yüzebildim ancak, sırtım ağrımaya başlayınca bıraktım ilk günden zorlamıyım diesonra da duşumu aldım ve 1 saat yürüyerek evime geldim.
neslicim sen ne kadar süre yüzüyordun gitigin zamn ? ben resmen yarım saatte sıkıldım yaa, sırtım hala ağrıyor. haftada en az 1 gün gidip alıştıracam kendimi buna da ama sanırım baya bi zorlanacagımm :18::18:
şimdi de menu zamanıııı
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmegi
1 tk biber salçası
1 tk bal
1 kk beyaz peynir
2 fincan çay
ara öğün
1 yeşil elma
öğle yemegi
1 kase nohut çorbası
4 yk ıspanak
4 yk yoğurt
1 büyük kase salata
ara öğün
1 muz
akşam yemegi
1 kase nohut çorbası
avuç büyüklüğünde fırında karnabahar ( yoğurt ve yumurtalı harcıyla birlikte, tamamen yagsız )
1 dilim çavdar ekmegi
1 limonlu soda
spor olarak da 10 dk yürüyerek havuza vardım, 30 dk yüzebildim ancak, sırtım ağrımaya başlayınca bıraktım ilk günden zorlamıyım diesonra da duşumu aldım ve 1 saat yürüyerek evime geldim.
neslicim sen ne kadar süre yüzüyordun gitigin zamn ? ben resmen yarım saatte sıkıldım yaa, sırtım hala ağrıyor. haftada en az 1 gün gidip alıştıracam kendimi buna da ama sanırım baya bi zorlanacagımm :18::18:
o garnierin göz için olan kremi böyle ucu bilyeli bişey değil mi ? onu ben de merak etmiştim ama hiç kullanmadım ben gözaltlarımda koyu renge gidiyor önlem almak lazım zaten kırışıklıklarım için de başlamak lazım artık çok güldüğümden mi ne ağız kenarlarımda çizgiler görüyorum daha 26 da böylese
Sorma nurdancım günde sabah 2 öğlen 2 akşam da 2 olmak üzere 6 haşlama patates yiyorsun bu kadar ama başka da hiçbirşey yok neyseki akşam manav alışverişim ve kalori hesabı beni bu fikirden şimdilik çaydırdı bugün manavda güzel sebzeler görünce dayamadım aldım birazda meyve hatta greyfurt aldım ki zayıflamada etkisnin olduğunu duymuştum aklımda bi r sürü güzel şeyler var diyet olarak ama spor için kendime izin yazıyorum taki aletimi alana kadar sadece akşmları bölgeselimi yaparım inşallah yılbaşına iyi bir rakamlar girmek istiyorum 83 kilo gibi aslında doğungünümde 79 olmak istemiştim ama olmadı duraklamaya girdim ve de ihmal ettim şimdi kararlıyım 7 ay dediği su gibi geçer ve yaz gelir ben bu yaz mini elbise giyip sahilde turlamak istiyorum
Nurdancım senin kahvaltıların bu ara benzer ve sağlıklı ara öğünlerinde yapıyorsun bak kış geldi kış meyveleri tüket canım mandalina portakal grubu yada nar da olur vucüt direncin için önemli yine spor için çok başarlı bir gün olmuş ne güzel yüzmeye gitmişsin sonrada yürüyüşş çok hevesleniyorum senin sporuna canım tebrikler
akşam karnıbahr gördüm sende ben onu hiç sevmiyorum yaa nasıldı tadı neslinin tariflerinde gördüm ama bilemedim şimdi gerçi bay bi sebze aldım onlar bitince bunu mu denesem ?
Kimsecikler yok topiği ben açıyorum
Nurdancım, yüzmeye başlamışsınçok sevindim canım İlk gün için yarım saat gayet iyi bence. Yüzme çok güzel kalori harcatıyor. Sadece sırtın ağrıdıysa biraz garip bir durum, çok zorlamışsın demek ki. Nefes alışverişini düzenli yapıp, sırtına çok yük bindirmeden yüzmeye çalış, yani suya paralel durumda ol. Ben de iyi olursam regl bittikten sonra başlayacağım, ben 1 saat yüzüyorum ama tur sayısı değişiyor. Yani ilk başladığımda atıyorum havuzda 10 tur gidip gelmiş oluyorum 1 saatte, sonra sonra 15 oluyor, 20 oluyor gibi. Süre aynı ama hız artıyor alıştıkça.
Dediğim gibi başlangıç için yarım saat gayet iyi, bir dahaki sefere 40 dakikaya çıkarırsın, yavaş yavaş artırırsın süreyi. Yüzme, bel ve sırt kaslarını güçlendirir, tüm vücudunu çalıştırır, bence vazgeçme sakın. Yalnız süre olarak fazlaya kaçma, yani yarım saat yüzdükten sonra 1 saat yürümek fazla olmuş bence, yavaş yavaş artır spor süreni.
aslında yarım saat yüzme az geldigi için dönüşte eve kadar yürüdüm, yoksa yarıya kadar yürüyüp metroya binecektim ama yarım saat çok az geldi :44:
havuzda yüzmeye pek alışkın değilim ben, denizdeki gibi deil ya, sanırım ondan inanılmaz zorlandım, suya da ne kadar paralel oldugum tartışılır doğrusu, sanki ayaklarım biraz daha aşağıda gibi yüzerkenhaftada 1 yada 2 gitmeye çalışacagım mutlaka, pes etmek yokk inşallah yavaş yavaş süreyi de arttırabilirimm
Tahmin ettim zaten paralel olmayabileceğini sadece sırtının yoğun ağrımasındanBir süre sonra alışırsın canım merak etme. Havuz deniz gibi değildir kesinlikle, tuzlu suyun kaldırma kuvveti çok daha yüksek, o yüzden denizde yüzmek daha kolaydır. Ama havuzda yüzmek te spor olarak süper
haftaya gittigimde o paralelliğe mutlaka dikkat edeyim o zamanmillet fırtına gibi yüzüyor yahuu, ben resmen rezil oluyorum oralarda :18::18:
haftaya spor yarışmasına başlayacaz inşallah neslicim bu konuda ne düşünüyosunn
Bak gaza getirme beniiii, hepinizi yenerim sonraAyyyy çok keyifli olur valla, haftaya salı günü regl biterse eğer ben de yüzmeyi planlıyorum, ayrıca yürüyüş te yapabilirim, neyse dur bakalım öncelikle iyi olayım da tam siz ondan sonra görün beni
mutlaka ekle resimlerini merak ediyorum sinema için de yorumlarını bekliyorum
canım evet bugün sinirlerim bozuktu bir anda saçma sapan bir şok diyet yapıcam dedim ama vazgeçtim aklıma yatmadı günde sadece 6 haşlanmış patatesle dolanmak valla elim ayağım titrer benim o yüzden yapmıcam
elma sirkesini kendin yapabilirsen ne güzel olur doğal doğal alkali su tüketirsin işte
çikolatayı hayatımdan en az bir aylığına çıkardım kusura bakmasın ilk diyete başladığımdada böyle yapmıştım çok da faydasını görmüştüm iş yerinde çocuklar bana çikolatalı gofret almışlar bugün elim bi gitti sonra yemedim aldım çekemceye koydum ilk fırsatta birine vericem sen de çıkar tatlım aklından ama küçük bir parça seni tatmin edecekse yiyebilirsin
sana onu msj atayım isteyen olursa yazarım kızlar şimdi sitede reklam yapıyor olmıyayım ama ben sevdim senin de seveceğini düşünüyorum
bu ara iş yerindeyken bakıyorum akşam çok vaktim olmuyor evde ondan yani orda bir fasıl cevaplıyorum akşam da menü yazayım diyorum tabi her zaman vaktim olmuyor ama olunca da affetmem
ayy ben çok da anlamadım ki canım
Nurdancım, yüzmeye başlamışsınçok sevindim canım İlk gün için yarım saat gayet iyi bence. Yüzme çok güzel kalori harcatıyor. Sadece sırtın ağrıdıysa biraz garip bir durum, çok zorlamışsın demek ki. Nefes alışverişini düzenli yapıp, sırtına çok yük bindirmeden yüzmeye çalış, yani suya paralel durumda ol. Ben de iyi olursam regl bittikten sonra başlayacağım, ben 1 saat yüzüyorum ama tur sayısı değişiyor. Yani ilk başladığımda atıyorum havuzda 10 tur gidip gelmiş oluyorum 1 saatte, sonra sonra 15 oluyor, 20 oluyor gibi. Süre aynı ama hız artıyor alıştıkça.
Dediğim gibi başlangıç için yarım saat gayet iyi, bir dahaki sefere 40 dakikaya çıkarırsın, yavaş yavaş artırırsın süreyi. Yüzme, bel ve sırt kaslarını güçlendirir, tüm vücudunu çalıştırır, bence vazgeçme sakın. Yalnız süre olarak fazlaya kaçma, yani yarım saat yüzdükten sonra 1 saat yürümek fazla olmuş bence, yavaş yavaş artır spor süreni.
haftaya gittigimde o paralelliğe mutlaka dikkat edeyim o zamanmillet fırtına gibi yüzüyor yahuu, ben resmen rezil oluyorum oralarda :18::18:
haftaya spor yarışmasına başlayacaz inşallah neslicim bu konuda ne düşünüyosunn
Kimsecikler yok topiği ben açıyorum
Muhabbete daldım, hepimize güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar
Tultancım hoşgeldin, nasılsın? Aşağıda online gördüm seni, özledik yaaa, hamilelik nasıl gidiyor, azaldı mı biraz bulantıların?
Bu arada hem Esra hem Nurdan kırışıklık falan demiş, ikinize de ayrı ayrı uçarım valla, daha 30 bile olmamışsınız ne kırışıklığı bakayımBen kendimde bile görmüyorum kırışık, sizde ne işi var, daha durun bakem. Fazla ürün kullanmak ta iyi değil, cildi yorar. Ayrıca her yaşın ayrı güzelliği var benim hep söylediğim bir şey vardır, burada da yazayım; eninde sonunda kırışıklıklarımız olacak, bunu engellemek mümkün değil ama yerlerini seçebiliriz, kızmaktan ve üzülmekten alın kırışıklıkları olması yerine gülme nedeniyle kırışıklıklarımız olsun inşallah
bu aksam ya da yarın eklerım. hem duyguya da sozum var ev botlarıyla resım cekınmelıyım sac bas duzgun bır halde esıme resım cektıreyım ev botunu cok gıyemedım malum havalar guzel gıdıyor ama sırf resım ıcın gıyecegım bu aksam ya da yarın.
sınema cok uzun zaman oldu degısıklık olur hem zaten cok severım ben. zaman bulamıyorum ben yoksa eskıden bır aksam da uc fılm ızlerdım ben. ben fılm ızlemeyı cok severım cok ıyı gelır bana
cıkolkata konusunda sabretmeye calısıyorum ama cok dayanamazsam tadımlık atarım valla. ısyerı falan buaralar cok streslı olmaya basladı bu hafta baska sebeplerden dolayı uzucu ve streslı zamanlar gecırdım kendımı bazı yıyeckler konusunda cok sıkmamayı dusunuyorum
tek besın ıle beslenılen dıyetler yapılmamalı. kaldı kı senın bunları denemene gerek yok ben bıle yapmıyorum bak. azucuk sakınles bakemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?