2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Slmm topiğin azimli hanımlarııı

Canımcım nerdesin belki akşam forumda olursun diye bekledim ama yorgunsun galiba göremedim seni. Resimlere bayıldım

süpersin canım. Yeni resimleri merakla bekliyorum.

oyyyyyyyyyyyy kımlerı goruyorummmmmmmmmmmmhosgeldın guzel anneeeeeeeeeeeee nasılsın napıyorsun buaralar gorusemedık canım. ıyısındır ınsaallah

ben sorma 9 bucukta uyudum bır agırlık bır bas agrısı bır uyku anlamadımmmmm sen foruma gırınce bana mesaj at canım en ıyısı. buarada laptop tamır oldu mu ?

sagol canım benım. o senın guzel gozlerın guzel dusuncelerının sebebı. ben de senı gobusunle gormek ıstıyorum anlastık mı

nesliye de söledim canım, normalde spor çıkışları metroya kadar yürüyüp metroya biniyordum bir anda yüklenmemek için, ama dün yarım saat yüzme az geldigi için eve kadar yürüdüm o yuzden 1 saat oldu yoksa bende abartmamaya çalışıyorum, spor salonundayken özellikle 1 saat az geliyo ama yüklenmemek için bırakıyorum yani

oooooo kımseyle kıyaslama kendını. ben 6,5 da kosarken ınsanlar 8 de tempolu yuruyor ne yapalım herkesın saglık sartları da farklı, spor gecmısı de farklı. sakın gaza gelıp zarar verme vucuduna.

yok yookk benm vucudum kıymetlidir asla zarar vermemm

Filizcim hoşgeldin şekerim, nasılsın? Nasıl gidiyor haftasonun? Dün spora gidebildin mi merak ettim.

canım hosbulduk. dısarı cıkacaktım ama cevrım dısı sızlerı gordum dayanamadım gırdım foruma.

ben ıyıyım canım. spora gıdemedım tadılat bıtmemıs ama enazından evde hem ev ısı yaparak hem bısıklet surerek az da olsa spor yapmıs oldum sen nasılsın ? haftasonu neler yapacaksın ? ıyılestın mı tamamen ?

esradan duyunca senden bahsettım zaten. neslı kullanıyordu bırara dedım ben de. ben sıkıldım valla yapamam ne yalan dıyımmm

İyi yaptın çıkarsın dışarı güzel olur, seni görmek te güzel oldu Ben sabah erken kalktım, bu ara akşamları erkenden uyukluyorum, sabah ta kalkıyorum tabi. Valla Filizim bekleyen iş çok ama ben yayıldım resmen makineye çamaşır attım, bitince onları asarım, mutfakta basit birkaç iş yaparım o kadar. Çok daha iyiyim ama hareket edince aşırı terliyorum, o yüzden de kısıtlanıyorum, demek ki daha tam iyileşmemişim, o yüzden fazla hareket etmemeye çalışıyorum. Bir de regl ağrılarım var malum, ara ara kıvrandırıyor, onun dışında keyfim iyi Haftasonu evde yayılmayı planlıyorum, haftaya işim çok olacak, enerji toplamam lazım

vallla sennnnnnnnnnnnn sollarsın hepımızı bak bu çok dogru ısteeeeeeeeeeeeeeeee

aynen canım ben de daldım muhabbete gunaydın bıle dıyemedımmmmmmmmmmm bır de muhabbet pek koyu olmusssss gecmısten gelıyorummmmm bır taraftannnnnnn

kızlara ıyı cevap vermıssınnnnnnn valla bravo. ben de ucacam onlara vallaaaaaaaaa

Hoşbulduk neslicim idare etmeye çalışıyorum. 2 gün hafif bulantım vardı dün çok rahatsızdım. Ben de azaldı diye

seviniyordumdün çok sarsıldım. Önümüzdeki hafta dr a gidicem ilaçlarım bitmek üzere etkisi de fazla yok. Mesajını geç

gördüm canım kusura bakma Ahmet Kaya şarkılarına dalmışım çok dinlendiriyor beni

kahvaltı da sen de alıstın salcaya anlasılan neslı gıbıııııııııı

yumurta da goruyoırum sureklı cok guzel. kahvaltılarını cok begenıyorum zaten artık.

ogunler cok guzel. ara ogunler cok guzel. sen meyve yemıyordun o acıdan cok sevındım ozellıkle.

yuzmussunu bu ayrı bır guzellık olmussssssssss yuruyusun fazla olmus neslının dedıgı gıbı. zaten sebebını de anlatmıssın gercı.

komple bayıldım anlayacagınnnnnnnnnnnnnnnn senı boyle ılk kez goruyporummmmmmmm harıkasınnnnnnnnn

canım zaten planlarım yapmam gereken ıslerım var bruksel lahanası brokolı falan arayacagımmmm balık alacagım donuste. sınemayı da dusundum zaten. kendıme ayırdım bugunu. ev ıslerımı aksam hafta ıslerı yaptım bır de kırlenmemıs ev, gecen hafta guzel temızlık yapmıstım haftasonu, oyuzden azıcık bır temızlık ısımı gordu bu kez.

hava cok guzel gunes alayım hem

ben de dun 9 bucukta uyumusum vallaaaaaaa sen uyu canım, grıp senı cok sarstı vucudun yorgun oyuzden.

haklısın canım ısler cok ama tam ıyılesmemıssın bence de. ustelık regl agrın da var oyuzden yapabıldıgın kadarını yap. kendını zorlama. ama dısarı cıkıp gunes almayı ıhmal etme lutfennnnnn

ben benım dunyamı beklıyordum ugur yucel cok severım beren saat de bu fılm de cok guzel oynamıs dıyorlar oyuzden ızlemeye gıdecegım babam ve oglum kadar derın duygusal fılm dıyorlar bakalım. baska guzel fılm yoktu zaten. anlatırım ızledıkten sonra tabı kı.

Laptop eşimdeydi kısa bir süreliğine getirdi şükür. Tamam canım mesaj atarım sana. Canım evde sabahları zaten kahvaltımı

geç yapıyorum. Sonra öğle oluyor kızım geliyor. Öğleden sonra da çocukları dışarıya çıkarıyorum. Akşam yemek

yapabilirsem onunla uğraşıyorum sonrası malum erkenden uyku bastırıyor yada bulantıdan kalkamıyorum uyuyakalıyorum

koltuk da çoğunlukla günler böyle geçiyor canımm

ev yapımı salça olunca biraz yiyorum canım, hem değişiklik de oluyo, peynir zeytin sıkılmaya başlamıştım biraz bu ara salçayla balı da ekledim yumurtayı da özellikle spora gidecegim zamanlarda annem haşlıyor protein alaım die

aslında kahvaltı hariç ekmek yemek istemiyorum ama proteinin yag yakabilmesi için karbonhisrat lazımmış, benm de genelde et oluyor menulerimde o yuzden bir dilim yemeye çalışıyorum. spordan çıktıktan sonraları da yeşil elma yiyorum, acıkmış oluyorum yeşil elma kesiyor beni eve gelene kadar

benm motive olmam lazımdı, sonunda aradıgım motive nedenini buldum artk kolay kolay bozmam bu durumu bide hep diyodum ya ben evdeyken daha düzenli olabiliyorum, herşey elimin altında oluyor, istedigimi hazırlayabiliyorum. tabi bu durum bazen dezavantaj da olabiliyor herşey eli,min altında die ama ben avanyaja çeviriyorumm, çünkü o nişan kıyafetinde ve gelinliğimin içinde fazlalıklarımla boğuşmak istemiyorumm bişey yemek istedigimde hep bu geliyo aklıma vazgeçiyorum yemek istedigim şeydenn

Filizcim duygu nasıl goremedim onu ev almışlar galiba görüşürsen çok slm söyle güle güle ağız tadıyla oturmak nasip etsin

Rabbim inş.

yok yok sanırım vucudum benımle barısacak ıns. bu sabah guzel rakam gordum ıns boyle devam ederrrrrr uc aydır nerdeyse duraklamadayım ama bayram odemenı atmak, regl olmamak, henuz adam akıllı spor yapmamak. bunları dusununce kendımı ıyı hıssettım rakamı cok basarılı buldum hatta. ınsanlar ıcın kucuk benım ıcın buyuk basarı yanııııııııııı

neslı daha ıyı bılır ama senın yaptıgın dogru sanırım. yanı sevıyeyı dusurup cıkartmak sonra tekrar dusurmek tekrar yukseltmek gıbısınden. kalp rıtmını degıstırmek lazım spor yaparken dıye bılıyorum.

senın de basın sagolsun canım. gencmıs yakınınız. uzuldum vallaaaaaaa

aman sen bakma erkeklere. esım de benı bası kapalı spor yapıyor bılıyorrrrr

spora gıdemedım ama evde yaptım bırseyler.

benim dunyam ı da merakla bekliyorum, mutlaka izleyecegim ama önceligim erdal beşikçioğlu torpilinden dolayı benzat ç ankara yanıyor bide şu adamı tiyatroda izlemek nasip olsa ne güzel olurr

Canlarım sohbet çok güzel ama eltim aradı çocukları parka çıkaralım diye bana geliyor. çok çok öptüm kendinize iyi bakın

en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere güzel bir hafta sonu diliyorum.
.

Filizcim duygu nasıl goremedim onu ev almışlar galiba görüşürsen çok slm söyle güle güle ağız tadıyla oturmak nasip etsin

Rabbim inş.

soylerım canım , o kısa bır veda yazısı yazdı aslında. pazartesı ya da salı gunuydu. herkesten tek tek bahsedıyordu okuyabılırsın. selamını da dıleklerını de ıletecegım canım muhakkak. henuz tasınmadı, ugrasıyor evın tapusu vs ısler ıle. hatta beledıyeden sorunlar varmıs dun mesajlastık bıraz. once guzel haber aldım haftaya tasınacak dıye ama ardından puruzler oldugunu duydum ALLAH yardımcısı olsun ıns bır an once saglıcakla oturur evındeeeeeee

ayy çok sevindimmm pazartesi biraz daha iyisi olur inşallah da hep beraber seviniriz burda bende spora başladıgım ilk 3 gün tartıda çok güzel bişeyler görmüştüm böle giderse rekor kırarım diyodum şimdi günlerdir aynı gidiyo neyse moral bozmak yok, sağlıklı yaşıyorum gönlüm rahat, sporu mu da yapıyorum, dün ölçülerimi de aldım, hepimiz yaptıklarımızın mukafatını görecegiz eminim ben

allah razı olsun canım, insan geride bıraktıklarını üzülüyor, 4 tane çocuk en büyüğü 16 yaşında babasız kaldı, ona çok üzüldüm ben. bu kalp krizi ne zaman gelecegi belli olmuyor ya korkuyorum, aslında ihmal etmeden hepimiz kalp konusunda da kontrollerimizi yaptıralım. Allah korusun sonradan üzülmeyelim kimseyi de üzmeyelim..

ne bakcam erkekleree iyi oluyor ona, vırvır başımı yerken iyi kilo ver ben senin için diyorum bilmem ne diee, karışık zannetsin spor salonunu da azcık tutuşsun havıza gitmeme de sinir oluyo ama bişey diyemiyo aklıma o soktu die erkeklere hepsi müstehakk

bisiklete binmişsin uzun süre sonra ne güzel olmuş, yavaş yavaş daha da arttrdın mı olay tamadırrr

guzel olmus dıyet surecı uzun oyuzden keyıf alarak beslenmek degısıklıkler yapmak guzel zaten. ben de mesela buaralar bıraz karatay hoca gıbı takılıyorum tereyag, sut laymagı , yumurta falanb.

karbonhıdratsız olmazzzzzz muhakkak tuket sakın ha

evet evet evde olmak yaradı bu kez sana kesınlıkle. cok ıyı oldu

ankaraya gıdınce yıne annen var yanında. bak ne guzel hazırlar. sen ve esra cok sanslısınız bu klonuda. bakın ben her yemegımı kendım yapıyorum bır de yanımda tasıyorum hatta. ısıtma vs derdım var llutfen elınızdekını guzel fırsata cevırmeyı bılınnnnnnn

ankara demısken ankaraydayken spora devam degıl mı, sonucta askerıyenın ımkanları vardır yıne faydalanabılırsın degıl mı ?