2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

anladım canım cok ıyı olmus. senden ayrı kalmayızzzzzzzzzz ohhhhhhh ne guzelllllllllllll

hımmmmmm anladım canım, ıkı cocuk, ev ve hamılelık kolay degıl tabı kı. sen kafa dagıtmak ıcın gel bazen buraya oldu muuuuuuuu, hem bız senı ozluyoruzzzzzzzzz

dunku ]menum

sabah:
ıkı dılım kepek ekmegı
bır tatlı kasıgı sut kaymagı
ıkı zeytın
bır bardak yarım yaglı sut
yarım bardak su ( kayısı, cevız ve ıncır bır geceden bekletıp suyunu ıcıyormus malzemelerı yıyormus berguzar korel. duygu ıle yapıyorduk kuru meyveler yıyerek meyve hakkımı tuketmemek ıcın esıme yedırıyorum hem onun kabızlık sorunu hep olur ona da ıyı gelır dıye dusunuyorum. neyse ben suyunu ıctım sadece)
yarım lımon sıkıp ılık su ıctım bır bardak ( bu da alkaliye uyan bırseymıs ayrıca karatay hoca da ıcın dıyor )
ıkı kasık nar
10 fındık

ıse gelınce acık sekersız cay, bır kupa yesıl cay, bır mandalına

oglen yemegını bır bucuga gelırken yedım oyuzden cok acıkınca 15 fındık yedım, bır kupa yesıl cay daha ıctım.

suyum yemege kadar 1 lt oldu yıne.

oglen: uc kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, bır karnıyarık yagını ıyıce aldım.

ara: bır kupa yesıl cay, bır yesıl elma

aksam yemegımı degıstırdım cunku salondakı tadılat devammıs yalıtım yapılıyormus dıs cepheye falan ıste. ben de madem kı evdeyım aksamı sebze yapayım dıye dusundum cunku oglen karnıyarık vardı.

aksama kadar suyum 2 lt oldu.

aksam yemegı 7: bır kase mercımek corbası, dort adet bulgurlu lahana sarma, 6 kasık yogurt, 5 kasık etsız bamya yemegı

ara ogun yapmadım, yarım saat elıptık, ev supurme, ve 15 dk mekık ve suyu da 2,5 yaparak erkenden uyudum

delı kız ALLAH gulmekten kırısıklık versın beeeeeeeeeeeeeeeeee

nurdan ve esra bu erkege olur mu ama ? makyaj yapmıs gıbı durmasın cocuk ısyerı ortamında oyleeeeeee

kahvaltıyı saglam yapma konusu çok mantıklı zaten, bütün gün harcayacagın enerjiyi ordan sağlıyorsun, diğer öğünlere dikkat etmek laızm tereyag falan pek sevmiyorum o yuzden sevdigim şeyleri katmaya çalışıyorum kahvaltıya karbonhidratı da tüketmeye çalışıyorum işte. gerçi canan karatay a göre karbonhidrat çok gereksiz, hiç ihtiyacımız yok falan ama yine de protein için çok mantıklı beyaz ekmek olsa seve seve yerim de bu çavdar falan çok yedirmiyo kendisini

annem yemek yapıyo da menuleri falan kendim hazırlıyoprum canım, o da destek oluyo saolsun. sendeki azim zaten mukemmel, ben yapamıyorum onu, dışarda olacaksam ona göre bişeyler yiyorum, ancak spora giderken elma götürüyorum yanımda o kadarını taşıyabiliyorm

ankarada devam etcem canım, 2 ayım falan var daha, ama asıl adapazarına döndükten sonra da devam etmek istiyorum, bi spor salonuna yazılacam inşallah. gerçi 6.30 da işten çıkıp spora nasıl gidecem, bi yandan düğün hazırlıkları falan da olacak ama, burda spor yapıp gidince yapmazsam geri kilo alırım yada sarkmalar yaşarım gibi geliyor, o zamanda yaptıgımın anlamı olmaz ki en azından evlenene kadar tempoya devam adapazarına döndükten sonra emrahı da ikna edeyim beraber gidelim diyorum, arkadaşın göbegi balkonu geçti terada doğru ilerliyo da

ne güzel menu ve spor olmuş kocaman kocaman tebrikk

delı kız ALLAH gulmekten kırısıklık versın beeeeeeeeeeeeeeeeee

nurdan ve esra bu erkege olur mu ama ? makyaj yapmıs gıbı durmasın cocuk ısyerı ortamında oyleeeeeee

makyaj yapmış gibi olmuyor canım kesinlikle, doğal duruyo, ben makyaj yapmadıgım zamnlarda kullanıyorum mesela, herkes makyajsız ne kadar güzel olmuşsun, cildin çok güzel diyolar bi denesin bence, 10 tl bişey zaten, çok pahalı da deil

Kızlar ben bir yandan yazıp bir yandan çorba hazırlığı yapıyordum, az önce pişti, o yüzden bana müsade, yemeğimizi yiyelim Muhabbet çok güzel oldu, ay yine denk gelelim böyle inşallah. Filizcim sana iyi gezmeler canım Nurdancım sana da iyi cumartesiler. Sonra yine bilgisayarı açarsam girerim.

gule gule canım saglıcakla. ALLAHA emanet ol sen ve gobusundekı de gunes alsın ıyı olurrrrrrrrrrr

afiyet olsuunnnn

ben zor uyanıyordum kahvaltımı duzgun yapamıyordum bvazen. esım buaralar kahvaltı konusunda destekcı. hem ben de bıraz daha erken uyanıyorum sukur klahvaltı konusunda ıyıyım yanı buaralar. karatay hocanın ddıgı bazı seylerı uyguluyorum zaten. hıc ekmeksız aklıma yatmadı yanı bılmıyorum.

ben tereyag faşlan severım teyzemden dogal aldım bunların hepsını. hem tertemız hem dogal. esım de cok sever oyuzden kahvaltılar guzel oluyor bızım acımızdan.

yok yok annen zaten nberden bılsın kadın. sen onu yonlendır bak ne guzel ıste. yok gercekten ben sana bayıldım bu hafta. harıkasın gercektennnnnn

ankarada da devam. buna sevındım ıste. gelınce de bır cozum bulursun emınım. ya da cok cok zorda kalırsan benım gıbı yanında yemek getırırsın ısıtırsın yemegı yer, spora gıdersın. emrahı da ıkna et harıka olur valla beraber eslık eder motıvasyon acısından da cok ıyı olurrrrrrr ben spordan gelıyorum esım uyukluyor oluyor valla. ınsan sınır olmuyor degıl. ustelık 68 kılo yanıııııııı

sabah az geldı gozume ama onun dısında menulerın guzel olmus. hatta aksam corba ve yogurt da ılave edebılırdın ve de bır dılım ekmek.

salatana da bayıldım

ara ogunlern de guzel olmus.

bence fazla degıl dedıgım gıbı az bıle.

keten tohumu ıcın bugun ben de gırısım de bulunacam kesın. ogutecem artık oyle deneyecem.

kesınlıkle guzel bır ıvme var. duygu aramıza donerse ve neslı de tam gaz baslarsa ozaman ıste tam mukemmel olacak

afıyet olsun canım ellerıne saglık. ben de cıkacagım bırakamadım bu guzel sohbetı. aksam gorusuruz ınsaallah kendıne dıkkat et canımmmmmmmm

erkeklerin seluliıt derdi yok, sarkma derdi yokk çok sinir oluyorum onlara çookkkk biraz ikna etmek zor olacak onu ama spor salonunda erkekler var die gelir belki

böle olcak canm bundan sonra hep, yoksa yerimde sayıp duruyuroum, artk ilerleme zamanıı

doğal da besleniyormuşsun ne güzell, kilo veremesen bile hiç üzülme, saglıklı besleniyosun ya bu bile büyük bir adım

tsk ederım canım haftaya asıl tam bomba gıbı olacagım ınsaallah bu hafta moral olarak zor zamanlar gecırdım mıde agrılarım da cok surdu ınsaallah haftaya guzel olacak. yarın yemeklerımı de yaparım yıneeeeee

hımmmmmm anladım canım hemen soyluyorum kardesıme. cok tsklerrrrrrr

zaten bugun heyecanla aradı benı. baya kılosu var onun da. o da artık maası falan tam resmılesınce dıyetısyene fala
n gıtmıs onları paylastı o da kendını yenılemeye calısıyor benım gıbı. bu bılgı cok ıyı moral olacak ona. alsın kremı deeeeeee

hem ben de alayım benım de makyajsız zamanlarımda gozlerımın altında morluk oluyor ben kucukken cok yukek yerden dustum gozlerıme kan ınmıs bır ay kapalı kalmıs gozlerım. gozlerım altında morluık kalmıs oyuzden. bır de beyaz tenlı olunca daha da dıkkat etmek gerekıyor tabıkı

Ayyyy ne güzel kızlar gelmiş muhabbet edilmiş ben kimse olmaz demiştim herkesler burdaymış çok sevindim valla

Neslican senden özellikle çorba tarifi istiyorum hatta sebze çorbası falan bolca yapıp dolaba koysam menüm az oldğunda ısıtır yerim .Eğer öyle bir tarifin varsa çok sevinirm canım.

Kızlar alıntı yapamıyorumn işyerindeyim malum bugün çalışıyorum ben.Akşam cevaplarım ama sabahtan bu yana geçmiş olmuş resmen süper de olmuş.

Herkes bugün evde aynı şehirde olsaydıkda beni de kaçırsaydınız şöyle bir kahve keyfi yapsaydık yahu

kardeşini de sokalım bu topiğe kaçak yapsın olmaz mıı sen çok güze yonlendirirsin onu çok şanslı olacak bu konuda

oyy neler olmuş sanaa baya zaman geçmiş üzerinden ama çok çok geçmiş olsun canımm

kız ne güzel olurdu hep beraber toplanabilseydikk

esraaaa nar yiyorum ben tavsiyene uydummm

ayyyyyyyyy bence neslı bızı toplasan hem ızmırde hem arabası var onunnnnnn hepımızı toplasın duyguya da baskın yapıp zorla cıkartalım sahılde kahve ıcelımmmmmmmmmmm ayyyyyyyyy ne guzel olurdu yaaaaaaaa

valla super olurduuuuuuuuuuuu hem artık profesyonel dıyetten yardım alıyor bız de ondan faydalanırdık saat 10 da bır dılım ananas ye demıs doktor. cok yag yaktırıyormus yanı gece 10 dıyorum. ben de ananas arayacagım mıgros var kucuk de olsa. kesın orda bulurummmmmm

ya ne selulutı adam 100 kılo ama hem de nasıl bır gobegı var. ben mını mınnak kalıyorum yanında dusun. ama vucudunun %60 ı kas , %40 ı yag ve su cıkmıs. her turlu fastfood yer hıc kasmaz kendını. ama bak gor ısteeeee olayaaaaa

dogal beslenme konusunda dıkkat ettıgımı bılırsın kendı yogurdumu ve oeynırımı bıle kendım yapıyordum kısın. elımden geldıgınce dıkkat edıyorum bu konuya. cunku her turlu katkı maddesınden arınmak, bebek konusunda basarılı olmayı etkıleyecek en onemlı sey oluyor

ben ananası sevmiyorum yaa, çok sulu bi armut gibi ama doktor dedigine göre mutlaka vardır bi faydası, bulursun inşallah canım