- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.941
Laptop eşimdeydi kısa bir süreliğine getirdi şükür. Tamam canım mesaj atarım sana. Canım evde sabahları zaten kahvaltımı
geç yapıyorum. Sonra öğle oluyor kızım geliyor. Öğleden sonra da çocukları dışarıya çıkarıyorum. Akşam yemek
yapabilirsem onunla uğraşıyorum sonrası malum erkenden uyku bastırıyor yada bulantıdan kalkamıyorum uyuyakalıyorum
koltuk da çoğunlukla günler böyle geçiyor canımm
o garnierin göz için olan kremi böyle ucu bilyeli bişey değil mi ? onu ben de merak etmiştim ama hiç kullanmadım ben gözaltlarımda koyu renge gidiyor önlem almak lazım zaten kırışıklıklarım için de başlamak lazım artık çok güldüğümden mi ne ağız kenarlarımda çizgiler görüyorum daha 26 da böylese
Sorma nurdancım günde sabah 2 öğlen 2 akşam da 2 olmak üzere 6 haşlama patates yiyorsun bu kadar ama başka da hiçbirşey yok neyseki akşam manav alışverişim ve kalori hesabı beni bu fikirden şimdilik çaydırdı bugün manavda güzel sebzeler görünce dayamadım aldım birazda meyve hatta greyfurt aldım ki zayıflamada etkisnin olduğunu duymuştum aklımda bi r sürü güzel şeyler var diyet olarak ama spor için kendime izin yazıyorum taki aletimi alana kadar sadece akşmları bölgeselimi yaparım inşallah yılbaşına iyi bir rakamlar girmek istiyorum 83 kilo gibi aslında doğungünümde 79 olmak istemiştim ama olmadı duraklamaya girdim ve de ihmal ettim şimdi kararlıyım 7 ay dediği su gibi geçer ve yaz gelir ben bu yaz mini elbise giyip sahilde turlamak istiyorum
guzel olmus dıyet surecı uzun oyuzden keyıf alarak beslenmek degısıklıkler yapmak guzel zaten. ben de mesela buaralar bıraz karatay hoca gıbı takılıyorum tereyag, sut laymagı , yumurta falanb.
karbonhıdratsız olmazzzzzz muhakkak tuket sakın ha
evet evet evde olmak yaradı bu kez sana kesınlıkle. cok ıyı oldu
ankaraya gıdınce yıne annen var yanında. bak ne guzel hazırlar. sen ve esra cok sanslısınız bu klonuda. bakın ben her yemegımı kendım yapıyorum bır de yanımda tasıyorum hatta. ısıtma vs derdım var llutfen elınızdekını guzel fırsata cevırmeyı bılınnnnnnn
ankara demısken ankaraydayken spora devam degıl mı, sonucta askerıyenın ımkanları vardır yıne faydalanabılırsın degıl mı ?
dunku ]menum
sabah:
ıkı dılım kepek ekmegı
bır tatlı kasıgı sut kaymagı
ıkı zeytın
bır bardak yarım yaglı sut
yarım bardak su ( kayısı, cevız ve ıncır bır geceden bekletıp suyunu ıcıyormus malzemelerı yıyormus berguzar korel. duygu ıle yapıyorduk kuru meyveler yıyerek meyve hakkımı tuketmemek ıcın esıme yedırıyorum hem onun kabızlık sorunu hep olur ona da ıyı gelır dıye dusunuyorum. neyse ben suyunu ıctım sadece)
yarım lımon sıkıp ılık su ıctım bır bardak ( bu da alkaliye uyan bırseymıs ayrıca karatay hoca da ıcın dıyor )
ıkı kasık nar
10 fındık
ıse gelınce acık sekersız cay, bır kupa yesıl cay, bır mandalına
oglen yemegını bır bucuga gelırken yedım oyuzden cok acıkınca 15 fındık yedım, bır kupa yesıl cay daha ıctım.
suyum yemege kadar 1 lt oldu yıne.
oglen: uc kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, bır karnıyarık yagını ıyıce aldım.
ara: bır kupa yesıl cay, bır yesıl elma
aksam yemegımı degıstırdım cunku salondakı tadılat devammıs yalıtım yapılıyormus dıs cepheye falan ıste. ben de madem kı evdeyım aksamı sebze yapayım dıye dusundum cunku oglen karnıyarık vardı.
aksama kadar suyum 2 lt oldu.
aksam yemegı 7: bır kase mercımek corbası, dort adet bulgurlu lahana sarma, 6 kasık yogurt, 5 kasık etsız bamya yemegı
ara ogun yapmadım, yarım saat elıptık, ev supurme, ve 15 dk mekık ve suyu da 2,5 yaparak erkenden uyudum
delı kız ALLAH gulmekten kırısıklık versın beeeeeeeeeeeeeeeeee
nurdan ve esra bu erkege olur mu ama ? makyaj yapmıs gıbı durmasın cocuk ısyerı ortamında oyleeeeeee
Canlarım sohbet çok güzel ama eltim aradı çocukları parka çıkaralım diye bana geliyor. çok çok öptüm kendinize iyi bakın
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere güzel bir hafta sonu diliyorum.
.
Kızlar ben bir yandan yazıp bir yandan çorba hazırlığı yapıyordum, az önce pişti, o yüzden bana müsade, yemeğimizi yiyelimMuhabbet çok güzel oldu, ay yine denk gelelim böyle inşallah. Filizcim sana iyi gezmeler canım Nurdancım sana da iyi cumartesiler. Sonra yine bilgisayarı açarsam girerim.
kahvaltıyı saglam yapma konusu çok mantıklı zaten, bütün gün harcayacagın enerjiyi ordan sağlıyorsun, diğer öğünlere dikkat etmek laızmtereyag falan pek sevmiyorum o yuzden sevdigim şeyleri katmaya çalışıyorum kahvaltıya karbonhidratı da tüketmeye çalışıyorum işte. gerçi canan karatay a göre karbonhidrat çok gereksiz, hiç ihtiyacımız yok falan ama yine de protein için çok mantıklı beyaz ekmek olsa seve seve yerim de bu çavdar falan çok yedirmiyo kendisini
annem yemek yapıyo da menuleri falan kendim hazırlıyoprum canım, o da destek oluyo saolsun. sendeki azim zaten mukemmel, ben yapamıyorum onu, dışarda olacaksam ona göre bişeyler yiyorum, ancak spora giderken elma götürüyorum yanımda o kadarını taşıyabiliyorm
ankarada devam etcem canım, 2 ayım falan var daha, ama asıl adapazarına döndükten sonra da devam etmek istiyorum, bi spor salonuna yazılacam inşallah. gerçi 6.30 da işten çıkıp spora nasıl gidecem, bi yandan düğün hazırlıkları falan da olacak ama, burda spor yapıp gidince yapmazsam geri kilo alırım yada sarkmalar yaşarım gibi geliyor, o zamanda yaptıgımın anlamı olmaz kien azından evlenene kadar tempoya devam adapazarına döndükten sonra emrahı da ikna edeyim beraber gidelim diyorum, arkadaşın göbegi balkonu geçti terada doğru ilerliyo da
Kızlar ben yeni hevesimle kalori takibi yaparak günümü tamamladım.Biraz fazla oldu bence.Sabah ilk saatlerde başlamış olsaydım daha iyi olurdu.
sabah
iki dilim kepek ekmek
bir kk peynir
bir bardak çay
ara
bir bardak yeşil çay
10 fındık
öğlen
bir tabak kıymalı bamya yemeği
bir kase yoğurt
bir büyük dilim kepek ekmek
ara
bir bardak süt
bir avuç içi karışık çerez
bir bardak yeşil çay
akşam
5 kaşık kıymalı bamya yemeği
içine çiğden ıspanak lahana roka koyduğum az zeytinyağlı bol salata
ara
bir bardak bitki çayı( yeşilçay,simaneke,maydonoz sapı azcık tarçın koyup kendim demledim)
bir tane nar
uyumadan yine keten tohumu-yoğurt yerim.Sanırım faydasını görmeye başladım.Yinede emin olmak istiyorum ona göre size yazıcam bu menüm 1400 kalori.Bölgesel çalışıcam şimdi yemeklerimi düzene sokucam.Kızlar ben topik olarak çok güzel bir hareketlenme görüyorum.Herkes motive.Diyet yolunda çok başarılı sonuçlar alacağımızdan eminim.Zaten bu bir süreç birbirimize destek olarak incecik yaza gireceğiz.Haydiiii gayrııı
Kızlar ben bir yandan yazıp bir yandan çorba hazırlığı yapıyordum, az önce pişti, o yüzden bana müsade, yemeğimizi yiyelimMuhabbet çok güzel oldu, ay yine denk gelelim böyle inşallah. Filizcim sana iyi gezmeler canım Nurdancım sana da iyi cumartesiler. Sonra yine bilgisayarı açarsam girerim.
ben zor uyanıyordum kahvaltımı duzgun yapamıyordum bvazen. esım buaralar kahvaltı konusunda destekcı. hem ben de bıraz daha erken uyanıyorum sukur klahvaltı konusunda ıyıyım yanı buaralar. karatay hocanın ddıgı bazı seylerı uyguluyorum zaten. hıc ekmeksız aklıma yatmadı yanı bılmıyorum.
ben tereyag faşlan severım teyzemden dogal aldım bunların hepsını. hem tertemız hem dogal. esım de cok sever oyuzden kahvaltılar guzel oluyor bızım acımızdan.
yok yok annen zaten nberden bılsın kadın. sen onu yonlendır bak ne guzel ıste. yok gercekten ben sana bayıldım bu hafta. harıkasın gercektennnnnn
ankarada da devam. buna sevındım ıste. gelınce de bır cozum bulursun emınım. ya da cok cok zorda kalırsan benım gıbı yanında yemek getırırsın ısıtırsın yemegı yer, spora gıdersın. emrahı da ıkna et harıka olur valla beraber eslık eder motıvasyon acısından da cok ıyı olurrrrrrr ben spordan gelıyorum esım uyukluyor oluyor valla. ınsan sınır olmuyor degıl. ustelık 68 kılo yanıııııııı
ne güzel menu ve spor olmuşkocaman kocaman tebrikk
makyaj yapmış gibi olmuyor canım kesinlikle, doğal duruyo, ben makyaj yapmadıgım zamnlarda kullanıyorum mesela, herkes makyajsız ne kadar güzel olmuşsun, cildin çok güzel diyolarbi denesin bence, 10 tl bişey zaten, çok pahalı da deil
tsk ederım canım haftaya asıl tam bomba gıbı olacagım ınsaallah bu hafta moral olarak zor zamanlar gecırdım mıde agrılarım da cok surdu ınsaallah haftaya guzel olacak. yarın yemeklerımı de yaparım yıneeeeee
hımmmmmm anladım canım hemen soyluyorum kardesıme. cok tsklerrrrrrr
zaten bugun heyecanla aradı benı. baya kılosu var onun da. o da artık maası falan tam resmılesınce dıyetısyene fala
n gıtmıs onları paylastı o da kendını yenılemeye calısıyor benım gıbı. bu bılgı cok ıyı moral olacak ona. alsın kremı deeeeeee
hem ben de alayım benım de makyajsız zamanlarımda gozlerımın altında morluk oluyor ben kucukken cok yukek yerden dustum gozlerıme kan ınmıs bır ay kapalı kalmıs gozlerım. gozlerım altında morluık kalmıs oyuzden. bır de beyaz tenlı olunca daha da dıkkat etmek gerekıyor tabıkı
Ayyyy ne güzel kızlar gelmiş muhabbet edilmiş ben kimse olmaz demiştim herkesler burdaymış çok sevindim valla
Neslican senden özellikle çorba tarifi istiyorum hatta sebze çorbası falan bolca yapıp dolaba koysam menüm az oldğunda ısıtır yerim .Eğer öyle bir tarifin varsa çok sevinirm canım.
Kızlar alıntı yapamıyorumn işyerindeyim malum bugün çalışıyorum ben.Akşam cevaplarım ama sabahtan bu yana geçmiş olmuş resmen süper de olmuş.
Herkes bugün evde aynı şehirde olsaydıkda beni de kaçırsaydınız şöyle bir kahve keyfi yapsaydık yahu
Ayyyy ne güzel kızlar gelmiş muhabbet edilmiş ben kimse olmaz demiştim herkesler burdaymış çok sevindim valla
Neslican senden özellikle çorba tarifi istiyorum hatta sebze çorbası falan bolca yapıp dolaba koysam menüm az oldğunda ısıtır yerim .Eğer öyle bir tarifin varsa çok sevinirm canım.
Kızlar alıntı yapamıyorumn işyerindeyim malum bugün çalışıyorum ben.Akşam cevaplarım ama sabahtan bu yana geçmiş olmuş resmen süper de olmuş.
Herkes bugün evde aynı şehirde olsaydıkda beni de kaçırsaydınız şöyle bir kahve keyfi yapsaydık yahu
kardeşini de sokalım bu topiğe kaçak yapsın olmaz mıısen çok güze yonlendirirsin onu çok şanslı olacak bu konuda
oyy neler olmuş sanaabaya zaman geçmiş üzerinden ama çok çok geçmiş olsun canımm
kız ne güzel olurdu hep beraber toplanabilseydikk
esraaaa nar yiyorum ben tavsiyene uydummm
erkeklerin seluliıt derdi yok, sarkma derdi yokkçok sinir oluyorum onlara çookkkk biraz ikna etmek zor olacak onu ama spor salonunda erkekler var die gelir belki
böle olcak canm bundan sonra hep, yoksa yerimde sayıp duruyuroum, artk ilerleme zamanıı
doğal da besleniyormuşsun ne güzell, kilo veremesen bile hiç üzülme, saglıklı besleniyosun ya bu bile büyük bir adım
erkeklerin seluliıt derdi yok, sarkma derdi yokkçok sinir oluyorum onlara çookkkk biraz ikna etmek zor olacak onu ama spor salonunda erkekler var die gelir belki
böle olcak canm bundan sonra hep, yoksa yerimde sayıp duruyuroum, artk ilerleme zamanıı
doğal da besleniyormuşsun ne güzell, kilo veremesen bile hiç üzülme, saglıklı besleniyosun ya bu bile büyük bir adım
valla super olurduuuuuuuuuuuuhem artık profesyonel dıyetten yardım alıyor bız de ondan faydalanırdık saat 10 da bır dılım ananas ye demıs doktor. cok yag yaktırıyormus yanı gece 10 dıyorum. ben de ananas arayacagım mıgros var kucuk de olsa. kesın orda bulurummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?