2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

nurdancık, esracıkkkkkkkkkk ben kactım saat 2 oldu bır suru planım ve ısım varrrrrrrrrr opuyorum hepınızıııııııı aksam gorusuruzzzzzzzzzzzzz

sinir bozucu erkek milleti iştee kas yag oranına bende baktırmak istiyorum illa doktora mı gitmek lazım :44::44:

şu kilolardan bi kurtul sonra bebek haberini kutlayacaz burda elini çabuk tut ama senden sonra sırada ben varım

ohh ne güzel topik bugün kalabalıkmış ne güzel ama ben denk gelemedim derslerden başımı kaldıramıyorum arada girip bakıyorum

nesli cnm diet sayfanı bende bazen bakıyorum ben pek diet yemek bilemdiğim için ii oluyo

çeşmi cnm yüzmeye başalmışsın çok sevindim bende gidiyordum artık kış olunca zor geliyo yüzmek ama çok eğlenceli ve diğer sporlardan daha çok kalori harcıyorsun kaldı ki ben yüzme bilmiyordum öğrenene kadar ne kaloriler harcamıştım o zamanlar 74 e kadar inmiştim yavaş yavaş emin adımlarla yüzmeden sen çok iyi sonuçlar alacaksın

cnm kendinne yeni bi hedef yeni bir uğraş bulan güzel çünki hep aynı gidince insan sıkılıyo umarım u kalori hesabında bol bol --ler görürsünn
cnm bende o filmi merak ediyorum sinemaya gitmiyeli benim de çok oldu bi ara ne güzel eşimle devamlı sinemalardaydık ama bu aralar yokk hiçç bi karı koca aktivite yapamıypruz herhalde gün yetmiyo bize:44:giti ,, seyirler bizede anlat nasılmış..
cnm hoşgeldin hayırlı olsun bebişin sağlıklı gelsin kusmaların bi an önce geçsin

tartılar var o tıp. ama cok dogru sonuc vermıyor. en guzelı profesyonel dıyetısyen. onların super bır makınaları var tek kolun kac kılo ogrenıyorsun bacagında nekadar yag var goruyorsun. bedenın yasını soyluyormus kılo ve yag oranına gore. yanı aslında bu sayede nekadar zarar verdıgımızı de gormus oluyoruz

aynen ınsaallah bakalım once kılolar gıtsın, sonra tup bebege gıdecegım bakalım ıns. verılen kılolar ve saglıklı beslenmeye dıkkat ettıgım ıcın ınsaallah bunların faydası olur hayırlısı bakalımmmmmmmmm ayagımı sururum once sen, sonra esra gobuslu olursunuzzzzzz bızlerden once de cemremmmmmmmmmmmm

ben ananası sevmiyorum yaa, çok sulu bi armut gibi ama doktor dedigine göre mutlaka vardır bi faydası, bulursun inşallah canım

ya tereyag sevmez bızım gıbı ananas sevmez sen ne seversınnnnn kızzzzzzzz

emrah sever bu emrah sever sadeceeee sana uc ogun, bır dılım emrahhhhhh ozamannnnnnn

canım sınavların nezaman ? ders calısmaya baslamıssın da . kolay gelsınnnn

evet bugun cok guzel bır kalabalıgımız olduuuuuu hepımıze de cok ıyı geldıııııı

ayyyyyy ne guzel ben de heveslenıyorum guzel bır kıloya ulasınca ozamana burda yenı acılan bır yuzme kompleksı var orda bayanlar da baslar ben de gıderım dıye dusunuyorum yuzmeyı ogrenmek ıstıyorum ben deeeeeee

aklıma yazdım denk gelince alıcam ondan göz altlarım için canım ama şu küçük kırışıklıklar için avonun anew serisi var 25+ diye ona bi baksak acaba? iyi gelir mi bilmiyorum ama sanırım ben bi denicem canım hiç öyle kızma Neslican ben yaşlanınca bile kokoş nine olucam ama kırışıklıkların nerden geldiği konusunda haklısın kırışacaksak eğer gülmekten olsun bu

evet canım şimdilik kalori hesabı oyalıyor beni sevdim ama kilo veremezsem böyle şeyleri denemek benden uzak değil inşallah onlara gerek kalmaz gerçi spor aleti alınca kalori yakarak inceleceğimden eminim

Nar çok güzel bir kış meyvesi sen de yiyormuşsun zaten afiyet olsun canım

Bir daha ki alışverişde karnbahar mutlaka alıcam canım aslında biz doğu insanları sebzeyi hiç sevmeyiz daha etçilizdir o yüzden burda sebze konusunda çok sıkıntı çekerim geçen brokoli buldum diye manavda resmen sarıldım brokoliye evdede bu yemekler pişince herkes suratsızca yer alışmışlar sulu yemek et pilav makarna şimdi ben diyete başladığımdan beri daha az yiyorlar

Rabbim cümlemizden razı olsun nurdancım

Neslican mutlaka başlamalısın sen zaten çok bilinçli tüketicisin.Bu sayede hem motivasyonun artar hem de eksilerini görürsün.Benim normal almam gerekn kalori 2100 işte ben diyet yaptığım için 1300-1400 kcal alıyorum ama bana fazla geliyor sen kaç kalori alıyordun canım ?

Eveeet senden çorba tarifi istedim zaten.Bna şöyle güzel bir diyet çorbası lazım .Yoksa menüm az oluyor özellikle akşamları.

evet ben de merak ediyordum botlarını canım sinema olayını ne yaptın gittin mi ? Gittiysen film nasıldı ? gitmediysen niye gitmedin ayy ne çok sordum

evet canım ölçüleri abartmamak şartıyla yiyebilirsin mesela bitteri damakda eriterek şekersiz bir kahveyle 2-3 parça tüketebilirsin ohh misss valla

menün güzelde sen artık akşamlara ara öğün koymuyorsun neden ???

spor açısından güzel bir gün olmuş yine yeşil çay içilmiş biz bu ara güzel taktık buna iyi oluyor bende çok içiyorum afferin bize

oo madem izmir dedik o zaman kumru yemeye gidiyozz hadi kızlarr duyguyu ben arıyorumm sizinle adı aklıma gelmedi şimdi kumrusu meşhur biryer orda buluşalım

Kızlar selamlar benim günüm iş yoğunluğuyla geçti ve modum birazcık düşük.Bilmiyorum nedenini içim daralıyor sanki herneyse eve erken gelip yemeğimi yiyip yayıldım telde konuştum şimdi annemle film izlemeyi düşüyoruz beni bekliyor menümü yazayım hemen

sabah
bir yumurta ve 2 dilim ekmekten omlet yaptım
yarım dom
yarım sal
3-4 roka
gece yemeği unuttum yoğurt-keten tohumu karışımı

ara
bir bardak yeşil çay
bir mandalina

öğlen
bir tabak kıymalı bamya
bir büyüüüük kase dünkü salatamdan
bir kase yayla çorbası

ara
bir bardak süt
bir avuç içi çerez

akşam
bir kase yayla çorbası
4 kaşık kıymalı kuru fasulye
bir çarliston biber dolması

ara
2 kupa karışık bitki çayım ( maydonoz sapı yeşilçay simaneke kendim demledim )
1 dilim baklava
bir greyfurt

uyumadan keten tohumu-yoğurt karışımımı yerim suyum 2 lt olmadı bugün yine bölgesel yaptım toplamda 1450 kcal almış oldum bence fazla olmuş ama bakınca baklava hariç diğerlerinden hangisini çıkarabilirdim ki ???

mıdemın agrıdıgı gunler oldu malum. ayrıca bazen erken de uyudum oyle olunca ara ogun koymuyorum

evet evet ıyı alıstım sukur yaaaaaaaaaaa

bugun eve gec ve yorgun halde geldım ama ıns yarın cekerım oyle bır resım.

sınema olayı yattı sohbete daldım 2 seansını kacırdım 4 e de yeterlı sayı olmadı bakalım baska zamana kaldı.

adapazarına dönünce ilk işim o tartıların oldugu bi yer bulup gidip tartılmak olsun o zman anlaştıkk o zamana kadar biraz yaglarım gitsin tabi önce de

hayırlısı olsun inşallah canımm, Allah hayırlı zamanda bebek versin sana sonra biz de bebek sevmeye gelelimmm

ya tereyag sevmez bızım gıbı ananas sevmez sen ne seversınnnnn kızzzzzzzz

emrah sever bu emrah sever sadeceeee sana uc ogun, bır dılım emrahhhhhh ozamannnnnnn

ayy zaten özlediimmm, bide böle üö öğün falan yanımda olsa ne güzel olurdu vallaaa

geçen emrah da adio bana hi bişey sevmiyosun yemiyosun da nasıl kilo alıyosun die ama işte ben saglıklı şeyleri sevmiyporum da abur cubur çok seviyorum cips mesela, aylar oldu agzıma koymayalı ama olsa paket paket yerim çikolata da kesiliyorum bi süre sonra ama cipste hiç kesilmiyorumm ekmek arasına bayılırım, içine peynir koy sadece öle bile yerim yani ben kilo almayım da kimler alsın

emrahı ekmek arasına koyup da yesem olur muuu

kuzum para kazanayım da bakacam bu kırışıklıkların bi çaresine, şimdilik ancak kendi kendimi döndürebiliyorum ama o zamana kadar elimdeki malzemelerle bende kokoşum vallaa gerçi bu ara spora gittidimgen pek bi spor moddayım ama olsun, annem gülüyo bile bana spordan çıkınca direk eve bile gelecek olsam makyaj yapıyorum die

sen saglıklı beslen, spor aletini alıp spora da başladın mı hiç sebebin kalmayacak kilo vermemek için, birer birer gidecek o kilolarr kız yaza benm düğünüme gelsene mini elbiseni çekipp alemm hatun görür vallaa, gözleri gönülleri açılır

annem biraz kilolu benm de, o da benm sayemde çavdar ekmegi, sebze yemegi falan başladı, hatun benden hızlı kilo veriyo vallaa o da düğüne hazırlanıyomuş öle dio

1450 kalori çok deil hiç canını sıkma, normal o gayette, daha azı da halsiz bırakır seni bitek baklavayı gündüz yeseymişsin keşke diyecem ama o da 40 yılda bir oldu menunde, olsun gitsin bişey olmaz ohh annenle sana iyi keyifleerr

ayyyyy ıkı uccccccc saattır laptopun kablosunu arıyorum kanepeyı kaldırınca meger arkaya dusmus evın heryerını doktum sactım belım zaten agrıyordu ıyıce agrıdı esyaları cekıp altına bakacam dıyeeeeeeeeee

filizim de burdayken menumu yazayım hemenn

kahvaltı

1 kk beyaz peynir

5 6 incedilim sucuktan oluşan sucuklu yumurta

1 top kepek ekmegi

2 fincan şekersiz çay

ara öğün

1 orta nar

öğle yemegi

avuç kadar dünden kalan fırında karnabahar yemegi

avuç kadar haşlanmış tavugu içine kattıgım marul ve havuçtan oluşan salata

ara öğün

1 kupa tarçınlı karanfilli bitki çayı

akşam yemegi

1 kase nohutlu çorba

avuç kadar haşlanmış tavuk

4 yk pilav

ara öğün

1 kupa sade şekersiz neskafe

3 küçük kare ( 90 kalori gibi bişey ) bitter çikolata

suyum 3 ltye yaklaştı, yatmadan geçer kesin, şidmi yeşil çayımı da içecem ve bugun için kapanış ama spor yok bugun, yarın sabah kahvaltıdan sonra doğru sporaaaa

insan ilk bakacagı yere bakmaz zaten ya hep aman dikkat et kendine filizcimmm