- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.961
ya ne selulutı adam 100 kılo ama hem de nasıl bır gobegı var. ben mını mınnak kalıyorum yanında dusun. ama vucudunun %60 ı kas , %40 ı yag ve su cıkmıs. her turlu fastfood yer hıc kasmaz kendını. ama bak gor ısteeeee olayaaaaa
dogal beslenme konusunda dıkkat ettıgımı bılırsın kendı yogurdumu ve oeynırımı bıle kendım yapıyordum kısın. elımden geldıgınce dıkkat edıyorum bu konuya. cunku her turlu katkı maddesınden arınmak, bebek konusunda basarılı olmayı etkıleyecek en onemlı sey oluyor
nurdancık, esracıkkkkkkkkkk ben kactım saat 2 oldu bır suru planım ve ısım varrrrrrrrrr opuyorum hepınızıııııııı aksam gorusuruzzzzzzzzzzzzz
cnm kendinne yeni bi hedef yeni bir uğraş bulan güzel çünki hep aynı gidince insan sıkılıyo umarım u kalori hesabında bol bol --ler görürsünnKızlar diyet hakkında beni çok heyecanlandıran yeni bir yola giriyorum.Artık kalori hesabı yapıcam.Yani benim vucüt kitle endeksime göre günlük 2100-2300 kcal almam gerekiyormuş.Ama bundan biraz az alıp kalori yakarak spor yapıcam.Günlük ne yediğimi ve ne spor yapdığımı kaydedebileceğim bir site buldum.Oradan günlük takibi yapıcam.Kızlar bu beni çok keyiflendirdi.Ayy hadi bakalım.
cnm bende o filmi merak ediyorum sinemaya gitmiyeli benim de çok oldu bi ara ne güzel eşimle devamlı sinemalardaydık ama bu aralar yokk hiçç bi karı koca aktivite yapamıypruz herhalde gün yetmiyo bize:44:giti ,, seyirler bizede anlat nasılmış..ben benım dunyamı beklıyordum ugur yucel cok severım beren saat de bu fılm de cok guzel oynamıs dıyorlar oyuzden ızlemeye gıdecegım babam ve oglum kadar derın duygusal fılm dıyorlar bakalım. baska guzel fılm yoktu zaten. anlatırım ızledıkten sonra tabı kı.
cnm hoşgeldin hayırlı olsun bebişin sağlıklı gelsin kusmaların bi an önce geçsinLaptop eşimdeydi kısa bir süreliğine getirdi şükür. Tamam canım mesaj atarım sana. Canım evde sabahları zaten kahvaltımı
geç yapıyorum. Sonra öğle oluyor kızım geliyor. Öğleden sonra da çocukları dışarıya çıkarıyorum. Akşam yemek
yapabilirsem onunla uğraşıyorum sonrası malum erkenden uyku bastırıyor yada bulantıdan kalkamıyorum uyuyakalıyorum
koltuk da çoğunlukla günler böyle geçiyor canımm
sinir bozucu erkek milleti işteekas yag oranına bende baktırmak istiyorum illa doktora mı gitmek lazım :44::44:
şu kilolardan bi kurtul sonra bebek haberini kutlayacaz burdaelini çabuk tut ama senden sonra sırada ben varım
ben ananası sevmiyorum yaa, çok sulu bi armut gibiama doktor dedigine göre mutlaka vardır bi faydası, bulursun inşallah canım
ohh ne güzel topik bugün kalabalıkmış ne güzel ama ben denk gelemedim derslerden başımı kaldıramıyorum arada girip bakıyorum
nesli cnm diet sayfanı bende bazen bakıyorum ben pek diet yemek bilemdiğim için ii oluyo
çeşmi cnm yüzmeye başalmışsın çok sevindim bende gidiyordum artık kış olunca zor geliyo yüzmek ama çok eğlenceli ve diğer sporlardan daha çok kalori harcıyorsun kaldı ki ben yüzme bilmiyordum öğrenene kadar ne kaloriler harcamıştım o zamanlar 74 e kadar inmiştim yavaş yavaş emin adımlarla yüzmeden sen çok iyi sonuçlar alacaksın
cnm kendinne yeni bi hedef yeni bir uğraş bulan güzel çünki hep aynı gidince insan sıkılıyo umarım u kalori hesabında bol bol --ler görürsünn
cnm bende o filmi merak ediyorum sinemaya gitmiyeli benim de çok oldu bi ara ne güzel eşimle devamlı sinemalardaydık ama bu aralar yokk hiçç bi karı koca aktivite yapamıypruz herhalde gün yetmiyo bize:44:giti ,, seyirler bizede anlat nasılmış..
cnm hoşgeldin hayırlı olsun bebişin sağlıklı gelsin kusmaların bi an önce geçsin
evet esracım ucu bilyeli, ufacık bişey. ne kadar dayanır bilmiyorum ama gerçekten göz altlarındaki karalıgı geçiriyor, tabi tedavi edici deil sanırım ama makyaj yapmadıgın zamanlarda en azından gözlerinin karanlık görünmesini engelliyorvalla o kırışık derdi bende de var, özellikle göz altlarımda. çok ağır kremler kullanmak da istemiyorum, hem çok pahalılar, hem de o kadar düzenli yapılacak bişeyden ben sıkılırım sanırım her yaşın bir güzelliği var deyip gezinecez bakalım
öle bi diyetle verilen kilolar geri alınır gibi geliyor bana, sonuçta aç kalıyosun tamam ama o diyeti bırakınca normal yeme düzenine döndüğün zman mutlaka geri alırsın. kendi düzeninde devam edip yediklerini azaltarak ve daha saglıklı şeyleri tercih ederek verdigin kilolar kalıcı olur, ki bence hepimizin asıl hedefledigi de buspor aletini eve aldıgın zaman benc e kesinlikle hızlıca kiloları vermeye devam edeceksin. yaza daha 8 9 ay var, o zamana kadarr mini elbisenle ortalarda salınmaman için hiç bi engel kalmayacak bence
ya ben aslında nar yiyorum da akşamları menumu yazdıktan sonraya denk geliyo heralde o yuzden yazmayı unutuyorum buraya2 günde bir falan yarım nar yiyorumdur sanırım daha mandalina portakala pek geçemedim ama, eve almamışız sanırım henuz alınca onları da dahil ederm menulerime
karnabahar ı ben çok severim zaten de, annem dün once haşladı, sonra küçük bi borcam tepsi gibi bişeye dizdi, üstüne de yoğurtlu yumurtalı karışım hazırlayıp döktü. içine hiç yag veya un koymadı. o şekilde fırında pişirdi. ben zaten sevdigim için çok keyifle yedim de, sende bi dene istersen, yemegindeki kadar çok karnabahar tadı yada kokusu yok, çok saglıklı bi yemek oldu gibi geliyor bana
sabah sabah sevap kazandım kuzum sayende Allah senden razı olsun
ben de buralardayım bugun, spora gitmeyecegim evden çıkmaya da pek niyetim yok, hem yorgunum hem de yine şu projeye bakmam lazım
ayrıca 400 kalori sabah kahvaltısı için çok değil, gün sonunda hesap yaparken sporu falan çıkarınca 1000 kalorinin altına düşmemeye çalış kuzum, insanın 1000 kaloriye mutlaka ihtiyacı varmış yoksa halsız kalırmışsın
Esracım kalori takibine başlamışsın, hayırlı olsunben de bir ara kullanıyordum sürekli, aslında yine kullanmaya niyetim var ama motive olamadım bir türlü. Az kalori almaya uğraşma, dengeli beslen ve normal düzeyde kalori al, spor da yapınca zaten sağlıklı bir şekilde gider kilocuklar. Yemek tariflerini beğenmene sevindim Ben çeşitli ve sağlıklı beslenmeyi, değişik mutfaklar denemeyi çok seviyorum. Çorba çok severim, neredeyse herşeyin çorbasını yapabilirim Ben o sitede diyet değil de sağlıklı tarifler verip, kalorilerini de vererek dengelemeyi sağlamayı kolaylaştırmak istemiştim ama zor bir iş. Porsiyon kalori hesabını yapmak ta kolay değil, yine de fırsat bulursam yeni tarifler eklerim
bu aksam ya da yarın eklerım. hem duyguya da sozum var ev botlarıyla resım cekınmelıyım sac bas duzgun bır halde esıme resım cektıreyım ev botunu cok gıyemedım malum havalar guzel gıdıyor ama sırf resım ıcın gıyecegım bu aksam ya da yarın.
sınema cok uzun zaman oldu degısıklık olur hem zaten cok severım ben. zaman bulamıyorum ben yoksa eskıden bır aksam da uc fılm ızlerdım ben. ben fılm ızlemeyı cok severım cok ıyı gelır bana
cıkolkata konusunda sabretmeye calısıyorum ama cok dayanamazsam tadımlık atarım valla. ısyerı falan buaralar cok streslı olmaya basladı bu hafta baska sebeplerden dolayı uzucu ve streslı zamanlar gecırdım kendımı bazı yıyeckler konusunda cok sıkmamayı dusunuyorum
tek besın ıle beslenılen dıyetler yapılmamalı. kaldı kı senın bunları denemene gerek yok ben bıle yapmıyorum bak. azucuk sakınles bakemmmmmm
dunku ]menum
sabah:
ıkı dılım kepek ekmegı
bır tatlı kasıgı sut kaymagı
ıkı zeytın
bır bardak yarım yaglı sut
yarım bardak su ( kayısı, cevız ve ıncır bır geceden bekletıp suyunu ıcıyormus malzemelerı yıyormus berguzar korel. duygu ıle yapıyorduk kuru meyveler yıyerek meyve hakkımı tuketmemek ıcın esıme yedırıyorum hem onun kabızlık sorunu hep olur ona da ıyı gelır dıye dusunuyorum. neyse ben suyunu ıctım sadece)
yarım lımon sıkıp ılık su ıctım bır bardak ( bu da alkaliye uyan bırseymıs ayrıca karatay hoca da ıcın dıyor )
ıkı kasık nar
10 fındık
ıse gelınce acık sekersız cay, bır kupa yesıl cay, bır mandalına
oglen yemegını bır bucuga gelırken yedım oyuzden cok acıkınca 15 fındık yedım, bır kupa yesıl cay daha ıctım.
suyum yemege kadar 1 lt oldu yıne.
oglen: uc kasık pırınc pılavı, bır bardak ayran, bır karnıyarık yagını ıyıce aldım.
ara: bır kupa yesıl cay, bır yesıl elma
aksam yemegımı degıstırdım cunku salondakı tadılat devammıs yalıtım yapılıyormus dıs cepheye falan ıste. ben de madem kı evdeyım aksamı sebze yapayım dıye dusundum cunku oglen karnıyarık vardı.
aksama kadar suyum 2 lt oldu.
aksam yemegı 7: bır kase mercımek corbası, dort adet bulgurlu lahana sarma, 6 kasık yogurt, 5 kasık etsız bamya yemegı
ara ogun yapmadım, yarım saat elıptık, ev supurme, ve 15 dk mekık ve suyu da 2,5 yaparak erkenden uyudum
oo madem izmir dedik o zaman kumru yemeye gidiyozz hadi kızlarr duyguyu ben arıyorumm sizinle adı aklıma gelmedi şimdi kumrusu meşhur biryer orda buluşalımayyyyyyyyy bence neslı bızı toplasan hem ızmırde hem arabası var onunnnnnnhepımızı toplasın duyguya da baskın yapıp zorla cıkartalım sahılde kahve ıcelımmmmmmmmmmm ayyyyyyyyy ne guzel olurdu yaaaaaaaa
oo madem izmir dedik o zaman kumru yemeye gidiyozz hadi kızlarr duyguyu ben arıyorumm sizinle adı aklıma gelmedi şimdi kumrusu meşhur biryer orda buluşalım
menün güzelde sen artık akşamlara ara öğün koymuyorsun neden ???
spor açısından güzel bir gün olmuş yine yeşil çay içilmiş biz bu ara güzel taktık buna iyi oluyor bende çok içiyorum afferin bize
evet ben de merak ediyordum botlarını canım sinema olayını ne yaptın gittin mi ? Gittiysen film nasıldı ? gitmediysen niye gitmedin ayy ne çok sordum
evet canım ölçüleri abartmamak şartıyla yiyebilirsin mesela bitteri damakda eriterek şekersiz bir kahveyle 2-3 parça tüketebilirsin ohh misss valla
tartılar var o tıp. ama cok dogru sonuc vermıyor. en guzelı profesyonel dıyetısyen. onların super bır makınaları var tek kolun kac kılo ogrenıyorsun bacagında nekadar yag var goruyorsun. bedenın yasını soyluyormus kılo ve yag oranına gore. yanı aslında bu sayede nekadar zarar verdıgımızı de gormus oluyoruz
aynen ınsaallah bakalım once kılolar gıtsın, sonra tup bebege gıdecegım bakalım ıns. verılen kılolar ve saglıklı beslenmeye dıkkat ettıgım ıcın ınsaallah bunların faydası olur hayırlısı bakalımmmmmmmmm ayagımı sururum once sen, sonra esra gobuslu olursunuzzzzzz bızlerden once de cemremmmmmmmmmmmm
ya tereyag sevmez bızım gıbı ananas sevmez sen ne seversınnnnn kızzzzzzzz
emrah sever bu emrah sever sadeceeeesana uc ogun, bır dılım emrahhhhhh ozamannnnnnn
aklıma yazdım denk gelince alıcam ondan göz altlarım için canım ama şu küçük kırışıklıklar için avonun anew serisi var 25+ diye ona bi baksak acaba? iyi gelir mi bilmiyorum ama sanırım ben bi denicem canım hiç öyle kızma Neslican ben yaşlanınca bile kokoş nine olucamama kırışıklıkların nerden geldiği konusunda haklısın kırışacaksak eğer gülmekten olsun bu
evet canım şimdilik kalori hesabı oyalıyor beni sevdim ama kilo veremezsem böyle şeyleri denemek benden uzak değil inşallah onlara gerek kalmaz gerçi spor aleti alınca kalori yakarak inceleceğimden eminim
Nar çok güzel bir kış meyvesi sen de yiyormuşsun zaten afiyet olsun canım
Bir daha ki alışverişde karnbahar mutlaka alıcam canım aslında biz doğu insanları sebzeyi hiç sevmeyiz daha etçilizdir o yüzden burda sebze konusunda çok sıkıntı çekerim geçen brokoli buldum diye manavda resmen sarıldım brokoliyeevdede bu yemekler pişince herkes suratsızca yer alışmışlar sulu yemek et pilav makarna şimdi ben diyete başladığımdan beri daha az yiyorlar
Rabbim cümlemizden razı olsun nurdancım
Kızlar selamlar benim günüm iş yoğunluğuyla geçti ve modum birazcık düşük.Bilmiyorum nedenini içim daralıyor sanki herneyse eve erken gelip yemeğimi yiyip yayıldım telde konuştum şimdi annemle film izlemeyi düşüyoruz beni bekliyor menümü yazayım hemen
sabah
bir yumurta ve 2 dilim ekmekten omlet yaptım
yarım dom
yarım sal
3-4 roka
gece yemeği unuttum yoğurt-keten tohumu karışımı
ara
bir bardak yeşil çay
bir mandalina
öğlen
bir tabak kıymalı bamya
bir büyüüüük kase dünkü salatamdan
bir kase yayla çorbası
ara
bir bardak süt
bir avuç içi çerez
akşam
bir kase yayla çorbası
4 kaşık kıymalı kuru fasulye
bir çarliston biber dolması
ara
2 kupa karışık bitki çayım ( maydonoz sapı yeşilçay simaneke kendim demledim )
1 dilim baklava
bir greyfurt
uyumadan keten tohumu-yoğurt karışımımı yerim suyum 2 lt olmadı bugün yine bölgesel yaptım toplamda 1450 kcal almış oldum bence fazla olmuş ama bakınca baklava hariç diğerlerinden hangisini çıkarabilirdim ki ???
ayyyyy ıkı uccccccc saattır laptopun kablosunu arıyorum kanepeyı kaldırınca meger arkaya dusmus evın heryerını doktum sactım belım zaten agrıyordu ıyıce agrıdı esyaları cekıp altına bakacam dıyeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?