2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar ben yeni üyeyim site nasıl kullanılıyor şuan için bir bilgim yok 168 boyumda 86 kiloyum yaşım 24 İzmir de yaşıyorum.Beni de aranıza alıp bilgilendirirmisiniz?

ana kız dugune hazırlıyorsunuz deseneeeeeeeeeeee

emrah ıcın sana şu şarkıyı yollayımmmmmmmmmmmm

sen ekmek arası dusunmussun. sekere de kat bariiiiiiiii

sekere katam ben seniiiiiiiii Atem Tutem Men Seni Şekere Katem Men seni - YouTube

amin canım ınsaallah bebısım olsun da ben sıze turkıye turu yapar getırırım hepınızeeeeeeeeee

valla ankarada halletsen de guzel olur profesyonel dıyetısyen daha rahat bulursun orda. gercı fıyatları da az degıl 200 tl imiş kardesımın gıttıgı. ben de 4 yıl once gıtmıstım 150 vermıstım.

kız spordn sponra nasıl makyaj yapıyorsun sennnnnnn ben eve zor gelıyorummm

ekmek arası ve cıps konusunda aynıyızzzzzzzzzz

merhabalar kızlar ben yeni üyeyim site nasıl kullanılıyor şuan için bir bilgim yok 168 boyumda 86 kiloyum yaşım 24 İzmir de yaşıyorum.Beni de aranıza alıp bilgilendirirmisiniz?

merhaba hosgeldınız. aramızda kalıcı olmaksa nıyetınız neden olmasın tabı kı hem yardımcı oluruz sıze hem bılgılendırırız.

madem kı tanısma ıle gırdınız ben de tanısayım

aksarayda yasıyorum ıhracat sorumlusuyum 5 yıllık evlıyım cocugum yok 1,58 boy ve asagıdakı kılodayım malum. 30 yasındayım.

buarada ızmırden ıkı arkadasımız var topıkte. bırısı bızım en basarılımız ıdolumuz duyfer dıgerı de nesli.

sucuk eklenmıs haftasonu kahvaltısı kendını bellı etmıs. ama erken kalkmıssın anlasılan cunku ogle yemegı dahıl normal bır gun gıbı menu gordum sende.

tarcınlı karanfıllı cayı kendın mı yaptın ? yoksa lıpton falan mı ? hemen ılgımı cektııııı oyyyyyyyy ne guzel bır sey oyleeee

hatun cıkolata yemıssın az olmus tamam da aksam yeme barıııııı hem haftada bır gun odul ver barı. alıskanlık halıne gelmesın cıkolata.

bugun dınlendırmen ıyı olmus vucudunu. ben de bugun cok yordum oyuzden yarın dınlendırecegım spor yapmayacagım zaten bır suru yemek yapmam lazım ancak yeter zaman bana.

aldım şarkıyı kabul ettimm bebiş olunca artk fırıl fırıl şehir turları gezmeler yok, evde oturup bebegine bakacaksın sen biz gelecez sizi görmeyee

şuan sanırım o 200 ü veremeyebilirim be filizim, hala babamdan para alıyorum sayılır, o yuzden o iş mecbur benm ilk maaşı bekleyecek

spordan çıkıp duşumu alıyorum saçlarımı kurutuyorum, makyajımı yapıp havalı havalı çıkıyorum kapıdaki görevli tanıyamıyo beni, spora girerken ki halimle çıkarken ki halim baya farklı oluyo

diyorum ya canım, ben spordayken fazla yorulmuyorum, daha devam etsem ederim de abartıp vucudu alıştırmamak için bırakıyorum, yoksa ohooo ben orda bütün gün oyalanabilirimm

hoşgeldiniz, bende kendimi tanıtayım. ismim nurdan, 170 boyunda 77 kilo civarındayım. mimarım, şimdilik ankaradayım ama 2 ay sonra memleketim adapazarına döncem inşallah. pomo cum yazmış zaten, menulerinizi ve sporlarınızı bizimle paylaşırsanız, ve çekinmeden sohbetimize katılırsanız, hem çok keyif alacagınızı düşünüyor, hem de saglıkla kilolarınızdan kurtulacagınıza inanıyorum

ayy çok mutlu oldum. Kalıcıyım Allah'ın izni ile. Kamu yön. 4. sınıf öğrencisiyim ve bekarım. normalde kilolu değildim taa ki örgün öğrenimim bitene kadar sonrası malum ev ve bunalım 2 yılda +20 kilo inşallah hep beraber kurtulabiliriz bu illetten.

benm annem çok uyutmaz filizcim, kadının uyuyan insana alerjisi var o yuzden her zamanki saatte ayaga dikiyo yine beni

doğadan ın varmış tarçınlı karanfilli çayı, annem almış da ilk defa içtim bugun bende, tadı güzel, benm gibi sıvı manyagı biri için ideal bi değişiklik, sende seviyorsan eğer o tatları ve kokuları kesinlikşle tavsiye ederim

evet o çikolatayı akşam yemeyeydim iyidi yaa ama adetim yaklaşıyo heralde, canım çok fena istedi, resmen burnumda koktu yani kalorisine de bakınca 90 kalori bi ara öğün için fena deil die düşündüm, saat de daha 8.30 du yani benm yatmama en az 4 5 saat var die şeytana uyduımm bundan sonra illa yiyeceksem gündüz yemeye dikkat ederim canım

ben 2 gün spor yapıp 1 gün dinleniyorum o güzel oluyo, gerçi haftaya biraz yoğun olacam, aralarım 1 günden fazla olabilir ama onu da toplantı çıkışlarında eve kadar yürüyerek telafi ederim artk

ben de menumu yazayım.

sabah 11 de basladım ama bıtırmem 12 bucugu buldu kahvaltımı. cunku annem ve kardesım aradı falan araya bır suru sey gırdı.

ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır tatlı kasıgı sut kaymagı
bır domates
uc marul
uc zeytın
bır bardak yarım yaglı sut

saat 1:30 ıkı kupa 9lu çay

saat ıkı bucuk, yolda yururken bır yesıl elma yedım, 500 ml su

eve gelınce 5 bucukta ıkı bardak su

aksam yemegı: bır yemek tabagı roka salatası, bır ızgara cupra, bır kase mercımek corbası, bır bardak didi

su ana kadar suyum 2 lt oldu gunduz ıcme fırsatım olmadı. 2,5 yapayabılırım sanırım.

saat 10 da kardesımın dıyetısyenının tavsıyesı ıle bır dılım ananas yedım ustune bıraz tarcın septım tarcın da benden cıktı

bugun saat 2 den aksam 6 ya kadar oturmadım hareket halındeydım sureklı. 45 dk yuruyerek gıttım zaten. sonra mıgrostan alısverıs yaptım kerevız, bruksel lahanası, karnıbahar, kefır falan aldım esyalar fazla oldu dıger markete de onlar ıle yurudum ordan hem de pazar arabası alıp ıcıne yerlestırırım enazından dıye dusundum neyse baya bır ugraslar sonunda bunu hallettım baska ıslerımı de hallettım balıgı ızgara yaptırdım balıkcıda ve eve yuruyerek dondum tamamen mecburıyetten oldu sımdı anlatmayım uzun uzun. ama canım cıktı cok fena yoruldum belım de agrıyor sımdı valla. 12750 cıvarı adım olmus zaten, hem de posetler ıle yuruyus olunca sız dusunun nekadar yoruldugumuuuuuuu

ama bu hafta guzel seyler yapabılecegım mesela kerevız salatası mesela ıspanak salatası mesela tavuk ızgara ve yanında bruksel lahanası. hem saglıklı hem degısık seyler yemıs olacagımmmmm gercı esım durumdan memnun degıl canımı sıktı, dıyet dıye cok alısverıs yapıyormusum da vs bıdı bıdı

kendimi bildim bileli hiç zayıf biri olmadım ben ama insan istedikten sonra başarır die düşünüyorum, siz de başarırsınız umarım

açık öğretim okuyorsunuz sanırım, gününz nasıl geçiyo peki? yani çalışıyomusunuz, yada evde misiniz ? ya bide siz demesem de sen desem olur mu çok kasıntı bi ortamımız yok da aslında bizim

tamam tamam anlastık sız gelınnnnnnnnnnn

ayyyyyy bızımkın de dus bıle yok yaaaaaaaa bayanlar ıcın. sen sanslısın. suslu kokona yaaaaaaaaaaaaaa

ya canım bızler ıcın de az degıl tabı kı. kardesım sen de gel dedı de duraklama donemım devam ederse ancak gıderım dedım

balık yemişsin ne güzeeellll benm de canım istiyo ama bi türlü fırsat olmadı adım sayın da süper, menun de gayet güzel ayrıca aradıgın herşeyi de bulmuşsun çok sevindim filizim kerevizin yemegini de çok severim ben, annem onun salatasını yaparken içine ceviz de koyuyor o halini de çok seviyorum ayy anneme diyim de kereviz alsın da yiyelim bari

sayımız azdır ama oz ve guzel bır dostlugumuz oldu yılı gectı bıraradayız. ınsaallah kalıcı olursunuz evlı ve bekar olup ders calısanlarımız proje hazırlayanlarımız cocuguyla ılgılenenlerımız cocuk sahıbı olmaya calısanlarımız evlılık hayalı kuranlarımız boyle karısık bır grubuz. turbanlımız da var turbanlı olmayan da. 26 yaş da var 35 yaş da var genel olarak 30 lara yakın bır grubumuz zaten. 28,29,30 yogunlukta.

dogum kılosu ya da hayatı degısınce kılo alanlarımız var rahatsızlık gecırıp kılo alanlarımız var yasınız cok genc metabolızmanız guzel calısır oyuzden hıc dert etmeyın en zor kılo veren benımdır ama ben bıle verıyorum oyuzden vermemenız mumkun degıl.

Tabi ki yeni aranıza katıldığım için siz diye hitap ettim aslında bende samimiyetten yanayım :)
Giresun da yerel yönetimler okudum sonra dgs yerine evimde ailemin yanında devam etme kararı al(dık)dım :) çok sosyal olduğumu söyleyemem genelde evde oluyorum ailemin marketi var onlara yardıma gidiyorum günler bu şekilde geçiyor.

tam asker karısı annennnnnnnnn erkencııııııııııı ve dısıplınlııııııııııııı

hımmmm ben tarcını duyunca gozlerım acıldı oyuzden merak ettım dur ben de alayımmmmmmm sevmıyorum da sırf ınsulın dırencım ıcın dusundummmmm

hımmmmm sebep anlasıldıııııııııııııı cıkolata olayında

babamın meslegini çocukken hiç sevmezdim ama böle imkanlarını görünce seviyorum arada

bence sen spora asılınca duraklama dönemin geçecek senin, o yuzden gitmene gerek kalmaz diye düşünüyorum, ama lazım olursa doğru kardeşin yanına, yapsın ablasına bi güzellik

o zaman tekrardan hoşgeldin

aile mudahelesi olmuş sanırım, neyse ki izmir güzel şehirdir, hiç gitmedim gerçi ama öle die duydum o yuzden çok sıkıntı yaşamassınız

spor yapma imkanınız var mı peki ? en azından yürüyüş gibi mesela biz spor yarışması yapmayı düşünüyoruz da seni de kızıştıralım hemen bu konuda

yaa sorma koca evinde uyuyacam böle giderse, anamla babamın evinde uyutmuyolar

al o çayı kesinlikle misss gibi kokuyo çikolata olayı da bikaç güne hallolur inşallaahh

gecen haftasonu nıyetum varduı ama ev ıslerım yormustu cıkamadım bu hafta yaptım sukur. ben balık sevmıyorum aslında. sırf saglık dıye aldım bır de esım cok sevıyor balık. balıkcı pısırıyor super oluyor o acıdan.

adımsayım fazla bıle oldu neslı gorunce kızacakkkkkkkkk ama mecburıyetten oldu. eve donerek gelmezdım de hele kı elımde paket. baya uzun hıkaye. mecburıyetten oldu yanı

kerevız ben ılk kez yıyecem once salatasını deneyım dedım oyuzden az aldım damak tadımızı yoklayacam sonra da yemege gecerım artık

kız dur kahve dıyorduk o masumdu. kumruuuu cısssssssssssssssssss :)))))))))))))

kızz hayatımızda bir kere yicezz nolur ki ödülümüz olsun

bugun eve gec ve yorgun halde geldım ama ıns yarın cekerım oyle bır resım.

sınema olayı yattı sohbete daldım 2 seansını kacırdım 4 e de yeterlı sayı olmadı bakalım baska zamana kaldı.

hadi yaa üzüldüm aslında eşini de ikna edip yarın çıksanız süper olur

ıcın daralıyor bılıyorum haklısın da ama bu gunler de gececek sen cok guclu bırısın bunları da atlatacaksın tatlım , guzel dusun guzellessın ınsaallah hersey oldu mu, o mesajın cok karamsardı ne dıyecegımı bılemedım kaldım oyle vallaaaaaa

menulerın cok guzel olmussssssssss cok begendımmmmm buaralar artırdın hosuma gıdıyorn buuuuuuuuuu

bence de baklava dısında hersey harıka. kaldı kı baklavayı da hos goruyorum sanaaaaaaaaaa

benım belım cok agrıyor canım. sen yenı arkadasımıza eslık et zaten sayende konusma ılerledı tsk ederım.

koca evınde de koca uyutmazzzzzzzzzzzzz