- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #17.981
adapazarına dönünce ilk işim o tartıların oldugu bi yer bulup gidip tartılmak olsun o zman anlaştıkko zamana kadar biraz yaglarım gitsin tabi önce de
hayırlısı olsun inşallah canımm, Allah hayırlı zamanda bebek versin sana sonra biz de bebek sevmeye gelelimmm
ayy zaten özlediimmm, bide böle üö öğün falan yanımda olsa ne güzel olurdu vallaaa
geçen emrah da adio bana hi bişey sevmiyosun yemiyosun da nasıl kilo alıyosun dieama işte ben saglıklı şeyleri sevmiyporum da abur cubur çok seviyorum cips mesela, aylar oldu agzıma koymayalı ama olsa paket paket yerim çikolata da kesiliyorum bi süre sonra ama cipste hiç kesilmiyorumm ekmek arasına bayılırım, içine peynir koy sadece öle bile yerim yani ben kilo almayım da kimler alsın
emrahı ekmek arasına koyup da yesem olur muuu
kuzum para kazanayım da bakacam bu kırışıklıkların bi çaresine, şimdilik ancak kendi kendimi döndürebiliyorumama o zamana kadar elimdeki malzemelerle bende kokoşum vallaa gerçi bu ara spora gittidimgen pek bi spor moddayım ama olsun, annem gülüyo bile bana spordan çıkınca direk eve bile gelecek olsam makyaj yapıyorum die
sen saglıklı beslen, spor aletini alıp spora da başladın mı hiç sebebin kalmayacak kilo vermemek için, birer birer gidecek o kilolarrkız yaza benm düğünüme gelsene mini elbiseni çekipp alemm hatun görür vallaa, gözleri gönülleri açılır
annem biraz kilolu benm de, o da benm sayemde çavdar ekmegi, sebze yemegi falan başladı, hatun benden hızlı kilo veriyo vallaao da düğüne hazırlanıyomuş öle dio
1450 kalori çok deil hiç canını sıkma, normal o gayette, daha azı da halsiz bırakır senibitek baklavayı gündüz yeseymişsin keşke diyecem ama o da 40 yılda bir oldu menunde, olsun gitsin bişey olmaz ohh annenle sana iyi keyifleerr
merhabalar kızlar ben yeni üyeyim site nasıl kullanılıyor şuan için bir bilgim yok 168 boyumda 86 kiloyum yaşım 24 İzmir de yaşıyorum.Beni de aranıza alıp bilgilendirirmisiniz?
filizim de burdayken menumu yazayım hemenn
kahvaltı
1 kk beyaz peynir
5 6 incedilim sucuktan oluşan sucuklu yumurta
1 top kepek ekmegi
2 fincan şekersiz çay
ara öğün
1 orta nar
öğle yemegi
avuç kadar dünden kalan fırında karnabahar yemegi
avuç kadar haşlanmış tavugu içine kattıgım marul ve havuçtan oluşan salata
ara öğün
1 kupa tarçınlı karanfilli bitki çayı
akşam yemegi
1 kase nohutlu çorba
avuç kadar haşlanmış tavuk
4 yk pilav
ara öğün
1 kupa sade şekersiz neskafe
3 küçük kare ( 90 kalori gibi bişey ) bitter çikolata
suyum 3 ltye yaklaştı, yatmadan geçer kesin, şidmi yeşil çayımı da içecem ve bugun için kapanışama spor yok bugun, yarın sabah kahvaltıdan sonra doğru sporaaaa
ana kız dugune hazırlıyorsunuz deseneeeeeeeeeeee
emrah ıcın sana şu şarkıyı yollayımmmmmmmmmmmm
sen ekmek arası dusunmussun. sekere de kat bariiiiiiiii
sekere katam ben seniiiiiiiiiAtem Tutem Men Seni Şekere Katem Men seni - YouTube
amin canım ınsaallah bebısım olsun da ben sıze turkıye turu yapar getırırım hepınızeeeeeeeeee
valla ankarada halletsen de guzel olur profesyonel dıyetısyen daha rahat bulursun orda. gercı fıyatları da az degıl 200 tl imiş kardesımın gıttıgı. ben de 4 yıl once gıtmıstım 150 vermıstım.
kız spordn sponra nasıl makyaj yapıyorsun sennnnnnnben eve zor gelıyorummm
ekmek arası ve cıps konusunda aynıyızzzzzzzzzz
merhabalar kızlar ben yeni üyeyim site nasıl kullanılıyor şuan için bir bilgim yok 168 boyumda 86 kiloyum yaşım 24 İzmir de yaşıyorum.Beni de aranıza alıp bilgilendirirmisiniz?
sucuk eklenmıs haftasonu kahvaltısı kendını bellı etmıs. ama erken kalkmıssın anlasılan cunku ogle yemegı dahıl normal bır gun gıbı menu gordum sende.
tarcınlı karanfıllı cayı kendın mı yaptın ? yoksa lıpton falan mı ? hemen ılgımı cektııııı oyyyyyyyy ne guzel bır sey oyleeee
hatun cıkolata yemıssın az olmus tamam da aksam yeme barıııııı hem haftada bır gun odul ver barı. alıskanlık halıne gelmesın cıkolata.
bugun dınlendırmen ıyı olmus vucudunu. ben de bugun cok yordum oyuzden yarın dınlendırecegım spor yapmayacagım zaten bır suru yemek yapmam lazım ancak yeter zaman bana.
ayy çok mutlu oldum. Kalıcıyım Allah'ın izni ile. Kamu yön. 4. sınıf öğrencisiyim ve bekarım. normalde kilolu değildim taa ki örgün öğrenimim bitene kadar sonrası malum ev ve bunalım 2 yılda +20 kilo inşallah hep beraber kurtulabiliriz bu illetten.
aldım şarkıyı kabul ettimmbebiş olunca artk fırıl fırıl şehir turları gezmeler yok, evde oturup bebegine bakacaksın sen biz gelecez sizi görmeyee
şuan sanırım o 200 ü veremeyebilirim be filizim, hala babamdan para alıyorum sayılır, o yuzden o iş mecbur benm ilk maaşı bekleyecek
spordan çıkıp duşumu alıyorum saçlarımı kurutuyorum, makyajımı yapıp havalı havalı çıkıyorumkapıdaki görevli tanıyamıyo beni, spora girerken ki halimle çıkarken ki halim baya farklı oluyo
diyorum ya canım, ben spordayken fazla yorulmuyorum, daha devam etsem ederim de abartıp vucudu alıştırmamak için bırakıyorum, yoksa ohooo ben orda bütün gün oyalanabilirimm
hoşgeldiniz, bende kendimi tanıtayım. ismim nurdan, 170 boyunda 77 kilo civarındayım. mimarım, şimdilik ankaradayım ama 2 ay sonra memleketim adapazarına döncem inşallah. pomo cum yazmış zaten, menulerinizi ve sporlarınızı bizimle paylaşırsanız, ve çekinmeden sohbetimize katılırsanız, hem çok keyif alacagınızı düşünüyor, hem de saglıkla kilolarınızdan kurtulacagınıza inanıyorum
ben de menumu yazayım.
sabah 11 de basladım ama bıtırmem 12 bucugu buldu kahvaltımı. cunku annem ve kardesım aradı falan araya bır suru sey gırdı.
ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır tatlı kasıgı sut kaymagı
bır domates
uc marul
uc zeytın
bır bardak yarım yaglı sut
saat 1:30 ıkı kupa 9lu çay
saat ıkı bucuk, yolda yururken bır yesıl elma yedım, 500 ml su
eve gelınce 5 bucukta ıkı bardak su
aksam yemegı: bır yemek tabagı roka salatası, bır ızgara cupra, bır kase mercımek corbası, bır bardak didi
su ana kadar suyum 2 lt oldu gunduz ıcme fırsatım olmadı. 2,5 yapayabılırım sanırım.
saat 10 da kardesımın dıyetısyenının tavsıyesı ıle bır dılım ananas yedım ustune bıraz tarcın septım tarcın da benden cıktı
bugun saat 2 den aksam 6 ya kadar oturmadım hareket halındeydım sureklı. 45 dk yuruyerek gıttım zaten. sonra mıgrostan alısverıs yaptım kerevız, bruksel lahanası, karnıbahar, kefır falan aldım esyalar fazla oldu dıger markete de onlar ıle yurudum ordan hem de pazar arabası alıp ıcıne yerlestırırım enazından dıye dusundum neyse baya bır ugraslar sonunda bunu hallettım baska ıslerımı de hallettım balıgı ızgara yaptırdım balıkcıda ve eve yuruyerek dondum tamamen mecburıyetten oldu sımdı anlatmayım uzun uzun. ama canım cıktı cok fena yoruldum belım de agrıyor sımdı valla. 12750 cıvarı adım olmus zaten, hem de posetler ıle yuruyus olunca sız dusunun nekadar yoruldugumuuuuuuu
ama bu hafta guzel seyler yapabılecegım mesela kerevız salatası mesela ıspanak salatası mesela tavuk ızgara ve yanında bruksel lahanası. hem saglıklı hem degısık seyler yemıs olacagımmmmm gercı esım durumdan memnun degıl canımı sıktı, dıyet dıye cok alısverıs yapıyormusum da vs bıdı bıdı
ayy çok mutlu oldum. Kalıcıyım Allah'ın izni ile. Kamu yön. 4. sınıf öğrencisiyim ve bekarım. normalde kilolu değildim taa ki örgün öğrenimim bitene kadar sonrası malum ev ve bunalım 2 yılda +20 kilo inşallah hep beraber kurtulabiliriz bu illetten.
kendimi bildim bileli hiç zayıf biri olmadım benama insan istedikten sonra başarır die düşünüyorum, siz de başarırsınız umarım
açık öğretim okuyorsunuz sanırım, gününz nasıl geçiyo peki? yani çalışıyomusunuz, yada evde misiniz ? ya bide siz demesem de sen desem olur muçok kasıntı bi ortamımız yok da aslında bizim
benm annem çok uyutmaz filizcim, kadının uyuyan insana alerjisi varo yuzden her zamanki saatte ayaga dikiyo yine beni
doğadan ın varmış tarçınlı karanfilli çayı, annem almış da ilk defa içtim bugun bende, tadı güzel, benm gibi sıvı manyagı biri için ideal bi değişiklik, sende seviyorsan eğer o tatları ve kokuları kesinlikşle tavsiye ederim
evet o çikolatayı akşam yemeyeydim iyidi yaaama adetim yaklaşıyo heralde, canım çok fena istedi, resmen burnumda koktu yani kalorisine de bakınca 90 kalori bi ara öğün için fena deil die düşündüm, saat de daha 8.30 du yani benm yatmama en az 4 5 saat var die şeytana uyduımm bundan sonra illa yiyeceksem gündüz yemeye dikkat ederim canım
ben 2 gün spor yapıp 1 gün dinleniyorum o güzel oluyo, gerçi haftaya biraz yoğun olacam, aralarım 1 günden fazla olabilir ama onu da toplantı çıkışlarında eve kadar yürüyerek telafi ederim artk
tamam tamam anlastık sız gelınnnnnnnnnnn
ayyyyyy bızımkın de dus bıle yok yaaaaaaaa bayanlar ıcın. sen sanslısın. suslu kokona yaaaaaaaaaaaaaa
ya canım bızler ıcın de az degıl tabı kı. kardesım sen de gel dedı de duraklama donemım devam ederse ancak gıderım dedım
Tabi ki yeni aranıza katıldığım için siz diye hitap ettim aslında bende samimiyetten yanayım :)
Giresun da yerel yönetimler okudum sonra dgs yerine evimde ailemin yanında devam etme kararı al(dık)dım :) çok sosyal olduğumu söyleyemem genelde evde oluyorum ailemin marketi var onlara yardıma gidiyorum günler bu şekilde geçiyor.
tam asker karısı annennnnnnnnnerkencııııııııııı ve dısıplınlııııııııııııı
hımmmm ben tarcını duyunca gozlerım acıldı oyuzden merak ettım dur ben de alayımmmmmmm sevmıyorum da sırf ınsulın dırencım ıcın dusundummmmm
hımmmmm sebep anlasıldıııııııııııııı cıkolata olayında
balık yemişsin ne güzeeellllbenm de canım istiyo ama bi türlü fırsat olmadı adım sayın da süper, menun de gayet güzel ayrıca aradıgın herşeyi de bulmuşsun çok sevindim filizim kerevizin yemegini de çok severim ben, annem onun salatasını yaparken içine ceviz de koyuyor o halini de çok seviyorum ayy anneme diyim de kereviz alsın da yiyelim bari
kız dur kahve dıyorduk o masumdu. kumruuuu cısssssssssssssssssss :)))))))))))))
bugun eve gec ve yorgun halde geldım ama ıns yarın cekerım oyle bır resım.
sınema olayı yattı sohbete daldım 2 seansını kacırdım 4 e de yeterlı sayı olmadı bakalım baska zamana kaldı.
Kızlar selamlar benim günüm iş yoğunluğuyla geçti ve modum birazcık düşük.Bilmiyorum nedenini içim daralıyor sanki herneyse eve erken gelip yemeğimi yiyip yayıldım telde konuştum şimdi annemle film izlemeyi düşüyoruz beni bekliyor menümü yazayım hemen
sabah
bir yumurta ve 2 dilim ekmekten omlet yaptım
yarım dom
yarım sal
3-4 roka
gece yemeği unuttum yoğurt-keten tohumu karışımı
ara
bir bardak yeşil çay
bir mandalina
öğlen
bir tabak kıymalı bamya
bir büyüüüük kase dünkü salatamdan
bir kase yayla çorbası
ara
bir bardak süt
bir avuç içi çerez
akşam
bir kase yayla çorbası
4 kaşık kıymalı kuru fasulye
bir çarliston biber dolması
ara
2 kupa karışık bitki çayım ( maydonoz sapı yeşilçay simaneke kendim demledim )
1 dilim baklava
bir greyfurt
uyumadan keten tohumu-yoğurt karışımımı yerim suyum 2 lt olmadı bugün yine bölgesel yaptım toplamda 1450 kcal almış oldum bence fazla olmuş ama bakınca baklava hariç diğerlerinden hangisini çıkarabilirdim ki ???
o zaman tekrardan hoşgeldin
aile mudahelesi olmuş sanırım, neyse ki izmir güzel şehirdir, hiç gitmedim gerçi ama öle die duydumo yuzden çok sıkıntı yaşamassınız
spor yapma imkanınız var mı peki ? en azından yürüyüş gibi meselabiz spor yarışması yapmayı düşünüyoruz da seni de kızıştıralım hemen bu konuda
yaa sorma koca evinde uyuyacam böle giderse, anamla babamın evinde uyutmuyolar
al o çayı kesinlikle misss gibi kokuyoçikolata olayı da bikaç güne hallolur inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?