2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızmaz kızmaz nesli, günde 10bin adım en saglıklısı, 2000 küsür adım için de bişey sölemez kereviz çok severim bak sonunda sevdigim bişey çıktı eğer istersen yarın annemden tarifini alabilirim canım salatasını nasıl yaptıgına dair, annemin yemekleri güzel olur da

ben 10000 adımı asınca bana kızıyorduuuuuuuuuuuuu

valla ıyı olur tarıf ısı. ılk kez deneyecegım zatennnnnnnnnnnnn

kerevızlı emrah yemegı ozaman yeeeeeeee sen deeeeeeeeeee, hazır cıktı sevdıgın bırseyyyyyyy

benım belım cok agrıyor canım. sen yenı arkadasımıza eslık et zaten sayende konusma ılerledı tsk ederım.

koca evınde de koca uyutmazzzzzzzzzzzzz

ne demek filizcimm, topik hepimizin topiği benm de bugun çenem düşük zaten biraz, konuşacak adam arıyorum böle kimi bulsam atlıyorum resmne

benm kocam bnden çok uyuyan bi adam olacak ona dokunmayım die uyumama laf etmez kesin, uykuyu çok seviyo çünkü

ay kızlar ben kacıyorum şaftım kaymıs benım bugun resmen. hem uykum geldı hem de fena agrıyor belım. dınleneyım. oturarak yazmak ıyı gelmedı.

opuyorummmmmmmmm ıyı gecelerrrrrrrrr fıstıklarrrrrrrrrrrrrr yarın gorusuruz sanırım aksama gırerım tekrarrrrrrrrr

ekmek arası emrah öğrenciye 5 lira nurdan koşşşş

Kızz isterim senin düğününe gelmeyi yazın istanbul düşünüyorum ya tarihler denk gelirse neden olmasın keyifle gelirim istanbul adapazarı yakın zaten.şöyle bir de elbise alırım en minisinden topuklu ayakkabılarım bir de kardeş topuzu yaptırırımm yalnız bana bakarmısın daha ortada bişey yok hemen süsümü düşündümm hey Allahım ne olacak benim bu kokoşluğum

baklava konusunda vicdanım sızlıyor zaten babamda varya sanki ordu doyuracak o kadar almış ben herşeyde durduruyorumda kendimi tatlı olunca fısss mantı ekmek makarna pilav börek bunları benim menülerimde görmüyosunuz ama çikolata tatlı oluyor ne yapayım

Benim bir kaç sıkıntım var öncelikle onları söyleyeyim :) benim bölgesel yağlanmam var bel+ göbek+ göğüs
bundan 6 7 ay önceydi sanırım spor salonuna yazıldım hani bitecek gidecek bu kilolar diye sağolsun oradaki hocam bana bir program hazırladı koşu ve ağırlıktan oluşan amacı neydi bir fikrim yok :) 2 ay gittim sonuç kaslı kollar ve futbolcu bacakları elbise giyemiyorum baldırım acayip kötü duruyor topuklu deseniz arkadan kaslar fırlıyor :/

Öğlene ekmek yada yoğrt ekleseymişsin süper olurmuş ama olsun böylede kötü değil gün genel olrk başarılı bak sende çiko yemişsin ayy kızlar hormonlarımız depreşti valla canımız çekiyor yahu kadınız biz en nihayetinde

emrahı ben sade yiyecem hiçbişeye katmadann o deil de ben de evlendikten sonra yemek konusunda çok sıkıntı yaşayacam, adam sebze yemiyo yaa, resmen yemiyoo etle hamurla hayat mı geçer, napcam 2 yemek mi hazırlayacam bide oyy oyyy benm dertli başımmmm

hemen bir hoşgeldin de benden olsun :) esra ben 26 yaşındayım bir şirkette muhasebeciyim aynı zamanda aöf türk dili ve edebiyatı 3. sınıf öğrencisiyim.Haziranda diyete başladım ve bu tarif itibariyle 19 kilo verdim.Küçük bir yerde ailemle birlikte yaşıyorum.Bizim topik azdır ama özdür zamanla görürsün zaten.Yeniden hoşgeldinnnnn

saol canım evet arttırdım sizi dinliyorum uslu kızım ben

ayyy o cupra nedir yaaa senin menülerini bu ara bildiğin canım çekiyor nasıl özlemişim balığı afiyet olsun canım menün güzel olmuş evde olunca 2 öğün yapıyosun biliyorum ben de öyle yapıyorum geç kalktığımız için.Spor ve aktivite olarak bence başarılı ev eğlenceli bir gün olmuş.Pazar arabası haa

bu hafta sebze olarak dolabımız doldurduk sıra onları tüketmekte

iyi geceler pomo cuummmm yarın görüşürüzzz

sen istanbula ne zaman geleceksin kii bizim tabiki daha tarih net belli değil, ağustosta olmayacagı kesin, kardeşi evlenecek ağustosta. bende kardeşinden sonraya kalmak istemiyorum cadı gelin olmak istemem ama o zman sanki düğünümüz kardeşinin düğününün gölgesinde kalır giib geliyo, hazırlıklar falan ona daha önem verilir, sonra ben sinir olruum o yuzden benm gönlümden haziran geçiyo, sende iznini ona göre ayarla haa valla muthiş olursun şöle bi hayal ettim de herkes sorar kim bu hatun die, pas vermezsin yada gönlünün istedigi biri olursa pas verirsinn, bizim oralardan yamuk adam çıkmaz

arada olur çikolata tatlı sıkıntı yok hallederizzz

benm de bölgesel yaglanmam var, simitlerim ve 9 kat göbegimmm

ayy bende hocaya falan danışmadan gidiyorum spora, en büyük korkum yaglarımın kasa dönüşüp bir kas yığını olarak ortalarda dolaşmam senin başına o gelmiş sanırım, eğer zahmet olmazsa hocanın sana verdigi programı kısa bi özet geçer misin, dikkat edeyim de onları yapmayım bari

6 7 ay geçmesine ragmen hala o kaslar devam ediyo mu başka bi spor kursuna gitseniz, düzeltilecek bişeydir belki :44::44:

kadınız haklıyız kazanacagızzz

Hoşbuldum :)
Ne kadar sıcak karşılandım mutlu oldum Bende pınar memnum oldum esra :)

kız sen 5 ayda 19 kiloyu nasıl verdinn bende seni yeni tanıyorum sanki

ayy bide ne diyecem sanaa, bugun tv de bilgisayarlı buzdolabı gördüm, gerçekten var mı öle bişey, bana çok garip geldi de anneme çeyizime bundan istiyorum dedm bana güldüü

canım ya ramazandan önce ya da ramazandan sonra bir küçük tatil düşünüyorum ama sizin tarih daha belli değilmiş ayrıca nurdancım ben sizin düğününüz onlarınkinin gölsgesinde kalcağını düşünmüyorum assolistler en son çıkar misali hem düğünden önce nişanlı modunda son kez bir salınırsın düğünde en en şık halinle herkes seni gelinlikli merak eder tabiki karar senin ve emrahın umarım hakkınız güzel şeyler olur

şu şekildeydi
30 dakika 6,5 hızda yürü(hızlı geldiği için koşuyordum ben :)
15 dakika bisiklet
15 dakika aletin adını unuttum ama uzay yürüyüsü de diyorlar kendi enerjinde çalışıyor alet değişik birşey
3 set 15 erli düz mekik
3set 15 erli ters mekik
kollarını yanlara doğru açtığın bi alet var 5 kg ile başlattı 15kg kadar çıkarttı
iç bacak dış bacak aletinde 20şer kilo yaptırdı (acısını unutamam)
bacaklarınla kendini ittiğin bi alet vardı kendi ağırlığını ittiğin için baya zorlamıştı
3 er set bunlardan yapıyordum haftanın 4 günü gidiyordum 2 alet daha vardı ama inan hatırlamıyorum
sonradan öğrendim meğerse benim sadece kardio çalışmam gerekiyormuş :/

sorma can valla gidiverdi kilocuklar 107 den 88 e işte rüya gibi ama ben 70 olmak istiyorum onada daha yolum var leslie beni çok iyi zayıflatıyor ama kesinlikle yapamıyorum artık nasıl sıkıldıysam

onu ben de gördüm canım bizim markalarda henüz öyle bişey yok sanırım arçelikti evet ver öyle bir dolap can ama ne kadar kullanışlı olur bilemicem ben çok da sevmedim herkes kendi işine baksın yahu ben nete pcden girerim şöylemi olacak?

emrah aşkım ben bir dolaptan faceye bakıp geliyorum

ya canım, kardeşinin hem adapazarında hem samsunda düğünü olacak, nişanlı olursak ailem samsundaki düğüne yollamaz sanırım beni, evli olursak giderim. hem ağustosta en yakın arkadaşlarımdan biri de evlencek ve düğünde alanya da olacak, ona da emrahla berabere gidebilmem için evli olmam lazxım sanırım. bide ikimizde haziran doğumluyuz, düğünümzde o ayda olsa özel olur giibi geliyo, hepsini bi kenara koydum, ya ben bir an önce evlenmek istiyorum, sürekli o yanımda olsun istiyorumm, onu özlemekten sıkıldım artkk gece gece ne dertlendim bee

o aletlerde bende çalışıyorumm yaa yanlış bişey mi yapıyorum acabaa ama onları çalışmazsam da üst bölgem çalışmaz gibi geliyo, yani sırtım simitlerim falan bitek kardiyoyla gidermi ki

leslie yi bende yapamıyorm artk yaa, geçen yaz ne güzel yapıuyodum

ayy çok garip geldi bana da istemem öle bişey zaten, dolabımda da internet olmayıversin bazen sinir oluyorm nasıl hayatımıza girdiyse, bazen aynı masada emrahla karşılıklı twitter da konuşuyo oluyoruz falan ne sinir bozucu bişeyt aslında