- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.021
ya canım, kardeşinin hem adapazarında hem samsunda düğünü olacak, nişanlı olursak ailem samsundaki düğüne yollamaz sanırım beni, evli olursak giderim. hem ağustosta en yakın arkadaşlarımdan biri de evlencek ve düğünde alanya da olacak, ona da emrahla berabere gidebilmem için evli olmam lazxım sanırım. bide ikimizde haziran doğumluyuz, düğünümzde o ayda olsa özel olur giibi geliyo, hepsini bi kenara koydum, ya ben bir an önce evlenmek istiyorum, sürekli o yanımda olsun istiyorumm, onu özlemekten sıkıldım artkkgece gece ne dertlendim bee
anladım canım ama özlediğine sevinmelisin bence çünkü emin özlemediği insanlar nişanlı olup evlenen o kadar insan var ki bence buna şükretmelisin sevdiğin insanla hayatınızı birleştireceksiniz bundan güzeli ?? ne dersi ne tasası çok şanşlısınız farkına varın ve tadını çıkarın
Kızlar bana müsade artık uykum geldi yavaştan hepinizi öper iyi geceler dilerim.Topiğe bu şarkı bugün benim armağanım olsun.
Sezen Aksu - Seni Kimler Aldı . - YouTube
seni kimler aldı kimler öpüyorrr seniiiiiii
emin ol esramm o şans bigun sana da gelecekama yine de umarım sen hiç özlemek zorunda kalmazsın hep yanında olur gelecekteki sevgilin
cankuşum sana iyi geceler güzel uykularayrıca böle şarkılar dinleme yaww, şöle en canlısından en hareketlisinden şarkılar dinle yada sana bi şarkı yollaım yatmadan onu dinle, umut hep olsun hayatında
Pinhani - Dön Bak Dünyaya - YouTube
bilmiyorum ki bana etkisi bu şekilde oldu birde proteinin parçalanması zor diye et ve süt ürünlerini fazla tüketiyordum
yaa herkesin sevgilisi var nişanlısı var ben tekim kıskandım ama nazar deymesinmaşallah çekeyim :)
pazartesi pilatese başlayacam o gün hocaya bi sorayım bakaım o ne diyecek verdigin bilgiler için teşekkür ederim canım
ayy canım inşallah Allah senin de gönlüne göre verir de en doğr uzamanda kavuşursun prensine
kocaman ağız dolusu inşallaaahhh :) platesin çook işe yaradığını gördüm deniz ablam kalçasından çok şikayetçiydi bir de karadeniz kızlarını bilirsin beli incecik olur platesle küçüldü bana da çok söyledi başla diye 2 gün yaptım devamını getirememiştim.
resimle bildiri yapılıyormu? ne kadar sıklıkta kilo bildirimi yapıyoruz?
bende pazartesi başlayacam inşallah pilatese, 2014 yazında düğünüm olacak da inşallaho zamana kadar yag öbeklerimden kurtulmam lazım
pazartesi sabahları bildirimi yapıyoruz canım, ister resimle ister sadece yazarak yapabilirsin bildirimi
sen pilates yada spor düşünüyo musun
kusura bakma geç cevap veriyorum bizimkiler et hastası kardeşim kavurma istedi bu saatte onu yaptım. çook sevindim senin adına Allah nazarlardan saklasınDarısı başıma :) evde koşu bandı var plates topu lastiği falanda var hangiini yapmalıyım bilemedim :/
amin amin inşalahh
spor olarak baya imkanın varmış, gözlemledigim kadarıyla sadece yemege dikkat etmek kilo verme de pek yeterli deil, mutlaka sporla desteklemek gerekiyor, o yuzden sordum imkanın var mı die. yeme düzenin nasıl bilmiyorum, biz genelde hergunun sonunda menulerimizi burda paylaşıyoruz. böylece hem o günkü menumuzu toplu görme fırsatımız oluyor, gözümüzden kaçmış şeyleri fark edebiliyoruz, hem de biribirimizi yönlendirerek daha saglıklı dahaa düzgün menulere ulaşabiliyoruz. sen de böle yaparsan sevinirizyani hem kendi menunu paylaşıp hem de bizimkilere yorum yapabilirsin.
pilates i yapmayı biliyorsan eğer sıkılaşmak açısından çok faydalı olur senin için, ama kilo vermek için sanırım önce kardiyo yapmak lazım, buda koşu bandıyla olur
bu saatte kavurma mııaman diyim skaın sen yeme
aslında konserden geldim karnım açıkmıştı ama süt ısıttım kendimebu sefer olacak Allahın izniyle. bende tatlı krizi tutuyor 2 yıl önce 5 yıllık ilişkim bitti o gün başladı tatlı isteği hala devam ediyor geceleri tatlı diye çıldırıyorum
ayy ne kadar uzun zamn oldu konsere gitmeyeli canım istedi şimdikimin konseriydi
psikolojik bişeydir belki tatlı istegi, sütün içine tarçın konulunca tatlı istegi azalır die biliyorum, bide eğer çok istiyosan bitter çikolata çikolatalar arasında en zararsızı, tabi onu da az yemek şartıyla
karadeniz şenliğine gittim ya Resul Dindar vardı karmate grubunun solisti şimdi bağımsız çalışıyor aslen afyonkarahisarlı olmama rağmen karadeniz aşığıyım :) dur gece kalktığımda sütü yapayım bakalım ne olcak inşallah üşenmem uyku sersemi
bikaç şarkısını biliyorum sanırımerkek arkadaşım afyonda yaptı askerligini mayıs ayının sonunda gittim onu görmeye, küçük bi yerdi, biz bulamadık yada gezecek bi yer, bütün gün merkezde bi kafe vardı orda oturduk
gece kalkıp süt mü içiyosun sen, ben suyum bitmiş olsa almaya üşenirim döner arkamı uyumaya devam ederim valla
merkezi hiç bilmem :) dinarlıyım denizli üzerinden gittiğimiz için merkeze yolum düşmüyor hiç. keşke süt olsa tatlı ne varsa marketimiz var bide evde çikolata eksik olmuyor annem sağolsun. kadıncağız da her akşam mutfağı kilitlicem artık diye sitem ediyormutfak faresi olarak ün saldım
hiii aman diyimm gece yememeye özellikle dikkat etgeceleri zayıflama hormonu salgılıyomuşuz, eğer gece bişeyler yersek o hormon yedigimiz şeyi sindiriyuomuş, eğer yememişsek mevcut olan yaglardan gidiyomuş o yuzden gece yemeyelim ki mevcut kilocuklar bir bir gitsinn
tartılar var o tıp. ama cok dogru sonuc vermıyor. en guzelı profesyonel dıyetısyen. onların super bır makınaları var tek kolun kac kılo ogrenıyorsun bacagında nekadar yag var goruyorsun. bedenın yasını soyluyormus kılo ve yag oranına gore. yanı aslında bu sayede nekadar zarar verdıgımızı de gormus oluyoruz
aynen ınsaallah bakalım once kılolar gıtsın, sonra tup bebege gıdecegım bakalım ıns. verılen kılolar ve saglıklı beslenmeye dıkkat ettıgım ıcın ınsaallah bunların faydası olur hayırlısı bakalımmmmmmmmm ayagımı sururum once sen, sonra esra gobuslu olursunuzzzzzz bızlerden once de cemremmmmmmmmmmmm
ah cnm hiç deme ya sınavlar 21_22 aralıkta daha kitapların çoğu gelmedicanım sınavların nezaman ? ders calısmaya baslamıssın da . kolay gelsınnnn
evet bugun cok guzel bır kalabalıgımız olduuuuuu hepımıze de cok ıyı geldıııııı
ayyyyyy ne guzel ben de heveslenıyorum guzel bır kıloya ulasınca ozamana burda yenı acılan bır yuzme kompleksı var orda bayanlar da baslar ben de gıderım dıye dusunuyorum yuzmeyı ogrenmek ıstıyorum ben deeeeeee
merhabalar kızlar ben yeni üyeyim site nasıl kullanılıyor şuan için bir bilgim yok 168 boyumda 86 kiloyum yaşım 24 İzmir de yaşıyorum.Beni de aranıza alıp bilgilendirirmisiniz?
kusura bakma geç cevap veriyorum bizimkiler et hastası kardeşim kavurma istedi bu saatte onu yaptım. çook sevindim senin adına Allah nazarlardan saklasınDarısı başıma :) evde koşu bandı var plates topu lastiği falanda var hangiini yapmalıyım bilemedim :/
aramıza hoşgeldin cnm bende kendimi tanıtayımmerkezi hiç bilmem :) dinarlıyım denizli üzerinden gittiğimiz için merkeze yolum düşmüyor hiç. keşke süt olsa tatlı ne varsa marketimiz var bide evde çikolata eksik olmuyor annem sağolsun. kadıncağız da her akşam mutfağı kilitlicem artık diye sitem ediyormutfak faresi olarak ün saldım
inşallah şu gece yeme olayını atlatırm benim için en zoru bu şimdilik. ufaktan uyku bastırmaya başladı izinle kaçsam olurmu :))
emin ol esramm o şans bigun sana da gelecekama yine de umarım sen hiç özlemek zorunda kalmazsın hep yanında olur gelecekteki sevgilin
cankuşum sana iyi geceler güzel uykularayrıca böle şarkılar dinleme yaww, şöle en canlısından en hareketlisinden şarkılar dinle yada sana bi şarkı yollaım yatmadan onu dinle, umut hep olsun hayatında
Pinhani - Dön Bak Dünyaya - YouTube
hepimiz sırayla dileklerimize kavuşalım inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............
ah cnm hiç deme ya sınavlar 21_22 aralıkta daha kitapların çoğu gelmedinternetten de çalışmak zor oluyo bende elimdeki lerle çalışıyorum evet yüzme süper ben bileyen ben bile geçen sene 5 metre de yüzdüm sende öğrenrsin inşlhh eğlenceli oluyo bide..
aramıza hoşgeldin cnm bende kendimi tanıtayım
ben 31 yaşında evliyim çocuğum yok malum kilom aşağıdaev hanımıyım bide açıköğretim imam hatipe gidiyorum
benim ailemde bayılır geç vakitte yemeğe ben bekarken kızkardeşimle gece 12 de poğaça yapardık seni anlarım ama sen yeme idealine kavuşahh o marketler yokmu eşiminde marketi var bende her gitmem decola.cips,çikolata eksik olmaz ( dı) ama buraya yazıldığım dan beri kaçamaklarım oldu ama hep dikkat ettim zaten şu aralar hiç biri evime uğramıyor hepimiz inşlh sağlıklı kilo veririzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?