- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.041
memnun oldum cemrem :) bugün hiç çikolata yemedim ama çok su da içemedim olsa olsa 1.5 litre falan yatana kadar 3 e tamamlarsam iyidir. Yeme faslını bitirmiş bulunmaktayım ilk günün günahı sevabı olmaz herhalde
kahvaltıda dükkandaydım raflara baktım durdum light birşeyler varmı diye malesef piko dan başka birşey bulamadım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 üçgen peynirle geçiştirdim + sınırsız şekersiz çay
öğlen
hazır yufkayı 2 ye böldüm yarım gözleme yaptım ıspanaklı peynirli sıfır yağ da kızarttım
1 bardan ayran
akşam
keşkek yedim napayım annem yapmış dayanamadım ama 5 kaşık :/
nohut yemeği vardı onunda suyunu süzdüm tanelerini yedim 2 tahta kaşığı kadardı
salata yapmaya üşendim
1 meyveli soda 1 kupada sütlü nescafe içtim azıcık şekerli
iyimi kötümü bilmiyorum ilk gün bu şekilde
Bu arada pınarcım profil fotoğrafındaki senmisin ? Ne kadar hoşsun.Boydan bir foton var mı merak ettim .İzmirliydin sen değil mi ?
Kızlar mutlu pazarlar herkese;
Temizliğimi yaptım bitti şimdi annemle kahve keyfiyapıyorum .Misss gibine güzel bir pazar değil mi ? aslında varya benden tam bi ev kuşu olurmuş.Çalışmayı da seviyorum ama evde kendime vakit ayıramıyorum.Hep evde olsam bir sürü şeye vaktim kalır.Ders spor bakım temizlik yemek gezmek her açıdan.Ama çalışınca insan kendine hiç vakit ayıramıyor.Yine bu halime şükür.Ben evliyken günde 12 saat çalışırdım.Eve 9 da gelip 9 dan gece bire kadar kaynanam ve misafirlerine hizmet ederdim.Bir den sonra az eşimle konuşup 2 de falan uyuyup sabah yine 7 de kalkardım.Ayy ne günlerdi yaa anlatırken bile içim daraldı.Şimdi daha rahatım en geç 6 da evde oluyorum.Yemeğim hazır oluyor.Saolsun annem bana göre yemek yapıyor.Yinede vakit az da olsa eskiye oranla milyonlarca defa şükürr.....
Çenem mi düştü nekızlar şaka bi yana çok güzel toparlanmadık mı ? Herkes çok azimli .Bu haftaki bildirimlerde göreceğiz bunu oh ohhh millet sapı sapır dökülürken bizim topik tam gaz devam .Bu gidişle yaza hepimiz sıfır beden falan oluruz
Ver coşkuyu esraaaa
dün gece yine güzel muhabbet olmuş bu aralar pek de aktifiz.Herkesin işi gücü var ama yine de vakit ayırıyoruz.SÜPERİZZZZ
Hadi kızlar ben bi kalori hesaplaması yapayım yine bakarım öperim hepinizi
memnun oldum cemrem :) bugün hiç çikolata yemedim ama çok su da içemedim olsa olsa 1.5 litre falan yatana kadar 3 e tamamlarsam iyidir. Yeme faslını bitirmiş bulunmaktayım ilk günün günahı sevabı olmaz herhalde
kahvaltıda dükkandaydım raflara baktım durdum light birşeyler varmı diye malesef piko dan başka birşey bulamadım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 üçgen peynirle geçiştirdim + sınırsız şekersiz çay
öğlen
hazır yufkayı 2 ye böldüm yarım gözleme yaptım ıspanaklı peynirli sıfır yağ da kızarttım
1 bardan ayran
akşam
keşkek yedim napayım annem yapmış dayanamadım ama 5 kaşık :/
nohut yemeği vardı onunda suyunu süzdüm tanelerini yedim 2 tahta kaşığı kadardı
salata yapmaya üşendim
1 meyveli soda 1 kupada sütlü nescafe içtim azıcık şekerli
iyimi kötümü bilmiyorum ilk gün bu şekilde
Kızlar ben de menümü yazayım
sabah
iki dilim kepek ekmek
bir kk peynir
3 zeytin
bir çatal helva
bir çay kaşığı tanesiz reçel
bir haşlama yumurta
dom sal roka
ara
bir bardak sütlü kahve
bir mısır patlağı
10 fındık
akşam
ekmek kebabı ( tarifi nesliden aldım iki dilim kepek ekmeği küp doğtayıp kızarttıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğrt ve kıyma kavurup döktüm çok hoşuma gitti mantı tadı verdi teşekkürler neslican )
bir kase yayla çorbası
dom sal
ara
yarım nar
yarım dilim kavun
suyum 2,5 lt oldu bugün tam 2 saat temizlik yaptıM ben sabah spor yapmayı çok seviyorum ama vakitden yana sıkıntım olduğu için yapamam bugün yaptım sabah biraz öğleden sonra helalinden 45 dakika leslie yaptım.akşam 60 mekik ve bölgesel yaparım.Ohhh valla spor açısından güzel bir gün oldu içime sindi.Filizim canım spor konusunda liste yapmaya başlıyacakmıyız? Eğer yaparsak o listeyi ben yapabilirim yani sana 2 liste zahmeti olmasın.Yine sen bilirsin tabi.
bugün toplam 1200 kacal alıp 860 kcal yakmış oldum ayy ne güzel yaaa
kalkıp banyo yapıcam Kuranı Kerim okucam.Sonra ya ders çalışırım yada film izlerim.O arada oje sürerim.Uyumadan vaktim kalırsa yine bakarım.Öperimmmm
esracanım keyifli birgun geçirmişsin çok sevindimmeskiyi düşünüp içini daraltma, anın keyfini çıkar ohhh
kış geldi, yaza hazırlanıyoruz, aslında birimiz motive oldugumuz zaman digerlerini de gaza getiriyoruz, o yuzden hepimizm otive durumdayız muthiş oldu budaha daha iyi gitsin hep
canım esra da bişeyler yazmış da yanlış anlamazsan bende bikaç bişey söleyim.
kahvaltıda evden yanında domates salatalık falan getirebilsen onları da eklesen güzel olur, bu tür bi kahvaltı yetersiz bi kahvaltı çabuk acıkmanı saglar.
öğlen için fena deil aslında, yani tam da yiyebilirdin yufkayı yarım olması biraz iyi tabi, eger evden getirme yada yakında bi yerde sulu yeme imkanın yoksa. eğer öle bi imkanın varsa kesinlikle degerlendir derim ben, daha saglıklı ve daha tok tutucu olur.
keşkek i bende çok severim ve şu saatte bile olsa yiyebilirim sanırımyanına nohut yemesen de olurdu sanki, keşkek de de bugday var, yani bakliyat, nohut da öle. ama salata yapmaya üşenmeseymişsin çok süper olurmuş. bide yanına 1 kase yoğurtla güzel bi akşam yemegi menusu olabilirmiş sanki.
bide esranın dedigi gibi, taze kuruyemişli, meyveli ara öğünler eklersen çok daha faydalı olur sanırım. vitaminden de eksik kalmamak lazım tabi
yanlış anlamak mı :) doğru söylüyorsunuz da çok meyve alışkanlığım yok amaa köyden ananem bademle ceviz göndermişti onları kırarak işe başlayabilirimilk gün esra nın da söylediği gibi yavaş yavaş dengeye sokarım inşallah ama spor yapmadım daha plates mi yapsam :/
yavaş yavaş oturur zaten, biz 1 senedir çırpındıgımız için artk herşeye bi kusur bulur olduksaat daha erken sayılır, eğer çok da yorgun değilsen bi pilates patlat bakalım sporsuz geçirmemiş olursun günü, güzel olur
patlatsam mı kine acayip yorgunluk var üzerimde olsun yaayorulurum daha çok sonra yatağa girmemle uyurum gece kalkmam tatlı yemem
dün gece ben kötü birşey yaptım gece uyandım yine baktım olcak gibi değil 1 avuç beyaz leblebi yedim
gün içerisinde yeterli beslenip bütün vitaminlerini falan alırsan belki gece yemelerinde biteryavaş yavaş hallolur merak et,e belki bu gece yemezsin
hadi bakalım kolay gelsin banamekikle süslersem üzerinede yılların titreyen kemerini takayım titretmiyor ama neyse annem sağolsun zayıflamak için herşeyi aldı ama hiç kullanmıyor.
cnm ben aiö lise deyim daha aöf li olamadım inşlh olucam :26: slında kitaplarda sorun hiç yaşamamıştık ama u dönem gelmez oldu sınavlara da az kaldı bakalım nasıl olucak bu dönem sınavımız inşlh hepimiz ii sonuçlar alırızz ayy evet çok haklısın çünki ailemizin yanına gidince dieti bu günlük boşver zaten ne zaman görüşüyoruz ki diyolar ama bilmiyolar ki o an yediğimiz an komple kopuyor diet ama olmuyo yemeden de becemrem senin aöf okuduğunu bilmiyordum yeni öğrendim bende aöf okuyorum kitaplarda her sene öyle yapıyorlar paraya gelince üç ders için o kadar harç yatırıyoruz ama iş kitaba gelince tırt ben de çok sıkıntı çekiyorum o konuda ama bu sene üst sınıflardaki arkadaşlardan istedim önceden gönderdiler kitaplarını Allah razı olsun öyle çalışıyorum ayrıca sınavlara az kaldı inan ben de stresliyim ve sıkıldım artık senelrdir kendi imkanlarımızlar evde çalışıyoruz en ufak detayına kadar sonra sınavda olmadık yerden soruyorlar uada kitapda olmayan şeyi.Bizim sınavlarımız 14-15 aralık sizin niye öyle ?
Bu arada senin menülere ben yorum yapmıyorum canım ama sıkı takip ediyorum sonuçta diyetisyen vermiş işin ehli .Menüne bakarak kendimi biraz toparlıyorum.Sen harfiyen uyuyorsun diyet listesine cıssların da yok.Aynen devam et canım eminim güzel sonuçlar alacaksın alacağızzzz
O gece yemeleri benim ablamda da var.Oraya gittim mi bi bakıyorum gece 12 de elinde tepsiyle geliyor.Bildiğin yemek ısıtmış yumurta kırmış kurabiye falan.Kızım bi git uyuu diyorum benim de aklıma girmeneyseki artık gece getirmiyor ama bi yere gittik mi çoğu zaman menüme müdahale edebiliyor.Neymiş efendim her zaman yanyana değilmişiz ayda yılda bir oluyor.Benim menümden yiceksin diyor.Bazen o kazanıyor bazen de ben
bende menümü yazayım bugün ki
sabah: 1 bardak süt, 1 yumurta,bi dilim kaşar peyniri,domates,salatalık,bi tatlı kaş. zeytinyağı ekmeğime bandım,2 dilim ekmek
ara: bi armut
öğle: 4 yemek kaş. pilav,4 yemek kaş. ıspanak yemeği hemde pirinçsiz yaptım ilk defa diete tam uymak anlamında,bi bardak
yoğurt,2 adet köfte, 2 dilim ekmek
ara: bi kuru incir,bi mandalina,şekersiz çay
akşam: bi tabak semizotu yaptım gene akşamları biraz daha salata tarzı olsun istedim, yarım bardak yoğurt,1 dilim ekmek
bi parça tavuk 4 yemek kaş. pilav
ara: bi armut,şekersiz çay
activite: zaten gündelik ev işlerimi yaptım biraz da yürüdüm 2 lt den fazla su, bakalım yarın bizi nasıl bi tartı bekliyorrr umarım
hepimiz için bol bol ---leri görürüzzzz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?