2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İYİ AKŞAMLARRRRRRRR....BENİM EŞŞEK SIPASI BİLGİSAYARI GASP ETMEDEN MENÜMÜ YAZAYIMMMM;

SABAHHH:

BENİM SIPAYI DOYURURKEN TAHİN PEKMEZİ İKİ BANMALIK EKMEK YEDİM SUDA ÇOK İÇİNCE TIKADI AMA SIRF FIRÇA YEMEMEK İÇİN 1 DİLİM TAMBUĞDAY EKMEĞİNE LABNE SÜRDÜM
ARA: YEŞİL ÇAY

ÖĞLEN:SARIMSAKLI NANELİ SÜZME YOĞURTUN İÇİNE HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK 1ORTABOY TABAK ,2KAŞIK DOMATESLİ MAKARNA
ARA: YEŞİL ÇAY (AKŞAM GÜZEL YEMEK İÇİN ARA ÖĞÜNÜ YİNE SIVIDAN YANA KULLANDIM)

AKŞAM: (SAAT 17:45) BALIK SALATA 1 DİLİM EKMEK

SU İÇİMİ 2LT OLDU YATASAYA KADAR MUHTEMELEN 2.5 LT GEÇER

AKTİVİTE:
LESLİE 3MİL (SEVMESEMDE YAPCAK BİRŞEY BULAMADIM)
100 MEKİK
100 TWİST
100 OKLAVA ENSEYE ALIP SAĞA SOLA (ANLADINIZ SİZ O HAREKETİ)
100 SİMİT BÖLGESİ İÇİN HAREKET( AÇIKLAMASI AYAKLAR KAPALI ELLER YANLARA YAKIŞIK VE SERBEST Bİ SAĞA DİZE KADAR İNDİRME Bİ SOLA TABİRİ CAİZSE BACAKLARI OKŞAMAK GİBİ )

DÜZENLİ AKTİVİTE YAPMAYI UMUYORUM LESLİE NE KADAR YAPARIM BİLMİYORUM AMA BÖLGESEL HAREKETLERİ YAPCAM İNŞALLAH RAMAZANDA DÜZENLİ YAPTIM VE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM..

Son düzenleme:

ahhh ahh yarın aynı sınavdan ben geçeceğimmm, öncelikle sana cevap vereyim akşamı bencede hafif geçir ayran fikrini sevdim salatada iyi bi seçim..

Yarın görümceme müsafir gelcek benide çağırdı ve akşama doğru menüyü saydı börekler, kurabiyeler, pastalar havada uçusuyor kendime güvenim tam çok şükür ama yinede gereksiz kalori alcamm ona üzülüyorum sabahdan spor yapcam sabahı hafif geçircem akşamıda senin gibi salata ayranla geçircem inşallahh..

menüye bak ya canım istedi ama bugün yeterince suç işledim şimdi cezasını çekiyorum su içmekten midemde tsunami oluştu ufak bi hareket büyük dalgalar gluk gluk sesler oluşturuyor

menüye bak ya canım istedi :d ama bugün yeterince suç işledim şimdi cezasını çekiyorum su içmekten midemde tsunami oluştu ufak bi hareket büyük dalgalar gluk gluk sesler oluşturuyor :d

Ay güldürdün beni demek tsunami oluştuu Bende içtikçe malum yere gidiyorum içsen ayrı dert içmesen ayrı ..yemeklerden önce içtiğimde ciddi iştahımı kesiyor, bu arada ismin ne gözümden kaçmış olabilir ben biraz bakar körümdür

Son düzenleme:
aman canım, öğün atlama, metabolizmayı yüksek seviyede tutmak lazım. Yemeğe başlayınca canın ister merak etme Afiyet olsun. Bu arada o zaman oğluşunun kolları da benim olsun

haklısın canım zorladım bugün kendimi normalde öğlen birşey yemeye bilirdimmm..
Oğluşumun o beyaz minik kollarıda senin olsun tamam anlaştıkk tavsiyem sabahları yemen sabahları ayrı tatlı oluyor.

ismim pınar :) 2 litre bitti buçuğum kaldı o da biter yatasıya inşallah bu arada kahveyi sütle içmeye başladım. ben hadi evdeyim o halde bıktım wc ye gitmekten çalışan arkadaşlar Allah kolaylık versin zor çook zor :)

memnunoldum tekrar.. bende 2.5lt başladım şimdi yatmadan 1 öncekesmem lazım yoksa uykumda kalkcam yollara düşcem
kahveyi sütle içmene sevindimsade zararlı krema daha zararlı bizde neslişimle biraz süt ile içiyoruzz ..

Duygucum spor konusunda pişti olmuşuz gerçi sen benden fazla olarak bölgesel de yapmışsın ama ana sporumuz aynı, Leslie 3 mil. Bugün bilgisayarım sorunlu biraz, o yüzden fazla kalamayacağım, günümü toparlayayım;

Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmekle yaptığım tost. İçinde,
- 1 kk beyaz peynir
- 1 tk salça
- 1 çk tereyağ
- 1 avuç maydanoz var.
- 3 tane zeytin (az tuzlu)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade filtre kahve

Öğle:
- 5-6 kaşık haşlanmış buğday içine 4 ceviz doğradım, 1 tk zeytinyağı koydum.

Ara:
- 1 elma
- 2 mandalina

Akşam:
- 1.5 kase tarhana çorbası (Uşak tarhanası)
- 7-8 kaşık et sote (salçalı)
- 2 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
- 1 büyük kase az yağda patlamış mısır
- 1 elma

Su tüketimim 2.5 litre, yatana kadar 3 olur sanırım. Spor bugün evde yaptım, dolayısıyla Leslie ile buluştum sonunda 45 dakika Leslie 3 mil yaptım. Boğaz ağrım devam ediyor ama çok şükür başka bir şey yok, salona gitmedim ne olur ne olmaz diye. Benden bugünlük bu kadar, başka bir şey yemem artık, belki yatmadan süt içerim. Esracık için günün kalorisini de söyleyeyim, toplam 1270 Kalori. Ballı süt dahil.

Canım menün çok güzel olmuş, çok beğendim spor zaten şahane. Sen Leslie yapmasan da olur zaten canım, bölgesel yapsan yeter, belki ısınmak için 1 mil yapabilirsin bence.

Canım menün çok güzel olmuş, çok beğendim spor zaten şahane. Sen Leslie yapmasan da olur zaten canım, bölgesel yapsan yeter, belki ısınmak için 1 mil yapabilirsin bence.

menümü beğenmene sevindim genelde az bulurdun
canım sağlıklı yaşam için aslında düzenli yapmak lazım sadece incelmek ideal kavuşmak değilde organlarımızı gençleştirmek daha zinde olmak içinde spor şart diye düşünüyorum yapmasam iyice spora karşı soğucam ondanda korkuyorum düzenli yapmaya gayret edicem ama dediğin gibi en kötü 1mil yapsamda olur ama bölgeseli uzunbir süre bırakmak istemiyorum,aslındasağlık bakanlığı günde 10 binadımı herkeze tavsiye ediyor keşke mümkün olsa şimdilik hele kış mevsiminde imkansız gibi..

menün şahane kahvaltına bayıldım su tüketimi güzel aktivite pişti zaten,yalnız eti gördüm hemen sitem edeyim bi tarif vermedin yine şansımı denicem bu salçalı et sote nasıl yapılıyor
nesligünlük kalorin iyimi alman gereken kalori kaç aldıklarından sporda yaktığın kaloriyi düşüyormusun ?

hamur ısı seylerı tamamen cıkartman lazım hayatından. bır sure enazından. cunku boyle olmaz.

du ben sana bır tane daha yollayım karadenız gezısınden berı bunları dınlıyorum uşağummmmmmmmmm

yüreğine sor filmi müzikleri ela ela - YouTube

ınsaallah canım ınsaallah 2014 den cok umutluyum ınsaallah. hepımız dıleklerımıze dualarımıza ulasalım ınsaallahhhhhhhh

ben bunu okudum valla usenmedım ve sasırdım resmen. bız yaglı cekırdek gıbı dusunuruz ama nekadar faydası varmıs. regl olayını sevdım cok az zaman zaman yıyebılırım tskler canımmmmmmmmm

canım ya sen kotu olmussun bugun, bugun ben de kotuydum ama oksurugum yok sukur sadece burnum akıyor ve basım agrıyor zaman zaman. sen bugun ıyıce onlem aldın mı neler yaptın bakemmmmmmmm

bugun evden mammalar getırılmıs

hocam ALLAH sabır versın guc versın cok zor ne dıyım bılemıyorum hepınız daha ıyısınızdır ınsaallah

ınat etmekten mucadele etmekten yasama sarılmaktan baska bırsey yapamıyoruz kı zaten, her uzuntuye her soruna ragmen mucadeleye devam edıyoruz ınatcıyız evet.

yenıden beslenme duzenınız sporunuz da baslamıs moral olsun saglık olsun da zayıflamak ne ki.

ALLAH kabul etsın buarada. ben de pazartesı baslayacagım ıns duygu ıle.