- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.261
sabah oldugu daha da ıyı olmuşşşşşşşşşş superrrrrrrrr
dur dusuneyım kabak ısını sonra.
Yok yok canım maasallahın var bunun zamandan cok bılınclenme ıle alakası cok. Maaşallah sana. Cok guzellllllllll
dur su kılolar gıtsın o macunlar otlar copler herseyı yapalım berabercıkkkkkkkkkkkkk
Dua ve sevgı herseyın ılacı, herseyın temelı zatennnnnnnnnnnnn
yaa duruyon duruyon bi kelime yazıyonn güldürüyon sen çok yaşaa yaaNe gocuncan kız ben farelerin arasında bulaşık yıkadım vakti zamanındaa anam sağ olsun çalıştığı yerde sırf ben daha fazla okul okuyayım diye yanına aldı çırak olarak bulaşık yıkadım ve yerleri süpürdüm arkadaşlarım farelerdi pek kaynaştıkkk
oo yenikarar planlar müsahit bir zamanda dinlemek isterim severim yeni planlarııı
Bu arada kuzeyi sormuşssun iyi napsın oyun oynuyor bu arada ben ona kahvaltı yaptırırken iki lokma yedim kesti beni yaaa offf napcam benn su 500 ml içtim
şarkıya bayıldımmmmmmmm benım tam tarzımmmmmmmmmmmm
dur bugun ben evde bısıklet sureyım gecen shakıra dınleyerek oynar gıbı bısıklet surdum sarkı da soyluyormusummmmmm esım geldı guluyor banaaaaaaabugun de guldureyımmmmmmmm zaten buaralar hep guleryuzluymusum ısyerınde tartısmıyormusum kımseyle, ona karsı da cok guleryuzluymusum evde de ıste de. bu yıl benden daha memnunmus. kılo vermek ve hap benı huysuz kecılıkten kurtarıyor sanırımmmmmmmmmm
ya sorma buaralar kafam calısıyor espırıler patlatıyorum, sen bana unutturma da cumartesı gununku maceramı yazayım buraya. Asıl ozaman cok gulersın banaaaaaaaaaa ya dur anlatayım bırazdan cıkarım malum forumdan.
Sımdı ben yuruyerek mıgrosa gıttım, anam kendımı kaybettım tabı kı, malum ne ararsan varrrrrrrrrKerevız,bruksel lahanası falan arıyorum bulunca sevındırık oluyorum vs vs derken 1,5 saat gecırmısım orda. Sınema ıcın de zaten sayı yeterlı olmadı baktım sınemaya gıdemıyorum alısverısı de abartmısım taze taze gorunce herseyı Daha kucuk bır market var ordan dedım pazar arabası alayım posetlerı ona koyayım, ay gıttım elımde posetler ıle ama yokmus. Ordan bolca yesıllık aldım oranın yesıllıgı guzel oluyor benım poset sayısı arttı tabıkı. Yuruyen merdıven de kendı zor duran bırı olarak, adımımı atarken korkarım hep ayagımdan dolayı oyle oldu korkarım boyle azucukkkkk Neyse elımde posetler ıle dengemı kaybetmeden dusmeden dımdık durdum yuruyeyen merdıvende. Sastım kaldım zaten buna da Neyse orda turban aldıgım yer var oraya rıca ettım posetlerımı bıraktım marketten cıktım kucuk hırdavatcı gıbı bırsey buldum ordan pazar arabası aldım, avm gıbı yere pazar arabası ıle dondum mecburen, yerlestırdım esyalarımııııı Avm de kı halımı dusunseneeeeeeeeee Karızma falan kalmadı ben deeee
Neyse ordan cıktım balıkcıya, balık hazırlanırken baska ıslerı hallettım arabayı oraya bırakıp, sonra dolmusa oyle bınecegımı bılerek ben ve pazar arabam evın yolunu tuttuk 40 dk kadar aksam yuruyerek geldım eve. Sonra onları ucuncu kata cıkardımmmmmmmmm
nasıl bır gun amaaaaaaaaaaaa
Yok yok gocunmam. Eskıden daha cok takardım artık sallamıyorum valla kendı wc mızı bıle temızledım gecen. Temızlıkcı cagırmıyorlar ben cumartesı yokum dıye temızlık de yapmamıs dıger arkadaslar. Aman hasta olmaktansa gıttım kolları sıvadım temızledım vallaaaaa
salla kocaları eskidiler artıkk
Vayy söze bak sözee hep böyle ol kuzumm evet 20 yıla bedel değişik bi kimya iştee aramızdaki
BEĞENMENE SEVİNDİM MÜZİK ZEVKİM İYİDİRR
SPORLA YÜRÜMEKLE ÇOK KEYİFLİ OLUYOR ZATENNN ŞARKI DİNLEMEK HATTA MORAL BOZUKLUĞUNDA YADA GÜNE KEYİFSİZ BAŞLAYINCA AÇ KARNINA Bİ MÜZİK DİNLİCENN
CNM KG SENİ ÇOK MUTSUZ ETMİŞ KURTULDUKÇA DAHADA MUTLU OLCANN SEN SADECE KG DEĞİL HAYATININ HER KALEMİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİTTİN SEN MUTLU OLMUCANDA KİM OLCAKK.. TABİ Bİ MAŞALLAH KONDURALIMM
herşeyden önce harika bi aktivite olmuşş gerçekden çok güzel bi günolmuş ben resmen hayal ettim aslında kendinle iftihar et eskiden olsa taşıya bilirmiydin,yalnız en komik yani avm arabayla gezmen olmuşş resmen hayal ettim boşver ya ben eğer yaptığım şeyden mutluysam başkasının bana gülmesi umrumda bile olmazzz..
Ay balık dedin eve balık sıp. Edeyimm bol rokayla yiyeyimm..
Canım sen hadi çık ufakdan işinin başına ihmal etme sen şimdi ben burdayım diye kendin kasma vaktin olduğunda yaz emiii
evettttttanam ben eskıttım de herıf eskıtmıyorrrrrrr tam tersı daha cok ılgı beklıyorrrrrrrrrrrr
Evet degısık bırsey bızım aramızdakı........ Pek deli bir şeyyyyyyyyyyyy
yok yok tam benlık sevıyorum ben boyle latın tarzı falan. Kıvrak sarkıları cok severım zaten.
Ben sık sık muzık dınlemeye calısıyorum buaralar karadenız muzıklerı dınlıyorummmmmmm dur ben de sana yollayımmmmmmmmmm
karmate - yağarsa yağmur yağar - youtube
cok dınlıyorum bunuuuuuuuuuuuuu
aynen farkında degılmısım ama benım ıhtıyacım olan sey zayıflamakmıs saglıklı olmakmıs. Hersey daır umudumu gucumu artıran bırsey oluyor garıp sekılde. Guzellıkten ote bır anlamı var benım ıcın. Ve dedıgın gıbı ben herseyı degıstırmeye calısıyorum cok keyıflı oluyorrrrrrrrrr
Hepımıze nazarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
thylot ıceyımmmmmmmm ıslere bakayım azucuktan ozamannnnnnnnnnnnnn
Duygusum opuyorum senı canımmmmmmmm, hep boyle goreyım ınsaallah senıııııııııııııııııııııı
Yıne gorusuruz zaten canım, o planı da aksam anlatırımmmmmmm
oh ohh bomba aktivite olmuşş maşallahh eskiden olsa tıkanırdın bak gör değişimiaynen eve tasıdım onu, saat 2 de basladım yuruyuse saat 6 ya evdeydım hatta asagı kata ın cık usendım oyuzden arabayı merdıvenlerden cıkardım tek tek basamakkkkkkkkkkkkkkYanı daha bır hareket oldu hem buuuuuuuuuuu canım cıktı heryerım tutulmustu ama gectı bıttı ısteeeeeeeeeeee
Valla bır de sen benı dusunnnnnnnnnn hem bıraz utanıyorum hem sallamıyorummmmmmm oyle garıp bır ruh halı ıle hemencık cıktım oradannnnnn
Ye ye balık yıyın ana ogulllllll saglıklı olunnnnnnnnnnnn
Yok kasmam canım merak etme, okadar ozlemısım kı doyamadımmmmmmmm
amaann ne çok konuşmuşsunuzz beebi gece giremedim die ayıptır yani
bütün geçmişi tek tek okudum ama hepsini alıntı yapmaya kalkınca 5 sayfa yazı olacaktı o yuzden alıntılamadım, sıradan hepinize laf yetiştireyim
en öncelikle duygucum gelmiş hoş gelmişkilo aldıgını fark edince hemen kendini yavaşlatman da güzel olmuş duygucum ben o süreçten şimdiden korkuyorum mesela, azıcık fazla yesek bile tartıda fark ediyor, klo vermek kadar önemli bi süreçte sana kolay gelsin, inşallah bizde bigun o aşamalara gelebiliriz
evle ilgili de bi sıkıntı varmış galiba canım, tapu mudurluguyle gidip konuşsanız, sanırım yeniden ruhsat çıkarma falan gerekebilir, eksperlerin gelip yerinde görmesi lazım falan, biraz uzun bi süreç olabilir, belediyelerde işler biraz yavaş yürüyo ya, inşallah sıkıntı yaratmaz size. hayırlısı olsun umarım, vardır bunda da bir hayır
filizcime gelsin sırabugun ne güzel bir gün ve menu olmuşi senin için, sende bomba gibi döndün aramıza hepimiz çok iyi gidiyoruzx valla biraz nazar boncugu koyayım da kem gözler uzak olsun ellerine saglık canım benim bu arada listeyi de hazırlamışsın, güzel söz söyleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum, haftaya böle olmaz sanırım vucut alıştıkça verdigim kilo düşer ama olsun pes etmek yok, haftasonu ölçülerimi de aldım, asıl önemli olan incelmek bu etapta benim için zaten
migrosla ilgili yazdıklarına çok güldüm ayrıca, eşine dersin sende migrosa gittigine laf ederse, siyaseti diyetime alet etme lütfen diecumartesi günleri o çalışırken gidip gel sende ruhu bile duymaz hem bence sen önümüzdeki hafta kesin 96 dasın, yani kendi rekorunu kıracaksın oleyyy
neslicim de güzel sözleri yazmış benim için çok teşekkürlergrip geçti, regl döneminde geçince haftaya kesin --- lerde olacaklardan biri de sensin
bu arada neslicim sana bikaç ufak soru sorsam, ya bu yagların kasa çevrilme muhabbeti beni biraz korkuttu da, sorabilecegm bi spor hocası da yok malesef, bilgin varsa eger tam olarak nasıl çalışmam benm için doğru olur. hemen hemen her alet var spor okulunda, o yuzden onlardan yana sıkıntım yok, ne dersen yapabilirim yanisırtım biraz sertleşmeye başlamış gibi geldi de korktum :18::18:
esracanıımmmm, sen seslenmişsin ama ben duymamışımmmurat boz u izlemeye dalmışım da sen öle bi durumda msj at bana yavrum, koşarak uçarak gelirimm ayrıca kot etekli kombinine bayıuldım kot etek mi alsam die derin düşüncelere daldım
ayrıca cancagızım zor günlerinle ilgili bişeyler yazmışsın, aynı şeyleri açıp canını sıkmayım da face te arkadaşım bi şarkı paylaşmış onu dinlerken aklıma sen geldin, azıcık senle paylaşayım onu, umut hep seninle olsun
https://www.youtube.com/watch?v=ouxEmji_cmU
cemremmm, ben seninkini sen benmkini merak ederken sonuç neredeyse başabaş çıkmış ne de güzel olmuşdemek ki diyetisyenin bi bildigi varmış o kadar ekmek verirken, ,valla sende harfi harfine uyguladın sonuç mukemmell bakalım haftaa hangimiz daha iyi kilo verecek gözüm üstündee
züleyha hocam, bir an önce aramızda olun yeniden sizi çok özledik, Allah acılarınızı dindirsin inşallah, yeniden güzel kızım diyin banaen kısa zamnda sizin için yeniden o parka gidip kuşlara yem verecem söz
pınarcım, sende bugun buralardaymışsın artık hepimizi tanıdın işte, böle biribirimizi bulduk buralarda güle eğlene diyet yapıypruzmenune de baktım, tabiki dünkünden daha iyi, daha da iyi olur inşallah zamanla, hatta bizleri bile geçersin umarım menuler konusunda ayrıca su içme konusunu kendine hatırlatman da çok güzel olmuşş, yakında zaten alışkanlık olur o o zamana kadar aynen devamm
ayyy zeynep suya ben aşık oldum galibaaaallahım o ne güzel ne parlak bi suratt, resmen yanımda olsa öpemem kesin de doya doya bi koklardım, Allahım annesine babasına bagıslasın inşallah, su gibi parlak saf güzel bi ömmrü olsun
unuttugum yoktur dimi yaaa :18::18::18:
Kizlarrrrr mujdemi isterimmm ercem 1 kasimda zeynepsu bebegimizi dunyaya getirmis spinal sezeryanlafac.den resimleride atti albumde paylascam suan telden yaziyorum benim oglan gasp etti bilg. Gec saatte ekleyeme caliscam ayyyy bi tatli gorseniz masallah yaaa elim ayagima dolasti mutlulukdan gunun en guzel haberi hepinize selami var ama esraya ozel selam yolladi.
Merhaba hocam ; nasılsın ? daha doğrusu nasıl oldun ? seni merak ediyoruz arada bir haberini alalım,inşallah daha iyisindir.
ayyyyyyy ben bazen ısım konusunda salaklasıyorum babamın kızıyım sanırım okkes ısımlı komsumuza omer dıyıp dururduben zuleyha yı, zelıha yaptım vallaaaaaaaa kusuruma bakmayın hocam valla buyuk gaf ve ayıppppppppp :18:
çok kopyacı gördüm kendimi filizim balıkdemesiyle akşama balık sip. Ettim neslide buğday dedi uyduruk salata dedim öğlen için salaya yapcam üstündede yeşil mercimek olcak inşallahhArtık sevmesemde lesli yapayım biryerden başlayımmm dimi acayip sancım var ama yinede spor yapcamm yeter artık miskinlik bonuskg vermem bölgesel zayıflamam lazım çokuzadı bu işş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?