2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yaa ben muslerayı sevmiyorm zaten çok üçkagıtçı geliyo bana o yuzden üzülmedm pekk ama yedek kalecisinizde 1.95 boyundaymış, bence o başarırr
benm eliptik bisiklette oturma yeri yok ondan geri çevrilmiyor sanırım bide benm seviyeler 1 den 25 e kadar. ayy ne karışık bişey yahuu.. gerçi biraz kişiden kişiye de değişir heralde, ben 6 dan yukarı yapamıyorm mesela denedim resmen etlerim parçalanıyo sandım yavaşlattım kendime göre yapayım madem ben op zamn

düzenli yapacam canım, sen yoktun o zmanlar emrahla iddiaya girdim ben nişana kadar 10 kilo verecem o zman bana istedigim elbiseyi alacak hem bende nişan elbisemi alırken oramdan o çıktı buramdan bu förtledi die ağlamamış olacam nasıl iddia amaaa

aayyy hadı tutar inşallah da en büyük hediyen o olur zaten banaaa

valla canım cok begendım menulerını. cok guzel olmusssss. hasta olmana ragmen spor da yapmıssınnnnn ayyyyy utandım kendımden. gıdıp spor yapayım azucukkkkkkkkkk. cunku ben bugun spor yapmadım yarın gıdecegım dıye bıraz da terlemeye korktum su an ama utandım senı gorunceeeeee

ah neslim et konusunda bu kadar cahilim işte etleri minik minikmi doğruyon tarifi denicem canım tşk ederimmm
canım eğer istersem gerçekden birşey yemeden yata biliyorum ama genelde bu saatte su tüketimim fazla oluyor hedefe ulaşmak için çünkü yatmadan önce son 1 saatte su içmemeye özen gösteriyorum nöbet tutmamak için ama şunu diyim az önca yarım çay bardağı kabak çekirdeği yedim

ahh neler yapıyor bi bilsen geçen beni şikayet etti babasına bi anne çok yaramaz babayaaa

hadi beee çok komikmiş

sen yaparsın canım ben bilirim valla ay iyi ki ben öyle günlere gitmiyorum senin kadar dayanklı olamazdım herhalde tatlı benim hassas noktam heleki kaç gündür çikolatalı pasta diye inlerken

genel olarak az gıbı olsa da senı dusununce normal geldı menuuuuuuuuu ama cok saglıklı olmus o da bır ayrı gercekç aktıvıte olarak kocaman alkıssssssssssssssssssssss ortam musaıt degıldı agrıların da vardı ama yayılmayıp spor yapmıssın helal vallaaaaaaaaaaaa

neslı ve senden bugun spor beklemezdım ama yapmıssınız vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrıkler azımlı hatunlarrrrrrrrrrr

ya chelse maçına dönmesin de rezil olmayalım ben tam tecrubesi olmamasından korkuyorum tabi kendini göstermesi için iyi fırsat onuda geçtimde napcaz biz bu feneri yaa biyenemedik sahalarında gıcık oluyorum şu fenerden ..

canıminsanın hayatının en güzel yılları nişan düğünzamanları o yüzden kusursuzbi gelin adayı ol bak senin için 1-2 gün içinde gelinlik resimi çekcem yollucam resimlere baktığında keşke dememen için harika ibr yoldasın iddiayı kazancağından kuskum yok zaten harika asılıyorsun

kız cadı ben bunları yerken ne kadar zorlandım bilmiyorsunn dur dur sen hele gel bu kg lara bak ben sana napcam menülerini görünce şuan mide fesatı geçircem mesela ama inatla 3lt tamamlıyorum haçen kapasitem almıyor daaaa

sen yaparsın canım ben bilirim valla ay iyi ki ben öyle günlere gitmiyorum senin kadar dayanklı olamazdım herhalde tatlı benim hassas noktam heleki kaç gündür çikolatalı pasta diye inlerken

oy kıyamam o günlerde gelcek yicen dengelicenn inşallahh

ayy desene o zman benmkiler çatır çatır çatlıyooo allahımm nasıl ağrılar oluyo adetken yaa

dunku menume yorum yapmayanlar yorum yapsın bakemmmmmmmmmmmmmmm gozlerım acık beklıyorummmmmm heyecanlaaaaaaaaaa

menu nerdeee, ben yorum yaptım mı acabaa, bulamıyoruummmm kafam çok karıltııı

bu pazar var yine maç, kalbim cimbomla tabi kiii kopanhag çok da iyi bi takım deilmiş bu sene çok başarılı gidiyo şampiyonlar liginde ama kendi ligiyle bizim ligleri kıyasladıgımda ancak 2. lig takımı kalitesinde diyolar

merakla bekliyorm gelinligini duygucummm emrah o yuzden benmmle iddiaya girdi zaten, sen sonra dert edeceksn kıyafeti, mutsuz olacaksın mutsuz edeceksn ver şu kiloları kurtul rahat edelm dedi, kendini düşünüyo yani aslında koca kafaaa ama çok haklı, onun için deil kendim için, ilerde o resme baktıgımda mutlu olabilmek için verecem vallaa kek yiyordum ikinci dilimle göz kırpıuşıyordum hemen çevirdim kafamı şimdi bunları konuşunca

ıkızler burcu bırseye zor karar verır usenır vs sıkılır falan ama bır yaparsa da harıka bırsey cıkar ortayaaaaaaa sen basaracaksın bu kez asılıyorsun gercekten. sen elbısenı sec sımdıdennnnnnnn

ay ınsaallah tutar canım okadar ıyı gelır kı bana yenıden kılo verebılmek. yoruyor benı buuuuuuuuuu

anaa aslında kafamda bikaç model var size de göstereyim miiii

ayyyyyyyyyyyy senı mı sıkayet ettııııııııııııı cok guldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıpaya bak yaaaaaaaaaa

anaa aslında kafamda bikaç model var size de göstereyim miiii

goster goster benceeeeeeeeeeee

ben zayıflayınca gelınlık kıralayacagım straplez falan gıbısınden dusun yanıııııııııııı bu duygunun fıkrııııııııııııı yenı soyledıııııııııı nasıl amaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya sorma buaralar ben de artırmaya caloısıyorum ama ozellıkle aksam cok zor gıdıyor cok zor yedım demek kı oyle oluyorrrrrrrr ınsan kuculdukce mıde de mı kuculuyor aceppppppppp

esra ben de ıstıyorum çukooooooooooo, pasta, çukolu pastaaaaaaaaaaaaaa

oo kg alman için çok sebep var ilerde zaten evlen direk almaya başlıcan:)))) snra hamilelik bebek derkenn bencede kg verme kararı çok iyi olmuş.. resim olayını inş yarındansonra halledebilirim dev bi çerçevede resim var onu koliden çıkarcam yarın malum görümcede kalori bonbartmanına tutulcam diğer gün çekerim aynı günyollarım albüme..
ayyyyyyyyyyyy senı mı sıkayet ettııııııııııııı cok guldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıpaya bak yaaaaaaaaaa

menumu dun aksam yazmıstım canım, bugunku menumu de bırazdan yazacam
heeeeeeee sen yumurtluyorsun catır catırrrrrrrrrr

Duygucum et konusunda ben de cahilim, 6 yıl hiç et yemedim malum, öncesinde de etle aram pek iyi değildi, eşim sayesinde bol et yer oldum Etler küçük küçük doğranıyor, sen marketten ya da kasaptan doğratarak al bence. Markette sotelik doğranmış oluyor, oradan boyutuna bakabilirsin. Bizde eşim doğruyor malum bazen de kasaba doğratıyor.

muthiş bi fikir vermiş bence duyguu

hemen koyayım resimleri

bide artislilk taslıyon cadı al işte seninde almıyormuş miden ben bi boğa burcuyum en büyük zevkim yemek yemek keşke yemekistesem gerçi böyle iyi boşver yemek istemeyimm azı yarar çoğu zararr