- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.341
ayy maçı iple çekiyorum cimbomumu ama kalecimiz sakat esas adamda inş bi sorun çıkmazz kalbim galatasarayımla..
canım şimdieliptik ayakda yapılan bi spor biliyorsun ben baya uzunsüre yaptığım için arada paslaşma yapıyordum yani oturarak 10 ileri pedal özellikle yağlıolan üst arka baldırlar için geri pedal sürüyordum 10dk tabi oturarak sonra yine ayağa kalkıp eliptik olarak devam ediyordum bende eliptiği çok severek yapıyrdum rekorum 1.30 saat minimum 45 dk yapardım özellikle bi film açar yapardım evde seviye olarak 25 ile 30 arası bazen şarkıda gazagelip 33 lere çıkardım tam hatırlamıyorum açıkçası 1yıldan fazla oldu satalıı.. ama çok faydasını gördüm.
nurdan bölgesel hareketlerin faydasını ramazanda çok gördümama düzenli yaptımm.
takrar ALLAH kabuletsin orucunu bizlerede dua et canım.
ercenin bebeğine bende bittim selamını söylerim ulaşırsamm..
zencefil ve tarcını dondurmanın uzerıne doktum de yedım nasıl amaaaaaaaaaaaaaaa
ben de haftaya baslamayı dusunuyorum oruca ınsaallah orucumu ısyerınde acmam gerekır acarım ve spora gıderım dıye dusunuyorum
ya bız bırbırımızı pek ozlemısız konus konus doyamadık cenemız dustu sen bıze bakma deluyuz ısteeeeeeeeeeee
kız benım totemım sana tutmustu ınsaallah senınkı de tutar eger tutarsa sana hedıye alacam sozzzzzzzzzzzzzz
Duygucum spor konusunda pişti olmuşuzgerçi sen benden fazla olarak bölgesel de yapmışsın ama ana sporumuz aynı, Leslie 3 mil. Bugün bilgisayarım sorunlu biraz, o yüzden fazla kalamayacağım, günümü toparlayayım;
Sabah:
- 2 dilim tahıllı ekmekle yaptığım tost. İçinde,
- 1 kk beyaz peynir
- 1 tk salça
- 1 çk tereyağ
- 1 avuç maydanoz var.
- 3 tane zeytin (az tuzlu)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade filtre kahve
Öğle:
- 5-6 kaşık haşlanmış buğday içine 4 ceviz doğradım, 1 tk zeytinyağı koydum.
Ara:
- 1 elma
- 2 mandalina
Akşam:
- 1.5 kase tarhana çorbası (Uşak tarhanası)
- 7-8 kaşık et sote (salçalı)
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:
- 1 büyük kase az yağda patlamış mısır
- 1 elma
Su tüketimim 2.5 litre, yatana kadar 3 olur sanırım. Spor bugün evde yaptım, dolayısıyla Leslie ile buluştum sonunda45 dakika Leslie 3 mil yaptım. Boğaz ağrım devam ediyor ama çok şükür başka bir şey yok, salona gitmedim ne olur ne olmaz diye. Benden bugünlük bu kadar, başka bir şey yemem artık, belki yatmadan süt içerim. Esracık için günün kalorisini de söyleyeyim, toplam 1270 Kalori. Ballı süt dahil.
ah neslim et konusunda bu kadar cahilim işte etleri minik minikmi doğruyon tarifi denicem canım tşk ederimmmSen çok az yiyordun şekerim, bu menün gayet iyi onlara bakıncaYalnız akşam yemeğini 17:45te yiyip sonra birşey yememenin sırrını bir öğrensem Ben tv izlerken birşeyler yemek istiyorum mutlaka. Spor konusunda sana katılıyorum, sürekli ve düzenli yapmak lazım ama sevdiğin bir sporu yapabilsen keşke, o yüzden dedim yapmasan da olur diye. Bölgesel hareketlerden önce de vücudu ısıtman lazım, zaten yapmışsın.
Canım ette verilecek bir tarif yok aslında, vereyim hemen bunun tarifini unutmadanAma bunu da eşim yaptı söyleyeyim, çorbayı ben yaptım Yağsız kırmızı et kuşbaşı doğranır, tencereye 1 kaşık tereyağı koyulur, yüksek ateşte et pişirilir, suyunu salıp çekene kadar pişirilir, sonra içine tuz, karabiber atılır ve 1 kaşık ta salça ilave edilir, az daha ocakta tutulup altı kapatılır. Sıcak olarak servis yapılır, üzerine biraz kekik ekilir, afiyetle yenir Oldukça pratik oluyor et yapmak, salça koyunca da et tadını bastırmış oluyor
Günlük kalori içinde spor var canım. 300 kalori olarak hesapladım Leslie 3 mili. Ben Şubat ayına kadar 58 kg hedefi koydum, ona göre kalorisepetinin bana önerdiği kalori 1436. Dün aşmıştım, bugün altında kaldı, daha iki gündür kullanıyorum zaten kalori hesabını. Bence spordan sonra 1000 kalorinin altına düşmemek lazım. Metabolizmayı yavaşlatabilir diye düşünüyorum artık, hele Cemremin yediklerini ve verdiği kiloyu gördükten sonra
ahh neler yapıyor bi bilsen geçen beni şikayet etti babasına bi anne çok yaramaz babayaaaayyyyyyyyyy yerım ben onu yaaaaaaaaaaaa ne bildik olmuş oyle. bebeklıkten cıkmıs koca adam olmusssssssssssbuarada hıcbırseyı unutmadıgı da bellıııııııı evde bır ajan var resmen artıkkkkkkkkk dıkkatlı olllllllllll
rica edeyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu sarkının lınkını tıkladım gunduz bazen youtube da kı yorumlar cok komık oluyor dıye baktım okuyorum genc bır cocuk yazmıs demıs kı ya oglum bu sarkı turkce de degıl nıye en cok turkler dınlemıs bu sarkıyı. cevap bır baskasında. nerde bır toto olsa bızım turk erkeklerı sapık oldugu ıcın ordadır cunku demısssssssen kalca dıyınce aklıma geldı sımdı buuuuuuuu
evet agrısız regl ıyı degılmıs agrı ıyıymıs dıye duydum doktordan. yumurtaların ıyı catladıgını gosterırmıs.
hımmmmm anladım hafıf sporrrrrrrrrrr ok cıcımmmmmm
gördün dimi attı kazağı bana ama ben güveniyorum hatta napcam bi cinlik geldi aklımaşimdi bana tabak hazırlıcak ben onu resimlicem tabi tşk edip geri çevircem kendim hazıtlıcam tabağımı bide onu resimlicem bakalım ne kadar iradeliyim..
İYİ AKŞAMLARRRRRRRR....BENİM EŞŞEK SIPASI BİLGİSAYARI GASP ETMEDEN MENÜMÜ YAZAYIMMMM;
SABAHHH:
BENİM SIPAYI DOYURURKEN TAHİN PEKMEZİ İKİ BANMALIK EKMEK YEDİM SUDA ÇOK İÇİNCE TIKADI AMA SIRF FIRÇA YEMEMEK İÇİN 1 DİLİM TAMBUĞDAY EKMEĞİNE LABNE SÜRDÜM
ARA: YEŞİL ÇAY
ÖĞLEN:SARIMSAKLI NANELİ SÜZME YOĞURTUN İÇİNE HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK 1ORTABOY TABAK ,2KAŞIK DOMATESLİ MAKARNA
ARA: YEŞİL ÇAY (AKŞAM GÜZEL YEMEK İÇİN ARA ÖĞÜNÜ YİNE SIVIDAN YANA KULLANDIM)
AKŞAM: (SAAT 17:45) BALIK SALATA 1 DİLİM EKMEK
SU İÇİMİ 2LT OLDU YATASAYA KADAR MUHTEMELEN 2.5 LT GEÇER
AKTİVİTE:
LESLİE 3MİL (SEVMESEMDE YAPCAK BİRŞEY BULAMADIM)
100 MEKİK
100 TWİST
100 OKLAVA ENSEYE ALIP SAĞA SOLA (ANLADINIZ SİZ O HAREKETİ)
100 SİMİT BÖLGESİ İÇİN HAREKET( AÇIKLAMASI AYAKLAR KAPALI ELLER YANLARA YAKIŞIK VE SERBEST Bİ SAĞA DİZE KADAR İNDİRME Bİ SOLA TABİRİ CAİZSE BACAKLARI OKŞAMAK GİBİ)
DÜZENLİ AKTİVİTE YAPMAYI UMUYORUM LESLİE NE KADAR YAPARIM BİLMİYORUM AMA BÖLGESEL HAREKETLERİ YAPCAM İNŞALLAH RAMAZANDA DÜZENLİ YAPTIM VE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM..
yaa ben muslerayı sevmiyorm zaten çok üçkagıtçı geliyo bana o yuzden üzülmedm pekkama yedek kalecisinizde 1.95 boyundaymış, bence o başarırr
benm eliptik bisiklette oturma yeri yok ondan geri çevrilmiyor sanırımbide benm seviyeler 1 den 25 e kadar. ayy ne karışık bişey yahuu.. gerçi biraz kişiden kişiye de değişir heralde, ben 6 dan yukarı yapamıyorm mesela denedim resmen etlerim parçalanıyo sandım yavaşlattım kendime göre yapayım madem ben op zamn
düzenli yapacam canım, sen yoktun o zmanlar emrahla iddiaya girdim ben nişana kadar 10 kilo verecem o zman bana istedigim elbiseyi alacakhem bende nişan elbisemi alırken oramdan o çıktı buramdan bu förtledi die ağlamamış olacam nasıl iddia amaaa
aayyy hadı tutar inşallah da en büyük hediyen o olur zaten banaaa
kız cadı ben bunları yerken ne kadar zorlandım bilmiyorsunn dur dur sen hele gel bu kg lara bak ben sana napcam menülerini görünce şuan mide fesatı geçircem mesela ama inatla 3lt tamamlıyorum haçen kapasitem almıyor daaaagenel olarak az gıbı olsa da senı dusununce normal geldı menuuuuuuuuuama cok saglıklı olmus o da bır ayrı gercekç aktıvıte olarak kocaman alkıssssssssssssssssssssss ortam musaıt degıldı agrıların da vardı ama yayılmayıp spor yapmıssın helal vallaaaaaaaaaaaa
neslı ve senden bugun spor beklemezdım ama yapmıssınız vallaaaaaaaaaaaaaaaaaatebrıkler azımlı hatunlarrrrrrrrrrr
sen yaparsın canım ben bilirim valla ay iyi ki ben öyle günlere gitmiyorum senin kadar dayanklı olamazdım herhalde tatlı benim hassas noktam heleki kaç gündür çikolatalı pasta diye inlerken
sen yaparsın canım ben bilirim valla ay iyi ki ben öyle günlere gitmiyorum senin kadar dayanklı olamazdım herhalde tatlı benim hassas noktam heleki kaç gündür çikolatalı pasta diye inlerken
rica edeyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu sarkının lınkını tıkladım gunduz bazen youtube da kı yorumlar cok komık oluyor dıye baktım okuyorum genc bır cocuk yazmıs demıs kı ya oglum bu sarkı turkce de degıl nıye en cok turkler dınlemıs bu sarkıyı. cevap bır baskasında. nerde bır toto olsa bızım turk erkeklerı sapık oldugu ıcın ordadır cunku demısssssssen kalca dıyınce aklıma geldı sımdı buuuuuuuu
evet agrısız regl ıyı degılmıs agrı ıyıymıs dıye duydum doktordan. yumurtaların ıyı catladıgını gosterırmıs.
hımmmmm anladım hafıf sporrrrrrrrrrr ok cıcımmmmmm
dunku menume yorum yapmayanlar yorum yapsın bakemmmmmmmmmmmmmmmgozlerım acık beklıyorummmmmm heyecanlaaaaaaaaaa
ya chelse maçına dönmesin de rezil olmayalım ben tam tecrubesi olmamasından korkuyorum tabi kendini göstermesi için iyi fırsat onuda geçtimde napcaz biz bu feneri yaa biyenemedik sahalarında gıcık oluyorum şu fenerden ..
canıminsanın hayatının en güzel yılları nişan düğünzamanları o yüzden kusursuzbi gelin adayı ol bak senin için 1-2 gün içinde gelinlik resimi çekcem yollucam resimlere baktığında keşke dememen için harika ibr yoldasın iddiayı kazancağından kuskum yok zaten harika asılıyorsun
yaa ben muslerayı sevmiyorm zaten çok üçkagıtçı geliyo bana o yuzden üzülmedm pekkama yedek kalecisinizde 1.95 boyundaymış, bence o başarırr
benm eliptik bisiklette oturma yeri yok ondan geri çevrilmiyor sanırımbide benm seviyeler 1 den 25 e kadar. ayy ne karışık bişey yahuu.. gerçi biraz kişiden kişiye de değişir heralde, ben 6 dan yukarı yapamıyorm mesela denedim resmen etlerim parçalanıyo sandım yavaşlattım kendime göre yapayım madem ben op zamn
düzenli yapacam canım, sen yoktun o zmanlar emrahla iddiaya girdim ben nişana kadar 10 kilo verecem o zman bana istedigim elbiseyi alacakhem bende nişan elbisemi alırken oramdan o çıktı buramdan bu förtledi die ağlamamış olacam nasıl iddia amaaa
aayyy hadı tutar inşallah da en büyük hediyen o olur zaten banaaa
ıkızler burcu bırseye zor karar verır usenır vs sıkılır falan ama bır yaparsa da harıka bırsey cıkar ortayaaaaaaasen basaracaksın bu kez asılıyorsun gercekten. sen elbısenı sec sımdıdennnnnnnn
ay ınsaallah tutar canım okadar ıyı gelır kı bana yenıden kılo verebılmek. yoruyor benı buuuuuuuuuu
ah neslim et konusunda bu kadar cahilim işte etleri minik minikmi doğruyon tarifi denicem canım tşk ederimmm
canım eğer istersem gerçekden birşey yemeden yata biliyorum ama genelde bu saatte su tüketimim fazla oluyor hedefe ulaşmak için çünkü yatmadan önce son 1 saatte su içmemeye özen gösteriyorum nöbet tutmamak için ama şunu diyim az önca yarım çay bardağı kabak çekirdeği yedim
ahh neler yapıyor bi bilsen geçen beni şikayet etti babasına bi anne çok yaramaz babayaaa
hadi beee çok komikmiş
anaa aslında kafamda bikaç model var size de göstereyim miiii
kız cadı ben bunları yerken ne kadar zorlandım bilmiyorsunn dur dur sen hele gel bu kg lara bak ben sana napcam menülerini görünce şuan mide fesatı geçircem mesela ama inatla 3lt tamamlıyorum haçen kapasitem almıyor daaaa
oy kıyamam o günlerde gelcek yicen dengelicenn inşallahh
ayy desene o zman benmkiler çatır çatır çatlıyoooallahımm nasıl ağrılar oluyo adetken yaa
menu nerdeee, ben yorum yaptım mı acabaa, bulamıyoruummmmkafam çok karıltııı
bu pazar var yine maç, kalbim cimbomla tabi kiiikopanhag çok da iyi bi takım deilmiş bu sene çok başarılı gidiyo şampiyonlar liginde ama kendi ligiyle bizim ligleri kıyasladıgımda ancak 2. lig takımı kalitesinde diyolar
merakla bekliyorm gelinligini duygucummmemrah o yuzden benmmle iddiaya girdi zaten, sen sonra dert edeceksn kıyafeti, mutsuz olacaksın mutsuz edeceksn ver şu kiloları kurtul rahat edelm dedi, kendini düşünüyo yani aslında koca kafaaa ama çok haklı, onun için deil kendim için, ilerde o resme baktıgımda mutlu olabilmek için verecem vallaa kek yiyordum ikinci dilimle göz kırpıuşıyordum hemen çevirdim kafamı şimdi bunları konuşunca
ayyyyyyyyyyyy senı mı sıkayet ettııııııııııııı cok guldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasıpaya bak yaaaaaaaaaa
ayy desene o zman benmkiler çatır çatır çatlıyoooallahımm nasıl ağrılar oluyo adetken yaa
menu nerdeee, ben yorum yaptım mı acabaa, bulamıyoruummmmkafam çok karıltııı
bu pazar var yine maç, kalbim cimbomla tabi kiiikopanhag çok da iyi bi takım deilmiş bu sene çok başarılı gidiyo şampiyonlar liginde ama kendi ligiyle bizim ligleri kıyasladıgımda ancak 2. lig takımı kalitesinde diyolar
merakla bekliyorm gelinligini duygucummmemrah o yuzden benmmle iddiaya girdi zaten, sen sonra dert edeceksn kıyafeti, mutsuz olacaksın mutsuz edeceksn ver şu kiloları kurtul rahat edelm dedi, kendini düşünüyo yani aslında koca kafaaa ama çok haklı, onun için deil kendim için, ilerde o resme baktıgımda mutlu olabilmek için verecem vallaa kek yiyordum ikinci dilimle göz kırpıuşıyordum hemen çevirdim kafamı şimdi bunları konuşunca
ya sorma buaralar ben de artırmaya caloısıyorum ama ozellıkle aksam cok zor gıdıyor cok zor yedım demek kı oyle oluyorrrrrrrr ınsan kuculdukce mıde de mı kuculuyor aceppppppppp
esra ben de ıstıyorum çukooooooooooo, pasta, çukolu pastaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?